Sykehuset gav meg blodpropp!!


Ja, jeg vet at alle kan gjøre feil, men nå er jeg frustrert, sint, lei meg, oppgitt og faktisk litt nervøs på en gang. Jeg brakk j beinet mitt i midten av august for de som ikke har fått med seg det. Da kjørte sykebilen meg inn og de fant etter mange timer ut at det var brudd, ett komplisert brudd. Så jeg måtte ha gips. Jeg gikk fra lege til lege og hadde nesten aldri samme lege å snakke med. Det er nok sånn det bare må være, men det får meg utrygg.

Legen som tok meg inn da jeg fikk vite jeg hadde brudd, han burde gitt meg blodfortynnende. Det var det mange som sa til meg i ettertid og, men jeg trodde legen ville gitt meg det om jeg faktisk trengte det. Det føltes trygt å reise hjem med gipsen på beinet.

Så kom de neste dagene med ett helvete av smerter og hushjelp av mamma og pappa hver dag. Så endelig ble jeg bedre igjen, jeg klarte å bevege meg uten å få vondt der bruddet var og jeg var så glad for det. Jeg greide husarbeid selv. Noe så deilig (ja, noe så deilig, hahah!) Hevelsen var gått ned så gipsen var ganske løs. Dette snakket vi om på en av mine ukentlige kontroller på sykehuset. Så han sa det var best å btte gips slik at den var litt strammere så det grodde bedre. Vi gikk da inn i gips rommet, tok av den gamle, og fikk barbert leggen, vaska skikkelig og mellom tær og alt. Gud så deilig. Så på med den nye gipsen. Men nå skulle visst beinet mitt så 90 graders vinkel, noe det ikke hadde gjort i den gamle gipsen, så etter 4 uker stiv i beinet gjør det rimelig vondt å bøye ett bein i en helt totalt annen vinkel. Så beit tenna sammen, lot de bøye beinet og få på den nye gipsen. Jeg kjente den var myye strammere enn den forrige, men den var ikke like tung. Det var deilig. Så trodde alt var ok jeg.Etter ca 4 døgn begynte jeg å føle at gipsen var så stram at jeg fikk vondt. Drit vondt rett og slett. Det var så vondt at noen ganger greide jeg ikke la være å si "auauauau" engang, for det var fryktelig. Dette var liksom ikke brudd smerter kjente jeg og. Så tenkte at det er nok gipsen som er for stram i ankelen. Eller no i den duren. Så ringte inn til sykehuset og fikk jo denne hastetimen hvor jeg trodde jeg skulle ta evt røntgen pluss bytte gips bare.

Men når dem tar av gipsen er det jo den klumpfoten som lå der, jeg var kjempe hoven, og var lilla og rød over rista på beinet. Legene begynte å diskutere. Til slutt var de 4 stk der inne. De snakket ord jeg ikke forsto og jeg begynte å bli redd. Det er tross alt meg dem skulle jobbe med. Jeg angrer på at jeg ikke bare brøyt inn å sa "hallo???" Men jeg var så nervøs... Men omsider kommer hun ene dama bort til meg å sier at de må ta en ultralyd av beinet mitt, for det kunne være blodpropp.


..........................BLODPROPP?????.......................... tenkte jeg. I Helvete jeg er 26 år og skakke ha no blodpropp. Det første som datt nedi hodet mitt: "ja jeg har det ja" sa jeg. Helt rar. 

Dumme legedama kommer inn å forteller meg litt om blodpropp og hva som skjer fremover da med medisiner osv. Jeg må ta ei sprøyte i magen hver dag og piller hver dag for å tynne ut blodet for å få vekk  vekk blodproppen... Så kommer a med sprøyta å sier: Se her, så skal jeg lære deg å sette den på deg selv.. LÆRE MEG? Ingen i hele verden kan lære meg å ta ei sprøyte på meg selv når jeg ikke tør å se på at noen tar blodprøve av meg engang. Men joda, det skulle hun lære meg, null problem sa ho.

