Vår jul og min nye KAFFEMASKIN!


Vi hadde en vellykket jul i år også. Emilie var blid og pent pynta hele dagen og gikk bare å venta og venta til julkvelden skulle begynne.

Vi så mikkes jul, askepott og masse koselig på tv for å få tiden til å gå.

Endelig kom kvelden og Emilie spiste seg god og mett, og det gjorde jeg og alle de andre også. Veldig hyggelig selskap i år. Vi feiret hjemme hos meg, så var ett LASS med pakker her, haha! :)

Vi spiste ribbe, farsekaker, sossisser, potet, saus og surkål osv.... Deilig middag :) Pappa var kokken i år! 


Altså, ja det var rimelig fullt med pakker. Og jeg fikk MANGE i år Nesten synd det ikke ble noe bilde av meg og alle pakkene, for det var jo ett svært lass. haha, jeg har tydligvis vært snill i år :)

Blid julejente som venter på kvelden som skal komme.... :)

Julenissen kom i år også! Jippi! Emilie syns julenissen ligna litt på pappan sin, så tror dette blir siste året julenissen har vært her, haha! :)

Emilie er kul da, ho sa etter nissen hadde dratt : "duh, mamma, jeg gav nissen en kos jeg, en nisse med maske og skjegg!!" Også flira ho litt. Haha!! 

Emilie deler ut for nissen. Hehe

Og når nissen har dratt er det endelig gaveåpning!! :) Emilie blei sååå glad for ponnyslottet, ho har ønska seg det og greier, så det var stas for ho :)

Emilie fikk kjempe masse annet fint og, men orker rett og slett ikke skrive opp alt vi fikk her jeg. Men kan si som så at Emilie fikk splitter ny flatskjerm til det nye rommet sitt ...

......................................................................................................................................................................................

Jeg selv er fan av den nye kaffmaskinen min. Jeg har ønska meg det siden i sommer. En sånn man kan lage kakao i. Og det fikk jeg!!!

Så i går drakk jeg to kopper, i dag har jeg drukket tre. Hehe, Jeg tror det blir en del kakao på meg fremover, og det er kjekt når jeg får gjester som drikker kaffe osv, bare å drikke på knappen. Genial oppfinnelse!

Olala!!

Og egentlig hadde jeg enda flere bilder å legge ut, men så begynner nettet å tulle igjen, så orker ikke knote mere ...... 

Har dere hatt en fin julaften? 

-Linda

 NY SENG!!Weee! Jeg har fått meg ny seng i dag! Den er ikke like myk som den forrige og må si jeg savner den forrige senga mi veldig.... Men denna blir bra. Mye penere design på den og litt mindre, så nå kan jeg og Emilie bytte rom som planlagt i jula! :) 

Tusen takk til verdens beste pappa som skrudde så det nesten spruta sagflis rundt her.... Sammen greiervi å finne ut av det! :) TAKK! :D

Min egen julegave til meg selv!

Har dere kjøpt gave til dere selv? :)

-LindaI dag sa det klikk klakk....


Har vært hos fysioterapauten igjen i dag og jeg fikk trent skikkelig. Jeg er mye mere bevegelig i ankelen, men har en god vei igjen før jeg kan gå. I dag pusha jeg meg litt hardt, jeg er så lei, det så plutselig klikk klakk hver gang ankelen gikk en spesiell vei, men det gjør ikke vondt og det er sånn enda... Er nok som Even sa at det er ankelen som er i gang, som ikke har vært det på lenge :)

Linda i gang med benkpress, hehe!! Jeg klarte ikke mye det kommer seg for hver gang! 

Jeg skal trene i jula og. Fikk nøkkelkortet i dag, så det blir bra!! 

Oh yeah! :) 

KJenner det godt i beinet i nå, så tror det blir en time på sofaen før alt annet skjer i dag! Det største og kuleste av alt, jeg får meg ny seng!! :) Gru/gleder meg litt, for jeg savner den gamle sengan mi. Er så innmari glad i den. Men den har fått ett nytt hjem nå..

