MUS!!


Ja, overskriften sier sitt... I går kveld oppdaget jeg en lyd inne i kjøkkenskapet.. Jeg var "tøff" og tok ut søplekasser og tomflasker, og fikk det bekrefta... musebæsj!! IIIIIK!

Jeg syns egentlig mus er litt søte, men ikke i min egen stue assa... Den luringen her har kommet inn i kjøkkenskapet med vannrørene mest sannsynlig.. Jeg sier bare.... Fy fasan... Aldri hatt mus her før jeg, og har bodd her ganske lenge...

Tiarapusen vår fikk faktisk tak i den i går, men hun slapp den igjen. Makan til pusekatt. 

Jeg skulle støvsuge litt i stua istad og henta støvsugeren... Men guuuud der fikk jeg meg litt av ett sjokk... Musa pila ut av røret på støvsugeren og jeg hopper driiit høyt, rett opp i sofaen og får helt noia, men Emilie står å ler av meg. Hahaha!!

Så i dag har jeg og Emilie vært i byen, vi har kjøpt 4 musefeller som er satt opp litt her og der, men det har fortsatt ikke skjedd noe :(

Vi har rømt til rommet til Emilie (eneste stedet jeg er 100% sikker på at det ikke er mus). Her har vi mat, drikke og har tjorven og skrollan på tv hennes. Har tatt med pus inn her og, så hun ikke skal gå i musefellene istedetfor musa.. 

Så tok med meg dataen inn på jenterommet her og jeg... Da har vi litt å drive med hver for oss også.
Har tippet på oddsen i dag og, vant jo igjen her om dagen, så prøver i dag igjen ;)Her har vi den elendige musefangeren vår... Hun slapper av her istedetfor ho. Musefellene gjør nok jobben bedre.... 
Mat på rommet til Emilie. Hun spiste faktisk SEKS loffskiver. Lurer på om hun synes det var gøy å spise på gulvet med papptallerkner og greier. (legg merke til at alt er rosa, til og med laderen min, hehe )
Vi har tegna en masse i dag da, hver for oss, og sammen. Her er den ene barbie tegninga vår ;) Hehe!
Blir jo litt småkjedelig å sitte inne på ett rom å vente på at det skal smelle i stua, så har blitt en del snapchats i dag også...  
Men det smeller jammen ikke. Musa er ikke så lettlurt som jeg trodde den skulle være. Og Emilie skal legge seg om en times tid... Hmmm... 
HVA MED MEG?
Jo, jeg får går rooolig ut i stua, sette meg på en kjøkkenstol med beina på bordet og håpe det skjer noe før midnatt... 
Om ikke.... er jeg redd jeg må sove på stuebordet (!) i natt.... Nekter å legge meg ned på verken sofa, eller i senga mi.... IK!
Kjære gud eller ett eller annet, la den musa gå i fella snart... Det her er kvalmt!!
Blogges, GARANTERT i kveld ;)Biljard, lekeland OG ny sykkel!


I dag har det vært en givende dag. For både meg og Emilie. Det har skjedd veldig mye på en dag

Vi ble hentet tidlig i dag og har spilt litt biljard blandt annet. Emilie spiller med hånda foreløpig da, men syns det var veeeldig gøy! Så dette skal jeg lære henne, på ordentlig! ;)

Så stolt og flink!

Vi reiste en tur på lekeland etterpå, og hun stoooorkoste seg. Hun lekte seg helt svett. Hehe.

De hadde klatrevegg og trampoline med strikk der og, så det måtte selvfølgelig prøves!

Veldig dårlig bilde, men vanskelig når tinga jeg skal ta bilde av ikke er rolig! Hehe!

Klatreveggen var veldig populær, og hun kom seg ganske høyt opp faktisk! Flinke jenta mi :)

Emilie har også fått seg ny sykkel i dag. Og er veeeeldig stolt. Det forstår jeg godt. hun skal aaaaldri mere bruke trehjuls sykkel sier ho nå, og det skjønner jeg. Man blir jo såå mye større med tohjuls sykkel... !

Stolte Emilie som triller sykkelen sin for første gang. Vi prøvde å sykle litt ( jeg holdt bak selvfølgelig) og tror ikke dennejenta blir vanskelig å lære å sykle gitt! Hun var sååå stolt.

Så nå blir det mye trening fremover... Og hun er veldig innstilt på å få til dette! :) Stolt selv jeg, som har fått så stor jente i hus. Nå har frøkna lagt seg for å se en film før natta, og jeg får besøk av ett vennepar av meg. Blir hyggelig! 

Har dere funnet frem syklene for i år? 

Ønsker alle en kjempe fin lørdag! 

-Linda

 

 Grønne fingre på store og små!


Ei stolt og fornøyd frøken hadde med seg sukkerterterhjem i dag. Hun har planta den helt selv i barnehagen.

Hun fortalte så kar i går at det var bare å stikke ett hull i jorda det, putte frøet nedi, også ble det sukkererter.

Her har vi frøkna på vei hjem, stolt med sukkerert planta si i hånda. 

Så har satt den i vinduet nå, håper det blir noen sukkererter ut av den da :)

.....................................................................................................................................................

Har fått litt sansen for å plante hjemme selv og. Jeg har ikke sådd  noen frø, men har laga stiklinger som nå står i jord og koser seg i vinduet. Er litt kos med egenlagde planter da :)

Har fått ordna med blomster kasser jeg skal ha ute på balkongen i sommer og, er bare litt usikker på hva slags blomster jeg skal ha oppi de. 

Er koselig med blomster og planter i hjemmet da. 

Gjør seg liksom litt ! :)

.....................................................................................................................................................

