Hestejente !!


Emilie har funnet hobbyen hun brenner for tror jeg. Hun har ikke gått mange gangene på ridekurs, men hun er i både trav og galopp allerede! 

Blir helt overraska over hvor for stor ho blir! Tenk, nå har ho blitt 8 år og endelig funnet ut at hun skal bli rytter!


 

Her har vi frøkna i sving! hun blir flinkere og flinkere, og sier selv at det blir mere og mere moro! 

I går skulle de prøve galopp for første gang. Noen av jente på ridekurset kviet seg og hadde ikke lyst, men Emilie hoppet i det og galloperte rundt. Først holdt rideinstruktøren henne mens de galloperte rundt, men Emilie ble ganske stolt da hun slapp på slutten og Emilie galloperte litt alene. neste gang er det mere galopp alene og ho er i ekstase. Så i går kjøpte vi egen sikkerhetsvest, så nå har hun alt hun trenger av rideutstyr forløpig. 

Er så kjempe stolt av frøkna mi!

Har barna deres noen hobbyer? 

-Linda MichelleÅrets pakkekalender!


Årets pakkekalender er ferdig for i år! det var ikke lett å finne så mange små ting.. Og en del har jeg bestilt fra nettet, men leveringstiden tar så tid, så i går handlet jeg likesågodt hele greine ferdig, så får småting jeg har bestilt bli til noe annet moro :)I disse posene har jeg fordelt en stor pakke med lego friends.

Emilie ønska seg lego friends kalenderen i år, men jeg synes den var litt liten og inneholdt lite til å koste 200 kroner! Sjekk her a!Wow, synes ikke dette er store greine man får i kalenderen de tilbyr i år....

Dårlig...

Så jeg kjøpte likesågodt en stor pakke med lego friends og satte meg ned med bruksanvisning og lagde trinn for trinn i riktig rekkefølge og laget heller en slik legofriends kalender. Tror Emilie synes det blir gøy å få bygge mere og mere for hver dag, og ikke bare få en liten figur hver dag. 

Så på julaften er denne legofriends helt ferdig bygd ! :)

 

Så om dette faller i smak så skal jeg fortsette med å lage sånne kalendere hver jul :) 

Skal prøve å få lagd en til Michael og, men er ikke lett å finne 24 smågaver til en gutt. Haha! 

Har dere laget kalender til barna eller noen andre i år? 

Eller er du kanskje så heldig at du har en selv? 

-Linda Michelle :)Laga drømmefanger til bilen!


Jeg kjedet meg litt i helgen, så tok frem de gamle tingene mine og lagde meg en fin drømmefanger jeg skal ha til pynt i bilen min. Jeg ble egentlig ganske fornøyd med den, og det tror jeg også bilen min ble :)

Så nå som det er så mye kaldt og guffent vær så skal jeg sette meg til å lage noen drømmefangere igjen :) Det er jo moro, og ikke minst billig å lage! 

Har noen prøvd å lage drømme fanger før? 

-Linda Michelle

 Selfie med kamera VS selfie med snap


Jeg og kjæresten min satt å funderte på hvorfor i huleste vi så så innmari annerledes ut når vi tok selfie med mobilkamerat på Iphone. med frontkameraet, såklart, som vi gjør med snapshat også. Jeg trodde kjæresten min tulla først, men han så veldig annerledes ut med vanlig kamera enn med snapchat kamera. Vi fikk ganske lættis, og jeg måtte selvfølgelig prøve meg her om dagen...

                                  Snapselfie                                                                 Iphone med frontkamera 

 Jeg satt helt likt på begge bildene, helt stille, ikke rørt meg en cm, kun byttet om fra snapchatkamera til Iphone frontkamra. Synes jeg ser ganske komisk ut på Iphone bildet :P Så jeg lurer på om dere har lagt merke til at bildene blir totalt annerledes? De blir liksom speilvendt eller noe, og sånn er ikke jeg vant til å se meg selv, haha!! 

Dette er ett tydelig bevis på at vi er ikke like på begge sidene i ansiktet. Deler vi ansiktet i 2, er jo ganske forskjellige mange av oss.

Har noen andre merket dette? Hvem bilde ser best ut? Jeg synes snap bildet er mest likt meg( sånn jeg ser meg selv) Men det andre ser ikke ut som meg liksom :P

 Prøv dere og, skikkelig rart!!

Ha en fin dag! 

-Linda Da jeg var liten...


Ungene i dag de leker ikke cowboy i skogen, de lager ikke olabiler. Unger i dag får ikke engang lov å klatre i trærne! jeg synes det er for ille at det skal være sånn. Ting var bedre på mange måter før. Det var enklere. I dag bruker unger for mye tid på tvspill og nettbrett. Jeg har en datter på 8 år selv, og det blir faktisk en del ipad og tv innimellom. Men det kommer faktisk av at det er sånn det er i dag. Ungene går ikke bare å ringer på døra til hverandre her. Vi voksne avtaler det som regel. Da jeg var liten syklet jeg til venninne mine eller ble kjørt, selv om de ikke alltid visste at jeg skulle komme. Når jeg vokste opp som liten så hadde vi jo ikke mobil. Mobil fikk jeg i 6 klasse tror jeg. Det var med stor antenne til å dra opp og greier. 

Jeg skulle ønske ungene i dag var mere ute å lekte naturlig. Ikke planlagt hele tiden. Men Emilie blir stadig større og det er ikke lenge til hun kan begynne å sykle og gå til venninner selv. Det blir nok stor stas for både meg og Emilie :)Det er helt utrolig hvor fort unger vokser egentlig, hvor mye unger utvikler seg. For hvert år som går nærmer de seg mere og mere litt mere voksen liksom. Tenkte over hvor fort Emilie har blitt stor i går. Emilie fyller 8 nå på søndag som kommer. Og gjett om ho gleder seg. Stor jente!

Jeg hentet Emilie på SFO her en dag og Emilie spør meg hva vi skal gjøre den dagen. jeg svarer at Michael har bursdag, så vi skal feire litt bursdag. Noen av de andre jentene som sitter rundt bordet med Emilie kikker på meg å lurer på hvor gammel han blir. Jeg svarer at han blir 24. Jentene synes han var "liten" som de sa, og lurte på hvor gammel jeg var. "28" svarte jeg, men de dåna helt og sa tilbake: "moren min er 42 eller noe....." hehe, ja det er jo sånn i dag, forskjeller her og der... 

Men nå skulle jeg egentlig skrive mere, men må nok gå... 

Vi blogges :)

-Linda Michelle KvamNå får jeg 190 flyktninger som naboer!


Horten næringspark har ett hotell som har inngått en avtale med UDI. Det skal komme busser i natt med opptil 190 asylsøkere som skal få rom og mat for noen dager/uker. Jeg synes dette har skjedd veldig fort, og nå kommer de allerede i kveld. Jeg håper og tror det vil gå greit for seg. Jeg håper alle parter forholder seg rolig og ikke lager noe drama. Her vil de få det bra. Hotellet er flott, sentrum er ikke så langt unna, maten er god og de har det rent og pent. Kommunen oppfordrer oss til å møte flyktningene og kommunisere med de. De vil være her fra 2- 10 dager sies det, men at de forventet seg noe lenger. I kveld vil det holdes informasjonsmøte for innbyggerne i kommunen. Jeg har faktisk tenkt å reise på informasjonsmøtet i kveld for å få vite mer om saken. 

Har det kommet flyktninger til ditt hjemsted?

-Linda Michelle

 
25, Horten

Linda- Alenemor til Emilie 5 år. Bestevenner for alltid <3KategorierArkivAnnonserhits