REMA 1000 hadde hår i pølsa! 

Jeg og kjæresten min handlet grillpølser fra REMA 1000. Merket var REMA 1000 Nordfjord. Vi synes prisen var grei og tenkte vi kunne ha pølse med pommes frites til kvelds. Michael satte i gang og lagde mat mens jeg slappet av i sofaen foran tv. Middagen var klar og Michael serverte oss. Vi satte oss godt til rette for å nyte måltidet. Halvveis i måltidet hører jeg en lyd fra Michael og ser han drar mat ut av munnen sin. Så setter Michael kursen mot badet og kaster opp. Jeg trodde han hadde satt noe i halsen så forsto ingenting. Han kom tilbake og hadde spydd opp ett langt hår. Jeg sjekket pølsa han hadde rivd ut av munnen og der lå ett langt krøllete hår fast inni pølsa. Noe så utrolig ekkelt!


 

Vi kaster resten av maten og dagen etter kontaktet vi Rema 1000. Vi sendte de en mail hvor vi fortalte om den guffne opplevelsen. De beklaget seg og sa de ville sende ett gavekort vi kunne bruke i dems butikker som plaster på såret for dette.. Vi ventet på gavekortet en hel uke før vi kontaktet de igjen og lurte på hvor gavekortet ble av. Da fikk vi til svar at det hadde de dessverre GLEMT..... VI hadde ikke glemt det ekle håret... De lovte enda en gang og sende det, og 2 uker etter opplevelsen lå det ett brev i posten. Det lå en lapp hvor de beklaget opplevelsen og hadde vedlagt gavekort på usle 200 kroner. 


 

Rema 1000 reklamerer for råvarer av best kvalitet. Jeg kan forstå at det skje skje feil og at det såklart er mennesker som lager denne maten. Men når de faktisk glemmer å sende oss ett gavekort, og i tillegg mener det er ok med 200 kroner i gavekort for en SÅ ufyselig opplevelse. Vi har nå sendt en ny mail og sagt at vi ikke synes dette var ok, mtp hva vi opplevde. Men de svarer faktisk ikke...

Vi er faste kunder der og synes de bør behandle kundene sine litt mere seriøse. Tror ikke de hadde spist hår for 200 kroner....

Hadde dere godtatt 200 kr i gavekort som i tillegg blir glemt, for så å spise, dra opp hår og kaste det opp?

Jeg er SÅ skuffa over Rema 1000! 

SÅ SKUFFA!

 

#rema100 #rema100grillpøler #rema100nordfjordNå får jeg 190 flyktninger som naboer!


Horten næringspark har ett hotell som har inngått en avtale med UDI. Det skal komme busser i natt med opptil 190 asylsøkere som skal få rom og mat for noen dager/uker. Jeg synes dette har skjedd veldig fort, og nå kommer de allerede i kveld. Jeg håper og tror det vil gå greit for seg. Jeg håper alle parter forholder seg rolig og ikke lager noe drama. Her vil de få det bra. Hotellet er flott, sentrum er ikke så langt unna, maten er god og de har det rent og pent. Kommunen oppfordrer oss til å møte flyktningene og kommunisere med de. De vil være her fra 2- 10 dager sies det, men at de forventet seg noe lenger. I kveld vil det holdes informasjonsmøte for innbyggerne i kommunen. Jeg har faktisk tenkt å reise på informasjonsmøtet i kveld for å få vite mer om saken. 

Har det kommet flyktninger til ditt hjemsted?

-Linda Michelle

 La han få sultestreike!


Dere har sikkert lest at Breivik har lyst til å sultestreike nå..

Og i følge lovene så kan han faktisk sultestreike hvis han vil, så jeg mener at de får la han sultestreike da! Vi bruker haugevis av penger på han i det fengselet sitt, han forlanger og ordner og tror han er kongen i fengselet, noe han ikke er. han er den største taperen og idioten der inne!  


Har absolutt ikke lyst på noe bilde av Noe Breivik på min blogg, så valgte heller ett annet bilde.

Så lenge lover sier at de kan ikke tvinge i han næring heller, bare informere han så han er forstått over helsa si. Han er jo klar over at han sier han vil sultestreike til døden, så da synes jeg han skal få gjøre som han vil jeg.

HVA SYNES DERE? 

Er det greit at han sultestreiker? 

-Linda Michelle Kvam Har du noen gang gitt penger til en tigger med ett sovende barn på fanget??


Jeg gir ikke tiggere penger jeg Av den grunn at jeg vet de ikke har det så ille som det skal se ut som. Her i min hjemby er det noen tiggere. Grunnen til at jeg ikke ser på dem eller gir dem så som ei krone har mye med at det er faktisk ikke så synd på ALLE. Mange av tiggerne i min hjemby går å kjøper wienerbrød, 20 røyk og kanskje en red bull på butikken, mens de lar noen andre sitte å passe på den krønsja pappkoppen dems. Altså jeg mener, de har nok lite penger, men wienerbrød og røyk? Er det det dem kjøper seg for penga noen dytter ned i koppene dems? Makan.....

Det er min mening om tigging. Mange mener kanskje det samme. Men hva tenker du den dagen du ser ei ung dame med ett sovende barn på fanget sitt. Foran seg har hun pappkoppen og håper på å få inn noen penger. Og jeg tipper mange gir kvinner med sovende barn på fanget penger. De vil jo at barnet skal få mat, og at moren skal ta seg av barnet sitt. 

Men det er ikke sånn. Pengene du smiler å putter oppi pappkoppen er doppenger. Så moren kan kjøpe dop for at barnet skal ligge der å sove hele dagen. Så folk skal få vondt av dem. Det er barnet det er synd på ! Moren får inn mye mere penger ved å ha ett dopet sovende barn på fanget, enn ikke. Folk får jo vondt av det stakkars barnet som de kanskje tenker ikke har mat omtrent. Men dessverre ligger de der dopet hele dagen for å vekke oppmerksomhet å få folk til å gi de penger. Jeg kan ikke fatte og begripe hva disse mødrene tenker på! Ikke vet jeg om andre styrer over disse kvinnene og barna, men dette er totalt sykt! Jeg kommer aldri i mitt liv til å gi penger til noen med ett sovende barn på fanget. Da kommer jeg heller til å ringe politiet! 

Har du sett en tigger med ett sovende barn? 

har du hørt om lignende?

Ville du gitt kvinnen penger? 

-Linda Michelle

 

 


Synes du det er greit med niqab?


Jeg leste ett innlegg i nyhetene her om dagen. Innlegget handlet om kvinner som bruker niqab. Personlig har jeg aldri sett noen gå med niqab, men har sett hijab og burka. Jeg skjønner at de har det som kultur og levemåte. Men om de flytter hit mener jeg at kan da iallefall ikke komme med en niqab!

Ingen ser hvem de er. Om de skal vise legitimasjon, hvordan kan de vite om det er riktig person? 

I Norge er det mellom 50 og 100 kvinner som bruker Niqab i dag. Det er muslimer som bruker disse hodeplaggene som regel. Det sies at det ikke har noe med religion å gjøre, men det har jo det. Jeg personlig synes det er bra at niqab vurderes ulovlig i Norge. Man ser kun to øyne. Ikke munn, ansiktsutrykk eller noe. Det blir jo på samme måte som om vi skal fly rundt med findlandshette... Og da blir vi jo puttet i fengsel, de tror jo vi er ranere da!Hvorfor skal da disse kvinnene få lov å gå med heldekkende hodeplagg hvor kun øyne vises hvis vi ikke kan gå med finlandshetter!?

Ikke at jeg ønsker å gå med noen finlandshette, men jeg synes det blir totalt feil. Personlig er jeg redd for mennesker i drakter og folk som har kledd seg ut. Jeg ser ikke hvem de virkelig er, og det får meg nervøs. Sånn er det faktisk med niqab og. jeg er ikke redd de, men hadde jeg gått alene på gata og det hadde kommet mot meg, hadde jeg gått noen meter ekstra unna, bare fordi jeg synes det er ekkelt å ikke se hvem jeg passerer, rett og slett.


Hadde jeg vært ute å gått tur og møtt på noe slikt må jeg si at jeg hadde blitt litt smånervøs. Nå snakker jeg for meg selv, men jeg ser jo ikke hvem de er. Jeg ser ikke alder, utseende, får ingen intrykk. Ikke annet enn at noe skjuler seg bak. Og det kan ikke vises. Nå vil Norge ha forbud mot niqab, og jeg er helt enig! Flere av kvinnene sier de vil flytte fra Norge om dette innføres, og da mener jeg at da får de faktisk velge å flytte. De får lov å bo i vårt land, de får jobbe her, de får gjøre som oss, og da synes jeg de kan la være å dekke til hele ansiktet så de ikke synes. Vi går ikke med finlandshetter. personlig så synes jeg det er hyggelig å se ansiktsutrykk og smil også. 

Jeg tror heller ikke de vil ha lett for å få jobber. Jeg ville aldri ansatt en person med niqab. Jeg forstår at de har en kultur og vane å leve etter, men å vise ansiktet sitt som alle andre i Norge synes jeg ikke er så mye forlangt siden de og vi faktisk bor i Norge! Jeg er ingen rasist, hvis noen skulle tro det..

Synes dere det er greit med niqab? 

Ville du ansatt en med niqab?

-Linda Michelle

 

 Har du rastløse ben?


Det har nemlig jeg! Jeg visste ikke at det var noe som het rastløse ben engang. Etter lang tid med søvnløshet så sjekket jeg opp dette en natt det var helt ekstremt. Jeg tok opp mobilen å søkte på "urolige bein". Jeg fikk da opp masse om dette, og at det er kjempe mange andre som sliter med rastløse bein. Det er faktisk en "sykdom"... Etter mere søking på nett, skjønte jeg at jeg hadde rastløse ben som det heter.

  

Det kjennes ut som om noen kiler meg på beina, eller at noe rister inni beina på en måte, så jeg må riste og flytte på beina mine for å prøve å riste det av meg. Utrolig slitsomt! Så jeg bestemte meg for å gå til lege å si dette, og forklare hvor mye det plager meg og går utover nattesøvnen min. 

Legen min sa at det var mange som hadde rastløse ben, og det fantes medisiner for det. Medisiner som gjør at man ikke får disse omtrent ukontrollerte bevegelsene. Jeg var skeptisk til de nye medisinene, men gav det selvfølgelig en sjangs. Jeg har merket at de hjalp veldig, men først nå som jeg ikke har tatt det på flere dager; merker jeg at jeg trenger de, og at de hjelper. Jeg våkner flere ganger om natta uten medisiner, sliter også med å falle i søvn. 

 

Så de som har rastløse bein,  men ikke har gjort noe med det; snakk med legen din. Jeg har iallefall fått en bedre nattesøvn av dette ! :)Chris Medina er en LØGNER!


Det går pokker ikke an. Chrs Medina blir kjent for sangen sin, om sin DAVÆRENDE kone som havna i bilulykke dessvere og havnet i koma. Våknet opp hjerneskadet, men han ville alltid være der for henne uansett. Jada, han er der for ho nå, han skal støtte i behandlingen som hun skal gjennom og de klemmer og kysser hverandre.... 

Men de skulle gifte seg få måneder etter bilulykken hun ble utsatt for.  Hadde hun ikke havnet i bilulykken, så hadde de vært lykkelig gift i dag. Greit nok at forholdet blir nok selvfølgelig annerledes når kjæresten din blir hjerneskadet. Men når du lager en låt om "Hva er ord hvis du virkelig mener de?" Skulle de ikke gifte seg? Skulle han ikke støtte henne? Hvor for ta ut en skillsmisse for at hun ble hjerneskadet, etter han ble kjendis? Jeg kjenner jeg blir skikkelig provosert....Her står han å blir kjendis for hele verden, pga en sang om en hjerneskadet kjæreste som han forlater etter en stund....

Og han smiler og triller ho inn på idol. Der trodde hun nok at de ville gifte seg og være sammen for alltid stakkars...Ja, jeg kan på en måte si stakkars til Chris og som plutselig sitter der og er endeløs lei seg for at forloveden hans har havnet i biluykke, men det er ekskjæresten hans det er synd på. Hun sitter med skilssmissepapirer hun har skrivd under på, og sitter igjen singel, mens Chris koser seg i kjendislivet....

Mulig andre mener noe annet, men jeg mene virkelig at han man en kjæreste som plutselig blir handikappet, skadet osv, hvorfor gå fra personen?? Da må det være bedre å heller ha ett forhold, og selvfølgelig vil det bli annerledes, men hvorfor forlate det man elsker for at livet dems blir snudd på hodet, og de ville det ikke selv engang!!

Jeg hadde iallefall aldri gått i fra kjæresten min om han ble skadet/handikappet..... !!

Da har jeg fått sagt min mening om Chis Medina som jeg en gang så opp til, men som jeg synes er latterlig nå i dag! 

Hva synes dere om dette? 

Hva hadde du gjort om du havnet i Chris sin situasjon? 

Ha en fin kveld. 

Linda Michelle !Faser i livet...


Jeg vet ikke om det er helt vanlig, men jeg begynner å merke at livet har flere faser. Det sier seg selv at livet forandres jo eldre vi blir. Men da jeg var barn, så jeg for meg voksenlivet som helt annerledes enn det egentlig er. Nå er jeg snart 27 år, og kjenner redselen for å bli 30 år har kommet...

Da jeg var liten så jeg på alle voksne med ett stort blikk. Jeg hadde respekt for voksne. De var voksne folk med mann, barn, bil, jobb, hytte, båt osv... Jeg husker jeg tenkte at voksne har barn, de går på jobben og gjør masse voksenting. Men egentlig så er det ikke sånn jeg så det for meg. Ja voksne får barn, har jobb og alt dette. Men man får mere bekymringer og ansvar som voksen. Særlig som mor. Jeg sier ikke at jeg er helt voksen enda, for det kommer jeg aldri til å bli, men jeg kjenner på meg selv at jeg ikke er noe tenåring lengre. Det skremmer meg litt hvor fort det har gått. Hvor er årene blitt av? 