Nesten helt lik som den her, bare i svart, ikke grå. Så det blir nice å prøve den i natt. Natt til i dag tok jeg sofaen. Gikk faktisk kjempe greit det, våkna en gang å snudde meg bare :)

Jeg og Emilie skal være med ei venninne i klassen hennes og mamman hennes å se på noe konsert greier på bakkenteigen klokka ett i dag, så om jeg skal rekke en lur, må jeg ta den nå...! :) 

Har dere det travelt i jula? 

.Linda MichelleTrøfler!


Har ikke så mange ord i dag, men slenger ut ett bilde av ettermiddagen vår!

Det ble 107 trøfler! Emilie digger trøfler, og digga å lage det og ..... :)

--Har dere laget noe godt til jul?

OG JAAA, i dag er jeg ferdig med alle julegavene ! :)

-Linda

DPepperkakebaking!!


I helgen var jeg med Emilie å sov hos hennes farmor, og det var kjempe koselig. Det var andre vi kjenner der og, og på lørdag var det pepperkakebaking på gang. Jeg var mest fotograf og snik bare, mens de andre tok seg av pepperkakebakinga! Flinke hele gjengen! :)

Flinke pepperkakebakere!!

Jeg måtte dra ett fjortisbilde med Idunn da :P HAHA! En blir aldri for voksen ;)

Men dataen krangler med bildene mine i dag, og jeg orker ikke prøve å prøve, så jeg kommer på i kveld og. Jammen ikke verst med 3 blogg innlegg på En dag! ;)

Ha en fin dag så lenge!

-LindaJeg trener styrke!


I dag har jeg vært hos fysioterapauten igjen. Det gikk kjempe bra, og Even ser fremgang allerede. Jeg har mye mere bevegelig ankel. Jippi! Så i dag sykla jeg litt, prøvde meg i strikken, benkpress og sånn annen til beina (husker ikke hva det heter). Fikk instruksjn om en balansesak jeg kan bruke der og for å få igjen balansen min, for jeg skal nemlig begynne å trene der alene og! For å få opp muskler litt og rett og slett få sterkere kropp etter disse 4 mnd uten å gå.

Så nå får jeg eget nøkkelkort, og kan trene alle dager når jeg vil ( skal seff fortsette på fysiotimer, men kjekt å trene litt selv og) fra 6 om morran til 23 på kvelden. Så nå skal jeg dit å trene i jula osv når jeg ikke får vært på fysiotimer. Jeg kan også trene der frem til sommern nesten, så jeg skal fortsette med det helt til sommer'n er her, for da er jeg klar for å ha en freeeesh sommer med ett ordentlig bein og normal gange! ;) 

..............................................................................................................................................................

Emilie er på skolen nå, blid og fornøyd gikk ho dit i dag. Ikke at ho ikke pleier det, men jeg kjørte ho sammen med mamma, og det er så koselig å se ho står å vinker å smiler blidt når vi kjører. Frøkna skal hentes senere i dag og på juleveksted hos ei venninne i klassen. Det blir nok stas! Og da skal jeg og pappa ut å handle julegave til Emilie. Ny tv til det nye rommet hun skal få! 

Nå har jeg rydda kåken litt, satt på en oppvaskmaskin, og prøvd å gjøre det litt hyggelig. Det gjenstår bare støvsuging og skuring av gulv, noe jeg må få hjelp til.... 

Lova dere egentlig ett bilde av den tannløse Emilie i dag, men har ikke fått tatt noe ordentlig bilde av ho enda, så det kommer etterhvert... !

Ha en fin dag alle! :)Begge fortenna er ute!


Emilie har vært hos tannlegen i dag. Hun har hatt ei løs fortann kjempe lenge og har nekta og tygge på den, omtrentnekta å pusse på den og spist mat på siden osv. Da vi tok bilder sist hos tannlegen så de at den burde egentlig bare ut, for det kan ødelegge hvordan de nye voksentenna skal vokse ut om den skal stå fast der. Så i dag skulle hun få noe beroligende, og de "trakk" den ut... 

