Foto i 2014


Foto i 2014 er noe helt annet enn da kameraene kom til verden. Det fins sååå masse forskjellig nå. Det er ikke bare en dings man tekker opp, sikter mot motivet og skyter. Så var det å sende inn filmrullen for å se åssen bildene hadde blitt. Noen var en finger foran linsa kanskje, andre har alle folka røde øyne osv. Så må si jeg liker måten kameraene i dag kan la oss ta flotte bilder på ! :) Tenkte å legge ut noen bilder av noen av dyrene i dyreparken :D

Koste oss masse, masse alle sammen. Han i blå t skjorte er forresten pappaen til Emilie. Ikke verdens flotteste bilde, men kanskje noen på bloggen har lurt på hvordan han faktisk ser ut.

Da var høsten i gang, og Emilie går i 2 klasse på skolen allerede. Det går såå utrolig fort. Men veldig gøy å følge meg på også!

Emilie synes skattejakter er så gøy nå. Så å gå rundt å gjemme ting i huset og si hvor det er varmt og kaldt er blitt en slager, hun er blitt en racer i bowling, har lært å sykle. Kan nå svømme noen få svømmetak og alt. Tenker jeg lager ett innlegg i kveld også. 

Så noen programmet "født i feil kropp" i går? 

-Linda Michelle

#dyreparken #kapteinsabeltann #kapteinsortebill #densortedame #pirater #mammaogpappa #datter #showidyreparken #reptiler #slange #tarantella #øgle #kristiansanddyrepark #røvereReiseklare turister!
Jeg synes det er sååå deilig å reise vekk jeg. Reise på tur å se nye ting. Ikke bare kjedelige Horten og ting jeg ser hver eneste dag. Forrige helg slo jeg ihjel i København, og denne helgen skal slås ihjel i Sverige! Jeg funderte på hva jeg og Emilie skulle gjøre i helgen og fant en reise over til Strømstad på en campingplass. På campingplassen har jeg leid en tomannshytte til meg og Emilie. Det er en ganske stor fornøyelsespark der, minigolf, badeland og show osv. Masse moro for ungene med andre ord. 

Emilie blei i hundreogtusen da jeg spurte om ho ville reise dit. Det ville ho veldig gjerne. helst med en gang. På timen. Hehe. Så tror og håper det er ei frøken som kommer til å kose seg masse. VG har gitt terningkast 6 og det sies at dette er den beste campingplassen i Sverige.

 Så det gjenstår å se!

Kofferten til Emilie er nesten klar og jeg er straks på vei i seng... Blogger litt fra Sverige i morgen kveld på hytta jeg :) Og ja, forresten så har jeg fått meg en liten sommerjobb. Jeg skal hjelpe til med en del festivaler i år. Altmuligjobb. Gleder meg!

Ha en fin kveld alle! 

-LindaVår Gran Canaria tur!


Jeg har mange bilder fra vår fine Gran Canaria tur, jeg er ikke så god på å ta bilder av meg selv, så har ingen med meg på, bare alle andre ;)
Vi hadde en kjempe fin tur. Hadde jeg ikke hatt krykkene så skulle jeg hatt med kameraet mere og tatt flere bilder.

Det var faktisk snø som dere ser i fjellene på Gran Canaria da vi var der. Opptil 1 meter høyest oppe. Der var det sperret av pga glatta. Tviler på at det finnes diggdekk på kanariøyene, hehe.

Det var meldt tropisk storm da vi var der og, med en masse regn og vind, men vi var heldige og var på "den rolige siden av øya" så det eneste vi merket var noen dager med skyer, litt regn og vind. Men det var da sommer'n fordi :)

Emilie sa flere ganger første dagen vi var fremme: "Åh, detta har vi fortjent assa" Hehe, ho koste seg masse. Ho var såå flink på flyet ned. Emilie hadde med egen trillekoffert og egen håndbagasje. I håndbagasjen hadde hun litt av hvert, blandt annet nettbrett, nintendo DS, en svær oppgavebok, penal og snacks :)

Flyturen hjem gikk kjempe bra den også. Trodde faktisk ikke det skulle gå så bra såå lang tid, men det gjorde det. Hjem fikk vi seteplasser i midten, så det var litt kjipt å ikke få sett ut på nesten 6 timer, men Emilie klarte seg fint i setet bak meg ho med bestefar og Torunn ho. Det var nemlig bare 3 seter på hver, og jeg ble satt foran Emilie. Men det gikk veldig fint det :)

Vi fikk kjørt buss rundt hele øya og sett Gran Canarias 4 klimasoner. Vi har også besøkt bananplantasje, har sett bussulykke med brannbiler og greier, har ledd godt av de skraglete taxiene, badet, solet oss, spist masse is, spist god mat, prata engelsk, sett snø, bada med delfiner, sett papegøyeshow, sett mange andre rare dyr og planter, flydd, og hatt det kjempe fint rett og slett.

Gode minner jeg kommer til å ta med meg :)

Har dere vært på Gran Canaria før? 

-Linda
Supermorgen!


I dag var jeg rimelig trøtt når klokka ringte, men opp og hopp. I dag skulle jeg prøve meg på å levere Emilie på skolen selv. 

Det gikk faktisk greit, det tar jo litt lengre tid enn vanlig med krykker, men jeg slipper å la ho gå tidlig med de andre ungene i gata, og ikke minst, jeg får fulgt og hentet datteren min selv!