Heldigvis hadde mamma kjørt meg inn på akutten den natta, for jeg måtte nemlig til overvåkning ett døgn etterpå. Så hun fortalte hvor sprøytskrekk jeg hadde hun og. så den dumme dama endte opp med å ta den på meg. Det blir kanskje litt fremog tilbake og forvirrende skriving siden alt har skjedd over så mange dager...


Her ligger jeg å glaner på overvåkninga. Gud for ett kjedelig sted....

Legen sa selv at gipsen burde ikke vært så stram, så det var nok den som har gitt meg blodproppen. Og det er ganske tydelig at det er det, for de begynte jo på ultralyd på beinet med bruddet, ingen andre steder de sjekke. Så jeg føler meg rimelig frustrert nå. Jeg gleda meg over å ha fått ny og lettere gips, men den gav meg blodpropp istedet :(

Så nå er det en stk blodfortynnende sprøyte som gjør DRITT vondt hver dag frem til blodet mitt er som det skal være, og blodfortynnende piller i månededsvis fremover. Takk Tønsberg sykehus.
...............................................................................................................................................................................................

Dette innlegget over er fra i går faktisk, jeg fikk bare ikke postt det av en eller annen grunn. Men jeg har vært å tatt nye blodprøver i dag, s jeg slipper sprøyta i magen nå, blodet mitt er nesten tynt nok, jeg må bare fortsette på blodfortynnende tabletter i kanskje 3-6 mnd fremover for at det ikke skal komme noen ny blodpropp. Så i dag er jeg ganske happy for det! Til og med legen min smilte godt nå jeg la sprøyta jeg skulle ta i dag nedi lomma igjen fordi jeg slapp å ta den. JIPPI JIPPI!!

Har dere det bra? 

Hva har dere gjort i dag?

-Linda MichelleHastetime på sykehuset!


I dag når jeg Emilie og jeg våkna av vekkeklokka var vi megatrøtte begge to. Emilie ville egentlig ikke stå opp engang. Blir så bra når jeg kan gå med henne til skolen selv og kan sove litterann lengre.... Dette er nesten pining, iallefall når jeg har fått nada nattesøvn selv...

Her har du omtrent oss på morgenkvisten. Neida, var ikke så ille. Vi lå å prata litt i senga og våkna opp sånn, før vi måtte bite i det sure eplet å gå ut i stua for å finne noe frokost og gjøre Emilie klar for en ny dag!

Det er så fin soloppgang hver morgen nå. Noen ganger er den heeelt rød. Den var så fin i dag, så ville så ville ta bilde av den, men da var kameraet mitt såklart tom for strøm...

Men den var omtrent like fin som denne! (tatt fra google)

Jeg har hatt en ferferdelig natt. Nesten ikke sovet i det hele tatt, bare vridd meg for å prøve å finne stillinger som ikke gjør vondt for beinet mitt. Jeg fikk akkutt vondt i går mot kveldinga, ikke bare sånn litt som jeg har hatt hele tiden, men så vondt at jeg ikke greier  la vær å si "auauau" noen ganger. 

Så jeg ringte til sykehuset, og de sa det var absolutt nødvendig med en røntgen av beinet mitt. Egentlig skal alle som gipses røntges etter de har fått på gips, men de røntga meg nemlig ikke forrige gang etter jeg fikk ny gips, bare før de tok den av.

Så kjenner jeg er litt irritert nå, er det skjedd noe feil med bruddet etter de har byttet gips eller noe så jeg må operere så kommer jeg til å fly i flint. Nå er jeg lei nok allerede. Og om det må til en operasjon så blir det leeeenge før jeg kan gå. Så håper bare de intense smertene er for stram gips eller lignende. Utrolig guffen følelse, men det finner jeg ut halv to i dag! Can't wait!

