Har supermann blitt kvinnelig???Jaggu har han det... Det ble meg jo! 

Må le litt. Hadde besøk av Martin i går og han syns var var blitt så syyyykt svær og han la merke til mine fete bicups!! Så måtte flexe meg litt da og vise han at de er faktisk ekte!!

Neida, Martin så ikke det han :( HAHA!

Ble bare en morsom sak ut av det. Jeg har alltid hatt de tynneste marsipan arma ever... Etter 6 mnd på krykker så får man litt muskler både i ryggen og armene, så at det stikker en liten kul opp på armen min er ganske corny, jeg pleier da aldri å se sånn ut!! :)

I dag er det faktisk sol og fint vær, så om jeg ikke tar meg en tur ut er jeg nesten dum i huet. Gidder ikke være helt dum i huet, så tar meg en tur ut med kameraet mitt jeg.

Blogges i kveld:)

Ha en fin dag alle :)

-Supermann

#Supermann #mammablogg #muskel #Sol #vær #MartinI dag sa det klikk klakk....


Har vært hos fysioterapauten igjen i dag og jeg fikk trent skikkelig. Jeg er mye mere bevegelig i ankelen, men har en god vei igjen før jeg kan gå. I dag pusha jeg meg litt hardt, jeg er så lei, det så plutselig klikk klakk hver gang ankelen gikk en spesiell vei, men det gjør ikke vondt og det er sånn enda... Er nok som Even sa at det er ankelen som er i gang, som ikke har vært det på lenge :)

Linda i gang med benkpress, hehe!! Jeg klarte ikke mye det kommer seg for hver gang! 

Jeg skal trene i jula og. Fikk nøkkelkortet i dag, så det blir bra!! 

Oh yeah! :) 

KJenner det godt i beinet i nå, så tror det blir en time på sofaen før alt annet skjer i dag! Det største og kuleste av alt, jeg får meg ny seng!! :) Gru/gleder meg litt, for jeg savner den gamle sengan mi. Er så innmari glad i den. Men den har fått ett nytt hjem nå..

Nesten helt lik som den her, bare i svart, ikke grå. Så det blir nice å prøve den i natt. Natt til i dag tok jeg sofaen. Gikk faktisk kjempe greit det, våkna en gang å snudde meg bare :)

Jeg og Emilie skal være med ei venninne i klassen hennes og mamman hennes å se på noe konsert greier på bakkenteigen klokka ett i dag, så om jeg skal rekke en lur, må jeg ta den nå...! :) 

Har dere det travelt i jula? 

.Linda MichelleJeg vil hjem!


For ei natt!!

Ei dame på rommet har holdt meg våken halve natta. Ho hører dårlig og er dement eller noe. Har ikke noe i mot ho, men når dama titt og stadig driver å drar opp gardina mi å står over senga mi å spør etter bøtte for å gå på do på natta tar det litt vel av.... Ropte omtrent annenhvertime etter sykepleier, selv om hun ike trengte det. Har forståelse for at hun er som hun er, men å legge meg på samme rom som ho er dårlig gjennomtenkt....

Heldigvis skal hun hjem i dag.......

...........det trodde jeg at jeg og skulle, men nei.....

Sykehuset på natta, helt for meg selv etter nattarøyken min.....

Morgenrøyk ute i dag før frokost....

Nam......................... 

Nei jeg måtte visst være her en natt til, og det passer meg skikkelig dårlig nå. Men må man så må man..... :( 

0 sminke, 0 lyst å være glad..... Men jeg later som iallefall.....

Nå venter jeg på legevisitten, høre hva resultatene på prøvene er... Selv om jeg bare må bliiiii her.

Heldigvis reiser natteravnen hjem i dag, så nå har jeg rom helt for meg selv her.... Bor jo en venn av meg i etasjen under, så stikker på besøk til han etterpå jeg! ;) 

HÅPER EMILIE KOMMER PÅ BESØK TIL MEG I DAG! :D

-LindaSykehuset gav meg blodpropp!!