Jeg trodde bare den beroligende var så hun ble litt slapp bare jeg, men ho blei jo helt borte stakkars. Eller egentlig er det kke stakkars, for hun husker ikke noe av episoden og tanna er ute og nå er ho blid som ei sol. Vi sa at tannlegen kom borti tanna bare, og at den datt ut. Og den hang å dingle omtrent, så hun får fortsette å tro det. Godt hun ikke husker noe, da får ho ikke tannlegeskrekk iallefalll :) !

Så jeg måtte ha med meg bærehjelp siden jeg ikke får bært ho selv og ho kom hjem og det tok ikke lange stunden før Emilie begynte å bli seg selv igjen. Er absolutt ikke gøy å se barnet sitt"dopet".... Men hun lo mye og hadde det gøy så det er godt det da :)

Har ikke fått tatt nytt bilde uten fortenner, men det kommer i morgen! ;) Skikkelig søt er a! 

..........................................................................................................................................................

jeg har fått meg ny komfyr i dag da. Det var nice å få i hus! Den andre jeg hadde virket a, men stekeovnen var litt dum pga barnesikringen,så det gikk ikke an å bake osv ordentlig i den. Så i dag har jeg og Emilie spist grandiosa. Stekt grandiosa. Med sprø bunn. DET er lenge siden det! Så nå blir det baking osv framover!

...............................................................................................................................................................

Jeg hadde besøk av en søt jente i helga, og kjæresten hennes. Det var koselig. Ho har gikk meg oppskriften på trøfler, noe Emilie digga. Så en av dagene skal jeg og Emilie lage trøfler! 

Men må gå, andre ting kaller!!! :)

(gammelt bilde)

-LindaGrinete busssjåfører VS Kule drosjesjåfører


HAHA! Overskriften skal jeg begynne med... Noen burde virkelig ikke jobba i det kollektive om dem ikke kunne smile litt.. 

Jeg fikk drosja mi denna gangen da jeg skulle til fysioterapauten i går. Han var såå hyggelig. Møtt han flere ganger nå da, har jo blitt en del pasientreiser osv.. Så det er mange sjåfører og leger som sier : "deg har jeg sett før" .... hehe... Og det har dem nok... Men til saken... 

Jeg satte meg inn i drosja, og han var smørblid og kjente meg igjen. Kjørte meg helt til døra på fysio'n og jeg gikk inn å satte meg. 

Siden jeg har strekt leddbånda SOM SJUKEHUSET sa så måtte jeg en tur inn på benken til Even før vi satte i gang for å sjekke ut detta. Og nei, har slett ikke noe strekt leddbånd jeg. Det er kun at jeg har tråkka så hardt ned på foten og fått en stilling på den hardt som jeg ikke har hatt på 4 mnd og det er stivt, så det ble på en måte "brekt" opp litt nedi ankelen...  Derfor må vi ta treningen litt med ro, men det skal gå fremover. 

Det som er litt lættis er at det er få på min alder der, de fleste er pensjonister og trenger det av andre grunner enn brekt bein, så de fleste snakker med meg, og det er koselig :)

Vi prøvde oss en tur opp på treningsrommet og kjente jeg blei litt nervøs for detta. Jeg sykla litt først på en sykkel, 1 km sto det på målern... Da orka faktisk ikke beinet mitt mere, og Even sa vi fikk stoppe der. Så fikk jeg prøve meg på en strikk som hang fra taket. Den tok jeg bak ryggen, under arma og holdt meg fast i den mens jeg prøvde å bøye ned i knebøy, det var utrolig rar følelse også jeg så Even stirra meg så fælt i ansiktet. Trodde jeg ikke gjorde det riktig, så jeg stoppa opp litt å spurte hva det var for noe siden han kikka sååå fælt. "Nei, må følge med på deg så du ikke blir dårlig og bleik" sa han, og det skjer av og til at folk svimer av, man gjør jo ting fysisk man ikke er vant til. Så jeg tok to - tre knebøy til før han sa det fikk være nok for dagen. 

Og det skal jeg si jeg kjente godt i heele går. Men det var digg å vite jeg hadde fått trent litt.