Tønsberg sykehus. (bildet er tatt fra google)

Vi blogges! :)

-Linda Michelle

 Nå leser a som en racer....


Emilie har lært seg alle bokstavene for lenge siden. Men nå har de begynt å sette sammen bokstaver til korte ord på skolen. Og Emilie er superflink. Hun leste alle ordene på arket av seg selv.

Jeg ser hun kikker på reklameskilt, klistrelapper osv med korte ord, og hører hun prøver å uttale de selv. Veldig moro. Snart har jeg en lesehest i hus!

Flink Emilie som gjør leksene sine mens jeg lager middag :)

Hva har dere gjort i dag?

-Linda MichellePysjamasparty på skolen!


I dag skulle Emilie ha pysjamasparty på skolen. Det er belønning fordi de har samlet 200 brakort sier frøkna mi. Brakort er kort de får når de er flinke, så jeg tror faktisk de samler en del kort i løpet av dagene... For dette er 2 gangen de får belønning siden skolen begynte. Forrige gang var det popcorn og film, nå pysjamasparty!

Hun gleda seg veldig, og pysjen er pent pakket ned i sekken for en dag på skolen, hehhe :) Bildet er fra i går kveld, hun måtte ha på akkurat den pysjen hun skulle ha på skolen i natt. Søta!

Men gud så kaldt det var på morgenkvisten da hun gikk til skolen. 5 Grader sto det på gradestokken her. Så jeg fant frem fleece genser hun kune ha under jakka si, og tok på en varm strømpebukse, samt vanter og pannebånd. Snart må jeg til byen å kjøpe enda varmere klær. Enkelt med brekt ben, hehe.... NEI. Men en eller annen snill sjel tar meg nok med på shopping :)

I dag blir det å fortsette husarbeidet, jeg er ferdig med alt, det som gjenstår er å skifte på senger og rydde soverommet mitt. Godt jeg har noe å gjøre om dagene mens Emilie er på skolen. OG GUD jeg gleder meg til nyåret, da er det endelig jobb på meg. Man blir litt rar av å g hjemme hele dagen, og jeg føler iallefall det nå når jeg har brekt bein, hver tur ut må planlegges jo ;)

Nei nå får jeg lage meg no frokost, sette på god morgen Norge og slappe av litt under teppet.

Ha en fin dag alle!

Er det begynt å bli kaldt hos dere? 

-Linda MichelleLitten oppsummering...


Jeg har vært uten barn i helgen, så jeg hr gjort det beste ut av det og vært så sosial jeg kan ! :)

Så fredag var jeg med en kompis på fest. Vi skulle egentlig på MCtreff, men vi stoppa opp i bursdagen, som var veldig hyggelig. Da jeg våknet dagen etter tenkte jeg at jeg kunne reise å besøke pappan min, for han bodde ikke så langt unna der jeg var. 

Så da var det å hompe bortover med krykkene og treffe han. Og der blei jeg faktisk til klokka halv ti tror jeg. Vi bestilte noen pizzaer og Torunn kom etterhvert hjem og ba sønnen sin og barnebarnet sitt ned for at vi alle skulle spise . Veldig koselig :)

Etter det kjøprte pappa og Torunn meg hjem,  eller jeg skulle en tur til noen venner i Horten :) Så jeg har hatt en meget utfyllende og hyggelig helg :) Men det var veldig godt å få Emilie min hjem igjen i går.

Sånn så den nye gipsen min ut før helgen......

Gipsen min blei iallefall dekorativ. Hehe. Hyggelig det. Noe av det har jeg redigert bort, for noen syns det er morsomt å skrive festlige ting som jeg helst ikke vil hompe med flere uker til ;)

Så er noe positivt med gips da, venner kan skrive, ahhaah :)

Må slenge ut det bildet her av jentene mine og. Det er fredag. Emilie hadde nettopp kommet hjem fra skolen og skulle lage ett bursdagskort før hun skulle bli hentet, og pus hadde såå lyst å kose, men Emilie hadde ikke tid stakkars. Bestevenner de to der. heheheh :) 

Blir mye tvglaning med det brekte beinet da, men jeg har som regel selskap av enten Emilie eller pus. 

