Tiara 1 år, og sååå deilig varme vi har fått! :D


I går hadde pusen vår Tiara bursdag, så vi feires henne med kake, brus og gave :D

Emilie valgte alt i dyrebutikken til Tiara selv, og hun valgte en lekesak med fjær på, som pus DIGGER, og kattegodteri.. Moro når hun var så spent på hvordan Tiara ville reagere.

Så vi pakket inn gaven og Emilie gav Tiara det, sååå stolt. Hun pakket selvfølgelig opp for Tiara, og var så moro å se at Tiara likte tingene så godt også. Det gjorde Emilie veldig stolt. Hun gikk hele dagen å sa: "åååå, lille 1 åringen min" og koste masse, masse med henne. De er som søsken. Godt for Emilie å ha Tiara i hus!

:)

I dag har det vært sååå deilig vær, så vi tok med oss mamma en tur på kafferiet, og storkoste oss i sola der noen timer. Emilie er så flink på cafe og. Sitter rolig, og ikke noe tull. Hun ble så tørst i varmen og, så tok henne med inn for å kjøpe en cola, men neida, frøkna mi ville ha vann ho. Er såå flink til å drikke vann. Det er så godt, for noen unger drikker omtrent ikke vann fremfor å få valget mellom cola eller vann. Men det gjør Emilie ofte, velger vann istedetfor alt annet! :)

Vi koste oss ute med pølser og en brus før kafferiet da, og Emilie ville jeg skulle ta bilde av oss sammen, og med colaen jeg fant... Tihiiii....

Etter vi hadde vært på kafferiet, tok vi oss en tur på sjøsiden. Gikk innom nille for å kjøpe med noen lys jeg skulle ha, også fikk Emilie se noe kult, som jeg og syns var såååå kul, så hun spurte pent om å få en sånn, og jeg sa ja, og hun ble sååå glad!

Dette er en sak som fyller vannballonger og kan pumpes sånn at vannet kommer ut... Skikkelig kuuul! :D

Så Emilie gikk ned på trampolina, og ville jeg skulle skyte på ho mens ho hoppa, og jeg var ikke vanskelig å be... Så gøøy a... Gøy å være litt barnslig noen ganger! ;) Eller... gjerne hele tiden for min del, hahah!!

Så anbefaler denne. Skikkelig morsom sak!

Har eeendelig fått edhardy kjolen min i posten og, i dag! Weeee, den var kjempe fin! :D

..................................................................................................................................

Nå sitter jeg ute på terrassen å blogger faktisk, er jo sååå deilig varme ute nå, eler det. Og stor koser meg med terassen min, den er gull verdt :)

Men nå skal jeg kose meg videre her ute :)

Ønsker alle en fin kveld :)

-LindaTravle dager


Eller... travle og travle... Jeg har iallefall følt det sånn. Har hatt noe å henge i stoppen i fra morgen til kveld omtrent, og det er jo veldig deilig :)

I går var Emilie min til sjekk med øynene sine på sykehuset. Hun ble sjekket atter en gang, og denne gangen skulle hun ha dråper i øynene, som gjør at legene kan se enda bedre hvordan syne er, og måle det riktig. Og disse øyedråpene svir visstnok litt, så første drypping gikk helt fint, men nr to, daaaaa.... Nei det skulle hun IKKE. Så endte med at jeg og øyelegen nesten måtte tvinge henne, og hun ble rasende på legen. OG meg.. Men jeg skjønner ho godt, for dråpene svir litt i det hun får de i øya, og synet blir veldig rart de første timene etterpå, man ser dårligere. Så hun ble litt stressa av det stakkars... :( 

Men da vi kom tilbake til legerommet etter en stund (dråpene må virke ca halvtimes tid) så var hun kjempe flink, og ikke lenger rasende. Hun klarte testene kjempe bra, og skal nå få nye glass i brillene sine, for de hun har nå et littegrann for sterke for øynene hennes. 

Vi vurderer også en operasjon mot sjeling til høsten/vinteren.. Men vi får se hvordan det går i vei.. 

Uansett, var frøkna mi så flink, så vi gikk rett på narvesen etterpå, og jeg sa hun kunne velge seg akkurat hva hun ville. Og hun valgte en melkerull, og den gikk rett ned stakkars... Hehe!

Så tok vi en tur på jysk å kjøpte soveposer til alle mann. Emilie skal jo snart på overnatting i barnehagen, og jeg og mamma skal jo ta med Emilie på ferie i sommer, så vi kjøpte en til oss selv også :)

Etterpå reiste vi en tur til Revetal. Emilie fikk velge seg mat der, og det blir som regel chips og pølse det, om hun får velge selv. Det er alltid favoritten! :)

....................................................................................................................................................................