Samme, blide drosjemannen henta meg igjen å jeg spurte han om han skulle til byen, for jeg trengte brodder til krykkene mine. Er jo såpeglatt ute. Jada, han skulle til byen, så han kunne kjøre meg dit. Og jeg ble kjørt helt til døra på apoteket. Digg! :)

................................................................................................................................................

Etter jeg hadde vært på apoteket å kjøpt brodder til krykkene gikk jeg forbi frisørsalongen der Emilie tok hull i øra for noen uker siden å tenkte at jeg fikk litt lyst å ta ett hull til i det ene øret mitt. Har 2 i begge fra før, men 3 i det ene nå! 

Og jeg syns det ble litt kult jeg! ......... 

Så jeg måtte jo på senteret å kjøpe øredobber som passa... Og da jeg sto i kassa kjente jeg noen som dulta hardt til meg i sia.. Jeg sto nesten uten krykker å støtte meg på for å finne kortholderen for å betale da, og det var ei eldra dame som brøyta seg frem ved meg. Hadde det ikke vært for dama i køen bak meg hadde jeg gått rett på trynet midt i butikken. Ho tok meg i mot og blei skikkelig sur på den gamle dama. Jeg blei mere forfjamsa og svett og fikk ikke frem ett ord utenom takk til dama som tok meg i mot og ble frustrert på mine vegne der jeg sto med krykkene mine... SNILLE FOLK LIKER JEG! :)

Etter det tenkte jeg at jeg får komme meg hjem med en buss da.. Så plutselig fikk jeg se en buss kom kjørende, men jeg hadde omtrent 30 meter igjen til busstoppet... Så jeg vifta med krykka ( Ikke så lett å hive krykka å vifte med hånda i full fart) i håp om at han stoppa på bussstoppet og tok meg med. Og det gjorde han heldigvis.....

SÅ...

Jeg: "Åh, tusen takk assa, ikke så lett på glatta" .....

Busssjåføren: "Må passe på klokka vettu, du vet jo vel når bussene går?"

Jeg: "Nei det vet jeg faktisk ikke , for jeg har ikke tatt buss på 4 måneder".... sa jeg blidt.

Busssjåføren: " Ja du skal til Åsgårdstrand?"

Jeg: "Nei, shell på Tveiten bare"

Busssjåføren: " Du burde vite at du kan ta 70 bussen, det er lokalbussen, den kommer om ikke så lenge!"

Jeg: "Åh, visste ikke at Horten hadde fått lokalbuss engang jeg, men nå er jeg jo kommet på bussen her og denne går jo samme vei som jeg skal?"

Busssjåføren kikker oppgitt å sier: " ........................Ja ................det blir 38 kroner.

Grinebiter ass....! Han burde skaffe seg jobb på ett pakkelager for seg sjøl ...!

 

......................................................................................................................................................................................................................

Har handla no nye klær til Emilie på nett da, og ho gleder seg veldig til å få alt sammen! Da jeg sa alt jeg hadde bestilt til ho sa ho å viste ho det sa ho: " Åh, tusen takk for alle klærne mamma" :) Ho er jammen takknemlig og da! :) 

Til og med hvis jeg sier glad i deg, og ho sier glad i deg tilbake, da svarer jeg gjerne "takk".... og jammen da og får jeg ett "væresegod! tilbake! :)


Her er innkjøpa vi venter i posten... De to nederste kjolene til høyre er til meg da :)

Tingeling pysj

Rosa kosedress

Hello Kitty sett

Peppa gris t skjorte/tunika

Minni mus hettegenser

Prikkete kjole med sløyfe

Sort kjole til meg

Rosa kjole med hvitt bånd til meg

:D

Yes, ha en fin dag alle sammen a ! :)

-Linda

 

 I dag er en gang i fremtiden ......gamledager...


Jeg leste en blogg istad og det er så sant... i dag er i gamledager om mange år. Men det er ikke gamledager nå. Har en masse tanker rundt dette, uten at jeg orker å skrive noe om det... 

Emilie kom hjem fra skolen i dag med ønskeliste til jul som ho har skrivd og laga helt alene på skolen. Denne må tas godt vare på :) Så flink ho er!! 

