Sommer, sol og barnefri?


Jeg skal nå starte opp bloggen min igjen, ettersom jeg kjeder meg utrooolig mye siden jeg har barnefri i så mange dager. Emilie skal nemlig til farmor og farfar meste av uken og neste uke. Deilig for alle sammen egentlig, Emilie digger jo å være sammen med dem, og de skal på camping i Sverige og. Blir sikkert kjempe spennende for henne!

Jeg selv skal egentlig til rudskogen, gatebil mens Emilie er der, men vet nå ikke helt enda hvor kult det er å sette seg på en do som du treffer noe når du setter deg... Nei det her blei ekkelt, jeg får se om jeg gidder iallefall! :)

Bloggen min skal handle om hva som skjer i min og Emilie's hverdag. Emilie er min lille datter som jeg er alenemor til. Hun fyller 4 år i november, og er så stor og flink jente blitt! Emilie går i studentbarnehage (selv om jeg ikke er student) hver dag på dagtid mens jeg gikk på skolen tidligere, og prøver nå å finne meg noe å gjøre på dagtid selv.

Vi bor i Horten, ganske midt i byen, og trives egentlig her, selv om vi savner gamle trakter. Vi har ingen husdyr eller no, bare meg og Emilie, men vi har det fint sammen her :)

Jeg vil fortelle der mere om oss på veien, og skal prøve å blogge ett inlegg hver dag.. :)

Før jeg avslutter, vil jeg fortelle dere dagen i dag:

Jeg våknet tidlig i morges med Emilie og spiste frokost, det var sol ute allerede (ettersom kl var halv 10, hehe) så vi tok med badebalje, plastkopper, mugger og henta vannslangen for å leke litt. Emilie lekte og lekte med vann, rart det der med unger og vann. Så fant jeg solstolen min å solet meg litt. Er så utrolig deilig å sole seg!

Vi reiste til ei venninne å luftet hunden hennes ettersom hun ikke var hjemme. Etter det gikk vi inom shell å spiste ei pølse hver og tok så bussen hjem for å se på tv og slappe av litt.

Middagen vår luktet pannekaker i dag og, Emilie har fått helt dilla! Så i dag fikk hun velge selv, og det ble pannekaker! Mammaen min kom også en tur innom meg i kveld, men sitter igjen alene nå, og lurer på hva i huleste jeg skal gjøre for noe. Hehe..

Men vi skrives og leses, ha en fin kveld!Elsker den lille jenta her!
25, Horten

Linda- Alenemor til Emilie 5 år. Bestevenner for alltid <3KategorierArkivAnnonserhits