Var som ei jente i kassen til Emilie sa da hun kom hjem til oss; "Her i huset bor det bare jenter her". Hehe. Søtt da :)

.......................................................................................................................................................

Jeg har begynt å planlegge litt på Emilie sin 6 årsdag og. Det er jo ikke så altfor lenge til. Så hun skal ha ett familieselskap, og ett selskap med venner fra klassen.

Hun gleder seg veldig, og har spurt om å få barbiekake til bursdagen sin, så denne er bestilt. Og hun er kjempe fornøyd. Spurte ho hva ho ønska seg og da sa ho at det var hemmelig. "Hemmelig?" sier jeg? "ja, for hvis jeg sier noe av hva jeg ønsker meg så veit jeg kanskje hva jeg får, og da er det jo ingen overraskelse. Jeg blir glad for alt !

Den fine kaka. Skal være sjokoladekake inni har Emilie bestilt!

Men nå får jeg ta å prøve å gjøre litt husarbeid her hjemme. Har greid meg lenge uten hjelp faktisk, blir bedre og bedre og tar ting litt og litt, så går det til slutt. Med planlegging og tilrettelegging går alt mye bedre!

Ha en fin dag alle sammen :)


Min aller beste venn! <3


Satt her å lurte på å ta kvelden og legge meg da jeg satt å tittet over noen bilder av Emilie. Det er ganske utrolig, for det er ungen min. Mitt kjøtt og blod. Og vi har nå vært i lag i straks 6 år nå. Jeg har passet på henne natt og dag, jeg har gjort alt jeg kan for at jenta mi skal få det best mulig. 

Det er ganske utrolig hvor heldig jeg har vært. Jeg husker jeg tenkte da jeg var liten:  Når jeg blir sånn voksen skal jeg bo med en mann og ha mange unger rundt meg og sånn. 

Men det ble slett ikke sånn. Jeg lever helt alene her med jentene mine jeg, Emilie og pusen vår Tiara, og vi har det så fint sammen! 

Jeg er aldri alene!

Og tiden går så fort Emilie... Jeg prøver å fange opp hvert øyeblikk med deg og gleder meg til flere år :)


Du har jammen blitt stor nå jenta mi! Tenk, 1 klasse og greier. Super flink med lekser og på skolen. Gleder meg til jeg er frisk i beinet mitt så jeg kan hente deg hver eneste dag på skolen jenta mi. 

Elsker deg over alt på jord solstråla mi <3

Bestevenner for alltid.

-Mamman din <3Min aller beste venn! <3


Satt her å lurte på å ta kvelden og legge meg da jeg satt å tittet over noen bilder av Emilie. Det er ganske utrolig, for det er ungen min. Mitt kjøtt og blod. Og vi har nå vært i lag i straks 6 år nå. Jeg har passet på henne natt og dag, jeg har gjort alt jeg kan for at jenta mi skal få det best mulig. 

Det er ganske utrolig hvor heldig jeg har vært. Jeg husker jeg tenkte da jeg var liten:  Når jeg blir sånn voksen skal jeg bo med en mann og ha mange unger rundt meg og sånn. 

Men det ble slett ikke sånn. Jeg lever helt alene her med jentene mine jeg, Emilie og pusen vår Tiara, og vi har det så fint sammen! 

Jeg er aldri alene!

Og tiden går så fort Emilie... Jeg prøver å fange opp hvert øyeblikk med deg og gleder meg til flere år :)


Du har jammen blitt stor nå jenta mi! Tenk, 1 klasse og greier. Super flink med lekser og på skolen. Gleder meg til jeg er frisk i beinet mitt så jeg kan hente deg hver eneste dag på skolen jenta mi. 

Elsker deg over alt på jord solstråla mi <3

Bestevenner for alltid.

