Fredelig kveld.....


Deilig kveld her hjemme med telys og adventslysa tent... Musikken på spotify står å spiller i bakgrunnen og jeg er egentlig fornøyd med dagen i dag!

 

Det er 10 desember i morgen allerede og tiden går for fort for meg nå... Er ikke lenge til julaften nå. Ikke vet jeg helt hva eg skal gjøre eller noe. Liker ikke julen etter at mamma og pappa flytta fra hverandre lengre. Den blir aldri det samme. Men jeg skal gjøre alt jeg kan for å gi jenta mi en kjeme fin jul... ! :D

Emilie har fått i gang mobilen sin i dag da. Hun har hatt ringerunde til alle hun kjenner og er glad i. Tror de alle ble ganske overraska. Ho har ikke tørt å snakke i telefon før nå. Og nå ringer ho med eget nummer og greier. Tøft! Så til helga skal ho bort, og da MÅ jeg ringe ho å snakke med frøkna mi på telefon da! :) Så kooooos :)

Haha, jeg overhørte da hun snakket i telefoon istad: "er vi snart ferdig nå?" Da hadde hun hatt lang ringerunde stakkars... hahaha, så ho har lagt seg med mobilen i hylla ved senga. 

Noen mener kanskje det er dumt med mobiler til 1 klassinger, men jeg syns det er koselig jeg. Og en trygghet og, når hun er hos venner, til og fra skolen om det skjer noe osv. Vi lever i 2013 nå og :)

Så i dag er Emilie stolt! :)

-LindaFOR EN TAXI!!!!


Jadda... Sto ute på ett bein i dag og venta på taxien som skal kjøre meg frem og tilbake. Jeg sto ute fem minutter før dem skulle komme for å være sikker på å rekke det. Klokka gikk litt, men tenkte som så at det er snøen og forsinkelser.... Men da det var 5 minutter igjen til fysiotimen min ringte jeg Even, fysioterapauten min. Han skulle sjekke opp for meg og ringte meg litt senere og sa at taxien hadde LIKSOM vært her, men han sa de ofte var tidligere ute enn de skulle og bare snudde når de ikke så noen ute... Rimelig dårlig når jeg går på krykker, har en sko og det er fullt av snø overalt... 

Så da ble det ingen time hos fysioterapauten i dag heller da..... Lurer på når jeg skal klare å gå igjen jeg ..... Men skal dit torsdagen klokka 10 da, så får håpe taxien kommer da iallefall!

Ellers har jeg har jeg tatt noen bilder av snø været og sånt i dag. Er ikke stort annet å finne på så .....  Syns det er gøy å redigere de litt og....! :)

Hvem bilde liker dere best?

Det ene er kanskje litt tristere enn det andre? Moro uansett...! :)

Det laver ned her i dag og.... Huff... Pent å se på, men upraktisk og kaldt.... Her i huset er det 4 leiligheter. Det bor folk i alle, men hele tiden har jeg mått ta meg av trappmåking her. Men med krykker er ikke det så enkelt. Så fikk kerra no snø vekk istad for å ikke gå på snørra... Men har lova bort en hundrings til noen som skal måke trappa VÅR for meg, å gå på butikken i dag. Sløve naboer jeg har ass.....

I dag skal jeg bare kose meg med jenta mi når ho kommer hjem. Kanskje spille det nye 4 på rad spillet hennes. Det er skikkelig kult. Skal vise dere det en annen dag jeg! ;) 

I morgen skal Emilie til tannlegen, sjekke om det har gått bra med de nye tennene etter fallet. De sa også sist at tanna hennes foran har vært løs så lenge at du lurer på å vippe den ut bare.... MEN det blir ikke særlig populært veit jeg..... Men den nye tanna må jo ha mulighet til å komme frem som de sa.... Så får håpe på det beste!


 

Så detta blir nok siste dagen med fortenner på en stund Emiliemin..... ;)

Veit du kommer til å bli verdens søteste! <3 <3

-Hva skal dere i dag? Har dere mye snø?

.Linda

 Snø........... :(


Jeg har ikke ord i dag... Jeg sier bare : ÆSJ for ett vær!!!

Emilie har en annen formening! :)

HO DIGGA DET! :)

Har dere fått snø? Trøttesen her... ha en fin kveld.... :)

-LindaJeg bestoooooooooo!


Yes, yes yes!! Hele helgen har jeg lest teori og pugga, og følte litt på meg at nå kunne jeg alt.

Jeg har brukt prove.no, betalt for 30 dager, men trengte bare fem av dem gitt!Om jeg er glad! Ja, så glad at jeg logger av bloggen og setter i gang med deilig middag til Emilie kommer fra skolen! 

Ha en fin dag alle. DET SKAL JEG ! :) :)

-LindaEndelig fri!


Da var lørdagskvelden her, Emilie ser på barnetv og spiser lørdagsgodteri mens jeg sjekker bloggen min....

Se på godjenta mi! Må si jeg er megastolt av ho! Tusja seg selv rosa på halsen og arma, haha, jaja :)

..........................................................................................................................................

