Rask og enkel fiskeflette


Jeg datt over en "fiskeflette" på nettet. Jeg greier ikke vanlige fiskefletter, så tenkte jeg skulle prøve meg på denne sveisen på Emilie i dag. Helt grei sveis, som er enkel å lage og!

Bilde 1: Sett opp håret i en hestehale. 

Bilde 2: Lag en "draigjennom" baklengst. Jeg har bilde lengre ned på bloggen hvordan man lager det hvis dere ikke vet hvordan.

Bilde 3: Fest en gummistrikk I hestehalen

Bilde 4: Del håret i 2 med fingrene dine

Bilde 1: Dra så håret gjennom hullet du lagde med fingrene.

Bilde 2: Slik skal det da bli nedover. Fest enda en gummistrikk, lag ett hull med fingrene og dra igjennom en gang til

Bilde 3: Fest enda en gummestrikk og dra igjennom en til om mulig (spørs jo på hårlengde)

FERDIG! :D

Satte på en søt blomst bakpå der, men den ville ikke Emilie ha på i dag gitt, så ho tok den pent av igjen. Hehe! Godt ho veit selv åssen ho vil se ut :) !

.................................................................................................................................................................................................

I dag har vi vært på foreldresamtale på skolen, og Emilie er kjempe flink, og det er så godt å høre. Merker jo selv hjemme at ho er kjempe flink og. Raser gjennom lekser og leser som en racer. Så i dag har vi vært innom biblioteket, og vi har funnet masse bøker som er lettleste, også lydbøker. Så nå har Emilie litt å lese og høre på fremover! 

Emilie ble med meg en liten tur på treninga i dag også. Var en del folk der, men ho var flink og satt å spilte på telefonen min hele tiden og fulgte etter meg. Flinke jenta mi! Vi koste oss med mat i byen etterpå og har igrunn vært masse ute å kjent på våren. Skulle egentlig ta med kamera, men det glemte jeg!! 

Så i dag har jeg skaffa meg en bok om eksponering også. Nå skal jeg bli bedre på å ta gode bilder! :)

Hva synes dere om sveisen til Emilie? 

Sett lignende før?

Har dere og deilig vår? 

Ha en fin kveld alle. 

-Linda Michelle


#fiskeflette #hårfrisyre #hårsveis #hårpynt #øredobber #stegforsteg #stegforstegfrisyre #blomst #LindaMichelle #lydbok #RampeteRobin #gummistrikk #vår #hortenbibliotek #Horten

 

 

 Video til min kjære datter.


Jeg har prøvd å lage en video til Emilie en gang i året. Jeg tenkte å samle de og gi de til Emilie på komfirmasjonsdagen hennes. Håper ho vil sette pris på det og bli glad for det :)

Jeg ser nå at det er 11 måneder siden jeg lagde siste video, så jeg skal lage en ny nå snart.

Tenkte å dele denne med dere. Elsker deg jenta mi !! <3

 

Lager dere videoer til barna deres? 
Ha en god natt alle. 
-Linda


Steg for steg knyte/flettesveis


Her kommer nok en steg for steg sveis jeg testa på Emilie i går!

Bilde 1: Del opp håret på midten.

Bilde 2: Ta alt håret foran, helt til rett foran øre og hold det der. Samme gjør du på andre siden. Dette skal nemlig bli små fletter.

Bilde 3: Ta det løse håret bak som du har delt i to, og lag to musefletter.

Bilde 4: Da har du 2 musefletter bak og hår løst foran

Bilde 1: Gre og ta frem håret som henger løst foran

Bilde 2: Lag en knute så pent som mulig. Fest den med en klype (fikk ikke tatt bilde av det) så den ikke detter ut 

Bilde 3: Lag fletter av forhåret som har blitt knytt

Bilde 4: Fest flettene i de andre museflettene

 

Bilde 1: Flett begge musefletter, gjerne så den lille fletta synes, det gjør det litt ekstra pent! 

Bilde 2, 3 og 4: FERDIG :D

Synes det ble kjempe søtt jeg!!

Ellers skjer det mye for tiden. Derfor det ikke blir blogging hver dag. Jeg er hos fysioterapauten for å bli normal igjen flere ganger i uka. I dag har jeg trent 2 ganger faktisk. Men pleier ikke det til vanlig altså. Men deilig å kjenne at jeg kan gå vanlig snart og kanskje jeg kan springe litt etterhvert :) 

Jeg har også begynt på sertifikatet på ordentlig nå og. Jeg tok mørkekjøring og grunnkurs for noen år siden, men jeg og kjørelærer kom ikke veldig godt overens. Jeg blei nervøs av han da han omtrent hylte når jeg gjorde noe "feil". Så kjørelæreren jeg har nå er kjempe hyggelig og jeg føler meg veldig trygg med han. Så vi har dobbelt timer og kjører bånn gass så jeg skal få lappen fortesrt mulig. På tryggest måte og selvfølgelig! ;) Så jeg er til og med så flink at jeg leser i teoriboka selv om jeg har bestått den. Må jo henge med! Det blir en fryyyyd å ha lappen i kortholdern min å vite at jeg kan kjøre bil!

Jeg har også fiksa på en kommode de siste dagene. Jeg kjøpte en brukt som jeg så for meg fin i hvit. og litt lavere. Men den var trefarget. Så tenkte jeg skulle male den. Jeg ordnet pussepapir, koster og maling og satte i gang. Pappa kom med saga si, og sagde den for meg så den ble lavere, sånn som jeg ville ha den ! :) Jeg er faktisk veldig fornøyd med resultatet. Så den står pent inne på det nye rommet mitt nå. Skal vise dere før og etterbilder en dag denne uken jeg! 

