De kattene altså ....


Som jeg skrev i forrige innlegg; så har vi jo fått oss katt. Ho er jo ganske så liten enda, så det er for tidlig å slippe ho ut på egenhånd. Heldigvis har vi en liten balkong som hun kan ha doen sin på, og få frisk luft. Det fungerer veldig bra. 

Men det fungerte ikke så veldig bra da jeg våknet til morgen i dag. Jeg fant kun Tiara, ingen Sussi. Sussi som er den mest lekne av de to burde absolutt vært der. Jeg gikk ut på balkongen å ropte: "Sussi!!" ..... Og gjett a, Sussi står faktisk helt nede på bakken å ser opp mens hun mjauer. Gud vet hvor lenge hun har stått der, men jeg er enda glad for at hun ikke forsvant, og at hun heller satt der å venta. Dette er vel 3 eller fjerde gangen det skjer med kattene mine her. Så nå skal Sussi ha forsikring også!

Makan til vimsekatt! Skolen har jo startet opp igjen og Emilie koser seg på skolen. Skolen hennes skal rives, så hun går på en midlertidig skole inntil den nye er satt opp. Hun kviet seg litt for å gå på ny skole med 3 etasjer istedet for 3, og masse nytt. Men det går SÅ bra, og det er jeg glad for. Det er som jeg sier til Emilie, hun kommer jo til å få den fresheste skolen når den er ferdig, selv om jeg skjønner at det er kjipt å bytte. Heldigvis bytter de ikke elever og personale, så disse 2 årene tror jeg vil gå kjempe bra :)


Her er den store 3 klassingen min ! 

Da jeg kom inn på rommet hennes skulle hun ta gruppebilde av bamsene sine. Hehe, det er liksom ikke bare 1 kosebamse her heller, de flyter over jo :P Emilie poserer strålende fornøyd med alle bamsene sine! 

Nei, nå er det på tide å gjøre resten av dagens gjøremål. Som å handle, hente Emilie, lage middag og gjøre husarbeid! 

Synes det er kos å ha noen å ordne for hjemme og stelle for jeg :) 

Som dere ser så er jeg mye flinkere til å blogge igjen, så nå skal jeg holde det sånn også!

Blogger mere i morgen:) 

-Linda Michelle Pus på vift!


Tiara har løpetid enda, og hun går å skriker å bæler her. Klar for parring... Natt og dag. Så i går, tok jeg henne med ut, til tross for at hun er innepus. 

Altså... Pus sto for det meste under trappa å mjaua bare.. Hun var ikke så veeldig hypp på å lufte seg, og det endte med at jeg sleit med å få henne ut av trappa igjen bare.. Emilie syns det var kaldt, så hun fulgte med fra vinduet sitt. Så nå har jeg lært. Pus skal ikke ut. Og neste løpetid, skal jeg finne en hannkatt, og la de ordne opp, også etter det sterielisere henne. For tror pus blir smårar av å være sånn selv. 

Emilie er ikke helt ferdig med vannkopper enda. Det er rart, hvor lenge vannkopper kan pågå altså! Men det ser nesten ut som hun kan ta en tur i barnehagen i morgen... Vi krysser fingrene for det!

Lunsj med frøkna mi er alltid kos <3


Verken jeg eller Emilie vil vise ansiktet vårt i dag, hehe!

Ha en fresh dag alle sammen! :)Løpetid!


Holder nesten på å bli gal jeg! Pus i hus har løpetid, og hun er nesten slitsom å ha med å gjøre. Hun mjauer heele tiden, drar opp skapdører, klatrer oppover hyller, tver på veggen, oppå klesskap og alt. nesten fått en gal katt i hus. Så fort jeg lukker opp ett vindu, så er hun i vinduet FØR jeg har lukket det opp. Og hun er veldig sosial nå, men blir nesten for mye av det gode... haha! 


Men Tiara er og blir verdens søteste og fineste pus! 

Tenkte jeg skulle få ett kull på henne, og sterilisere henne. For kan bli slitsomt med så masse løpetider og hvis hun skal bli sånn hver gang hun har løpetid. Hun er også innepus, så blir ikke no bedre av det.. Ikke vil hun ut heller. da sitter hun under trappa hjemme å mjauer bare...  HAHA! Men hun står i vinduet å skriker etter gutta nå da! :)

Har prøvd å få fatt i en hannkatt å parre henne med, men har ikke funnet noen enda, så får vente til neste løpetid... Merker jo fort når det er! ;)

Er deres katter like "gale" når de har løpetid? Jeg og Tiara ønsker alle en good natt :)


Rampekatt!!


