Trøfler!


Har ikke så mange ord i dag, men slenger ut ett bilde av ettermiddagen vår!

Det ble 107 trøfler! Emilie digger trøfler, og digga å lage det og ..... :)

--Har dere laget noe godt til jul?

OG JAAA, i dag er jeg ferdig med alle julegavene ! :)

-Linda

DPepperkakebaking!!


I helgen var jeg med Emilie å sov hos hennes farmor, og det var kjempe koselig. Det var andre vi kjenner der og, og på lørdag var det pepperkakebaking på gang. Jeg var mest fotograf og snik bare, mens de andre tok seg av pepperkakebakinga! Flinke hele gjengen! :)

Flinke pepperkakebakere!!

Jeg måtte dra ett fjortisbilde med Idunn da :P HAHA! En blir aldri for voksen ;)

Men dataen krangler med bildene mine i dag, og jeg orker ikke prøve å prøve, så jeg kommer på i kveld og. Jammen ikke verst med 3 blogg innlegg på En dag! ;)

Ha en fin dag så lenge!

-LindaBegge fortenna er ute!


Emilie har vært hos tannlegen i dag. Hun har hatt ei løs fortann kjempe lenge og har nekta og tygge på den, omtrentnekta å pusse på den og spist mat på siden osv. Da vi tok bilder sist hos tannlegen så de at den burde egentlig bare ut, for det kan ødelegge hvordan de nye voksentenna skal vokse ut om den skal stå fast der. Så i dag skulle hun få noe beroligende, og de "trakk" den ut... 

Jeg trodde bare den beroligende var så hun ble litt slapp bare jeg, men ho blei jo helt borte stakkars. Eller egentlig er det kke stakkars, for hun husker ikke noe av episoden og tanna er ute og nå er ho blid som ei sol. Vi sa at tannlegen kom borti tanna bare, og at den datt ut. Og den hang å dingle omtrent, så hun får fortsette å tro det. Godt hun ikke husker noe, da får ho ikke tannlegeskrekk iallefalll :) !

Så jeg måtte ha med meg bærehjelp siden jeg ikke får bært ho selv og ho kom hjem og det tok ikke lange stunden før Emilie begynte å bli seg selv igjen. Er absolutt ikke gøy å se barnet sitt"dopet".... Men hun lo mye og hadde det gøy så det er godt det da :)

Har ikke fått tatt nytt bilde uten fortenner, men det kommer i morgen! ;) Skikkelig søt er a! 

..........................................................................................................................................................

jeg har fått meg ny komfyr i dag da. Det var nice å få i hus! Den andre jeg hadde virket a, men stekeovnen var litt dum pga barnesikringen,så det gikk ikke an å bake osv ordentlig i den. Så i dag har jeg og Emilie spist grandiosa. Stekt grandiosa. Med sprø bunn. DET er lenge siden det! Så nå blir det baking osv framover!

...............................................................................................................................................................

Jeg hadde besøk av en søt jente i helga, og kjæresten hennes. Det var koselig. Ho har gikk meg oppskriften på trøfler, noe Emilie digga. Så en av dagene skal jeg og Emilie lage trøfler! 

Men må gå, andre ting kaller!!! :)

(gammelt bilde)

-LindaGrinete busssjåfører VS Kule drosjesjåfører


HAHA! Overskriften skal jeg begynne med... Noen burde virkelig ikke jobba i det kollektive om dem ikke kunne smile litt.. 

Jeg fikk drosja mi denna gangen da jeg skulle til fysioterapauten i går. Han var såå hyggelig. Møtt han flere ganger nå da, har jo blitt en del pasientreiser osv.. Så det er mange sjåfører og leger som sier : "deg har jeg sett før" .... hehe... Og det har dem nok... Men til saken... 

Jeg satte meg inn i drosja, og han var smørblid og kjente meg igjen. Kjørte meg helt til døra på fysio'n og jeg gikk inn å satte meg. 

Siden jeg har strekt leddbånda SOM SJUKEHUSET sa så måtte jeg en tur inn på benken til Even før vi satte i gang for å sjekke ut detta. Og nei, har slett ikke noe strekt leddbånd jeg. Det er kun at jeg har tråkka så hardt ned på foten og fått en stilling på den hardt som jeg ikke har hatt på 4 mnd og det er stivt, så det ble på en måte "brekt" opp litt nedi ankelen...  Derfor må vi ta treningen litt med ro, men det skal gå fremover. 

Det som er litt lættis er at det er få på min alder der, de fleste er pensjonister og trenger det av andre grunner enn brekt bein, så de fleste snakker med meg, og det er koselig :)

Vi prøvde oss en tur opp på treningsrommet og kjente jeg blei litt nervøs for detta. Jeg sykla litt først på en sykkel, 1 km sto det på målern... Da orka faktisk ikke beinet mitt mere, og Even sa vi fikk stoppe der. Så fikk jeg prøve meg på en strikk som hang fra taket. Den tok jeg bak ryggen, under arma og holdt meg fast i den mens jeg prøvde å bøye ned i knebøy, det var utrolig rar følelse også jeg så Even stirra meg så fælt i ansiktet. Trodde jeg ikke gjorde det riktig, så jeg stoppa opp litt å spurte hva det var for noe siden han kikka sååå fælt. "Nei, må følge med på deg så du ikke blir dårlig og bleik" sa han, og det skjer av og til at folk svimer av, man gjør jo ting fysisk man ikke er vant til. Så jeg tok to - tre knebøy til før han sa det fikk være nok for dagen. 