Men nå orker jeg rett og slett ikke skrive å ordne bilder mere. Utslitt, men digg!! 

Har dere hatt en fin dag? 

Liker dere å stelle hår? 

Ønsker alle en fin kveld. Snart bedden på denne jenta... :)

-Linda Michelle

#knytesveis #hårfrisyre #hår #fletter #flette #sertifikat #gummistrikk #kommode #male #malingbomull #malekost #grunnkurs #mørkekjøring #førstehjelp #pussepapir #LindaMichelleKvam #Fysioterapaut #borrefysio #kjørelærer #knute #stegforstegfrisyre #stegforstegI natt kl 04.17, norsk tid ble det født en liten jente i Afhanistan....


Inatt klokken 04.17..  norsk tid, ble det født en liten jente i Afghanistan. Hun fikk navnet Aisha og var omtrent 2.4 kg da hun kom til verden. Aisha er nummer seks i søskenflokken, hun har 4 brødre og 1 søster. Hun blir ønsket velkommen, men ikke så mye som brødrene er blitt ønsket velkomne til verden. Hennes far vil helst ha sønner, sterke gutter som kan hjelpe til med jordbruket. Familien eier en liten flekk med jord som trenger vedlikehold. Familien har et lite murhus der alle deler soveplass. Aisha ble født her i hjemmet uten hjelp fra helsepersonell, slik hennes 5 søsken også ble. Jordmødre er langt unna og koster penger.

I natt klokken 04.17 ble det født en liten jente i Norge. Hun fikk navnet Anne, oppkalt etter bestemor. Hun veide 3.9 kg da hun kom til verden. Anne er nummer to i søskenflokken, hun har en bror på 9 år. Hun er svært etterlengtet, foreldrene hennes har prøvd å bli gravide i flere år. Familien eier en stor eiendom med stort hus og dobbel garasje. Det er 4 soverom i huset. Anne ble født på sykehuset, med far tilstede. Også med under fødselen var jordmor og sykepleier og en anestesi lege hadde vært innom med epidural for å lette smertene.

Aisha er blitt 6 år. Hun har langt svart hår skjult inni et sjal. Hun har mistet to melketenner. Hun har fått to nye brødre og mistet en. Det beste Aisha vet er å leke med nabojentene. De ler og snakker og synger og danser. Når de ikke er på jobb? For de må jobbe. Mange timer til dagen. Moren har sagt at hun kanskje kan få gå på skole om noen år, men faren mener det er unødvendig. Aisha håper hun kan få gå litt i hvert fall, hun ønsker å lære å lese.

Anne er også blitt 6 år. Hun har hatt sin første skoledag. Hun kunne noen bokstaver fra tidligere, hun har lært det av broren sin. Og nå har hun begynt å lære å sette bokstaver til ord, og ord til setninger. Hun har fått noen nye venner, noen kjente hun fra før av fra barnehagen. I friminuttene leker hun med de nye vennene sine og de ler og snakker og synger og danser. Anne skal bli sykepleier når hun blir stor. Sånn som moren er.

Aisha er blitt 15 år. Hun er gift med en mann som faren fant til henne for 2 år siden. Han kjøpte henne. Aisha er gravid med sitt første barn. Hun har ikke fått lært å lese, hennes mann kan heller ikke lese og skrive. Hun har mistet kontakten med vennene sine for lenge siden. Hun bor langt fra sine foreldre og sine søsken. Mannen hun er gift med er 20 år eldre enn henne. Han er for det meste snill, Aisha synes hun er heldig som er gift med en mann som ikke slår.

Anne er 15 år og straks ferdig med ungdomsskolen. Hun skal begynne på videregående til høsten men skal først ha en lang ferie hvor hun bare skal slappe av. Hun gidder ikke ha sommerjobb, hun vil ha tid med venner i sommer. Anne er ganske skolelei men håper det bedrer seg med ny skole, nye lærere og andre fag. Anne har fått seg kjæreste. Han er 18 år. Foreldrene til Anne syns han er litt for gammel for henne. Anne syns det er kult å ha kjæreste som har egen bil og som kan kjøpe alkohol lovlig.

Aisha er blitt 18 år. Tror hun. Cirka i hvert fall, de feirer ikke bursdager. Hun er gravid med barn nummer 2. Fra før av har hun en sønn. Mannen hennes var veldig glad for at det ble en gutt. Det var en hard fødsel, men med hjelp fra nabokonene gikk det bra tilslutt. Etter to døgn. Aisha gruer seg til fødselen. Hun håper det blir en gutt til slik at mannen hennes blir fornøyd.

Anne har blitt 18 år og er russ. Hun ser fram til 4 uker med vill festing før avslutningseksamen på videregående. Hun vil ikke lenger bli sykepleier. Hun vil heller bli ingeniør slik som faren er. Og foreldrene sier at det jo er hennes valg hva hun vil bli. De skal hjelpe henne økonomisk slik at hun slipper å ta opp studielån. I natt klokken 02.38 norsk tid, døde en ung jente i Afghanistan. Hun døde i barsel da hun fødte sin andre sønn. I natt klokken 02.38 la en ung jente seg til å sove i Norge. Hun hadde vært ute og feiret at tiden på videregående var over. Det er nå livet begynner, tenkte hun, smilte og sovnet.

LA OSS VÆRE GLAD FOR AT VI BOR I NORGE!!!