Tiara, skipspusen vår er og blir en ramp. Gjett hvem som vekte meg i dag? Jo et var henne, ho spola rundt i stua her, frem og tilbake. Hun har funnet sånn "egen vei" hun kan spole rundt her på. Koselig det assa, men ho spoler vekk alt med klørne sine.. Hehe. Så nå gir jeg opp å ha en liten duk på det lille bordet med buddhaen min snart.. Og fjerner ett par blomster og noe annet her og der.

Da jeg kom hjem etter å ha levert Emilie møtte jeg dette.....OFF!

Så da var det bare å begynne å rydde opp som vanlig etter rampejenta mi... Vet ikke hvorfor hun holder på sånn, om det er sånn skipskatter skal være, men hun er veldig spesiell, og såå nysgjerrig. Hun skal være med på alt. Til og med på do. Da jeg skal ordne håret til Emilie f.eks, så nytter ikke det uten at hun har lekt med hårstrikker og spenner først, når jeg tømmer oppvaskmaskinen skal hun være med inn i den, når jeg legger Emilie for kvelden, og lukker døra hennes står Tiara å mjauer masse utenfor.. Hun skal være med på absolutt alt ho der....!

Når jeg kommer hjem blir hun såå glad. Nesten som en hund. Hun kommer rett oppi ansiktet mitt, og skal kose. Hun legger seg inntil og oppå meg hele tiden. Og jeg har blitt så glad i henne! Fine pusen min! 


 Men alle disse rampestrekene altså.. Alt fra vaser, potter, blomster, leker, dopapir, glasser, blader og alle små lekene til Emilie, de går ho litt vel mye løs på.. Hun oppfører seg nesten som en hund. Mamman min sier hun ikke hadde takla å hatt Tiara, at  hun er for krevende. Hehe. Så det sier egentlig sitt. Men hun er bare 7 mnd snart, og ikke voksen enda, så hun er unnskyldt, foreløpig.... ;) 

Hun er og blir verdens fineste pus <3


Tiara!

Ha en fin formiddag alle :)

 Tiara- skipskatten vår!


Da Emilie og jeg flyttet til Tveiten i Horten fikk vi oss leilighet hvor vi hadde lov til å ha dyr.

Jeg har ikke kapasitet og tid til en hund, men katt, ja! 

Først skaffet jeg meg en halvt maine coon jentepus, hun var veldig fin. Men såå redd. Hun lå bokstavelig talt under kommoden min, vettaskremt på rommet i 2 uker, før jeg måtte ringe forrige eier å si dette ikke gikk. Jeg prøvd alt, men eieren mente jeg skulle tvangskose henne. Men å tvangskose katten sin er da ikke særlig hyggelig. Penger betalte jeg for den og. Så tror den har det bedre nå, for hun flyttet hjem igjen. De ville beholde henne selv da. Like greit for alle :)

Så tenkte jeg etterhvert at jeg skaffer meg en vanlig pus, er jo koselig for Emilie, som ikke har søsken som bor her hjemme med henne... 

Så jeg fant verens fiiiineste lille skipskatt på finn.no, og ringte og hentet henne med en gang. 8 uker gammel. 

Se så nydelig da! :)

 

Hun var litt sjenert i starten, og litt skeptisk til Emilie. Men nå går det for full rulle her i huset. Emilie og Tiara er blitt bestevenner og det er gjensynsglede fra begge sider når Emilie kommer hjem fra barnehagen f.eks. 

Når jeg skal legge Emilie om kvelden og lukker døra hennes, så står Tiara utenfor å mjauer. Samme hvis jeg skal på do. Er nesten som å ha en hund i hus!

Tiara er også en skipskatt. Det vil si at hun har en ekstra tå på hver pote. Men det er så morsomt, for på ene forlabben hennes har hun 7 tær! :P Altså, med 2 tomler på ene forlabben :)

Grunnen til at hun fikk navnet Tiara er fordi jeg har en annen pus som bor ett annet sted, hun heter Tira, og jeg savner henne veldig. Men hun har det best der hun bor nå. Så derfor heter pusen vår Tiara, oppkalt etter den andre fine pusen min :)


Verdens fineste gjeng <3

 


Er veldig glad for at vi har fått pus i hus. Det er så utrolig me selskap i henne. Hun prater, koser, leker, har raptusser, og er rett og slett helt rå! 

Så her har dere fått hilst på Tiara også :) 

Tiara er nå litt over ett halvt år og er en liten rakker, hun elsker vann, finner på alt med vann, og gjør rampestreker hele tiden. Men Er sååå glad i pusen min allikevel :)

Har dere noen kjæledyr?

Ha en fin kveld :)
25, Horten

Linda- Alenemor til Emilie 5 år. Bestevenner for alltid <3KategorierArkivAnnonserhits