Headerhjelp!


Jeg har fått en kjempe fin header av ei jente. Jeg får ikke til å legge den inn uten at hele designet ellers blir ødelagt. Er det noen som vet? Eller som kan? Setter pris på hjelp assa :D

 Hverdagen med verdens beste <3


De siste dagene har jeg kost meg med verdens beste Emilie bare. Vi har fått testa ut campinglivet og kosa oss masse i sola. Emilie har t skjorte skille allerede og venter bare på at det skal bli bade vær. Jeg skal jo lære Emilie å sykle i sommer, og fullføre svømmelæringa hennes. Ho har jo gått svømmekurs, så ho kan flyte på ryggen og dykke ned til bunnen der det ikke er for dypt. Så gleder meg til vi kan svømme og bade skikkelig sammen :)

Det var både torden, sol og masse rart vær på camping. Den ene dagen var den en masse tåke og sol av og til. Kjempe fint å se på! :) Så vi gleder oss til mange nye fine dager på camping!

 

Tenkte å dele noen bilder med dere av Emilie på 17 mai. har jo ikke laga ett blogginnlegg om det engang, så slenger med noe av det her... 

Verdens beste Emilie best i sekkeløp! :) Gjett om dette ble gjort flere ganger når ho fikk dreisen på det.

Vi hadde en kjempe koselig 17 mai, og jeg var trøtt som ei skjære da kvelden kom, så halv ti sov jeg søtt, hehe!

 Men nå har jeg ikke mere å skrive om faktisk. Rart, men jo mindre man blogger, jo mindre har man å skrive om. haha! Skal bli flinkere fra nå av jeg, har bare hatt en litt hektisk periode ..... :)

Ha en god natt alle sammen :DJeg skal bli bestemor!


Har skjedd inmari mye i det siste. Eller ikke så sabla mye, men for meg er det mye. Det skjer noe hver dag og jeg kjenner veldig at det nærmer seg sommer. Folk er mere ute, og synes folk er blidere enn på vinteren også faktisk. På vinteren så møtes vi kanskje folk ute, men må gå videre for det er så kaldt ute osv. Ikke like hyggelig det synes jeg. Mamma har fått opp fortelt på vogna og vi er klare for litt campingsesong igjen snart. Skal bli fryktelig deilig. 

Jeg vet om en annen frøken som gleder seg veldig også, nemlig Emiliemin! :)

De siste dagene har bestått av fiksing i campingvogn, kjøring, Emilie, og ikke minst... JEG skal bli bestemor... Den fine katta av ett krek vi har som er innepus har vært ute på vift. Ho tok sats fra hele terrassen her og hoppa ned. Det er ganske høyt. Vi bor jo i 2 etasje. Ho fløy heeele dage med til slutt tre hannkatter etter seg. Og yes, ho har/hadde løpetid, så nå blir det nok kids på a.... Jadda. Men blir koselig uansett. Så jeg får gjøre så godt jeg kan for å finne ett godt hjem til de. Og Tiara skal steriliseres etter fødselen av ungene...! Tipper ho blir litt roligere dag også. Ho er a rolig, men har side ville sider. Men ikke så rart når ho er innepus heller. Kanskje noen som lurer på hvorfor ho er innepus. Det er fordi vi bor i storgata, altså en veldig trafikert vei, så der tør jeg ikke slippe ho ut.... Men jepp, nå skal Linda bli bestemor :)

Nei, får hive meg i dusjen, smøre matpakke til i morgen å komme meg i seng. Sov godt alle sammen :)

-Linda

 Hva med Norge?


Det har irritert meg i mange år at vi støtter andre land med penger. Altså, det er jo kjempe bra at noen kan støtte de som ikke har så mye. Men jeg mener vi først og fremst får ordne opp i det fine landet vi selv bor i. Mange har ikke sted å bo, mange spiser mat av containere, eldre får ikke tilsyn og blir alene i timesvis, det er ventelister på alle behandlingssenter for folk som trenger behandling. Behandlinger av alle slag.