Har fått TO pakker i posten i dag da, aner ikke hva det er enda, så gleder meg til å hente de ut til mandag! ;)

(bilde tatt fra google)

........................................................................................................................................................................................

Var i byen tidlig på morgenen i dag også, må jo ha nytt bankkort siden jeg nå heter Linda Michelle.

Så det er nå bestilt, og de tok nytt bilde, for dama i skranken kjente meg nesten ikke igjen på bildet jeg har på mitt nåværende bankkort. Hehe, man forandrer seg med åra ja ;)

Begynner å venne meg til Linda MIchelle nå, er bare uvant å skrive under på papirer med navnet enda ;) Men det kommer seg vel fort!

Nytt pass må jeg bestille også, det tenkte jeg IKKE på før jeg satte på ett navn til... Men men ;)

(bilde også fra google)

Emilie som knipser litt av meg, hihihi ;) Noen f\dager gammelt dette!

Har dere plantet i år, isåfall hva? :)

Ønsker alle en fin kveld :)
Hjemmekose dag med verdens beste venn!


Jeg og Emilie har bare kost oss hjemme i dag... Håpet på godvær, men det kom jo ikke før kvelden her i Horten... Men da har vi noe å glede oss til da :) Kåken er strøken og nypussa vinduer og alt.. Forferdelig deilig :) 

Nå kommer snart sommer'n, JIPPI! :D

Merker det ute og nå, er nesten for varmt å gå med tynn fleecejakke og vett.. Da er det varmt da ;) Håper det blir som i fjor, shit varmt i mai måned! ;) Sola meg litt på terassen i går, nyyydelig!

I dag tok jeg og Emilie turen ned på sjøsiden for å spise litt middag og, men frøkna mi ville ikke ha middag, bare en vaffel og slush, så prinsessa fikk som hun befalte ;)

Jeg og Emilie har kjøpt en hemmelig gave i dag da, til en hemmelig person! Håper personen blir fornøyd :D

Tok ett bilde av den nydelige utsikten min i går da. Ser faktisk helt over til moss, og har utsikt over hele bastøya fengsel og alle bastøfergene :)

Kommer ikke til å flytte herifra altså! :D

Meg og Emilie istad ;)

Har egentlig ikke så veldig mye annet å blogge om i kveld jeg, og nå har jeg andre viktige ting på planen ! 

Ha en fin kveld alle sammen!

Har sommeren kommet hos dere? :)

-LindaØysteins blyant!


Har hatt en meeegt innholdsrik dag..

Og lurer nesten på oom Kvam familien har magic powers.. Hehe.. Det er så rart, for to ting som er blitt pratet om samme dag, har faktisk skjedd nå på 4 dager...

Noe som er ganske urealitsisk at skal skje akkurat samme dag liksom... Uten at jeg skal gå inn på hva som har skjedd (ikke noe farlig, hehe)

Så jeg skal ikke si ting lengre tror jeg. Hihi... Nesten skummelt ;)

............................................................................................................................

Emilie har vært på legekontroll i dag da, pga tungen sin. Hun har veldig sstram streng på tunga, som hun kuttet som 2 åring, men har nå grodd tilbake. Og hun greier ikke slikke is ordentlig engang stakkars.. Så legen sendte en henvisning til øre/hals og nese greie, for at de skal ta en vuirdering. HUn kviet seg veldig fo rå reise til legen, og jeg lovet henne en overraskelse om hun var flink. 

Hun var kjempe flink også, for legen ba henne rekke tiunge til han, og det var det ikke mange som fikk lov til sa han, og da ble det jo egentlig bare gøy, så hun gjorde som hun ble bedt om, og lo godt av den. hehe!

Og hun var jo flink, derfor ble det overraskelse på henne!

Det ble en Øysteins blyant hobbypakke! Veldig populært.. :)

Vi måtte jo teste begge to. Artig!

Det fulgte med masse rart oppi der, så vi begynte med halvferdige tegninger som vi kunne tegne og klistre på ting for å lage vår egen fantasifigur.

 

Vi var en tur på Revetal senteret å handlet overraskelsen til Emilie og nye joggesko. Selvfølgelig blinke sko, rosa! 

Hun danset rundt inne i skobutikken der, og damene i disken smilte og lo godt. Frøkna syns det var såå deilig. Her er bilde før hun har fått de nye skoene sine.. Hehe. 

Nesten blitt tradisjon for henne og ta noen snurrer på denne lekesaken som står utenfor inngangen der ;)

Men får ta kvelden her. Kommer en dag i morgen og :)

Har du/dere prøvd Øysteins blyant ting før? 

Ha ei god natt alle sammen!

-Linda
 Flotters helg :)


Søndag, og helgen er straks over.. Har hatt det kjempe knall, og fått gjort veldig masse. I går ryddet jeg ute på gårdsplassen, raka og stelt i stand og gjort det litt fint før sommeren kommer for fullt.

Fryktelig deilig sol har vi hatt denne helgen, og sola stråler i dag også!

Jeg kan det meste, men å skru opp blomsterkassene, det greier jeg ikke. Så snille Richard skal hjelpe meg meddet neste gang de kommer på besøk :) 

Var ute å gikk tur i går også, rundt hele golfbanen. Deilig sol, og deilig å traske en tur. Fikk årets første blomster også, blåveis som står på kjøkkenbenken hjemme! :)

Takk snille Richard :)

Måtte ta bilde av pausetoppen og. Hehe, visste faktisk ikke om at den var på gårunden vår. Så selvfølgelig tok vi 10 minutters pause! Festlig... :)

Egentlig skulle vi ut å fiske også, men jeg ble spurt om å være med på barkåker revyen av mamman min, så jeg gjorde det siden jeg hadde barnefri... Og angrer slett ikke på det... ! Egentlig trodde jeg litt først at det var sånn trøtte greier for en generasjon over meg. Men det viste seg at det var det slett ikke. Var faktisk ganske så festlig, og jeg dro en del på smilebåndet. Hehehe! Så neste år må jeg få med meg dette igjen!

