Ny header!


Jeg har lyst på ny header på bloggen min. Jeg har en del bilder av meg og Emilie sammen fra fotoshoots, og syns bloggen min trenger en ny header. Så er det noen der ute som har lyst å hjelpe meg kanskje? Jeg tenkte 2- 3 bilder og tekst på den nye headeren... Om noen lager en fin en jeg liker og vil bruke, er jeg villig til å betale noen kroner for det.. Noen som har lyst å prøve seg? Bilder kan jeg sende mail.... :)

 

Send meg en mail på : sokkedilla@hotmail.com

 

-LindaREFLEKS!!


Emilie har lært en ny sang på skolen i koret. Den handler om refleks. De har refleks uke, men refleksuka er lengre enn jeg trodde visst og det er bare lurt, for jeg ser faktisk nesten alle ungene går til skolen med refleksvester, og det er veldig bra!!

                                                                 Trykk på denne Rosa T'en for å se videoen ! ;) 


Rask helg ;)


I helgen har jeg og Emilie hatt besøk av ei jente vi ble kjent med siden Emilie ble født, og vi har hatt jevnlig kontakt, og vi har det kjempe fint alle sammen. Så denne helgen skulle vi ha en koselig helg :)

Det ble det og. Besøket kom på fredagen og vi koste oss, bestilte pizza og skravla. Mamma var der og, for ho skulle ligge over. Heile gjengen skulle på fotoshoot neste dag! 

Og det gikk igrunn greit det.. Ble noen fine bilder, og håper jeg kan bruke det ene som ny header her på bloggen, vi får se :)

Etter fotshooten var vi på kino å så Frost som den heter på norsk....

Syns det var en koselig film jeg. Det tror jeg de andre syns og. Jeg skal være ærllig å si jeg savner de gode gamle tegnefilmene. Animasjonsfilmer er kjempe fint å se på, men noe kunne da vært tegnefilm og :) Men verden går jo fremover i utvikling fortere enn vi aner......!

..............................................................................................................................................................................

Ellers så var vi på svømmekurs igjen med Emilie på torsdag, og ho er blitt skikkelig tøff. Ho tør å dykke ansiktet nå, og flyter på ryggen alene mens instruktøren holder henne under nakken bare... Så dette er bra etter bare andre gang på svømmekurs!

Vi skal jo til syden i vinterferien og, så da blir det enda mere øving der også, og det er jo kjempe bra. Jeg tok faktisk museskritt i går. Det var vondt og jeg sliter litt med balansen, så skal høre med fysioterapauten når jeg skal dit denne uka om hva jeg burde gjøre videre nå... For i syden skal jeg gå :) :)

Nå er matpakke smurt, vekkeklokke satt på, Emilie har sovna søtt for lenge siden, jeg og pus ligger på senga å kvelder snart vi og.

Det har forresten blitt en masse snø her nå :( KJIPT! PLUSS at kameraet mitt fortsatt ikke virker, så nå må jeg få no orden på det. Mest sannsynlig er det laderen, får inderlig håpe det er kun det som er feilen .... 

Hehe forskjell på beina og fått meg store overarmer med muskler :P "muskler" ahahaha!! :)

Har dere sett frost/frosen?

Er det mye snø hos dere?

-Linda
25, Horten

Linda- Alenemor til Emilie 5 år. Bestevenner for alltid <3KategorierArkivAnnonserhits