Hvorfor ikke bruke noen av de pengene på de som faktisk trenger det? Ansett flere på gamlehjem, hjemmehjelp og hjelp narkomane og alkoholikere å få ett tak over hodet og sunn mat. Anoretikere dør av sult, for de fikk ikke hjelpen. Vanskeligstilte blir drept av vennene sine fordi barnevernet ikke er der osv... Lista er så lang...

Jeg leser artikler om eldre som ikke får tilsyn på timesvis som ikke får gå på do, som er såre nedentil, for at de ikke får tilgang til ett toalett. Og grunnen er jo at det er underbemannet. Toalettet er jo der, men de kommer seg ikke dit på egen hånd. Det skal ikke være sånn.

I Norge sover flere mennesker hver natt ute. Det finnes vandrehjem osv, men for alle er det kanskje ikke så lett å dra rundt på 2 søppelsekker og en svær sekk på ryggen hver dag for å få med seg de få tingene de eier ut av vandrehjemmet. Jeg kan på en måte forstå at de heller velger å finne ett forlatt skur/garasje etc som de kan ha tingene sine og ikke gå rundt dagen lang med ting å drasse på. Og for de er jo disse tingene gull verdt, det er det eneste de har.....

Da jeg var i Oslo for litt siden i forbindelse med en fotoshoot gikk jeg forbi denne mannen.

Jeg fikk veldig vondt av han. Jeg pleier faktisk ikke gi tiggere penger. Ikke fordi jeg ikke synes dem fortjener det, men man kan ikke gi penger til alle som tigger. Og de sitter jo der og tigger av en grunn. Alle har hver sin grunn, men de trenger iallefall penger som alle andre.

Jeg gav han myntene jeg hadde i lomma og han ble kjempe glad. Han takket veldig og vinket og smiltetil meg da jeg gikk fra han. Jeg skulle forbi enda en gang og hadde da selvfølgelig mere småpenger på meg. Mannen satt der enda og jeg stoppet opp og puttet oppi det jeg hadde av småpenger igjen. Jeg så øynene smilte og takket mere enn han sa. Jeg ønsket han en fin dag i solen og han takket og vinket da jeg gikk avgårde igjen. Da jeg skulle hjem til toget igjen måtte jeg forbi der mannen satt igjen. Jeg hadde fått flere mynter i lomma siden sist. Jeg tenkte jeg ville stoppe å gi han de aller siste myntene jeg hadde. Han kikket opp å smilte til meg da jeg kom. Jeg satte meg ned på huk å slang oppi resten av pengene mine. Han kikket rart og snilt på meg og takket meg mere enn noen gang. Sånn pleide han ikke oppleve.

Jeg spurte hvordan han hadde det, og han sa det var greit nå som det var sol. Da slapp han å fryse på dagen. Tingene han eide lå i sekken hans og posen (den sorte bagen foran er min). Han hadde tenkt å sitte der en stund til, selv om de fleste ikke så på han engang som han sa. "Men sånn er det" sa han  og kikka opp på folka..... Han fortalte meg hva han het og hvor gammel han var. Han hadde ingen barn men heldigvis noen venner.Jeg spurte om jeg kunne få lov å ta ett bilde av han og skrive om dette på bloggen min og han sa ja med en gang. Så her er han. Han var verken full, rusa eller sjenerende på noen måte. Han satt der helt stille å tittet på folk som gikk forbi bare, mens han håpet på noen kroner i koppen sin.

Dette er livet til denne mannen. Fortjener han å sitte slik? Jeg kan ikke alt om hans bakgrunn osv og hva slags "hjelp" han evt har fått tilbud om, men jeg synes ikke Norge skal være som det her. Han skal ikke bo på gata å glede seg over at det er sol for da er det ikke så kaldt å prøve å få penger. Og ja, mulig ikke pengene hans går til mat, men de går til noe han trenger. Og han trenger det fordi det er for dårlige hjelpeapparater i Norge, eller så har han ikke fått hjelp fort nok når han trengte, og vil være slik selv... For alltid kanskje?

