Frøken hestejente!


Emilie har fått en ny interesse. I går var vi på Lefdal rideskole for å prøve ut dette. Emilie gru gledet seg og visste ikke helt hva hun hadde i vente, men hun gledet seg tydelig. Vi kjøpte ridestøvler og ridehjelm dagen før, og Emilie la seg stolt kvelden før med ridestøvler og hjelm i senga.

Da vi endelig kom frem til Lefdal rideskole var Emilie spent. Vi gikk først å tittet litt på hestene og noen andre som drev trening. Etterhvert fant vi Emilie sin kursleder og hun viste oss frem. Emilie har fått tildelt en liten ponny. Den heter.... Bonni!

Kjempe søt ! :)Emilie leide Bonni ut på banen og var så stolt! Hun gjorde seg litt kjent med Bonni og satte seg på med hjelp av en jente. Jeg sa til Emilie at hun måtte forberede seg på at hun ikke kom til å ri rundt med en gang, men hun både travet og hoppa ett lite hopp med en som løp og leide hesten ved siden av. Emilie var sååå stolt, og det ble jammen jeg også!Det var ikke så lett å få tatt noe nærme bilde av Emilie i farta, men her er hun iallefall, Emilie, Bonni og jenta som hjalp til. Kjempe flinke alle sammen! Så Emilie vil prøve mere, så da blir det ridning en gang i uken. Veldig morsomt å se Emilie blir så stor og får egne interesser.

 

Kjempe stolt mamma !! :)

Har deres barn noen fritidsaktiviteter?

-Linda Michelle

 Begge fortenna er ute!


Emilie har vært hos tannlegen i dag. Hun har hatt ei løs fortann kjempe lenge og har nekta og tygge på den, omtrentnekta å pusse på den og spist mat på siden osv. Da vi tok bilder sist hos tannlegen så de at den burde egentlig bare ut, for det kan ødelegge hvordan de nye voksentenna skal vokse ut om den skal stå fast der. Så i dag skulle hun få noe beroligende, og de "trakk" den ut... 

Jeg trodde bare den beroligende var så hun ble litt slapp bare jeg, men ho blei jo helt borte stakkars. Eller egentlig er det kke stakkars, for hun husker ikke noe av episoden og tanna er ute og nå er ho blid som ei sol. Vi sa at tannlegen kom borti tanna bare, og at den datt ut. Og den hang å dingle omtrent, så hun får fortsette å tro det. Godt hun ikke husker noe, da får ho ikke tannlegeskrekk iallefalll :) !

Så jeg måtte ha med meg bærehjelp siden jeg ikke får bært ho selv og ho kom hjem og det tok ikke lange stunden før Emilie begynte å bli seg selv igjen. Er absolutt ikke gøy å se barnet sitt"dopet".... Men hun lo mye og hadde det gøy så det er godt det da :)

Har ikke fått tatt nytt bilde uten fortenner, men det kommer i morgen! ;) Skikkelig søt er a! 

..........................................................................................................................................................

jeg har fått meg ny komfyr i dag da. Det var nice å få i hus! Den andre jeg hadde virket a, men stekeovnen var litt dum pga barnesikringen,så det gikk ikke an å bake osv ordentlig i den. Så i dag har jeg og Emilie spist grandiosa. Stekt grandiosa. Med sprø bunn. DET er lenge siden det! Så nå blir det baking osv framover!

...............................................................................................................................................................

Jeg hadde besøk av en søt jente i helga, og kjæresten hennes. Det var koselig. Ho har gikk meg oppskriften på trøfler, noe Emilie digga. Så en av dagene skal jeg og Emilie lage trøfler! 

Men må gå, andre ting kaller!!! :)

(gammelt bilde)

-LindaSøøta !!


Strålende fornøyd med alle de nye øredobbene sine! :)Stakkars lille....


Emilie hadde ramla på vei til skolen på tirsdagen... Hun hadde slått nesa, slått ut ei tann og var ganske så lei seg da jeg hentet ho SFO for å sjekke om allt hadde gått bra hos tannlegen. De tok bilder, og det så til at et gikk bra, men hun skal på en ny undersøkelse igjen om 3 uker for å se hvordan de nye fortennene blir. 

Men det tok ikke lange stunda før ho blei blid som ei sol igjen, og nesten litt stolt! :)

Tøffingen min....

Ellers har jeg vært dårlig på å svare dere i det siste, men skal skjerpe meg, vært en del på hjemmebane bare..

HA EN FIN DAG! :)Vel overstått!


Helgen er over og det har vært bursdag i alle retninger her... ! Emilie har vært strålende fornøyd, og ingenting er bedre enn det. 

Først voksenbursdag på fredagen, og barnebursdag på lørdagen. Heldigvis hadde vi Idunn på overnatting her, så hun hjalp til såå mye i barnebursdagen, kjekt for meg med halvknekt bein...! :) 

Emilie fikk masse fint og masse hun trengte og som var nødvendig, og selvfølgelig masse med leker. Men det er jo bare moro selvfølgelig! Jeg selv kjøpte en stor leke i år, den nyeste kulebaneskane til littlest pet shop. Og hun ble kjempe glad, hadde visst sett den på reklame. Hehe. Ellers fikk hun bøker, lego friends, dizzy spinng sak (kjempe ku) modellkitt, peler, øredobber, kjede, glassmaling, sengetøy, 3 vesker, penger, svært penal og mye mer... !