-Mamman din <3Glad dag!


I dag er jeg glad! Har ikke rukket å ta noen bilder i dag, for har ikke tenkt på det engng, men er så overraska over snille alle er med meg. De ordner og styrer. Istad s kom naboen kjørende, så jeg halta rundt så fikk sitte på med han og. Smooth ass. men nå får jeg besøk og skal prøve å nyte livet litt, jeg blogger i morgen tidlig, ADIOS! ;)Nå er jeg skuffa og forbanna....


Ja nå er jeg skuffa ass. Gidder ikke blogge no langt innlegg engang, for jeg har ikke annet å si at jeg får ett møkkaliv i 4 uker til. Jeg skulle liksom inn å ta røntgen i dag på sykehuset. Og gipsen av om en og ei halv uke. Men neida, dem tar å bruker den saga si og tar av hele gipsen, tar røntgen og klæsjer på en ny gips og sier: " Ja da sees vi om 4 uker igjen da, da skal gipsen av".

Holdt på å dø på meg der jeg satt. Og den støgge gipsen her er stram som f... og..... Den andre var iallefall LITT levelig.

Nei nå gidder jeg ikke mer, går å legger meg. Natta alle friske kropper der ute!Kort innpå! 3 tanna ute!


Fikk ei kjempe blid frøken hjem fra skolen i dag. Hun rakk ikke kle av seg, ta a sekken eller noe før hun sa ; mamma, mamma, jeg har mista en tann på skolen i dag ! Hun var mega stolt!

Så nå er 3 tann ute, alle 3 er nede, så snart går vel fortenna og! Men hun glemte igjen tanna på skolen i en kork med teip på stakkars. Så hun kunne ta den med hjem, men hun kan jo ta den med i morgen. Så kommer tann feen! Hehe! ;)

Endelig tann nummer tre, gud så stor jenta mi begynner å bli nå! :)


Kaaaald morgen. HØST!!


Da jeg og Emilie våknet side om side halv 7 på morgenen i dag hadde ingen av oss lyst å ta en eneste liten tå utafor dyna. Det var megakaldt. Pus (som er innepus) Hadde selvfølgelig dytta opp døra i natt på vidt gap! Så Det endte med at vi forta oss inn på badet der det er varmekabler og kledde på og stelte oss der. Emilie ville bare ha en yoghurt før hun gikk til skolen i dag, så den tok vi inne på hennes rom, var for kaldt å sitte i stua. Hehe!Så i natt skal døra spjelkes GODT igjen før jeg går å legger meg iallefall. Gradestokken viste 9 grader da vi sto opp og, så i dag har jeg tatt på Emilie strømpebukse under buksa. Vet ikke om det er for tidlig jeg, men syns det virket så grøssent,.Så jeg sa til ho at ho fikk ta den av om det ble for varmt utover dagen. Vantene er i bruk for første gang i høst og, og ser jeg må snart tenke på vinterdress og vinterstøvler.
Liker best sommeren jeg. Ikke den teite vinteren og høsten som det bare er kaldt og guffent. Folk er ute nesten bare når de må. Er du heldig å treffer på en kjent i byen feks må de forte seg videre for det er jo så kaldt. Nei lenge leve sommeren altså.

Kanskje jeg skal bli bosatt på Gran Canaria når Emilie har forlatt redet om mange år, og bli gammel sammen med alle der nede. Det er målet mitt her i livet akkurat nå.

Sitter nå under dyna, prøver å få i meg litterann varme her i stua og hører på en fin sang på repeat her nå, synd den ikke er på youtube så jeg kunne lagt den ut her til dere og. Det er Asle beck- Ensomhet. Den gjør meg tankefull, trist og oppløftende på en gang.

