FOR ei helg!


I helgen har vi vært mega heldige med været!! Det har vært strålende sol hver dag, til og med i dag!

Så i går så fikk jeg slikka masse sol på campinga. Jeg og Emilie var alene der hele dagen, mamma var på jobb, og senere på kvelden på ett familietreff.

Så jeg har nå fått oppheng i å sitte å se på sykehuset på youtube. Er på 5 serien nå.

Altså, det er såå kjedelig å sitte med brekt bein assa... Er så mye jeg gjerne viille gjort, men det gjør det dønn umulig for meg. Men pappa fant opp en fin ting til meg her hjemme istad da, en lekekasse med lokk på, og den har hjul! 

Gjett om det kommer til å bli bedre å ta tallerken osv på den, istedetfor å bruke krykka å skyve forsiktig bortover gulvet. Må man, så må man. Hehe!

Er jo BARE 5 uker igjen nå, huff og huff ass.. Men hjelper faktisk ikke å klage... Så jeg får ta det med ett smil :)

Her sender jeg ut ett lite bildedryss fra helgen !

Alle figurene til Emilie fikk seg nye hjelmer! 

Tror ikke jeg har vist frem snille pappa'n min på bloggen enda, her er han iallefall. Tror ikke han hadde særlig lyst til å bli tatt bilde av.. :P

Flinke jenta mi som koser seg med rosa panteren og Ritz kjeks. Hun handlet for meg på kiosken og greier. Jeg skrev en lapp med hva vi skulle ha, og sendte med bankort og kode, og jenta mi kommer stolt opp i vogna med alt som sto på lappen. Så i går kveld spiste vi masse godteri, potetgull og brus og så rosa panteren sammen helt til leggetid.

Gjett om Emilie koser seg i vogna! Jeg koser meg masse selv, skulle ønske jeg greide å gå normalt bare, og slippe å ha så vondt, slippe å hive innpå smertestillende!

.........Men, jeg smiler fordi...........

Emilie har begynt å lære seg kameraet mitt og, og ho digger å ta bilder! I går lærte jeg ho masse data også, så nå går ho inn på youtube å ordner der aleine og sånn. Lærevillig, og stooor blitt! :)

Solen senker seg, og det er såå deilig atmosfære på campingen! Håper ikke dette ble siste turen før høsten trer inn!!

 

Har noen andre bilder fra campingen tidligere, jeg tenkte å dele med dere også! :)

Ååå, jeg GLEDER meg til jeg er vanlig som det her igjen!! 

Men det er ikke lenge til!................. høhøø...

I kveld kommer hjemmesykepleien (mamma) hit, og jeg skal jammen meg slå til å lage svinestek klart til ho kommer! (ja, fjordland, hehehe)

Jeg får prøve å gjøre litt her hjemme da, selv om jeg har hatt verdens beste rydde og vaskehjelp her, pappa! Alle er så snille med meg nå!

Har hatt en kjempe flott helg, forutenom det møkkabeinet da... :)

Har dere hatt en fin helg? 

Har dere hatt gips før? Isåfall, hva er deres opplevelse/erfaring med gips?

Hvor lenge?

Når er jeg vanlig igjen?

Ha en fin dag videre, vi blogges :)

 

 Ikke dra, kjære sommer!


Hater at det snart er vinterMichellejen!!

Sommeren har gått såå fort, og jeg vil sole meg og bade mere! Heldigvis er det meldt godt vær og sol ei uke fremover, så i morgen tar jeg med meg Emilie på camping rett etter skolen :) Har hatt masse hjelp her hjemme av mange etter jeg har brukket beinet, og jeg setter sååå pris på det! Så i morgen skal pappa kjøre oss opp til campinga og :)

Gleder meg til å koble ut litt der, Emilie også. Synd jeg må hinke rundt på krykker der da, men jeg skal a greie det på ett vis... Deilig å komme sseg ut av leiligheten litt og!

I dag har pappan min og Emilie hjelpa meg mye. Vi har handla, men jeg greier jo ikke bære, bare dra kortet i kassa, så var godt å ha med hjelpere! 

Tiaramor vår røyter no helt forferdelig nå, så har kjøpt nytt for til ho som er mot røyting. Håper det hjelper for det er kattehår everywhere!! Tiara er god jenta vår. Emilie og Tiara er såå gode venner. Godt å se! Og Tiara er omtrent avhengig av meg blitt. Skal helst sitte på fanget, ligge ved siden av meg, være med å lage mat og alt. Blir nesten litt for mye av det gode til tider :p

Jeg har ikke hatt tid til å blogge stort de siste mnd, men gjett om jeg har en masse tid til det nå a! ;) Handikappa max! Og går mot kaldere tider,  så skal prøve å få til ett innlegg hver dag nå :) Har jo fått speilreflekskamera, så skal vise dere litt mere bilder fremover. DIGGER det nye kameraet mitt! 

Såå da blogger jeg litt på kvelden i morgen ( i dag ) !! ;)

Ønsker alle en fin natt, og dag i morgen :)Natta, natta alle :)

-Linda MichelleFørste skoledag, og brukket ben!


Jeg får begynne med det positive. Emilie har faktisk vært på sin første dag på skolen i dag. Hun grugledet seg. Men det gikk kjempe fint.

Hun ble ropt opp, sammen med alle i hennes klasse og hele skolen klappet for henne. Det var veldig rart å sitte på en stol bak å se på bare. Også plutselig forsvant hele klassen, gjengangeren skulle ta bilde av de små! :)

Emilie står bak, i olakjole :) Stas!! 

Da alle barna hadde funnet sin klasse, gikk de inn i klasserommet. Vi foreldrene kunne komme inn å si hade, og der satt frøkna mi så fint på en stol, helt foran, hun hadde fått plass ved siden av en gutt.

Så ble foreldre jaget ut på SFO, for litt informasjon. Skoledagen i dag ble ikke så lang, men i morgen blir det nok litt annerledes. Emilie sier hun gleder seg til i morgen, så tror hun syns det gikk kjempe bra selv. Gjett om jeg er stolt av å ha en 1 KLASSE JENTE i hus! :) 

.....................................................................................................................................................................................................................

......Så kommer det negative. Jeg har brekt hele leggbeinet mitt, og har såå vondt! Jeg sliter med å få gjort ting her hjemme, umulig omtrent. Så heldigvis har mamma vært her det siste døgnet å hjulpet meg. Jeg bruker jo en evighet bare på å komme meg opp til 2 etasje :(

jadda... Ikke lett å flytte på seg eller gjøre noen ting. Aldri følt meg så handicappa i hele mitt liv :/

Men nå orker jeg ikke sitte vridd tvers rundt mer, ha en fin kveld alle sammen :)CAMPING!!


Gir meg jammen ikke som campingturist jeg. Vi skulle egentlig hjem i dag, men vi reiser hjem i morgen tidlig istedet, så Emilie får vært på SFO.

Men vi har hatt mange fine dager. Jeg og Emilie har hatt koselig besøk her i helgen også. 

Hun stoorkoser ser på camping. Og har det ganske så gøy her :)

Slenger ut noen bilder fra de siste dagene og campingplassen, så blogger jeg i morgen kveld :)

Emilie storkoser seg i bassenget sitt :)
............................................................................................................................................................................................

OG Emilie har jo begynt på SFO på skolen sin nå, er ikke lenge igjen til skolestart nå. Hun er kjempe flink og er på SFO alene. 

Og jeg smiler til alle dere der ute :)

Ha en fin kveld :)
25, Horten

Linda- Alenemor til Emilie 5 år. Bestevenner for alltid <3KategorierArkivAnnonserhits