Her har du ei fornøyd frøken i midten og begge borda begge dagene, klart til bursdag. Emilie ba alle jentene i klassen sin, så de ble 8 stk tilsammen. Søt gjeng. Kan jo ikke legge ut bilder av jentene sammen, men de hadde det veldig fint :)

Vi fant frem de kule lysebrillene på voksenbursdagen da, det var mest morsomt på badet i starten, hehe!

En fornøyd Emilie som titter litt på de nye gavene sine. Og bildet i midten av pus, det har Emilie faktisk tatt. Syns det ble kjempe kult!! :) :) Seeeelv om pus egentlig ikke får lov å gå på kjøkkenbenken :P

Så da er denne bursdagen over for i år, og jeg er mamma til en 6 åring! Slettes ikke verst! Ho har blitt så stor på så kort tid synes jeg. Viktig å få med seg alt som skjer på veien før hun blir en liten voksen dame :)

Dagen før bursdagen til Emilie prøvde vi å lage brownies. Ovnen min er ikke helt i orden, så kaker lblir ikke gjennomstekt der, men rownies skal jo ikke være gjennomstekt, så tenkte vi fikk prøve, kanskje det gikk litt. (hadde ett lite håp om å klare å lage kake til bursdagen selv) Men den ble bare gjennomstekt på halve. Så jeg bestilte ei kake og gjett om jeg skal ha meg en ny steke ovn! Dumme barnsikring som ikke vil låse eller noe.... !

Ellers tar jeg det rolig om dagen, prøver å få trent opp beinet mitt så jeg kan gå. Skal jo tross alt til syden snart. Og da gidder jeg ikke ha med meg de krykkene mine mer.. !

Ha en fin kveld.

-Linda

 Hull i de søte små ørene sine!


Jepp, Emilie tørte ho. Ho var skikkelig tøff. Emilie satte seg i stolen og dama i frisørsalongen forklarte alt ho skulle gjøre og gjorde underveis. Da ho var nesten klar spurte ho Emilie om ho var sikker og helt klar....... "JA" Sa Emilie, ingen tvil.... Hehe.  Hun fant frem ett brett med 3 forskjellige øredobber ho kunne velge mellom, og Emilie valgte lilla.

Da alt utstyret var gjort klart og prikken på øreflippen var tegnet klart spurte dama om ho skulle telle eller om Emilie ville det. Emilie sa dama kunne gjøre det. 

1-2-3 sa dama, og Emilie kikka frem, sa "au, det gjorde litt vondt...." Men der satt hun med hull i øra plutselig :) Også plutselig kom det ett par tårer, men de forsvant så fort hun fikk se seg i speilet, på begge sidene. Og da vi tok bussen hjem en time og en is etterpå merket ho ikke at ho hadde noe vondt lenger heller :)

 

Det er gjennomsiktig plast rundt de lilla diamantene. Litt spesielle, men veldig bra for førstegang sa de, og om 6 uker skal hun få velge sitt eget par. Ho ønsker seg turkise diamanter. Hehe. Rart når ungene plutselig blir så store og får egne meninger. Så i kveld har vi rensa begge ørene og det gikk kjempe fint :)

Emilie og jeg ute på tur.... Hehe, hun skriver navnet sitt med furunåler! 

........................................................................................................................................................

I går var det halloween disco på skolen. Emilie valgte selv at hun ville være prinsesse, uten krone, men med slett langt hår og sminke istedet. 


Fiiiiiiiine prinsessa mi :) Ho hadde rosa sløyfe i håret bak, og diamant hårspenner. Ho følte seg ganske fin der vi dro avgårde på disco. Hun koste seg kjempe masse! :)

Tok ikke lange stunden før Emilie var i gull gang. Ho blei lei seg når det var over og alle skulle hjem. Ho hadde det jo så gøy. Men som jeg sa til ho, det kommer maaange flere discoer fremover :)

Discodronninga mi ! ;)

...................................................................................................................................................

Jeg selv har mye innhold i livet mitt om dagen utenom Emilie..... Not..... Så man sparer penger på å sitte bare hjemme hver dag og hver helg og.... Så unner meg litt nye ting jeg og. 

Trengtes i sminkepungen min nå...

Slenger ut ett bilde av Pippi og, som egentlig er en gutt har vi funnet ut. Men han heter Pippi fordi. Ikke så ofte han er ute å viser seg sånn, så passa på å knipse han mens han var ute på tur i det nye akvariumet vårt....! :)

I kveld har jeg sittet helt stille her i sofaen foran pcen, tv er av, ingen musikk, kun lyden av vannet i pumpa på akvariumet og telysa mine som nytes i kveld.... 

.....Og i morra er det 5 dager til gipsen skal av. Jippi! Den skal av den dagen, og jeg skal reise hjem UTEN gips, ferri snækka! 

Blir jo mongo og såååå rastløs av å ha det sånn!

...............

Men jeg er meg selv enda heldigvis! Her i bilen på vei til sverige med litt kakao i koppen!

................................................................................................................................................................................

Og ja, nå er det lappen og bil som står for tur. Lest teori i helgen og kikket på biler på finn. Så mange fine og freshe!

Neste sommer, sommer 2014, kommer til å bli den beste på lenge føler jeg. Lappen, bil, kanskje jobb/lettere å få jobb og. Nei 2014, det blir ett bra år!

Har dere feiret halloween? 

Ha en god natt! :)

-LindaDet føles så lite kult.....


Det føles så lite kult å ikke kunne greie å gå sammen med barnet ditt til skolen, og hente det.

Det er ikke lett å leke fysisk med barn med brukket ben, ingenting er lett.

