Det er noia å bli gammel!


I dag har jeg ikke lyst å verken poste noen bilde eller skrive noen ting. Jeg begynner å bli gammel. 27 år. Rynkene kommer forsiktig frem og jeg merker at jeg ikke er "ungdom" lenger. Det gir meg NOIA! Så .... snakkas.....Glad! :D


Jeg må bare si at jeg er så glad om dagen! Alt er så greit, alt går så fint. Emilie har feira bursdag i hele helgen og endelig har hun blitt 7 år. Stoooor jente i hus! :)

Skal blogge og legge ut bilder fra feiringa fra helgen i morgen, nå er det så zzzz her....

På vei hjem fra jobb sliten og gåen. Men like blid :) 

Men nu er det natta her, natta alle :) 

-Linda MichelleJippi!


Jeg har fått meg en ny spennende oppvaskmaskin i dag. Haha! Eller egentlig er det ikke haha i det hele tatt, for den andre jeg hadde røyk rett før bursdagen til Emilie. Passa veldig dårlig, men har en ny stående her nå, så en jeg kjenner er rørlegger å skal fikse for meg så den blir i orden før bursdagen til Emilie :) Braaa! :)

Ellers er jeg på jobb om dagen, koser med dyra, forer og står i. Det er kommet kjempe masse sau på gården nå, de skal pares og få lam på gården i vinter/vår, og jeg gleder meg masse. Da må vi sosialisere lammene, kose med de og bare dulle. Gleder meeeeeg!!

Emilie har bursdag denne helgen som sagt, og det skal være selskap både lørdag og søndag her i heimen. Lørdag er det voksenbursdag, søndag kommer klassevenninnene hennes for å feire med Emilie. Ho gleder seg masse!! 

Vi skulle lage en pinjata, det var Emilies ønske, men jeg har funnet ut sammen med Emiile at vi lager stor papirpose istedet, det er så mye jobb og lage det, og tar jo så mange dager. Så vi pynter en fin papirpose istedet sammen :) ! Det var helt greit for Emilie. Moro blir det sikkert for ungene uansett :) 

Store snart 7 åringen og meg. Vi koser oss alltid sammen :) !

Jeg har vært skikkelig dårlig på å bruke speilrefleks kamera i det siste.... Jeg skal ta det med på jobb på mandag jeg, og ta noen fine bilder av dyrene! Hehe :) Er blitt utrolig glad i dyra som er på gården. Alle sammen. Når man går å duller og steller med de, så blir man knytta til de, og kjent med de. Dyr er beroligende vesener :)

Her er ett bilde av meg fra Emilie var på kontroll med øyet sitt. Det går heldigvis bra nå og hun skjeler ikke! Det er helt utrolig!! Jeg vet ho er sååååå glad for det selv også. Ho gleder seg til øyet ikke er rødt i det heeeel tatt noe mere. Er bittelitt rødt enda, men det går over, heldigvis :)

Men får fortsette med ryddings og planlegging av bursdager. 

Dere får ha en flott kveld alle sammen!

-Linda MIchelle
25, Horten

Linda- Alenemor til Emilie 5 år. Bestevenner for alltid <3KategorierArkivAnnonserhits