Bil over bord!


I dag har jeg bare vært hjemme mens Emilie har vært på skolen. Ho Har vært sjuk i ett par dager, så holdt ho hjemme.

Tror ho syns det var deilig å komme på skolen igjen nå. Hadde med seg dobbelt opp med lekser, så alle de har ho allerede gjort.

VI har også lekt litt med de nye ponnyene hennes, og ho fant ut at ho skulle gjemme en og enhver i hvert sitt håndhåndkle fra badet, så lot ho få gjøre det, og det blei veeldig morsomt når jeg fant dem. Heheh, liker at Emilie finner på leker selv. Ho begynner å bli så stor. Mens Emilie gjorde ferdig tegne leksa si, lagde jeg middag...

Kjøttkaker i brun saus.... mmmmm..... !! :)

Linda's hjemmelaga kjøttkaker tar kaka! HAHA!! :)

Vi spiste oss stappa begge to, og Emilie pleier ikke få lov å leke ved middags bordet, men hun hadde de i hånda, og de satt så godt der ho hang dem, så lot ho få ha de der når ho ikke drakk selvfølgelig. Hehe!!

Bil over bord!! :)

Nå ser Emilie på tv. Ho spurte om jeg kunne slutte å spørre ho om så mange ting, for ho fulgte faktisk med på tv sa a. Hehe! Skal la ho få se barnetv i fred jeg.

I kveld blir det bare å slappe av hjemme, og kose meg med tv og det nye akvariumet. Det er lite, men det er avslappende og koselig å se på :)

Emilie har nå 3 fisker som er bare hennes. 

1 guppy som heter Prikken

1 sugefisk som heter Pippi

1 plata som heter Tjukken

Hehe! :) 

Og jeg har visst alle de andre sier a ;) Hilsen sofasliter'n!!!

Hva har dere gjort i dag?

Hva har dere spist til middag i dag?Im lost......


I dag har det blitt to kjappe, korte innlegg bare. Har liksom vært på farta i hele dag og nå er jeg...............

Helt tappa for powers... Heldiigvis kommer det pizza på døra i kveld da, vant en pizza fra Pizzabakeren med brus og utkjøring!

Så nå bestiller jeg pizzaen, eter meg jævla mett å ser frem til enda en dag er over...

-LindaPostmann pat!


Kort innpå her..... HAHAHA!!!

Kanskje ikke så festlig for dee, men jeg syns den var syyykt festlig.....

En el postbil her i Horten visst. Jaja, sikkert kjekt for miljøet. Nei, får fly, masse på planen i dag ! ha en fin dag alle :)Vi har fått "jenteakvarium"


Jepp, vi har skaffa oss et lite akvarium vi.... Men det ble bare ett lite 25 liters, det er stort nok for oss.

Jeg ble kjempe fornøyd da vi fikk det inn her, for det passer perfekt på hjørnebordet mellom sofaene, og kan se på det hele tiden :)

Koselig synes jeg! 

Vi har 5 guppyer, 1 sugefisk og en plata foreløpig. Dem må jo ha plass til å svømme, og kanskje de formerer seg og? 

Iallefall så var det halvferdig med noen få hvite steiner i bunn, planter som ikke var planta og vannet var gromsete etter sanda....Så jeg måtte gjøre noe.

Vaska sanda, planta planter, kjøpte ny sand, ny fisk og lørdagsgodis til dem. 

Men iallefall ble det slik :

 


Pus synes jo det er veldig gøy også! :) 

Så nå har vi noe å kose oss med fremover. Emilie skal mate de hver kveld før ho legger seg, og ho har begynt å bestemme navn på de allerede. Men den største fisken kjøpte jeg i går når hun ikke var hjemme, og hun kommer hjem i dag. Gleder meg til å se hva ho sier! 

*Rosa, fine, jenteakvariumet vårt*

....................................................................................................................................................................................

Emilie har også gått til innkøp nå......

Ho har kjøpt skøyter!! Kunstløp skøyter! Så da måtte jo jeg og kjøpe meg det. Så håper jeg er frisk nok i beinet til vinteren for å lære jenta mi å stå på skøyter!

Prøvde å laste opp bildet, men det ble bare side lengs....... Ho er såååå stolt da!

Slenger ut ett bilde jeg tok samme dag....

Mamman min og Emilie!

.......................................................................................................................................................................
Hva har dere gjort i helgen ? 

