Nydelig strandvær!


I går var vi en tur på stranda. Emilie vassa litt. Egentlig kunne ho nesten bada. Det var ikke så verst i vannet faktisk. Måtte jo teste å vasse litt selv. Vi tok med engangsgrill og tok middagen på stranda. Ååå, dette har jeg ventet på helt siden i fjor. Hahah! Vil jo ha sommer, og nå kommer den snart for fullt :)

Emilie storkoser seg på stranda. Ho plukker skjell, sneglehus og mye annet rart. Så i går tok vi med noen av de fineste tinga Emilie fant for å lage "sjøbilder" med skjell, pinner, tang osv. Kjekt å ha noe å gjøre på innedager også.

Verdens beste Emilie koste seg masse på stranda. Var der hele dagen. I dag er det skolen igjen, men om været holder seg må vi nesten være ute i dag også.

Helgen har vært koselig. Pappan min, Emilie og jeg hjalp "svigermor" med campingvogna, så nå er den på plass. På kvelden ble Emilie med hjem til farmor, og jeg dro en tur til Piamor å koste meg der. Emilie kom hjem tidlig på lørdagen, hun skulle i bursdag til ei i klassen sin. Og etter bursdagen fikk ho med seg ei venninne hjem og. Så har hatt besøk av venninner av Emilie her hjemme, men både jeg og Emilie synes selvfølgelig det er kjempe koselig. Det er bare litt uvant at folk blir med hjem. Men nå har jo jenta mi blitt stor og. Ikke særlig baby lenger nei :P

1 mai håper vi på godt vær og hjelp i campingvogna til mamma og. Få opp fortelt, få inn sofa, elektriske ting, og alt som er lagret bort. Det er mange campingturister i familien vår i år gitt. Så bra, camping som er så koselig :) Fint for meg og Emilie også a! 

Har dere fint vær?

Har dere badet i år? 

Ha en fin dag alle :)

-Linda Michelle

 

 

 Flette/hestehalesveis


Bilde 1. Del opp håret på begge sider slik at du har noe hår foran du kan lage en flette av. 

Bilde 2: Fest håret i en liten hestehale.

Bilde 3: Lag en liten hestehale på andre siden og, men pass på at du har noe hår foran for å lage museflette av som sagt.

Bilde 4: (uskarpt) sånn ser det ut bakfra da.

Bilde 1: Ta det løse håret foran å flett ei flette. Den fester du i gummistrikken som du lagde hestehale med.

Bilde 2: Lag en flette på andre siden og, fest den og i gummistrikken.

Bilde 3: Ta da de to hestehalene med flettene i og fest med en ny gummistrikk høyt oppe, bak.

Bilde 4, Ta halvparten av det resterende løse håret bak og lag en hestehale av det og.

Bilde 1: Ta alt håret sammen i en siste hestehale.

Bilde 2: Fra siden, ferdig! :) 

Bilde 3 Bak, ferdig. Pynt gjerne med hårpynt.

Bilde 4: Verdens blideste, sprøeste og herligste jente!

Emilie og pus er like gode venner som alltid. Av og til må Emilie lukke døra til rommet sitt igjen for å få være i fred. Tiara vil gjerne være med på alt!!

Ho sniker seg opp for en kos til og med når vi spiser middag. Fine, lille familien min <3

Ellers står det litt mye bil i huet mitt om dagen. Tenker på trafikkregler, drømmer om kjøring osv. Men har jo kjørt så mye i det siste og. Både clutch og automat, så detta går så det suser. Føler jeg iallfall da :) Her er det Emilie som koser seg i baksetet på vei til Furulund for å spise middag. 

I dag blir det en økt trenings på meg, og det er jo så fin sol ute, så må få nyti den litt. Jeg og Emilie skal ha skattejakt her hjemme i dag og. Ho synes det er så gøy. Jeg gjemmer godteri, kjeks, lapp, vits, leke, etc, og tegner opp ett kart hvor jeg har gjemt "skatten". Så i dag må vi ha skikkelig skattejakt i Horten! Koselig.

Helt utrolig hvor fort stor Emilie blir. Vi kjenner hverandre sååå godt og det er så innmari spennende å se utviklinga hennes. Nå kan ho lese, ho kan ting om ting jeg ikke kan. Ho regner, ho turner, og prater meg i senk. Ho synger sanger jeg husker fra jeg var liten, som hun har lært på skolen. Ho er blid og aktiv hele tiden, har mange venner og er så snill og god. Ho har alltid en god kos på lur. Nå er det snart sommer, og Emilie gleder seg veldig mye! Ho sa det seinest til morgen i dag at det skulle bli såå deilig med sommer! Da skal vi skape mange fine nye minner, du og jag Emilie :)

Men nå får jeg se å gjøre noe her! 

Ha en fin dag alle sammen!

-Linda

#Hårfrifyre #flette #hestehale #stegforstegsveis #stegforsteg #hårpynt #gummistrikk #datter #bil #katt #leker #trene #furulund #skattejakt #furulundkroFlettiflett sveis


Ja, da var det ei ny uke, og jeg har hatt dårlig med tid. Eller dårlig med tid er vel kanskje feil ord. Jeg har ikke hatt noe å blogge om, selv om det har skjedd mye. Sjuk har jeg blitt igjen attpåtil, så det er jo kuuuult... nei... ;) Hehe!

Uansett, tenkte å vise dere Emilies sveis hun hadde i går: 

Bilde 1: Del opp noe av håret foran

Bilde 2. Fest håret med en gummistrikk

Bilde 3: Fest med en strikk på andre siden også

Bilde 4: Flett de de "hestehalene"

Bilde 1: Den håret på midten.

Bilde 2, Lag en museflette med håret du har delt opp på begge sider

Bilde 3: Fest flettene i museflettene

Bilde 4: Sånn ser det da ut fra siden!

Tadaaaa!

Bilde 1: Jeg flettet flettene i muselflettene så alt ble fletter. Skikkelig søt sveis! :) FERDIG! ;D

Bilde 2: En overglad Emilie

Bilde 3: Emilie ferdig stelt for skolen, meg med morrasveis og greier :)

Bilde 4: Ett gammelt bilde av frøkna mi og pus og gidder egentlig ikke å høre, haha!  Synd fokuset gjorde så pus ble uskarp....

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

I dag har jeg trent litt hos fysioterapauten igjen. Og jammen er det påske nå også. Emilie skal bort noen dager og jeg tenkte å være litt sosial de dagene. Jeg har en fotoshoot på tirsdag i Drammen og. Lenge siden nå. Blir spennende! Greit å bruke dagene jeg har barnefri til ting jeg ikke kan gjøre når jeg ikke har fri fra barn. 

Ellers ser det ut til at det blir en swedentur i morgen, og resten tar jeg på sparket :)

Vi har fått deeet deilige været i dag også. Var vel for 2 år siden, som jeg kunne sole meg på balkongen min i begynnelsen av mai. Jeg var jo neger blitt før juni kom jo! ;) Håper på en lang og fin sommer i år...

Men på tide å komme seg ut 

 
25, Horten

Linda- Alenemor til Emilie 5 år. Bestevenner for alltid <3KategorierArkivAnnonserhits