(Linda 3 år)

Jeg greier ikke sette helt ord på hva som er annerledes nå enn da jeg var mindre. Jeg merker at jeg har forandret tankegang. Forandret tankegang om andre mennesker, meg selv, fremtiden, og verden. Jeg har blitt mere glad i å reise, jeg har begynt å leite etter godheter i folk, jeg har begynt å bekymre meg for fremtiden og jeg har fått ett annet syn på verden vi lever i. 

Å bli voksen byr på mange utfordringer også. Man må alltid være høflig. Man må alltid vise seg fra en respektabel side, man må alltid være real og det nytter ikke lure seg unna. Jeg mener ikke at jeg aldri har vært noen av delene før, men som barn stiller ikke folk like høye krav til deg.... Krav ja, der kom ordet.. Som voksen så stiller gjerne andre voksne og barn krav til deg. Ting de regner med at du skal mestre uten problemer. Ting de tar som ett selvfølge. Alt er ikke en selvfølge for alle. Vi er ikke like, ingen av oss.

Jeg vokste en del på å bli mamma. Det tror jeg de fleste gjør. Jeg ble mamma til Emilie da jeg var 20 år. Da Emilie var nesten 1 år flyttet vi for oss selv i en leilighet. Det var første gangen jeg bodde uten samboer eller mamma og pappa. Jeg hadde en unge som bare jeg hadde ansvaret for. Det vokste jeg veldig på og ble sakte men sikkert litt mere voksen(tror jeg?). Nå ser jeg på det som ett selvfølge at jeg har ansvaret alene, den gang og, men jeg var ikke like vant til å være mamma på fulltid den gang. 

(Linda 16 år)

Å være voksen innebærer også at man bør ha en grei jobb og sørge for ett godt sted å bo. Men dessverre er det ikke sånn for alle, noen har ikke muligheten og får ikke muligheten av noen. Sånn er det i mitt tilfelle. Jeg begynner å bli lei av å gå hjemme nå. Jeg hadde det så fint når jeg jobbet før. Dessverre fullførte jeg ikke videregående skole. Jeg angrer veldig på det i dag. Jeg tenkte at det ville være bedre å begynne å jobbe. Jeg jobbet derfor i en barnehage i nesten 3 år. Etterhvert ble jeg gravid og fikk Emilie. Da jeg var voksen trodde jeg alle bare fikk en jobb jeg, fordi dem var voksne og måtte på jobben. Jeg trodde absolutt ikke at man skulle få hverdagslige bekymringer som å huske alt til grillfesten neste uke eller at man skulle betalt regninger før onsdag men lønna kom ikke før fredag. Ting jeg ikke ante ville bli bekymringer en dag.Da jeg var i tenårene synes jeg mange voksne var teite. De skjønte ingenting og levde i bobler, nesten alle sammen. Det tror jeg var den fasen i livet jeg kunne vært foruten. Jeg følte at voksne absolutt ikke skjønte meg. Dem skjønte ingenting i hele verden. De bestemte over meg. Bestemte teite ting som ikke hang på greip. Jeg grua meg til å bli voksen å sa til vennene mine at jeg skulle iallefall aldri bli som dem. Aldri i livet. Men nå ser jeg selv at jeg er på vei til å bli en av de som jeg ikke kunne skjønne bæææret av for mange år siden. 

Egentlig er det litt spennende å bli voksen og (sier ikke jeg er voksen helt enda nei, hehe). Jeg ser ting fra andre vinkler og kan tenke annerledes. Jeg ser etter andre verdier enn jeg gjorde før, jeg legger merke til småting som var ubetydelig før og ser livet på en annen måte. 10 år i livet er faktisk ikke så lenge, men hvis man ser på hvor mye en person forandrer seg (ikke negativt, men positivt) i løpet av ett 10år, så er det ganske mye. Både innvendig og utvendig.. Jeg forandret noe tankegang etter jeg brakk beinet mitt i fjor og endte opp med all dritten jeg gjorde. Det gjorde meg faktisk litt mere voksen og jeg merket da at jeg fikk andre tanker. Jeg tror man kan vokse en del på erfaringer og hendelser i livet. Uten tvil.

(august 2013) 

Egentlig så blei detta bare ett kjempe rotete innlegg, men sånn blir det når man sitter å skribler ned uten mål og mening.

Ha en fin dag alle! :)

-LindaHva med Norge?


Det har irritert meg i mange år at vi støtter andre land med penger. Altså, det er jo kjempe bra at noen kan støtte de som ikke har så mye. Men jeg mener vi først og fremst får ordne opp i det fine landet vi selv bor i. Mange har ikke sted å bo, mange spiser mat av containere, eldre får ikke tilsyn og blir alene i timesvis, det er ventelister på alle behandlingssenter for folk som trenger behandling. Behandlinger av alle slag.

Hvorfor ikke bruke noen av de pengene på de som faktisk trenger det? Ansett flere på gamlehjem, hjemmehjelp og hjelp narkomane og alkoholikere å få ett tak over hodet og sunn mat. Anoretikere dør av sult, for de fikk ikke hjelpen. Vanskeligstilte blir drept av vennene sine fordi barnevernet ikke er der osv... Lista er så lang...

Jeg leser artikler om eldre som ikke får tilsyn på timesvis som ikke får gå på do, som er såre nedentil, for at de ikke får tilgang til ett toalett. Og grunnen er jo at det er underbemannet. Toalettet er jo der, men de kommer seg ikke dit på egen hånd. Det skal ikke være sånn.

I Norge sover flere mennesker hver natt ute. Det finnes vandrehjem osv, men for alle er det kanskje ikke så lett å dra rundt på 2 søppelsekker og en svær sekk på ryggen hver dag for å få med seg de få tingene de eier ut av vandrehjemmet. Jeg kan på en måte forstå at de heller velger å finne ett forlatt skur/garasje etc som de kan ha tingene sine og ikke gå rundt dagen lang med ting å drasse på. Og for de er jo disse tingene gull verdt, det er det eneste de har.....

Da jeg var i Oslo for litt siden i forbindelse med en fotoshoot gikk jeg forbi denne mannen.

Jeg fikk veldig vondt av han. Jeg pleier faktisk ikke gi tiggere penger. Ikke fordi jeg ikke synes dem fortjener det, men man kan ikke gi penger til alle som tigger. Og de sitter jo der og tigger av en grunn. Alle har hver sin grunn, men de trenger iallefall penger som alle andre.

Jeg gav han myntene jeg hadde i lomma og han ble kjempe glad. Han takket veldig og vinket og smiltetil meg da jeg gikk fra han. Jeg skulle forbi enda en gang og hadde da selvfølgelig mere småpenger på meg. Mannen satt der enda og jeg stoppet opp og puttet oppi det jeg hadde av småpenger igjen. Jeg så øynene smilte og takket mere enn han sa. Jeg ønsket han en fin dag i solen og han takket og vinket da jeg gikk avgårde igjen. Da jeg skulle hjem til toget igjen måtte jeg forbi der mannen satt igjen. Jeg hadde fått flere mynter i lomma siden sist. Jeg tenkte jeg ville stoppe å gi han de aller siste myntene jeg hadde. Han kikket opp å smilte til meg da jeg kom. Jeg satte meg ned på huk å slang oppi resten av pengene mine. Han kikket rart og snilt på meg og takket meg mere enn noen gang. Sånn pleide han ikke oppleve.

Jeg spurte hvordan han hadde det, og han sa det var greit nå som det var sol. Da slapp han å fryse på dagen. Tingene han eide lå i sekken hans og posen (den sorte bagen foran er min). Han hadde tenkt å sitte der en stund til, selv om de fleste ikke så på han engang som han sa. "Men sånn er det" sa han  og kikka opp på folka..... Han fortalte meg hva han het og hvor gammel han var. Han hadde ingen barn men heldigvis noen venner.Jeg spurte om jeg kunne få lov å ta ett bilde av han og skrive om dette på bloggen min og han sa ja med en gang. Så her er han. Han var verken full, rusa eller sjenerende på noen måte. Han satt der helt stille å tittet på folk som gikk forbi bare, mens han håpet på noen kroner i koppen sin.

Dette er livet til denne mannen. Fortjener han å sitte slik? Jeg kan ikke alt om hans bakgrunn osv og hva slags "hjelp" han evt har fått tilbud om, men jeg synes ikke Norge skal være som det her. Han skal ikke bo på gata å glede seg over at det er sol for da er det ikke så kaldt å prøve å få penger. Og ja, mulig ikke pengene hans går til mat, men de går til noe han trenger. Og han trenger det fordi det er for dårlige hjelpeapparater i Norge, eller så har han ikke fått hjelp fort nok når han trengte, og vil være slik selv... For alltid kanskje?

Det er veldig synd. Hva med å begynne å bruke pengene Norge gir andre land? Og dere hjemme i sofaene som gir penger til utlandet... Jeg forstår at dere tenker at det er synd på de. Men vi har tusenvis av mennesker i Norge som trenge pengene og hjelpen pengene kan brukes til mere. Det er synd på de også. 

Jeg sier alltid min mening, og dette er min mening, hva med å bruke penger som Norge sender til NORSKE mennesker som lider og trenger hjelp på det sterkeste. Bruke pengene på eldre, bruke pengene på de som trenger hjelp. 

Norge i ett nøtteskall...

-Linda's meningerI natt kl 04.17, norsk tid ble det født en liten jente i Afhanistan....


Inatt klokken 04.17..  norsk tid, ble det født en liten jente i Afghanistan. Hun fikk navnet Aisha og var omtrent 2.4 kg da hun kom til verden. Aisha er nummer seks i søskenflokken, hun har 4 brødre og 1 søster. Hun blir ønsket velkommen, men ikke så mye som brødrene er blitt ønsket velkomne til verden. Hennes far vil helst ha sønner, sterke gutter som kan hjelpe til med jordbruket. Familien eier en liten flekk med jord som trenger vedlikehold. Familien har et lite murhus der alle deler soveplass. Aisha ble født her i hjemmet uten hjelp fra helsepersonell, slik hennes 5 søsken også ble. Jordmødre er langt unna og koster penger.

I natt klokken 04.17 ble det født en liten jente i Norge. Hun fikk navnet Anne, oppkalt etter bestemor. Hun veide 3.9 kg da hun kom til verden. Anne er nummer to i søskenflokken, hun har en bror på 9 år. Hun er svært etterlengtet, foreldrene hennes har prøvd å bli gravide i flere år. Familien eier en stor eiendom med stort hus og dobbel garasje. Det er 4 soverom i huset. Anne ble født på sykehuset, med far tilstede. Også med under fødselen var jordmor og sykepleier og en anestesi lege hadde vært innom med epidural for å lette smertene.

Aisha er blitt 6 år. Hun har langt svart hår skjult inni et sjal. Hun har mistet to melketenner. Hun har fått to nye brødre og mistet en. Det beste Aisha vet er å leke med nabojentene. De ler og snakker og synger og danser. Når de ikke er på jobb? For de må jobbe. Mange timer til dagen. Moren har sagt at hun kanskje kan få gå på skole om noen år, men faren mener det er unødvendig. Aisha håper hun kan få gå litt i hvert fall, hun ønsker å lære å lese.

Anne er også blitt 6 år. Hun har hatt sin første skoledag. Hun kunne noen bokstaver fra tidligere, hun har lært det av broren sin. Og nå har hun begynt å lære å sette bokstaver til ord, og ord til setninger. Hun har fått noen nye venner, noen kjente hun fra før av fra barnehagen. I friminuttene leker hun med de nye vennene sine og de ler og snakker og synger og danser. Anne skal bli sykepleier når hun blir stor. Sånn som moren er.

Aisha er blitt 15 år. Hun er gift med en mann som faren fant til henne for 2 år siden. Han kjøpte henne. Aisha er gravid med sitt første barn. Hun har ikke fått lært å lese, hennes mann kan heller ikke lese og skrive. Hun har mistet kontakten med vennene sine for lenge siden. Hun bor langt fra sine foreldre og sine søsken. Mannen hun er gift med er 20 år eldre enn henne. Han er for det meste snill, Aisha synes hun er heldig som er gift med en mann som ikke slår.

Anne er 15 år og straks ferdig med ungdomsskolen. Hun skal begynne på videregående til høsten men skal først ha en lang ferie hvor hun bare skal slappe av. Hun gidder ikke ha sommerjobb, hun vil ha tid med venner i sommer. Anne er ganske skolelei men håper det bedrer seg med ny skole, nye lærere og andre fag. Anne har fått seg kjæreste. Han er 18 år. Foreldrene til Anne syns han er litt for gammel for henne. Anne syns det er kult å ha kjæreste som har egen bil og som kan kjøpe alkohol lovlig.

Aisha er blitt 18 år. Tror hun. Cirka i hvert fall, de feirer ikke bursdager. Hun er gravid med barn nummer 2. Fra før av har hun en sønn. Mannen hennes var veldig glad for at det ble en gutt. Det var en hard fødsel, men med hjelp fra nabokonene gikk det bra tilslutt. Etter to døgn. Aisha gruer seg til fødselen. Hun håper det blir en gutt til slik at mannen hennes blir fornøyd.

Anne har blitt 18 år og er russ. Hun ser fram til 4 uker med vill festing før avslutningseksamen på videregående. Hun vil ikke lenger bli sykepleier. Hun vil heller bli ingeniør slik som faren er. Og foreldrene sier at det jo er hennes valg hva hun vil bli. De skal hjelpe henne økonomisk slik at hun slipper å ta opp studielån. I natt klokken 02.38 norsk tid, døde en ung jente i Afghanistan. Hun døde i barsel da hun fødte sin andre sønn. I natt klokken 02.38 la en ung jente seg til å sove i Norge. Hun hadde vært ute og feiret at tiden på videregående var over. Det er nå livet begynner, tenkte hun, smilte og sovnet.

LA OSS VÆRE GLAD FOR AT VI BOR I NORGE!!!

 Tror du jeg blir glad når du forteller meg at jeg er så tynn at jeg må gå inn?