Mamma'n min passet Emilie litt for meg i går kveld når jeg var på FAU møte i barnehagen og. Vi planla sommerfesten denne gang, og den er planlagt, så da håper vi det går fin-fint, og ønsker oss godt vær. Den dag skal Emilie "sparkes" ut av barnehagen, fordi hun er så stor at hun skal begynne på skolen... Huff, blir trist og gøy på en gang... ! ;)

Så nå sitter jeg her å hører på dr. hook jeg da, før jeg skal gjøre meg klar til å reise inn på røntgen i dag ... 

Ha en fin dag alle sammen !

-Linda

 

Fine sangen!


Jeg traff Ben Adams fra A1,HIHI!


Ja overskriften sier sitt... Eller traff og traff er kanskje litt feil å si, men jeg fikk ta bilde av han, og fikk autografen hans. Hihihi, føler meg som DEN fjortisen egentlig, men jeg MÅTTE bare.

Jeg digga A1, og særlig Ben da jeg var lita jente. Jeg syns jo han var helt nydelig og var jo nærmere "forelska" i han, for han var jo så peeeen! 

MEN, han er blitt enda kjekkere med åra. Skikkelig kjekkas... Skikkelig og!! 

Jeg sier bare..... wow......

Stilte villig opp for å ta bilde og, ble nesten flau der jeg sto, han smilte til meg. HAHA...

Nei nå skal jeg slutte å være så fjortis, men det var innmari moro :)

Her er autografen hans, kjekt med penn og papir i veska, man vet aldri når man kan få brukt for det ;) 

Absolutt verdt en tur på Tønsberg messa i dag ! :)

Hva har dere gjort i godværet i dag da? 

-LindaNorsk elite wrestlingshow + at jeg fikk hilse på pingu!!


Vært en lang dag i dag....

Da jeg hentet Emilie i dag, dro vi på Tønsberg messen for å titte litt.. Vi gikk først å kikka litt på dyra og koste med de. Det syns Emilie var kjempe gøy.

Emilie matet kalvene med høy....... Og fikk holde kyllingene.. Det syns hun var veldig stas :)

Og seff måtte jo jeg og det ;)

Vi fikk komme inn å kose med lammene begge to også, så søte!

Måtte såklart jeg og. Dyr er så fiiine og søte :)

..... De fleste iallefall ;)

OG..... Vi møtte selveste PINGU!!

Må le litt her... Egentlig er jeg redd for masker og ting i drakt, men akkurat pingu var jeg ikke skeptisk til! ;) ...

....Han holdt så godt rundt meg atte, hahah!!

Takk til Kenneth som tok bilder....

Måtte ha ett bilde av meg og mamma sammen med Pingu og da... Emilie tørte ikke stakkars... 

.........................................................................................................................

MEN det kuleste av alt i dag, norsk elite wrestling som hadde show i dag, og det var virkelig en opplevelse for livet.

Når det er wrestling på tv, pleier jeg å se, for jeg syns det er skikkelig underholdning, men i virkeligheten er det 10 ganger bedre da.

Både jeg, Emilie og mamma stor koste oss med det !! Og lo godt :)

Kjempe artig! Adrian vant, og er nå nr 1 i norsk elite wrestling! Og han var kjempe gooood!

Så med andre ord, som dere ser på bildene, har vi hatt en kjempe fin dag alle sammen :)

Hva har dere gjort i dag ? 

-LindaEmilie er helt alene på skolen!


Ja som overskriften sier: Nå er Emilie helt alene på skolen ... Vi kom dit klokka ni, og trodde ikke vi foreldrene skulle reise med en gang, men joda. Det skulle vi. Barna skulle være der helt alene i dag. Føltes veldig rart å gå derfra på 5 minutter ( ikke det engang ) 

Men hun syns det var helt ok. Satte seg ned på samme pulten som i går, tok frem boka si som hun hadde gjort leksa si i, og sa det var helt greit jeg fikk gå derfra.

Så nå ligger matpakke, frukt og drikke i sekken hennes, og ytterklærne er også lagt på samme sted som i går. 

Må bare si det igjen.. Dette føltes veeeeldig rart, men hun begynner jo å bli så stor, og jeg må bare innse det ... Hehe!

Hun valgte selv en rosa og brun stripete kjole i dag, med rosa genser inni. Hun er blitt så flink til å kle på seg helt selv og velge hvilke klær hun vil ha på for tiden også. 

Jeg må bare innse, det har en stor jente i hus! :) 

Emilie stolt på bussen på vei til skolen! 

Store, fine jenta mi :)

Hun skal hentes igjen klokka tolv, så to timer igjen nå... HEHE!

Slenger ved ett bilde fra siste shot jeg var på... Snakk om å være blid a. Hehe!!!

