De kattene altså ....


Som jeg skrev i forrige innlegg; så har vi jo fått oss katt. Ho er jo ganske så liten enda, så det er for tidlig å slippe ho ut på egenhånd. Heldigvis har vi en liten balkong som hun kan ha doen sin på, og få frisk luft. Det fungerer veldig bra. 

Men det fungerte ikke så veldig bra da jeg våknet til morgen i dag. Jeg fant kun Tiara, ingen Sussi. Sussi som er den mest lekne av de to burde absolutt vært der. Jeg gikk ut på balkongen å ropte: "Sussi!!" ..... Og gjett a, Sussi står faktisk helt nede på bakken å ser opp mens hun mjauer. Gud vet hvor lenge hun har stått der, men jeg er enda glad for at hun ikke forsvant, og at hun heller satt der å venta. Dette er vel 3 eller fjerde gangen det skjer med kattene mine her. Så nå skal Sussi ha forsikring også!

Makan til vimsekatt! Skolen har jo startet opp igjen og Emilie koser seg på skolen. Skolen hennes skal rives, så hun går på en midlertidig skole inntil den nye er satt opp. Hun kviet seg litt for å gå på ny skole med 3 etasjer istedet for 3, og masse nytt. Men det går SÅ bra, og det er jeg glad for. Det er som jeg sier til Emilie, hun kommer jo til å få den fresheste skolen når den er ferdig, selv om jeg skjønner at det er kjipt å bytte. Heldigvis bytter de ikke elever og personale, så disse 2 årene tror jeg vil gå kjempe bra :)


Her er den store 3 klassingen min ! 

Da jeg kom inn på rommet hennes skulle hun ta gruppebilde av bamsene sine. Hehe, det er liksom ikke bare 1 kosebamse her heller, de flyter over jo :P Emilie poserer strålende fornøyd med alle bamsene sine! 

Nei, nå er det på tide å gjøre resten av dagens gjøremål. Som å handle, hente Emilie, lage middag og gjøre husarbeid! 

Synes det er kos å ha noen å ordne for hjemme og stelle for jeg :) 

Som dere ser så er jeg mye flinkere til å blogge igjen, så nå skal jeg holde det sånn også!

Blogger mere i morgen:) 

-Linda Michelle Vi har plutselig fått ett nytt familiemedlem!


Jepps, jeg bestemte deg sånn spontant egenitlig. Mest pga Emilie, og også Tiara, som er pus i hus alene her. Så jeg satte meg ned på finn.no å sjekket om det var noen leveringsklare katter. Michael fant en søt jentepus, og jeg kontaktet de for å høre. De hadde en pus på 10 uker vi kunne få med hjem samme dag! Jeg sa ja og vi hentet lille Sussi :)Jeg var veldig skeptisk til hvordan Tiara ville reagere. Hun har vært herren i huset her alene som katt i over 3 år. Og Tiara er ganske sær og egen. Så da Sussi flyttet inn, lot vi de hilse med bur mellom seg. De begge freste og ville ikke være så mye i nærheten av hverandre. Noe jeg egentlig regna med. Så vi lot begge pusene få hilse på hverandre mellom bur de første dagene. 

Til slutt da de ikke freste like ille til hverandre, da prøvde vi å slippe de løs så de kunne hilse og bli kjent. De freste og la ørene bakover begge to, og jeg så at dette kom til å ta tid. Vi lot de hilse flere ganger uten bur, og til slutt så lot vi de få være sammen under vårt oppsyn. Og da gikk det faktisk fint. Tiara måtte markere at hun var sjefen ett par ganger, men hun merket også at Sussi bare var en liten kattunge. Hun var så snill med Sussi. De ble mer og mer venner, Tiara vasket til slutt på lille Sussi, og de lå ofte sammen og sov. En dag var jeg 100 % sikker på at dette kom til å gå suverent, og at det var bra for dem begge å ha hverandre!


Tiara lar Sussi få sutte pupp av ho!! 

Tiara og Sussi er blitt sååå gode venner :) Tiara skjønner tydelig at dette er en liten kattunge bare. Ho lar ho få gjøre alt med ho. Hun sier ifra at hun ikke liker det innimellom, men det er ikke hardt. Det kan være å f.eks ta den ene forlabben å legge oppå hodet til Sussi. Og da gir faktisk Sussi seg og. LITT :P Lillepus er jo så leken hele tiden at Tiara er blitt skikkelig aktiv! Jeg ser at hun liker Sussi. Akkurat nå i skrivende øyeblikk så har Sussi tatt seg en klatretur på det tomme tørkestativet, og Tiara sitter nysgjerrig under å kikker. Før sov hun så mye mere, men nå er det Sussi som er spennene! 

Så for de som har en katt i hus, jeg tror faktisk de har godt av å være 2 jeg! Jeg ser at begge kattene stortrives her hjemme, og de har så mye selskap i hverandre. Så dette var veldig bra :) 

Håper alle får en flotters dag ! 

-Linda Michelle
25, Horten

Linda- Alenemor til Emilie 5 år. Bestevenner for alltid <3KategorierArkivAnnonserhits