Chris Medina er en LØGNER!


Det går pokker ikke an. Chrs Medina blir kjent for sangen sin, om sin DAVÆRENDE kone som havna i bilulykke dessvere og havnet i koma. Våknet opp hjerneskadet, men han ville alltid være der for henne uansett. Jada, han er der for ho nå, han skal støtte i behandlingen som hun skal gjennom og de klemmer og kysser hverandre.... 

Men de skulle gifte seg få måneder etter bilulykken hun ble utsatt for.  Hadde hun ikke havnet i bilulykken, så hadde de vært lykkelig gift i dag. Greit nok at forholdet blir nok selvfølgelig annerledes når kjæresten din blir hjerneskadet. Men når du lager en låt om "Hva er ord hvis du virkelig mener de?" Skulle de ikke gifte seg? Skulle han ikke støtte henne? Hvor for ta ut en skillsmisse for at hun ble hjerneskadet, etter han ble kjendis? Jeg kjenner jeg blir skikkelig provosert....Her står han å blir kjendis for hele verden, pga en sang om en hjerneskadet kjæreste som han forlater etter en stund....

Og han smiler og triller ho inn på idol. Der trodde hun nok at de ville gifte seg og være sammen for alltid stakkars...Ja, jeg kan på en måte si stakkars til Chris og som plutselig sitter der og er endeløs lei seg for at forloveden hans har havnet i biluykke, men det er ekskjæresten hans det er synd på. Hun sitter med skilssmissepapirer hun har skrivd under på, og sitter igjen singel, mens Chris koser seg i kjendislivet....

Mulig andre mener noe annet, men jeg mene virkelig at han man en kjæreste som plutselig blir handikappet, skadet osv, hvorfor gå fra personen?? Da må det være bedre å heller ha ett forhold, og selvfølgelig vil det bli annerledes, men hvorfor forlate det man elsker for at livet dems blir snudd på hodet, og de ville det ikke selv engang!!

Jeg hadde iallefall aldri gått i fra kjæresten min om han ble skadet/handikappet..... !!

Da har jeg fått sagt min mening om Chis Medina som jeg en gang så opp til, men som jeg synes er latterlig nå i dag! 

Hva synes dere om dette? 

Hva hadde du gjort om du havnet i Chris sin situasjon? 

Ha en fin kveld. 

Linda Michelle !Perlemorsskyer!


I går så jeg noe jeg aldri har sett i hele mitt liv. Noe som het så fint som perlemorsskyer. Det var fantastiske farger og den kom så brått på. Plutselig var det borte igjen. Jeg leste om det i lokal avisen og sendte såklart inn ett bilde av det jeg fikk knipsa :) 

Noe så utrolig pent!

Fargene var mye skarpere og finere enn jeg fikk på bildet. Men folk stoppa i bilene sine overalt å kikka og tok bilder. Og det måtte jo jeg og! Men leste i avisa at det visstnok ikke er bra for ozonlaget pga fargene og no greier... Men får a håpe det gikk bra ;) 

Her er juletreet pynta, det meste er klart. Emilie sover og jeg er snart i sovende stund selv. Emilie gleder seg såååå masse, og det skjønner jeg. Jula er for barna, og Emilie kommer til å storkose seg med mamma, bestefar og nono der :) ! 

Skal ta noen koselige bilder av kvelden vår i morgen! 

Ønsker alle en kjempe fin jul :)

-Linda MichelleWe love the 90's!!!


I morgen er siste dag på jobb før juleferie! Woop! Blir deilig. Vi skal bare ha vanlig morgen stell med dyrene, så kose oss med god mat før vi reiser tidlig hjem å koser oss med juleting! Blir rart å ha 2 hele uker fri, men deilig og. Da kan jeg kose meg masse hjemme med Emilie og i romjula er det koselige middager osv. 

I år skal jeg feire jul med mamma'n min, pappa'n min og Emilie. Det blir super koselig :) Koser meg så masse når jeg er med mamma og pappa på en gang! :)

Men i morgen begynner verste stresset, jeg skal handle julegaver! MEN, jeg skal ta alle ferdig i morra, orker ikke flere dager styr med det. Men heldigvis er det sånn at de voksne kjøper som regel ikke til hverandre. Vi kjøper bare til barna. Men mamma og pappa må seff få julegave!

Jeg har hengt opp noen plakater da, så i April tar det av på we love the 90's! Anbefaler alle å dra dit, det kommer kjempe mange kjente fra "min fjortistid

Jeg skal dit selv og gleder meg kjempe masse!! 