Hvordan følte dere det da barna deres skulle begynne på skolen?

Hva skal dere i dag ?

-Linda

 Bli kjentdag på skolen !


I dag har Emilie vært på skolen på "bli kjentdag". Der fikk hun treffe alle hun skulle gå i klasse med og de spiste mat og var alene litt, uten oss foreldre og sang og lekte leker. 

Jeg må ærlig innrømme at det kom ett par tårer da jeg fikk gå ut å gjøre som jeg ville i ett par timer mens frøkna mi var alene på skolen ... Var forferdelig rart, men føltes veldig godt og. 

Hun kom i klasse med 3 av guttene som går i barnehagen hennes, til og med sammen med kjæresten sin. Så det var moro ! 

Først ropte de opp alle navnene, gikk inn i klasse rommet og fikk hvert sitt navneskilt rundt halsen. Jeg satt bak å fulgte nøye med, før det var klart for at jeg kunne gå... Hun sa bare: "gå da, mamma" ... Rar følelse... Hihih!

Her er en stolt Emilie som ventet på meg i klasserommet da dagen var over, hun måtte vise frem leksa hun hadde fått til i morgen.

Emilie ville ta ett bilde av meg på skolen også, så slenger det med da ;) Hahaha!!.....

Mens jeg laget middag, satte hun seg ned med en gang å gjorde leksene sine! Flinke jenta mi :) Så i morgen skal hun vise frem leksa si på skolen. Hun var veldig stolt.

Gud, så stor jente jeg begynner å få !

Så i morgen blir det skolen igjen :)

.....................................................................................................

I går var vi en tur på Tønsberg messa. Vi så på konsert med Anita Hegerland, og lufta krøllene i noen karuseller begge to :) 

Sukkerspinn under konserten :)

Emilie synes denne var kjempe kul, og det kan jeg jo skjønne. Like glad i karuseller som mamman sin ho :) HEHE!

Hun fikk med seg en gassballong hjem og. Veldig fornøyd over det.

Jeg fikk med meg en dogtag eller hva det nå heter, med gravert inn navn og blod typen min ( jeg er rhesus negative ) Så kjekt å ha i veska om det skal skje en ulykke en gang ;) ;)

I morgen skal vi på Tønsberg messa igjen å se på pingu som kommer på besøk. Det blir moro :)

Har deres barn vært på blikjent dag på skolen ? 

Har dere en "messe" med karuseller, show ol ved 17 mai tider? 

-Linda
Årets første bad!!


De to siste dagene nå har vi vært fryyyktlig heldig med været og varmen. Har sola meg masse på terassen min, og har faktisk blitt ganske brun allerede! Digg :)

Vi tok med oss engangsgrill på stranda i dag da, for å kose oss med pølser der...

Emilie spiste 4 (!!!) pølser, stor koste seg, og jeg og mamma nøya oss med ett par :) Var masse nok for oss ! :) Hihi!

Jeg skulle jo egentlig ta årets første bad i dag,, og jeg er eeeegentlig ikke vassfiss, men gud så kaldt det var.. Men Emilie derimot, hun skulle bade!!

Først lot jeg henne vasse ut med klærne men hun ville fort ha de av , for så å bade i badetrusa si...( har ikke fått kjøpt badedrakt enda i år, og finner ikke igjen den fra i fjor ) Tøffiingen min !

Veldig førnøyd frøken :)

Tøffa mi! Tøffere enn mamman sin iallefall! ;)

Litt godis etter bad er alltid godt :)

Vi har kost oss masse på terassen tidligere på dagen da, Emilielekte med ei bøtte med vann og masse leker i, mens jeg slikka litt sol... Nydelig altså! :)

Lenge leve sommer'n... Beste årstiden det ass...  :) 

Har dere god vær, og kost dere i dag ? :)

-LindaVel overstått 17 mai!


Har vært en kjempe fin 17 mai. Kost meg masse, masse :)

Her i Horten er det så mange barnehager, så alle barnehagene går tog dagen før, så fikk sett frøkna mi gå i tog i går :)

I dag har vi sett toget gå på barkåker, og Emilie syns det var gøy. Hun skjønner mere og mere for hvert år som går nå :) 

Så knipsa noen bilder av oss alle som sto der å vente på toget da ;)

Fiiiine jenta mi i bunad :) Nyyyydelig <3 Tenk at den frøkna her er bare min :) Jeg er heldig!

Jeg og Emilie venter på toget... !