Nei det blir jeg IKKE. Noen forstår det bare ikke. Noen er født med anlegg til å bli tjukke, noen med anlegg til å bli tynne. Noen spiser seg selvfølgelig større. Og noen trener seg mindre. Det vet vi jo alle. Men er det ikke fint, at vi er forskjellige? Men betyr det at det er ok å si til folk at de er tynne?

Er det ok å si til noen: "oi, så feit du er a, du må jo bli sinnsykt varm!!" ? NEI! Men det visst ok å si : "Ja, du får gå inn du, fryser sikkert, du har jo så lite fett på kroppen!!".

Dette har jeg selv opplevd. Ikke å bli kalt feit, men tynn. Og vet dere hva? Det sårer minst like mye som å bli kalt tjukk. Iallefall for meg, og sikkert flere jenter. Flere jenter som meg, som faktisk ikke kan noe for at de er tynne og ikke har så mye former. Jeg har omtrent ikke former jeg. har jo ei rumpe og pupper. Men ikke no barbiegirl jeg assa. Og sånn er jeg født bare. Og alltid vært sånn. Sånn er det bare. Det går faktisk an å være tynn, med junkfood kosthold. Det går faktisk an å slite med å legge på seg. Mange skjønner ikke. Jeg kjøpte til og med proteinpulver eller hva det heter for å legge på meg på treningsbutikken jeg. Men til ingen tess. Det smakte ikke godt heller. Jeg klarer ikke legge på meg mer jeg. Jeg drikker masse cola, spiser sjokolade, junkfood, feit mat og tenker ikke på kosten i det hele tatt!

Da jeg gikk på barneskolen var det ekkelt å dusje. Jentene sa i garderoben : "Oi, så tynn du er Linda" Jeg syns det var kjempe ekkelt, å prøvde å drøye dusjen til vi ikke var alle mann inni der... Da jeg fikk disse kommentarene noen ganger tenkte jeg for meg selv at det kanskje var best å spise litt mere etter jeg ble mett. Jeg ville prøve å legge på meg. I dette tilfellet (når jeg tenker meg om i voksen tid) er jo det samme som å slenge ut til noen at de er tjukke, og personen til slutt får anoreksia. Altså jeg ville spise mer for å bli tjukkere. Mamma og pappa merket dette når jeg sa noen ganger "er egentlig kjempemett men få litt til a". Det var ikke helt meg. Så dette varte heldigvis ikke lenge.

Her er jeg lita jente som koser meg med is på ringshaugstranda. 

Jeg hadde ei venninne som var fæl til å fortelle meg hvor tynn jeg var hele tiden. Og ho visste jo at jeg spiste like mye godteri som ho, drakk like mye cola som ho. Spiste like mye junkfood som ho, men jeg fikk ofte høre hvor liten og tynn jeg var. Jeg sa aldri til ho at ho var litt lubben. Det ville vært slemt. Om hun hadde spurt meg, hadde vært en annen sak, spurt meg om ho synes jeg mente ho var litt tjukk. Da hadde jeg svart ærlig. Om jeg hadde spurt ho om jeg var tynn og ho hadde svart hadde jeg godtatt svaret. Men var lite moro å høre det titt og stadig hvor tynn du var.

7 klasse (?)Her går jeg på ungdomskolen...

Etter jeg sluttet på skolen så hørte jeg faktisk ikke så mye bemerkninger om kroppen min mer. Det var igrunn ganske deilig. Helt til jeg ble gravid. Da la jeg på meg 30 kilo, og var ikke flisa lenger. Jeg var en hvalross iforhold til hva alle har sett meg i alle år. Og det fikk jeg selvfølgelig høre da. jeg visste jo at det var min egen feil. jeg selv som spiste som en helt gjennom hele svangerskapet. Jeg var ofte redd for at Emilie ikke skulle få i seg nok mat. (jaja, kall meg rar da) Da fikk jeg merke hvordan det var å bli kalt tjukk også. Jeg hadde ett håp om at jeg ville gå ned noen av de 30 kiloene etter Emilie ble født, men det var sårende å bli kalt feit og igrunn. Så da vet jeg hvordan det føles også! Hadde det ikke vært pappa'n min som jeg veit tuller med meg med alt, hadde jeg klikka. Han greide å si til meg da jeg lagde mat til oss: "Oisann, nå ser jeg ikke komfyren engang, Linda! BARE hekken din!" Men fikk høre andre "ekle" kommentarer av andre som jeg ikke likte å høre. Til og med ansiktet mitt var annerledes. Alt. 

 Da blei jeg visst plutselig feit for folk da...! Ja, rompa mi var SVÆR! 

Så ble Emilie født og jeg datt ned på ei grei vekt, som jeg gjerne kunne beholdt... 63 kilo. Men så plutselig ble kroppen seg selv etter litt tid, og jeg er som vanlig igjen, før jeg fikk Emilie. Jeg får bare godta det, for det er visst sånn jeg er, og sånn jeg er skapt. Jeg trodde jeg skulle slippe å få mere kommentarer i voksen alder. Iallefall av voksne folk. Men da jeg sto ute å tok en røyk med de andre etter maten etter en middag, fryser jeg og vil inn. Da får jeg høre etter meg: "Ja, du får gå inn du. "Du fryser nok med så lite fett på kroppen". At det går an tenkte jeg. Nå begynner det igjen. Ei voksen dame sto å sa dette. Jeg kan ikke fatte. Står ho å roper: " Ja, dere andre kan være her i kulda, dere er jo så feite". NEI. Hvorfor i pokker kalle meg tynn da?? Det er "mobbing" !! Egentlig kunne jeg kutta ut de gåsetegna der, men det er egentlig mobbing...


 Ja, sånn ser jeg ut. Åssen ser du ut? 

Og en annen ting og: Forskning viser at man ikke nødvendigvis fryser av å ha lite fett på kroppen heller.

Fysiolog Randi Reinertsen Sier at Varmetapet skjer gjennom overflaten av kroppen, og påvirkes av kroppens form og isolasjon. Hun sier og at det betyr ikke at tynnere folk automatisk fryser mer, musklene har også mye å si. I tillegg til god blodsirkulasjon i huden. Det fører varme fra kroppskjernen til huden. Temteraturen siger, og vi blir varme.

Men samme det egentlig, uensett....

Om man slanker seg, og ander ser det og er bevisste på det er det oppmuntrende for den som slanker seg å høre "oi, nå er du blitt tynnere nå!". Og det blir jo såklart en annen sak..Jeg kan ikke fatte hvordan det er "greit" å kalle ett menneske tynn. "Oi, du er tynn" liksom... Men at det er slemt å si at noen er tjukke. Men i dag er det dessverre sånn. Det blir snakket om de som er tynne rett foran nesa på oss, og de som er tjukke blir som regel baksnakka om det. Ganske stygt synes jeg. 

BEGGE DELER ER LIKE SÅRENDE!

Tenk dere om før dere forteller noen at de er tjukke eller tynne. Begge deler er like sårende. Selv om du kanskje ikke tror det. 

Å, det var jammen godt å få ut! Syns du det er hyggelig å bli kalt tjukk eller tynn? 

-Linda#Tynn #tykk #tjukk #feit #sårende #norgeidag #formerNå kan vi jenter tisse slik som gutter!!


Kom over noe HELT genialt på nett. 

En dings som funker slik at vi jenter slipper å fly milevis i skogen for å finne en busk å sette oss ned........... uten at noen ser halve rumpa vår på festival f.eks!

Jeg synes den så ganske kjekk ut jeg da, og det er rimelig slitsomt med dokøer som blir med oss jenter når vi er flere og gjerne om det er alkohol tilstede.

Her har vi damene på rekke og rad, hehe!

Altså, helt seriøst så hadde jeg vurdert å kjøpe en slik om jeg skulle reist flere dager på festival. Det er ikke digg med neddriti doer osv heller, og gutta snur seg jo bare....

Tenk så kjekt for oss jenter å bare snudd oss om nøden var ute a!

Hvorfor ikke?

Har du hørt om shewee før? 

Har du prøvd en slik, eller kunne tenkt deg en slik? 

HAHA! 

-Linda Michelle

#shewee#mammablogg#LindaMichelle#festival#Jente#bloggEn søsters stemme...


Jeg datt over en link på facebook som fikk meg virkelig provosert. Overskriften lyder som over; En søsters stemme.

Dette er søsteren til en gutt med down syndrom som elsker sin bror, og elsket sin oppvekst. Hun hadde en bror som gjorde et hus så fylt av kjærlighet at det hendte hun følte hun rant over av lykke som hun skriver. Hun er like provosert som meg over hvordan Danmark holder på, og hvordan det vil utvikle seg i Norge. Hennes bror med Downs er verdens beste onkel for hennes barn, han leker med de og alle er glade rundt han.

I Danmark fødes det ikke barn med downs syndrom omtrent lengre. I 2012 ble kun 23 barn med downs syndrom født. Mens det i Norge ble født rekordmange barn med downs syndrom. Mange oppfordrer også til å ikke føde barn om de har downs.Jeg kan ikke fatte og begripe. Kan ikke fatte hva som skjer med verden. De med downs er jo de som er de glade, positive og strålende. De uten downs er rimelig kjedelig i forhold om man skal tenker seg om.

Hvorfor fødes mindre barn med downs? Har ikke de en rett til å få smile og få latterkrampe av en heliumballong som flyr avgårde? Le og smile, tulle og ha det bra? Jeg hadde aldri fått latterkrampe av en heliumballong eller lignende fly avgårde, stå å le over grillen som lager pølser osv. Jeg hadde blitt lei meg for en heliumballong som fløy av sted jeg, og hadde sitti i gresset som denne søsteren også skriver, og venta kjedelig på pølser. Ikke vært så blid og sprudlende som en med downs.

Jeg personlig synes folk med downs syndom er kjempe hyggelige og blide. De har all grunn til å være her sånn som oss uten Downs. Jeg ble kjempe provosert av å lese dette. Fordi om vi har en syndrom, en feil, en mangel, ett eller annet, så må man jo få lov til å leve fordi. 

En ny, enkel blodprøve vil nå komme til Norge....

Universitetssykehuset Nord-Norge vil tilby den nye blodprøven som kartlegger Downs tidlig i svangerskapet. Helst vil de kartlegge fosteret før abortgrensen..

Altså, skal vi skvise ut alle som har en kromosomfeil osv? Skal de ikke få lov til å leve. ?

Flere og flere kvinner velger i dag å gå til tidlig ultrlyd for å sjekke ut feil.

Jeg personlig har tenkt på dette, og ja, jeg hadde født frem barnet mitt med Downs om det viste seg at barnet hadde Downs. Jeg hadde ikke tatt abort av den grunn. Det hadde nok blitt mye jobb, og livet blir snudd på hodet. Men det er faktisk ett liv man har satt til verden. Det er ett menneske det og, som stråler av hver minste ting.

Og tenk på de som jobber. Mange jobber innenfor enkle bedrifter der de pakker ned ting osv. Det er jo kjempe flott! De gjør et arbeid, ett arbeid som passer de midt i blinken, men de uten downs hadde nok ikke gjort alle jobbene de gjør. Og det er jo fantastisk at de kan ha glede av en enkel jobb!

Jeg har sett tangerudbakken selvfølgelig, som mange andre sikkert.. Det har vi noen med downs, og de er jo verdens godeste, morsomste og blide folk som elsker livet sitt! De tuller og ler av hver minste ting, og det skal ikke mye til for å glede. Så la oss få glede de da!!

Om Norge og resten av verden skal fjerne Downs barn syns jeg det går over stokk og styr. Hadde jeg blitt gravid, og noen hadde "tvingt" meg til å ta abort om det viste seg at ungen min hadde Downs hadde jeg blitt rimelig forbanna rett og slett!

Istedtefor å luke ut Downs, kan de ikke heller tilrettelegge det bedre? Vi er ett av verdens rikeste land! Vi tar jo inn innvandrere og alt annet i landet, så la nå de med downs få lov å leve frem å få ett flott liv de og, slik som alle andre!!

Sykt spør du meg. Alle har rett på en sjangse her i livet, uansett kjønn, feil eller hva som helst!! Håper for guds skyld ikke resten av verden vil gjøre som Danmark....

Hva mener du om dette? 


-Linda

 

 Dumme mødre.. Kle på dere!


Svart hav så langt jeg ser......Jepp, det er midt på natta. Eller egentlig er det vel snart morran. Jeg gav opp å prøve å sove å sto opp nå, er jo bare to timer til Emilie skal opp å stelles for skolen uansett. 

Jeg skal til fysioterapauten og. Det blir en tøff dag i morgen tenker jeg... Jeg er rett og slett luta lei av å ikke få sove til tider. Jeg legger meg i senga, trøtt såklart. Så blir jeg våken. Bytter litt liggestilling, trekker dyna godt over meg så nesa stikker opp bare, i fosterstilling. Det som er så deilig! Men sovna jeg i natt? ................nei.................

Sliter flere med det samme? 

Har nettopp trent noen øvelser jeg har fått av fysio-Even, og matpakke og alt er klart til i morgen tidlig. Egentlig har jeg lyst til å sette på ovnen, lage varme rundstykker å spise det til frokost med Emilie. Men ho der spiser jammen ikke mye mat så tidlig på morran nei. Kaaaanskje jeg klarer å få ho til å ete en yoghurt. Så dropper den... Eller skader jo ikke prøve, for en gangs skyld, se om det er stas å bli vekt med varme rundstykker på senga og lys :) Janei, får se hva jeg gjør... Det er utrolig kjedelig å sitte her midt på natta aleine, ingen er våkne, alle sover. Og jeg misunner dem...

Nettopp lagd meg min 4 kakao for i kveld/natt. Mmmmm, den nye kaffemaskina mi er helt rå :D

........................................................................................................................................................................

MAMMABLOGGER OG DUMME MØDRE


 Ja, vi har alle våre forskjellige ting å skrive om ...........

