Jeg har fått meg ny bil :)


Er kjempe fornøyd, har nemlig fått meg bil! :) Endelig var det min tur liksom! Jeg er kjempe fornøyd, til tross for at jeg ville ha en A3, så ble det en A4.... :D Den er blå/grå. Av og til kan den se lilla/grå ut og. Så ikke den typiske kjedelige sølvfargen de fleste biler har heller! 

Fresh sak synes jeg! Ikke verst til å være førstegangsbil ;) Så vi to holder på å bli godt kjent med hverandre om dagen, haha! Til sommeren skal jeg freshe den opp enda litt til. Moro! :D 

Ellers er det jobbing og masse annet. Livet blir helt annerledes med bil, man har liksom muligheten til så mye mere, og er sååå deilig å slippe å sitte hjemme å planlegge alt mulig med buss osv..

Frøken blidfis og jeg slår ihjel en halvtime i bilen før det var spillkveld for klassen hennes på SFObasen. Vi skulle ha med UNO, men fant ut at vi hadde to kortstokker visst, så ble sittende å sortere litt mens vi kjeda oss i bilen .... Men Emilie koste seg masse på spillkvelden! :)

(Emilie har mista enda en tann!)

Hehe, Emilie ser ikke blid ut, men er dypt konsa og sorterer kort i passasjersetet (noe som seff var stas å sitte foran mens vi venta) 

Så nå tenkte jeg å ta kvelden for meg selv her. Deeeeeilig. Jobb igjen i morgen! Jeg koser meg masse i den nye jobben egentlig. Det er liksom så mye rart å gjøre, bare 1 kjedelig ting hele tiden som det ofte er på de fleste jobber. Så får se hva det blir ut av meg når jeg blir "stor". Haha :) !! 

Ha en fin kveld alle. 

Åssen er gradene hos dere? 

-Linda Michelle :)

#Vestfoldauto #Audia4 #Barn #katt #katter #kattesuss #UNO #unokortspill #datter #blidfis #spillkveld #KarljohansvernJeg er med i vi i Løfgrenda klipp!


Det skjer litt småting på fronten med pilotserien jeg var med å spilte inn håper vi. Det er en liten trailer på youtube som kan sees. En annen film blir publisert litt senere tror jeg.

Her er jeg, nr 2 fra venstre i svart bukse, hehe .... Faktisk gikk jeg delvis på krykker der, rett før jeg heiv dem helt, så ikke gæli at jeg klarte å være med!

Gleder meg til det komme rmere :)

Se den lille smakebiten under!
-Linda MichelleNåå skjer det mye!


Som overskriften sier. Nå skjer det mye. Og har skjedd. I dag har det vært den 3 beste dagen i mitt liv har jeg funnet ut. Hvorfor vil jeg fortelle dere senere :) Jeg skal legge meg med ett smil om munnen og drømme sååå søtt! :) Jeg og Emilie skal overnatte på loftet i natt (med trapp ned selvfølgelig). Så Emilie sover der nå, og jeg skal opp å legge meg med ho etter jeg har blogga litt :) Jeg har ei seng der oppe, og en madrass på gulvet. Emilie ville ha madrassen, så jeg tar senga der da. Hehe, litt moro for Emilie å sove på loftet da!

Det var ballongslipp på Bakkenteigen i går. Coca Cola zero hadde konkurranse. Vi skulle alle løpe til ballongene som ble sluppet fra lufta, sprekke de å finne gevinster. Kult, dette må jeg være med på tenkte jeg. Vi sto klare og ballongene raste ut, jeg løp alt jeg hadde og la merke til at jeg var foran alle nesten og fikk smelt en HAUG med ballonger. Da jeg reiste meg så jeg at buksa mi var spjæra på kneet, jeg kjente det blødde bak der og hånda mi var litt prega av folk som omtrent lå oppå meg for å få tak i noen ballonger. Men det var bare en klatt med ballonger UTEN premier. De måtte ha en filmings med klin gale folk. Jaja, tenkte jeg, neste er iallefall premier. 

Så jeg gjorde meg klar for andre gang og løp som faen mot ballongene. Men det blåste så mye så ballongene ble ikke akkurat sluppet ned fra lufta da, de datt ned i en klase på gresset og en haug med folk klikka max. Da alle ballongene var sprekt så jeg jenter som lå på bakken og dro skjerf til seg og kledde omtrent på seg. Det tok virkelig av! Jeg fant dessverre ingen premier i noen ballonger, men det var moro og da :) Egentlig skulle jeg være med på innspilling av no greier etterpå, men alt ble bare kaos og jeg fant ingen, så reiste hjem istedetfor :)

Emilie er MYE bedre i øyet sitt og er sååå flink til å ta dråpene sine daglig nå. Hun er nesten ikke rød på øyet lenger og det bedrer seg mere og mere for hver dag. Har ei superflink jente som har gått igjennom dette! Men jeg vet hun vil takke seg selv når hun blir stor også for dette. Det var jo hennes valg.... Fikk denne søte tegninga istad av Emilie. Ho er så god med meg :) Det gjør meg så glad i mammahjertet mitt av slikt..... 

Ellers er det en del fotoshooter for tiden da, det er jo ganske ålreit. Så jeg var på en på søndagen, neste søndag blir det enda en shoot. Her i Horten, faktisk! :) Så gleder meg til det! 

Må smelle inn ett bilde fra søndag da. Jeg har jo alltid hatt pinnetynne armer .... Og alt annet og egentlig, så måtte flexe litt for fotografen og be om ett "hulkbilde" haha!! :) (og ja, tenkte det var litt rart siden det er i bh, men jeg har mindre klær på meg på stranda) 

Når helga er over, da er det skole og jobb på oss her igjen. Emilie kommer nok til å synes det kjempe ålreit å komme på skolen og med venninner igjen. Jeg syns det blir greit å komme til hverdagen igjen jeg og. Blir lange dager. Særlig når vi er hjemme hele dagen. Men vi koser oss masse her hjemme da. I går lagde vi masker og så på filmer og hadde det kos. Er så glad i frøkna mi, er liksom aldri alene, og ho får meg så glad :)

Nei, nå skal Linda legge seg, vi blogges! :)

-Linda Michelle

#cocacola #cocacolazero #cocacolazeroballongslipp #cocacolaballongslippbakkenteigen #skrubbsår #fotoshoot #photoshoot #tegning #bestedatter #øyeoperasjon #glede #masker #høstferie #jeans #muskel #lift #snapchat
25, Horten

Linda- Alenemor til Emilie 5 år. Bestevenner for alltid <3KategorierArkivAnnonserhits