Det er slitsomt å dra det tunge beinet opp i senga når jeg skal legge meg. Finner aldri no deilig sitte eller ligge stilling for beinet mitt er i veien hele tiden.

Jeg får ikke deltatt på det andre kan nå. Jeg kommer meg ikke like mye rundt = mindre sosial.

Jeg får kortere lunte, har tross alt gått sånn i en deel uker nå.

Husarbeid er en STOR utfordring.

JEG HATER GIPS!!!


(bilde tatt fra google)

... Etter Emilie dro på SFO i dag så følte jeg meg litt lei meg og sinna. Jeg skulle så ønske vi kunne gått skoleveien sammen å prata om alt og ingenting, hånd i hånd.... Det er så urettferdig. Jeg vil bli frisk, jeg vil gå sammen med deg jenta mi, jeg vil hente deg, og se deg stråle opp og løpe mot meg når jeg henter deg. Høre alt du har gjort langs veien hjem, kanskje ta en tur innom bakern å kjøpe med noe godt eller bare ta en annen vei hjem .

Jeg vil hoppe i senga med deg, jeg vil leke gjemsel med deg, jeg vil finne på ting ute med deg....

..... Men det er ikke så lett nå jenta mi. Og jeg har så kjempe kjempe dårlig samvittighet for det. Jeg vet du vil at jeg skal hente og levere deg, jeg vet du vil leke gjemsel med meg, jeg vet du vil herje i senga og leke ordentlig, ikke bare bordaktiviteter....

..........

Så i dag tenkte jeg at jeg skulle ha noe god middag klart til du kommer hjem, har funnet frem øysteins blyant, og ALLE fargene dine er spissa og fine. Da kan vi tegne og spille litt i dag. Du skal få tilbake tromma di som jeg tok for noen uker siden fordi du ikke brukte den som tromme (men vet du kommer til å bli kjempe glad, for du tror jeg har kasta den, men den ligger i klesskapet mitt) 

Jeg prøver å få til så mye som mulig, og prøver å ikke la deg få noen forandringer i hverdagen pga JEG har brekt bein, men noe må det bli... :(

Gleder meg til jeg er frisk igjen, da skal vi til syden vi jenta mi ! :) Delfiner, palmer, sol, bading, bassenger, strender og masse masse som du kommer til å synes er kjempe gøy! Gleder meg til å reise med deg så langt for aller første gang! 

Alt blir så mye bedre den dagen jeg endelig kan gå igjen og leve normalt.....

Haha, vi er fine i like klær da! ;) ;)
Mamman din er fryktelig glad i deg! Du er det beste på heile jorda! <3

Blir mye tenking om dagen... Savner en som er borte fra livet mitt i dag. Men nå tror jeg at jeg får komme meg i dusjen bare å sette på god morgen Norge. Late som jeg er frisk som en fisk !!

ÅÅåååååååååååååååååååååååååå........................

Ha en fin dag !

-Linda

 Nå leser a som en racer....


Emilie har lært seg alle bokstavene for lenge siden. Men nå har de begynt å sette sammen bokstaver til korte ord på skolen. Og Emilie er superflink. Hun leste alle ordene på arket av seg selv.

Jeg ser hun kikker på reklameskilt, klistrelapper osv med korte ord, og hører hun prøver å uttale de selv. Veldig moro. Snart har jeg en lesehest i hus!

Flink Emilie som gjør leksene sine mens jeg lager middag :)

Hva har dere gjort i dag?

-Linda MichellePysjamasparty på skolen!


I dag skulle Emilie ha pysjamasparty på skolen. Det er belønning fordi de har samlet 200 brakort sier frøkna mi. Brakort er kort de får når de er flinke, så jeg tror faktisk de samler en del kort i løpet av dagene... For dette er 2 gangen de får belønning siden skolen begynte. Forrige gang var det popcorn og film, nå pysjamasparty!

Hun gleda seg veldig, og pysjen er pent pakket ned i sekken for en dag på skolen, hehhe :) Bildet er fra i går kveld, hun måtte ha på akkurat den pysjen hun skulle ha på skolen i natt. Søta!

Men gud så kaldt det var på morgenkvisten da hun gikk til skolen. 5 Grader sto det på gradestokken her. Så jeg fant frem fleece genser hun kune ha under jakka si, og tok på en varm strømpebukse, samt vanter og pannebånd. Snart må jeg til byen å kjøpe enda varmere klær. Enkelt med brekt ben, hehe.... NEI. Men en eller annen snill sjel tar meg nok med på shopping :)

I dag blir det å fortsette husarbeidet, jeg er ferdig med alt, det som gjenstår er å skifte på senger og rydde soverommet mitt. Godt jeg har noe å gjøre om dagene mens Emilie er på skolen. OG GUD jeg gleder meg til nyåret, da er det endelig jobb på meg. Man blir litt rar av å g hjemme hele dagen, og jeg føler iallefall det nå når jeg har brekt bein, hver tur ut må planlegges jo ;)

Nei nå får jeg lage meg no frokost, sette på god morgen Norge og slappe av litt under teppet.

Ha en fin dag alle!

Er det begynt å bli kaldt hos dere? 

-Linda MichelleMin aller beste venn! <3


Satt her å lurte på å ta kvelden og legge meg da jeg satt å tittet over noen bilder av Emilie. Det er ganske utrolig, for det er ungen min. Mitt kjøtt og blod. Og vi har nå vært i lag i straks 6 år nå. Jeg har passet på henne natt og dag, jeg har gjort alt jeg kan for at jenta mi skal få det best mulig. 