 Har sett mye klaging om mammablogger. Personlig kaller jeg ikke bloggen min for en mammablogg på den måten som mange andre er. Det er såklart en mammablogg, men det er ingen dagbok om Emilie. Mange mammablogger inneholder kun UNGEN. Det er det samme som å skrive dagbok synes jeg. En dagbok om ungen din på internett. Om ungen din ligger å sover syk, synes jeg heller ikke det er ok å legge ut bilde av det. Hva vil du oppnå med det? BEVISE at ungen din er sjuk? Holder med å skrive det, kan igrunn droppe og skrive dtaljer om det og spør du meg...

Jeg skriver noen innlegg og har med noe av det Emilie gjør, bilder osv, men det er da innenfor rimeligheltens grenser synes jeg, og jeg skriver trossalt om meg selv og mitt mest.

Når jeg ser mange mammablogger ligger de mødra halvnakne på headeren sin osv. Vil dere virkelig at ungene deres skal ha mora si halvnaken på en blogg som ho også skriver om ungene deres? porno/mammablogg? Det var kanskje litt vel drøyt ord, men noen er faktisk det.

Som Ranveig f.eks, legger ut fødebilder av seg selv bare med hvite prikker over puppene sine og dåsa si. Ellers klissnaken. Det er liksom noe man har privat hjemme i ett album eller på dataen sin. Ikke legger ut på internett. Jeg forstår ho ikke. Hun har en flott kropp ja, men må ho vise den nesten kliss naken mens ho ligger å føder? Det tar kaka synes JEG! 

Andre har kanskje bilde av seg selv i bikinioverdel/bh og en liten shorts. For meg er ikke det normalt og vanlig å ha på en mammablogg.

Det er såå mange av dere og som har flotte bilder, er ikke det, men jura deres dekker jo over halvparten av bildet, for dere tar bildet fra en vinkel som ser ut som dere har silikon eller noe.( ikke veit jeg, tar ikke jurbilder av meg sjæl ).... Jeg forstår bare ikke hvorfor dere gjør dette? ? ?

For å få en blogg som alle gisper over, at den skal bli besøkt masse fordi dere fremstiller dere som idioter?  Er det kult? Eller er det noe annet? At dere blir lagt merke til? Trenger dere oppmerksomhet eller hva er greia??  Lurer ass.....

Jeg vet ikke, for jeg er ikke helt i den kategorien og kommer aldri til å havne der heller. Dere må tenke litt over hva dere legger ut av deres liv, kropp og at barnet deres er med på deler/ er bloggen. TENK om mora di hadde liggi halvnaken på en header på en blogg hvor du var hovedgreia på bloggen, nei uff... Dette går over stokk og stein, og blir bare verre og verre. Gjør det gjerne om dere vil, men håper for deres skyld at dere ser med noen andre øyer om noen år hvor pinling det er for familie og barna..... 

Og dere som sender de snapsa, dere jenter.... Gutta kan klare å finne igjen de nakenbildene dere sender rundt i hytt og pine, selv om dere ikke tror det selv. Dumt for dere i ettertid kanskje. Bare sånn til ettertanke... Det var mitt for i natt/morgenkvisten, selv om jeg sikkert kunne holdt på helt til frøkna sto opp.....

AMEN!

 

-Linda

 2014. Året da alt skal skje....


Heyhey!! Har fått meg jobb da, på en gård faktisk. Haha, men det er koselig å jobbe med dyr, så hvorfor ikke? :) Så fort jeg kan gå igjen blir det 3 dager i uka med jobbing, og de andre dagene får jeg ta til bilkjøring osv. Og når jeg da får meg lappen er det mere muligheter for å få jobber. Så dette er året alt skal skje på en gang. Kanskje det går an å få seg en normal jobb hver dag etterhvert og ha mulighetene som andre har. 

Jeg drømmer om å kjøpe meg et eget lite hus med en liten hage til meg og Emilie. Så kanskje jeg er heldig en dag? :)

Foreløpig har år 2014 vært ett fint år. Har dusja ett par tre ganger enda bare da men, haha :P 

Jeg har faktisk noen nyttårsforsetter:

- Trene for å få en bra sommer

- Spise frokost

- Bruke data kun på kveldstider og når Emilie er på skolen

- Gå turer

- Legge frem klær hver kveld

- GÅ!

Hehe, det er bestemt basta !

.............................................................................................................................................................................................................................

Sitter nå hjemme alene å glaner på skjermen her. Egentlig savner jeg Emilie, selv om det  er deilig å sove lenge og legge seg sent noen ganger og ikke bli vekt hver morgen. Det er nesten så jeg har lyst å ta bussen bort der ho er i dag, men jeg skal la vær og heller ta meg en hvil på sofaen og prøve å tørke litt støv osv. 

Var ute med en liten gjeng i går og vi hadde det kjempe hyggelig. Etterpå reiste vi alle hjem til meg og lagde oss litt nattmat og hørte på musikk før vi reiste hvert til vårt og la oss. Koselig fredag :) I dag skal jeg ingenting, og det føles kjedelig .... :P

Så derfor skal jeg lage ett nytt blogginnlegg etterpå og, om dumme damer som stiller opp nakne på bilder. ikke MINST dumme mødre.... MØDRE !!!

Jeg ville helst sleppi å både hørt og sett at mora mi var naken på bilder. Det vet jeg de fleste er enig med meg i, så da setter vi snart i gang................Jeg trener styrke!


I dag har jeg vært hos fysioterapauten igjen. Det gikk kjempe bra, og Even ser fremgang allerede. Jeg har mye mere bevegelig ankel. Jippi! Så i dag sykla jeg litt, prøvde meg i strikken, benkpress og sånn annen til beina (husker ikke hva det heter). Fikk instruksjn om en balansesak jeg kan bruke der og for å få igjen balansen min, for jeg skal nemlig begynne å trene der alene og! For å få opp muskler litt og rett og slett få sterkere kropp etter disse 4 mnd uten å gå.

Så nå får jeg eget nøkkelkort, og kan trene alle dager når jeg vil ( skal seff fortsette på fysiotimer, men kjekt å trene litt selv og) fra 6 om morran til 23 på kvelden. Så nå skal jeg dit å trene i jula osv når jeg ikke får vært på fysiotimer. Jeg kan også trene der frem til sommern nesten, så jeg skal fortsette med det helt til sommer'n er her, for da er jeg klar for å ha en freeeesh sommer med ett ordentlig bein og normal gange! ;) 

..............................................................................................................................................................

Emilie er på skolen nå, blid og fornøyd gikk ho dit i dag. Ikke at ho ikke pleier det, men jeg kjørte ho sammen med mamma, og det er så koselig å se ho står å vinker å smiler blidt når vi kjører. Frøkna skal hentes senere i dag og på juleveksted hos ei venninne i klassen. Det blir nok stas! Og da skal jeg og pappa ut å handle julegave til Emilie. Ny tv til det nye rommet hun skal få! 

Nå har jeg rydda kåken litt, satt på en oppvaskmaskin, og prøvd å gjøre det litt hyggelig. Det gjenstår bare støvsuging og skuring av gulv, noe jeg må få hjelp til.... 

Lova dere egentlig ett bilde av den tannløse Emilie i dag, men har ikke fått tatt noe ordentlig bilde av ho enda, så det kommer etterhvert... !

Ha en fin dag alle! :)NÅ må det bare gå en vei.... Fremover!


Nå skal jeg være baaare positiv fremover.. Endte opp på sykehuset en tur i går også.. Burde jeg bindt meg fast ett sted bare kanskje, så jeg ikke skader meg mere? 

Haha... nå blir det så dumt at jeg er både oppgitt og glad på en gang. Glad for at jeg ikke har nytt brudd, og oppgitt over den ledningen som var i veien for krykka mi når jeg skulle "gå"...

Ledningen var i veien så jeg fikk ikke med meg krykka, og da gikk automatisk det brekte beinet mitt ned først aleine, også datt jeg ned i knebøy bare. Sjuuuukt vondt, og var sikker på at jeg hadde brukket ankelen, så reiste meg opp etterhvert å tenkte at jeg måtte sjekke ut detta, og sto på beinet. Men så begynte det, det ble verre og verre og jeg hovnet opp og ble noe blå.. Men tenkte at det går nok over til i morgen, og gikk å la meg.. Våkna opp og hadde vondere enn noen gang. Kom meg ikke ut av senga uen å vræle. Heldigvis var mamma her, så ho hjalp meg. Jeg kom meg til lege, som sendte meg til røntgen.

Jeg hadde ingen brudd, men siden jeg hadde så vondt ville de gjerne se på det nede på akuttmottaket. Så jeg hompa ned dit og kom inn til ei dame ett er lang tid (virka som en evighet). Ho viste meg røntgen bildene og verken jeg eller ho kunne se noe brudd eller annerledes siden forrige bilde. 

Legen klemte litt rundt ankelen min, og hun skjønte for hva som hadde skjedd. Strekt leddbånd i ankelen. Ankelen min er ikke vant til å ta i mot så mange kilo og bøye seg så mye som da jeg falt. Så ho kalte det verre enn å tråkke over, og det skal jeg love deg at det gjør... VONDT! 

Jeg fikk på kompresjonsbandasje for å prøve å få ned hevelsen noe, og jeg ligger fortsatt rett ut. OFF...... Hvorfor måtte den ledningen være der a?? Nei nå må det bare gå en vei, framover!

Tok ingen bilder denna gang på sjukehuset.... Har vel nok derfra :P

Ellers har jeg bare kosa meg masse med Emilie i dag. Mamma har vært her og. Vi har spist middag sammen, sett på jul i svingen å kosa oss med det. Emilie leker med småleker i vasken i kvld, men snart er det leggetid på ho. Godt det ikke blåser og er like mye storm her i kveld som i går. Det rista bokstavelig talt i hele huset og smalt fra parabolder osv... Nei huff, var redd taket skulle lette jeg. Hehehe, og der satt jeg aleine, stuck i senga mi med telys. HEHE!!

Skikkelig synd jeg ikke greier å gå da, egentlig skulle jeg jobbe i helgen å være servitør, men en servitør kanke sitte i rullestol, haha.....!!

Ellers skjer det liksom ikke stort. Ingen nye fiskebabyer og ingen nye fisker. Men alle lever og har det kjempe fint!... I morgen skal de få lørdagsgodt, røde mygglarver som det heter. ÆSJ.... Men Emilie tør å ta på de da....! ;) 

Meeen, jeg har igrunn ikke no å blogge om, så dere får ha en fin helg og stakkars alle som er på julebord i helga... Hehe! ;) 

-Ser dere på jul i svingen?

-Skal du på julebord? 

Ha en flotte kveld... hehe!

-Linda :)Tanker ødela natta mi...


Jeg tenker for mye. Men når jeg tenker at jeg må slutte å tenke så fælt blir det bare enda vanskeligere. Har ligget i senga frem til nå...

Emilie ligger i min seng nå. Jeg lå der i mange timer uten søvn, så sto opp istedetfor å ligge der å tenke meg ihjel...

I

Emilie er god da. Jeg merker at ho tar hånda si i halvsøvne bort til meg når ho snur på seg og sånt, kjenner etter om jeg har lagt meg med ho. "stryk meg på armen" Hvisket ho før ho sovna, og jeg strøyk ho på armen til jeg merket hun sovnet og pustet tyngre... 

Jeg begynte å tenke litt bak over og... Hvordan livet er, og hvordan det er blitt. Hvor viktig det er å ta vare på hverandre. Ta vare på hverandre før det kanskje er for seint. Jeg har fått min fine, gode Emilie som jeg ikke kunne vært foruten i hele verden, det er den største gaven jeg har fått her i livet mitt. 

Uten deg Emilie så hadde livet mitt vært innmari stusselig.. Jeg gleder meg over hver dag når du ringer på døra før du kommer inn døra fra skolen, hver gang du smiler, hver gang du mestrer noe nytt. Jeg har skapt ett vidunder som jeg har aleneansvar, helt og alene. Men vi er bestevenner heldigvis <3

Gammelt webcambilde av meg og Emilie da vi lå på isolat  på sykehuset i 2009.... 

....................................................................................................................

LIVET ER OFTE URETTFERDIG.....

......ting går kanskje ikke som man hadde tenkt, planlagt eller ønsket. Ting kan forandre seg så fort, det kan vende om på en dag, på ett år, på noen timer. Det er mye jeg har ønsket, som ikke har endt som jeg ville, mye jeg har ønsket som faktisk har gått i oppfyllelse. Men er det bare flaks tro? 

Jeg brukte en ønskebrønn i Kristiansand dyrepark sommeren 2010, der slang jeg oppi en penge, og ønsket mitt gikk faktisk i oppfyllelse.

Jeg prøvde meg på ønskebrønnen i sommer da jeg var der nå i år og, slang oppi en penge, og holdt ønsket helt for meg selv. Det har ikke gått i oppfyllelse enda, men tiden får vise..... 


(bilde tatt fra google, usikker på om det er dyreparken sin ønskebrønn)

Emilie huska ønskebrønnen fra sist vi var i dyreparken, og hun sa selv at jeg måtte gjøre det igjen, og holde ønsket hemmelig for meg selv :) Søta mi :) 

Man lærer så lenge man lever, og det er viktig at man er sikker i sine valg og avgjørelser her i livet. Det har ganske mye å si for fremtiden, som du skal leve videre fremover med.....

.............................................................................................................................................................................................................

Emilie skal opp en en time bare nesten, så får tenke meg videre en times tid til.... Så skal jeg dekke på deilig frokost til jenta mi står opp. Store, fine jenta mi ! 

Også skal jeg ringe sykehuset, for har hovnet opp igjen i beinet i natt, og driten skal av i morgen, så kan de ikke bare ta den av nåååååå? Ringer de etter det er åpna!

Emilie følger med på fergetrafikken!

Har dere trua på ønskebrønner? 

Hva gjør dere når dere ikke får sove?

GOD MORGEN ALLE! :)Kaaaald morgen. HØST!!


