Jeg "gikk" !!!


Emilie og jeg fikk hver vår Marius genser til jul. Eller Marius jakke er det. I marius mønster, men jeg er ikke glad i den vanlige blå og røde, så de vi fikk passa oss jentene ypperlig. Emilie digga til og med jakka ho og. Og ho pleier ikke å bry seg om hvem jakke ho har på seg engang. Men DEN var fin sa a! :)

Så derfor tok jeg med mobilen inn på badet og tok å knipsa fort så dere får se. Har planlagt en fotoshoot med Emilie og disse jakkene sammen. 

Tror jeg blir fint!

Litt rart lys på badet, og mobilkamera. Men sånn blir vi iallefall. Matchende mor og datter! :)

( Emilie ser sur/blid ut, ho gjør seg til :P )

Så det blir fine jakker å bruke framover. Litt koselig når jeg har nesten lik som Emilie også!

...........................................................................................................................................................................

Dagen i går endte ikke som jeg trodde. Jeg skulle egentlig kjøpe skrivepult til Emilie, men de var såklart utsolgt. Men jeg orka ikke heller, for fikk kjørt meg skikkelig hos fysioterapauten i går. 

Først sykla jeg som vanlig, tok diverse beinøvelser på apparatene. Benkpressen følte jeg at jeg klarte å tråkke ned litt hardere og jeg brukte strikken som henger i taket som vanlig for "sette meg i sittestilling" for så å reise meg opp igjen. Høres kanskje ikke så komplisert ut, men når man ikke er vant til å stå og gå ordentlig blir det skikkelig rar følelse når jeg gjør øvelsene.

I går kikka Even på meg å ba meg holde i henda hans, for å prøve å ta ett skritt med han. Kjente jeg blei nervøs og begynte å svette med en gang. Vi tok ett skritt først, hvor jeg la ganske så mye vekt i henda hans, så ett til som ble ganske mye vekt på og. Så tenkte jeg bare for meg selv, "jeg kan bedre"!!

Så ba Even om å få prøve en siste gang, og jeg lata som beinet var vanlig, og jeg nok NESTEN ett skritt alene. (Sa han da iallefall :P)

Så det var litt av en feeling! Kom en bitteliten tåre sammen med latter da jeg hadde gjort det. Det føltes så digg!

Jeg har også begynt å "gå" mens jeg holder meg i den saken her, da skal jeg prøve å gå der, og bruke minst mulig vekt på armene for å holde meg igjen i stengene. Men det er jammen ikke enkelt......

I går kveld kom plutselig Martin en tur innom, og det var hyggelig :) Så vi ble sittende å skravle og le til midnatt, da måtte jeg hoppe i bingen. Men fortalte til Martin at jeg hadde "gått" ett skritt med Even. Og Martin reiser seg opp oog skal hjelpe meg for å "gå". Kjente jeg ble nervøs med en gang, men han tok meg i henda og jeg tok noen tunge skritt. Da vi snudde prøvde jeg sååå godt jeg kunne, og jeg holdt igjen mye, men det kommer til å bli bedre og bedre. Jeg gikk faktisk 3 skritt med Even i går, og hele 14(!) "skritt" med Martin! 

(For dere som er lei av at jeg ikke er 100 % og frisk som jeg skal, la vær å les istedetfor, det skjer faktisk ikke så mye annet i livet mitt akkurat nå....)

.......................................................................................................................................................................

I morgen skal Emilie begynne på svømmekurs, så jeg må gå til innkjøp av badedrakt i dag. Ja, hvor har de deeet tro? Så i dag har jeg litt å jobbe med. Håper virkelig jeg finner en i en vanlig butikk, ikke sånn 600 kroners fra sporstbutikken som er kjedelig svart. Den ho brukte i sommer er jo i campingvogna.... :/

Emilie gleder seg veldig til å begynne på svømmekurs, og det gleder meg. Jeg tror hun vil klare det fort, ho er veldig lærevillig! :) 10 omganger starter det opp med, deretter kan vi mer om det er nødvendig.... :) Så hver torsdag fremover er det svømmekurs i stokkehallen...

(bildet tatt fra google)

Emilie og jeg tok rundstykker til kveldsmat da, nam! :)

Ho har fått leksehjelp på skolen nå, men har leselekser og skrivelekser hjemme. Det er heeelt utrolig hvor fort unger lærer. Emilie skrev faktisk sitt første brev i går, helt av seg selv. Ganske så kult av ho! Så snart har jeg en lesehest i hus og vel ;) ;)

Flinke Emilie har bokstaven F denne uka. Stolt er jeg!