Det er veldig synd. Hva med å begynne å bruke pengene Norge gir andre land? Og dere hjemme i sofaene som gir penger til utlandet... Jeg forstår at dere tenker at det er synd på de. Men vi har tusenvis av mennesker i Norge som trenge pengene og hjelpen pengene kan brukes til mere. Det er synd på de også. 

Jeg sier alltid min mening, og dette er min mening, hva med å bruke penger som Norge sender til NORSKE mennesker som lider og trenger hjelp på det sterkeste. Bruke pengene på eldre, bruke pengene på de som trenger hjelp. 

Norge i ett nøtteskall...

-Linda's meningerMin travle hverdag!
Tiden går så innmari fort. Fra jeg fikk Emilie og til den dag i dag synes jeg dagene har rast avgårde bare. Syns ikke det er såå lenge siden hennes første bursdag. Neste gang ho har bursdag fyller ho jammen 7 år...

Utviklinga hennes er kjempe spennende å følge med på. Jeg har jo sett ho fra hjelpesløs baby som ikke kan snu på kroppen engang til å bli ett lite, veslvoksent menneske. Ho fyller dagene mine med glede og latter. Ho har alltid en god kos på lur. Ho er veldig høflig og hører (for det meste) på meg :)

Ho leker i timesvis aleine på rommet, har fått masse venninner og lærer masse på skolen. Tiden går så fort. Jeg har ikke så liten unge lenger, jeg begynner å få en stor unge. Som er spennende og annerledes på en gang. Samtalene vi har er ganske interessante, ho veit hva ho prater om. Det er ikke bare ord ho slipper løs. Ho er smart! ;) 

Tenkte jeg bare måtte skryte litt av jenta mi. Det har ho fortjent :) !!

..............................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

Jeg har vært skikkelig dårlig på å lese blogger osv de siste døgna. har liksom hatt nok annet å gjøre. 1 Mai var det campingordning, og her en annen dag var jeg og Emilie med pappan min for å kjøpe båt, så nå blir det båt OG campingliv i sommer. (Håper jeg da inderlig). Deilig!

Pappa og Emilie slapper av i båthavna der vi skal hente båten!

Jeg har vært skikkelig dårlig på å ta bilder i det siste og, så har dessverre ingen nye å slenge ut. Straks er det 17 mai, og regner med at de fleste er klare for dagen? hahaah... neida. Det er IKKE jeg. Vet ikke hva jeg skal ha på meg engang. Emilie skal ha på bunaden sin. Må handle ett par nye pensko til ho og. De beina vokser jo sååå fort! ;) 

Ellers kjører jeg bil om dagen da. Øvelseskjører litt her og der. Har jo dreisen på det, men velger å kjøre så jeg får vedlikeholdt det og er enda tryggere til oppkjøringa. I morgen skal jeg på glattkjøring, JUHUU! :D Blir gøy! 

Jeg var en tur i Oslo i godværet og. Møtte to kule kompiser, Ruben og Edvin Løfgren! Om noen så påskekrimmen på tv2 i år, er Ruben ett kjent fjes! Veldig hyggelig å treffe dem igjen.

Såklart på Edvin må ha en suss på kinnet, hihi! Dere ser jo hvor godt jeg leeeever meg inn i det, lukker øya og greier ;)


Kjære pappa'n min hadde bursdag i går, så jeg kjøpte inn litt pølser og kake og feiret litt bursdag her. Koselig det! Nei jeg må nok ha flere bilder for å få til ett bedre blogginnlegg enn dette :P 

Tenker vi blogges i morgen jeg! ;) 

(Gammelt bilde) 

-Linda
25, Horten

Linda- Alenemor til Emilie 5 år. Bestevenner for alltid <3KategorierArkivAnnonserhits