........ For en gang er dette gamledager........ 

..........................................................................................................................
 Søøta !!


Strålende fornøyd med alle de nye øredobbene sine! :)Fredelig kveld.....


Deilig kveld her hjemme med telys og adventslysa tent... Musikken på spotify står å spiller i bakgrunnen og jeg er egentlig fornøyd med dagen i dag!

 

Det er 10 desember i morgen allerede og tiden går for fort for meg nå... Er ikke lenge til julaften nå. Ikke vet jeg helt hva eg skal gjøre eller noe. Liker ikke julen etter at mamma og pappa flytta fra hverandre lengre. Den blir aldri det samme. Men jeg skal gjøre alt jeg kan for å gi jenta mi en kjeme fin jul... ! :D

Emilie har fått i gang mobilen sin i dag da. Hun har hatt ringerunde til alle hun kjenner og er glad i. Tror de alle ble ganske overraska. Ho har ikke tørt å snakke i telefon før nå. Og nå ringer ho med eget nummer og greier. Tøft! Så til helga skal ho bort, og da MÅ jeg ringe ho å snakke med frøkna mi på telefon da! :) Så kooooos :)

Haha, jeg overhørte da hun snakket i telefoon istad: "er vi snart ferdig nå?" Da hadde hun hatt lang ringerunde stakkars... hahaha, så ho har lagt seg med mobilen i hylla ved senga. 

Noen mener kanskje det er dumt med mobiler til 1 klassinger, men jeg syns det er koselig jeg. Og en trygghet og, når hun er hos venner, til og fra skolen om det skjer noe osv. Vi lever i 2013 nå og :)

Så i dag er Emilie stolt! :)

-LindaFOR EN TAXI!!!!


Jadda... Sto ute på ett bein i dag og venta på taxien som skal kjøre meg frem og tilbake. Jeg sto ute fem minutter før dem skulle komme for å være sikker på å rekke det. Klokka gikk litt, men tenkte som så at det er snøen og forsinkelser.... Men da det var 5 minutter igjen til fysiotimen min ringte jeg Even, fysioterapauten min. Han skulle sjekke opp for meg og ringte meg litt senere og sa at taxien hadde LIKSOM vært her, men han sa de ofte var tidligere ute enn de skulle og bare snudde når de ikke så noen ute... Rimelig dårlig når jeg går på krykker, har en sko og det er fullt av snø overalt... 

Så da ble det ingen time hos fysioterapauten i dag heller da..... Lurer på når jeg skal klare å gå igjen jeg ..... Men skal dit torsdagen klokka 10 da, så får håpe taxien kommer da iallefall!

Ellers har jeg har jeg tatt noen bilder av snø været og sånt i dag. Er ikke stort annet å finne på så .....  Syns det er gøy å redigere de litt og....! :)

Hvem bilde liker dere best?

Det ene er kanskje litt tristere enn det andre? Moro uansett...! :)

Det laver ned her i dag og.... Huff... Pent å se på, men upraktisk og kaldt.... Her i huset er det 4 leiligheter. Det bor folk i alle, men hele tiden har jeg mått ta meg av trappmåking her. Men med krykker er ikke det så enkelt. Så fikk kerra no snø vekk istad for å ikke gå på snørra... Men har lova bort en hundrings til noen som skal måke trappa VÅR for meg, å gå på butikken i dag. Sløve naboer jeg har ass.....

I dag skal jeg bare kose meg med jenta mi når ho kommer hjem. Kanskje spille det nye 4 på rad spillet hennes. Det er skikkelig kult. Skal vise dere det en annen dag jeg! ;) 

I morgen skal Emilie til tannlegen, sjekke om det har gått bra med de nye tennene etter fallet. De sa også sist at tanna hennes foran har vært løs så lenge at du lurer på å vippe den ut bare.... MEN det blir ikke særlig populært veit jeg..... Men den nye tanna må jo ha mulighet til å komme frem som de sa.... Så får håpe på det beste!


 

Så detta blir nok siste dagen med fortenner på en stund Emiliemin..... ;)

Veit du kommer til å bli verdens søteste! <3 <3

-Hva skal dere i dag? Har dere mye snø?