Så i dag fulgte jeg ho nesten helt frem til skolen, og så ho gå siste lille bit alene. Tror ho synes det var koselig at jeg fulgte ho, da jeg sto å så etter ho vinka ho og slang masse slengkyss! <3 Varmet veldig, og ho fikk mange tilbake, før jeg så ho sneia hjørnet på skolegården. Det var en rar følelse. Har jo hentet og levert ho med kjøre og følge osv, men å si ordentlig hade til jenta mi som skulle på SKOLEN med sekken på ryggen og de søte små beina som gikk bortover... Det var veldig rart, hun virker og blir så utrolig stor nå!!

Langt hår begynner ho å få også, se helgens sveis på Emilie :) !! Kjempe lett å gjøre og :)

Verdens fineste, godeste jente! 

Det er igrunn ganske gøy å være mamma til en stor jente. Det er gøy OG krevende. Men hvis man gjør litt gøy ut av ting som kanskje kan virke krevende så hjelper det. Og det er så mye mere man kan gjøre med ei stor jente enn ett lite barnehagebarn. Emilie og jeg leser, spiller (brett og tvspill), har snakkeleker, "tenkeleker" vi kan snakke om mere ordentlige ting.

Emilie spør om ting som er viktig for barn å kunne selv om det er for voksne osv. Ho er blitt sååå stor. Ho hadde fått med en bok hjem fra skolen som het "Mina og løven". Den handlet om en datter en en dame som jobbet på stortinget, og Mina prøvde å forstå hva alt politikk osv var. Jeg syns den var ganske kjedelig jeg, men leste videre, og Emilie synes den var morsom sa ho. Så jadda.... Stor jente i hus :) !! 

Litt dårlig snapchat bilde, men har kjøpt to nye guppyer til akvariumet vårt da. EN døde, ei jente, og da blei det feil for de andre jentene, så de har nesten ikke haler igjen stakkars. Så da fikk hannene to nye damer å bryne seg på nedi der istedetfor å plage de andre heele tiden :) Som teksten sier: Se Tiara i bakgrunnen ;) Lyst på fisk, hehe!!

Og her er jeg ute å svømmer med fisk! :) Prøvd å finne kabelen til kameraet mitt i dag og, for å legge ut noen turbilder fra Gran Canaria, men finner ikke kabelen nå heller, så den må finnes i dag!!

Emilie bada også med delfinene, men venter på bilder fra ei engelsk dame som skule sende meg bilder hun tok :)

Synd jeg ikke finner kabelen nå, for er mange fine naturbilder å vise fra Gran Canaria....!! :)
Men nå skal jeg gjøre noe fornuftig her... HA EN FIN DAG! :)

-Linda

 I dag reiser viiiiiiiii!


Åwje, om ett døgn lander vi på Gran Canaria, men turen våres starter i dag! Vi skal ta toget fra Stokke til Gardemoen, også skal vi finne hotellet vårt, som vi skal slappe av på, frem til vi skal på flyplassen. Vi må jo sjykke inn rimelig lenge før, så spørs om det blir no særlig med søvn :P

Har sjekket værmeldingene, og de ser bra ut. Neeeesten ferdig pakka er vi, og kjempe klare til å drite i hele Norge og kose oss!

Såklart må vi hilse på delfinene i år også :)

Emilie og jeg har bestilt svømmebriller i taxfreen på flyet og. Vi skal se litt under vann, hehe! :)


GLEDER MEG FRYKTELIIIIG!

Tar med pcen og speilrefleks kameraet mitt ned, det blir nok litt blogging på kveldstider etter Emilie har sovna ;) 

ADIOS AMIGOS!

 1 sekund fra å ringe 02800


Emilie skulle gå med noen venner fra klassen hjem i dag og ho syns det er koselig og ålreit. Når hun går med de pleier de vanligvis å være hjemme til samme tid. Men i dag gikk ett kvarter ekstra, 20 minutter gikk, og jeg begynte å lure, men tenkte at dem sikkert kosa med en katt eller noe sånt. De er jo en flokk som går sammen.

Men når en halvtime gikk begynte jeg å få litt panikk.. Fulgte med i vinduet heele tiden, ingen Emilie å se. Da det hadde gått nesten tre kvarter måtte jeg ringe de andre foreldrene å høre om ungene dems var kommet hjem. Og det hadde de. De hadde vært hjemme i 40 minutter ca. 

"FØRTI MINUTTER?" Svarte jeg bare... "Å, herregud, hva har skjedd nå"... Jeg kjente panikken blei større og større. Jeg sa til foreldrene at jeg går ut med krykkene å leter, og i det jeg sa det ser jeg en gråtende Emilie kommer inn gårdsplassen her. Så fikk lagt på å tatt i mot jenta mi. 

Ho hadde mista votten sin stakkars. Yndlinsvotten sin. Jeg prøvde å trøste så godt jeg kunne og lurte på hvorfor hun ikke gikk med de andre helt hjem... Og det var fordi hun hadde gått tilbake for å finne votten sin, uten hell og gått gråtende hjemover.. Da hadde det kommet en voksen dame å spurt Emilie hva som var galt, og hun hjalp Emilie med runde to i letingen som hun hadde sagt til Emilie. Men de fant ikke votten...... Utrolig snill dame da. Skulle så gjerne sagt takk til ho!

Men siden det var yndlingsvottene hennes, så var det bare å få seg ytterklær og gå å lete med lommelyktene våre...

