Jeg er med i vi i Løfgrenda klipp!


Det skjer litt småting på fronten med pilotserien jeg var med å spilte inn håper vi. Det er en liten trailer på youtube som kan sees. En annen film blir publisert litt senere tror jeg.

Her er jeg, nr 2 fra venstre i svart bukse, hehe .... Faktisk gikk jeg delvis på krykker der, rett før jeg heiv dem helt, så ikke gæli at jeg klarte å være med!

Gleder meg til det komme rmere :)

Se den lille smakebiten under!
-Linda MichelleMin travle hverdag!
Tiden går så innmari fort. Fra jeg fikk Emilie og til den dag i dag synes jeg dagene har rast avgårde bare. Syns ikke det er såå lenge siden hennes første bursdag. Neste gang ho har bursdag fyller ho jammen 7 år...

Utviklinga hennes er kjempe spennende å følge med på. Jeg har jo sett ho fra hjelpesløs baby som ikke kan snu på kroppen engang til å bli ett lite, veslvoksent menneske. Ho fyller dagene mine med glede og latter. Ho har alltid en god kos på lur. Ho er veldig høflig og hører (for det meste) på meg :)

Ho leker i timesvis aleine på rommet, har fått masse venninner og lærer masse på skolen. Tiden går så fort. Jeg har ikke så liten unge lenger, jeg begynner å få en stor unge. Som er spennende og annerledes på en gang. Samtalene vi har er ganske interessante, ho veit hva ho prater om. Det er ikke bare ord ho slipper løs. Ho er smart! ;) 

Tenkte jeg bare måtte skryte litt av jenta mi. Det har ho fortjent :) !!

..............................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

Jeg har vært skikkelig dårlig på å lese blogger osv de siste døgna. har liksom hatt nok annet å gjøre. 1 Mai var det campingordning, og her en annen dag var jeg og Emilie med pappan min for å kjøpe båt, så nå blir det båt OG campingliv i sommer. (Håper jeg da inderlig). Deilig!

Pappa og Emilie slapper av i båthavna der vi skal hente båten!

Jeg har vært skikkelig dårlig på å ta bilder i det siste og, så har dessverre ingen nye å slenge ut. Straks er det 17 mai, og regner med at de fleste er klare for dagen? hahaah... neida. Det er IKKE jeg. Vet ikke hva jeg skal ha på meg engang. Emilie skal ha på bunaden sin. Må handle ett par nye pensko til ho og. De beina vokser jo sååå fort! ;) 

Ellers kjører jeg bil om dagen da. Øvelseskjører litt her og der. Har jo dreisen på det, men velger å kjøre så jeg får vedlikeholdt det og er enda tryggere til oppkjøringa. I morgen skal jeg på glattkjøring, JUHUU! :D Blir gøy! 

Jeg var en tur i Oslo i godværet og. Møtte to kule kompiser, Ruben og Edvin Løfgren! Om noen så påskekrimmen på tv2 i år, er Ruben ett kjent fjes! Veldig hyggelig å treffe dem igjen.

Såklart på Edvin må ha en suss på kinnet, hihi! Dere ser jo hvor godt jeg leeeever meg inn i det, lukker øya og greier ;)


Kjære pappa'n min hadde bursdag i går, så jeg kjøpte inn litt pølser og kake og feiret litt bursdag her. Koselig det! Nei jeg må nok ha flere bilder for å få til ett bedre blogginnlegg enn dette :P 

Tenker vi blogges i morgen jeg! ;) 

(Gammelt bilde) 

-LindaEr det ikke det ene, så er det det andre... ;)


Hadde tenkt å legge ut bilder fra Gran canaria turen her, men finner ikke kabelen min i den lille rotehaugen som er igjen etter utryddning av kofferter, så får vente til den dukker opp av seg selv med bilder :)

Emilie har vært kjempe blid i dag. Kost seg masse på skolen, smiler og ler og gjemmer seg år jeg kommer å henter ho på SFO. Kjempe godt at jenta mi koser seg på skolen og SFO. Merker jo hvor fort stor ho blir etter ho har begynt på skolen. Det går heeelt utrolig fort. Fortere enn man nesten aner... !!

..........................................................................................................................................................................

I dag har vi vært på kino etter skolen. Vi så på den nye tingelingfilmen, "Tingeling og sjørøverfeen"! :)

Veldig koselig film. Har sett alle tingeling filmene nå, og de er koselige alle sammen på hver måte. Personlig er min favoritt nr 1 og den andre filmen hvor hun møter søsteren sin i vinterverden. :)

Tingeling går vel aldri ut på mote ;) ;) !

 Emilie koser seg på kino :)

Har dere sett tingeling? :) 

Ha en fin kveld alle!

.Linda Michelle

Jeg skulle laget meg en ny header her inne da. Noen som vet om noen som er gode på det? Jeg skal ha dette bildet tenkte jeg, med noe tekstved siden av og ett par småbilder og. 