-LindaDagen i dag .....


Emilie kom hjem litt tidligere fra SFO i dag enn ho pleier, så jeg hadde ikke rukket å begynne på noe middag enda. Men ho sa ho ville ha varme rundstykker og melk istedetfor middag, så da ble det varme runstykker på oss :)

Etter middagen gjorde Emilie leksene sine. De skal lære å tegne mønser nå, lage likt mønster etter ett som er tegnet opp osv.

Det er veldig gøy å følge med på leksene til Emilie iallefall, for får jo ikke med meg det ho gjør på skolen ! ;)

Ho synes rundstykker var så godt i dag, så jeg har smurt matpakke med rundstykke og brødskive. Får håpe ingen sier no på det da, det er jo grove, sunne rundstykker :)

Har hatt en veldig blid frøken hjemme i dag... Tullete og.... ;)

Hihi!!

Etter lekser lurte vi på hva vi skulle finne på... Jeg foreslo at vi skulle spille gjett hvem sammen, for vi fant ikke det andre spillet vi egentlig skulle spille.

Så det ble gjett hvem!

Ganske morsomt for store og små egentlig. Også har Emilie tp forskjellige plater vi kan legge inni der, så der ikke blir bare personer hele tiden, men også dyr. Det er jo enda vanskeligere. Synes jeg da!

Emilie er i gang! Det morsomste var at to av gangene hadde vi samme person, haha!! Ho lo godt da. Etter det ville Emilie se på cartoon network, men jeg foreslo at vi heller kunne legge masse puter og dyner i senga og se på riverolf på dataen jeg har der nå. Har jo en i stua, og en på soverommet ;) Så ho sa "jaaaaa" med en gang. Så blei det riverolf, kveldsmat og natta etter det :)

I morgen skal Emilie på turning igjen. Ho gleder seg veldig. 

Ellers har dagen vært helt grei. Tente opp 20 telys i stua her i stad. Blitt avhengig av telys jeg!

Har to sånne fine i vinduet og, så de syns utenfra, tipper det ser koselig ut... :)Men nå får jeg ta kvelden her, sov godt alle!

Det skal ikke jeg og gipsen min ......................

Natta....! :)

-Linda Michelle

 Det føles så lite kult.....


Det føles så lite kult å ikke kunne greie å gå sammen med barnet ditt til skolen, og hente det.

Det er ikke lett å leke fysisk med barn med brukket ben, ingenting er lett.

Det er slitsomt å dra det tunge beinet opp i senga når jeg skal legge meg. Finner aldri no deilig sitte eller ligge stilling for beinet mitt er i veien hele tiden.

Jeg får ikke deltatt på det andre kan nå. Jeg kommer meg ikke like mye rundt = mindre sosial.

Jeg får kortere lunte, har tross alt gått sånn i en deel uker nå.

Husarbeid er en STOR utfordring.

JEG HATER GIPS!!!


(bilde tatt fra google)

... Etter Emilie dro på SFO i dag så følte jeg meg litt lei meg og sinna. Jeg skulle så ønske vi kunne gått skoleveien sammen å prata om alt og ingenting, hånd i hånd.... Det er så urettferdig. Jeg vil bli frisk, jeg vil gå sammen med deg jenta mi, jeg vil hente deg, og se deg stråle opp og løpe mot meg når jeg henter deg. Høre alt du har gjort langs veien hjem, kanskje ta en tur innom bakern å kjøpe med noe godt eller bare ta en annen vei hjem .

Jeg vil hoppe i senga med deg, jeg vil leke gjemsel med deg, jeg vil finne på ting ute med deg....

..... Men det er ikke så lett nå jenta mi. Og jeg har så kjempe kjempe dårlig samvittighet for det. Jeg vet du vil at jeg skal hente og levere deg, jeg vet du vil leke gjemsel med meg, jeg vet du vil herje i senga og leke ordentlig, ikke bare bordaktiviteter....

..........