Ja, jeg vet at alle kan gjøre feil, men nå er jeg frustrert, sint, lei meg, oppgitt og faktisk litt nervøs på en gang. Jeg brakk j beinet mitt i midten av august for de som ikke har fått med seg det. Da kjørte sykebilen meg inn og de fant etter mange timer ut at det var brudd, ett komplisert brudd. Så jeg måtte ha gips. Jeg gikk fra lege til lege og hadde nesten aldri samme lege å snakke med. Det er nok sånn det bare må være, men det får meg utrygg.

Legen som tok meg inn da jeg fikk vite jeg hadde brudd, han burde gitt meg blodfortynnende. Det var det mange som sa til meg i ettertid og, men jeg trodde legen ville gitt meg det om jeg faktisk trengte det. Det føltes trygt å reise hjem med gipsen på beinet.

Så kom de neste dagene med ett helvete av smerter og hushjelp av mamma og pappa hver dag. Så endelig ble jeg bedre igjen, jeg klarte å bevege meg uten å få vondt der bruddet var og jeg var så glad for det. Jeg greide husarbeid selv. Noe så deilig (ja, noe så deilig, hahah!) Hevelsen var gått ned så gipsen var ganske løs. Dette snakket vi om på en av mine ukentlige kontroller på sykehuset. Så han sa det var best å btte gips slik at den var litt strammere så det grodde bedre. Vi gikk da inn i gips rommet, tok av den gamle, og fikk barbert leggen, vaska skikkelig og mellom tær og alt. Gud så deilig. Så på med den nye gipsen. Men nå skulle visst beinet mitt så 90 graders vinkel, noe det ikke hadde gjort i den gamle gipsen, så etter 4 uker stiv i beinet gjør det rimelig vondt å bøye ett bein i en helt totalt annen vinkel. Så beit tenna sammen, lot de bøye beinet og få på den nye gipsen. Jeg kjente den var myye strammere enn den forrige, men den var ikke like tung. Det var deilig. Så trodde alt var ok jeg.Etter ca 4 døgn begynte jeg å føle at gipsen var så stram at jeg fikk vondt. Drit vondt rett og slett. Det var så vondt at noen ganger greide jeg ikke la være å si "auauauau" engang, for det var fryktelig. Dette var liksom ikke brudd smerter kjente jeg og. Så tenkte at det er nok gipsen som er for stram i ankelen. Eller no i den duren. Så ringte inn til sykehuset og fikk jo denne hastetimen hvor jeg trodde jeg skulle ta evt røntgen pluss bytte gips bare.

Men når dem tar av gipsen er det jo den klumpfoten som lå der, jeg var kjempe hoven, og var lilla og rød over rista på beinet. Legene begynte å diskutere. Til slutt var de 4 stk der inne. De snakket ord jeg ikke forsto og jeg begynte å bli redd. Det er tross alt meg dem skulle jobbe med. Jeg angrer på at jeg ikke bare brøyt inn å sa "hallo???" Men jeg var så nervøs... Men omsider kommer hun ene dama bort til meg å sier at de må ta en ultralyd av beinet mitt, for det kunne være blodpropp.


..........................BLODPROPP?????.......................... tenkte jeg. I Helvete jeg er 26 år og skakke ha no blodpropp. Det første som datt nedi hodet mitt: "ja jeg har det ja" sa jeg. Helt rar. 

Dumme legedama kommer inn å forteller meg litt om blodpropp og hva som skjer fremover da med medisiner osv. Jeg må ta ei sprøyte i magen hver dag og piller hver dag for å tynne ut blodet for å få vekk  vekk blodproppen... Så kommer a med sprøyta å sier: Se her, så skal jeg lære deg å sette den på deg selv.. LÆRE MEG? Ingen i hele verden kan lære meg å ta ei sprøyte på meg selv når jeg ikke tør å se på at noen tar blodprøve av meg engang. Men joda, det skulle hun lære meg, null problem sa ho.