.Linda

 Snø........... :(


Jeg har ikke ord i dag... Jeg sier bare : ÆSJ for ett vær!!!

Emilie har en annen formening! :)

HO DIGGA DET! :)

Har dere fått snø? Trøttesen her... ha en fin kveld.... :)

-LindaNÅ må det bare gå en vei.... Fremover!


Nå skal jeg være baaare positiv fremover.. Endte opp på sykehuset en tur i går også.. Burde jeg bindt meg fast ett sted bare kanskje, så jeg ikke skader meg mere? 

Haha... nå blir det så dumt at jeg er både oppgitt og glad på en gang. Glad for at jeg ikke har nytt brudd, og oppgitt over den ledningen som var i veien for krykka mi når jeg skulle "gå"...

Ledningen var i veien så jeg fikk ikke med meg krykka, og da gikk automatisk det brekte beinet mitt ned først aleine, også datt jeg ned i knebøy bare. Sjuuuukt vondt, og var sikker på at jeg hadde brukket ankelen, så reiste meg opp etterhvert å tenkte at jeg måtte sjekke ut detta, og sto på beinet. Men så begynte det, det ble verre og verre og jeg hovnet opp og ble noe blå.. Men tenkte at det går nok over til i morgen, og gikk å la meg.. Våkna opp og hadde vondere enn noen gang. Kom meg ikke ut av senga uen å vræle. Heldigvis var mamma her, så ho hjalp meg. Jeg kom meg til lege, som sendte meg til røntgen.

Jeg hadde ingen brudd, men siden jeg hadde så vondt ville de gjerne se på det nede på akuttmottaket. Så jeg hompa ned dit og kom inn til ei dame ett er lang tid (virka som en evighet). Ho viste meg røntgen bildene og verken jeg eller ho kunne se noe brudd eller annerledes siden forrige bilde. 

Legen klemte litt rundt ankelen min, og hun skjønte for hva som hadde skjedd. Strekt leddbånd i ankelen. Ankelen min er ikke vant til å ta i mot så mange kilo og bøye seg så mye som da jeg falt. Så ho kalte det verre enn å tråkke over, og det skal jeg love deg at det gjør... VONDT! 

Jeg fikk på kompresjonsbandasje for å prøve å få ned hevelsen noe, og jeg ligger fortsatt rett ut. OFF...... Hvorfor måtte den ledningen være der a?? Nei nå må det bare gå en vei, framover!

Tok ingen bilder denna gang på sjukehuset.... Har vel nok derfra :P

Ellers har jeg bare kosa meg masse med Emilie i dag. Mamma har vært her og. Vi har spist middag sammen, sett på jul i svingen å kosa oss med det. Emilie leker med småleker i vasken i kvld, men snart er det leggetid på ho. Godt det ikke blåser og er like mye storm her i kveld som i går. Det rista bokstavelig talt i hele huset og smalt fra parabolder osv... Nei huff, var redd taket skulle lette jeg. Hehehe, og der satt jeg aleine, stuck i senga mi med telys. HEHE!!

Skikkelig synd jeg ikke greier å gå da, egentlig skulle jeg jobbe i helgen å være servitør, men en servitør kanke sitte i rullestol, haha.....!!

Ellers skjer det liksom ikke stort. Ingen nye fiskebabyer og ingen nye fisker. Men alle lever og har det kjempe fint!... I morgen skal de få lørdagsgodt, røde mygglarver som det heter. ÆSJ.... Men Emilie tør å ta på de da....! ;) 

Meeen, jeg har igrunn ikke no å blogge om, så dere får ha en fin helg og stakkars alle som er på julebord i helga... Hehe! ;) 

-Ser dere på jul i svingen?

-Skal du på julebord? 

Ha en flotte kveld... hehe!

-Linda :)Luke 2. Nå skjer det fremgang!