 Knytesveis og klin gal kattGod morgen alle sammen!

Her kommer enda en steg for steg sveis:

Bilde 1: Ta litt av håret foran og del opp likt på begge sider

Bilde 2: Knyt en knute, men pass på å holde den stram, den skal nemlig festes i en "hestehale"

Bilde 3:  Ta litt mere av håret foran frem, alt håret til ca ørene. Fest dette i en gummistrikk sammen med knuten

Bilde 4: Sånn skal det da se ut

Bilde 5: Knyt en knute på den andre siden.

Bilde 6: Ta litt mere av håret frem, og lag en liten "hestehale" der også slik som på andre siden for å feste knuten

Bilde 7: Del opp alt håret på midten bak

Bilde 8: Slett fletter på begge sider

Bilde 9: En fornøyd frøken med søt sveis

Ferdig!

Emilie er glad, oppspilt og veldig fornøyd. Ho skal være med ei jente hjem fra skolen! Tannbørsten til Emilie er på båttur. 

I klassen til Emilie har de laget noe de kaller lekegrupper. Der har de satt sammen 4-5 barn sammen. Disse gruppene skal på skift treffes hjemme hos ungene en gang i måneden. Det har vært besøk hver måned, og Emilie synes det er kjempe gøy. Da vi hadde ungene her bakte vi boller og koste oss. De lekte og ble kjent på en helt annen måte enn på skolen. Veldig bra! Jeg fikk ikke ordentlig natta før klokka nærma seg 2 i natt jeg. Den søte pusen vi har hadde vært alene i ett døgn, og da blir ho fryktelig masete og kosete når vi kommer hjem. Så i natt var det leking av bamser, plasking med vann i do, leker som ble skyvd bortover gulvet, kattetunge som slikker deg inni øra, katt som legger seg PÅ hodet ditt, katt som har løpeanfall 20 ganger rundt stua, katt som jakter på beina dine .... Ja, den katten er helt utrolig. Såklart er det godt å se igjen pus, men jeg vil sove om natta! ;) Jeg skal filme pus en gang å legge ut her. Ho følger etter meg hvor enn jeg går, skal jeg på do, er ho på badet før meg, skal jeg ha vann, er ho der med en gang. Om jeg bærer noe, flyr a ofte i beina mine. Og samme hvor ho er i huset så hører ho at jeg skal mate fiskene. "JIPPI" Tenker a vel da... Fine Tiarajenta vår!

Jeg har fått meg fjernkontroll til kameraet mitt da,så tenkte jeg skulle teste det ut. Tiara og jeg vil vise dere hvor jeg sitter å blogger... 

 

MEN, ho gadd ikke det visst. Egentlig ganske lættis, jeg tok ho opp på fanget (noe ho ikke liker, ho vil komme selv) og skulle ha ho med på bilde, helt frem til.....
.......... ho sa pent ifra at dette her gidder jeg IKKE!

HAHA! 

Men her sitter jeg å blogger da... :)

Siden Emilie skal være med jentene hjem fra skolen så må jo jeg finne på noe gøy da. Får gå å stelle meg ordentlig for dagen. Trening, legebesøk og sol er iallefall spikra! 

Hva syns dere om frisyren til Emilie?

Hva skal dere i dag? Blir deres pus helt gal om du har vært borte fra den?

-Linda :)

#katt# katter #knytesveis #frisyre #stegforstegfrisyre #stegforsteg #gummistrikk #blogg# galkatt #blidjente #LindaMichelleKvam

 Flettesveis med to fletter


Tenkte å vise dere denne enkle flettesveisen steg for steg. Den er jo kjempe enkel, mange kan kanskje se seg til selv hvordan man gjøre det selv. Har fått noen tilbakemelding på at steg for steg er interessant. Så her er det igjen en ny sveis.

Bilde 1: Del håret i 2. Fest øverste del i en strikk.

Bilde 2: Sett alt underåret som henger igjen i enda en strikk. 

Bilde 3: Flett en flette på begge "hestehalene"

Bilde 4: Så søt og enkel sveis!

Veldig søt sveis. Enkel å lage, og fint for å få håret vekk fra ansiktet. Emilie synes faktisk det er gøy når jeg lager nye sveiser på ho. 

Emilie er kjempe glad i dag. Vi skal ha jentekveld helt alene!!

Jentene mine!!

I kveld skal vi kose oss med film, popcorn, tvspill, leker og masse mer. Det hender jeg og Emilie har jentekveld. Det liker ho ekstra godt. Da veit ho at det er bare meg og ho heeele kvelden. Og vi gjør mye gøy. Før hoppa vi faktisk i senga og. Men siden jeg har ny seng så tror jeg ikke det blir noe vanlig aktivtetet å hoppe i senga fremover. Men skal iallefall se den nye smufrine filmen, og har lovt Emilie å leke med ponnyer også. Emilie sa : "Jippi, vi kan finne på sååå mye gøy, leke med ponnyer f.eks". Stakkars, ikke lett å være alenebarn alltid kanskje. I kveld skal vi kose oss bare vi 2!

Hva synes dere om sveisen til Emilie? 

Skal jeg fortsette med steg for steg bilder? 

Hva skal dere i helgen?


-Linda Michelle
 

#flette #frisyre #sveis #hår #øredobb #kat t#katter #stegforstegTror du jeg blir glad når du forteller meg at jeg er så tynn at jeg må gå inn?


