Min squat challenge og min dag!


God kveld mine gode, faste lesere og alle andre!

I dag har jeg faktisk ikke knipset ett eneste bilde. (dårlig ja!)

Da Emilie kom hjem fra skolen spilte vi yatzi og spiste middagen til kveldsmat i dag. Deilig noen ganger det :) Da bytter vi om kveldsmaten med middagen når Emilie kommer hjem fra skolen. I morgen skal Emilie smake på spaghetti har vi blitt enige om. Ja, de fleste mener kanskje at alle spiser vel spaghetti? Men dessverre er Emilie OG jeg veldig kresne. Så i dag avtalte vi under middagen at i morgen skal Emilie og jeg ha spaghetti. Og det er faktisk veldig bra til å være Emilie. Så i morgen blir det morsom mat. Tenkte å lage med pølse som man trer spaghettien gjennom. Skal ta bilder av det i morgen :)

Emilie spurte meg når ho kom hjem i dag: "Mamma, hvor gammel er grunnloven?" Jeg visste ikke helt, men hadde en anelse av at jeg har sett den på en vegg hos noen jeg kjenner med "1814" på. Så jeg googla det, og det var rett. Utrolig hva de lærer tidlig på skolen. Hun spurte meg også her om dagen hvem som vant da Norge og Sverige hadde krig, og helt ærlig, så visste jeg det ikke selv. Men Emilie visste det. Det var Sverige. Gøy når de lærer så mye :)

Ett bilde av Emilie som holder på meg mobilen sin :)

Over til overskrifta mi:

Tar dere squats? Gjennomfører dere det? 

 

Det er veldig mange som tar squats om dagen. Jeg har hivd meg på selv, og håper jeg greier å gjennomføre. Jeg har gått en dag uten nå da, pga beinet mitt, men er faktisk hviledagen min, så da hviler meg med god samvittighet. Har spist masse god mat og bare lata meg på sofaen egentlig... 

Slik tar du en Squat!

Her er mitt treningsprogram: 

Egentlig var jeg skikkelig bråkjekk å sa jeg skulle begynne med en gang, men det tok jammen noen dager før jeg kom ordentlig i gang.

Jeg er bare på dag 4 foreløpig. Som er hviledag. Men kjenner det er ganske tungt assa. Og tyngre blir det også....! Hehe, blir spennende å se om jeg virkelig greier 250 squats om ei måned. Jeg gjør ikke dette fordi alle andre gjør det, men tror det er en god øvelse. En god øvelse for meg som trener opp beinet mitt også.

Egentlig har trening og kosthold gått litt over styr synes jeg. Vi trener som aldri før, alle mann. Og klart er det bra, men jeg synes ikke man skal ha dårlig samvittighet for å ikke ha trent en dag. Men det er det veldig mange som får... Virker det som iallefall. Men såklart positivt at vi blir mere bevisste på kroppen vår og hva som er bra for den. Det må bare ikke gå til hodet på oss. 

Jeg spiser pottis og drikker cola, UTEN å få dårlig samvittighet assa!

Tar dere squats? 

Noen som har fullført? 

Ha en fin kveld alle sammen!

-Linda Michelle

 

 

 

#squats#squatDet spretter og gror


Da var søndagskvelden her igjen. Rolig deilig kveld, helt alene i dag. 

Emilie har jo vært hos farmor, så jeg møtte de istad og hentet med meg Emilie. Så dro vien tur på besøk til pappa og Torunn. Emilie plukka litt kongler og koste seg ute i solen, selv om det har vært sur vind. Det sto to snøklokker i hagen og. Deilig å se vårtegn!

Ikke nok med det, men se på gradestokken a. Det er i skyggen. Nesten 9 varmegrader, HERLIG!

Etter det tok vi en liten tur innom tante Bjørg, så jeg fikk den nye pcen hennes til å virke. Og det ble vellykket :D

Ellers har jo jeg hatt en barnefri helg og i grunn slappet av mest. Jeg har fått kjørt litt bil, møtt folk, ledd og kosa meg. Endelig begynner jeg å føle at livet er som før igjen. 

Jeg har faktisk gått 3 dager UTEN krykker og. (Ikke lange strekninger) Sykt digg å ikke ha de krykkene å passe på å holde i hele tiden. Det er nå moroa starter!

Haha, ja som dere ser har jeg "kjeda" meg litt i helgen og da... :) 

Har også kjøpt fjernkontroll til kameraet mitt nå som kommer i posten snart håper jeg. Blir spennende.

Jeg kjøpte meg kameraet for bursdagspenger i sommer. Det er ett nikon D3200. Jeg har liksom ikke lært meg ordentlig iso, blender osv helt enda, så jeg skal på fotokurs snart å lære meg litt mere om ting som er viktig for å ta bedre bilder :)

Her har dere kameraten til mamma. Hender han er min og når jeg ratter.... Han ligger der å chiller'n hele døgnet rundt han. Lat som bare det ;)

Hva har dere gjort i helgen? 

OG GRATULERER alle kvinner med kvinnedagen som var i går! 

-Linda Michelle

#vår#frosk#snøklokke"puma#sko
25, Horten

Linda- Alenemor til Emilie 5 år. Bestevenner for alltid <3KategorierArkivAnnonserhits