2 desember allerede blitt og Emilie gleder seg som en helt til julaften ! :)

Egentlig skulle vi jo feire jul i syden, men med det sykehus greiene mine, nye medisiner, beinet mitt og alt så må vi utsette det :/ Hadde jo sikkert gått, men en får ikke ordentlig utbytte av tur til syden med krykker... :/

Gå i sanda med krykker, svette ihjel fordi jeg går på krykker, være konstant klam i henda og se meg opp for alle som velær rundt der... Nei det tror jeg ikke går assa :( MEN tur skal det bli senere, det er bestemt! :)

.........................................................................................................................

I dag har jeg vært på min første time hos fysioterapaut. En kjempe hyggelig mann som jeg tror treningen vil gå kjempe fint med .Vi målte tykkelsen på begge bein, og ganske komisk at leggen på det friske beinet er nesten like stort som låret på det jeg har hatt gips på! :P Så her må vi få i gang no skikkelig med muskler!!! 

Så har fått hjemmelekser nå, og skal dit til fredag igjen! Har også vært så heldig at jeg får taxi frem og tilbake når jeg er å trener, og det hjelper meg utrolig mye! Så nå er jeg spent på hvordan detta tar i vei! :)

Ellers har det skjedd veldig mye på hjemmefronten, jeg har rett og slett ikke vært i humør til å blogge etter jeg kom hjem fra sykehuset.. Ikke følte jeg meg frisk nok til det heller... 

Det er sååå pent når solen står opp om dagen! Dette er fra i dag. Sola prøver å titte opp bak bastøya.... :)

Emilie har hatt noe dårlige drømmer og sovet noe dårlig i det siste, så på fredag så sa jeg ho fikk lov å sove på sofaen. Da blei jo jammen fornøyd! Men ho veit at det bare er veeeldig sjeldent... Forrige gang ho sov på sofaen hadde ho vannkopper.... Men er kos og da, ligge å snakke med ho helt til ho sovner søtt i sofaen ved siden av meg :)

Og her har du jentene mine.... Tiara var sååå glad for å se igjen Emilie da jeg kom fra sykehuset. Mamman min hadde hun de dagene da, så pus var jo hjemme alene... God jentene mine :)

.................................................................................................................................................

Ellers så har det ikke skjedd stort nytt, utenom at jeg er hjemme igjen, har fått nye medisiner, så jeg slipper å ta sprøyter hver dag, og er ferdig på medisiner om ei måned. Skal bli en befrielse!

I morgen er det solarium som står på planen, og striping av hår i kveld. Nå skal jeg bli meg selv igjen... Er kanskje ikke rart man ikke gidder ta sol og sminke seg så mye når en sitter pal å glaner i en leilighet. Men det er det slutt på nå!! :)

Emilie hadde turn oppvisning på lørdag da, og det gikk kjempe fint! Hun var såå fornøyd. Temaet dems var løvenes konge, og hun dansa, turna og sto i. Er stolt over lille frøkna mi assa :)

Ho hadde "løveklær" og hale... Egentlig ei lue med ører og, men det ble så mye greier at hun turnet uten. Synd egentlig, for den var utrolig tøff.....!! MEN ho fikk turna iallefall, og gleder seg til mere turn når jula er over :)

Istad lagde jeg og Emilie to fine nisser... Er jo litt koselig å lage litt ting sammen til jul. Og Emilie var ivrig med. Noe sying på meg, mens ho stappa bomull og lima og ordna :) Sammen er vi ett godt team! ;) ;) 

I dag fikk Emilie en zhu zhu figur ipakkekalenderen sin, og hun gleder seg skikkelig til pakka i morra! Ho tror det er en kjeks pakke, men det er en vannpistolsak ho kan leke med i dusjen med godteri inni. HEHE!! Gøy når unga er så spente :) !

Nå får jeg fortsette stripinga av håret mitt.... Tar jo en evighet å dra ut noen strå her og der på denna hetta....! 

NÅ skal jeg bli flinkere til å kommentere tilbake og svare, tror jeg er på vei ut av "sykdommen og helsevesenets land"... Jeg er snart i Lindaland igjen!

Har ungene deres pakkekalender? 

Ha en fin kveld :)


 
25, Horten

Linda- Alenemor til Emilie 5 år. Bestevenner for alltid <3KategorierArkivAnnonserhits