Mamma og Emilie venter på toget de også :)
Vi var å kikket på russetoget i Tønsberg i dag og. Emilie syns det var meeegakult. Så tipper hun har samlet inn omlag 200 russekort her jeg, om ikke flere... Spurte henne på vei hjem hva det beste med dagen var... Og svaret var: Russetoget og alle russekortene! Så Emilie har hatt en kjempe fin dag, og det er det vikitgste av ALT :)

Hun gleder seg villt til neste 17 mai sier hun, og det skjønner jeg godt, slik som hun koste seg i dag ! :)

 

Men har en krevende pusekatt på fanget her, så må nesten avslutte her... :)

Har dere hatt en fin dag? :)

Håper det. Ha en fin kveld videre også :)

-Linda17 mai forberedelser!


Yes, mye som skal gjøres klart før 17 mai gitt... 

Bunad til Emilie bli i boks i dag. Jeg selv trenger ett par 17 mai sko til den fiine kjolen min... Så de må finnes i en butikk i dag... 

De lager flagg i barnehagen, og øver på å gå i tog. 17 Mai sangene blir også selvfølgelig øvd på ... :)

Mye greier før en 17 mai... Hehe!! 

Så jeg oppdaterer i kveld hvordan handlinga gikk, og ønsker alle andre lykke til med deres 17 mai forberedelser... ! 

På forhånd, så sier jeg bare: HIPP HIPP HURRA!!! :D

-LindaHei sveis!


Hei sveis ja! ;) 

Ordna meg nytt hår da, hehe...........

Farga det, og satt på litt ekstra hår. Hihi.... Forandring fryder! ... Også så sur a gitt...

Emilie tok visst ett bilde av meg. Hehe! :)

Vi har vært ute å testa sykkelen i dag også da. Emilie er veldig flink, men blir nok en deeel ganger til jeg må holde ho  bak på sykkelen. Tør jammen ikke slippe henne enda. Da går hun rett i bakken. Men hun er veldig flink da, og gjør så godt ho kan!På vei hjem så satte jeg meg på sykkelen og Emilie satt på bagasjebrettet, hun lo godt da. Så sikkert helt corny ut og. Da vi passerte tippekiosken min, så jeg en kompis.. Jeg hilste blidt og sa : Hei!... Og følte meg litt dum der jeg satt på den lille gule sykkelen. Haha!

Mens vi syklet sammen hjemover, forteller Emilie meg at Lotta, hun i bråkmakergata, hun greide å sykle første gangen, men det hadde ikke Emilie greid. Men da måtte jeg si det som det er, at det er film, og de fleste barn trenger å øve seg litt mere enn en gang bare!

Nå er det kjøttkaker og poteter på menyen her!

Ha en fin dag videre!

-LindaTivoli for store og små :)


Var på tivoli i går da. Sammen med Emilie, mamman min og kjæresten til lillebroren min, Ingvild. Var veldig koselig, og heldigvis slapp vi unna all regnet som vi har hatt.

Er egentlig kjempe skuffa over været vårt hittil jeg. Jeg vil ha sommer og soool!

Skal kanskje til Gran Canaria en tur igjen da, og der er det jo 28 grader i skyggen nå. Heheee, så følger med på turer og restplasser nå :)

Men uansett, tenkte å slenge ut noen bilder fra i går!


Fornøyd frøken :) 

Måtte jo ta en karusell jeg og når jeg først var på tivoli... Så gikk for den største de hadde, og den var kjempe digg å ta :)

HEHE!! Tusenfryd 22 mai og, gleder meg !! :)

Hadde besøk av pappan min, Torunn og Ingvild her i går og. pappa hjalp meg å sette vaskemaskin ordentlig på plass (den sklir så fælt på gulvet når den sentrifugerer ), skrudd opp blomster kassene mine på terassen, skrudd ned setet på sykkelen til Emilie og lekt med plumbo i vasken min. Hehe!!

Så i dag har jeg lova Emilie å spille litt Wii, og skal foreslå for ho at vi kan ta en tur bort på borrebanen å teste ut sykkelen hennes! Vil så gjerne lære henne å sykle ordentlig :)

Var det vanskelig å lære deres barn å sykle? 

Har dere fint vær?

-LindaKaptein Emilie!


Var en vellykket tur til sverige i går. Emilie var blid hele turen, og vi koste oss masse :)

Emilie koser seg med en soft is på båten!

Mamma og fjolla mi på båten. Hehe, jeg kan faktisk se på dette bildet selv at Emilie blir mere og mere lik meg i ansiktet. merkelig at jeg bare greier å se det på grimasebilder bare, haha!

Meg og jenta mi.... <3

Var selvfølgelig en tur innom godishuset også. Der sto denne colaen å stirra på meg i hylla! HEHE! Jeg MÅTTE jo selvfølgelig kjøpe med meg den. Og den står uåpna i kjøleskapet. Fikk meg ikke til å drikke den. Hehe, så får se hvor lenge jeg klarer å ha den fristende i kjøleskapsdøren nå. Hehee!!