Og vi fant den! Den lå pent og pyntelig oppå en hekk. Sikkert noen som har funnet den og lagt den der så den synes. Emilie strålte av glede og måtte ha på vottene med en gang! (Ja, ser dere jeg har reflekssak kanskje? Det er nemlig refleksuke på skolen, de synger om at man skal ha refleks osv, så Emilie sa til meg " Mamma, du må ikke gå ut i mørket uten refleks!!" ... Og jeg kan ikke gå foran som no dårlig forbilde, så tok på meg reflekssaken min da. I en alder av 26 år brukte jeg refleks"vest" for første gang!

Emilie ble sååå glad stakkars. Jeg sa til ho at vi kunne kjøpe nye votter om vi ikke fant den, men det var ikke godt nok, det var jo de beste vottene jo sa a.... 

Så jeg fikk meg en real trimtur og Emilie ble glad for votten sin! :)

................................................................................................................................................................................

I morgen skal Emilie på svømmekurs, og ho gleder seg masse! Vi har øvd masse hjemme på å duppe nese, ører, kinn osv, så i dag stakk a hele huet nedi bøtta. Detta greide a uten problems...! :)  HEHE! Blir vel fisk som meg tenker jeg! :D

Neste sommer Emilie, da skal vi svømme sammen og ha det gøy! :)

Jeg er i seng, men sliter med å sove. har skjedd så mye i dag og jeg tenker så mye. Skulle ønske det var en bryter man kunne slått av og på når man ville og trengte å tenke, men sånn er det nok ikke...

MEN, jeg prøver å sove igjen. Skal jo til fysioterapauten i morgen tidlig og! 

-LindaSpansk hjemme i sofaen!


Jeg har finni ei genial nettiside hvor man kan lære seg spansk. På en veldig bra og lærefull måte. Jeg testa demo versjonen nå. Den er på babbel.com, og der får du opp ord og bilder. Du skal trykke på riktig ord noen ganger, og de uttaler ordet høyt for deg. Neste oppgave er det kanskje du som må si ordet til dataen. 

Har hørt mange sier spansk er lett å lære seg, så hvorfor ikke prøve når man først sitter i sofaen å glaner...


Prøver å få til en sydentur i jula da. Eller prøver ikke, vi skal til syden. Hvor enda vet vi ikke. Vi har litt forskjellige ønsker, men jeg blåser i hvor det er hen jeg, bare det er sommer og sol der! Og det blir jo spania/kanari øyene ett sted, så da er det jo kjekt å øve på litt spansk! 

Har vært i spania

2 ganger. 1 gang på Lanzarote, og en gang på Gran Canaria. Begge stedene var helt knall syden opplevelse. Har også vært i Tyrkia, og det er noe helt annet enn Spania, selv om det er deilig og varmt der og, trives jeg best i de spanske delene :)

Skal bli deilig å slippe snø på julaften! Emilie gleder seg kjempe masse, ordna pass og greier ;) Moro, Emilie's første sydentur!! 

Jeg har jo reist litt, og kan snakke engelsk... De jeg skal reise med, pappa og Torunn vet jeg ikke helt... Pappa er iallefall ingen typisk turist.... Tror jeg får lære meg litt spansk her og jeg! ;)
-

JA TAKK!!! 

Que tengan una Linda..... HAHA! Fant denne på google...

Det betyr Ha en god natt Linda, gud velsigne deg. HAHA! :D

Tror ikke dette er det vanskeligste språket å lære seg nei!

Buenas noches!

-Linda13.09.2013


Her er noen fine sommerminner fra denne sommeren... Takk for at du har gitt meg en så fin sommer Emilie. Du har gjort den komplett!

Ha en fin dag alle sammen :) :)

-Linda Michelle

 FOR ei helg!


I helgen har vi vært mega heldige med været!! Det har vært strålende sol hver dag, til og med i dag!

Så i går så fikk jeg slikka masse sol på campinga. Jeg og Emilie var alene der hele dagen, mamma var på jobb, og senere på kvelden på ett familietreff.

Så jeg har nå fått oppheng i å sitte å se på sykehuset på youtube. Er på 5 serien nå.

Altså, det er såå kjedelig å sitte med brekt bein assa... Er så mye jeg gjerne viille gjort, men det gjør det dønn umulig for meg. Men pappa fant opp en fin ting til meg her hjemme istad da, en lekekasse med lokk på, og den har hjul! 

Gjett om det kommer til å bli bedre å ta tallerken osv på den, istedetfor å bruke krykka å skyve forsiktig bortover gulvet. Må man, så må man. Hehe!

Er jo BARE 5 uker igjen nå, huff og huff ass.. Men hjelper faktisk ikke å klage... Så jeg får ta det med ett smil :)

Her sender jeg ut ett lite bildedryss fra helgen !

Alle figurene til Emilie fikk seg nye hjelmer! 

Tror ikke jeg har vist frem snille pappa'n min på bloggen enda, her er han iallefall. Tror ikke han hadde særlig lyst til å bli tatt bilde av.. :P

Flinke jenta mi som koser seg med rosa panteren og Ritz kjeks. Hun handlet for meg på kiosken og greier. Jeg skrev en lapp med hva vi skulle ha, og sendte med bankort og kode, og jenta mi kommer stolt opp i vogna med alt som sto på lappen. Så i går kveld spiste vi masse godteri, potetgull og brus og så rosa panteren sammen helt til leggetid.

Gjett om Emilie koser seg i vogna! Jeg koser meg masse selv, skulle ønske jeg greide å gå normalt bare, og slippe å ha så vondt, slippe å hive innpå smertestillende!

.........Men, jeg smiler fordi...........

