Ukens blogganbefaling!


Da jeg logget på dataen etter Emilie var i seng, så sjekket bloggen min ble jeg kjempe glad. Jeg er blitt "kjent" med ei kjempe søt jente her inne på bloggen, som også har barn. Hun har en veldig koselig blogg, som alltid får meg til å smile, eller la meg kose meg med å lese om hverdagslivet dems :)

Her er bloggen hennes: http://ikkesupermamma.blogg.no/.

Men i dag nemlig, så hadde hun laget ett innleggg, hvor jeg er ukens blogganbefalning, og det får meg kjempe glad at leserne mine liker bloggen min!!

Denne søte jenta la ut dette istad:


Du er da snill da da! :D Takk for at du både leser, liker og anbefaler bloggen min :)

Ha en fin kveld alle, blogger om shoppingturen vår i kveld om dataen er litt mere villig ;)Jeg er ukens venn og dagens blogg!!


Har blitt "kjent" med ei søt blogger her inne. Mira. Jeg er ukens venn hos henne, og jeg er bilde av på sidelinjen hennes! Så må jo nesten linke henne og skryte litt av det :) Det er koselig, og det er Mira og bloggen hennes også!

mirah.blogg.no

Ta en titt i Miras gothiske verden :)

.................................................................................................................................................................................

Jeg ble også plukket ut som dagens blogg i dag, så koselig! Det var ei jente som anbefalte min blogg. Og bloggen hennes finner dere her http://mvw.blogg.no/1357671592_dagens_blogg_ble.html

Tenkte jeg skulle negynne med ukens venn som Mira har også, må ordne meg noe koder osv, men er ikke så lett når en er nybegynner! ;) ;)

Ps: Se innlegget under her, du får nå dine instagrambilder på små magneter for en veldig billig penge!!
25, Horten

Linda- Alenemor til Emilie 5 år. Bestevenner for alltid <3KategorierArkivAnnonserhits