Så i dag tenkte jeg at jeg skulle ha noe god middag klart til du kommer hjem, har funnet frem øysteins blyant, og ALLE fargene dine er spissa og fine. Da kan vi tegne og spille litt i dag. Du skal få tilbake tromma di som jeg tok for noen uker siden fordi du ikke brukte den som tromme (men vet du kommer til å bli kjempe glad, for du tror jeg har kasta den, men den ligger i klesskapet mitt) 

Jeg prøver å få til så mye som mulig, og prøver å ikke la deg få noen forandringer i hverdagen pga JEG har brekt bein, men noe må det bli... :(

Gleder meg til jeg er frisk igjen, da skal vi til syden vi jenta mi ! :) Delfiner, palmer, sol, bading, bassenger, strender og masse masse som du kommer til å synes er kjempe gøy! Gleder meg til å reise med deg så langt for aller første gang! 

Alt blir så mye bedre den dagen jeg endelig kan gå igjen og leve normalt.....

Haha, vi er fine i like klær da! ;) ;)
Mamman din er fryktelig glad i deg! Du er det beste på heile jorda! <3

Blir mye tenking om dagen... Savner en som er borte fra livet mitt i dag. Men nå tror jeg at jeg får komme meg i dusjen bare å sette på god morgen Norge. Late som jeg er frisk som en fisk !!

ÅÅåååååååååååååååååååååååååå........................

Ha en fin dag !

-Linda

 Nåå er det nok....


I dag var det IKKE koselig å stå opp. SNØ. SNØ liksom. Feslig med krykker og snø a.. NOT.

Er rimelig lei nå, jeg skulle jo ha av gipsen min på fredagen. Fikk den av og tok røntgen jeg og gleda meg til å reise hjem....

Så satte legene på NY GIPS!! Jeg trodde jeg skulle dø på meg da jeg så bruddet på skjermen, og kunne nesten føle det før legen sa jeg måtte ha gips. Jeg visste det på en måte.

Så nå er det 3 nye uker med den gipsen... Den her er strammere og, men den får bare være sånn da. 4 gipsen min nå, og kommer til å gå 3 mnd sammenlagt med gips. 

Så ja, nå er jeg lei, nå har jeg fått nok.... 

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!¨

River meg i huet å lurer på why me liksom?????

..................................................................................................................................................................

ÅNEI!!!


 

Tiara holder med meg og liker ikke denna snøen.... Emilie syns det var kult da! Men hvem unge syns vel ikke snø er kult? :)

Vi tok en tur ut å titta på morgen...

Emilie i morgenkåpa si og morgensveis. SNØ JO!

Brrrrr.... Emilie syns det var kaldt på tærna! Hehehe... Så fort inn igjen... Litt festlig når jeg ser detta bildet og bildet over, ser ut som jeg har klipt det på en måte ;)

 

Det var litt heavy start på vintern det her synes jeg... Så i morgen må jeg til byen å handle vintersko med Emilie... 

Burde nesten kjøpt brodder til de krykkene mine jeg, før jeg går på trynet og brekker noe annet og.. Hadde jammen ikke forundra meg....Off....

.....................................................................................................................................................................................

Dagen i går var vi bare hjemme å kosa oss. Er begrensa hva vi greier å finne på nå når jeg sitter her med det beinet.. Men vi gjør det beste ut av det. Så i helgen har bare vært hjemmehelg :)

 

 Emilie dypt konsentrert... Hun leker med små ponnyene sine i vann..! De står i kø for å stupe og gjøre diverse vannaktiviteter. Hehe!!

Emilie tok fatt i tavla si tidligere i dag og. Den er veldig kjekk, vanlig tavle til kritt på den ene siden, og glatt side på den andre, til tusjer man kan tørke av med klut etterpå. 

Ho er jo blitt så flink til å tegne og. Får veldig skryt av ho på skolen og, de sier ho er så flink til å tegne! Gøy å høre og se :)

Fineste sommerfuglen da! :)

Glad i deg Emiliemor, du er min aller beste venn <3

Er det snø hos dere? 

Ha en fin dag! 

-Linda

 Emilie valgte pannekaker!


Emilie hadde så lyst på pannekaker til middag i dag. Så jeg laga pannekaker. Blid og fornøyd gjør ho litt lekser mens jeg lager mat. Ferdig med lekser, og Emilie setter i gang å leke med pus. De to der assa :)

Ho hadde tegne lekse i dag. Tegne farger i forskjellige former. De lærer om rektangel, sirkel, kvadrat osv nå. Også har de om primærfarger i kunst og håndverk nå visstnok. Husker egentlig vii lærte det på skolen selv, men nå husker jeg jammen ikke hva primærfarger er. Vet dere? 

