Flauser... :S


Jeg er egentlig ganske god på å drite meg ut. På små og store måter.. Jeg har driti meg ut mere enn dette, men her er noen nylige, og noen av de verste, som jeg aldri i mitt liv kommer til å glemme!!

- Jeg skulle ha meg no mat i varmdisken her om dagen, sto å trykka på mobilen samtidig, og når jeg fikk posen min med maten i, så sto jeg med nesa nedi skjermen og skulle begynne å betale for meg. Passe flaut.

-Sist gang jeg var i syden skulle jeg spise på en litt fin resturant. Jeg hadde drukket noen glass vin og var fin i farta før jeg skulle ut. Jeg hadde tatt på meg ett fint skjørt og en bluse. Jeg gikk på do, mens de andre fant ett bord. Da jeg var ferdig på doen og ikke har rukket frem til bordet vårt engang kjenner jeg noen prikker meg på skulderen, det var bartenderen som jobbet der. Han pekte bare ned mot rumpa mi. Der hadde jeg skjørtet festa fint inni stringtrusa, så alle kunne jo se rompa mi. HAHA! Fy fasan så flaut a.... 

-Men den største og verste flausa jeg har vært med på ever er da jeg skulle hente en pakke på posten. Det var da jeg bodde hos min mor i en periode. Der har de bare ett lite postfilial på matbutikken. Så jeg gikk til kassa, men oppdaget at jeg hadde glemt pakkelappen min! Så jeg sa til han i disken at jeg skulle hente ei pakke. Til Linda Kvam. Men at jeg ikke hadde noe pakkelapp. Mannen bak kassa spør: " Hvor er pakken sendt fra da, så kan jeg prøve å finne den". "Den er fra spesielle behov AS" sier jeg, og tenker fort at; Herregud, det her høres jo helt rart ut. Jeg må si noe! Så jeg utbrøt enda høyere: "Det er leker altså!.......Til barn!!" "Jaokeiii" sa mannen og gikk bak for å se om han fant pakken min. Jeg la merke til at det var laaang kø bak meg, og alle visste at jeg skulle ha ei pakke fra spesielle behov, og at det var leker i tilegg!! Gud, så flaut a... Så når mannen kom med DEN SVÆRE esken, så sa jeg litt høyt, "det er en klinkekulebane." Men det blei jo enda dummere igjen. Alle trodde jo jeg skulle dekke over meg selv, og redde meg ut av flausen. Men, det VAR en klinkekulebane altså, fra en nettside som het spesielle behov AS. 
Jeg er ekspert på å drite meg ut, så har sikkert mere moro å fortelle senere!

Har du noen gang driti deg skiiiikkelig ut? 

 

 


 
25, Horten

Linda- Alenemor til Emilie 5 år. Bestevenner for alltid <3KategorierArkivAnnonserhits