Det er ganske utrolig hvor heldig jeg har vært. Jeg husker jeg tenkte da jeg var liten:  Når jeg blir sånn voksen skal jeg bo med en mann og ha mange unger rundt meg og sånn. 

Men det ble slett ikke sånn. Jeg lever helt alene her med jentene mine jeg, Emilie og pusen vår Tiara, og vi har det så fint sammen! 

Jeg er aldri alene!

Og tiden går så fort Emilie... Jeg prøver å fange opp hvert øyeblikk med deg og gleder meg til flere år :)


Du har jammen blitt stor nå jenta mi! Tenk, 1 klasse og greier. Super flink med lekser og på skolen. Gleder meg til jeg er frisk i beinet mitt så jeg kan hente deg hver eneste dag på skolen jenta mi. 

Elsker deg over alt på jord solstråla mi <3

Bestevenner for alltid.

-Mamman din <3Min aller beste venn! <3


Satt her å lurte på å ta kvelden og legge meg da jeg satt å tittet over noen bilder av Emilie. Det er ganske utrolig, for det er ungen min. Mitt kjøtt og blod. Og vi har nå vært i lag i straks 6 år nå. Jeg har passet på henne natt og dag, jeg har gjort alt jeg kan for at jenta mi skal få det best mulig. 

Det er ganske utrolig hvor heldig jeg har vært. Jeg husker jeg tenkte da jeg var liten:  Når jeg blir sånn voksen skal jeg bo med en mann og ha mange unger rundt meg og sånn. 

Men det ble slett ikke sånn. Jeg lever helt alene her med jentene mine jeg, Emilie og pusen vår Tiara, og vi har det så fint sammen! 

Jeg er aldri alene!

Og tiden går så fort Emilie... Jeg prøver å fange opp hvert øyeblikk med deg og gleder meg til flere år :)


Du har jammen blitt stor nå jenta mi! Tenk, 1 klasse og greier. Super flink med lekser og på skolen. Gleder meg til jeg er frisk i beinet mitt så jeg kan hente deg hver eneste dag på skolen jenta mi. 

Elsker deg over alt på jord solstråla mi <3

Bestevenner for alltid.

-Mamman din <3Kort innpå! 3 tanna ute!


Fikk ei kjempe blid frøken hjem fra skolen i dag. Hun rakk ikke kle av seg, ta a sekken eller noe før hun sa ; mamma, mamma, jeg har mista en tann på skolen i dag ! Hun var mega stolt!

Så nå er 3 tann ute, alle 3 er nede, så snart går vel fortenna og! Men hun glemte igjen tanna på skolen i en kork med teip på stakkars. Så hun kunne ta den med hjem, men hun kan jo ta den med i morgen. Så kommer tann feen! Hehe! ;)

Endelig tann nummer tre, gud så stor jenta mi begynner å bli nå! :)


En liten frøken som jobber og jobber!


Emilie har fått ødelagt sin nintendo DS, og er veldig lei seg for det. Hun tok feil lader og trykte hardt inn i hullet til Ds'n sin, så laderhullet er ikke så samarbeidsvillig, og jeg må jobbe livet av meg for å få den til å lade. Ladertappen er løs også, så den synger veeldig på siste verset. Har fått satt den til lading nå etter masse jobb, men sånn orker vi ikke ha det. 

Men jeg syns heller ikke Emilie skal bare få en ny en sånn helt uten videre. Vil hun skal skjønne at ting koster penger, og man kan ikke bare få nytt så fort alt er blitt ødelagt. 

Så i dag har vi laget en "jobbeplan"

Emilie skal hjelpe til med husarbeid fremover, og får ett klistremerke for hver gang hun gjør en oppgave. 

Slik ser den ut, og hun har allerde ryddet hele stua, og hele rommet ditt, og fått seg ett klistremerke på rydde opp (tok bildet før hun hadde ryddet ferdig, så klistremerket er ikke på bildet)

Hun er veldig motivert, og gjør dette uten noe problem, med ett smil. Er jo en del arbeidsoppgaver og tror barn har godt av å både være med på husarbeid og skjønne at man må jobbe for å få ting. Hun er jo tross alt blitt 5 og ett halvt år nå. 

Så jeg vil tro dette går på skinner fremover, og om en deeel dager har hun sin nye nintendo DS. 

Gjør dere slikt med barna deres om det er noe de ønsker seg? 

Eller lar dere de spare penger? 

Hun har også en løs tann som detter ut om litt forhåpentligvis, og hun er fullstendig klar over at de pengene må også gå til den nye DS'en sin. 

Ha en fin dag alle sammen :)Påskeharen har vært her!


Emilie har vært ute å funnet påskeegg i dag! Påskeharen la igjen ett brev med ett skatte kart i trappe her hos mamma ( vi har vært hos mamma i dag ) og han skrev at han hadde lagt skatten i ett lite hus her ved siden av huset til mamma. Vi tok på oss sko og gikk ut for å se. 

På vei ned trappa sier jeg til Emilie; "Jeg har ikke fått noe skattekart"... Søte frøkna mi svarer tilbake; "Vi kan dele skatten min!"

Hun er så søt og snill med meg. Lille jenta mi som har blitt så stor!

Emilie med skattekartet sitt!

Ute på leting etter skatten!

En forhåpningsfull jente som leter etter skatten sin! Påskeharen hadde tegnet opp at det lå i ett lite hus... Men det ar IKKE ett lite hus! Det var jo garasjen... Hehe :D

Veldig fornøyd med skattejakten :)

Smiiiiil, det er påske! 