Noen som klarer og har lyst å lage en slik for meg? 

kontakt meg på sokkedilla@hotmail.com

.............................................................................................................................................................................

 Vi i Løfgrenda


Linda Michelle Kvam 

 kl d : 03.02.14 00.49

I helgen har jeg vært med på en patriotepisode av Vi i Løfgrenda! Det var kjempe artig! 

Ruben, Edvin og Ivar..... ! Hvordan det går får dere se.... hehe!!

'

Her er vi ferdig med innspilling, Ruben og Edvin har noen scener igjen....

Tror ikke det er bare meg som er støl og sliten i kroppen etter helgen. Vi fikk kjørt oss på hvert vårt vis alle sammen tror jeg :P HAHA! :) 

Har hatt en kjempe fin helg. Blitt kjent med masse nye folk, opplevd masse gøy og føler meg sååå mye mere nå som jeg kan stå og være litterann normal.... Jeg ble med på en scene som jeg kjenner veldig i begge beina nå, støl som pokker... Hahha... Men jeg klarte det på mitt "hemma" vis :) ;) Og verdt det!

Emilie har kost seg masse hos farmor i helgen, men kjente det var veldig godt å se ho igjen også :) Flinke jenta mi, ho øver og øver på plystring om dagen, og tror jammen den jenta plystrer høyere enn meg snart.... :P

Nei, nu skal jeg finne senga, tidlig opp med frøken søta i morgen :)

Har dere hatt en fin helg? 

- Linda Michelle Kvam

 


 Travle dager!


Den siste uka synes jeg det har skjedd mye. Deilig. Er kanskje ikke mye for mange, men etter jeg brakk beinet så har det blirr noe innsnerva, haha!

Heldigvis kom verdens beste måker hit å måka av egen vilje i går kveld, hele gårdsplassen. Ikke verst. Egentlig har'n måka plass til alle biler her, snilt av han for de som ikke løfter en spade engang. Jeg har ingen bil som skal inn eller ut her, så går greit for min del, bare kjipt når besøket mitt ikke får kjørt ut av gården for ingen har løfta en spade omtrent her i huset. Men nå er det bedre der ute, men det stopper jaggu ikke å snø....

Teller bare dager igjen til vi skal til Gran Canaria jeg nå. Skal bli deilig med litt sommer og sol nå! Emilie gleder seg veldig, og har fått seg egen trille koffert av pappa'n min, så foreløpig brukes den til å leke med, ponnyene hennes reiser til syden i kofferten ganske ofte, hehe, ei frøken som er klar for tur!

(Gammelt bilde)

I går var Emilie på svømmekurs igjen. Må si jeg er meeegastolt av Emilie. Hun fløt heeelt alene i vannet. Hun holdt ikke i håmdem til svømmelæreren engang. Så etterhvert blir detta en liten badejente :)

Vi var jo i svømmehallen på søndagen og, var deilig, men blei utslitt jeg... Og har ganske vondt i beinet mitt.... :/ Så i går fikk jeg laserbehandling og no greier av Even, fysioterapauten min. Håper det hjelper noe! :)

Emilie og jeg er alene på treninga på kvelden. Det syns ho er stas, spille musikk å kose oss. Ho flyr ikke rundt på trenings apparatene, men bare koser seg :)

Kjekk kamerat å ha med på treninga a :D

......................................................................................................................................................................

Ellers er det legetime og fysioterapitime som står for tur i dag, etterfulgt av middag med Emilie og folka før hun skal til overnatting hos farmor i helga. Så i helga reiser jeg opp å blir med på pilotserien "Vi i løfgrenda". Jeg har fått 2 -3 "roller" der, får se åssen det går. Ikke no krevende roller, så går nok så fint så. Blir uansett moro å få være med å se hvordan alt spilles inn, kose oss på kvelden når alt er ferdig, utenom siste opptaksdagen som er søndag. Da reiser jeg hjem igjen. Så blir en travel, men sikkert spennende helg! Heldigvis hadde de overnattingsmuligheter og dusjumuligheter! :) Skulle bare mangle!

Emilie har akedag på skolen i dag, så ho har reist fornøyd til skolen i dag med det nye akebrettet ho fikk av pappan sin i går :)

'

OG JEG HATER AT IKKE KAMERAET MITT VIRKER ENDA!!!! Skal få fiksa det..... 

Men, dagens ting må gjøres, ha en fin helg og dag alle sammen :)

-Linda Michelle Kvam

 Vi i Løfgrenda


Noen som har hørt om denne serien? Jeg skal være aktør i noen av trenings scenene i serien. Gutta knoter veldig med treninga si og de trengte en aktør som kunne se litt dumt på dem. Så jeg har sagt ja!


Her er gutta som skal knises av litt på treninga ;)

Hvorfor ikke? :) 

Hadde du blitt med? :)

Har du hørt om serien før?

-Linda
25, Horten

Linda- Alenemor til Emilie 5 år. Bestevenner for alltid <3KategorierArkivAnnonserhits