Heldigvis hadde mamma kjørt meg inn på akutten den natta, for jeg måtte nemlig til overvåkning ett døgn etterpå. Så hun fortalte hvor sprøytskrekk jeg hadde hun og. så den dumme dama endte opp med å ta den på meg. Det blir kanskje litt fremog tilbake og forvirrende skriving siden alt har skjedd over så mange dager...


Her ligger jeg å glaner på overvåkninga. Gud for ett kjedelig sted....

Legen sa selv at gipsen burde ikke vært så stram, så det var nok den som har gitt meg blodproppen. Og det er ganske tydelig at det er det, for de begynte jo på ultralyd på beinet med bruddet, ingen andre steder de sjekke. Så jeg føler meg rimelig frustrert nå. Jeg gleda meg over å ha fått ny og lettere gips, men den gav meg blodpropp istedet :(

Så nå er det en stk blodfortynnende sprøyte som gjør DRITT vondt hver dag frem til blodet mitt er som det skal være, og blodfortynnende piller i månededsvis fremover. Takk Tønsberg sykehus.
...............................................................................................................................................................................................

Dette innlegget over er fra i går faktisk, jeg fikk bare ikke postt det av en eller annen grunn. Men jeg har vært å tatt nye blodprøver i dag, s jeg slipper sprøyta i magen nå, blodet mitt er nesten tynt nok, jeg må bare fortsette på blodfortynnende tabletter i kanskje 3-6 mnd fremover for at det ikke skal komme noen ny blodpropp. Så i dag er jeg ganske happy for det! Til og med legen min smilte godt nå jeg la sprøyta jeg skulle ta i dag nedi lomma igjen fordi jeg slapp å ta den. JIPPI JIPPI!!

Har dere det bra? 

Hva har dere gjort i dag?

-Linda MichelleTi ting om meg..


♥ Jeg ble mamma da jeg var 20 år, til verdens fineste jente

♥ Jeg er skikkelig morgengretten

♥ Jeg har to drøvler

♥ Min "karriere" utenom mor, er 3 år i barnehage som assistent. Og vanlig grunnskole

♥ Jeg har en katt som heter Tiara som jeg er fryktelig glad i

♥ Jeg er født og oppvokst på bondelandet

♥ Jeg blir glad når jeg handler klær

♥ Jeg har lyst å bli fotograf eller frisør

♥ Jeg har spesiell humor

♥ Jeg liker ikke at folk flytter på tingene mine

 


 

Ha en fin dag alle!Jeg vil bli ett barn igjen!


Da sitter jeg her da, klokka er ett og jeg burde vel vært i seng. Det har vært en lang helg. Skjedd noe fint, og noe ikke fint, men sånn er det vel her i livet. Livet er ingen dans på roser.

Da jeg gikk på barneskolen hadde ingen mobil. Vi hadde hustelefon, som vi ringte til hverandre på , og spurte om den og den var hjemme. Vi syklet rundt sammen, gikk på dørene til venner uten å si ifra, syklet tre stykker på sykkelen, slukket gatelykter om natta så vaktmesteren blei gæærn, tok brannalarmen under tentamen, heiv baker'n" en lærer uti bassenget på ungdomskolen, kødda med lærerne med svamper og stifter, hoppa ut av vinduet når jeg ba de hente ett viskelær osv til meg når jeg ble sendt på kontoret.

Har mange kule opplevelser og minner fra skolen opp gjennom årene! 

Her er Ramnes barneskole. Tilbrakte 6 år her!

Og her har vi Revetal ungdomskole, som jeg "tilhørte" i 3 år!

 

Det var gøy å være barn. Det var gøy å kunne gjøre hva man vil, klærne var ferdig bretta om morgenen, maten sto klar og sekken var ferdig pakket. Da jeg kom hjem var den skikkeli digg middag, "gjøre lekser" også var det å spørre pirat taxi mamma eller pappa. De hentet og leverte akkurat når jeg ba om. Var jeg litt lengre unna enn de trodde, kom de fordi.

