Emilie har klipt vekk det lange håret sitt!


Emilimor var tøff som klipte seg. Hun ville egentlig ikke, men det var så langt at det var vanskelig å gre. Emilie er veldig hårsår også, så vi ble enige om at det beste var å klippe litt. Så vi reiste sammen å bestilte time hos frisøren. Jeg glemte å ta bilde av den store haugen med hår som lå igjen der, men dere ser jo at frisøren tok en god del.... :)

Hun synes selv at frisøren hadde klipt veldig mye først. Men hun sa selv at hun så mere voksen ut, og hun hadde fått masse skryt på skolen. Så nå er frøkna mi blitt stor. Klipper seg ved eget valg, hun har fått regulering og gleder seg nå til en danseoppvisning på skolen til uka. Jeg har bestilt fotballtrøye som vi venter i posten til anledninga og jeg gleder meg til å vise dere! 

Ha en fin natt :)

-Linda Michelle


 REMA 1000 hadde hår i pølsa! 

Jeg og kjæresten min handlet grillpølser fra REMA 1000. Merket var REMA 1000 Nordfjord. Vi synes prisen var grei og tenkte vi kunne ha pølse med pommes frites til kvelds. Michael satte i gang og lagde mat mens jeg slappet av i sofaen foran tv. Middagen var klar og Michael serverte oss. Vi satte oss godt til rette for å nyte måltidet. Halvveis i måltidet hører jeg en lyd fra Michael og ser han drar mat ut av munnen sin. Så setter Michael kursen mot badet og kaster opp. Jeg trodde han hadde satt noe i halsen så forsto ingenting. Han kom tilbake og hadde spydd opp ett langt hår. Jeg sjekket pølsa han hadde rivd ut av munnen og der lå ett langt krøllete hår fast inni pølsa. Noe så utrolig ekkelt!


 

Vi kaster resten av maten og dagen etter kontaktet vi Rema 1000. Vi sendte de en mail hvor vi fortalte om den guffne opplevelsen. De beklaget seg og sa de ville sende ett gavekort vi kunne bruke i dems butikker som plaster på såret for dette.. Vi ventet på gavekortet en hel uke før vi kontaktet de igjen og lurte på hvor gavekortet ble av. Da fikk vi til svar at det hadde de dessverre GLEMT..... VI hadde ikke glemt det ekle håret... De lovte enda en gang og sende det, og 2 uker etter opplevelsen lå det ett brev i posten. Det lå en lapp hvor de beklaget opplevelsen og hadde vedlagt gavekort på usle 200 kroner. 


 

Rema 1000 reklamerer for råvarer av best kvalitet. Jeg kan forstå at det skje skje feil og at det såklart er mennesker som lager denne maten. Men når de faktisk glemmer å sende oss ett gavekort, og i tillegg mener det er ok med 200 kroner i gavekort for en SÅ ufyselig opplevelse. Vi har nå sendt en ny mail og sagt at vi ikke synes dette var ok, mtp hva vi opplevde. Men de svarer faktisk ikke...

Vi er faste kunder der og synes de bør behandle kundene sine litt mere seriøse. Tror ikke de hadde spist hår for 200 kroner....

Hadde dere godtatt 200 kr i gavekort som i tillegg blir glemt, for så å spise, dra opp hår og kaste det opp?

Jeg er SÅ skuffa over Rema 1000! 

SÅ SKUFFA!

 

#rema100 #rema100grillpøler #rema100nordfjord
25, Horten

Linda- Alenemor til Emilie 5 år. Bestevenner for alltid <3KategorierArkivAnnonserhits