Nei det blir jeg IKKE. Noen forstår det bare ikke. Noen er født med anlegg til å bli tjukke, noen med anlegg til å bli tynne. Noen spiser seg selvfølgelig større. Og noen trener seg mindre. Det vet vi jo alle. Men er det ikke fint, at vi er forskjellige? Men betyr det at det er ok å si til folk at de er tynne?

Er det ok å si til noen: "oi, så feit du er a, du må jo bli sinnsykt varm!!" ? NEI! Men det visst ok å si : "Ja, du får gå inn du, fryser sikkert, du har jo så lite fett på kroppen!!".

Dette har jeg selv opplevd. Ikke å bli kalt feit, men tynn. Og vet dere hva? Det sårer minst like mye som å bli kalt tjukk. Iallefall for meg, og sikkert flere jenter. Flere jenter som meg, som faktisk ikke kan noe for at de er tynne og ikke har så mye former. Jeg har omtrent ikke former jeg. har jo ei rumpe og pupper. Men ikke no barbiegirl jeg assa. Og sånn er jeg født bare. Og alltid vært sånn. Sånn er det bare. Det går faktisk an å være tynn, med junkfood kosthold. Det går faktisk an å slite med å legge på seg. Mange skjønner ikke. Jeg kjøpte til og med proteinpulver eller hva det heter for å legge på meg på treningsbutikken jeg. Men til ingen tess. Det smakte ikke godt heller. Jeg klarer ikke legge på meg mer jeg. Jeg drikker masse cola, spiser sjokolade, junkfood, feit mat og tenker ikke på kosten i det hele tatt!

Da jeg gikk på barneskolen var det ekkelt å dusje. Jentene sa i garderoben : "Oi, så tynn du er Linda" Jeg syns det var kjempe ekkelt, å prøvde å drøye dusjen til vi ikke var alle mann inni der... Da jeg fikk disse kommentarene noen ganger tenkte jeg for meg selv at det kanskje var best å spise litt mere etter jeg ble mett. Jeg ville prøve å legge på meg. I dette tilfellet (når jeg tenker meg om i voksen tid) er jo det samme som å slenge ut til noen at de er tjukke, og personen til slutt får anoreksia. Altså jeg ville spise mer for å bli tjukkere. Mamma og pappa merket dette når jeg sa noen ganger "er egentlig kjempemett men få litt til a". Det var ikke helt meg. Så dette varte heldigvis ikke lenge.

Her er jeg lita jente som koser meg med is på ringshaugstranda. 

Jeg hadde ei venninne som var fæl til å fortelle meg hvor tynn jeg var hele tiden. Og ho visste jo at jeg spiste like mye godteri som ho, drakk like mye cola som ho. Spiste like mye junkfood som ho, men jeg fikk ofte høre hvor liten og tynn jeg var. Jeg sa aldri til ho at ho var litt lubben. Det ville vært slemt. Om hun hadde spurt meg, hadde vært en annen sak, spurt meg om ho synes jeg mente ho var litt tjukk. Da hadde jeg svart ærlig. Om jeg hadde spurt ho om jeg var tynn og ho hadde svart hadde jeg godtatt svaret. Men var lite moro å høre det titt og stadig hvor tynn du var.

7 klasse (?)Her går jeg på ungdomskolen...

Etter jeg sluttet på skolen så hørte jeg faktisk ikke så mye bemerkninger om kroppen min mer. Det var igrunn ganske deilig. Helt til jeg ble gravid. Da la jeg på meg 30 kilo, og var ikke flisa lenger. Jeg var en hvalross iforhold til hva alle har sett meg i alle år. Og det fikk jeg selvfølgelig høre da. jeg visste jo at det var min egen feil. jeg selv som spiste som en helt gjennom hele svangerskapet. Jeg var ofte redd for at Emilie ikke skulle få i seg nok mat. (jaja, kall meg rar da) Da fikk jeg merke hvordan det var å bli kalt tjukk også. Jeg hadde ett håp om at jeg ville gå ned noen av de 30 kiloene etter Emilie ble født, men det var sårende å bli kalt feit og igrunn. Så da vet jeg hvordan det føles også! Hadde det ikke vært pappa'n min som jeg veit tuller med meg med alt, hadde jeg klikka. Han greide å si til meg da jeg lagde mat til oss: "Oisann, nå ser jeg ikke komfyren engang, Linda! BARE hekken din!" Men fikk høre andre "ekle" kommentarer av andre som jeg ikke likte å høre. Til og med ansiktet mitt var annerledes. Alt. 

 Da blei jeg visst plutselig feit for folk da...! Ja, rompa mi var SVÆR! 

Så ble Emilie født og jeg datt ned på ei grei vekt, som jeg gjerne kunne beholdt... 63 kilo. Men så plutselig ble kroppen seg selv etter litt tid, og jeg er som vanlig igjen, før jeg fikk Emilie. Jeg får bare godta det, for det er visst sånn jeg er, og sånn jeg er skapt. Jeg trodde jeg skulle slippe å få mere kommentarer i voksen alder. Iallefall av voksne folk. Men da jeg sto ute å tok en røyk med de andre etter maten etter en middag, fryser jeg og vil inn. Da får jeg høre etter meg: "Ja, du får gå inn du. "Du fryser nok med så lite fett på kroppen". At det går an tenkte jeg. Nå begynner det igjen. Ei voksen dame sto å sa dette. Jeg kan ikke fatte. Står ho å roper: " Ja, dere andre kan være her i kulda, dere er jo så feite". NEI. Hvorfor i pokker kalle meg tynn da?? Det er "mobbing" !! Egentlig kunne jeg kutta ut de gåsetegna der, men det er egentlig mobbing...


