Min utetreasse!


Jeg tenkte å vise dere uteterassen min!! Jeg og pappan min har ordnet til så det blir litt hyggelig her. Deilig å ha egen utebalkong hvor ingen andre er :)

Her koser jeg og Emilie oss masse. Det er grillings og masse på gang. Det er tross alt sommer! :)

Ha en fin kveld!! :DEmilie lærte seg å sykle på 2 minutter aleine!


Emilie fikk ny sykkel i fjor som ho fikk prøvd noen ganger. Ho greide det litt, men jeg måtte springe bak å holde. Så brakk jeg brakk beinet da... Kunne ikke springe lenger akkurat (kan ikke nå heller igrunn)... Så da ble det liksom ikke noe mere den sommeren. Jeg kjøpte en ny sykkel nå da, som var kjempe fin, men hun sleit med å holde balansen litt. Den er akkurat passe til ho, men det var ikke bra "trenesykkel". 

Så vi tok med en mindre en som vi har stående over på shell å fylte luft i dekkene på den og den var klar til å prøves. Vi tok den med over (bor rett ved shell) og da satte Emilie seg på den i gården og bare sykla fremover. jeg ble helt overraska. Og det blei ho også. Jeg trengte ikke holde bak engang, ho hadde 0 problem med å styre og ho greide det kjempe bra. Det eneste ho sleit med litt var å bremse. og det er jo ganske viktig å kunne bremse. Hehe.
Emilie ville ut å sykle mere!!

Så jeg tok ho med bort på en grusbane litt borti her og tenkte ho kunne sykle fritt rundt der å øve. Emilie sykla som ho aldri hadde gjort annet. Vingla ikke eller datt av en eneste gang. Vi var på en idrettbane og det er en løpebane med asfalt rundt hele, og plutselig forsvant Emilie avgårde uten at jeg rakk å gå så fort etter ho. Til slutt ble jeg bare stående å se på og følge med, og ho kom helt rundt uten noe knoting, og møtte meg med ett smil :)

Hadde lært seg å bremse og! Så flink ho er! Ho sa selv da ho datt på rumpa når ho satt på setet uten å sykle (sto stille) " man må være tøffe når man er en sykler. Jeg har litt vondt her, men jeg er en sykler jo" Hehe!

Ho sa etterpå at ho var stolt av seg selv, og det sa jeg at ho hadde all grunn til å være, og at jeg var mega stolt av ho jeg også! 

Nå er det å lære ho ordentlig å svømme som gjenstår av planene av læring for ho i sommer da! 

-Linda

 Hverdagen med verdens beste <3


De siste dagene har jeg kost meg med verdens beste Emilie bare. Vi har fått testa ut campinglivet og kosa oss masse i sola. Emilie har t skjorte skille allerede og venter bare på at det skal bli bade vær. Jeg skal jo lære Emilie å sykle i sommer, og fullføre svømmelæringa hennes. Ho har jo gått svømmekurs, så ho kan flyte på ryggen og dykke ned til bunnen der det ikke er for dypt. Så gleder meg til vi kan svømme og bade skikkelig sammen :)

Det var både torden, sol og masse rart vær på camping. Den ene dagen var den en masse tåke og sol av og til. Kjempe fint å se på! :) Så vi gleder oss til mange nye fine dager på camping!

 

Tenkte å dele noen bilder med dere av Emilie på 17 mai. har jo ikke laga ett blogginnlegg om det engang, så slenger med noe av det her... 

Verdens beste Emilie best i sekkeløp! :) Gjett om dette ble gjort flere ganger når ho fikk dreisen på det.

Vi hadde en kjempe koselig 17 mai, og jeg var trøtt som ei skjære da kvelden kom, så halv ti sov jeg søtt, hehe!

 Men nå har jeg ikke mere å skrive om faktisk. Rart, men jo mindre man blogger, jo mindre har man å skrive om. haha! Skal bli flinkere fra nå av jeg, har bare hatt en litt hektisk periode ..... :)

Ha en god natt alle sammen :DJeg skal bli bestemor!