På vei hjem tok vi bastø ferga. Jeg har ett par kompiser som jobber der, og selvfølgelig var han ene der da vi kom i går. Så jeg gikk ut å spurte han om vi kunne få en liten omvisning på båten, og han var ikke vanskelig å be. 

Emilie og jeg og han gikk først opp til kapteinen som satt på toppen å styrte. Emilie prøvesatt stolen der oppe og. synd jeg ikke har noe bilde av henne der. Så gikk vi å så på brannsikkerhetsrommet dems, med brannutstyr og klær. Tok en titt på lugaren hans der han sov når han er på jobb på natta, en tur i "stua" dems, og en tur på vaskeriet der alle jobbklærne ble vasket. Emilie syns det var kjempe stas!

så neste gang skulle vi få være med ned i maskinrommet med hørselsvern og greier! JEG gleder meg og, hahah! :)

Tivoli på planen i dag!

Hva skal dere i dag?

-LindaDet store utland!!


Emilie og jeg har reisefeber... Hihi... Vi har pakket ned pass og kompass... VI SKAL TIL UTLANDET!
Haha.... Jeg har det bare litt godt med meg selv i dag, vi skal ikke så langt... Hehe, bare over grensa ;)

Deilig å hamstre inn litt i Sweden! :D

Så nå skal vi stelle oss klare, og vente på mamma som kommer å henter oss!

Emilie spiller mobil spill, og jeg blogger litt... 

Men må gå, sverige venter på oss! ;)

Ønsker alle en kjempe fin dag! :)

Reiser du noen ganger over grensa? 

-LindaTeoriprøve!


Jeg begynte ordentlig i går... På den hersens teoriprøva... !

Joda, greit nok at man må lære seg trafikk regler, men hva har forbruk av en hybrid bil og vekten av en skiboks og hva forbruket på bensinen er med det å gjøre?

Teoriprøva har så sykt masse dumme spørsmål, som faktisk ikke har noe med trafikken å gjøre... Syns nå JEG da....!

Så.....

Her har jeg da sittet litt i kvelda da.. Kommer seg mere og mere for hver gang, men syns heller det burde vært spørsmål om trafikk og hvordan man bør opptre der..

Jeg har 25 dager igjen på meg, så jeg skal da klare det innen 25 dager. 

Kjenner jeg blir sliten av å ta to og to tester innimellom, så istedetfor å pushe meg selv, så har jeg droppa det en time og funnet på andre ting, også gått inn igjen for å prøve på nytt. Men til slutt sitter det, og jeg skal klare denne teoriprøva! 

Hvordan syns dere teoriprøva var? 

Hvor mange timer brukte dere? 

Nok for i dag her nå, så sier bare natta, sammen med all vikeplikten og opplysnings skiltene jeg :)

-LindaSvar på spørsmålsrunden min!


Tenkte å svare på spørrerunden jeg hadde for noen dager siden. Skal svare så godt som jeg kan ! :) Takk til dere som kom med spørsmål... ! Håper dere føler at dere blir litt bedre kjent med meg av dette, og får ordentlig svar på det dere lurte på. Så da fyrer jeg løs!