En av de morsomme scenene de hadde. Haha!! Drøye assa :)

I dag skal jeg få hjem frøkna mi, og tenkte vi skulle tegne litt Øysteins blyant om hun kommer hjem så vi rekker det i dag. Det er jo så gøy!

Jeg får nesten logge av her, og komme meg inn til byen. Blogges i kveld :) :)

Har dere hatt en fin helg? 

Har dere vært på revy før? 

-Linda

 Jenter og intriger.....


Vel, som det står i overskriften... Jenter og intriger. Vi jenter (ja, jeg sier vi, for jeg er jo jente selv) er eksperter på å lage en stor sak ut av ingenting. Jeg skal ærlig innrømme at jeg var litt på intriger'n da jeg var fjortis, men det må jo ta slutt en dag. Det har det iallefall gjort for meg. Altså, det betyr ikke at jeg kommer godt overens med alle og enhver, men jeg gidder rett og slett ikke bruke tid og krefter på å krangle. Krangle om en liiiten sak, som blir til så mye mere.

Vi jenter er veldig flinke til å finne på ting som ikke stemmer. Altså vri på en sak så det høres helt annerledes ut, så snakker vi jenter videre og videre og videre, og til slutt har saken blitt noe annet enn den var til å begynne med. Jenter er eksperter på å baksnakke også... OFF!

Jeg har igrunn ikke vært med på slike intriger på år og dag, ikke interesserer det meg å lage det, eller være med på det heller. Men det kommer kanskje av at jeg har ikke så mange jentevenner og. Jeg har ett par tre gode jentevenner, som jeg takler å være venn med. Ellers har jeg faktisk mest kamerater. Det er så mye lettere å prate med gutter, de finner ikke på ting og snakker om det rundt og bak rygger. Mange jenter er "kompiser" der og da, og når man har reist, sitter de gjerne å prater dritt om deg, og neste gang de sees så er de sååå venner. For meg så blir det helt tett bare.  sånn er ikke gutter. Gutter de klarer faktisk å si ifra til en person på en ordentlig måte om noe er dumt også. istedetfor å gå til kameratene sine og sitte å snakke rundt om det.

Gutter kan gjerne bli uvenn/irriterte, men da tar de det opp, og snakker ut om saken. Ei jente ville latt saken bli uendelig, og lage den mye verre enn den er...

Bilde fra google ( fant ingen eldre jenter, disse er jo masse yngre enn meg)

Ja, puh... Nå skal jeg gi meg... 

Takk for meg..... ! ;)Heheh! :D

Ha en fin kveld alle sammen! :D

 Brannbildag og bildedag!


Jeg sendte en kjempe blid frøken i barnehagen i dag. Brannbilen skulle nemlig komme! (skulle ønske jeg gikk i barnehage akkurat i dag, hehe) 

De fikk spyle med slangen, kjøre en runde i brannbilen og fikk høre på sirenene. Virket som hun syns det hadde vært kjempe stas. Jeg fikk også se noen bilder fra dagen dems, og det så veeeldig populært ut!

Da jeg hentet frøkna så måtte hun vise meg ett triks hun hadde. Nemlig å klatre langt oppi ett tre, og "legge seg å hvile" der... 

Søte Emilie!

Meg og Emilie i busshuset, venter på bussen. Det har blåst mega masse i dag!! 2 blide jenter! :)

Etter vi kom hjem har vi kost oss med tv bare, spist gryterett til middag, og nå er frøkna i seng... Blir litt stusselig om kveldene når jeg sitter her alene av og til, men har heldigvis gode venner som besøker meg ofte. Det setter jeg veldig pris på! :)

.................................................................................................................................................................

Jeg har vært å tatt noen bilder i dag da, og tror de ble ganske så bra. Har ikke fått sett alle enda, men tenkte å dele noe med dere etterhvert. 

Men jeg har ett mor og datter bilde da, av meg og mamman min faktisk. Ble litt fint da :)

Koselig minne å ta vare på!

.....................................................................................................................................................

Har fått pakke i posten i dag også. En parfyme! Har hatt slik hele tiden, men den er nå tom, så måtte handle en ny en da! ;)

Den lukter fryktelig godt! Har noen av dere luktet på denne? Er til å anbefale! :)

Fikk også mitt første brev i posten i dag hvor det sto: Linda MIchelle Kvam. Uvant og kult på en gang! Tar nok litt tid å venne seg til det ;)

Hva har dere gjort i dag? Har dere hatt en fin dag? 

-LindaVideo til min kjære datter


Satt i noen timer i går å laget en video til min kjære datter. Dette er video nummer 4 som jeg lager til henne. 

Tenker å brenne alle ut på en dvd å gi henne når hun blir større. Håper hun setter pris på det :)

Her er den :

 Turn og navnebytte :)


Har vært på turning med Emilie i dag, og det gikk fint som vanlig. Prøver å få noen bra bilder av henne der hun er i gang ute på gulvet, mens jeg sitter på tribunen å ser på, men det er jammen ikke lett.. Så ble veldig uklare bilder i dag...

 Som dere ser er bildene veldig uklare.. Men ikke sååå lett å få det ordentlig til.

...........................................................................................................................................................