Nå har vi spist godis, og kosa oss masse i dag. Emilie har fått lov å være litt lengre oppe enn ellers i dag. Er bare en gang i året det er påske :)

Jeg skal blogge ett innlegg senere om resten av Trondheimsturen min. Hadde ett megafint opphold der, men var utrolig godt å komme hjem til Emilie også. Hun virker så stor hver gang jeg har vært mere enn en dag borte fra henne!

Og btw, Chelsea er ett pruppelag... Tippet en lapp med pappa i dag på oddsen, og en lapp for meg selv, hadde det ikke vært for Chelsea, hadde jeg hatt tre tusen mere på kontoen nå! ARG! Irriterende, men men ;)

ØNSKER ALLE EN KJEMPE FIN PÅSKE :)Å være mamma, er som å komme i en egen hemmelig verden <3


Det å bli mamma, det er det bare oss mammaer som vet hvor stort er. Det er som å komme i en egen hemmelig verden, som bare vi mammaer vet hvordan er. Og det føles utrolig godt. Det er så godt å ha ei lita jente som får får meg til å smile å le, samme hvordan humør jeg er i. Hun stråler opp dagen min fra morgen til kveld.

Jeg har jobbet 3 år i barnehage, og var selvfølgelig kjempe glad i barna der, men det er noe heelt spesielt å bli mamma selv. Det er så godt å høre jenta mi si til meg at jeg er så fin, at jeg er så pen, at jeg er så snill, og sist men ikke minst at jeg er verdens beste mamma :D <3 Hun er så flink til å gi meg komplimenter, og jeg gir henne masse komplimenter og, og det fortjener hun virkelig så snill, god og omtenksom som hun er!

Emilie har sagt til meg flere ganger: du har bare en unge du mamma, og det er meg. Så har jeg testet henne å spurt om hva hun hadde sagt om hun fikk en søster eller bror. men det liker hun ikke, da sier hun bare at jeg vil at du bare skal ha meg. Jeg vet henne hadde satt pris på en søster eller bror selv om hun sier sånn, men skjønner at hun liker å ha meg helt for seg selv også! Hihi :D Heldigvis har vi pus her da, som hun kaller for søstra si. De er bestbuddyes, og det gjør meg veldig godt å se :)

Jeg trives veldig godt med å være alene med jenta mi, selv om hun hadde trengt en farsfigur i livet, gir jeg henne alt jeg kan, og hun har jo bestefar, farfar, onkler og andre gutter rundt seg,..Selv om ikke det blir det samme som å ha en pappa som er der hver dag. 

Jeg elsker jenta mi over alt på jord, og vil alltid passe på henne, sette henne fremfor alt og veilede henne slik at hun en dag skal bli en voksen, selvstendig dame. Veldig rart å tenke på at en dag skal hun greie seg helt selv, og stifte sin egen familie og ikke være avhengig av meg.

Tiden går jo så fort også, så det er viktig å ta vare på øyeblikkene og huske litt. Jeg har en bok jeg skriver i, alt det morsomme hun gjør, tenner hun mister osv. Den begynte jeg å skrive i før henne ble født, så den er ganske godt utfyllt, og gleder meg til å gi den til jenta mi på konfirmasjons dagen!

Jeg er så glad for at jeg får være mamma til den søte prinsessa mi, og at hun setter pris på meg, og faktisk sier det til meg, opptil flere ganger om dagen.. Jeg er verdens heldigste <3

Jeg elsker deg over alt jenta mi! <3

Bestevenner for alltid!Påskefrokost!


I morgen er Emilie endelig klar for å reise i barnehagen igjen! Vannkoppene er borte, bare noen få ruer igjen etter de. I morgen er det påskefrokost i barnehagen også!

Både jeg og Emilie gleder oss. Er koselig å være litt sammen med barna, foreldrene og de ansatte i barnehagen. Emilie gleder seg veldig til å få spise med meg i barnehagen, det er ikke orfte jeg får gjort det liksom. Hehe!

Hun savner barnehagen veldig nå og, og det er fullt forståelig ettter 1 1/2 uke hjemme med meg. Men hun og jeg har kosa oss veldig, og hun er nesten blitt litt bortskjemt i løpet av disse dagene. Hehe! Men det går nok fort over når hun kommer i barnehagen igjen!

Begge jentene mine var så gode i kveld. De har fått så god kontakt, og de koser og leker hele tiden. Søstra mi sier Emilie. Hehe, kos det! :)

Ps: Ser noen at Emilie har fått seg ny sveis? Klipte henne rett og slett av den grunn at hun er sååå hårsår, og hun hadde megalangt hår, så nå går det mye lettere med stelling av hår :) Var nesten umulig å få gredd henne, for det kom tårer hver gang omtrent.. Og det er ikke gøy for verken meg eller henne. Så får hun heller velge når hun blir noen år eldre om hun vil ha lengre hår, og kanskje gre det selv, om hun ikke er like hårsår da :) Og heldigvis gror håret hennes kjempe fort ! :D

Har noen av dere vært på påskefrokost i barnehagen, dere med barn? :)

Natta alle sammen, nå er det kvelden på denne frøkna!Vannkopper!!


Emiliemor var litt sliten i går, men ble pigg igjen på kvelden, så trodde ikke hun skulle bli syk. På morgenen i dag spurte hun om å få være hjemme med meg, og jeg sa ja til en hjemmekosedag :)

Men nå viser det seg at det er vannkopper. I går hadde hun INGEN...