Når startet du å blogge? - Svar: Jeg startet egentlig å blogge i juni 2011, men gav opp litt, da jeg ikke følte det var noe for meg.
Hvorfor blogger du/målet med bloggen? - Svar: Jeg blogger fordi jeg har mye fritid etter Emilie har lagt seg, og liker å blogge nå rett og slett. Har ingen spesielle mål med bloggen. Men føler ofte at det er litt terapi for meg, iallefall å skrive om mine innerste tanker og temaer. 
Hva inspirerer/motiverer deg? - Svar: Jeg får mye inspirasjon fra andre bloggere, og jeg blir på en måte inspirert av Emilie og, som gjør så mye og liker å skrive om det. 
Hva liker du best å skrive/lese om? - Svar: Jeg liker best å lese mammablogger, men er ofte innom andre blogger som jeg kaller spesielle. feks blogger med folk som sliter psykisk, og hvordan de takler hverdan., om folk med alkoholproblemer osv. Syns slike blogger er veldig bra skrevet ofte, og det hjelper nok for de å "skrive ned, å bruke det som terapi". Jeg har ikke noe spesielt jeg liker å skrive om, det blir det som faller meg inn som regel.
Hva bør en god blogg inneholde? - Svar: Jeg syns en god blogg bør inneholde artige ting, inspirerende ting, og syns også bloggeren bør svare om de får en kommentar. Jeg setter iallefall pris på svar på en kommentar jeg har skrevet. Ellers vet jeg ikke helt hva jeg skal si til hva en god blogg bør inneholde. En god blogg er iallefall ikke noen få korte setninger som f.eks: i dag har jeg vært ute å spist med venner, kun det og kanskje ett bilde. Liker utfyllende innlegg :)
Hvilke blogger leser du? - Svar: Jeg leser som sagt de fleste mammablogger, husker ikke helt bloggadressen på alle, men de kommenterer ofte hos meg, så du finner de der.
Hvor mange lesere har du? - Svar: Det er veldig opp og ned. Nå i det siste har det ligget på rundt 2- 300 om dagen, men i en god periode som jeg var veldig mye mere aktiv enn jeg er nå, så hadde jeg opptil 2000 lesere om dagen.
3 Blogg tips?- Svar: Svar alltid på kommentarer, skriv ett godt innlegg, og kommenter andre blogger så du blir "oppdaget"
3 random ting om deg selv ? - Svar: Jeg har to drøvler. Jeg digger karuseller, fart og spenning. Jeg er ekspert på å drite meg ut, men syns det er bare moro.
Tjener du på alle foto oppdragene du har, eller er det mer for gøy? - Svar: Jeg tjener ingenting på fotooppdragene jeg gjør, jeg gjør det bare fordi det er gøy.
Hatt  du hatt noen flere mus på besøk etter den ene som var der? - Svar: Nei, HELDIGVIS ikke!
Yndlingsgodis? - Svar: Hmmm, det er mye, men er utrolig glad i sånne fersken, og er svar for smørpopcorn. Men smågodt er tingen det og .
Sett du nevnte for en stund siden at mobilen din blei stjålet,så lurer på åssen mobil du har nå? - Svar: Jeg fikk en ny av forsikringa. Heldigvis hadde jeg jo forsikring.. Har en hvit samsung galaxy s2 som jeg er veldig glad i.
Sommer eller vinter? - Svar: Definitivt SOMMER :D
Hvor mange dyr har dere? - Svar: Vi har en skjønn pusekatt.
Yndlings wiii spillet til deg og Emilie? - Svar: Nå om dagen er det mariokart, og supermario galaxy 2. Men vi har ikke fått testet ut så mang spill enda, siden den er ganske ny.
Er du Modell? - Svar: Kan vel ikke helt kalle det modell, det er bare noe jeg gjør som hobby og moro.
Hva er jobben din? - Svar: Jeg har ingen jobb før øyeblikket, men skal begynne å jobbe på en gård etterhvert.
Har sett Emilie er med på masse bilder som er tatt hos fotografen, leier dere lokale eller? - Svar: nei, vi leier ikke lokale, jeg er med på noen fotooppdrag bare, som fotografene står for sted og lokale.
Kan du lage en videoblogg med Emilie? - Svar: Ja det kan jeg om ønskelig! Hva vil du den skal inneholde? Emilie kan jo ha en egen spørrerunde kanskje, og lage en videoblogg av det?
Hvor mange år var du når du fikk Emilie? - Svar: jeg var 20 år da jeg fikk min søte Emilie.
Kan du vise rommet til Emilie? - Svar: Ja detkan jeg, men mener jeg har lagt ut det tidligere på bloggen, om ikke skal jeg selvfølgelig vise dere det søte rommet til Emilie.
Har Emilie velger du briller selv? - Svar: Om hun har valgt brillene sine selv? Isåfall, ja! 
Hva heter katten deres? - Svar: Den søtepusekatten vår heter Tiara, oppkalt etter min andre pus om heter Tira.
Hvor skal dere reise på ferie i sommer, og hva skal dere gjøre på der? - Svar: Vi har to planlagte ferier foreløpig, den ene er til Gran Canaria i sommer, der skal vi gå i dyrepark, bade masse, spise god mat og prøve å lære henne å svømme til hun har kommet seg dit ;) Den andre ferien er å leie ei hytte på en campingplass hvor vi skal være noen netter, (kanskje ei uke nesten) og kose oss med campinglivet. Ellers skal jeg prøve å få til en tur på overnatting i dyreparken i Kristiansand, og se kaptein sabeltannforestilling.
Håper dette var gode nok svar. Har prøvd så godt jeg kan å svare godt på alle spørsmålene mine. Om det er mere dere vil spørre om, så fyr løs :)
Takk til alle som kom med spørsmål. Håper dere får en fin kveld alle sammen :)
-Linda


Ny bil og sommer, oooh! :)


Får begynne med som overskriften sier først: NY BIL! Altså... Ikke jeg som har fått meg ny bil da, men mamman min! Hun sto på bensin stasjonen på morgen i dag. Så en dame som stirret på meg i en fresh bil... Og der satt mamma, stolt i den nye bilen sin :) 

Så vi tok en kjøretur, og en tur på kafe i Åsgårdstrand!