Har skjedd inmari mye i det siste. Eller ikke så sabla mye, men for meg er det mye. Det skjer noe hver dag og jeg kjenner veldig at det nærmer seg sommer. Folk er mere ute, og synes folk er blidere enn på vinteren også faktisk. På vinteren så møtes vi kanskje folk ute, men må gå videre for det er så kaldt ute osv. Ikke like hyggelig det synes jeg. Mamma har fått opp fortelt på vogna og vi er klare for litt campingsesong igjen snart. Skal bli fryktelig deilig. 

Jeg vet om en annen frøken som gleder seg veldig også, nemlig Emiliemin! :)

De siste dagene har bestått av fiksing i campingvogn, kjøring, Emilie, og ikke minst... JEG skal bli bestemor... Den fine katta av ett krek vi har som er innepus har vært ute på vift. Ho tok sats fra hele terrassen her og hoppa ned. Det er ganske høyt. Vi bor jo i 2 etasje. Ho fløy heeele dage med til slutt tre hannkatter etter seg. Og yes, ho har/hadde løpetid, så nå blir det nok kids på a.... Jadda. Men blir koselig uansett. Så jeg får gjøre så godt jeg kan for å finne ett godt hjem til de. Og Tiara skal steriliseres etter fødselen av ungene...! Tipper ho blir litt roligere dag også. Ho er a rolig, men har side ville sider. Men ikke så rart når ho er innepus heller. Kanskje noen som lurer på hvorfor ho er innepus. Det er fordi vi bor i storgata, altså en veldig trafikert vei, så der tør jeg ikke slippe ho ut.... Men jepp, nå skal Linda bli bestemor :)

Nei, får hive meg i dusjen, smøre matpakke til i morgen å komme meg i seng. Sov godt alle sammen :)

-Linda

 Nydelig strandvær!


I går var vi en tur på stranda. Emilie vassa litt. Egentlig kunne ho nesten bada. Det var ikke så verst i vannet faktisk. Måtte jo teste å vasse litt selv. Vi tok med engangsgrill og tok middagen på stranda. Ååå, dette har jeg ventet på helt siden i fjor. Hahah! Vil jo ha sommer, og nå kommer den snart for fullt :)

Emilie storkoser seg på stranda. Ho plukker skjell, sneglehus og mye annet rart. Så i går tok vi med noen av de fineste tinga Emilie fant for å lage "sjøbilder" med skjell, pinner, tang osv. Kjekt å ha noe å gjøre på innedager også.

Verdens beste Emilie koste seg masse på stranda. Var der hele dagen. I dag er det skolen igjen, men om været holder seg må vi nesten være ute i dag også.

Helgen har vært koselig. Pappan min, Emilie og jeg hjalp "svigermor" med campingvogna, så nå er den på plass. På kvelden ble Emilie med hjem til farmor, og jeg dro en tur til Piamor å koste meg der. Emilie kom hjem tidlig på lørdagen, hun skulle i bursdag til ei i klassen sin. Og etter bursdagen fikk ho med seg ei venninne hjem og. Så har hatt besøk av venninner av Emilie her hjemme, men både jeg og Emilie synes selvfølgelig det er kjempe koselig. Det er bare litt uvant at folk blir med hjem. Men nå har jo jenta mi blitt stor og. Ikke særlig baby lenger nei :P

1 mai håper vi på godt vær og hjelp i campingvogna til mamma og. Få opp fortelt, få inn sofa, elektriske ting, og alt som er lagret bort. Det er mange campingturister i familien vår i år gitt. Så bra, camping som er så koselig :) Fint for meg og Emilie også a! 

Har dere fint vær?

Har dere badet i år? 

Ha en fin dag alle :)

-Linda Michelle

 

 

 
25, Horten

Linda- Alenemor til Emilie 5 år. Bestevenner for alltid <3KategorierArkivAnnonserhits