 Ja, sånn ser jeg ut. Åssen ser du ut? 

Og en annen ting og: Forskning viser at man ikke nødvendigvis fryser av å ha lite fett på kroppen heller.

Fysiolog Randi Reinertsen Sier at Varmetapet skjer gjennom overflaten av kroppen, og påvirkes av kroppens form og isolasjon. Hun sier og at det betyr ikke at tynnere folk automatisk fryser mer, musklene har også mye å si. I tillegg til god blodsirkulasjon i huden. Det fører varme fra kroppskjernen til huden. Temteraturen siger, og vi blir varme.

Men samme det egentlig, uensett....

Om man slanker seg, og ander ser det og er bevisste på det er det oppmuntrende for den som slanker seg å høre "oi, nå er du blitt tynnere nå!". Og det blir jo såklart en annen sak..Jeg kan ikke fatte hvordan det er "greit" å kalle ett menneske tynn. "Oi, du er tynn" liksom... Men at det er slemt å si at noen er tjukke. Men i dag er det dessverre sånn. Det blir snakket om de som er tynne rett foran nesa på oss, og de som er tjukke blir som regel baksnakka om det. Ganske stygt synes jeg. 

BEGGE DELER ER LIKE SÅRENDE!

Tenk dere om før dere forteller noen at de er tjukke eller tynne. Begge deler er like sårende. Selv om du kanskje ikke tror det. 

Å, det var jammen godt å få ut! Syns du det er hyggelig å bli kalt tjukk eller tynn? 

-Linda#Tynn #tykk #tjukk #feit #sårende #norgeidag #formerPølsemiddag for de minste!


I går skulle jeg og Emilie smake på spaghetti som ho hadde lovet. Ho eter gryterett med spaghetti i, så håpet dette skulle gå. Jeg lagde noen som jeg stakk mellom pølsebiter og, for å gjøre det litt morsomt. Men de ville hun ikke smake på. Bare spaghettien. Emilie smakte, men ho spiste det ikke dessverre. MEN ho smakte iallefall. Og det er bra! Så det er fremgang når ho tør å smake på nye ting! Jeg hadde 0 problem med å kose meg med maten, så spiste meg mett jeg da... Håper jenta mi kan bli litt mere klar for å smake på ny mat snart...

Morsomt, ikke sant? :) 

Emilie hadde hatt det fint på skolen i går. De hadde "klassens talenter". Emilie ville ikke opptre, ho valgte å være publikum :) Ho hadde med seg dobbelt opp med lekser pga en misforståelse, så vi fikk gjort de ferdig også. Emilie er såå flink til å gjøre lekser. Ho fargela ekstra leksa si til og med. Jeg tipper jeg får en skoleflink føken i hus i årene fremover!

Ellers bare slappa vi av i går. Det er deilig noen ganger det også. Jeg fant ett par nye spill på nettbrettet også. Det ene het crazy doctor. Trodde det skulle være morsomt jeg, men det er en doktor som gjør folk vondt og skader de. Skal skade de mest mulig. Så den appen skal slettes altså. Gåkke an.

Jeg var så heldig å fikk blomster i går også. Ikke hver dag det. Og nei, ingen gutt har plinglet på døra her. Jeg fikk dem av mamman min. Sååå meg, og såå fine! Snill mamma jeg har. Virkelig! Jeg er egentlig ikke noe flink til å kjøpe blomster til folk jeg. Men merker jeg burde bli flinkere, for det er jo veldig hyggelig å få! 

Fine jentene mine koser seg sammen. Bestevenner de to her, på en veldig spesiell måte! De leker så mange rare leker og holder på på sin spesielle måte. Tror Tiara er like glad i Emilie som Emilie er i Tiara. Eneste irriterende med katta er at ho skal ligge i vasken på badet hele tiden pluss at ho henger i beina på deg hele tiden. Hyggelig av og til, men ikke når man bærer noe f.eks, og tryner i katta som skal gå MELLOM beina på deg... Haha!! :)

Her har dere Tiara i sitt ess. Tiara er innepus og må få ut litt enerigi ho stakkars. Mange sier at katta mi er klin gal, men ho er ikke det. Ho trenger å bevege på seg å ha det gøy som alle andre katter ho også. Så i går kveld tok ho like så godt å jakta på halen sin mellom hullet på stativet sitt. Haha, den katten er helt utrolig! 

I dag er det svømmekurs som står på planen igjen. Ellers tenkte jeg å begynne på det nye "pusse prosjektet" mitt.... :) Kommer når det er ferdig!

Kakaoen kaller!

Legger ved ett arkivbilde av meg selv i dag jeg.... Ønsker alle en fin dag! :)

Hva skal dere i dag? 

Har dere prøvd spaghetti og pølser på den måten? 

Syns dere jeg skal lage flere steg for steg frisyrer? 

-Linda

#pølse# spaghetti# roser# blomster# gave# katt# #katter #hår #epsenwintherSøt sveis, steg for steg!


Tenkte å fortsette å vise dere steg for steg på noen av frisyrene jeg lager på Emilie. Noen er veldig fine, og enkle. Noen andre er litt mere kompliserte. 