Jeg hadde besøk, vi fikk lov å gjøre det meste(innenfor rimelighetens grenser såklart). Jeg husker jeg hadde besøk av bestevenninna mi en gang, og vi la noe svære greier midt i veien for å se hva bilene gjorde. Men plutselig kom onkel politi, og vi løp alt vi kunne. Pappa lå inne på sofaen og tok middagshvilen sin, og vi gjemte oss i båten hans som sto bak i hagen til opppussing. Onkel reiste og vi skulle hoppa ut... MEN, jakka mi hang fast, og der blei jeg hengende å dingle i lufta, hehehe, glemmer aldri den dagen der. 

Vi koste oss masse på båtturer hver eneste sommer siden vi hadde båt. Vi bodde på øya hele sommerferien, hvert år. har veldig mye gode, fine minner fra det!


Dette er blubba båten vi hadde, den bakerste, Jeg sitter i midten på taket der, sammen med brødrene mine. Mamma og pappa bak, og mine kjære besteforeldre i tuppervarebåten sin hehe ;) ;)Pappa var ikke noe for plastbåter ;)

Jeg husker så godt tarzan huska vår og. Den var helt rå!! Pappa knøyt et tau laaaangt oppi ett tre, og når vi tok bånn gass da, så kom vi så langt som over garasjetaket, men det gladt å snu seg på veien, ellers fikk en veeeeldig vondt i ryggen i det man traff treet! Hehehe! :) 

Jeg husker også jeg syklet på statoil å kjøpte is til 3 kroner ganske ofte på sommerne, sånn mr freeze is. Det var en skikkelig slager. Jeg fikk også mellom 20 og 30 kr å kjøpe lørdagsgodt for. og jeg fikk ganske mye den gang for de pengene, å jeg gledet meg til hver lørdag. endelig godis! Husker jeg tenkte noen ganger og, at når jeg blir voksen, og har min egen lommebok, så skal jeg kjøpe goderi hver eneste dag! hehe, men jeg gjør jo ikke det den dag i dag... Det er sikkert bare sånn unger tenker. 


Meg og storebror på (sikkert) en lørdagskveld. Jeg har alltid ELSKET cola ass!

Jeg husker fra jeg var sinna på mamma og pappa noen ganger da jeg var liten. Da lurte jeg på om jeg skulle lage en boks, å putte lapper i om ting jeg ikke likte de gjorde med meg, eller sa til meg. Også skulle jeg ta vare på den til jeg fikk egne unger. Angrer på at jeg ikke gjorde det, for hadde jo vært litt morsomt å sett på den dag i dag.

Var det mamma og pappa som var teite, eller var det jeg som var teit? Haha!! Var nok meg! ;)Linda 3 år! 

Nå er jeg blitt 25 allerede. Gud som tiden flyr! 

Måtte bare skrable fra meg litt før jeg finner senga. 

God natt alle der ute :)Fake your smile!


I dag har jeg vært busy hele dagen, så har ikke fått sjekka bloggen heller før nå... Emilie har ikke rukket å ta noe outfit bilde av meg i dag, og vi orker det ikke heller... I kveld skal vi bare ta det helt kuli. Vi skal straks spise pannekaker og kose oss her nå :) 

Emilie er strålende fornøyd i dag. De har hatt juleverksted i brnehagen, og laget masse fint, så gleder meg til jul, vet jeg får noen av pakkene ;D

Jeg har en dårlig natt bak meg, men sånn blir det når man legger seg for tidlig noen ganger... I natt skal den bli som den skal, har ikke tenkt å våkne opp en eneste gang engang!

Ett stk sliten, trøtt Linda...

FAKE YOUR SMILE..........


Går an a fake ett smil å gi dere i dag da :D


Tenkte jeg skulle skrive ett innlegg å legge ut bilde av alle tatoveringene jeg har( sålangt), hvis noen bryr seg i det hele tatt om det da? :)

Jeg får slenge sammen pannekake røre og leke med Emilie. 

Håper alle har en fin dag? 

Vi blogges i kveld ;D

 
25, Horten

Linda- Alenemor til Emilie 5 år. Bestevenner for alltid <3KategorierArkivAnnonserhits