Har du noen gang gitt penger til en tigger med ett sovende barn på fanget??


Jeg gir ikke tiggere penger jeg Av den grunn at jeg vet de ikke har det så ille som det skal se ut som. Her i min hjemby er det noen tiggere. Grunnen til at jeg ikke ser på dem eller gir dem så som ei krone har mye med at det er faktisk ikke så synd på ALLE. Mange av tiggerne i min hjemby går å kjøper wienerbrød, 20 røyk og kanskje en red bull på butikken, mens de lar noen andre sitte å passe på den krønsja pappkoppen dems. Altså jeg mener, de har nok lite penger, men wienerbrød og røyk? Er det det dem kjøper seg for penga noen dytter ned i koppene dems? Makan.....

Det er min mening om tigging. Mange mener kanskje det samme. Men hva tenker du den dagen du ser ei ung dame med ett sovende barn på fanget sitt. Foran seg har hun pappkoppen og håper på å få inn noen penger. Og jeg tipper mange gir kvinner med sovende barn på fanget penger. De vil jo at barnet skal få mat, og at moren skal ta seg av barnet sitt. 

Men det er ikke sånn. Pengene du smiler å putter oppi pappkoppen er doppenger. Så moren kan kjøpe dop for at barnet skal ligge der å sove hele dagen. Så folk skal få vondt av dem. Det er barnet det er synd på ! Moren får inn mye mere penger ved å ha ett dopet sovende barn på fanget, enn ikke. Folk får jo vondt av det stakkars barnet som de kanskje tenker ikke har mat omtrent. Men dessverre ligger de der dopet hele dagen for å vekke oppmerksomhet å få folk til å gi de penger. Jeg kan ikke fatte og begripe hva disse mødrene tenker på! Ikke vet jeg om andre styrer over disse kvinnene og barna, men dette er totalt sykt! Jeg kommer aldri i mitt liv til å gi penger til noen med ett sovende barn på fanget. Da kommer jeg heller til å ringe politiet! 

Har du sett en tigger med ett sovende barn? 

har du hørt om lignende?

Ville du gitt kvinnen penger? 

-Linda Michelle

 

 


Den morsomme Michael!


Tenkte jeg skulle skrive ett litt klissete innlegg! ;) 

Jeg har funnet verdens beste og fineste kjæreste. Han er så god på alle måter. Han lyser opp hverdagen min med den tørre humoren sin, de gode smilene, de søte tingene han gjør, for den gode stefaren han er og for den han er, rett og slett.


Bare det å trøkke en is i trynet mitt kan være morsomt for Michael. Og det er jo ikke noe å bli sur for. litt krydder i hverdagen er jo moro. jeg har bade noen ganger ufrivillig i år også, men det er jo egentlig bare søtt :) Hihi! Jeg og Michael kjenner hverandre så godt nå. vi vet akkurat hvor vi har hverandre og har de så flott sammen!


Endelig har jeg funnet han jeg skal dele livet mitt med. Gode og vonde stunder. Livets oppturer og nedturer. Vi skal bygge oss opp til ett hjem sammen og dele alt dette. Vi har planen klare allerede :)

Han er i tillegg verdens beste stefar!

Han stiller opp som en far og er fantastisk mot henne. Emilie er fryktelig glad i han, og jeg ser det er gjensidig. Det er veldig godt for mamma hjertet å se :)


Jeg er i skyene enda, og vet jeg kommer til å være det resten av livet mitt... 

Jeg ELSKER deg, Michael min <3

Takk for alt du gjør for meg og Emilie :*

 Kjærestepoeng!


Jeg må da si at jeg er verdens heldigste jente som har deg Michael!

Jeg våknet i går morges og fikk nemlig egg og bacon på senga :D Såå deilig å føle seg litt bortskjemt og heldig. Jeg har rett og slett verdens mest utrolige kjæreste! 

Han er så snill og god mot meg og Emilie og. Verdens beste stefar faktisk! <3Blir dere skjemt bort av kjæresten innimellom? Synes det er sååå stas jeg! Og skryt gir mersmak vettu ;)

Ha en flott søndag alle!

-Linda MichelleEmilie har fått seng oppi taket!


Jeg har grublet og grublet over hva jeg skal kjøpe til Emilie til bursdagen som er i november. Jeg fikk se en råkul seng med skrivebord nede og seng over. Tenkte at en slik ville jeg kjøpe til Emilie! Ikke bare leker og klær hele tiden. Så jeg jakta skikkelig for å finne riktig seng. Endelig fant jeg en på finn.no og jeg reiste for å hente den, klar til å ha for å sette opp på dagen hennes. 

Men den var altså for stor til å lagres noe sted. Så jeg måtte si til Emilie at hun egentlig skulle få den i bursdagsgave, men ville få den litt før. Og det var heeeelt greit for ho!

Emilie DIGGER den nye senga si. Har ommøblert på rommet hennes så hun kan ligge i køya si å se tv, har skrivepult under, og det er mere "storjenterom" ! Skal knipse noen bilder senere, men her ser dere altså den blide, gode Emilie oppi taket :)Emilie strålende blid før leggetid :)

Har ungene deres køye med skrivebord under? 

-Linda Michelle

 Synes du det er greit med niqab?


Jeg leste ett innlegg i nyhetene her om dagen. Innlegget handlet om kvinner som bruker niqab. Personlig har jeg aldri sett noen gå med niqab, men har sett hijab og burka. Jeg skjønner at de har det som kultur og levemåte. Men om de flytter hit mener jeg at kan da iallefall ikke komme med en niqab!