Emilie har begynt å lære seg kameraet mitt og, og ho digger å ta bilder! I går lærte jeg ho masse data også, så nå går ho inn på youtube å ordner der aleine og sånn. Lærevillig, og stooor blitt! :)

Solen senker seg, og det er såå deilig atmosfære på campingen! Håper ikke dette ble siste turen før høsten trer inn!!

 

Har noen andre bilder fra campingen tidligere, jeg tenkte å dele med dere også! :)

Ååå, jeg GLEDER meg til jeg er vanlig som det her igjen!! 

Men det er ikke lenge til!................. høhøø...

I kveld kommer hjemmesykepleien (mamma) hit, og jeg skal jammen meg slå til å lage svinestek klart til ho kommer! (ja, fjordland, hehehe)

Jeg får prøve å gjøre litt her hjemme da, selv om jeg har hatt verdens beste rydde og vaskehjelp her, pappa! Alle er så snille med meg nå!

Har hatt en kjempe flott helg, forutenom det møkkabeinet da... :)

Har dere hatt en fin helg? 

Har dere hatt gips før? Isåfall, hva er deres opplevelse/erfaring med gips?

Hvor lenge?

Når er jeg vanlig igjen?

Ha en fin dag videre, vi blogges :)

 

 CAMPING!!


Gir meg jammen ikke som campingturist jeg. Vi skulle egentlig hjem i dag, men vi reiser hjem i morgen tidlig istedet, så Emilie får vært på SFO.

Men vi har hatt mange fine dager. Jeg og Emilie har hatt koselig besøk her i helgen også. 

Hun stoorkoser ser på camping. Og har det ganske så gøy her :)

Slenger ut noen bilder fra de siste dagene og campingplassen, så blogger jeg i morgen kveld :)

Emilie storkoser seg i bassenget sitt :)
............................................................................................................................................................................................

OG Emilie har jo begynt på SFO på skolen sin nå, er ikke lenge igjen til skolestart nå. Hun er kjempe flink og er på SFO alene. 

Og jeg smiler til alle dere der ute :)

Ha en fin kveld :)Bursdag, brygga og campingliv!


Den ferien her har vært heeelt knall. Det har skjedd så mye at jeg har ikke hatt tid til å blogge engang. Men sitter på campingen nå og har en halvtime el no til overs, så får oppdatere dere litt :)

Jeg har fått meg nytt kamera da, det er jo bare helt rått! Nikon D3200, og jeg er kjempe fornøyd. så skal melde meg inn i Tønsberg kameraklubb tenkte jeg.

Kanskje jeg kan ta litt bilder og lære litt og, ikke bare være modellen ;)

Her er noen av bildene jeg har tatt siden i går ;)

Emilie er blitt minifotograf ho og ;)

Jaja, det var de bildene jeg greide å laste opp fra det nye kameraet....

I helgen var Emilie på camping på borre, med farmor og farfar, så da reiste jeg på postgirobygget i Tønsberg, og har ett vennepar som har en båt de legger til med der, så jeg joina jeg ! ;)

Teksten skulle ikke være med, men er fra snappen min.... jajaj... jeg og Aleksander tok oss en kjøretur på Ninjan hans nesten ut til verdens ende og, var koselig :) Tok en is og noe å drikke, for var jo så varmt...

Vi kosa oss masse masse på postgirobygget :)

Allan og Aleksander er i sitt ess?

Her holdt vi til... ser ut som alle sover, men da måtte jeg dra hjem. 

Ellers har jeg hatt bursdag da, fått alt jeg ønska meg, og hatt verdens fineste bursdag, egentlig :) 

Har blitt sykt dårlig med blogging i det site, men skjerpings fra og med når SFO begynner, da har jeg mere tid ;)

Nå skal jeg kose meg videre på campingen, håper alle har en knall sommer!! :)

-Linda Michelle

 Gatebil 2013


Det ble ikke mange bildene jeg fikk tatt på gatebil, men det var megakult der! :)

Jeg hadde eget telt der, med tre soverom, så lånte bort det andre og hadde ett ledig der. 

Vi solte oss, ble kjent med masse nye mennesker fra hele landet, så biler, bilrace, konsert og hadde det rett og slett kjempe gøy. Vi er en gjeng som reiser sammen hvert år. Og dette er vel den mest vellykkede gatebilturen jeg har hatt. Alt gikk på skinner! :)

Da jeg kom hjem følte jeg meg skikkelig dårlig. Var sjuk før jeg reiste til rudskogen, men da jeg kom hjem hadde jeg fått bihulebettennelse som jeg har gått med ei god stund, og har fått pensilin nå, så håper jeg blir bedre om ett par dager nå. Nå er jeg lei av å være forkjølet. Ellers så slenger jeg ut noen bilder fra den siste tiden... :)

Dette er fra i dag. Ser jeg ikke frisk ut? .... Not....

Så har vi jo disse pusekattene vi har fått i hus, som vi skal ha i ca 10 uker til. Det er kjempe kos. Nå har alle lukt opp øya, og begynt å dirre med beina rundt for å gå :) 

Emilie syns selvfølgelig det er megakos. 

Fine Martin :)

Emilie har overnattingsgjest i dag da. Idunn skal sove her til fredagen. Det er koselig for alle mann her :)

Nå skal jeg lage kveldsmat til alle tre, før det straks er natta :) Lov å være litt sent oppe når man har overnattingsbesøk som er eldre enn seg selv :)

Ha en fin kveld alle sammen.

-LindaTivoli for store og små :)


Var på tivoli i går da. Sammen med Emilie, mamman min og kjæresten til lillebroren min, Ingvild. Var veldig koselig, og heldigvis slapp vi unna all regnet som vi har hatt.