Da jeg og Emilie våknet side om side halv 7 på morgenen i dag hadde ingen av oss lyst å ta en eneste liten tå utafor dyna. Det var megakaldt. Pus (som er innepus) Hadde selvfølgelig dytta opp døra i natt på vidt gap! Så Det endte med at vi forta oss inn på badet der det er varmekabler og kledde på og stelte oss der. Emilie ville bare ha en yoghurt før hun gikk til skolen i dag, så den tok vi inne på hennes rom, var for kaldt å sitte i stua. Hehe!Så i natt skal døra spjelkes GODT igjen før jeg går å legger meg iallefall. Gradestokken viste 9 grader da vi sto opp og, så i dag har jeg tatt på Emilie strømpebukse under buksa. Vet ikke om det er for tidlig jeg, men syns det virket så grøssent,.Så jeg sa til ho at ho fikk ta den av om det ble for varmt utover dagen. Vantene er i bruk for første gang i høst og, og ser jeg må snart tenke på vinterdress og vinterstøvler.
Liker best sommeren jeg. Ikke den teite vinteren og høsten som det bare er kaldt og guffent. Folk er ute nesten bare når de må. Er du heldig å treffer på en kjent i byen feks må de forte seg videre for det er jo så kaldt. Nei lenge leve sommeren altså.

Kanskje jeg skal bli bosatt på Gran Canaria når Emilie har forlatt redet om mange år, og bli gammel sammen med alle der nede. Det er målet mitt her i livet akkurat nå.

Sitter nå under dyna, prøver å få i meg litterann varme her i stua og hører på en fin sang på repeat her nå, synd den ikke er på youtube så jeg kunne lagt den ut her til dere og. Det er Asle beck- Ensomhet. Den gjør meg tankefull, trist og oppløftende på en gang.

Høsten er en annen tid, på alle måter. Så kommer vinteren. Også kommer jul. Egentlig liker jeg ikke jul lenger da jeg var vant med å feire jul med mamma, pappa og begge brødrene mine i 17 år før alt plutselig ble på deling. Da blir jula aldri det samme mer for meg. Men jeg prøver så godt jeg kan å gi jenta mi perfekte julaftner som jeg håper hun vil huske resten av livet, som jeg enda gjør. 

Folk har vel begynt å handle julegaver endaogså tenker jeg. Slett ikke dumt. Skulle ønske jeg kunne gjøre det samme forresten. Men jeg har jo det brekte møkkabeinet mitt da. I morgen er det ny røntgen på sykehuset, og håper alt er på plass enda. Hadde vært megakjipt om noe ikke var som det skulle etter 4 (!!!) uker nå, også måtte jeg kanskje operert å være handikappa enda lengre. Nei huff, får håpe på det beste, jeg skal jo nemlig danse mot vår snart! :)

 

Jeg har fått meg tøffel så jeg ikke skal fryse på tærne da :) Min snille tante Rita har strikket til meg :)

Linda MichelleDagens fra meg.....


ja dagens....2048 lesere på en dag!


Hadde egentlig ikke tenkt å blogge i dag, men vil si takk til alle de 2048 (!) leserne som var innom meg i går... Og jeg ligger på 1 plass i Horten over bloggerne, og plass 53 over norgesbloggere :)

Men ett eller annet innlegg av meg må jo ha bli publisert ett sted. Lurer på hvor... ;)

Aner ikke hvorfor tallet steg så meget jeg, men kult. Takk alle lesere. Ha en fortsatt fin dag ! :D

Teoriprøve!


Jeg begynte ordentlig i går... På den hersens teoriprøva... !

Joda, greit nok at man må lære seg trafikk regler, men hva har forbruk av en hybrid bil og vekten av en skiboks og hva forbruket på bensinen er med det å gjøre?

Teoriprøva har så sykt masse dumme spørsmål, som faktisk ikke har noe med trafikken å gjøre... Syns nå JEG da....!

Så.....

Her har jeg da sittet litt i kvelda da.. Kommer seg mere og mere for hver gang, men syns heller det burde vært spørsmål om trafikk og hvordan man bør opptre der..

Jeg har 25 dager igjen på meg, så jeg skal da klare det innen 25 dager. 

Kjenner jeg blir sliten av å ta to og to tester innimellom, så istedetfor å pushe meg selv, så har jeg droppa det en time og funnet på andre ting, også gått inn igjen for å prøve på nytt. Men til slutt sitter det, og jeg skal klare denne teoriprøva! 

Hvordan syns dere teoriprøva var? 

Hvor mange timer brukte dere? 

Nok for i dag her nå, så sier bare natta, sammen med all vikeplikten og opplysnings skiltene jeg :)

-LindaJenter og intriger.....


Vel, som det står i overskriften... Jenter og intriger. Vi jenter (ja, jeg sier vi, for jeg er jo jente selv) er eksperter på å lage en stor sak ut av ingenting. Jeg skal ærlig innrømme at jeg var litt på intriger'n da jeg var fjortis, men det må jo ta slutt en dag. Det har det iallefall gjort for meg. Altså, det betyr ikke at jeg kommer godt overens med alle og enhver, men jeg gidder rett og slett ikke bruke tid og krefter på å krangle. Krangle om en liiiten sak, som blir til så mye mere.

Vi jenter er veldig flinke til å finne på ting som ikke stemmer. Altså vri på en sak så det høres helt annerledes ut, så snakker vi jenter videre og videre og videre, og til slutt har saken blitt noe annet enn den var til å begynne med. Jenter er eksperter på å baksnakke også... OFF!

Jeg har igrunn ikke vært med på slike intriger på år og dag, ikke interesserer det meg å lage det, eller være med på det heller. Men det kommer kanskje av at jeg har ikke så mange jentevenner og. Jeg har ett par tre gode jentevenner, som jeg takler å være venn med. Ellers har jeg faktisk mest kamerater. Det er så mye lettere å prate med gutter, de finner ikke på ting og snakker om det rundt og bak rygger. Mange jenter er "kompiser" der og da, og når man har reist, sitter de gjerne å prater dritt om deg, og neste gang de sees så er de sååå venner. For meg så blir det helt tett bare.  sånn er ikke gutter. Gutter de klarer faktisk å si ifra til en person på en ordentlig måte om noe er dumt også. istedetfor å gå til kameratene sine og sitte å snakke rundt om det.

Gutter kan gjerne bli uvenn/irriterte, men da tar de det opp, og snakker ut om saken. Ei jente ville latt saken bli uendelig, og lage den mye verre enn den er...

Bilde fra google ( fant ingen eldre jenter, disse er jo masse yngre enn meg)

Ja, puh... Nå skal jeg gi meg... 

Takk for meg..... ! ;)Heheh! :D

Ha en fin kveld alle sammen! :D

 Lille engel i himmelen. Gratulerer med dagen din!


http://emilieprincess.blogg.no/1358365321_lille_engel_i_himmele.html

Nettet mitt virker ikke helt i kveld. Så mobil blogger,  og får ikke satt den inn som lenke via mobilen visst. Men ville dele dette med dere,  siden min lille stjerne og engel skulle fyllt 6 år i dag. Har tent masse lys for deg i kveld. Håper du har det bra der du er nå. Vil aldri glemme deg,  og tenker fryktelig ofte på deg. Elsker deg. Klem Fra mamman din og verdens fineste jente, din lillesøster <310 fordeler ved å være singel!


 

1Livet mitt dreier seg om to personer, nemlig meg selv og jenta mi, som jeg aldri hadde klart meg uten. Jeg slipper å ta hensyn til en annen mann og kan gjøre som jeg vil, når jeg vil. Jeg er fri som fuglen, og nyter det!

2. Jeg kan flørte med hvem jeg vil. De fleste må vel innrømme at det er litt morsommere å gå ut når man kan flørte med god samvittighet, og flørting som er så gøy. Som singel har jeg helt frie tøyler, kjør på!

3. Jeg kan ligge som en sjøstjerne midt i senga, og jeg trenger ikke bekymre deg for å få en arm i fjeset, eller iherdig snorking som holder meg våken halve natta. Forskning viser faktisk at man sover best alene. Singel = en god nattssøvn.

4. Jeg kan se hva jeg vil på TV, og slenge beina på bordet akkurat når jeg føler for det. Som singel slipper jeg å kjede meg i gjennom en haug med pangpang filmer og andre teite gutteprogrammer.

5. Jeg får mer tid til venninner og kompiser. Det er ingen hemmelighet at en kjæreste tar mye tid. Som singel har jeg mye mer tid til å være med venninner og mine kompiser. Det er luksus.

6. Jeg slipper å være med på pinlige familiemiddager, og ha svigerforeldre som måler meg opp og ned. Én bekymring mindre.

7. Jeg kan bruke så lang tid jeg vil på det jeg vil. Vil jeg sitte på Pcn' i flere timer, kan jeg det. Vil jeg lage drømmefangere i flere timer, kan jeg det. Vil jeg spille nintendo wii i flere timer, kan jeg det. Vil jeg stå på badet lenge, kan jeg det, uten at noen dundrer på døra og klager over at jeg bruker for lang tid på å gjøre meg fin for andre enn kjæresten.

8. Jeg slipper og bli irritert fordi kjæresten ikke gjør sin del av husarbeidet. Som singel har jeg bare meg selv og klandre, og det er egentlig mye bedre enn å være irritert på noen andre.

9. Jeg trenger ikke bekymre meg for å finne den perfekte julegaven til kjæresten, og ikke minst kan jeg bruke pengene på meg selv og Emilie istedet.

10. Jeg har økonomien helt for meg selv, kan kjøpe hva jeg vil, uten å høre "du hadde vel strengt talt ikke trengt å kjøpe det der". Jeg observerer andre par som krangler og diskuterer. Da tenker jeg for meg selv ; "Gud, det er deilig å være min egen sjef og slippe innblandinger av andre"

...............................................................................................................................................................................

Det er så deilig å være singel. Og det beste av alt, er at jeg er faktisk aldri alene. Jeg har alltid lille jenta mi som aldri vil gå ifra meg eller såre meg, irritere vettet av meg eller lignende. Det er ekte kjærlighet, som varer livet ut! 

Elsker deg jenta mi! 

Bestevenner for alltid <3Vant på langoddsen igjen! :D


ja, overskriften sier igrunn alt for seg selv. jeg har fått dilla på å tippe på oddsen igjen. Satser ikks så mye penger hver gang. Ett sted mellom 40 og 100 kr hver gang. Og ikke hver dag, men nå har jeg blitt 3000 kroner rikere på ei uke! 

Wohooo!

I går tippet jeg igjen, for 50 kroner bare, og har gevinst på 1350 på spillekortet i dag! DA er det gøy å tippe!

Så i dag skal jeg og Emilie en tur til byen å kjøpe noe fint har jeg lovet henne. Siden jeg vant på tippingen igjen!

Emilie er heldigvis myye bedre, og skal nok i barnehagen igjen og alt som normalt til mandagen. 

Emilie har fått seg ny sveis også, så skal vise dere den senere. Kjempe søt blitt!

Ha en fin dag alle sammen :)Komet!


Satt å leste Tønsbergs blad nå nettopp, og det kommer visstnok en komet som vi kan kanskje være så heldige å få se på himmelen!

Kometen heter Pan-Starrs og ble oppdaget i 2011. Jeg skal ikke sitte å skrive masse info om kometen da jeg ikke vet annet enn det jeg har lest, så legger ved link til siden hvis noen syns det er interessant!

http://tb.no/nyheter/komet-snart-synlig-pa-himmelen-1.7800033

Jeg har ikke sett kometen. Har noen andre? 

Ha en fin kveld alle, nå er det snart natta her :)Små gleder i hverdagen!


Lykke kan ikke kjøpes for penger. Penger kan gi deg mye glede, men det er så mange andre ting vi bør sette pris på... Det som er gratis her i livet. Jeg har familie, venner, kjæreste og verdens nydligste datter jeg. Helt gratis. Og det er det som er mest verdt for meg på denne jord! 

Ta vare på deg og de du er glad i <3


Det forunderlige liv...


Det er 2013 allerede, og jeg syns tiden går så fort. Den gikk ikke så fort da jeg var liten. men nå bare ruller den avgårde. Særlig etter jeg fikk Emilie. Det har skjedd mye på min landevei, og jeg er glad jeg har fått med meg livets erfaring, hatt venner og fått verdens fineste datter! Jeg har kjempe fin leilighet jeg er såå fornøyd med! Kjempe søt pus, og en søt ekstra pus, og Shell rett over veien! HEHE!! Kan vel ikke bli bedre!

Der jeg står i dag så vet jeg egentlig ikke hva det skal bli av meg, litt rar følelse. Men heldigvis er jeg i gang!

Jeg har tidligere jobbet 3 år i barnehage, det er liksom min karrire, før jeg fikk Emilie, og har etterpå ikke funnet noen jobb. Men nå har jeg fått innviglet arbeidsavklaringspenger, mens jeg skal finne ut hva jeg skal bli. Og hva slags evner jeg har her i verden som JEG kan bidra med! 

Så var på ett møte på Nav her om dagen, jeg skal kanskje begynne å jobbe på en gård med flere som står i min situasjon og ikke vet hva de skal bli osv, frem til jeg finner ut hva jeg vil. Så  jeg får jo bare gjøre det beste ut av det. Kan bli koselig det. Jeg som er så glad i dyr også! :)

Kan bli festlig! :)

.......................................................................................................................

Nå skal jeg en tur til byen å titte litt, og i kveldinga har jeg og Emilie blitt bedt på bowling! Skal oppdateres!! ;)

Ha en fin dag alle sammen!Sommer og sol?


Skulle nesten tro det var på vei til å bli våren? Det er deilig ute i solveggen, det er takras, og masse sol! Mmmm, ingenting kan vel bli bedre! :)

Har levert en liten blidfis i barnehagen i dag, som heiv seg over ett akebrett! Og det gikk FORT nedover bakken i dag altså, hehe. Jeg selv har gjort noen ærend i byen og bare slappet av.

Vi skal til mamma etterpå, broren min er på ferie her nede en tur. Han bor i Trondheim. Så det blir koselig. veldig lenge siden sist nå!

Sola i storgata.... La det bli vår NÅ!! 

Får fake ett smil til dere da, for å vise hvor brun jeg ble i syden, hohohoh!! :) I sola blir jeg brun på under ett kvarter ass! ;)

Mmm, jeg elsker sol.... :D

..........................................................................................................................