 

Emilie ble fornøyd med middagen! Og ruller pannekaka seg ut, klarer ho nok å få den i seg på en måte fordi. hehe. Må nesten le litt og ;)

3 pannekaker, melk og smurfene på rommet mitt etterpå- Så ble det plutselig kvelden og vi leste bok, ho skifta til pysjamas, orka ikke kveldsmat etter pannekakene, hehehe, vi pussa tenner også la jeg ho, en blid jente i dag også :)

Emilie leker med pus og laserne våre. Hehe. Kjekk katteleke egentlig, kan sitte stille i sofaen å leke med Tiara. Hehe :) Ho er helt gal når den lysende dingsen flyr rundt på gulvet. hehe. Men jeg er snill å lar ho "fange" den noen ganger da, men må være rar følelse når man ikke kjenner noe. HAHA! Sikkert kult å være katt :)

Nå er det tv på plan her, og jeg teller ned dager, i morgen er det KUN 3 dager igjen med gips! :) :)

Har hatt en kompis på besøk i kveld. Alltid koselig. Iallefall når jeg ikke er sånn suuuupermobil akkuat :P 

Hva har dere gjort i dag? 

Er pannekaker populært hos dere? :)

-Linda

 Ååååååå..... SÅ lei!


Har nettopp lata som jeg ikke har brekt bein jeg ass, så reint og fint det er her nå har det ikke vært siden pappa var hushjelp her tror jeg....

Kjøkkenet er tatt, stua er tatt, rommet til Emilie er strøkent, sengene er skifta på, rommet mitt er rydda, badet er strøkent, klær er bretta og lagt bort og hengt opp, oppvaskmaskin og vaskemaskin har vært i gang og nå skal frøkna som har vært i bursdag i dag skal dusjes før det er natta ....
......... på både meg og ho.... 

Hiv o hoi, dette det tok på for en handikappa kropp... Gleder meg til 
å bli husmor uten slit jeg... !!! Natta!!

Eller... førjeg sier natta... Jeg fikk gratis pizza av Peppes pizza i Horten i går. Var så sulten, så ringte å bestilte meg en pizza. Men det er ikke lett å hente en pizza opp i annen etasje, så mannen var snill å la pizzaen på bordet mitt. Vi slo av en liten prat før han dro og ønsket meg god bedring. Litt etter det, tikket denne meldingen inn!


Så da blir det pizzadate med noen en dag snart! Snakk om service og så snill mann a :) Var sjefen selv, hehe!

.... nå... Natta!! :DFornøyd frøken på shopping!


Emilie har vært på shopping i dag. (Med meg da selvfølgelig) Ho har vært flink å hjulpet til å rydde og hente post, gå ut med søppel osv, så nå hadde ho opparbeidet seg litt penger.

Jeg er jo ikke akkurat den sprekeste om dagen, men istad tenkte at æsj, jeg gidder ikke sitte her hjemme å glane i hele dag og. Så heiv meg i dusjen og tok med Emilie til byen. Vi tok en taxi ned, og buss hjem. Orker ikke gå på krykker helt ned till buss stopp å vente på noe buss. Men fra byen går det jo busser hele tiden. 

Først satte vi oss for å spise, og vi ble mette begge to... Emilie velger alltid chips og pølse ute, og jeg tok det samme jeg. hehe :) Så etter det sto shopping på lista......

Meeeen...jeg trodde jo ikke det skulle bli så mye handling ut av det her. Det var visst salg..... På ponnyer som Emilie har noen av fra før, og ho leker såå mye med dem. Så når vi regna sammen og telte penger så hadde ho råd til ganske mye. Ho kjøpte seg 5 staller med lys hvor det hørte til en ponny til hver stall, gjerder og ett pariserhjul til ponnyene sine.

De pakker ikke akkurat inn med lite papp heller, så jeg fikk stappa det største pariserhjulet nedi sekken jeg hadde med på ryggen, og Emilie fikk en pose som var på størrelse med en søplesekk til stallene sine som ho dro rundt på stakkars. Men ho bare smilte fordi, og inn på bussen med oss. Etter laaaang tid med snøringer, plastikk, papp og masse greier kom alt til slutt ut av eskene sine, og Emilie ble kjempe fornøyd!! :D

Her er 5 (den 5 står bak hjulet) staller på rad, gjerdet er oppe og ponnyer venter i kø for det er fullt i pariserhjulet. Hehe! Så i morgen skal vi leke med ponnyer :)

hihi!!