Men jeg får passe på mens jeg kan og får lov av Emilie å lage fine hårfrisyrer :)

Bilde 1: Ta øverste tredjedel av håret og sett i en strikk. Bruk gjerne en slik sak jeg har (kjøpt på glitter ) og stikk den gjennom. ( om du ikke har en slik sak ser du på bilde 2 hvordan man kan gjøre det med fingrene og

Bilde 2: Putt hestehalen gjennom hullet og dra håret igjennom og rundt

Bilde 3: Sånn skal det se ut da

Bilde 4: Ta andre tredjedel av håret å sett i enda en strikk

Bilde 5. Dra denne hestehalen også gjennom

Bilde 6: Ta resten av håret som er igjen å lag enda en ny

Bilde 7: Lag en flette av håret som henger løst ned

Bilde 8: Fra siden

Bilde 9 Fine Emilie forfra. Med ny sveis, klar til en ny skoledag :)

Emilie ville bytte øredobbene sine i går, og valgte de røde, runde diamantøredobbene sine. De har ho handla helt selv for gavekort hun fikk til jul.Er ikke rart jeg er stolt av den søte, gode jenta her!! :)

I dag skal vi bare kose oss hjemme når Emilie kommer hjem. Lage middag, gjøre lekser og kose oss etter det med noe gøy. Kanskje jeg skal finne frem noe lego friends vi kan bygge.

Hva skal dere i dag? 

Hva syns dere om sveisen til Emilie? 

Ha en fin dag alle sammen :)

 

#hårsveis #frisyre #jentefrisyre #olakjole #rødediamanter #øredobberMin squat challenge og min dag!


God kveld mine gode, faste lesere og alle andre!

I dag har jeg faktisk ikke knipset ett eneste bilde. (dårlig ja!)

Da Emilie kom hjem fra skolen spilte vi yatzi og spiste middagen til kveldsmat i dag. Deilig noen ganger det :) Da bytter vi om kveldsmaten med middagen når Emilie kommer hjem fra skolen. I morgen skal Emilie smake på spaghetti har vi blitt enige om. Ja, de fleste mener kanskje at alle spiser vel spaghetti? Men dessverre er Emilie OG jeg veldig kresne. Så i dag avtalte vi under middagen at i morgen skal Emilie og jeg ha spaghetti. Og det er faktisk veldig bra til å være Emilie. Så i morgen blir det morsom mat. Tenkte å lage med pølse som man trer spaghettien gjennom. Skal ta bilder av det i morgen :)

Emilie spurte meg når ho kom hjem i dag: "Mamma, hvor gammel er grunnloven?" Jeg visste ikke helt, men hadde en anelse av at jeg har sett den på en vegg hos noen jeg kjenner med "1814" på. Så jeg googla det, og det var rett. Utrolig hva de lærer tidlig på skolen. Hun spurte meg også her om dagen hvem som vant da Norge og Sverige hadde krig, og helt ærlig, så visste jeg det ikke selv. Men Emilie visste det. Det var Sverige. Gøy når de lærer så mye :)

Ett bilde av Emilie som holder på meg mobilen sin :)

Over til overskrifta mi:

Tar dere squats? Gjennomfører dere det? 

 

Det er veldig mange som tar squats om dagen. Jeg har hivd meg på selv, og håper jeg greier å gjennomføre. Jeg har gått en dag uten nå da, pga beinet mitt, men er faktisk hviledagen min, så da hviler meg med god samvittighet. Har spist masse god mat og bare lata meg på sofaen egentlig... 

Slik tar du en Squat!

Her er mitt treningsprogram: 

Egentlig var jeg skikkelig bråkjekk å sa jeg skulle begynne med en gang, men det tok jammen noen dager før jeg kom ordentlig i gang.

Jeg er bare på dag 4 foreløpig. Som er hviledag. Men kjenner det er ganske tungt assa. Og tyngre blir det også....! Hehe, blir spennende å se om jeg virkelig greier 250 squats om ei måned. Jeg gjør ikke dette fordi alle andre gjør det, men tror det er en god øvelse. En god øvelse for meg som trener opp beinet mitt også.

Egentlig har trening og kosthold gått litt over styr synes jeg. Vi trener som aldri før, alle mann. Og klart er det bra, men jeg synes ikke man skal ha dårlig samvittighet for å ikke ha trent en dag. Men det er det veldig mange som får... Virker det som iallefall. Men såklart positivt at vi blir mere bevisste på kroppen vår og hva som er bra for den. Det må bare ikke gå til hodet på oss. 

Jeg spiser pottis og drikker cola, UTEN å få dårlig samvittighet assa!

Tar dere squats? 

Noen som har fullført? 

Ha en fin kveld alle sammen!

-Linda Michelle

 

 

 

#squats#squatForbanna leger.....! (ny header)


Ja i kveld har jeg vært på legevakta igjen. Det begynte i går ved midnatt, svimmel, ser stjerner, får ikke i meg ordentlig mat, mest drikke.  Har vært kvalm og hatt vondt i magen. Det var ikke lett å sove..

Så jeg lå på ei seng på legevakta i 1 1/2 time med dingser kobla på meg, blodprøver og urinprøver. Testing av syn, hals, kraft, ører magen .... Ja alt egentlig. Men hva får jeg høre etter denne lange stunden i senga? 

-Jo jeg kan kontakte fastlegen min i morgen, ta nye blodprøver osv. Jeg hadde nemlig høyt blodtrykk, og noe høy CRP. Jeg liker ikke dra til leger jeg, men når jeg kjenner at det virkelig er noe galt, så må jeg jo bare. 

Så blir det fastlegen i morgen da. Der skal han også vurdere å henvise meg til operasjon for ødelagt hovednerve i albuen. Så en film om det på youtube istad, det var ekkelt!! Men sånn er vel livet. Orker ikke tenke på det før dagen kommer.