Vi satt å hadde utsikt mot den nye bilen. Den var kjempe deilig å kjøre, og veldig fin :) Skjønner at hun er kjempe fornøyd! ( den grå suzukien )

Fornøyd eier av sin nye bil!

.... som smakte på kaffe latte med karamell for første gang i sitt liv... Det falt visst ikke i smak gitt...

... så vi tok en kakao med krem i sola, begge to ! 

..................................................................................................................................

Emilie har storkost seg i barnehagen i dag. Dessverre er brillene hennes forsvunnet der, så vi må få tak i nye.. Veldig ergelig... 

Emilie blid og fornøyd på morgenkvisten i dag før barnehagen..

Vi har også vært på turning i dag! Det er jo hver tirsdag, og vi prøver å få vært der hver gang og. 

Blide, fine jenta mi :)

En av turnlærerne hennes hadde med seg en kjempe morsom drakt i dag, så han gikk rundt å tulla med ungene når turninga var over. 

JEG personlig, syns det er kjempe ekkelt med ting med maske, og ting jeg ikke helt vet hva er på en måte. Har alltid syns det er litt ekkelt, og var til og med redd for julenissen da jeg var mindre.. HEHE! Men tørte å ta ett bilde av han da ;)

Er sååå deilig med sommer og sol som har kommet for fullt her hjemme i Horten og. Emilie har gått i kjole i dag, og er til og med blitt litt brun i ansiktet i dag. Endelig sol og sommer. Tror denne sommeren blir megabra!

Er det sommer kommet hos alle dere nå ? 

Er dere redd/usikre på ting i maske og drakt?

Og tusen takk for mange fine spørsmål på spørrerunden min, skal lage ett eget innlegg i kveld å svare på alle så godt som jeg kan :)

-LindaOvernatting i barnehagen!


Leverte Emilie min som vanlig i barnehagen i dag, klar for en ny uke med vennene sine.. Men fikk se en lapp som hang på plassen hennes da vi kom i dag. Hun er nemlig med i juniorgjengen, de største barna. Og juniorgjengen skal ha overnatting i barnehagen i juni. Hun ble heelt i ekstase, og ville jeg skulle lese lappen med en gang. De skal ha med pysjamas, lommelykt, sovepose og noe å ligge på ... 

Hun begynte med en gang å planlegge hvem lommelykt hun skulle ta med (min, som lyser verre enn ja... Så vi får nok se om ikke jeg kan få henne til å ta med seg sin egen.. hehe ) og hun hoppa glad rundt i gangen der. 

De skulle kose seg med god mat den kvelden, og kanskje litt dessert. Kjenner jeg syns det blir litt rart å sende jenta mi i barnehagen for å SOVE der, men selvfølgelig skal hun få gjøre det, og jeg stoler på de ansatte og kjenner de jo godt nå etter alle disse årene hun har gått i barnehagen.. Så det blir stas for henne :) Sove i barnehagen MED vennene sine!

.................................................................................................................................................

Fikk også ett brev i posten i dag, hun skal på besøk på skolen hun skal begynne på i mai også, to dager. Så da skulle hun ha med matpakke og drikke og greier. 

Først nå det egentlig går opp for meg hvor stor ho har blitt. Syns ikke det er såå lenge siden jeg hadde en baby i hus, men det er det jammen meg... Jeg er SÅ stolt! 

Emilie og meg for 2- 3 år tilbake.. Tiden går ALT for fort...

Emilie ca 2 år.. TENK at dette er snart 4 år gammelt.. helt utrolig... 

Bestevenner for alltid <3

-Linda 

Ps: Takk til dere som har kommet med spørsmål til meg, jeg lar innlegget stå til i morgen, kanskje noen har noe mere de lurer på, ellers så skal jeg svare så godt jeg kan på spørsmålene i morgen :)

 Spørrerunde!


Som mange av dere har her inne, tenkte jeg for en gangs skyld å ha det samme.. En spørrerunde.. Her kan dere spørre meg om hva dere vil, og jeg skjal prøve å svare så godt jeg kan ! :)

Fyr løs! Bursdag og bilder fra shoten!


I helgen har Emilie vært sammen med sin farmor og farfar.. Hun var med de i konfiramsjon på lørdag, og hørte hun hadde kost seg masse masse der :) Frøkna mi gikk i den søte festdrakta si, de nye penskoene og var hos frisøren og stusset håret litt for anledningen.. Eller rettet det helt opp :)

Fikk ett bilde av farmoren til Emilie da de hadde kommet hjem fra frisøren. Alltid så koselig å få bilder mens hun er borte.. Savner henne jo veldig, selv om vi har veldig godt av det alle sammen :)

Vi har vært i bursdag til pappan min i dag da, som fylte 60 år. Hipp hurrraa! :)

Jeg visste rett og slett ikke hva jeg skulle kjøpe til han i gave, han er jo så vanskelig der, og har jo egentlig alt han trenger.. Så jeg endte opp med å bestille ei kake til han.. Egentlig burde det stått "pappa" istedetfor "Trond"... Men men, fin var den, og ikke minst goood.