Har en skikkelig bra dag i dag! Alle er blide og smiler og prater. Til og med på nav var de hyggelige, mannen var på fornavn med meg og lurte på om jeg hadde vært i syden. Så da var praten i gang om det. Ikke verst av en som sitter bak skranken på nav ;) Eller så er det bare jeg som er så godt humør, at jeg føler at alle andre er det....  ;)

Smil til verden, så smileer verden til deg! :)

Blogges i kveld! ;)

Ha en fin dag! :)

 Hjemme fra Gran Canaria!....


Shit eller... Alle sier det er så godt å komme hjem. At bort er bra, men hjemme best. Men nå er jeg uenig. Jeg kunne godt flyttet til gran Canaria jeg. 0 problem.. Er såå fint der! Hyggelige folk, godt vær, bra utesteder, fine parker og turist sted! :)

Jeg opplevde utrolig mye under reisen vår, det virker nesten uvirkelig noe av det. Ting har gått så fort, og nå er det så langt vekk... Men minnene vil jeg alltid ta vare på. Og gjett om jeg skal tilbake igen! Neste år, neste karneval! 

Jeg hadde ikke engang tid til å blogge der nede. Vi hadde noe å gjøre absolutt hver eneste dag. Nå skal ikke jeg sitte her å brette ut alt vi gjorde, men jeg kan si så mye som at det er den kuleste uka jeg har hatt på lenge! Har ikke følt meg så bra på dag og år! :) Jeg kunne virkelig bodd der nede!

Vi var ute en av kveldene der. På ett norskt utested som heter naboen pub, det var baare norske folk som var der, og jobbet der. Det merkeligst av alt er at en gutt kom bort til oss etterhvert, og han og kameraten hans kjente meg igjen fra gatebil festival. De hjalp meg å sette opp teltet mitt for ett par år tilbake! Så såklart ble vi sittende sammen med de resten av kvelden. Der ble vi kent med nye nordmenn, og altså disse "gamle kjente" :)

Men det aller beste av alt! jeg fikk badet med delfiner!!

Jeg sa til mamman min da vi skulle ned på showet; ÅH, kunne ønske jeg kunne badet med en delfin! .... Og de sto der så vi kunne hilse på definene og ta bilde om vi ville, og jeg stilte meg i den lille køen som var der, for det var ikke så mange kommet allerede. Og etter jeg hadde vært å hilst på delfinene, kom dama som trente de, bort til meg å spurte om jeg ville være med å bade under showet. og selvfølgelig ville jeg det!!

Jeg ble først bedt om å legge meg på magen på ett lite surfebrett. Dama hang sg bak meg, og en delfin kjørte meg i deeen rta, rundt og rundt med delfiner om hoppet over meg, under meg, og på kryss og tvers. Var såå kult. Så gikk jeg op av vannet og dama ba meg holde hendene frem og få delfinene til å hoppe når vi tok hendene opp. Delfinene gjorde om jeg sa! Hun ba meg kysse de begge, så de ikke skulle bli sjalu, også skulle jeg vinke de "hade" Jeg vinket, men de gjorde ingenting tilbake, men så fort jeg fikk sagt "bye bye" så vinket de alle med halen! Det var bare DRITT KULT!  For en persolighet de har! 

Ellers har jeg sett alt fra banan plantsjer, til sinte spanioler. Haha! Det skal såå lite til å får å trekke opp en spanjol! 

Jeg har illefall ikke hatt det såå kult på år og dag! Dette skal gjenoppleves! Stor takk til mamman min, som var med for å dele dette med meg! SÅ GØY! 

:D

 

Bloggen min er ikke over, bre pauset litt! Nå venter jeg på å få tibake dataen min bare! ;) Så blir det vanlig bloggings! 

I kveld blir det å nyte ei flaske vin med en venn! :) Ha en fin kveld alle sammen! :)Sol over bastøya!


Plutselig kom sola frem i dag og. Så deeeeilig. Kjenner jeg får skikkelig sommer følelse av det.

Sommeren 2013 veit jeg kommer til å bli helt super. Første gang på en del år jeg kan gjøre hvaaa jeg vil, og reise på tur med hvem jeg vil, og nyte sommeren. Blir helt mæd bra, og jeg har ikke engang pakka vekk sommertøyet mitt... HAHA! Jeg er klar! :)

Jeg har mange gode sommerminner, som jeg aldri vil glemme. det er liksom på sommeren det moro skjer! 

Meg og pappa i fjor sommer. Vi "lager" hage utenfor, for å få opp trampolina. Var såå varmt og godt de dagene!!

Tyrkia, sommeren 2009 (?)

Gatebil 2010, sykt bra! :)Nei shit, nå klarer jeg nesten ikke vente på sommer og sol! Jeg tok en halvtime i solariumen i går, men det er ikke til å sammenligne. 

på sommeren møtes folk, på vinteren løper vi fort inni husene og stedene våre igjen, for vi fryser bort... Å du hellige sommer..... :) 

Kom like fort i år, som du gjorde i fjor!

......................................................................................................................................................................Det er sol over bastøya i dag også. Har noen av dere hørt om bastøya? Det er ett fengsel, ett kjempe bra fengsel faktisk.

Det ser så lite ut på bilde, men det er den lille øya som ligger rett frem. På sommeren kan jeg se de innsatte med kikkert fra balkongen min. Hehe!

Jeg har vært på bastøya på "besøksdag" som de arrangerer en gang i året. Veldig spesielt, og gøy å se. Det var lagt opp aktiviteter til barn, og man fikk virkelig se hvordan de innsatte hadde det. De lever sååå godt på bastøya de gutta. Egentlig er dem heldig, i forhold til mange andre innsatte!


Båten ut til øya, den går flere ganger om dagen med besøkende, insatte som skal på skole/ jobb osv. 

Det er ett veldig flott fengsel, men det er ingen som kommer rett hit til soning. det er ofte folk med lange dommer, som får avslutte fengselstraffen sin på bastøya. 

Det har også blitt lansert en film som heter kongen av bastøya. Har sett den selv, og den er veldig bra. 

Har dere sett kongen av bastøya?

Har dere hørt om bastøya fengsel før? I AM A MOM


Groteske sauehoder på staker


Helt sykt hva som skjer om i verden.... Min bror sendte meg denne, og fikk litt sjokk. Dette er rett ved barnehagen til Emilie, og vi går ofte turer dit. Men dette her syns jeg er drøyt. Godt det ikke var noen barn som fant dette.....

Sykt spør du meg! Jeg har ikke ord.... Artikkelen kan leses her: http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=10119720

Sleten etter en lang helg. Nå skal jeg få servert frokost her, jammen ikke verst! Og den pcen her er mææææd ræva. 

Så vi snakkes !Følelser...


Vi mennesker har følelser alle sammen. Men jeg tror ikke alle har like sterke, eller alle legger like mye i følelsene sine. Jeg vet ikke helt hvordan jeg skal ordlegge meg, det er vanskelig.

Jeg er en veldig følsom og omsorgsfull person. Hvis jeg sier jeg er glad i noen, så mener jeg det virkelig. Kun ett menneske som får høre jeg elsker deg på denne jord, og det er jenta mi Emilie.

Noen sier elsker deg og glad i deg i hytt og pine. For meg er det å være glad i noen litt mere enn å bare vite hvem en person er.

Jeg blir fort glad i personer. Personer som jeg ser har mye følelser, som tør å vise de og tør å fortelle meg om følelser. Som jeg kan åpne meg til, og fortelle om mine følelser uten å bli sett rart på , for det fins alle slags følelser. Man kan være glad, trist, lei, sint, frusrtert osv.. Og følelser er ofte vondt, følelser er ofte godt. 

Jeg har en god følelse nå, for jeg har noe jeg gleder meg å ser frem til som jeg skal snart, og da blir jeg så glaaad av å tenke på det. Så når vonde følelser kommer frem, tenker jeg heller på de gode, så går det over de vonde igjen. ganske amacing og ok :)

Jeg har mange jeg kan åpne meg til, men jeg føler alltid at man kan ikke stole på alle. Alle som du stoler på, stoler gjerne på en annen også. Men jeg har heldigvis venner og familie jeg kan prate med om alt. 

Jeg kjenner jeg trenger å be en kompis jeg stoler på hit i kveld, for å snakke litt om følelser. For det er faktisk mange som ikke greier å snakke om de, de stenger det inne. Men slipp det heller ut!!

Jeg skal passe på å snakke mye om følelser med Emilie, vise henne all kjærligheten jeg har, og gi henne "verktøyet" her i livet å være omsorgsfull og god. Da får andre gode følelser :)

Nå blei det egentlig mye rabling.. Måtte bare få skrivd ned no....

Men nå stikker jeg, selv om jeg skulle gjort det istad! 
Sjallabais sålenge! ;)Emilie's mareritt...


Da vi var i sverige, med ett vennepar av meg, ble Emilie redd da hun var på lekeland. Det var en gutt som lekte der også, som hadde downs syndrom, og han var kanskje i 20 årene ett sted. Han koste seg veldig, akkurat som de andre barna. Men Emilie kom til meg ett par ganger å sa hun var redd for gutten. Det var veldig vanskelig å finne en forklaring ut i lufta der og da, men jeg fortalte henne at han hadde en sykdom og var som ett barn og likte og gjøre ting som barn gjorde, selv om han var stor og så litt annerledes ut eller hvordan jeg skal formulere meg. 

Jeg tenkte ikke mere over situasjonen på søndag på lekeland, før til morgen i dag. Da kom Emilie og sa hun hadde drømt om gutten på lekeland, men dette var midt i morgenstresset vært. så jeg sitter her nå å lurer på hvordan jeg skal forklare henne dette ordentlig, at de faktisk ikke er farlige, men at de er glade og litt viltre. 

Mamman min jobber jo i bolig hvor folk trenger tilsyn. Så kanskje jeg kan få henne til å forklare det bedre. For jeg vil ikke forklare noe så hun misforstår, jeg vil hun skal forstå det helt ordentlig. Det er vanskelig å forklare slike ting uten å si noe som kan tolkes feil.

Jeg husker selv fra da jeg var liten, jeg var kjempe redd for kidnappere, men det kommer rett og slett av at det ble snakket for mye om, og jeg tenkte på de så fort jeg var utafor grensa til gården hjemme. Så det er noe jeg skal huske, å ta med meg. Jeg skal advare Emilie, men ikke sette det i fokus og prate masse om det. 

Måtte bare ha litt ut av meg før jeg går ned til byen å møter noen venner.. Jeg må tenke på den he ri dag .... 

Ha en fin dag alle....Drittmobil...


Det har kommet ned masse snø, og jeg basa meg en tur, bare for å gå litt tungt i snøen. Laga meg en STOR L utafor vinduet mitt da, burde jo vist dere det, men den MOBILEN MIN VIRKER JO IKKE SOM DEN SKAL! Så får ikke tatt bilder engang... Gud, så irrriterende.... Så håper dere koser dere i snøen. Det gjør nemlig ikke jeg! Æsj!

.......................................................................................................................................................

............................................................................................................................................

 Yesyes... I oslo el no, kjipt å ikke få med seg alle avkjøringer ....


HAR DU LATT DEG LURE AV MELANOTAN?Det er veldig mange unge i dag som bruker bruningsmiddelet melanotan 2. Det er ett stoff som sprøytes inn i magefettet, bare litt, så om man soler seg litterann blir man ganske så brun, ganske så fort.

Du har sikkert sett idrettsutøvere og modeller som er nesten svarte, noen nesten orasje. De har tatt melanotan mest sannsynlig. Men det er ingen som skryter av det, så det blir ikke forkusert på.Det er en billig enkel måte å bli brun på, men om det er en bra måte å bli brun på er en annen sak. Det er "lovlig" her, for det står ikke på noen dopingliste eller står skrevet i noen regler noe sted at det er ulovlig. Men dette er jo ting som blir sprøytet inn i kroppen som vi faktisk ikke helt vet hva er. Og man kan få bivirkninger av de, selv om du blir "brun" gir det deg også økt sexlyst, og liten appetitt. 

Man blir flekkete og det set stygt ut. Noen får som sagt økt sexlyst, mister matlyst og blir kvalme.

Hun under er ett godt eksempel på ei som har tatt litt vel mye, og det ser bare stygt og flekkete ut synes jeg....

MELATONAN

Dette er et kunstig hormon som skal gjøre deg brun, og gir økt sexlyst, og i media har det fått tilnavnet "barbie-dop". Melanotan er en kunstig variant av det naturlige hormonet MSH (melanocyttstimulerende hormon). MSH stimulerer blant annet celler i huden (melanocytter) til å danne mer av stoffene som gir brunfarge. Melanotan gis i forholdsvis store doser og har sterkere virkning enn kroppens eget hormon. Melanotan har andre virkninger i kroppen enn å gi økt brunfarge. Melanotan påvirker binyrene og en rekke andre funksjoner i kroppen. Dette kan blant annet påvirke matlyst, seksualfunksjon og sukkerbalanse.
Det foreligger rapporter på alvorlige bivirkninger av melanotan i Norge. Det mest vanlige er bivirkninger som mørke flekker på huden, men en person har fått alvorlig infeksjon i hud og lunger etter bruken. Det har vist seg i ettertid at flasken med melatonan var full av bakterier. Melanotan er ikke tilstrekkelig utprøvd på mennesker. Virkningene på kort og lang sikt er derfor lite dokumentert,  men det kommer stadig flere meldinger om bivirkninger. For personer som har hjertesykdom, diabetes og andre alvorlige sykdommer kan melanotan forsterke sykdomsbilde. Melanotan er ikke godkjent av legemiddelmyndighetene i noe land og det er ingen kontroll med hva melanotan-glassene inneholder....

.....

Dette over fant jeg på nett, og kan faktisk ikke si så mye selv om dette, da det ikke er verken forsket eller "lovliggjort" helt, uten om at det er utroolig farlig, og man bør tenke seg om før man putter ting i kroppen som man ikke vet hva er engang. Man vet aldri når bivirkningen kan oppstå, eller om den oppstår og hva den evt er. Kanskje det kommer om noen år, hvem vet? Uansett, om det tas i store eller små mengder, så er det i kroppen, noe vi ikke vet ordentlig hva er, og som kroppen ikke har i seg fra før.