I tilegg greide jeg å kløne til noe hos fysioterapauten når jeg skulle ta benkpress med det "ødelagte" beinet mitt. Jeg fikk litt vondt der og da, men klarte jo å gå uten problemer. Men så ble det bare vondere og vondere da jeg var ferdig. Så går på hælen nå. Og til og med det gjør vond. Off offfff!!... Håper det bare går fort over...!!

Men denne gode jenta her får meg alltid til å smile. Her spiser vi frokost, Emilie ville jeg skulle ta ett bilde av ho der ho "lata" som ho tygde. Hehe!!

Må legge ut bilde av dagens sveis på Emilie da. Noe spesiell, men kul og. Gøy å prøve seg frem!

Stilig?

Bilde 1: Lag midtskill og del opp noe av håret foran på hver side. Disse skal bli fletter.

Bilde 2: Flett en flette på hver side. Fest med gummistrikk selvfølgelig.

Bilde 3: Fest fletene sammen med en gummistrikk på midten.

Bilde 4: Lag musefletter med flettene inni.

 

Jeg var en tur ned i Horten havn i dag da. Måtte vente på å komme inn til legen. Er jo sånn at vi må bestille timer her i Horten for å komme inn på legevakta. Så da tok jeg ett par bilder... :)

Deeeilig sol har vi hatt i dag også!Her er meg før fysion i dag, Er ikke alltid man trenger å bare smile pent vel? :)

Jeg har forresten en ny header på gang nå. Ei jente har laget til meg. Hva syns dere? 

Tenkte jeg skulle ta den i bruk i kveld, hva synes dere? Syns ho er veldig flink jeg.. Så ta gjerneen titt innom hennes blogg her (Klikk på "her") 

:)

Har dere hatt en fin dag?

-Linda

 

 Det spretter og gror


Da var søndagskvelden her igjen. Rolig deilig kveld, helt alene i dag. 

Emilie har jo vært hos farmor, så jeg møtte de istad og hentet med meg Emilie. Så dro vien tur på besøk til pappa og Torunn. Emilie plukka litt kongler og koste seg ute i solen, selv om det har vært sur vind. Det sto to snøklokker i hagen og. Deilig å se vårtegn!

Ikke nok med det, men se på gradestokken a. Det er i skyggen. Nesten 9 varmegrader, HERLIG!

Etter det tok vi en liten tur innom tante Bjørg, så jeg fikk den nye pcen hennes til å virke. Og det ble vellykket :D

Ellers har jo jeg hatt en barnefri helg og i grunn slappet av mest. Jeg har fått kjørt litt bil, møtt folk, ledd og kosa meg. Endelig begynner jeg å føle at livet er som før igjen. 

Jeg har faktisk gått 3 dager UTEN krykker og. (Ikke lange strekninger) Sykt digg å ikke ha de krykkene å passe på å holde i hele tiden. Det er nå moroa starter!

Haha, ja som dere ser har jeg "kjeda" meg litt i helgen og da... :) 

Har også kjøpt fjernkontroll til kameraet mitt nå som kommer i posten snart håper jeg. Blir spennende.

Jeg kjøpte meg kameraet for bursdagspenger i sommer. Det er ett nikon D3200. Jeg har liksom ikke lært meg ordentlig iso, blender osv helt enda, så jeg skal på fotokurs snart å lære meg litt mere om ting som er viktig for å ta bedre bilder :)

Her har dere kameraten til mamma. Hender han er min og når jeg ratter.... Han ligger der å chiller'n hele døgnet rundt han. Lat som bare det ;)

Hva har dere gjort i helgen? 

OG GRATULERER alle kvinner med kvinnedagen som var i går! 

-Linda Michelle

#vår#frosk#snøklokke"puma#skoHvorfor meg??????

Det er faktisk ikke NOE gøy...........Har supermann blitt kvinnelig???Jaggu har han det... Det ble meg jo! 

Må le litt. Hadde besøk av Martin i går og han syns var var blitt så syyyykt svær og han la merke til mine fete bicups!! Så måtte flexe meg litt da og vise han at de er faktisk ekte!!

Neida, Martin så ikke det han :( HAHA!

Ble bare en morsom sak ut av det. Jeg har alltid hatt de tynneste marsipan arma ever... Etter 6 mnd på krykker så får man litt muskler både i ryggen og armene, så at det stikker en liten kul opp på armen min er ganske corny, jeg pleier da aldri å se sånn ut!! :)

I dag er det faktisk sol og fint vær, så om jeg ikke tar meg en tur ut er jeg nesten dum i huet. Gidder ikke være helt dum i huet, så tar meg en tur ut med kameraet mitt jeg.

Blogges i kveld:)

Ha en fin dag alle :)

-Supermann

#Supermann #mammablogg #muskel #Sol #vær #MartinBarnefri helg, topplista og bilkjøring !!


Emilie er levert blid og fornøyd på skolen. Ho skulle ha med seg en ting på skolen i dag med ukas bokstav i seg. Bokstaven H.

Så Emilie tok med seg en hund. En lekehund som logrer på halen. 

Lurer på tid det skal bli tørt og fint ute og, og litt vår. Savner den nå. For det første er det så mye klær som må på, regntøy, votter og alt sånt må vaskes hver dag og sånn. Nei er myye bedre på sommer'n når man bare kan hoppe opp i shortsen og singletten assa. 