En fornøyd (selv om ho aper seg til) Emilie som lar ponnyene sine kjøre pariserhjul.

Lurer virkelig på hva jeg skal kjøpe til Emilie til jul jeg, for den jenta har jo omtrent alt...... Men Er gøy å se at ho begynner å ineressere seg mere for leker som er til store jenter. Jeg husker jeg likte sånne figurer og hus osv selv når jeg var liten jeg. Spesielt polly pocket og teeny weeny family hadde jeg masse leker av. Så blir nok noe sånt til jul og bursdagen hennes som er bare en måned til og!!

Synd det er så mange små deler til disse lekene bare, for hjemme hos oss så gikk dem rett i støvsugern om vi ikke hadde orden i lekene. Hehe! Så jeg har sagt til Emilie nå at alle de små tingene ho har nå, og figurene som ho er så glad i, må legges på plassen sin. Og det gjør ho faktisk :)

Emilie sa rett før vi skulle til byen at ho måtte jo pynte seg litt å ha på negllakk. Så ho fant en farge ho synes var fin, og følte seg veldig fin etterpå og, hehe :)

I går var vi på kino å så film og..... Emilie har gleda seg veldig til denna.....

Emilie digga filmen! Jeg selv syns den var ok. Biler er bedre, men er jo som regel nr 1 som er bra og :) Men Emilie ble fornøyd og klappa da han vant på slutten! :) Så tydelig at hun kosa seg ..

Slenger ved ett bilde jeg tok i kjedsomhet istad før jeg logger av bloggen å setter på en film. 

Hva har dere gjort i dag?

-Linda MichelleEN uke igjen!


I går kveld la jeg meg litt etter Emilie hadde lagt seg. Ho hadde fått lov å legge seg i min seng, og jeg var så sliten og trøtt at jeg sa til ho at jeg kom snart inn for å sove jeg også.

Tok meg en røyk på balkongen, kikka utover havet og hutra meg inn igjen. Gikk på badet og var nå klar til å legge meg sammen med Emilie. Men ho hadde nesten sovna allerede ho, så ho sneeeeik seg med dyna si å la hodet på brystet mitt å sovnet der. Og jeg HATER å sove på ryggen når jeg skal sovne inn, men hadde ikke samvittighet til å løfte vekk det lille hodet.

Så jeg var på nippet til å sovne faktisk, så ringte tlf. Jeg tok den ikke, den ringte en gang til, jeg tok den ikke. Det tikka inn ei melding, jeg leste den ikke. Prøvde å sove, det tikka inn enda ei melding. Og til slutt når det ringte en gang til da klarte jeg ikke dy meg, måtte se hvem som var i gang. Men jeg orket ikke snakke i tlf engang, skulle sove, så etter det ble telefonen faktisk stille.

Så sovnet med lille jenta mi i går kveld, var kjempe koselig. Det som kanskje ikke er like koselig er å våkna halv 4 å tro det er morgen............... HAHA! Men tenkte bare at nei, jeg står IKKE opp nå, så jeg klarte faktisk å sovne igjen. Så følte meg døds uthvilt når jeg sto opp i dag. Hehe. Deilig en gang i ny og ne. 

Vi hadde en fryktelig pen sol på morgenen i dag da!Synd alle bildene blir forskjellig størrelse, men tror det kommer an på hvem program jeg legger dem inn i. Så skal holde meg til ett fremover jeg ;)

Her er frøkna mi på vei til skolen i går. Det er så kaldt om morgenene, så jeg tok med meg Emilie til byen for å kjøpe pannebånd og vanter til ho. Men vi gikk gjennom HELE kjøpe senteret uten å finne pannebånd. Den siste butikken vi tok som var siste håp var cubus. Og der hadde de EN type pannebånd. Så vi tok med det og. Men Emilie har blitt veldig glad i den grå lua her med paljetter på, så ho har bare hatt på den frem til nå foreløpig. De andre ligger ubrukt i skuffen ;)

Må nesten skryte litt og da, for bildet jeg tok av jenta og hunden jeg la ut på bloggen for litt siden ble så godt likt at det skal brukes på ei hjemmeside for hundetrening fra og med den 14 oktober. *STOLT*

For de som ikke har sett bildet:

Her er bildet. Dette er Rebekka. Emilie's tremenning, og hunden til tanta mi, Bjørg :)