Nå er det ett par på halsen, brystet og på ryggen finner jeg plutselig enda en til og enda en til... De kommer virkelig fort..  Stakkars jenta mi. Hun sitter under teppet, har ikke matlyst å er veldig kosete. 

Jeg selv husker jeg hadde vannkopper da jeg var liten og det klødde noe forferdelig. Mamma fikk det samtidig som oss barna, så hun ble kjempe syk stakkars... 

Så nå får vi belage oss på noen dager hjemme med vannkopper, men det er greit å bli ferdig med det også da ... Da var vi en barnesykdom mindre i vente ..

Så i dag har Emilie allerede spist to is og drukket to kopper melk. Mat er ikke så fristende, men vi skal jo lage cupcakes i dag, og jeg skal lage hjemmelaga kjøttkaker til middag (noe Emilie digger), så håper hun spiser en del da iallefall! Frem til da får vi spise noe annet godt, om hun vil ha :)

(Bildet er tatt fra Google)

Så lurte jeg på å reise å kjøpe hvitvask og... husker det hjalp på meg da jeg var liten, så skal få mamman min til å kjøre hit med det etter jobben :) 

Jeg og Emilie tar teppet over oss her og setter på en film vi, alle andre får ha en travel dag! ;) 

:D
Såpebobler! VÅR FØLELSE!!


Vi fant frem litt såpebobler på morningen i solen her om dagen! Gøy for firebente, og tobente, i alle størrelser ;)


Det var så nydelig vær den dagen! Nå begynner det å bli vår! I dag hadde de plukket puselabber i barnehagen også. Det er iallefall skikkelig vårtegn! 

Kan nesten ikke vente til det blir sommer!

Ha en fin dag alle sammen! :)

-LindaBlid frøken i hus!


Her er bildet fra istad, som ikke ikke ville lastes opp istad. Emilie storkoser seg med is etter turen hos øyelegen.

Vi har spist kjøttboller og potetmos til middag i dag, og Emilie spiller på det nye Dora spillet sitt på Ds'en før kvelden her nå. Veeeldig fornøyd med det. Det første ho heiv seg over når hun kom hjem fra barnehagen. Hehe. 

Jeg har vært så heldig å få blomster i dag også, rosa tulipaner! :) Gjør seg veldig på bordet! 

Måtte bare slenge inn det bildet her, så blogges vi ;) Får besøk i kveld, koselig :)

Hva har dere gjort i dag? Michelle <3


I alle år, da jeg var yngre, ønsket jeg meg en jente. En jente som skulle hete Michelle.

Jeg ble gravid for første gang da jeg var 18 år, og tenkte at det var lille Michelle som lå i magen. Men da jeg fødte ett barn som 20 åring var det faktisk ei jente! Som nå heter Emilie. jeg ville ha Michelle, men av personlige grunner som jeg ikke vil si her, så ble det ikke det navnet.

Men i dag angrer jeg, selv om hun er lille Emilie for meg. Men før hun begynner på skolen har jeg bestemt meg for en ting, hun skal få navnet jeg elsker..... MICHELLE. Emilie Michelle :)

 

Har elsket navnet Michelle siden jeg var liten. Det er så pent!

Og jeg digget under samme tak, hvor søstrene spilte lille Michelle! :)

Så da kan Emilie velge når hun blir større og, om hun vil kalles Emilie, eller Michelle, eller Emilie Michelle :) 

Kommer i kveld med resultatet av konken min :)ENDELIG!


Endelig er tanna til Emilie ute! Endelig, endelig! :)

Har hatt en stille lørdag her hjemme, Emilie har nemlig hatt en tann som har vært utrolig løs. Så løs at den bare hang der å dinglet til slutt. Men hun nektet å lukke opp munnen, nektet å la meg i det hele tatt se.

Sånn har vi hatt det i hele dag. Emilie har ikke engang spist. Men til slutt så gjorde jeg det bare, var jo bare snakk om en finger på tanna. Men jeg ville ikke tvinge henne. Men det ble nesten en tvang, for hennes eget beste. Og hun var såå stolt når den datt ut med en gang, den var jo rett og slett heelt løs fra før. Hengt på skakke i flere dager..

Jeg lovet henne en pakke kinderegg om jeg fikk ta ut tanna, men hun ville jo ikke det heller. Men da jeg allikevel hadde tatt den ut, hørte jeg stemmen til jenta mi for første gang i dag; "Hvor er kinderegga??"


Endelig! Tann nummer to er ute, og Emilie har spist godteri, og nå skal jeg jammen meg lage masse mat så frøkna mi får i seg noe her!

Må jo være skruuuubbsulten!

I kveld skal jeg lage en video til dere, hvordan man lager en drømmefanger! Håper jeg får det til.

Ha en fin kveld :)
Emilie's prinsesse rom!
Har man ei lita prinsesse i hus, må hun jo ha prinsesse rom :)

Da vi flyttet hit vi bor nå så var det egentlig meningen at jeg skulle ha rommet Emilie har nå, men det var ikke plass til senga mi der engang, for den er jo gigantisk! Men vi får se når hun blir eldre om vi blir boende her, for da skal jeg ta det minste rommet å heller kjøper meg en litt mindre seng, haha :)

Så jeg gjorde det beste ut av det, og det er jo veldig koselig der inne. Hun har ikke plass til alle lekene sine på rommet, så jeg har en expedit i stua vi har en del leker i.......