Er egentlig kjempe skuffa over været vårt hittil jeg. Jeg vil ha sommer og soool!

Skal kanskje til Gran Canaria en tur igjen da, og der er det jo 28 grader i skyggen nå. Heheee, så følger med på turer og restplasser nå :)

Men uansett, tenkte å slenge ut noen bilder fra i går!


Fornøyd frøken :) 

Måtte jo ta en karusell jeg og når jeg først var på tivoli... Så gikk for den største de hadde, og den var kjempe digg å ta :)

HEHE!! Tusenfryd 22 mai og, gleder meg !! :)

Hadde besøk av pappan min, Torunn og Ingvild her i går og. pappa hjalp meg å sette vaskemaskin ordentlig på plass (den sklir så fælt på gulvet når den sentrifugerer ), skrudd opp blomster kassene mine på terassen, skrudd ned setet på sykkelen til Emilie og lekt med plumbo i vasken min. Hehe!!

Så i dag har jeg lova Emilie å spille litt Wii, og skal foreslå for ho at vi kan ta en tur bort på borrebanen å teste ut sykkelen hennes! Vil så gjerne lære henne å sykle ordentlig :)

Var det vanskelig å lære deres barn å sykle? 

Har dere fint vær?

-LindaKaptein Emilie!


Var en vellykket tur til sverige i går. Emilie var blid hele turen, og vi koste oss masse :)

Emilie koser seg med en soft is på båten!

Mamma og fjolla mi på båten. Hehe, jeg kan faktisk se på dette bildet selv at Emilie blir mere og mere lik meg i ansiktet. merkelig at jeg bare greier å se det på grimasebilder bare, haha!

Meg og jenta mi.... <3

Var selvfølgelig en tur innom godishuset også. Der sto denne colaen å stirra på meg i hylla! HEHE! Jeg MÅTTE jo selvfølgelig kjøpe med meg den. Og den står uåpna i kjøleskapet. Fikk meg ikke til å drikke den. Hehe, så får se hvor lenge jeg klarer å ha den fristende i kjøleskapsdøren nå. Hehee!!

På vei hjem tok vi bastø ferga. Jeg har ett par kompiser som jobber der, og selvfølgelig var han ene der da vi kom i går. Så jeg gikk ut å spurte han om vi kunne få en liten omvisning på båten, og han var ikke vanskelig å be. 

Emilie og jeg og han gikk først opp til kapteinen som satt på toppen å styrte. Emilie prøvesatt stolen der oppe og. synd jeg ikke har noe bilde av henne der. Så gikk vi å så på brannsikkerhetsrommet dems, med brannutstyr og klær. Tok en titt på lugaren hans der han sov når han er på jobb på natta, en tur i "stua" dems, og en tur på vaskeriet der alle jobbklærne ble vasket. Emilie syns det var kjempe stas!

så neste gang skulle vi få være med ned i maskinrommet med hørselsvern og greier! JEG gleder meg og, hahah! :)

Tivoli på planen i dag!

Hva skal dere i dag?

-LindaDet store utland!!


Emilie og jeg har reisefeber... Hihi... Vi har pakket ned pass og kompass... VI SKAL TIL UTLANDET!
Haha.... Jeg har det bare litt godt med meg selv i dag, vi skal ikke så langt... Hehe, bare over grensa ;)

Deilig å hamstre inn litt i Sweden! :D

Så nå skal vi stelle oss klare, og vente på mamma som kommer å henter oss!

Emilie spiller mobil spill, og jeg blogger litt... 

Men må gå, sverige venter på oss! ;)

Ønsker alle en kjempe fin dag! :)

Reiser du noen ganger over grensa? 

-LindaVellykket harrytur!


Var på harrytur med Emilie og mamman min i går. Det var kjempe kos. Vi rakk aaaakkurat strømstadbåten da vi var litt forsinket. Så vi var siste som kjørte på båten, og fikk egen liten plass bakerst i båten :P

Hehehe, egen plass til oss ;)

Emilie var kjeempe blid på hele båtturen over. Men lurte ofte på hvor lenge det var igjen. Så jeg sammenlignet det med barnetv ( barnetv= halvtime) Så skal prøve det jeg kan på å lære henne klokken litt nå, og begrep over hvor lenge en time er osv. Hun begynner å bli såå stor...

Vi tok en tur på Nordbyen kjøpesenter, kikket litt, småhandlet litt, og tok til og med en tur på lekeland!

Emilie koser seg med is!

Jeg og Emilie fikk lekt oss på lekeland begge to. Hehehe! :D

Da vi kom hjem, var vi slitne alle mann, og har sovet kjempe godt i natt! :) 

Emilie har fått to klistremerker til på "jobbeplanen" sin og skal prøve å få henne til å hjelpe meg litt hjemme i dag, så hun kan få flere. Jo mere hun gjør, jo fortere får hun DS.

Vi byttet inn ett spill vi hadde kjøpt på gamestop på nordbysenteret også i går. De har noe som kalles gameprotection. Veldig kjekt. Man betaler 10 kr, så har man "forsikret" spillet for alle slags skader. Og det ene spillet hennes virket ikke som det skulle, så nå har hun ett nytt spill, som hun gleder seg til å prøve når hun får seg DS.

Skal legge ut en video etterpå, hvor jeg og Emilie leker på lekeland ;D

Pleier dere å være på sverigetur av og til?

Ha en fresh dag alle sammen!Har ikke olelukkeøye på min side i dag...