Jeg har også ordnet litt på navnene til både meg og Emilie i dag da. Egentlig skulle Emilie hete Michelle, men av personlige grunner, og venner jeg hadde den gang så klarte jeg ikke kalle henne det.

Har elsket det navnet Michelle siden jeg var liten. Så har i dag ordnet så Emilie heter nå Emilie Michelle, og jeg heter faktisk Linda Michelle. Syns det er litt kult/stas at mor og datter har samme navn også. Så nå heter vi Michelle til fornavn begge to. Emilie digga det da. Og det er jo bra :)

Hva syns dere om at jeg har satt på ett navn til på både meg og Emilie. Og hva syns dere om at det er likt? 
God formiddag alle sammen!


I dag våknet jeg opp blid som en sol! Jeg har fått FOR mye søvn i natt tror jeg. La meg ned på sofaen i går kveld, satte på tv2 filmkanalen og hentet meg litt brus og snop. Klar for å kose meg med film! 

Men jeg fikk ikke med meg mye av den filmen jeg, sovnet nemlig før jeg rakk å få meg en sup av colaen min omtrent. Hehe :) Deilig å sovne på sofaen av og til, selv om det var litt l tidlig... kl 21.30 ca..

Så jeg bråvåknet klokka 02.00 og fortet meg inn i senga mi for å ikke bli våken igjen. Så i natt har jeg virkelig fått søvnen min. Deilig!! 


Emilie har blitt en kløpper på å ta bilder da. Og syns hun er ganske god og jeg. Hun står med kameraet og sier "Jeg får med meg hele deg jeg, mamma" Hehe. Flinke jenta mi!

Siden jeg ikke fikk blogget noe i går kveld, må jeg nesten slenge ut ett bilde av middagen vår i går da. Det ble pølse og chips, noe Emilie ønsket. 

I dag har jeg også vært i byen, og ordnet meg ett kjappere nett. Deilig. Slitsomt å sitte å vente på at sider skal lastes inn altså. Så er storfornøyd her jeg sitter. Sidene går nesten FOR fort jo ;) Hehe!

Emilie skulle ha brannøvelse i barnehagen i dag og gledet seg faktisk til det. Til torsdag kommer brannbilen også (med sikkert masse kjekke menn, hehe) for å besøke barnehagen. Moro.....!

Vi skal på turning i dag også som er hver tirsdag. Det blir stas for både Emilie og meg. Er ganske stolt over å ha fått ei frøken som er blitt så stor og selvstendig. Det er ganske utrolig hvor fort tiden går, og hvor fort barna vokser til. Jeg syns ikke det er sååå lenge siden jeg hadde en liten småttis i hus, men det er jammen ikke snakk om noen småttis lengre. Hun begynner jo på skolen til neste år :O Men heldigvis gleder hun seg til det. 

Hva skal dere i dag? Og hvordan er været der dere bor? 

Ha en fin dag.

-Linda


Ny uke, nye muligheter!


Enda en flott helg er over. Jeg har kost meg masse med jenta mi :)

I går var det aktivitetsdag i gymsalen på høyskolen med barnehagen. Der var vi masse barn, foreldre og søsken. Veldig koselig. Vi lekte fra oss en time i gymsalen, etterfulgt av mat og kake etterpå. Kjæresten til Emilie ville sitte sammen med oss å spise. Veldig kos. Jeg spurte han om de fortsatt var kjærester, og ja det var de. Men han hadde tre til da, utenom Emilie. Hehe. De er skjønne de små barna <3

Jeg bakte også en haug med boller før aktivitetsdagen. 66 stykker faktisk. Hehe!

Jeg har også fiksa om på stiklingene mine, så de står nå å koser seg i jord, og i nye potter.

Emilie fikk en stor bamse av Nono (min mamma) i går, hun har egentlig fått den tidligere, men ikke vært interessert, men i går var hun storfornøyd med å få ha mikkemus, og stilte villig opp til bilde. Hun bestemte selv at hun skulle stå oppe på grus haugen. Hehe!

Veeldig fin jente jeg har da. Ikke rart jeg er stolt!

Har også ordnet hjemme så jeg bruker tv skjermen istedet for pc skjermen. Richard har også hjulpet meg så jeg kan bruke begge to, altså dra en nettside f.eks eller en film over på tv skjermen, så kan Emilie se på tven, og jeg bruke pc skjermen, og være samtidig på pcen, begge to! Veldig genialt! Men pus leker og leker med pila på skjermen da, hehe. Litt morsomt, men ganske slitsomt til tider og, når jeg ikke ser noen ting, bare ei svær katte som leker. Hehe!

Fine Tiara'n vår :)

Slenger med ett bilde jeg fant på telefonen min i går. Fra Richard tatoverte meg sist. Flinke, snille kompis! :D

Har litt trøbbel med nettet hjemme, så får prøve å få noe orden på det.

Hva har dere gjort i helgen?

Ha en fin dag :)

-Linda


Lille engel i himmelen. Gratulerer med dagen din!


http://emilieprincess.blogg.no/1358365321_lille_engel_i_himmele.html

Nettet mitt virker ikke helt i kveld. Så mobil blogger,  og får ikke satt den inn som lenke via mobilen visst. Men ville dele dette med dere,  siden min lille stjerne og engel skulle fyllt 6 år i dag. Har tent masse lys for deg i kveld. Håper du har det bra der du er nå. Vil aldri glemme deg,  og tenker fryktelig ofte på deg. Elsker deg. Klem Fra mamman din og verdens fineste jente, din lillesøster <3Wii


Nintedo wii'en er kjempe populær blitt her i hus. Både jeg og Emilie syns det er sååå gøy å spille. Men det er ikke spilling hver dag, tror ikke det er helt bra for unger jeg, som det sies. Men nintendo wii er noe av det bedre syns jeg da, for man sitter ikke helt stille hele tiden. Men må faktisk bruke henda og kroppen ( på noen spill) Så her ser dere Emilie som fikk lov å spille wii mens jeg laget middag i går. Hun er blitt ganske god på det også, hun kommer på første plass på mariokart, og kjører faktisk forbi meg noen ganger også. Hehe! Pus koser i herdig med Emilie og. 