Det må jo være ganske sterkt og konsentrert tenker jeg og, siden en sååå liten dose forandrer hele kroppen, hele huden og matlyst og sexlyst.


Tør du dette??

..................................................................................................................................

Det er sikkert mange som lurer nå på om jeg har vært så dum. Ja det har jeg.

Dum som jeg var, for noen høst/vinter siden så prøvde jeg. Og det står ikke akkurat dosering på glasset, så jeg tror kanskje det ble litt mye. Det ble ubehagelig. jeg fikk svettetokter, jeg fikk blå aktige lepper, og jeg hadde stygg brun farge. Men jeg mistet ikke mat lyst eller sexlyst, jeg ble kvalm bare. Innimellom.

Jeg møtte en kompis i byen som sa med en gang han så meg: "Jasså, har du begynt på mela? " Og da følte jeg meg rett og slett jævlig teit.

Så det var ikke lenge jeg gjorde dette, for jeg merket etter bare litt at jeg fikk større føflekker, jeg fikk flere og jeg kunne føle at jeg ble ofte veldig kvalm etterpå. Når folk så det i tilegg så følte jeg meg skikkelig teit. Jævlig teit. For å si det mildt.

Ser dette naturlig ut?? Jeg er oransje! Nei gud, aldri igjen!  ÆSJ!

Så i dag bruker jeg solarium, sola ute på sommeren og spiser betakaroten, men det er jo bare vitamin kosttilskudd, så sunt, pluss at jeg blir brunere, og fargen bevares faktisk lenger. Jeg hater å være bleik, så jeg bruker heller en hundrings i uka på solariumen og spiser vitaminer. Og jeg får fin brun farge av det!

Det ene øyet mitt ser fucka ut, tror jeg blunker? Men iallefall, helt naturlig, mye bedre!!

Disse to bildene over er meg i sommer, fri for melanotan, kun betakaroten (som er vitamintilskudd) og vanlig sol. Men jeg blir brun på under ett kvarter omtrent, og sola meg ekstremt mye på de heiteste dagene vi hadde i fjor sommer.

Syns da denne brunfargen er mye finere enn å være oransje, og i tilegg ikke ha lyst på mat og ikke vite hva bivirkningene er. Jeg tror ikke så mange tenker over bivirkningene, det gjorde ikke jeg. Men det var ikke så kult når den ene føflekken min var plutselig større blitt, og jeg var kvalm. Jeg angrer forferdelig på at jeg gjorde det. Det er derfor jeg skriver dette innlegget. 

Jeg vil advare dere mot dette stoffet, selv om det kan kjøpes på nett. Mye som kan kjøpes på nett kan være farlig. For det man vet, så kanskje noen har sittet nedi en møkkete kjeller og "laget" dette stoffet som du sprøyter inn i deg. Er det verdt det, for å bli oransje, flekkete og risikere en masse bivirkninger? Det kan fint bestilles på nett, og du kan "prate" med erfarne brukere, og få tips og de kan fortelle doseringer osv. Men de vet like lite om dette som oss, de har bare forsket det på seg selv.

Jeg fant fort ut at nei, dette er det ikke verdt!

HAR DU LATT DEG LURE OG TATT MELANOTAN? ELLER BRUKER DU DET?

Jeg advarer alle til å holde seg laaangt vekk!Har du latt deg lure av melanotan?


Jeg tenkte jeg skulle lage ett innlegg litt senere i dag, om melatonan. For de som ikke vet hva det er så er det hormoner, pigmenter og masse annet vi kanskje ikke vet hva er engang, som blir sprøytet inn i magefettet, for å bli brun. 

Det skal ikke så mye til før man omtrent blir oransje, og det ser unaturlig ut... Det er heller ikke blitt forsket særlig på, og det sies at det kan være kreftfremakallende.

For å si det rett ut, jævlig dumt, selv om det er billig... Og "lovlig" :

 Statens legemiddelverk har uttalt at melanotan ikke er et narkotisk stoff og at det heller ikke kan settes på dopinglisten (fordi det ikke bygger kroppsmasse). På denne bakgrunn kan ikke Statens legemiddelverk forby stoffet eller gjøre det ulovlig. Melanotan er ikke godkjent som legemiddel i noe land i EØS-området.

Inlegget mitt senere i dag, vil jeg fortelle om min kjentskap til melanotan, og mine meninger.

Har dere latt dere lure og prøvd dette? 

 
Mann våknet da politiet bestilte likbil....


For litt over ei uke siden var det greier her i Horten... Det var stor overskrift i avisen "Mann våknet da politiet bestilte likbil"

Byen jeg bor i er jo ikke akkurat kjempe stor, og alle kjenner alle her. Så dette er en jeg vet godt hvem er, og kjenner til familien hans også, som ble utsatt for dette.

Det er så ufattelig trist at politiet ikke kan bruke 3 sekunder på å sjekke om gutten har puls. De ringte heller en likkbil, for de trodde han var død der han lå i kulda, på bakken....

Jeg vil ikke si noe galt om politiet i Horten, men denne gangen gjorde de virkelig en dårlig jobb. Politibetjenten her i Horten ringte likbil, uten å sjekke om han død. Litt etterpå viser gutten tegn til liv, og de ringer på ny og ber om en ambulanse istedet. Men gutten reiste seg raskt opp på beina, og sa han ikke ville ha noe med ambulanse eller noe å gjøre. Og gikk derfra.

Senere ble han tatt for ett biltyveri, som han erkjente.

Det som er så trist er at politiet humrer står det i artikkelen. At politiet visste hvem han var, og kunne ikke skjønne årsaken til at han lå der, mens han humret. Han humret?? Var det fordi han visste hvem det var at han ikke gadd å sjekke pulsen hans mens han ringte likbil? Gutten er faktisk bare 22 eller 23 år. Og jeg syns det her er helt drøyt av politiet. En utroolig dårlig jobb.

Denne artikkelen fins nå også under "utrolige historier" på vg.no. Og det kan jeg forstå. det er jo ganske utrolig, av politiet!

Artikkelen kan dere lese her:

http://www.gjengangeren.no/nyheter/politiet-bestilte-likbil-sa-reiste-mannen-seg-1.7706735


(bildet er tatt fra google)

 

Dagens frustasjon gikk i dag til politiet, for den dårlige jobben de gjorde. Trodde politiet var "påbudt" å sjekke pulsen til folk og prøve å se om de lever før man ringte likbil jeg. 

Håper de har lært, og sjekker tilstanden til personen de finner en annen gang før de går ut ifra at han er død.

-LindaLille engel i himmelen...Nå er det ikke lenge til du skulle fyllt 6 år. Jeg sier du, for jeg fikk desverre ikke vite hvem du var før dagen jeg fikk se deg for første, og siste gang... 

Jeg var nesten 18 uker på vei, gledet meg som en gal til ultralyden, for å se på det som levde i magen min.. Du var ikke planlagt, men jeg ble så
skikkelig klar for å bli mamma! Selv om jeg var en av de første av alle venner og alt som skulle få barn, jeg var SÅ klar!

Jeg skulle ta bussen til min daværende bestevenninne, som også var gravid, det og var jo utrolig stas.. Da jeg satt på bussen, nesten nådd buss stsjonen i Tønsberg, hoster jeg, og merker noe er galt... Jeg trykker på stopp knappen og kommer meg av så fort jeg kan, i panikk. Helt alene. Jeg visste ikke hva annet jeg kunne gjøre der og da, enn å gå bak ett stort bygg hvor ingen var, for å se hva som hadde skjedd. Og det var det jeg fryktet, det var masse blod. Og jeg fikk enda mere panikk. 

Jeg ringte mamman min og fortalte alt, og sa jeg gikk opp på sykehuset med en gang. (jeg hoppet nemlig av rett ved sykehuset). Der tar de meg godt i mot, men jeg bare gråter, og sier at noe er galt, dette er ikke normalt. Men dama sa at dette skulle gå så fint, og nå skulle jeg få se babyen min for første gang! Jeg gråt av glede, og redsel da jeg la meg ned på benken. jeg ble smurt inn og hun satte på skjermen. 

Der fikk jeg se babyen min, den var så liten, men jeg så det var en liten ordentlig baby, MIN baby! Jeg gråt av glede. Men plutselig skrur damen av skjermen, å ser rart på meg mens hun sier; Den hadde dessverre ingen hjerteslag... Dessverre. 

Helt forferdelig følelse å høre de ordene der jeg lå og nettopp hadde sett ungen min død på skjermen. Den var så liten og fin. Og dette var første og siste gangen jeg fikk se babyen min.. Jeg bare gråt og gråt.. Jeg følte meg så hjelpesløs og liten. Alt bare raste...

Jeg ble helt fra meg, og husker egentlig ikke mer, utenom at mamma satt på venterommet da jeg kom ut, og de sendte meg hjem med en beroligende, og sa de ikke hadde tid til å ta den ut før i morgen. Jeg angrer den dag i dag på at jeg ikke bare nektet, og ble der til de tok den. For jeg ble nemlig sittende hjemme med mitt døde barn i magen i over ett døgn. Det var helt forferdelig. Og helt forferdelig, for jeg så bilde i hodet mitt hele tiden av den lille babyen på skjermen... 

De tok en utskrapning på meg, og babyen er nå kommet til himmelen. Eller er blitt en stjerne... Jeg tenker ofte på deg. Lurer veldig på hvordan du ville vært og alt rundt deg. Men heldigvis, har jeg fått Emilie min, som jeg elsker over alt på jord. Jeg vet, og håper at det er noe av H*N er i Emilie. 

Jeg hadde litt oppheng i den sangen nederst her da jeg var gravid, så gikk alt galt, så hver gang jeg hører den, tenker jeg på deg. Og hver gang du har bursdag spiller jeg den for oss...  Happy bithday, love you, whoever you would have been....Det var nok legen min som gjorde en glipp, eller så var det naturen som gjorde det pga blodtypen min rhesus negativ (el hva det heter).. Så om barnet får mitt blod i seg, vil det bli feil, og den vil dø. men det orker jeg ikke tenke på. Ingenting kan forandres, og jeg er heldig å har verdens flotteste datter, og verdens fineste stjerne på himmelen...

 

Jeg skulle så ønske du hadde fått sett verdens lys...

Håper du har det bra, min lille engel ....

Tenker på deg, lille venn... Min lille stjerne...

-Linda


 

 Lykke


Jeg ble litt inspirert av en annen blogg her inne. Om lykke. Hva er egentlig lykke?
Er lykken å ha masse penger, eller er lykken å ha det bra? Lykke for mange  veldig forskjellige ting. Noen blir lykkelige av penger sier de. Men det tror ikke jeg. De blir lykkelige fordi de føler inni seg at de kan kjøpe hva de vil. men det er ingen lykke. Det er en god følelse bare. 

Er lykken å få barn? Der svarer jeg ja. For det er en slags lykke for meg, jeg har fått til noe fint her i livet, jeg kan se datteren min mestre ting, utvikle seg, få venner og snart bli en voksen dame. Og det, takket være meg. Det er lykke for meg. men jeg har flere ting jeg vil kalle lykke og. Men lykke for meg er ikke penger. Det er livs kvaliteter.

Når jeg ser noen jeg er glad i som har det veldig bra, så blir jeg glad. Det er lykke for meg.

Hvis noen i familien min opplever noe flott, det er lykke for meg.

Når jeg henter datteren min i barnehagen og jeg får skryt og klemmer av de ansatte, det er lykke for meg.

Når datteren min mestrer noe, og er stolt av seg selv, det er lykke for meg.

Når jeg har håpet og håpet på en ting, som endelig skjer, det er lykke for meg.

Når noen overrasker meg, helt ut av det blå, det er lykke for meg.

Når det er varmt, og jeg kan sole meg på stranda, det er lykke for meg!

Lykke er så mange ting, mange har forskjellige meninger om lykke. Jeg sier ikke at jeg ikke vil bli millionær, men jeg tror ikke jeg blir lykkelig om jeg hadde blitt millionær. Lykke for meg, kort og godt, er at alle skal ha det bra rundt meg, da blir jeg og glad.

Og den aller største lykken her i livet: min kjære datter <3

 

Dette er toppen av lykke!!

 

Hva er lykke for dere? 

Jeg vil forresten beklage for at jeg ikke ha svart noen i innboksen her, har ikke skjønt helt den før nå jeg. Og skal svare dere nå ;) ;)It's hard....


Ta vare på hverandre, mens vi har hverandre. Ingen vet hva morgendagen bringer. 

I morgen er den neste dagen i resten av ditt liv, hva du gjør ut av den, er opp til deg selv.......!!!

Husk det alle!CAN'T


-LindaHvis morgendagen aldri kommer!


Jeg sitter her alene så forundret
For ingen vet så godt hva det betyr
Å savne den man elsker og beundrer
Igjen så er det sannheten som svir

Jeg håper at vi aldri finner svaret
Forandringer kan komme altfor fort
Når planene for morgendagen svinner
I en verden der hvert problem kan virke stort

For hvis morgendagen aldri kommer
Og jeg stille sovner inn
Hvilke minner vil du ha igjen
Hva husker du meg for
Inn i fremtiden
Hvilke bilder ville brennes fast
Og bli til glede eller til last
Hvis livet dømte meg med strengeste dom
Og morgendagen aldri kom

Jeg rusler hjem, men stegene blir tunge
Jeg føler at jeg går på utbrent jord
Vi trodde vi var unge og udødlige
At soloppgangens evighet var vår

For hvis morgendagen aldri kommer
Og jeg stille sovner inn
Hvilke minner vil du ha igjen
Hva husker du meg for
Inn i fremtiden
Hvilke bilder ville brennes fast
Og bli til glede eller til last
Hvis livet dømte meg med strengeste dom
Og morgendagen aldri kom

Hvilke bilder ville brennes fast
Og bli til glede eller til last
Hvis livet dømte meg med strengeste dom
Og morgendagen aldri kom

Hvis livet dømte meg med strengeste dom
Og morgendagen aldri kom

 


.........