Jeg har mere og mere dilla på å ta bilder, det er gøy, og iallefal når man får det godt til!! Så jeg skal bli med i Tønsberg kameraklubb når beinet er som det skal, og prøve å bli enda bedre på foto. Dette er jo noe jeg liker kjempe godt. Jeg kunne nok aldri levd av å være fotograf, for det er ikke så mye penger i det. Da skal du ligge rimelig høyt oppe på "profflista". Men sånn bare for hobby er det gøy :)

Så har fått et par oppdrag når jeg er frisk i beinet å ta bilder av venninner og barna dems. Og det gjør jeg med glede :) Koselig de liker bildene mine og spør meg og!

.....................................................................................................................................................

I går var det Cafe på skolen til Emilie. Der ble det solgt kaker, brus, kaffe og noe mat. Så vi koste oss der frem til klokka 5 . Da hadde Emilie samtaletime. Jeg, frøken og Emilie skulle snakke om åssen det gikk på skolen . Og jeg ble så glad og stolt når jeg gikk ut av klasse rommet med jenta mi, for ho fikk jo bare skryt. Hun rakk opp hånda, satt stille, ba om hjelp, gjorde alt perfekt, og ofte sa til læreren "Ja, skal vi ikke begynne snart da?" Så jeg tror jeg vil få ei skoleflink jente i hus!  Og lekser blir alltid gjort perfekt. 

På skolen til Emilie har de noe som heter leksehjep, og det er ett tilbud til alle elevene hver mandag. Da kan de gjerne gjøre leksene sine for resten av uka om de vil. Så Emilie sa selv til læreren i går at ho ville ha leksehjelp hver mandag, for da fikk ho nemlig leke mere hjemme etter skoletid, enn å sitte med lekser. Jammen smart den lille jenta mi ;)

Mye bedre å tegne å gjøre morsomme ting enn å begynne rett på lekser etter å ha kommet hjem fra skolen. Syns leksehjelp på skolen er ett bra tiltak jeg! :D

Nå savner jeg no fotoshot greier igjen. Har ikke vært på shot siden slutten av mai jeg nå. Sommer, brekt bein osv... Men har bestilt meg no nye tøy som kan brukes når jeg er brukende igjen! ;)

Hva skal dere i dag?

Er det "luevær" hos dere allerede? 

-Linda Michelle

Ps: Overskriften betyr forresten EN uke igjen til gipsen skal av! :D
  NI dager igjen bare!!!


Jeg teller ned dag for dag. Nå er det ni ... NI dager igjen til gipsen skal av. Gleder meg no sinnsykt assa! :D

Er veldig vondt i ankelelen min nå, men om jeg masserer den blir den noe bedre. Tror den gleder seg veldig til å få lov å bevege litt på seg igjen. Selv om jeg vil trenge opptrening etter gipsen er av.

18 oktober er den store datoen! :D

Jeg går fortsatt på blodfortynnende da, og jeg småblør i munnen ganske ofte, så tydelig at blodet mitt er tynt nok .... 

Så skal inn å ta nye prøver i dag, sjekke hvordan blodet ser ut, for så å få ny ukesliste med hvor mange tabletter jeg må ta hver dag.... i 6 mnd fremover... Huff, jajaja.... Måtte jo bare skje meg det liksom... ! ;)

.........................................................................................................................................................

Jeg var en tur på IKEA i går da. Bare sånn rask tur innom. Men fikk røska med meg en del. Henta meg en rullestol der jeg, og rulla rundt. Så mye lettere enn å hompe på krykker å handle. Det går liksom ikke helt. Så kjøpte masse egentlig, mest småtteri av hva jeg trengte og litt til. 

Emilie fikk ei tavle med kritt. På andre siden av tavlen er den blank plastikk på en måte, så der kan hun bruke tusjer, også kjøpte jeg selvfølgelig med en rull med papir så hun kan tegne med papir på den og.

Ho DIGGA den og begynte å tegne så fort jeg hadde skrudd den sammen. Tror ho får masse glede av det, nå som ho skal lære seg å lese enda mere. 

Ho kan jo allerede lese og skrive alle bokstaver osv! Så i går tegnet ho, mens hun satte opp noen figurer og bamser som hun lekte var elevene sine som fulgte med på ho. Hehe! :) Ho begynner jammen å bli stor den frøkna mi <3

Flinke minilæreren min! :)

Blime dansen blir øvd på både hjemme og på skolen. Hele skolen skal jo danse den sammen den 25 oktober. 