................og det blir en del leking i stua. Men det går helt fint, for jeg leker ofte med jeg, hehe :) Man blir aldri voksen tror jeg.

I dag har vi lekt med små kattepuser med briller og hatter osv. Rart hvor fort stor hun blir, og utviklingen syns bare fra måned til måned!

Har jo snart ei skole jente i hus :)

..........................................................................................................................................................................................................

Men over til saken jeg skulle vise dere. Nemlig Emilie sitt rom:

Emilie syns egentlig jeg skulle hatt på tingeling sengesettet sitt før jeg blogga rommet hennes sa henne, men gikk greit med delfin og visst;)

Men sånn ser det iallefall ut nå. Tenkte å forandre litt der inne, men vet ikke helt, bruke litt mere veggplass til ting og hyller kanskje? Noen som har noe forslag?

...................................................................................................................

Nå skal kåken skures med grønnsåpe og jeg skal bare kose meg, veeeel fortjent!

Ha en fin kveld alle :)

 

 

  


Gamle bilder er alltid gøy!!Har funnet igjen en del gamle minnekort med gamle bilder på, og jeg syns jo bilder er såå moro å se på!

Her bor jeg og Emilie på Borre. Det er noen år siden ... Tipper Emilie er ca 1 år her jeg! Måtte slenge ut bildet, for syns det var så kult :)PIPPI feirer jul!


I dag har jeg vært med Emilie og hennes besteforeldre på teater. Det er alltid like koselig når vi er sammen, og jeg og Emilie er veldig glad i dem!

Teaterstykket som ble spilt het "Pippi feirer jul". Dette var ekstraforestillingen dems på bakkenteigen :) Har blitt veldig stort og flott der oppe nå.

Det var ikke heelt som ventet, og slik Pippi jeg er vant til, hun gjorde jo sprella sine, Tommy og Annika var der, pruselusken, røverne og alle sammen. Men teater blir alltid annerledes enn Pippi man er vant til å se på tv :)

Men jeg syns det var kjempe moro å se. Og de var kjempe flinke. De var 4 stykker som delte på alle rollene, så dette er det mye arbeid og timer bak. Flinke skuespillere!

Emilie storkoste seg også veldig mye. Hun smilte og lo mye.

......................................................................................................................................................

 

Pippi og de andre satt ute i gangen for å hilse på når alle skulle dra hjem, så da måtte vi jo ta ett bilde av Emilie og Pippi sammen :) Hun var veldig flau, men gjorde det og var stolt av det :)..................................................................................................................................................................................

                                                      Her er en liten smak av hva vi så. Ikke så lett å få bra bilder med mobil kamera litt langt bak, men det gikk a :)

 

Ei som venter spent på at Pippi skal komme frem!


Og jeg gleda meg jo selvfølgelig jeg også ;)

...................................................................................................................................................................................................................

 


Villa Villekulla


Her er alle 4 som spilte ALLE rollene, må ha blitt mye skifting osv bak scenen. Bra jobba!!


Nå er det kveldsmat her i hus på meg og frøken Emilie :) 

Ha en fin kveld!Barnefri helg!Foto: Svein Omdahl©

Den skjønne frøkna her er nettopp levert i barnehagen. Blid og fornøyd etter gårsdagens bursdag :)

Hun skal sove hos farmor og farfar i helgen, så jeg ser henne ikke før til søndag.

Men vi har så godt av det alle sammen, Emilie koser seg veldig med de, og de koser seg med henne. Og da får jo jeg litt tid til å være litt Linda, ikke bare "mamma". Det trengs innimellom for alle mødre og barn tror jeg :) Iallefall for alenemødre.

Så i dag blir det bare å slappe av å kose meg, så får vi se hva kvelden bringer... Sjuk enda, så film og popcorn høres best ut ;)

 

                                                                                        Ha en fin dag ! Det skal jeg :DBarnebursdag med barnehagevenner :)


 

Emilie feiret 5 årsdagen sin i dag med alle vennene sine fra barnehagen. I barnehagen til Emilie lånes barnehagen ut til bursdager hvis det trengs, så jeg benttet meg av dette i år.

Det var veldig populært, både blandt barna og de voksne. Noen voksne var også "med" i bursdagen, mens noen reiste hjem i mens. 

Men alle koste seg veldig mye iallefall. Emilie fikk kjempe mange fine gaver av de gode vennene sine, og hun var stor fornøyd :) 

Hun hadde også bedt kjæresten sin, så hun ble veldig kar da han kom! Og han hadde kjøpt ett rosa smykkeskrin til henne. Veldig søtt <3

 

 


Det var servering av pølser til barna (og de voksne), og brus. Etterfulgt av kaker og som vanlig, en godtepose til alle barna:)

 Alle barna var veldig høflige, takket for maten, takket for seg og spurte om de kunne gå fra bordet osv. Liker at barn er høflige, det gjør de ekstra søte :) 

Alle jentene hadde også pyntet seg i kjole for Emilie, men av hensyn til de andre barna vil jeg ikke legge ut noe bilde, men fikk tillatelse av mamman til kjæresten til Emilie, til å legge ut ett bilde av de sammen :) 

Her er Litt av dagen: 
 

KAKER! Nam! :)

 


Emilie er flink å dekker på litt selv også :)


Alle er like ivrige etter å se hva Emilie får i gaver! Og hun fikk veldig mye fint :)


Kjærstpar i gamledar ;) Kjæresten til Emilie detta. Får se hvor lenge det varer da, hehehe!!