Høsten er en annen tid, på alle måter. Så kommer vinteren. Også kommer jul. Egentlig liker jeg ikke jul lenger da jeg var vant med å feire jul med mamma, pappa og begge brødrene mine i 17 år før alt plutselig ble på deling. Da blir jula aldri det samme mer for meg. Men jeg prøver så godt jeg kan å gi jenta mi perfekte julaftner som jeg håper hun vil huske resten av livet, som jeg enda gjør. 

Folk har vel begynt å handle julegaver endaogså tenker jeg. Slett ikke dumt. Skulle ønske jeg kunne gjøre det samme forresten. Men jeg har jo det brekte møkkabeinet mitt da. I morgen er det ny røntgen på sykehuset, og håper alt er på plass enda. Hadde vært megakjipt om noe ikke var som det skulle etter 4 (!!!) uker nå, også måtte jeg kanskje operert å være handikappa enda lengre. Nei huff, får håpe på det beste, jeg skal jo nemlig danse mot vår snart! :)

 

Jeg har fått meg tøffel så jeg ikke skal fryse på tærne da :) Min snille tante Rita har strikket til meg :)

Linda MichelleDagens fra meg.....


ja dagens....13.09.2013


Her er noen fine sommerminner fra denne sommeren... Takk for at du har gitt meg en så fin sommer Emilie. Du har gjort den komplett!

Ha en fin dag alle sammen :) :)

-Linda Michelle

 Tikk takk, tiden går....


Nå syns jeg tiden går litt fortere, og det er ikke såå kjempe lenge til gipsen skal av. Hurra for det. 

Har bare sett på filmer og rydda mens Emilie har vært på skolen i dag jeg da. Ikke stort å gjøre med brekt bein.....

BLOGGEN VIL IKE LASTE OPP BILDER IGJEN!!

FLERE SOM SLITER MED DETTA?? AAAARG!!!!Den nye dataen jeg fikk i gave, og litt bilde oppsummering...


Tenkte å vise dere den nye dataen min da.. Ikke at den er så interessant for mange, men her er den iallefall!

Jeg er kjempe fornøyd! Liten, tynn og fin. Dessuten har den touchscreen ;)

ANBEFALES!

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ha en fin veld alle sammen! :)

-LindaVi har hatt besøk av Cindy!


Jeg og Emilie har hatt besøk av pappan min, tanta mi og det nye familiemedlemmet hennes, lille Cindy.

 

Cindy!

Emilie er stolt som får holde lille Cindy.

Jeg spurte Emilie nå om hun hadde noe å fortelle om Cindy. Hun svarer: Tja... Cindy, Cindy, cindy... Også gikk ho. Hehe!!

Men nå gikk det visst laste opp bilder fra speilrefleksen gitt! Får prøve meg på ett blogginnlegg senere i kveld! ;)

-LindaFor en fin morgen :)


Emilie har sovet i min seng i natt, hun ville det så gjerne, så i natt har hun kosa seg i den store senga til mamma :)

Vi våknet begge av vekkeklokka halv 7. På tide å stå opp for en ny dag, og en ny dag på skolen.

Matpakke smurte jeg klar i går kveld, med brød, youghurt og banan. Også får hun melk på skolen. Håper jenta mi får en kjempe fin dag på skolen i dag.  Er så stolt av jenta mi jeg...!

Hun er så flink når hun kommer hjem fra skolen og, rett på lista over tingene hun skal gjøre for dagen, og deretter rett på leksene som regel. Blir bra for ho når ho får seg skrivepult å gjøre leksene på.

I dag skal jeg få besøk av pappan min, og hunden til søstra han, altså min tante Bjørg :) Kanskje tante Bjørg blir med og? 

Men jeg får gjøre litt husarbeid her så det er ordentlig ryddig før jeg får besøk senere i dag. 

 

 

-Linda Michelle

 

 Meg fra liten til nå!


Som jeg sa på mitt tidligere blogg innlegg i dag, så har jeg det litt bedre, og får gjort mye mer husarbeid hjemme. Mye takk til min lille hjelper som hjeler meg med alt mulig! Så da blir det ukelønn hver uke også.. Det har skjedd lite, som samtidig my i det site... Eller mye og mye, men man setter pris på mye mer når man sitter i den siuasjonen å være handikappa for noen uker..

