Hvorfor meg??????

Det er faktisk ikke NOE gøy...........Prøvevideo!


Lurte på om jeg og Emilie skulle lage noen videoblogger etterhvert jeg. Kanskje jeg skal ha en spørsmålsrunde igjen? 

NOEN SOM LURER PÅ NOE? 


Hakker filmen hos dere? Det gjør den nemlig her......Emilie danser "Blime"


Den 25 oktober oppfprdres alle skoler til å være med på blimedansen. Skolen til Emilie er på meldt og dem har tydligvis tørrtrent skikkelig på skolen. For i går kveld kom hun hjem til meg å sa: "Du mamma, ta å gå inn på nrksuper.no, så skal jeg vise deg noe..... 

Og her er resultatet! ;) 

*Stolt mamma*

 

Danser dere "blime"? 
Ha en fin kveld! 

-Linda Michelle


Utrolig hva litt Jameson, øl og vin gjør med de store barna...


Hadde innflyttningsfest her i helgen da. Var kjempe koselig det.

Er vel ikke så mye å si om hva som skjedde osv, men har en liten morsom videosnutt her fra kl 8, når vi "varmet" opp litt. 

 Emilie synger i kirken!


Jeg har funnet en gamle videoer og bilder, og det er alltid gøy. Jeg fant en film fra i fjor, hvor Emilie syngel blekkulf for oss i mikrofonen i kirken. hehe, Det er kun jeg som er tilskuer da.

Mamman min er nemlig vaktmester på ett menighetshus. Så det er "kirke" nede, og mamma sin leilighet oppe. Egentlig fikk jeg spørsmål om å flytte dit, men jeg takket nei, angrer kanskje litterann, det er ett veldig fint sted å bo. Men jeg vet mamma har det som plummen i egget der, så er veldig glad for at henne bor der. Vi besøker henne masse, og en dag var jeg og Emilie "hjemme alene" der, og vi gikk ned å var rockestjerner!! Hihi!! :D 

 

                                                                                                         
Flink frøken jeg har, hihii! :) Nå får jeg gå å gjøre mine små ærend for i dag, og hente frøkna mi for å finne på noe gøy i dag, vet bare ikke helt hva enda. kanskje en tur til badeland? 
Uansett.....
Ha en fin dag alle sammen! :)
-Linda

                                                                                                                    


VIDEO-Lage en drømmefanger


video:drmmefangervideo0001


Dette er min aller første film jeg har laga i windows movie maker, med mitt eget webcam. Jeg trodde musikken skulle gå utover hele videoen, og hvorfor det er maaange minutter svart etterpå vet jeg ikke. Men da vet jeg hva jeg skal lære meg iallefall. Lage og ordne mere med filmer. Synd det ikke ble lyd på hele, men her her iallefall slik jeg lager den.

Håper noen har til nytte av denne filmen, og kanskje vil lage en drømmefanger? 

Den jeg har lagd nå tenkte jeg å dele ut, å sende sammen med de andre tingene jeg har delt ut på bloggen her på nyåret. (dere er ikke glemt, og har enda en konk gående nedi her)

Så om du ønsker deg en drømmefanger, skriv at du er med, så trekker jeg en som får den i posten :)Hvordan redigere en video?


Hvilket program bruker dere for å redigere videoer? Jeg tenkte å lage en video, men trenger hjelp til klipp, lim og spol og musikk. Noen som vet om jeg kan bruke webcammet mitt til å ta opp med forresten? 

Håper på svar fra noen grupe der ute :)VIDEO, hoppebønnene våre, Emilie og jeg viser frem ! :)


Jeg og Emilie har kjøpt oss nye kjæledyr. Eller rettere sagt. JEG har kjøpt til oss. Meksikanse hoppebønner. Jeg har bare 4 stk foreløpig. Jeg har aldri sett noe lignende før jeg så det i en spesiell butikk i Oslo, og måtte bare ha de med meg hjem.

De "lyder" navnene Mini, Tonnis, Mr. Bean og Johannes. Venner og familie har døpt de alle, og jeg ser forskjell på de!

Her er litt info om de, vanskelig å forklare alt...

Bevegelsen til en "HOPPEBØNNE" skyldes i virkeligheten en larve som lever inne i frøet! Sommerfugler av arten Laspeyresia saltitans legger sine egg i treets blomster. Etter at eggene klekkes, graver de små larvene seg inn i de unge frøene. Larven spiser opp innsiden av frøet, som faktisk er nok mat å leve av fra juli til mai året etter, men lar frøskallet være inntakt. Veggene inne i frøet tapetserer larven med silketråder.

Tilsynelatende hopper og beveger bønnen seg når larven tar tak i vevet med beina og slår hodet hardt i veggen. På denne måten klarer larven å bevege seg ut av solen og heten til en mer komfortabel og skyggefull plass. Varme, lys og moderat støy øker larvens aktivitet. Noen bønner er aktive i flere måneder.

Like før det er tid til å forpuppe seg, gnager larven et lite sirkelformet hull i frøveggen. Etter metamorfosen dytter puppen først ut lokket i hullet. Deretter kravler en fullt utviklet sommerfugl ut i det fri! Frøene er ikke større enn +- 1 centimeter, så sommerfuglen er ditto bitteliten og uanselig og minner mest om en klesmøll i form og farge. Under optimale forhold vil møllen klekke ut også i Norge, men det skjer ikke så ofte.

Hva syns du om de? :)
25, Horten

Linda- Alenemor til Emilie 5 år. Bestevenner for alltid <3KategorierArkivAnnonserhits