Ha en fin dag alle! Tynn eller tykk? Er det så nøye??


 
Iskrivende stund så har jeg nesten lagt om til sixpack! Haha... Jeg ønsker meg egentlig ikke noe sixpack. Jeg ønsker heller ikke være så tynn som jeg er. Noen tenker kanskje at "herregud, så heldig" men det er ikke det faktisk. Det er ganske slitsomt og ubehagelig å være tynn.

Jeg har vært tynn helt siden jeg var liten, det er ikke noe å legge skjul på. Jenter i klassen min sa: "Oi, så tynn du eeer Linda!". For meg så var det like vondt å høre som "OI, så tjukk du eeeer!". Dette var ikke noe jeg ønsket, eller hadde valgt selv, å være tynn. Men det var jeg, og det er jeg enda. 

Jeg la på meg 30 kilo under graviditeten, men de har jeg nå gått av meg igjen, for leeeenge siden.

Det er ubehagelig å være tynn, når det gjør vondt i rompa fordi man sitter på en hard benk f.eks. Når ingen klær passer, eller man ikke har en eneste form på kroppen.

Man blir ofte hva man spiser, men ofte gjør ikke folk det heller. Jeg er colacoliker pluss litt til, men det biter ikke på meg.

MEN nå er jeg er lei av å være tynn, jeg er lei av å få tresmak i ræva, jeg er lei av å ikke finne klær og ikke minst..... Jeg er DRIT lei av å bli kalt tynn!! Det er faktisk veldig sårende. Særlig når man ikke får gjort så mye med det selv. sååå....


                                                              ...... i dag har jeg vært i Sverige. Jeg har kjøpt meg ett (forhåpentligvis) vidundermiddel!

 

Det er 1250 Kalorier i ett måltid. Og dette skal taes 1- 2 ganger om dagen. Tror jeg starter litt forsiktig, med ett måltid om dagen. Dette er bare ett prøveprosjekt for å se om det går an å fete meg opp litt! 

Har noen erfaring med weight gain? 

Ha en fin kveld, lesere! :DBekymret?


Jeg var i Oslo her for ett par uker tilbake og handlet og kikket litt. Det var jul på Karl Johan, og jeg var innom mange kule butikker. Butikker dem ikke har her hjemme i Vestfold. Det er sååå mye mere å velge mellom i Oslo!!

Da kom jeg over en butikk hvor de solgte veldig mye spennende, og "uvanlige" ting..

Med en gang jeg kom inn der, fanget noen dukker øynene mine. De var bittesmå, og lå oppi en gul boks. Så litt bortenfor, så jeg enda flere dukker, i alle slags størrelser.

Jeg leste lappen som sto litt bortenfor der igjen, om dukkene. Fakta om de... Og dette er såkalte bekymringsdukker. 

 

Bekymringsdukker er en tradisjon fra Guatemala.
Det sies at når maya-indianerne har bekymringer, forteller de bekymringene til dukkene og legger dem under hodeputen om natten. Om morgenen er bekymringen borte, for dukken har fjernet dem.
Du kan kun fortelle en bekymring pr. dukke. Samme dukken kan brukes på nytt etter en uke.

Så jeg kjøpte med en boks med 6 bitte små bekymringsdukker til Emilie. Hun syns de var sååå søte da. Men hun har ikke hatt de under hodeputen enda, jeg har prøvd å fortelle henne om hvordan bekymringsdukkene virker og hva de er til. Men tror hun er litt for ung, eller rett og slett uinteressert i det. Jeg derimot syns de var kjempe søte! Men hun bryr seg om de, og er glad i de, for hun mistet den ene dukken en dag, men vi fant den heldigvis igjen. Og heldigvis koster de ikke mye. Tror jeg betalte 35 kroner for disse jeg, husker ikke helt prisen.

Jeg likte de veldig godt iallefall, og har aldri hørt om det. Kanskje det bør prøves? Det skader jo ikke ;)

Neste gang jeg er der, skal jeg kjøpe med meg noen hoppebønner å ha hjemme i vinduskarmen! 

Har dere hørt om bekymringsdukker, eller noen som har det? :) Eller hoppebønner?

Ha en fin kveld alle :)

 Hvem er på din facebookprofil oftest?


Her er oppskriften!

1. Når du er inne på facebook siden din, høyreklikker du på musa og velg; VIEW PAGE SOURCE.

2. Trykk på ctrlf, da får du opp ett søkefelt nederst i bildet. Der skriver du; FRIENDLIST

3. Du vil da få ett blått felt opp med søkeordet, litt etter står det mange koder mellom kolontegn (f.eks"123322335" Hvert nr er kode for en venn. Kodene står i kronologisk rekkefølge, alt etter hvem som er mest på sida di.

4. Kopier nnr ( du kan bare ta en av gangen), og lim det inn på på facebook siden din bak adressefeltet oppe. (f.ekshttp//:www.facebook.com/123322335) Trykk enter og du kommer rett inn på siden til vennen din ! ;D LYKKE TIL, dere nysgjerrige ! ;)

 Drømmer, er de virkelige?


I natt skal jeg sove igjen. Da drømmer jeg igjen. Vi drømmer jo hver natt, men ikke alltid jeg husker drømmene mine. Før hadde jeg en bok ved siden av senga jeg skrev i med en gang jeg våkna, for jeg glemmer ofte fort hva jeg har drømt, husker det bare i det jeg våkner liksom... Så før fortet jeg meg å skrev ned, men har sluttet med det de siste årene. 

Det er ganske rart det med drømmer og, for jeg tror det har en sammenheng med noe. Ofte har det jo iiingen sammenheng. Ofte kan drømmen være veldig virkelig. Jeg har våknet opp før og vært sint på en person fordi jeg har kranglet eller lignende med personen i drømmen. Ofte er drømmen helt uvirkelig. Helt lættis bare. Her om dagen drømte jeg jo at jeg støvsugde alt tobakken min ut av tobakkspakka med vilje, og at folk ble sinte på bussen for de hørte musikken min i headphonsa mine. 

Jeg har også opplevd å drømme samme drøm 3 ganger i mitt liv, den er helt lik, og like kort hver gang, men alt skjer så fort. Den innebærer at jeg passer lillebroren min, mens han detter ut i en elv, og mamma kommer over himmelen, hele ansiktet hennes. Høres sikkert rart ut, men den drømmen har jeg drømt 3 ganger... Senest for ett år el to tilbake.. 

Drømmer skjer ofte under innsovningen eller oppvåkningen, men også i den såkalte REM fasen (Rapid Eye Movement som de kaller det,Under REM-søvnen er kroppen og musklene i sin mest avslappede tilstand). Husker det fra Emilie var liten og, at hun drømte og smilte så fælt under oppvåkning og innsovning.. Og det merker jeg selv og, at jeg har holdt på å sovne, og knskje noen har "vekket" meg i det jeg har holdt på å sovne, så har jeg svart feil, for jeg er halvveis i drømmen min og svarer til den istedetfor personen.

 

Jeg leste også på nett at  "grunnen til at drømmer ofte virker ulogiske er at når vi er våkne er den venstre hjernehalvdelen mest aktiv. Denne hjernehalvdelen brukes blant annet til logisk tenking. Når vi drømmer er begge hjernehalvdelene like aktive, og den logiske tenkingen dominerer ikke over fantasien eller intuisjonen."

Dette er noe jeg ikke visste fra før....

 

Det er mange personer som bruker drømmetydning. Kunne nesten prøvd det selv en gang. Flere kjente har brukt drømmetydning som : Cæsar, Napoleon og Shakespare... Det sies at det skal ha en betydning, at det du drømmer er noe som kanskje kommer til å skje i nærmeste fremtid, eller ett tegn på noe. Og det tror jeg. 

 

Jeg har visstnok gått i søvne og. Jeg husker det selvfølgelig ikke selv, men venninnen min sov hos meg, og vi hadde lagt oss for å sove. Men etter en stund sovna jeg, og reiste meg plutselig rett opp fra senga, og bort til kommoden min på soverommet og dro den ut på gulvet på rommet, før jeg gikk bort til døra, fikla med dørhåndtaket lenge, før jeg løp på do å var der litt og kom tilbake å la meg. Jeg husker ingenting i det hele tatt. Bare venninnen min som kikket vettaskremt på meg morgenen etter og lurte på hva i huleste som skjedde den natta.. Men det kan ikke jeg svare på gitt ;)

 

Det skjer veldig mye rart når vi sover. Når vi sover er vi alle stille og fredelige, kroppen og hjernen hviler. Men hva skjer egentlig? Jeg har lyst å gå til en drømmetyder jeg, eller finne ut mere av det, for jeg har hatt så mange rare drømmer siste åra.

Nå har jeg bare sitti her å brukt opp litt tid og fått det litt ut av meg. Nå skal jeg snart finne senga, å drømme. I dag skal jeg faktisk legga ei bok på nattbordet, så om jeg husker drømmene mine til i morgen skal jeg skrive de opp med en gang! Og jeg vet hva som skal stå på ønskelista mi i år! En DRØMMEFANGER!

 

Noen flere som har rare drømmer og kunne tenkt seg en drømmefanger? 

 

Vil bare linke en blogg det er verdt å ta en tur innom:        http://heddamarlene.blogg.no/        Ta en titt på Hedda's blogg :)

 

 

Ha en fin natt, og drøm søtt alle sammen!

Nå skal jeg inn i senga mi å drømme noen kule drømmer håper jeg! 

 

 

 


 

 

 Avisa kom, og lille Teodor fikk igjen bamsen sin :)


For noen uker siden fant jeg en sekk på bussen. Jeg tar bussen 4 ganger om dagen for å få hentet og levert jenta mi i barnehagen..Så ofte kommer man over ting på bussen. Iallefall jeg. Det var en sekk fyllt med gutteklær til en liten tass og en bamse oppi som jeg så var godt brukt og var mest sannsynlig veldig savnet. Jeg tok med meg sekken fra bussen og bestemte meg for å finne eieren. Det var ikke merket med noe navn, ingenting. Så jeg satte i gang, med å annonnsere at jeg hadde funnet en bamse som savnet eieren sin. Både i avisa og på facebook. 

Og mamman til eieren oppdaget denne fort, og kontaktet meg via facebook. Det var veldig mange som hjalp meg å lete etter bamsen på facebook og delte videre, så noen tipset avisa da eieren var funnet. Så da ringte lokalavisa å spurte om å få komme hjem til meg da Teodor fikk bamsen sin, og jeg sa jo selvfølgelig ja.

Er koselig med solskinnshistorier også :)

Teodor var litt trøtt og sjenert, men med svær brannbil og kjærlighet så ble han fort blid. Og ikke minst da han fikk bamsen sin igjen.. Han tviholdt på den stakkars...  Endelig kom lille kanin hjem igjen :)


Og jeg fikk blomst og 4 kinobiletter :).....

Og alle var blide og fornøyde, ikke minst lille Teodor :)

Solskinnshistorien som kom i næravisa ser dere her : http://www.gjengangeren.no/nyheter/teodor-2-ble-gjenforent-med-bamse-1.7608588
Jeg får prøve å sove litt... God natt alle :)


Ingen har skapt seg sjæl!


Det er så utrolig mange som ler, peker og kommenterer eller bemerker seg mennesker som ikke er prikk like som dem selv. Ingen er like her i verden, og jeg mener at ingen er "annerledes". Vi er jo forskjellige hele gjengen. 

Ingen har heller bedt om å bli født, ingen har valgt sitt utseende eller sin måte å være på. Det er medfødt, og alles mor og far som har fått deg til verden. 

Jeg pleier av og til å si det til folk at ingen har skapt seg selv hvis de kommenterer ett annet menneske eller syns noen ser rare ut eller lignende. Det er faktisk ganske viktig å tenke over syns nå jeg.

Hvis man ser på skoler, det skjer jo f.eks mobbing ofte, og det er gjerne de som er litt sjenerte og ikke har blitt medfødt å "si ifra" at det ikke er greit dette skjer. De skal da ungene rakke ned på og være ekle mot. Den stakkar gutten eller jenta som blir mobbet har da ikke skapt seg selv! Men det skjønner dessvere ikke barn.

Ofte blir mennesker ødelagt resten av livet fordi de har blitt fortalt eller på noen måte følt seg "annerledes" Og ofte er det mobbing i skole som gjør dette. 

Jeg sitter ikke å sier at jeg ikke kommenterer mennesker selv,  jeg kan finne på å si til venninna mi, eller tenke for meg selv "oi, den hatten der var litt spesiell"  f.eks, men jeg mener da ikke vondt med det. Jeg syns kanskje bare den var litt spesiell.

Jeg kan finne på å tulle om noen også, men ikke på noen negativ , ekkel måte, det kan være veldig sårende. Selv om man ikke mener noe med spøken kanskje. Men alle er jo forskjellige og liker forskjellige ting. HELDIGVIS

Men om jeg ser noen i f.eks rullestol så sier jeg ikke eller tenker, "oi se på han der a, han kan ikke gå han og sitter der å ruller bortover. Går ikke så fort med han.." Men sånn veit jeg det er ganske mange som tenker og sier. Det er veldig trist syns jeg.

Det er så viktig å tenke på, ingen har skapt seg selv. 

Tenk om vi alle skulle vært like. Det tror jeg kunne blitt en ganske kjedelig verden. Alle liker det samme, ser like ut, gjør det samme. Nei, det hadde ikke gått det her i verden. Jeg er glad verden er som den er jeg. Og er glad for at familien og vennene mine er som de er, og alle andre og.

Vi har alle våre kvalifikasjoner, vi har alle våre ting vi kan, hver for oss, som gjør oss til det samfunnet vi lever i.

Så vær stolt for den du er, vær stolt over dine medmennesker og. Vi er alle i ett samfunn som må samarbeide og være forskjellige for at verden skal gå rundt. 

Så husk alltid..... INGEN HAR SKAPT SEG SELV!

 

 

Måtte bare ha det litt ut av meg, god natt! :) 
25, Horten

Linda- Alenemor til Emilie 5 år. Bestevenner for alltid <3KategorierArkivAnnonserhits