Jeg er absolutt ikke trøtt, men det kommer kanskje av at vi har stilt klokka en time frem forrige natt... Så håper bloggings gjør meg litt trøttere, hehe :)

Tenkte å slenge ut noen flere bilder fra Trondheimsturen min.. Hadde det såå kos der oppe, og skal snart ta turen opp en gang til, men neste gang tenkte jeg å ha med meg Emiliemor. Hun har såå lyst å fly, og besøke onkel i Trondheim. Så det er planlagt at neste gang skal hun få være med å sove på hotell, og fly :)

Gleder meg veldig til å vise Emilie trondheim by, der onkel Tor Håkon bor! :)

Meg og bror i en fresh heis med speiler overalt.

Meeeen så vil selvfølgelig bloggen ikke laste opp flere bilder... Så da gidder jeg ikke krangle mere med den, så får jeg heller blogge ett nytt innlegg om det senere! ;)

I morgen skal jeg, Emilie og pappa en tur på besøk til min kjære bestemor. Vi kaller henne for mor bare. Så veldig glad i henne, og gleder meg til å se henne igjen !

Ønsker alle en kjempe fin natt :) Sov godt alle sammen...Kule dager med bror!


Da har jeg nettopp kommet opp på rommet mitt her på hotellet. Har spist frokost og vært ute å trekt litt luft.  

Det har snødd bittelitt her i natt, men er strålende sol nå :)

Frokosten var rimelig tam her synes jeg.. Og omeletten var ikke god... haha.. Så jeg prøver å spise noe annet i morgen!

Har hatt det kjempe koselig med Tor Håkon hittil. I går gikk vi laaang tur rundt i trondheim, jeg fikk sett en del utenfor "byen", var hjemme hos min bror, var ute å spiste på italiensk resturant, og tok en tur ut i byen å tittet på kvelden. Veldig hyggelig!

Lot bror min hilse på en venn av meg, som bor her oppe han også faktisk! Så vi hadde ett par hyggelige timer sammen, alle sammen i går :)

Nidarosdomen!

Bakkelandet som det heter her.. Veldig fint sted.

Det var en gammel sykkelheis på bakkelandet. Måtte le! aldri sett en sykkelheis før ;)

Nidelven sett fra kjærlighetsbrua. Vi så faktisk en svær torsk nedi der! HEHE!

Meg på kjærlighetsbrua, ser ut som jeg står så rart.. Kommer av at jeg lente meg inntil gjerdet bak ;)

Slapper av i senga på hotellrommet mitt! :)

Litt av rommet mitt. Har sovet kjeeempe godt i natt faktisk :)

Meg med samelua, hjemme hos min bror!

Utsikten fra Tor Håkon. Den høye, lille spissen der er Tyholttårnet, der skal jeg og broren min spise i dag faktisk :D

Vi skal også prøve å ta en runde bowling, og kjøre gokart! Gleder meg veldig, og håper vi får til det.. 

På tide å sjekke ut Trondheim enda mere!

Ha en fin dag alle sammen :)

 Trondheim tur i boks!


Yes! Har nettopp pratet med min bror på telefon. Han bor i Trondheim, ikke så langt unna nidarosdomen. Har vært på besøk hos han en gang før i fjor, og likte byen kjempe godt!

Emilie skal til sin farmor i påsken, og til mamman min, så jeg sitter 4 dager med barnefri, så måtte jo finne på noe spennende. Derfor har jeg nå bestilt flybillett, og hotell for to netter. Gleder meg kjempe masse. Det blir nesten tre hele dager der, som jeg kan kose meg med brodern, og sjekke ut Trondheim enda bedre enn sist jeg var der. 

Jeg skal bo helt alene på hotellet, men det er ikke så langt unna brodern heldigvis. Og jeg skal ta fly alene, for første gang! Men det kommer til å gå veldig fint, har jo flydd en del ganger nå, bare siste året og!

 Gleder meg veldig til trondheimstur nå :)

Dette er hotellet jeg skal tilbringe to netter på :)

Badet mitt.


 

Mest sannsynlig vil jeg få ett sånt rom, helt for meg selv. Digg! :)

Resepsjonen !

Veldig fint, gleder meg til å komme opp!

Det var selvfølgelig frokost inkludert på hotellet. Det er digg, alltid en masse god mat på hoteller!  :)

Må få spist en middag i Tyholttårnet syns jeg, var å spiste der sist, maange meter over bakken. Kjempe god mat har de der også!

Utsikten fra Tyholttårnet. Lekkert!

Meg i trondheim i fjor! hadde en kjempe koselig tur da også :D

Så nå er det bare å vente til det neste uke, da forlater jeg vestfold for ett par dager... Blir koselig å besøke broder'n nå :)

Har du vært i Trondeim før? 

Ha en fin kveld alle sammen.

-Linda!

 

 Musikk gjør mye! Feriemimring.....


Emilie er i barnehagen i dag også, blid og fornøyd! Jeg er hjemme, og venter på at det skal bli ettermiddag, da skal vi til mamman min å sove hos henne. Blir veldig koselig!

Veldig lenge siden jeg har sittet hjemme å hørt på musikk nå, på full guffe, helt alene. Veldig deilig... :) Musikk på full guffe, og meg som synger, hæhæhæ! Stakkars naboer sier jeg.. 

Helt for meg sjæl, meg og musikken, dette er diiiiiigg! 

Etterpå skal jeg ta med meg musikken i øra, ned på brun og blid å digge videre der, savner så syden jeg altså... Så får passe på å bevare brunfargen fra jeg var der!