Og det skal jeg si jeg kjente godt i heele går. Men det var digg å vite jeg hadde fått trent litt.

Samme, blide drosjemannen henta meg igjen å jeg spurte han om han skulle til byen, for jeg trengte brodder til krykkene mine. Er jo såpeglatt ute. Jada, han skulle til byen, så han kunne kjøre meg dit. Og jeg ble kjørt helt til døra på apoteket. Digg! :)

................................................................................................................................................

Etter jeg hadde vært på apoteket å kjøpt brodder til krykkene gikk jeg forbi frisørsalongen der Emilie tok hull i øra for noen uker siden å tenkte at jeg fikk litt lyst å ta ett hull til i det ene øret mitt. Har 2 i begge fra før, men 3 i det ene nå! 

Og jeg syns det ble litt kult jeg! ......... 

Så jeg måtte jo på senteret å kjøpe øredobber som passa... Og da jeg sto i kassa kjente jeg noen som dulta hardt til meg i sia.. Jeg sto nesten uten krykker å støtte meg på for å finne kortholderen for å betale da, og det var ei eldra dame som brøyta seg frem ved meg. Hadde det ikke vært for dama i køen bak meg hadde jeg gått rett på trynet midt i butikken. Ho tok meg i mot og blei skikkelig sur på den gamle dama. Jeg blei mere forfjamsa og svett og fikk ikke frem ett ord utenom takk til dama som tok meg i mot og ble frustrert på mine vegne der jeg sto med krykkene mine... SNILLE FOLK LIKER JEG! :)

Etter det tenkte jeg at jeg får komme meg hjem med en buss da.. Så plutselig fikk jeg se en buss kom kjørende, men jeg hadde omtrent 30 meter igjen til busstoppet... Så jeg vifta med krykka ( Ikke så lett å hive krykka å vifte med hånda i full fart) i håp om at han stoppa på bussstoppet og tok meg med. Og det gjorde han heldigvis.....

SÅ...

Jeg: "Åh, tusen takk assa, ikke så lett på glatta" .....

Busssjåføren: "Må passe på klokka vettu, du vet jo vel når bussene går?"

Jeg: "Nei det vet jeg faktisk ikke , for jeg har ikke tatt buss på 4 måneder".... sa jeg blidt.

Busssjåføren: " Ja du skal til Åsgårdstrand?"

Jeg: "Nei, shell på Tveiten bare"

Busssjåføren: " Du burde vite at du kan ta 70 bussen, det er lokalbussen, den kommer om ikke så lenge!"

Jeg: "Åh, visste ikke at Horten hadde fått lokalbuss engang jeg, men nå er jeg jo kommet på bussen her og denne går jo samme vei som jeg skal?"

Busssjåføren kikker oppgitt å sier: " ........................Ja ................det blir 38 kroner.

Grinebiter ass....! Han burde skaffe seg jobb på ett pakkelager for seg sjøl ...!

 

......................................................................................................................................................................................................................

Har handla no nye klær til Emilie på nett da, og ho gleder seg veldig til å få alt sammen! Da jeg sa alt jeg hadde bestilt til ho sa ho å viste ho det sa ho: " Åh, tusen takk for alle klærne mamma" :) Ho er jammen takknemlig og da! :) 

Til og med hvis jeg sier glad i deg, og ho sier glad i deg tilbake, da svarer jeg gjerne "takk".... og jammen da og får jeg ett "væresegod! tilbake! :)


Her er innkjøpa vi venter i posten... De to nederste kjolene til høyre er til meg da :)

Tingeling pysj

Rosa kosedress

Hello Kitty sett

Peppa gris t skjorte/tunika

Minni mus hettegenser

Prikkete kjole med sløyfe

Sort kjole til meg

Rosa kjole med hvitt bånd til meg

:D

Yes, ha en fin dag alle sammen a ! :)

-Linda

 

 I dag er en gang i fremtiden ......gamledager...


Jeg leste en blogg istad og det er så sant... i dag er i gamledager om mange år. Men det er ikke gamledager nå. Har en masse tanker rundt dette, uten at jeg orker å skrive noe om det... 

Emilie kom hjem fra skolen i dag med ønskeliste til jul som ho har skrivd og laga helt alene på skolen. Denne må tas godt vare på :) Så flink ho er!! 

........ For en gang er dette gamledager........ 

..........................................................................................................................
 Snø........... :(


Jeg har ikke ord i dag... Jeg sier bare : ÆSJ for ett vær!!!

Emilie har en annen formening! :)

HO DIGGA DET! :)

Har dere fått snø? Trøttesen her... ha en fin kveld.... :)

-Linda
25, Horten

Linda- Alenemor til Emilie 5 år. Bestevenner for alltid <3KategorierArkivAnnonserhits