Den gale pusen vår datt ned fra andre etasjen her i går også. Jeg lukte opp vinduet i stua for å lufte litt, og pus gikk ut på den lille kanten som er utenfor vinduet og balanserte seg bortover til terassen. Hun skulle gå tilbake igjen på den lille kanten og, men plutselig sa det bare "svosj" så gikk Tiara i bakken. Jeg ble helt stressa og redd for pus, og fortet meg ned for å se hvordan det gikk med ho. Hun var ikke der, men jeg fant henne mjauende under trappa. Og heldigvis hadde hun det helt fint. Håper hun lærte, og aldri går på den lille kanten igjen!

I kveld skal jeg bake masse boller. Jeg er med i FAU i barnehagen, og vi har arrangert ett treff på høyskolen for foreldre og barn i morgen. Sååå jeg får nesten gå å bake litt boller da. Hehe! 

Ønsker alle en kjempe fin helg videre :)Vellykket harrytur!


Var på harrytur med Emilie og mamman min i går. Det var kjempe kos. Vi rakk aaaakkurat strømstadbåten da vi var litt forsinket. Så vi var siste som kjørte på båten, og fikk egen liten plass bakerst i båten :P

Hehehe, egen plass til oss ;)

Emilie var kjeempe blid på hele båtturen over. Men lurte ofte på hvor lenge det var igjen. Så jeg sammenlignet det med barnetv ( barnetv= halvtime) Så skal prøve det jeg kan på å lære henne klokken litt nå, og begrep over hvor lenge en time er osv. Hun begynner å bli såå stor...

Vi tok en tur på Nordbyen kjøpesenter, kikket litt, småhandlet litt, og tok til og med en tur på lekeland!

Emilie koser seg med is!

Jeg og Emilie fikk lekt oss på lekeland begge to. Hehehe! :D

Da vi kom hjem, var vi slitne alle mann, og har sovet kjempe godt i natt! :) 

Emilie har fått to klistremerker til på "jobbeplanen" sin og skal prøve å få henne til å hjelpe meg litt hjemme i dag, så hun kan få flere. Jo mere hun gjør, jo fortere får hun DS.

Vi byttet inn ett spill vi hadde kjøpt på gamestop på nordbysenteret også i går. De har noe som kalles gameprotection. Veldig kjekt. Man betaler 10 kr, så har man "forsikret" spillet for alle slags skader. Og det ene spillet hennes virket ikke som det skulle, så nå har hun ett nytt spill, som hun gleder seg til å prøve når hun får seg DS.

Skal legge ut en video etterpå, hvor jeg og Emilie leker på lekeland ;D

Pleier dere å være på sverigetur av og til?

Ha en fresh dag alle sammen!Travel dag!


I dag har jeg fått gjort en masse masse. Har ordnet med papirer, ringt til kontorer og masse annet. Etter det dro jeg en tur på kafferiet igjen, og møtte en del venner av meg der. Kjempe koselig. LItt sol fikk jeg tatt i dag også :)

Etter kafferiet ble jeg hentet av noen venner som jeg ble med hjem på en liten vissitt. Koselig som alltid :)

Meg. trøtt i sola på morgenkvisten i dag. Godt med en kjærlighet på pinne da ;D

Da jeg hentet Emilie lagde jeg hjemmelaget potetstappe og pølser til middag. Det faller alltid i smak! :) Etter det, så vi smurfene som jeg har lastet ned. Vi har sett den på kino også. Men alltid kos å se flere ganger!

Klokka var ikke halv ti altså, den har bare klikka litt etter jeg prøvde å stille den til sommertid. Får håpe jeg får orden på den snart :)

I morgen er det harrytur med strømstadbåten! Veldig kjekt, trenger å hamstre inn litterann å ! Heheh! :D

Emilie gleder seg veldig henne også!

Men nå skal jeg lese litt teoribøker, så jeg får tatt den teorien min snart!

Ha en fin fin kveld alle sammen ! :DVinner av konkurranse!


Jeg hadde en veggdekor konkurranse, som jeg egentlig skulle trekke vinner av på søndag, men det har vært så hektisk... Men jeg gjorde det på en rett ferdig måte, skrev alle navnene på hver sin lapp. La de alle i en bolle, og lot Emilie trekke ut en!

Og vinneren ble: 

                                                                                        Michelle Juliette Bråthen :)
Gratulerer så masse til deg! Fint om du tar kontakt med meg i innboksen, så jeg får adressen din! :)
Håper du blir fornøyd med veggdekoret :D


Sola skinner!


Jeg digger, digger, diggeeeer at det er så fint vær om dagen! Helt nydelig altså...

I dag har jeg sittet masse i sola, og kjenner det svir litt i ansiktet nå. Så tok meg en tur inn før jeg skal hente frøkna mi. Vi skal på turning i dag!Tok meg en tur på kafferiet i dag, all by my self, og kjøpte meg en kakao i sola. Kjempe deilig. ..:D (kafferiet bør vaske bordet sitt)


 Nå sitter jeg her med pus på fanget da... Har nesten ikke lyst å jage henne ned fra fanget mitt. Hun er blitt så utrolig kosete i det siste, og skal helst ligge oppå meg eller Emilie heeele tiden. Kan nesten bli for mye av det gode, men veldig koselig da :)

Vinneren av veggdekorkonkurransen kommer jeg med i kveld, siden jeg nesten må stikke nå!