Så vi koste oss med kake alle sammen, og senere ut mot kvelden ble det jammen middag på oss også! Deilig :)

Siden vi er inne på mat, må jeg nesten slenge ut ett bilde av hva jeg spiste på cafe med mamma i helgen da.. Jeg ville prøve noe nytt ( er egentlig gaaanske så sær ) Men dette var kjempe godt! :)

Så nå skal jeg prøve å slutte å være så kresen, og heller spise litt mere variert.. Eller iallefall SMAKE! ;)

Ellers så tenkte jeg å legge ut noen bilder fra shoten vår, er kjempe fornøyd med de.. Så nå skal jeg til byen i morgen å printe ut noen tenkte jeg, og pynte opp stua med litt nye bilder :)

Søte ballerina danseren min 

Er så koselig å ha bilder av meg og Emilie sammen... Er liksom ikke så ofte andre tar bilder av oss sånn i hverdagen, så dette er minner som er gull verdt!

Hva har dere gjort i helgen? 

-Linda

 Sommerfølelse! :D


Jeg har hatt skikkelig sommerfølelse i dag! Har sola meg på terassen, sykla masse, og til og med sykla til barnehagen med sykkeltralla for å hente Emilie. Har vært helt nydelig vær i dag! Håper vi får litt ordentlig sommer nå! :)

Var å møtte noen venner på kafferiet også, under sykkelturen min, digg å lufte seg litt :)


Vi har vært på bowling i dag og da. Emilie som spurte om vi vææær så snill kunne det, så da tok vi sykkelen bort dit og, og bowla en runde :)

Emilie er goood på detta! :)

Meeeen, jeg vant! ;)


Fikk ett plutselig innfall at jeg skulle kjøpe meg frukt å lage noe godt i dag da.. Så resultatet ble den bollen her.. Og den ble faktisk spist opp! NAM! Sånn skal jeg lage mere :)

Tenkte å legge ut det ene bildet vi tok i går da... Haha! Emilie synes det var sååå gøy å gå rundt i gassmaske, hihi, så vi måtte jo ta ett bilde ;)

 

Men nå er det andre ting som står på planen! 

Ha en fin kveld alle sammen, vi blogges ;)

-LindaHei sveis!


Jadda, tok meg en tur til byen i går for å "stusse" luggen litt før vi skulle ta bilder i dag... Jeg ble SÅ skuffa, lei meg og alt på en gang... Dama klipte jo aaalt for mye!  

:(

Skuffa ja.... 


Men kan ikke grine lenger over det, gjort er gjort, og heldigvis gror det ut igjen, og heldigvis kan jeg dra den til side og... !

Så det så! 

HAHA! 

Har vært å tatt noen bilder i dag da, som jeg skal vise dere litt av senere. Er veldig koselig å ha ordentlige bilder av meg og jenta mi sammen! Hun stilte villig opp på en del, men ble sliten og lei etterhvert, så hun gadd ikke så mange flere da! ;)

 

Frøken snupp, blid og fornøyd venter på at vi skal bli henta :)

Ellers så har det ikke skjedd mye.. Har bare kost oss i dag, men er sliten nå så nå blir det sofaen og en film!

OG! Til dere som lurer på åssen det gikk med musa... HEHE, joda det skal jeg fortelle dere!

DET SMALT I MUSEFELLA!! HAHAHA! 1-0 til Linda ass! Har nå 4 (!) musefeller i skapet, men det smeller jammen ikke mere.. Så den er nok borte, og det var nok bare en. Så huseieren var her oppe i går å kikka. Han skal tette igjen ett hull i kjøkkenskapet hvor det var plenty med plass til å komme inn sa han... !

Og noe annet lættis og.. Jeg fikk helt angst av den musa, og satt jo på kjøkkenstolen her beina på bordet her en hel kveld, så rett før det smalt i fella, ringte jeg døgnvakta til noe musegreier jeg fant på nettet. Og det pinlige var at jeg hørte jeg tok han på senga. Trodde det var våkne folk som satt å tok i mot telefoner, men det var det jammen ikke. Han var så trøtt og groggy i stemmen atte. Merka han ble litt oppgitt over at jeg ringte og kom med masse spørsmål bare, så takka pent for svar jeg, og la på!MEN; seier'n er MIN! :) :)

Blogges! 

 
25, Horten

Linda- Alenemor til Emilie 5 år. Bestevenner for alltid <3KategorierArkivAnnonserhits