Ingen ser hvem de er. Om de skal vise legitimasjon, hvordan kan de vite om det er riktig person? 

I Norge er det mellom 50 og 100 kvinner som bruker Niqab i dag. Det er muslimer som bruker disse hodeplaggene som regel. Det sies at det ikke har noe med religion å gjøre, men det har jo det. Jeg personlig synes det er bra at niqab vurderes ulovlig i Norge. Man ser kun to øyne. Ikke munn, ansiktsutrykk eller noe. Det blir jo på samme måte som om vi skal fly rundt med findlandshette... Og da blir vi jo puttet i fengsel, de tror jo vi er ranere da!Hvorfor skal da disse kvinnene få lov å gå med heldekkende hodeplagg hvor kun øyne vises hvis vi ikke kan gå med finlandshetter!?

Ikke at jeg ønsker å gå med noen finlandshette, men jeg synes det blir totalt feil. Personlig er jeg redd for mennesker i drakter og folk som har kledd seg ut. Jeg ser ikke hvem de virkelig er, og det får meg nervøs. Sånn er det faktisk med niqab og. jeg er ikke redd de, men hadde jeg gått alene på gata og det hadde kommet mot meg, hadde jeg gått noen meter ekstra unna, bare fordi jeg synes det er ekkelt å ikke se hvem jeg passerer, rett og slett.


Hadde jeg vært ute å gått tur og møtt på noe slikt må jeg si at jeg hadde blitt litt smånervøs. Nå snakker jeg for meg selv, men jeg ser jo ikke hvem de er. Jeg ser ikke alder, utseende, får ingen intrykk. Ikke annet enn at noe skjuler seg bak. Og det kan ikke vises. Nå vil Norge ha forbud mot niqab, og jeg er helt enig! Flere av kvinnene sier de vil flytte fra Norge om dette innføres, og da mener jeg at da får de faktisk velge å flytte. De får lov å bo i vårt land, de får jobbe her, de får gjøre som oss, og da synes jeg de kan la være å dekke til hele ansiktet så de ikke synes. Vi går ikke med finlandshetter. personlig så synes jeg det er hyggelig å se ansiktsutrykk og smil også. 

Jeg tror heller ikke de vil ha lett for å få jobber. Jeg ville aldri ansatt en person med niqab. Jeg forstår at de har en kultur og vane å leve etter, men å vise ansiktet sitt som alle andre i Norge synes jeg ikke er så mye forlangt siden de og vi faktisk bor i Norge! Jeg er ingen rasist, hvis noen skulle tro det..

Synes dere det er greit med niqab? 

Ville du ansatt en med niqab?

-Linda Michelle

 

 Eget spaanlegg i hagen!


Jada, som dere har fått med dere så har det vært enorme nedbørsmengder over store deler av landet. Det er ikke ofte jeg sier heldigvis at jeg ikke eier hus, men det er virkelig heldigvis! For her jeg leier hadde vi 68 cm vann i hele kjelleren. Strømmen gikk over hele huset, jordingsfeil og masse greier. Flott start på morgen ....

Emilie og jeg kikker ned i kjelleren, heeelt fullstendig overforsvømmelse....

Så det hele endte med at huseier og andre måtte komme til med pumper og lage bekk ut av gården vår. Vannstanden gikk sakte men sikkert ned, men det tok tid. Flere kjellere i samme gate var overfylt, og det var kaotisk. I veien var det ett komlokk som hadde en fontene opp av seg også. Men Emilie synes det var spennende og rart å se så mye vann, og det skjønner jeg jo. Vi måtte jo nesten kjøre gjennom en bekk for å få kjørt på skolen :) 

Men nå er heldigvis alt vannet vekk, vi har fått strøm, og jeg håper ikke dette skjer igjen ! 

Opplevde noen andre overforsvømmelse? 

Ha en fin dag alle :)

-Linda MichelleHar du rastløse ben?


Det har nemlig jeg! Jeg visste ikke at det var noe som het rastløse ben engang. Etter lang tid med søvnløshet så sjekket jeg opp dette en natt det var helt ekstremt. Jeg tok opp mobilen å søkte på "urolige bein". Jeg fikk da opp masse om dette, og at det er kjempe mange andre som sliter med rastløse bein. Det er faktisk en "sykdom"... Etter mere søking på nett, skjønte jeg at jeg hadde rastløse ben som det heter.

  

Det kjennes ut som om noen kiler meg på beina, eller at noe rister inni beina på en måte, så jeg må riste og flytte på beina mine for å prøve å riste det av meg. Utrolig slitsomt! Så jeg bestemte meg for å gå til lege å si dette, og forklare hvor mye det plager meg og går utover nattesøvnen min. 

Legen min sa at det var mange som hadde rastløse ben, og det fantes medisiner for det. Medisiner som gjør at man ikke får disse omtrent ukontrollerte bevegelsene. Jeg var skeptisk til de nye medisinene, men gav det selvfølgelig en sjangs. Jeg har merket at de hjalp veldig, men først nå som jeg ikke har tatt det på flere dager; merker jeg at jeg trenger de, og at de hjelper. Jeg våkner flere ganger om natta uten medisiner, sliter også med å falle i søvn. 

 

Så de som har rastløse bein,  men ikke har gjort noe med det; snakk med legen din. Jeg har iallefall fått en bedre nattesøvn av dette ! :)
25, Horten

Linda- Alenemor til Emilie 5 år. Bestevenner for alltid <3KategorierArkivAnnonserhits