Ha en fin dag alle sammen! :)

-LindaVaskejenter!


I dag har Emilie vært hjemme fra barnehagen. Vi har vært hos øyelege, og hun var kjempe flink. Gjorde alt dama sa. Veldig stolt av frøkna mi!

Hun skulle se på små figurer, og hun så faktisk alle sammen. Hun fikk også på seg ett par kule briller med forskjellige farger i hvert glass, og hun så alle figurene da også! Og det beste av alt er at hun syns det var moro å gjøre dette! :)

Mamman min var så snill å kjørte oss til øyelegen, og vi var en tur på Revetal senteret etter det. Der kjøpte mamma ei bukse til meg (som hun mente var så kul, og at jeg måtte ha den). Veldig snilt :)

Emilie hadde noen penger i lomma, som hun tok opp i butikken og hvisket til meg at hun ville kjøpe ett smykke til nono ( mamman min ). Så hun fant ett sammen med mamman min, gikk til kassa å betalte med egne penger, og gav det til henne mens hun sa; "Værsegod nono, fordi du fortjener det." Var så fint sagt av ho, og mamman min ble veldig glad og litt rørt der den lille jenta mi sto med ett armbånd i hånda til henne. 

....................................................................................................................................................................

Da vi kom hjem til meg og Emilie følte jeg også at mamman min fortjente noe, så jeg tilbydde meg å vaske bilen hennes, innvendig og utvendig. Så mamma satt i sola å solet seg, mens jeg vasket bilen. Til og med da kom den søte frøkna mi, som egentlig hoppet på trampolina si å sa: "Jeg vil vaske jeg også". Så jeg fant en klut til henne og, og der vasket vi inni bilen begge to. "Det er fint å ha en liten hjelper som meg mamma, vi er bestevenner vi" Sa jenta mi. Hun kommer med så masse gode ord som varmer hjertet mitt veldig :)

Bilen ble skinnende ren og pen, utvendig og innvendig. Så da laget mamma kjøttkake middag til oss etterpå. Deilig :)

.......................................................................................................................................................................

Jeg fikk to pakker i posten i dag også. Pakker er alltid gøy. Det var en trådløs mus, og ei jakke jeg har ønsket meg! Vet den kommer til å bli brukt mye fremover :)

Var den ikke fin? 

Den rosa musa er også i bruk allerede. Digger den!

Rosa er kult, hehhe :)

Nå skal jeg finne senga, og ser fem til en ny dag i morgen.

Håper alle har hatt en fin dag!

-Linda10 fordeler ved å være singel!


 

1Livet mitt dreier seg om to personer, nemlig meg selv og jenta mi, som jeg aldri hadde klart meg uten. Jeg slipper å ta hensyn til en annen mann og kan gjøre som jeg vil, når jeg vil. Jeg er fri som fuglen, og nyter det!

2. Jeg kan flørte med hvem jeg vil. De fleste må vel innrømme at det er litt morsommere å gå ut når man kan flørte med god samvittighet, og flørting som er så gøy. Som singel har jeg helt frie tøyler, kjør på!

3. Jeg kan ligge som en sjøstjerne midt i senga, og jeg trenger ikke bekymre deg for å få en arm i fjeset, eller iherdig snorking som holder meg våken halve natta. Forskning viser faktisk at man sover best alene. Singel = en god nattssøvn.

4. Jeg kan se hva jeg vil på TV, og slenge beina på bordet akkurat når jeg føler for det. Som singel slipper jeg å kjede meg i gjennom en haug med pangpang filmer og andre teite gutteprogrammer.

5. Jeg får mer tid til venninner og kompiser. Det er ingen hemmelighet at en kjæreste tar mye tid. Som singel har jeg mye mer tid til å være med venninner og mine kompiser. Det er luksus.

6. Jeg slipper å være med på pinlige familiemiddager, og ha svigerforeldre som måler meg opp og ned. Én bekymring mindre.

7. Jeg kan bruke så lang tid jeg vil på det jeg vil. Vil jeg sitte på Pcn' i flere timer, kan jeg det. Vil jeg lage drømmefangere i flere timer, kan jeg det. Vil jeg spille nintendo wii i flere timer, kan jeg det. Vil jeg stå på badet lenge, kan jeg det, uten at noen dundrer på døra og klager over at jeg bruker for lang tid på å gjøre meg fin for andre enn kjæresten.

8. Jeg slipper og bli irritert fordi kjæresten ikke gjør sin del av husarbeidet. Som singel har jeg bare meg selv og klandre, og det er egentlig mye bedre enn å være irritert på noen andre.

9. Jeg trenger ikke bekymre meg for å finne den perfekte julegaven til kjæresten, og ikke minst kan jeg bruke pengene på meg selv og Emilie istedet.

10. Jeg har økonomien helt for meg selv, kan kjøpe hva jeg vil, uten å høre "du hadde vel strengt talt ikke trengt å kjøpe det der". Jeg observerer andre par som krangler og diskuterer. Da tenker jeg for meg selv ; "Gud, det er deilig å være min egen sjef og slippe innblandinger av andre"

...............................................................................................................................................................................

Det er så deilig å være singel. Og det beste av alt, er at jeg er faktisk aldri alene. Jeg har alltid lille jenta mi som aldri vil gå ifra meg eller såre meg, irritere vettet av meg eller lignende. Det er ekte kjærlighet, som varer livet ut! 