Se så mange gamle kjente bra som kommer!! :D

Ellers skjer det samme vanlige, kos med Emilie, lekser, jobb, og passe på at kåken er fin! :)

Er så dårlig på å ta bilder om dagen jeg altså. Skikkelig dumt. Skal ta i bruk speilrefleksen igjen og lese litt fotobøker! :) Men er ikke lett å få til alt på en gang!

Men jeg får ta kvelden, tidlig opp i morgen med frøkna som skal ha på julekjole siste dag på skolen med snacks i sekken! Ho gleder seg :D 

Ha en god natt og fin førjulstid alle sammen!

-Linda MichelleJeg har fått meg kjæreste jeg visst !!


Jeg som hadde bestemt meg for å ikke falle for noen, iallefall ikke nå. Jeg hadde bestemt meg for å være singel til Emilie ble stor jeg. Så har absolutt IKKE vært på leting.

Så plutselig, i sommer så møtte jeg en søt gutt. Han var 3 år yngre enn meg og vi holdt kontakten bare sporadisk. Men i dag er vi kjærester!! Er rart og deilig. På en GOD måte! Og jeg er så glad i han. Så snill med Emilie, og meg. han har ikke barn selv, men er den perfekte stefar for Emilie. Skulle tro han hadde vært pappa i flere år. Vi har det så kos sammen og jeg gleder meg til å dele livet mitt med han på godt og vondt! <3

Vil dere se han? :) 

Her er vi på middag hos mamma. Røkt svinekam. nam! :D 

Så i helga har Emilie vært hos mormoren sin og jeg og Michael har bare kost oss!. Superkjekken min !! :D Stolt av han jeg! 

Aaaaldri laga noe klissste innlegg på bloggen jeg, men nå gjør jeg det for en gangs skyld, er så fryktelig glad i denna gutten, og at han tar så godt vare på oss <3

Ha en fin kveld alle!

-Linda MichelleJuleforberedelser!


Det er stress med jul synes jeg. Så i år skal jeg ta det heeelt rolig, jeg skal ikke stresse med noen ting. Utrolig deilig. 

I dag har jeg laget julekranser med forskjellig pynt og dill dall på. Fine til jul :)

Aldri laga sånt før jeg, men det gikk så fint atte. 

Det har skjedd noe annet på fronten hos meg da, men velger å vente med å fortelle det, men jeg kan si som så at jeg er lykkelig og det er så deilig! 

I kveld får jeg besøk, har laga hjemmelaga stappe med kjøttboller og saus til. Hehe, enkel, men god mat da! :)

Var mørkt på morgenkvisten i dag, men det lysnet opp og vi har hatt sol i dag, og det er jammen ikke verst til å være 10 desember! Digger det! :)

Men får ta meg av besøket mitt her.

Har dere der bra? Er det snø hos dere? :)Stor jente og desember!


Tida går alt for fort... Nå er det snart jul igjen, og Emilie har hatt bursdag. 7 år!! Synes det går fortere og fortere med ho frøkna mi jeg, best å få med seg alle øyeblikk mens man kan :) 

I dag har jeg vært på jobb, så har jeg og Emilie fiksa advenslys. Ho var borte i helga, så vi fikk ikke til å gjøre det sammen i går, så vi kjøpte inn sammen i dag og Emilie pynta så fint!

Lysa ser røde ut, men egentlig er de lyselilla på en måte, jaja. Adventslys er det iallefall! 

Har henta bilen min på rettlakk i dag da. En idiot må ha kommet borti meg på vidt det er i parkeringshuset på sjøsiden. Det var snakk 3 - 4 små striper på noen cm som måtte studere for å synes, men jeg vil ikke ha evt rust, så nå er den fiksa på og fin som ny :) Faens folk som ikke kan si ifra at dem faktisk kommer borti folk assa... Og forbanna trange parkeringshus og...

Men egentlig er dagen min så der, jeg er sliten og trøtt, planlegger en shoot til helga, greit å ha med seg videre så får vi se om det blir noe bra resultater!

Ellers er Emilie strålende ornøyd med at det er 1 desember, og gleder seg som en unge allerdee til i morgen. Pakke i kalendren, hehe! :)

Jaja, dere får ha en fin kveld alle sammen!

-Linda
25, Horten

Linda- Alenemor til Emilie 5 år. Bestevenner for alltid <3KategorierArkivAnnonserhits