Jaja, Emilie har gått til skolen, jeg er fortsatt litt trøtt i trynet, så tar en time på øyet før dagens ting starter. Har så mye ting jeg må ha med og gjøre i dag at jeg må gå med sekk på ryggen for å få med meg ting.... Jeje..... Sånn er det visst for meg... 

Vi blogges i kveld!

Hva syns dere om de nye jakkene våre?

Kan deres barn svømme?

-Linda MichelleForferdelig fresh helg!!


Jeg sitter nå hos mamman min å venter på at henne skal komme hjem fra jobb. Emilie har lagt seg, og jeg skal ut å kose meg litt i dag. Eller jeg skal ikke langt hjemmefra, for jeg tar likeså godt festen hjemme jeg! ;) ;) hehe! Så det blir koselig! :)

Helgen har vært kos. Vi har spist god at, vært på besøk hos mamman min, hatt besøk hjemme og spist masse godteri! :)

Jeg og Emilie fikk oss nye hårbånd i går da! Også gikk vi i like gernsere i dag og, det syns hun var stas! hih! :) Syns faktisk jeg og!

Men nå må jeg løpe, folka venter ;) Ha en fin helg alle sammen! :)Gårsdagens outfit


Emilie digger når jeg tar på oss like klær. Så i går hadde vi på "tyvegenserne" våre som Emilie kaller de.

Frøkna har til og med begynt å lage trutemunn ;) ;) HAHA! Elsker deg Søta mi! :)

Ps: Autoinnlegg er gøy :PPingviner og colanisser...


God morgen!

Her er det kaldt i dag. Eller kaldt og kaldt.. Det er 8 minus bak hodet mitt, på gradestokken utenfor vinduet bak meg.. 

Jeg har satt meg under teppet og funnet frem pcen. Emilie er levert i barnehagen, og vi skal på teater etterpå. Vi skal se klatremus og dyrene i hakkebakkeskogen i Tønsberg, med Tønsberg amatørteater. Det blir spennende. I fjor så vi kardemommeby der, og det likte Emilie veldig godt! Vi har allerede sett "Pippi feirer jul", og det falti smak! 

Nå skal jeg bare kulen videre under teppet, før dagen starter skikkelig. 

 


Jeg har gått gjennom klesskapene her hjemme, og har funnet igjen en del tøy jeg ikke har sett på en stund. Så i dag bruker jeg pingvin genseren min! :)Emilie og jeg skal til Meny den 17 desember, da kommer coca cola bilen! Og nissen :) Her er ei blid frøken som gleder seg veldig til jul! :)

Emilie har ikke skrivd ønskeliste enda (!) Så i morgen er vi nødt til å gjøre det. Men først får vi gå på teater og gjøre dagens gjøremål!

Skrives :) 

Har dere hatt besøk av colacola lastebilen? 

Ha en fin dag ! :)

Ps: Kommer til å rydde opp i vennelista mi her i dag. Hvis jeg skal greie å følge med på de bloggene jeg liker best, går ikke det med alle disse vennene her. Men om jeg får slettet feil folk, si ifra til meg ! :)Sensurert outfit! ;)


I dag har det vært skikkelig kaldt syns jeg... Men sol og ellers pent vær! Men skal finne frem snowboardbuksa mi snart å bruke den tror jeg, for det her blir ikke til å holde ut ! Hehe..

Hvordan er været og varmen hos dere? 

.............................................................................................................................

Emilie nekta å la meg ta bilde av hva hun hadde på seg i dag.. Hun var så søt på morgenen da jeg skulle levere henne i barnehagen.. 

Så dere fikk ikke se det, men hun digga skyggen av oss da vi gikk oppover på morgenen, så vi "sensurerte" oss litt vi ;)


 Meg i joggis, og hettegenser, og Emilie i søt jakke og lue :)

Mens Emilie har vært i barnehagen har jeg vært litt hjemme og med noen venner resten av dagen, før jeg hentet snuppa mi igjen.

Nå skal vi spise middag og spille ett spill etter det :)

 Har ei frøken i hus som digger å tegne og digger Østeins blyant. Men han er veldig morsom og flink da :) Så tror vi går for Øysteins blyant i dag, det er ett morsomt tegnespill, som jeg skal fortelle dere om senere :)

Ha en fin kveld :)
Like gensere!


Emilie og jeg har like gensere på oss i dag, og hun jo det er såå gøy med det.

Så de fleste barnehagetanter og alle har fått med seg at vi har like gensere i dag . Hun var jo så stolt<3

Så tenkte å vise dere dagens outfit på meg og Emilie, hehe :

Nå skal vi spise seeen middag og spille junior Alias som det heter. Ett gjettespill :)

Ha en fin kveld alle :)
25, Horten

Linda- Alenemor til Emilie 5 år. Bestevenner for alltid <3KategorierArkivAnnonserhits