Skulle jo slenge ut noen bilder fra de siste dagen, men bloggen min svikter meg helt. Lurer på om kanskje bildene er for store pga speilreflekskamera. Men det har jo gått fint helt til nå da.. Merkelige greier altså.. Hmm.. Men jeg gir meg ikke, og prøver igjen i morgen.

Men kan fortelle litt hva som er skjedd i det siste da. Jeg har brukket beinet på flere steder i leggbeinet og går nå med gips. Skal ha den på 3. 5 uker til. Håper det bare blir 3, for den klør og er ferferdelig varm. Så jeg prøver å gjøre det beste ut av det. Jeg ser på filmer, skal bli flinkere til å blogge og. Det er jo tidsfordriv... :)

Så planlegge bytte av mitt og milie sitt rom. Da vi flyttet i leiligheten vi bor i nå, var det meninga at Emilie skulle ha det store rommet, og jeg det lille. Men på det lille var det jo ikke plass til senga mi så så det endte opp med at jeg måtte ta det store allikevel. Det gjør ikke noe for Emilie, men nå som hun har begynt å ha venner på besøk osv på bestemte jeg meg for at hun skal nå få det store rommet. Så når jeg er frisk i beinet skal jeg kjøpe meg en litt mindre dobbelseng som får plass på det minste rommet, også skal jeg gi Emilie ett mye bedre rom hvor hun år plass til skrivepult, tv og store høytalere jeg har ordna til ho, og ha alle tingen sine der, istedetfor litt istua og litt på rommet. 

Jenta mi er så stor nå, og trenger rommet. Og jeg skal lage ett skikkelig koselig soverom til meg selv, selv om det er ganske lite, men om man vil få det fint der, går alt :) 

Både jeg og Emilie gleder oss!

Meg 1-2 år?


 Meg 2- 3 år


 Grimaser er gøy :)


 

Koser meg med is på stranda.. Har dessverre ikke flere bilder frem til for noen år tilbake...

  

Meg 2010

Gamle, små bilder virker... Rare greier.. Får slenge ut noen av de da ;)

Meg 2008

Meg 2009

Meg 2011

Meg vinter 2011

Meg desember 2012...

 
Meg sommer 2013. Men har allerede byttet harfarge ;) 

Jaja, ha en fi kveld alle sammen  !! :)

-Linda MichelleNy data!


Hei alle dere der ute!

Det går faktisk litt bedre med her hjemme! Jeg har lettere for å bevege på meg, har nemlig ikke like ille smerter lengre! Det er digg assa. Så nå ser jeg frem til at gipsen skal av om noen få uker forhåpentligvis!

Emilie hjelper meg en masse hjemme og faktisk. Hun har fått en "plan" som henger på kjøleskapet. Der har hun forsjellige arbeidsoppgavr, som f.eks dekke på, hente posten, gå ut med søppel, ta ut og inn i vaskemaskin osv. Enkle oppgaver som jeg har vanskelig for å få til nå. Om hun er flink å hjelper meg litt hver dag, får hun ukelønn. 100kroner hver mandag. Hun syns det var en grei deal. 

Da hun kom hjem fra skolen i dag, gikk hun rett bort til kjøleskapet og spurte om jeg kunne lese opp hva hun skulle gjøre for meg i dag. Så i dag har hun henta posten, rydda ut matboks osv fra skoleranselen, og egentlig skulle hun dekke på, men slapp i dag siden vi hadde besøk som gjorde det for oss ;)

Rett etter middag banka det på døra. Det var postmannen! Med den nye DATAEN min. Det er den fesheste dataen jeg har hatt iallefall! Det er en asus, touchskjerm på den, veldig lett å bruke da jeg bare kan ta fingeren på skjermen. Den er kjempe tynn og fresh, og tastene er såå digge å bruke! Skal knipse noen bilder av den i sollyset i morgen :) Kjempe fornøyd!!!