Slenger ut litt "minnebilder" fra Gran Canaria:

Senga mi på gardemoen, zzzzzzzz.... ;)

Las palmas!

Kule reisebuddyen min!

Fiiine utsikten fra balkongen vår på bardados hotell! 

Masse latter og moro!

Jumbosenteret var helt konge!!

Ble helt facinert av disse romenerne. Sto der så lenge at det kom en inder bort å fortalte trikset til slutt. men det her var helt amacing!! :D

Flinke brasilianske danserne, facinerende!

Svære kaktuser overalt! Her, på jumbosenteret!


 

Jeg møtte noen drag queens og, veldig morsomme!! Heheh!!

Maspalomas beach! SÅ deilig vann!! *savn*

 

Brun ble jeg iallefall ...

Var så heldig å ble kjent med naboen pub, en norsk pub, med norsk musikk! veldig artig! :D

Mr. Ray helt bakerst, norsk, koselig låtskriver!

Jeg og mutter var på 12 timers busstur, hvor vi fikk se absolutt hele øya. Masse forskjellige klimaer og steder. Veldig interessant. 3 retters middag spiste vi også på reisen, og ble kjent med flere andre nordmenn!

 

På tur oppi fjellene!

Den fine dyreparken vi besøkte, og der jeg fikk bade med delfinene!

Var på ørneshow også, sykt gøy å se på!

Her har vi en av kompisene mine! ;)

 

Synd mamma ikke skjønte mobilen min, og fikk tatt noen bilder av meg med delfinene når vi svømte rundt i det kaaaalde vannet! 

Utsikten fra hotellet vårt, på andre siden. Rett ved jumbosenteret og alle de kule tingene!

Savner turen noe fryktelig, og skal ta veldig godt vare på alle minnene! Takk til mamma som var med å gjorde turen enda mere morsom!

 Jeg savner virkelig Gran Canaria!


Det er rett og slett bein kaldt her hjemme... Ønsker meg ned til Gran Canaria igjen jeg. men da ville jeg vært på samme sted, samme hotell, med mamma og ett par til. Det hadde vært kult det. det kuleste av alt er at en homo anbefalte oss å gå på jumbosenteret å kikke. Og vi satte oss i en taxi, og sa vi skulle til jumbo senteret. han lo, kjørte 20 meter, og gav oss pengene tilbake, hehe! Vi bodde nemlig rett ved siden av jumbosenteret :)

Har så menge fine minner derfra, og vi gjorde så innmari mye kult, bare på Ei uke!

Det begynte allerde på flyplassen. Vi lå over der på natta, for siste toget til Oslo gikk sent på kvelden, og flyet vårt gikk kvart over sju... Så vi gjorde det beste ut av det... 

Jeg fant meg to stoler, og lagde meg en seng ;) Til mamma fant jeg en digg rullestol, og en annen stol, så hun fikk "sittende" seng. 

Og jeg sov faktisk ganske godt den natta, i forsterstilling... ;) ! Folk hadde pekt og ledd av meg, men jeg sov godt jeg ;)

Så etter noen timer var vi endelig fremme! Dt ble en del sol på oss, selv om vi rakk å oppleve kjempe masse annet, å bli kjent med andre der nede :)

Mamman min i dyreparken. Det var der jeg fikk bade med delfinene! 

Meg i kaktusenga ;)

Vi var på ørneshow også i dyreparken. De sendte hvithodeørnen langt avgårde, og ventet på at den skulle komme tilbake. Det var skikkelig stilig. mamma som er litt små afraid for fugler, satt der og fulgte med henne, selv om de fløy rett over håret hennes av og til! :) Hehe!!

Hihi!! Så råe! var kjempe masse fine dyr å se i parken! :)

På jumbosenteret var det noen døds flinke dansere! De showa og ordna, skikkelig artig :)

Våknet en morgen å var litt tørst også... hehe... ;);)

Vi var også på en 12 timers tur, hvor vi sa hele øya. Vi spiste tre retters middag med vin til maten, og fikk se utrolig mye fint. ikke bare strender og utesteder! jeg savner Gran Canaria veldig, og vet jeg skal dit igjen! :) :)

Har dere vært på Gran Canaria? 


Jeg møtte forresten en kjendis i går! Egil Svartdahl! Hehe! han er skikkelig kul da! han stilte opp på bildet, og fortalte han skulle spille inn den nye serien: "Veien hjem"

Moro a :)

Ha en fin dag alle sammen, nå må jeg fyke! :)mobilblogging kort innpå ;) håper alle har det bra hjemme :) blogges når jeg er hjemme, nå skal jeg uuut :DVanskelig å blogge fra mobilen, så kort innpå ;) Ha en fin heeelg ! ;) Det skal jeg! ;)Jeg er ganske mange fot over dere nå!! GRAN CANARIA!


Jepp, akkurat nå sitter jeg på flyet. Har mekka ett auto innlegg som skal postes når flyet mitt letter!

Jeg er på vei til Gran Canaria. Til playa del ingleeeeeeees!

Å, jeg gleder meg til vi lander og jeg kan ta på singletten og en shorts, og ikke minst..... BADE!Vi skal på ett hotell som heter Hotell barbados, stort hotell med 134 leiligheter eller hva det var der. Så jeg har til og med eget soverom i ei uke, og fullt utstyrt leilighet! :)

Reiser med mamman min, og JEG skal være reiseguide! Hehe, detta MÅ bli bra!


Hotellet som venter på oss!

