Bilen min!!


Jeg må bare vise dere... Har da hatt bilen en stund nå, men jeg har hatt så masse trøbbel med den. Nå går den som ei klokke hver dag. Utrooolig deilig! 

 

Det er helt passe hvor avhengig man blir av bilen sin. Jeg er blitt kjempe avhengig. Men jeg passer allikevel på å ikke bli for lat, og går og sykler når det ikke er så langt at jeg trenger bil. men må innrømme at det er veldig lett å bare sette seg i bilen og vri om en nøkkel. Men gud så deilig!

Jeg + bilen = Fett!!

 Frøken hestejente!


Emilie har fått en ny interesse. I går var vi på Lefdal rideskole for å prøve ut dette. Emilie gru gledet seg og visste ikke helt hva hun hadde i vente, men hun gledet seg tydelig. Vi kjøpte ridestøvler og ridehjelm dagen før, og Emilie la seg stolt kvelden før med ridestøvler og hjelm i senga.

Da vi endelig kom frem til Lefdal rideskole var Emilie spent. Vi gikk først å tittet litt på hestene og noen andre som drev trening. Etterhvert fant vi Emilie sin kursleder og hun viste oss frem. Emilie har fått tildelt en liten ponny. Den heter.... Bonni!

Kjempe søt ! :)Emilie leide Bonni ut på banen og var så stolt! Hun gjorde seg litt kjent med Bonni og satte seg på med hjelp av en jente. Jeg sa til Emilie at hun måtte forberede seg på at hun ikke kom til å ri rundt med en gang, men hun både travet og hoppa ett lite hopp med en som løp og leide hesten ved siden av. Emilie var sååå stolt, og det ble jammen jeg også!Det var ikke så lett å få tatt noe nærme bilde av Emilie i farta, men her er hun iallefall, Emilie, Bonni og jenta som hjalp til. Kjempe flinke alle sammen! Så Emilie vil prøve mere, så da blir det ridning en gang i uken. Veldig morsomt å se Emilie blir så stor og får egne interesser.

 

Kjempe stolt mamma !! :)

Har deres barn noen fritidsaktiviteter?

-Linda Michelle

 Hjemmelagde potetbåter


Jeg satt hjemme alene med en syk Emilie før helgen. Kjedet meg og var sulten, så tenkte jeg skulle prøve å lage hjemmelagde potetbåter i den nye frityrkokeren min som jeg fikk til bursdagen min av min kjære!

Det var mye enklere enn jeg trodde! Også så godt OG sunt! Jeg brukte kun 4 cl olje! Og dette ble til ca 2 porsjoner :

 


1. Skrell potetene. Fine med store, runde poteter for å lage båter.
2. Kutt potetene så det blir fine, tynne båter.

3. Til dette brukte jeg kun 4 cl olje!4.Jeg lot potene surre  og gå, det ble vel litt over en halvtime de sto, før de ble ferdige.5. Her stekes de i den geniale frityrkokeren min! :D6. Straks ferdige :)7. Ferdige!


Det smakte helt utmerket :D 

Så til uka skal jeg lage potetbåter til hele gjengen her :)

Har du prøvd å lage sånt hjemme før?

Håper alle har en fin kveld! 

-Linda MichelleSykle til skolen !


Tidligere fikk ikke barn under 5 klasse sykle til skolen alene. Fra og med i høst har vi nye regler. Ungene har lov uansett alder nå. Jeg synes det er riktig. Det er jo foreldrene som bør se om det er forsvarlig for barna å sykle langs veien til skolen selv. Emilie sykler ikke til skolen nå, men når skolen flytter tilbake og hun vil ha en km å sykle så vil jeg vurdere å la henne sykle småveiene til skolen. men ikke alene, sammen med venner. Sykler deres barn til skolen? 

Er skoleveien forsvarlig? 

 La han få sultestreike!


Dere har sikkert lest at Breivik har lyst til å sultestreike nå..

Og i følge lovene så kan han faktisk sultestreike hvis han vil, så jeg mener at de får la han sultestreike da! Vi bruker haugevis av penger på han i det fengselet sitt, han forlanger og ordner og tror han er kongen i fengselet, noe han ikke er. han er den største taperen og idioten der inne!  


Har absolutt ikke lyst på noe bilde av Noe Breivik på min blogg, så valgte heller ett annet bilde.

Så lenge lover sier at de kan ikke tvinge i han næring heller, bare informere han så han er forstått over helsa si. Han er jo klar over at han sier han vil sultestreike til døden, så da synes jeg han skal få gjøre som han vil jeg.

HVA SYNES DERE? 

Er det greit at han sultestreiker? 

-Linda Michelle Kvam 
25, Horten

Linda- Alenemor til Emilie 5 år. Bestevenner for alltid <3KategorierArkivAnnonserhits