Bloggen min vil ikke la bildene laste opp akkurat nå, så venter til etterpå, skal prøve å lage ett nytt blogginnlegg i kveld!

Oi! Jeg fikk til å laste opp ett ENESTE bilde :P Får komme med nytt innlegg etterpå! ;)

Har lastet ned og blitt medlem av Netflix nå, så går i filmer til både meg og Emilie og masse annet kult! Gratis første prøve mnd, så koster det penger etter det. Men det er jo bare 79 kroner i mnd. Veldig veldig kjekt!! Så netflix kommer til å bli brukt mye fremover, iallefall med det mongobeinet mitt :P Så i kveld skal jeg se en film eller to eller tre. har nemlig laget en egen liste over fimer jeg vil se. Netflix er heeelt genialt!

Bruker dere netflix? 

Hva synes dere om netflix? 

Ha en fin kveld alle!! :)Kjedelige dager....


Jadda, overskrifta sier sitt.

Jeg har det sykt kjedelig om dagen... Jeg trodde ikke det skulle være såå slitsomt å ha brekt bein. Men shit, dette unner jeg ikke min verste fiende engang. Det er jo så innihelvete tungt og! Tok en tur på vekta, og om den vekta her er riktig, så veier gipsen på høyrebeinet fader i meg FEM kilo! Ikke rart jeg begynner å få vondt i hofta, og HELE beinet mitt. GLEDER MEG TIL NOVEMBER !!!

Men skal ikke syte mer, heller fortelle kort om hvordan hverdagen min er nå..

Jeg smører mat, og legger i rullekassa mi, for så å skyve den bortover med krykka mi. 

Jeg dusjer med en svær pose over beinet. Bare det å komme seg inn i dusjen, og over kanten på dusjkabinettet er en utfordring på glatta. Og viktig at jeg har krykkene innen rekkevidde når jeg er i dusjen, så jeg kommer meg ut fra dusjen.

Jeg lager mye god middag, ferske svinesteker osv. Heia og hurra for at det finnes fjordland.

Jeg blir jækla sterk i overkroppen. Kan nå sitte på en stol f.eks, ta armene ned på sittedelen å løfte hele meg opp nå. Enda sterkere skal jeg visst bli.

Jeg er på kontroll med taxitur en gang i uka til røntgen på sykehuset for å se at det gror riktig, og at det ikke flytter på seg inni der. 

Jeg er blitt en mega tv slave. Kan nå programmet i huet snart....

Jeg har verdens flikeste jente på skolen, som går i kor på skolen nå. Stas å se de hadde oppvisning på ghranly dagen. (Ja, jeg kjørte rullestol, oh my lord)

Jeg får tatt masse bilder her hjemme.

Og Tiaramor har fått... løpetid..... Festlig, går rundt å hyler og bærer seg og er sååå kosete. Passa ikke helt nå som jeg sitter her med brekt bein akkurat....

 

Tja, se her ja, her blei det masse syting, selv om jeg ikke skulle det egentlig. Men er så shit lei nå assa. Dette skal jeg jammen huske! Heldigvis er det bare (BARE) fire uker igjen da.... LOL.....

 


Gode pusen vår, med alle tærne! :)

Nå har jeg brukt en halvtime på å laste opp disse bildene. Så nå skal jeg bestille meg en ny pc, i KVED. Detta gidder jeg rett og slett IKKE!

Var heldig å fikk blomster i går da, det lyser opp en kjedelig hverdag i annen etasje her... ! :)

Men nå får jeg se om jeg får til å få gjort litt her hjemme da, hehe!

Blogges i kveld! :)

-Linda

 
25, Horten

Linda- Alenemor til Emilie 5 år. Bestevenner for alltid <3KategorierArkivAnnonserhits