Snø........... :(


Jeg har ikke ord i dag... Jeg sier bare : ÆSJ for ett vær!!!

Emilie har en annen formening! :)

HO DIGGA DET! :)

Har dere fått snø? Trøttesen her... ha en fin kveld.... :)

-LindaJeg bestoooooooooo!


Yes, yes yes!! Hele helgen har jeg lest teori og pugga, og følte litt på meg at nå kunne jeg alt.

Jeg har brukt prove.no, betalt for 30 dager, men trengte bare fem av dem gitt!Om jeg er glad! Ja, så glad at jeg logger av bloggen og setter i gang med deilig middag til Emilie kommer fra skolen! 

Ha en fin dag alle. DET SKAL JEG ! :) :)

-LindaEN uke igjen!


I går kveld la jeg meg litt etter Emilie hadde lagt seg. Ho hadde fått lov å legge seg i min seng, og jeg var så sliten og trøtt at jeg sa til ho at jeg kom snart inn for å sove jeg også.

Tok meg en røyk på balkongen, kikka utover havet og hutra meg inn igjen. Gikk på badet og var nå klar til å legge meg sammen med Emilie. Men ho hadde nesten sovna allerede ho, så ho sneeeeik seg med dyna si å la hodet på brystet mitt å sovnet der. Og jeg HATER å sove på ryggen når jeg skal sovne inn, men hadde ikke samvittighet til å løfte vekk det lille hodet.

Så jeg var på nippet til å sovne faktisk, så ringte tlf. Jeg tok den ikke, den ringte en gang til, jeg tok den ikke. Det tikka inn ei melding, jeg leste den ikke. Prøvde å sove, det tikka inn enda ei melding. Og til slutt når det ringte en gang til da klarte jeg ikke dy meg, måtte se hvem som var i gang. Men jeg orket ikke snakke i tlf engang, skulle sove, så etter det ble telefonen faktisk stille.

Så sovnet med lille jenta mi i går kveld, var kjempe koselig. Det som kanskje ikke er like koselig er å våkna halv 4 å tro det er morgen............... HAHA! Men tenkte bare at nei, jeg står IKKE opp nå, så jeg klarte faktisk å sovne igjen. Så følte meg døds uthvilt når jeg sto opp i dag. Hehe. Deilig en gang i ny og ne. 

Vi hadde en fryktelig pen sol på morgenen i dag da!Synd alle bildene blir forskjellig størrelse, men tror det kommer an på hvem program jeg legger dem inn i. Så skal holde meg til ett fremover jeg ;)

Her er frøkna mi på vei til skolen i går. Det er så kaldt om morgenene, så jeg tok med meg Emilie til byen for å kjøpe pannebånd og vanter til ho. Men vi gikk gjennom HELE kjøpe senteret uten å finne pannebånd. Den siste butikken vi tok som var siste håp var cubus. Og der hadde de EN type pannebånd. Så vi tok med det og. Men Emilie har blitt veldig glad i den grå lua her med paljetter på, så ho har bare hatt på den frem til nå foreløpig. De andre ligger ubrukt i skuffen ;)

Må nesten skryte litt og da, for bildet jeg tok av jenta og hunden jeg la ut på bloggen for litt siden ble så godt likt at det skal brukes på ei hjemmeside for hundetrening fra og med den 14 oktober. *STOLT*

For de som ikke har sett bildet:

Her er bildet. Dette er Rebekka. Emilie's tremenning, og hunden til tanta mi, Bjørg :)

Jeg har mere og mere dilla på å ta bilder, det er gøy, og iallefal når man får det godt til!! Så jeg skal bli med i Tønsberg kameraklubb når beinet er som det skal, og prøve å bli enda bedre på foto. Dette er jo noe jeg liker kjempe godt. Jeg kunne nok aldri levd av å være fotograf, for det er ikke så mye penger i det. Da skal du ligge rimelig høyt oppe på "profflista". Men sånn bare for hobby er det gøy :)

Så har fått et par oppdrag når jeg er frisk i beinet å ta bilder av venninner og barna dems. Og det gjør jeg med glede :) Koselig de liker bildene mine og spør meg og!

.....................................................................................................................................................

I går var det Cafe på skolen til Emilie. Der ble det solgt kaker, brus, kaffe og noe mat. Så vi koste oss der frem til klokka 5 . Da hadde Emilie samtaletime. Jeg, frøken og Emilie skulle snakke om åssen det gikk på skolen . Og jeg ble så glad og stolt når jeg gikk ut av klasse rommet med jenta mi, for ho fikk jo bare skryt. Hun rakk opp hånda, satt stille, ba om hjelp, gjorde alt perfekt, og ofte sa til læreren "Ja, skal vi ikke begynne snart da?" Så jeg tror jeg vil få ei skoleflink jente i hus!  Og lekser blir alltid gjort perfekt. 

På skolen til Emilie har de noe som heter leksehjep, og det er ett tilbud til alle elevene hver mandag. Da kan de gjerne gjøre leksene sine for resten av uka om de vil. Så Emilie sa selv til læreren i går at ho ville ha leksehjelp hver mandag, for da fikk ho nemlig leke mere hjemme etter skoletid, enn å sitte med lekser. Jammen smart den lille jenta mi ;)

Mye bedre å tegne å gjøre morsomme ting enn å begynne rett på lekser etter å ha kommet hjem fra skolen. Syns leksehjelp på skolen er ett bra tiltak jeg! :D

Nå savner jeg no fotoshot greier igjen. Har ikke vært på shot siden slutten av mai jeg nå. Sommer, brekt bein osv... Men har bestilt meg no nye tøy som kan brukes når jeg er brukende igjen! ;)

Hva skal dere i dag?

Er det "luevær" hos dere allerede? 

-Linda Michelle

Ps: Overskriften betyr forresten EN uke igjen til gipsen skal av! :D
  Fototur!


Jepp, var på en liten tur med pappa, tante Bjørg og Emilie's tremenning, Rebekka. Emilie var hos mamma'n min, så hun var ikke med.

Jeg fikk ikke tatt så masse bilder akkurat da det ikke er så lett å komme seg rundt i kratt osv, men ble noen fine da. Jeg har ikke ordna meg redigeringsprogram enda, så ingen er redigert eller fikset på heller. 

Her er de :

Rebekka med Cindy. Ser jeg burde fått med resten av ørene til Cindy og, men koselig bilde!

Rebekka og Cindy igjen. Det bildet jeg ble mest fornøyd med faktisk. Det var noen som likte det så godt på facebook siden min, så dette bildet skal nå brukes på ei hjemmeside. Moro a :)

Verdens beste pappa og havet. En av hans favorittsteder å være på/ved.

Rebekka med Cindy som gjemmer seg i gresset ;)

Og der kom dem frem hele gjengen.. Hehe.

Pappa prøvde seg litt med kameraet han også (syns han er ganske god på speilrefleks jeg :) , så han tok visst bilde av meg og.... se så blid jeg er, haha..

Dævver av latter av det bildet her. Vi skulle jo rydde opp siden vi spiste lunsj der, og når søsknene lukte opp søplekassa var den full av tomflasker bare. Så de fikk Rebekka selvfølgelig :)

Noen av de andre fine bildene jeg tok vil plutselig ikke lastes opp her, så dette var være for denne gang. Nå er det natta på denna jenta! :)

Ha ei god natt alle :)

-Linda

 
25, Horten

Linda- Alenemor til Emilie 5 år. Bestevenner for alltid <3KategorierArkivAnnonserhits