På torsdag, dagen før jeg egentlig skulle ha av gipsen, fikk jeg den av! 

Jeg hadde hovnet opp i løpet av natta, så de tok den av dagen før, og det var sååå deilig.. ! Det er såå deilig å dusje, sove, sitte og alt. Jeg fikk på meg en sko i går og, men i dag ville den så vidt på... Jeg har hovnet mere opp igjen, så gjelder å sitte med beinet høyt i kveld, og legge det høyt i natt, for turnuslegen sa nemlig at jo mere jeg trener, jo fortere vil jeg greie det, og jeg kan belaste beinet helt, men det greier jeg ikke. Ikke sjangs engang.

Legen ba meg prøve å stå inne på legerommet der. Stå ja tenkte jeg, på det beinet.... Og da jeg fikk satt beinet flatt ned sammen med det andre var jeg så skeiv at jeg sto med ræva rett ut, og så helt passe ut da, haha! Lo litt da...! Så greier ikke stå på det, men jeg står å lager middag, å da støtter jeg meg på det. Deilig.

Så i dag har jeg gjort litt husarbeid, det som går an, finni ut en god trengings måte for beinet. Setter meg i rullestolen ,kjører'n mot en dør/veg, og dytter ifra kun med det "brekte" beinet... Det er slitsomt ass...

Heia meg!

Jippi, en sko på hvert bein! :)

Så var en tur på Semsgrillen å spiste i går, deilig å slippe å lage middag. Ble hamburgertallerken på meg og pølse og chips på Emilie :)

Det ble litt ludo før maten kom.... !

Emilie og jeg har det litt gøy før vi skal legge oss sammen!

Emilie har mista sin fjerde tann nede også! Og begge fortenna er løse... hehe, har snart ei tannlaus jente i hus!

Emilie har blitt så flink til å skrive og. Hun har selv skrivd på bursdagsinvitasjonene sine i dag til alle jentene i klassen sin. Hun gleder seg kjempe masse. 

Tenk, om en uke, har jeg en 6 åring i hus! :) 

.......................................................................................................................................

Har kjøpt en ny dings til å ha i akvariumet vårt da, så fiskene har noe å svømme igjennom. De er litt skeptiske til det enda, men har små testa den litt... 

Prikken spiser enda, så hun føder ikke i natt, så venter med fødekassa da. Vi venter i spenning på disse guppybarna!

Fikk meg en ny fisk i går og, den er helt svart og heter Molly. Det er en molly og, fiskeslaget heter det. Det er en jente, og etterhvert skal jeg skaffe en hann å få barn på de og, må bare ha meg litt større akvarium først :P Jeg hadde egentlig tenkt å bare ha det lille her, men syns de er så koselig å terapi a jeg vil ha ett større ett også på den nye skjenken jeg skal kjøpe meg når jeg og Emilie bytter rom :)

I kveld er det teorilesing igjen. Mista litt motet i går, for ble en del dårlige resultat, men det var når jeg hadde holdt på en stund, så jeg må gi meg å ta pauser når jeg blir sliten i huet... Noe jeg sliter med å gjøre, vil helst ha alt gjort med en gang når jeg først er i gang med noe jeg ! ;) HAHA!!

 

Hva skal dere i kveld? 

-LindaEN uke igjen!


I går kveld la jeg meg litt etter Emilie hadde lagt seg. Ho hadde fått lov å legge seg i min seng, og jeg var så sliten og trøtt at jeg sa til ho at jeg kom snart inn for å sove jeg også.

Tok meg en røyk på balkongen, kikka utover havet og hutra meg inn igjen. Gikk på badet og var nå klar til å legge meg sammen med Emilie. Men ho hadde nesten sovna allerede ho, så ho sneeeeik seg med dyna si å la hodet på brystet mitt å sovnet der. Og jeg HATER å sove på ryggen når jeg skal sovne inn, men hadde ikke samvittighet til å løfte vekk det lille hodet.

Så jeg var på nippet til å sovne faktisk, så ringte tlf. Jeg tok den ikke, den ringte en gang til, jeg tok den ikke. Det tikka inn ei melding, jeg leste den ikke. Prøvde å sove, det tikka inn enda ei melding. Og til slutt når det ringte en gang til da klarte jeg ikke dy meg, måtte se hvem som var i gang. Men jeg orket ikke snakke i tlf engang, skulle sove, så etter det ble telefonen faktisk stille.

Så sovnet med lille jenta mi i går kveld, var kjempe koselig. Det som kanskje ikke er like koselig er å våkna halv 4 å tro det er morgen............... HAHA! Men tenkte bare at nei, jeg står IKKE opp nå, så jeg klarte faktisk å sovne igjen. Så følte meg døds uthvilt når jeg sto opp i dag. Hehe. Deilig en gang i ny og ne. 

