Foto i 2014


Foto i 2014 er noe helt annet enn da kameraene kom til verden. Det fins sååå masse forskjellig nå. Det er ikke bare en dings man tekker opp, sikter mot motivet og skyter. Så var det å sende inn filmrullen for å se åssen bildene hadde blitt. Noen var en finger foran linsa kanskje, andre har alle folka røde øyne osv. Så må si jeg liker måten kameraene i dag kan la oss ta flotte bilder på ! :) Tenkte å legge ut noen bilder av noen av dyrene i dyreparken :D

Koste oss masse, masse alle sammen. Han i blå t skjorte er forresten pappaen til Emilie. Ikke verdens flotteste bilde, men kanskje noen på bloggen har lurt på hvordan han faktisk ser ut.

Da var høsten i gang, og Emilie går i 2 klasse på skolen allerede. Det går såå utrolig fort. Men veldig gøy å følge meg på også!

Emilie synes skattejakter er så gøy nå. Så å gå rundt å gjemme ting i huset og si hvor det er varmt og kaldt er blitt en slager, hun er blitt en racer i bowling, har lært å sykle. Kan nå svømme noen få svømmetak og alt. Tenker jeg lager ett innlegg i kveld også. 

Så noen programmet "født i feil kropp" i går? 

-Linda Michelle

#dyreparken #kapteinsabeltann #kapteinsortebill #densortedame #pirater #mammaogpappa #datter #showidyreparken #reptiler #slange #tarantella #øgle #kristiansanddyrepark #røvere10.08.2014


Jeg har vært dårlig på å blogge i det siste, så nå er det skjerpings... Her er en liten smakebit fra vi var en tur i Kristiansand, og besøkte dyreparken også :)

Vi kjørte med kaptein sortebill og møtte på den sorte dame på veien. Emilie synes det var kjempe gøy. Masse dyr og masse å se på. Dyreparken er som de sier, dor store og små.

Emilie koste seg masse og vi andre også såklart! 

Jeg selv har det sånn greit nok om dagen, mye å tenke på plutselig, men nå er det høst, jeg skal ha meg en jobb og gleder meg til å ha noe å stå opp til på morgenen. Håper alle har hatt en knall sommer. Det har vi! Så det holder :)

Får litt besøk i kveld så....

Blogger i morgen jeg :)

-Linda Michelle
25, Horten

Linda- Alenemor til Emilie 5 år. Bestevenner for alltid <3KategorierArkivAnnonserhits