Elsker deg jenta mi! 

Bestevenner for alltid <3Lukter vår!


Det er skikkelig vår i lufta, og det er så deilig.

Jeg kan sitte ute på balkongen min å kose meg i solen, og nyte havutsikten min. Jeg er ganske heldig som bor der jeg bor, og med så deilig havutsikt :)

Emilie og jeg har tilbringt helgen vår hos mamman min. Vi har kosa oss masse. Kjekt å ha en mamma som bor rett borti gata. 

Følte jeg måtte gi mamma noe også, hun er så snill og god med oss, så jeg kjøpte en orkidee i vase til ho.

Jeg syns den var fryyyktelig fin selv jeg, så tenkte at mamma ville like den. Og det gjorde ho :)

Jeg og Emilie fikk vært litt ute i går, før vi tok bussen en tur til Tønsberg og satte oss på cafe, og etterpå tok bussen til mamman min.

Emilie og jeg venter på bussen. Fryktelig fin ho frøkna mi altså :) Ønsker meg ett skikkelig speilreflekskamera, så jeg kan få enda bedre bilder!

Emilie tok ett bilde av meg da vi ventet på bussen og. Si "iiiiiiiiis" sa Emilie :) HEHE!

................................................................................................................................................................................

I dag har vi bare slappet av, sett på tv, tegnet litt øysteins blyant, spist middag og nå er det straks kvelden på Emilie. Hun skal til øyelege i morgen, eller til en spesialist som skal se om hun skal opereres for skjeling eller ei. Jeg selv skal til fastlegen min i morgen, så blir full dag. Så da skal Emilie få fri fra barnehagen i morgen! :) 

Har pratet litt med ett par bekjente jeg har nede i Gran Canaria, og kjenner at jeg har veldig lyst å ta med Emilie å vise henne syden nå. Vi hadde kost oss sååå mye. Men vi får nå se da :)

Har noen noe tips til hva jeg skal blogge om ? 

Ha en fin kveld alle sammen!Små gleder, gjør utrolig mye :D


Leste gjennom litt blogger igjen i dag, og fikk se noe som fikk meg veldig glad!

Rebecca har skrevet om meg, veldig hyggelige ord! 

Bloggen hennes finner dere HER, og alle de gode ordene hun har om bloggene hun leser. Jeg leser bloggen hennes hele tiden også, og koser meg med det. Hun har en sønn som heter Charles som er født med dobbelsigig klumpfot og eplepsi. Hun er så god mor mot lille gutten sin, og hun legger ut masse koselige bilder om hverdagen dems, den søte sønnen hennes osv. Virker som en veldig ærlig, ordentlig jente som man kan prate med om man vil :)

Sånne ting som dette blir man glad av. Koselig å ha fått så mange gode "bloggvenninner" her inne. Setter jeg veldig pris på, og kosr meg masse med bloggene deres!

Ps: Jeg er ikke så god i paint og printscreen, så det ble som det ble... jeg lærer vel etterhvert ;D

Igjen, ha ei fin helg alle sammen :)En liten frøken som jobber og jobber!


Emilie har fått ødelagt sin nintendo DS, og er veldig lei seg for det. Hun tok feil lader og trykte hardt inn i hullet til Ds'n sin, så laderhullet er ikke så samarbeidsvillig, og jeg må jobbe livet av meg for å få den til å lade. Ladertappen er løs også, så den synger veeldig på siste verset. Har fått satt den til lading nå etter masse jobb, men sånn orker vi ikke ha det. 

Men jeg syns heller ikke Emilie skal bare få en ny en sånn helt uten videre. Vil hun skal skjønne at ting koster penger, og man kan ikke bare få nytt så fort alt er blitt ødelagt. 

Så i dag har vi laget en "jobbeplan"

Emilie skal hjelpe til med husarbeid fremover, og får ett klistremerke for hver gang hun gjør en oppgave. 

Slik ser den ut, og hun har allerde ryddet hele stua, og hele rommet ditt, og fått seg ett klistremerke på rydde opp (tok bildet før hun hadde ryddet ferdig, så klistremerket er ikke på bildet)

Hun er veldig motivert, og gjør dette uten noe problem, med ett smil. Er jo en del arbeidsoppgaver og tror barn har godt av å både være med på husarbeid og skjønne at man må jobbe for å få ting. Hun er jo tross alt blitt 5 og ett halvt år nå. 

Så jeg vil tro dette går på skinner fremover, og om en deeel dager har hun sin nye nintendo DS. 

Gjør dere slikt med barna deres om det er noe de ønsker seg? 

Eller lar dere de spare penger? 

Hun har også en løs tann som detter ut om litt forhåpentligvis, og hun er fullstendig klar over at de pengene må også gå til den nye DS'en sin. 

Ha en fin dag alle sammen :)Kosedager med jenta mi <3


I går koste jeg og Emilie oss hjemme, med brødskiver på trampolina, og lek der etterpå. hun syns det er såå gøy når vi hopper der sammen, og hvis jeg prøver å skyte på henne med en ball, og treffe henne. Men hun er jammen god, for hun smetter unna de aller fleste ballene faktisk ;) 

Deilig å kunne være masse ute igjen, og endelig bruke trampolina vår igjen.

Fiiiine jenta mi! <3

Ps: Pus sitter oppe på terassen å følger med på oss. Hun er sååå glad i Emilie! koselig det :D

Deilig å kunne spise mat ute nå altså! :)

Bestevenner for alltid!

...............................................................................................................................................