Vi hadde en fryktelig pen sol på morgenen i dag da!Synd alle bildene blir forskjellig størrelse, men tror det kommer an på hvem program jeg legger dem inn i. Så skal holde meg til ett fremover jeg ;)

Her er frøkna mi på vei til skolen i går. Det er så kaldt om morgenene, så jeg tok med meg Emilie til byen for å kjøpe pannebånd og vanter til ho. Men vi gikk gjennom HELE kjøpe senteret uten å finne pannebånd. Den siste butikken vi tok som var siste håp var cubus. Og der hadde de EN type pannebånd. Så vi tok med det og. Men Emilie har blitt veldig glad i den grå lua her med paljetter på, så ho har bare hatt på den frem til nå foreløpig. De andre ligger ubrukt i skuffen ;)

Må nesten skryte litt og da, for bildet jeg tok av jenta og hunden jeg la ut på bloggen for litt siden ble så godt likt at det skal brukes på ei hjemmeside for hundetrening fra og med den 14 oktober. *STOLT*

For de som ikke har sett bildet:

Her er bildet. Dette er Rebekka. Emilie's tremenning, og hunden til tanta mi, Bjørg :)

Jeg har mere og mere dilla på å ta bilder, det er gøy, og iallefal når man får det godt til!! Så jeg skal bli med i Tønsberg kameraklubb når beinet er som det skal, og prøve å bli enda bedre på foto. Dette er jo noe jeg liker kjempe godt. Jeg kunne nok aldri levd av å være fotograf, for det er ikke så mye penger i det. Da skal du ligge rimelig høyt oppe på "profflista". Men sånn bare for hobby er det gøy :)

Så har fått et par oppdrag når jeg er frisk i beinet å ta bilder av venninner og barna dems. Og det gjør jeg med glede :) Koselig de liker bildene mine og spør meg og!

.....................................................................................................................................................

I går var det Cafe på skolen til Emilie. Der ble det solgt kaker, brus, kaffe og noe mat. Så vi koste oss der frem til klokka 5 . Da hadde Emilie samtaletime. Jeg, frøken og Emilie skulle snakke om åssen det gikk på skolen . Og jeg ble så glad og stolt når jeg gikk ut av klasse rommet med jenta mi, for ho fikk jo bare skryt. Hun rakk opp hånda, satt stille, ba om hjelp, gjorde alt perfekt, og ofte sa til læreren "Ja, skal vi ikke begynne snart da?" Så jeg tror jeg vil få ei skoleflink jente i hus!  Og lekser blir alltid gjort perfekt. 

På skolen til Emilie har de noe som heter leksehjep, og det er ett tilbud til alle elevene hver mandag. Da kan de gjerne gjøre leksene sine for resten av uka om de vil. Så Emilie sa selv til læreren i går at ho ville ha leksehjelp hver mandag, for da fikk ho nemlig leke mere hjemme etter skoletid, enn å sitte med lekser. Jammen smart den lille jenta mi ;)

Mye bedre å tegne å gjøre morsomme ting enn å begynne rett på lekser etter å ha kommet hjem fra skolen. Syns leksehjelp på skolen er ett bra tiltak jeg! :D

Nå savner jeg no fotoshot greier igjen. Har ikke vært på shot siden slutten av mai jeg nå. Sommer, brekt bein osv... Men har bestilt meg no nye tøy som kan brukes når jeg er brukende igjen! ;)

Hva skal dere i dag?

Er det "luevær" hos dere allerede? 

-Linda Michelle

Ps: Overskriften betyr forresten EN uke igjen til gipsen skal av! :D
  Fototur!


Jepp, var på en liten tur med pappa, tante Bjørg og Emilie's tremenning, Rebekka. Emilie var hos mamma'n min, så hun var ikke med.

Jeg fikk ikke tatt så masse bilder akkurat da det ikke er så lett å komme seg rundt i kratt osv, men ble noen fine da. Jeg har ikke ordna meg redigeringsprogram enda, så ingen er redigert eller fikset på heller. 

Her er de :

Rebekka med Cindy. Ser jeg burde fått med resten av ørene til Cindy og, men koselig bilde!

Rebekka og Cindy igjen. Det bildet jeg ble mest fornøyd med faktisk. Det var noen som likte det så godt på facebook siden min, så dette bildet skal nå brukes på ei hjemmeside. Moro a :)

Verdens beste pappa og havet. En av hans favorittsteder å være på/ved.

Rebekka med Cindy som gjemmer seg i gresset ;)

Og der kom dem frem hele gjengen.. Hehe.

Pappa prøvde seg litt med kameraet han også (syns han er ganske god på speilrefleks jeg :) , så han tok visst bilde av meg og.... se så blid jeg er, haha..

Dævver av latter av det bildet her. Vi skulle jo rydde opp siden vi spiste lunsj der, og når søsknene lukte opp søplekassa var den full av tomflasker bare. Så de fikk Rebekka selvfølgelig :)

Noen av de andre fine bildene jeg tok vil plutselig ikke lastes opp her, så dette var være for denne gang. Nå er det natta på denna jenta! :)

Ha ei god natt alle :)

-Linda

 
25, Horten

Linda- Alenemor til Emilie 5 år. Bestevenner for alltid <3KategorierArkivAnnonserhits