Hvert vårt soverom! :D

Leiligheten med kjøkken, stue, terasse og bad! :)

Om jeg skal kose meg? JA! :D

 

Den 15- 24 februar er det årlige karnevalet i playa del ingles også, så de stenger gatene pga mye støy og liv, så dette kan virkelig bli moro!!

Til og med på stranda.... hehe!!

Playa del ingles skal utforskes!!

Har med mini pc'en, og det er nett på hotellet, så skal prøve å blogge litt om jeg har ledig tid :)

...............................................................................................................................................................

Jeg kommer til å savne Emilie mor veldig da. Hun skal være med farmor og farfar, og hun gleder seg veldig. Jeg har lovet henne at neste gang jeg skal ut å fly og på ferie, så skal henne også få være med. Men denne gangen ble det slik at hun koser seg hjemme med farmor og farfar istedet :)

Blir veldig godt å se Emilie igjen når jeg kommer hjem igjen da. Kjenner jeg savner henne allerede.... 

Så nå skal vi kose oss!

Ha det fint så lenge der nede, alle sammen! ;)Grand hotell Oslo


Fra 22 til 23 desember, tilbrakte jeg i Oslo. Overnattet på Grand hotell, døds fiiint hotell. Pikkoloer, hovmestere som viser deg til bordet og service på høyt nivå! Var en veldig koselig tur. Og veldig luksus :) Vel fortjent!

Var på tusletur for meg selv, og kom over en haaaug med duer, midt på Karl Johan!

Seff må litt vin til, når en er på Hotell :)

The scotsman, nice pub!

Var ganske mange "luksus" suiter på hotellet....

Alle har da sett tiger'n :) Ville gjerne sitte oppå den jeg, men den var for glatt å komme opp på denne gangen!

Meg og min mor i Oslo's gater

Inngangen på Grand Hotel, legg merke til ordtaket til Ibsen i asfalten... :)

Her bodde vi!Linda liker fine bad! :)

Basseng og spa i 7 etasje er IKKE feil!

Veien til rommet vårt, nr 316Ut på tur, aldri suuuur!

Resepsjonen på Grand Hotell. Fineste hotellet jeg har vært på noen gang :)

Ruteren på Oslo S

Vi var ute for å ta ett par glass vin, og jeg kapra en sykkeltaxi hjem til hotellet! HAHA!!

Han var veldig blid, og stilte opp for bilde :) 

.............................................................................................................................................

Morgenen etter våknet vi til verdens deiligste frokost. Vi måtte vente på hovmesteren til han gav oss bord, og vi spiste oss gode og mette. Men rakk ingen spa :(

Men vi koste oss veldig, masse latter og smil og god mat! 

Min mor skulle på jobb denne dagen, så tok bussen hjem, mens jeg var igjen en dag i Oslo for å kjøpe ferdig resten av julegaver.

Jeg kjøpte noe annet kult og, nemlig HOPPEBØNNER!

Noen som vil se? :) De sover nå..... ;)Nå sitter jeg på bussen!!


Har funnet ut at jeg kan selv velge når mine innlegg skal publiseres her, så jeg lager ett nå, mens jeg allikevel er våken og sitter her... 

Nå er jeg da på vei inn til Oslo, på Grand hotell å kose meg, se på siste rest av julegaver og sjekke ut på pubene i Oslo! Blir veldig kos, nå rett oppi jula! Kjenner virkelig jeg trenger enne turen... Så bra timeekspressen går rett utafor huset mitt... ;) De har enkt å legge ned linje 7 som jeg bruker etter nyttår, men håper virkelig ikke de gjør det :/

 Oslo, here I come! 

Ha en fin dag dere alle, jeg er plutselig hjemme igjen ;) Woop !Oslo i morgen! Grand hotel, here I come :)


Emilie har hatt fri fra barnehagen i dag. Nå er det juleferie, og de åpner ikke igjen før 2 januar.

Hun snakker så fælt om en dans til en sang som er så in nå. Kan ikke skjønne åssen dansen er.. Skulle så gjerne ønske jeg kunne vist henne hvordan henne danset en. Hun spør meg jo så pent. Så jeg må finne ut hva dette er. Tror jeg har en liten danser i hus jeg! ;)

I dag har vi bare kost oss hjemme. Vi har testet det nye spillet hennes, Øysteins blyant da. Jeg syns Øystein er genial! Han tegner ting alle kan klare å tegne, og med spillet jeg har kjøpt til Emilie, blir figuren aldri lik. Men alltid kul! 

Veldig bra for barna å få utviklet tegneferdighetene på en morsom måte. Spillet går ut på at man skal tegne på en og en del på en "kropp" og til slutt er det blitt en fantasifigur! :)Han lager sååå mye kult! ( Bilde er tatt fra google)


 Her er figurene jeg og Emilie fikk til. Meg øverst, og Emilie nederst. Morsomt altså!.

Også så flink jenta mi er blitt til å tegne, på så fort tid, helt utrolig!

Så vi får fargelegge fantasifigurene våre en dag vi kjeder oss :)

.............................................................................................................................................

I morgen skal jeg til tigerstaden. Oslo! Har hotellrom midt på Karl Johan ei natt, og de har til og med basseng i 3 etasjen! :) Gjett om jeg gleder meg! YES, detta blir shit bra!

Trenger virkelig en tur nå, før jul! :) Så takk snille du, som gav meg dette!

Hva skal dere i helgen ? :)

Ha en fin kveld :)
25, Horten

Linda- Alenemor til Emilie 5 år. Bestevenner for alltid <3KategorierArkivAnnonserhits