Og jeg blir stadig skjemt bort. På fredag fikk jeg middag OG dessert levert på døra :D

Også har jeg verdens mest kosete pus om dagen. Til og med Emilie syns hun blir nesten litt FOR kosete noen ganger! ;)

Åååååhhhh... Måtte legge ved detta bildet... Savner sånn sol og sommer allerede :(

Men får gjøre meg klar til prøver osv etterhvert jeg da, dere får ha en fin dag da veit u folkens :)

Hilsen oss i Horten :D

(gammelt bilde)

-Linda MichelleEmilie danser "Blime"


Den 25 oktober oppfprdres alle skoler til å være med på blimedansen. Skolen til Emilie er på meldt og dem har tydligvis tørrtrent skikkelig på skolen. For i går kveld kom hun hjem til meg å sa: "Du mamma, ta å gå inn på nrksuper.no, så skal jeg vise deg noe..... 

Og her er resultatet! ;) 

*Stolt mamma*

 

Danser dere "blime"? 
Ha en fin kveld! 

-Linda Michelle


Fototur!


Jepp, var på en liten tur med pappa, tante Bjørg og Emilie's tremenning, Rebekka. Emilie var hos mamma'n min, så hun var ikke med.

Jeg fikk ikke tatt så masse bilder akkurat da det ikke er så lett å komme seg rundt i kratt osv, men ble noen fine da. Jeg har ikke ordna meg redigeringsprogram enda, så ingen er redigert eller fikset på heller. 

Her er de :

Rebekka med Cindy. Ser jeg burde fått med resten av ørene til Cindy og, men koselig bilde!

Rebekka og Cindy igjen. Det bildet jeg ble mest fornøyd med faktisk. Det var noen som likte det så godt på facebook siden min, så dette bildet skal nå brukes på ei hjemmeside. Moro a :)

Verdens beste pappa og havet. En av hans favorittsteder å være på/ved.

Rebekka med Cindy som gjemmer seg i gresset ;)

Og der kom dem frem hele gjengen.. Hehe.

Pappa prøvde seg litt med kameraet han også (syns han er ganske god på speilrefleks jeg :) , så han tok visst bilde av meg og.... se så blid jeg er, haha..

Dævver av latter av det bildet her. Vi skulle jo rydde opp siden vi spiste lunsj der, og når søsknene lukte opp søplekassa var den full av tomflasker bare. Så de fikk Rebekka selvfølgelig :)

Noen av de andre fine bildene jeg tok vil plutselig ikke lastes opp her, så dette var være for denne gang. Nå er det natta på denna jenta! :)

Ha ei god natt alle :)

-Linda

 Fototur med mitt nye kamera!


I dag tar jeg med kameraet mitt og blir med familyen på tur. Vi skal gå tur med en hund, jeg tenkte å prøve å ta noen bilder osv. Deilig bare det å komme seg litt ut når man er handikappa. Men i dag er det bare 17 dager til gipsen skal av assa. Kanskje dumt å telle ned dager, vil kanskje føles som enda lengre tid da, men jeg må bare, for er så møkkalei nå.

Morgen medisin tatt, mine blodfortynnende tabletter og betakaroten seff ;) 

Emilie er med mamma'n min i dag å koser seg, så tenkte jeg skulle sove litt lenge for en gangs skyld, men det er noe rart med å ha barnefri. Jeg var LYS våken klokka NI jo... Æsj. Så her har jeg satt meg til med pledd over meg, skrudd opp varmen litt i stua og skal straks hoppe i dusjen. Eller hoppe og hoppe. Tar jo sin tid bare det å dusje med gips. MEN, LINDA, det er faktisk bare 17 dager igjen! :P 

Jeg vet ikke om jeg har vist frem det nye kameraet mitt heller. Det jeg skal ha med på tur i dag. Hehe. Er kjempe fornøyd med det. Det har alle innstillinger jeg trenger. Veldig enkel og kjekk zoom er det på det også!

Sjekk her a dere!! Gjett om jeg koser meg med det!

Så håper jeg får noen bine bilder i dag!

Hva skal dere i dag?

-Linda Michelle

 
25, Horten

Linda- Alenemor til Emilie 5 år. Bestevenner for alltid <3KategorierArkivAnnonserhits