I dag har vi spist pannekaker til middag, og Emilie ville veldig gjerne hjelpe til. Er koselig å ha så stor frøken i hus, som hjelper til med å lage mat og annet husarbeid, helt fivillig :)

Både jeg og Emilie er sååå glade i pannekaker, så vi spiste oss gode og mette :) 

Koselig å ha noen å spise med hver dag! 

..........................................................................................................

Nå har Emilie lagt seg for en god stund siden, og hun ser på Marikken. Astrid Lindgren filmen på senga, før hun skal sove. I morgen har jeg lovet henne å spille litt nintendo wii, før vi skal en tur til mamma'n min !

Jeg får sette på en god film i kveld, og kose meg med den !

Hva har dere gjort i dag? 

Ha en fin kveld alle sammen :)

 Bloggen min er i lokalavisa! Rød og grønn mann.


Moro! Bloggen min er publisert i lokalavisa vi har her i Horten, gjengangeren... 

 Første gangen jeg har fått til printscreen, så fikk med alle fane mine osv... Men wohooo, her er jeg! :)

 Alltid moro å være i avisa!!

...........................................................................................................................

Da er jeg hjemme fra en koselig tur på kafferiet med noen venninner. Vi spiste lunsj her hjemme hos meg først, før vi tok turen ned for å få oss en kaffe. Jeg liker ikke kaffe, så det ble en cola og oreokake på meg. Veldig kos ! :)

Ha levert en kjempe fornøyd Emilie i dag i barnehagen. De skulle på tur i dag. Det syns hun alltid er like gøy!

Emilie begynner jo på skolen til høsten. det går vakent for mot høsten, og etterhvert skal hun jo gå til skolen alene, så vi har veldig fokus på trafikklys om dagen, og dette med rød og grønn mann.

Hun er veldig flink. T rykker på knappen, og venter tålmodig på grønn mann. Viktig å lære de små trafikkregler!

Emilie trykker på knappen og følger meg på både biler og den røde og grønne mannen.

Klar bane, og grønn mann! Flinke jenta mi :)

Fornøyd frøken på vei til barnehagen :)

I dag var det på med solbrillene. Er såå deilig sol i dag! Emilie burde egentlig hatt på solbrillene sine ho og ser jeg. Så de skal jeg finne frem i morgen :)

I dag skal vi teste trampolina for første gang i år (jeg har tjuvtesta den allerede, hehe) og Emilie gleder seg veldig.

Ha en kjempe fin dag alle sammen, det skal vi :)

 Happy day!


I dag har jeg hatt en bedre dag enn på lenge! Så har rett og slett ikke tid eller lyst til å blogge :P tar'n igjen i morgen ;) ;) Får noen venner på besøk straks! Koselig :)

Håper alle andre også har en bra dag !!


Flinke turn jenta mi!


Har vært på turning med jenta mi i dag. Hun blir flinkere og flinkere. Hun balanserer på den smale bommen heelt uten hjelp, bare trenerne som passer på at hun ikke faller ned, og stuper kråke og står i. Jeg er så stolt av å ha ei jente som liker å turne! Tror hun kommer til å fortsette med dette lenge, siden hun er så glad i det!

 

Det var ingen doer der i dag, eller de sto i gangen, alle sammen. Og ingen do på selve toalettet. Hehe, Emilie syns det var veldig festlig ;)

Flinke turner'n min !

Flink til å tøye ut også. Viktig det etter en lang turn økt!

Etter turningen er det vaffel hver gang. Godt for en sliten frøken :)

Går deres barn på noen slags aktiviteter? 

Ønsker alle en fin kveld!

Omelett med pølse og bacon i på meg i kveld, skal smaaaaake :D
 Hva gjør vi etter påsken ?


I dag har jeg levert en kjempe blid Emilie i barnehagen. Hun løp rett bort til kameraten sin, og begynte å leke med han! Kos å se :)

Hun har en løs fortann nå også, så må mase litt med frokosten, for hun er redd for å tygge på den løse tanna. Men har prøvd å forklare henne at hun må tygge på den og bruke munnen for at den skal bli mere løs, og så dette ut. Så jeg sa ifra i barnehagen om dette og, så håper jeg det går bra, og at hun spiser godt der også :)

Jeg har shina kåken her i dag, alle rom og vaskemaskinen går :) Deilig med vanlig hverdag igjen.. 

Tenkte å vise dere klesskapet til Emilie også, her er det iallefall ikke mangel på klær!
Sitter å ser på fødeavdelingen nå, og kjenner jeg snart må skru det av. ganske passe det å føde kids, og ganske så art at jeg og faktisk har gjort det. men det er absolutt verdt det, jeg har fått verdens fineste jente jo ! Som begynner å bli mere og mere lik mamman sin!

 

 
I dag skal vi på turn etter barnehagen. Emilie gleder seg veldig, og er blitt sååå flink turner! er ganske stolt der jeg sitter på benker å ser på henne går rundt på gulvet med alle de andre :)

Ha en fin dag alle sammen :)Dette er ikke en aprilsnarr!!
Jeg har sett årets første hestehov i dag!  Endelig kommer våren til Horten :)

Jeg har også vært på besøk hos min kjære bestemor på nøtterøy i dag. Vært med pappan min og Torunn og spist mat på brygga, og har nå lagt verdens søteste, blide jente for kvelden. hun ser frem til barnehagen i morgen. Skal nok bli godt nå, etter 10 dager med vannkopper, og en lang påskeferie etter det!

Jeg selv, sitter å sr på fotballkamp nå faktisk. har tippet en lapp i dag, så krysser fingrene. 

Blogges senere i kveld. Nå er det fotball på tv :)

25, Horten

Linda- Alenemor til Emilie 5 år. Bestevenner for alltid <3KategorierArkivAnnonserhits