Her er det fine rosa smykkeskrinet hun fikk av kjæresten sin <3

 

Så nå har jeg lagt en veldig blid, men utslitt Emilie. Nå er alle bursdager ferdig for i år. Ett år til neste gang nå...! Og kjenner det er like greit, for det er slitsomt også ;)

Nå blir det fred i heimen og mor skal slappe av litt etter dagens stress også.

Ha en fin kveld alle sammen :)

 

 Kakebaking på høyt nivå!


Emilie skal feire 5 årsdagen sin i barnehagen i dag med alle vennene sine fra barnehagen . Så nå er alt ferdig bakt, frøkna skal hentes, og gjett om hun gleder seg !

 

Muffinsene blei kjempe fine, må skal de snart pyntes. Dette blir en koselig dag! :)

Ha en fin dag Alle dere andre :)

 Morratryner...Jadda... Ei som gjør meg glad om morran iallefall.

Jeg selv har nettopp lukket opp øya på bildet, men er klar for dagens gjøremål, til tross for at jeg er sjuk...

Men en mor kan aldri være syk, fins ingen sykemelding for det ;)

 

Nå skal Emilie straks i barnehagen, hun spiser loff med nugatti til frokost og slurper ned med melk.

Jeg burde egentlig kommet meg på badet, men får skrive ferdig her først. 


I dag blir det en kjøretur til Revetal igjen, og møte noen venner i byen senere før jeg henter snuppa mi igjen !

Ha en fin dag alle! 

 
Snart tannlaus.... ;)


 

 

6 November mistet Emilie sin første tann. Hun var såå stolt, og det skjønner jeg jo. Vi tok den daglige kveldspussen på badet, og jeg merket tanna var kjempe løs. Så jeg ba lille Emilie prøve å dytte den litt bakover, og vips!

Der datt den ut, og Emilie blei 100 kr rikere etter tannfeen hadde vært der. ( Bare fordi det var første tanna, og mamma ikke hadde mindre, hehe) 

Så nå detter de vel ut på rams. 20 tenner skal byttes ut.....

Noen som ca over hvor lang tid dette skjer, at man mister alle tennene og får nye? 

 VELDIG stolt!
Har ei stolt jente i hus <3 5 år og snart tannlaus, hihi...

 

 

 

 

 Angrybirds jenta mi skal på vift aleine!


 

 

Fortsatt sjuk og er lei av å sitte inne... Emilie er lei av at jeg er sjuk også.....

Så ho ba meg ringe til bestefar. Hun gadd nemlig ikke sitte inne med meg i hele dag, og det skjønner jeg godt! Vi satt her i hver vår morgenkåpe å kjeda oss :P

 
Jeg ringte pappa'n min da, og han stiller opp vettu, Emilie koooser seg masse med bestefar :) Veldig viktig å ha nettverk og familie rundt seg. For Emilie er det gull verdt <3

 

Så da får jeg bruke tiden på å rydde videre etter barnebursdag og drikke julebrus! Er jammen ikke lenge igjen til jul nå :)

Jula i år blir med pappan min, selv om jeg skulle ønske vi kunne vært alle <3 

Ha en fortsatt fin søndag alle :)

 

Ps: BINGO!

Nå kan du prøve Bubbi Bingo helt gratis og risikofritt. Du får 100 kroner når du klikker på linket under til å spille for. 

Klikk over for å få dine 100 kroner.

 

 ........................................................Måtte teste dette i kjedsomheten jeg da selvfølgelig..... litt artig ;).............................................................Helg og barnebursdager i hytt og pine... :)


 

 

 

                                                                                                             HEISANN!

Starter opp bloggen min litt igjen. Det er jo vinter'n nesten blitt, og man er så mye inne. Liker meg ikke så godt om vinteren, sommer og sol er best. En kan sole seg, bade, være ute og SE mennesker, ser omtrent ikke mennesker om vinteren, bare avtalt eller på butikken, møter du de ute må de forte seg hjem for det er så kaldt... Nei, lenge leve sommeren altså :) Bare ett halvt år igjen til neste nå!
Helgen har vært daff, jeg har vært sjuk og Emilie har bare kost seg med de nye lekene hun fikk til bursdagen sin. Hun fylte nemlig 5 år på torsdagen (15 november), og ei på 5 fikk såå mye gaver. Støvsuger, el-gitar, "små jente-leker", smykke, klær, play doh, spill og maaaasse annet.

 

I barnehagen feiret de bursdagen hennes ute, hvor hun fikk rød krone og en gullmynt fra en kiste og alle sang selvfølgelig for henne :) Hjemme ventet "voksen bursdag" kl 17.00 hvor vi ble 11 stykker som feiret jenta mi. Jeg la en utslitt, fornøyd og stolt jente den dagen :) 

 

 

Vi har ikke verdens største plass, men plass til alle fikk vi :)

 

 

 

Fikk god hjelp av mutter'n og Heidi til kaker og alt, tusen takk :) (ho smugeter ja..... hehe )

 

Emilie på dagen hennes og hennes halvbror Alexander på snart 18 år :)

 

Søtere bursdagsbarn fins ikke :)

 

 

Og det blir jo gøy for både store og små ;)

 

 

 

En vellykket bursdag! Emilie la seg blid og fornøyd og gleder seg allerede til neste bursdag. 

Men barnebursdagen er ikke feiret enda, så vi har mere å glede oss til :)

 

Ha en fin natt alle :)

 

 
25, Horten

Linda- Alenemor til Emilie 5 år. Bestevenner for alltid <3KategorierArkivAnnonserhits