Tenkte jeg skulle vise dere Emilies enkle hårsveis på morningen i dag.Emilie har veldig tykt hår, så hender jeg lager to fletter bak. Syns det er en søt og enkel sveis jeg :)

 

I dag skal Emilie til farmoren sin og jeg skal være alene hjemme i helgen. Jeg skulle egentlig på en spillejobb i Oslo i helgen, men det er blitt utsatt en uke, så jeg får se om jeg finner på noe annet gøy. Noen ganger jeg ikke har Emilie her på kveldene tenker jeg at jeg skal ut å finne på noe gøy, men noen ganger blir det ikke slik, blir sittende hjemme noen ganger å bare slappe av jeg. Syns det er innmari deilig og rart samtidig. 

Noen flere som har det på den måten når de har barnefri?

 

Og dere, jeg hadde faktisk over 2000 lesere i går, så da jeg våknet på morgen i dag så jeg på blogg sin side at jeg ligger faktisk på bloggtoppen over Norge. Vel å merke plass nummer 60, men er da ikke så verst det! :)

Takk til alle leserne mine :) Det gjør at jeg IALLEFALL IKKE skal slutte med bloggingen!!


 (bilde tatt fra google)

JEG KJØRTE BIL I GÅR!!! Ikke at det er så mye å rope hurramegrundt for det, men jeg har faktisk ikke kjørt bil på over ett halvt år. Det gikk selvfølgelig kjempe bra, og det var deilig følelse å kjøre igjen selv. Så jeg gir beinet mitt ei uke til, så ordner jeg med kjøreskole og fullfører lappen min. Til sommer'n skal jeg og Emilie ut å krutte!! :)

Var jo så flink å tok teorien i november, og besto på første forsøk, så har bare gått å venta på å bli klar nok i beinet for å gå. 

JEG ER KLAR!

I går kveld fikk jeg trena ENDA en gang da, så jeg trente faktisk to ganger i går. Fikk med meg treningskompis Kristian, som var snill å kjørte meg frem og tilbake og. Hvor sporty skal jeg bli a? Hehe!!

Neida, skal ikke bli sååå sporty, bare meg selv 100 % igjen :)

Noen som savner noe på bloggen min? 

Er videoblogging noe? 

Ønsker alle en fin dag og en fin helg, nyt den alle :)

-Linda Michelle

#toppliste #bloggnorge #susukiliana #bilkjøring #barnefri

 Topplista!


Hei alle mine søte lesere!

Jeg vil bare få takke for at det er så mange som leser bloggen min. Jeg trodde jeg hadde en del lesere i går da jeg bikka 500 stykker, men nå har jeg hatt besøk av over 1400 lesere bare i dag, så det må jeg si er stas!

Er på bloggtoppen på 171 plass eller noe i Norge, og nr 15 på aktive og nr EN i Horten av bloggere :D Så er på førsteplass altså :)

Gøy! Takk til alle dere lesere jeg har. Veldig koselig. Om det er noe dere savner på bloggen eller vil jeg skal skrive om, så spør meg gjerne.

Emilie har vært på svømmekurs i dag. Det gikk såå bra. Ho har lært seg å flyte på ryggen tidligere, men har kviet seg for å ta hodet under vann. Men i dag så ble jeg kjempe imponert. Da jeg kom inn etter kurset så sier Emilie: " Mamma, se her hva jeg kan a" Så tok ho på seg svømmebrillene og dykka under med hele huet. Flere ganger!! 

*Stolt*

Dykkern min... :)

Dykker'n min må ha mat i magen før svømmekurs også!

Tenkte jeg skulle vise dere ett bilde som er sendt inn til en konkurranse i Portogal (?) av meg. "stemning i skogen" :) 

Har dere hatt en fin dag? 

-Linda

#swimmingpool #swimming #wood #skog #svømmekurs #stokke #bokmoa

 

Ps: Dårlig kvalitet på bildene, hadde ikke med meg speilrefleksen.... Skal jeg bli superwoman nå?


Jepp, tror jeg har tenkt å bli superwoman jeg nå. Iallefall i forhold til hva jeg har vært det siste halve året... I dag har jeg trent skikkelig hardt og kjenner det skikkelig i beina og huet... !

Men fy fasan det var godt og. Even pusha meg litt i dag, så mye at jeg rista av noen av øvelsene omtrent, men jeg gidder ikke mer ass, nå er det bånn gass!!

Ble dårlig kvalitet på bildet, hadde dårlig tid, alle superwomen har det ;)

 

Yes, nå skal jeg bli superwoman igjen!

Jeg hadde masse lesere i går, så jeg ligger på første plass i Horten over bloggere nå da, det er kult :)
-Linda

#superwomen #trening #fysioterapi #borrefysioterapi #klær #outfit #mammablogg #emilieprincess.blogg.no #topplisteblogg #topplisteblogghorten

 Emilie tok bussen helt alene!


Tøffa frøkna mi hadde lyst å ta bussen til skolen i dag. Ho hadde lyst å ta bussen alene sa ho, hvis jeg kunne betale for ho og si ho skulle til skolen. Buss sjåførene er ganske våkne og flinke når det gjelder unger som skal av osv. Det har jeg sett tidligere når jeg har kjørt buss. Men når bussen kom så jeg den var ganske stappa full. Tenkte for meg selv at oi, dette var mye folk, og ingen ledige plasser fremme... Men Emilie sa "Jeg finner meg ett sete jeg". Heldigvis hadde jeg fått gitt hadekos før vi gikk på bussen, ellers hadde ikke det vært i tankene hennes engang, hehe.

Jeg sa til buss sjåføren som var utenlandsk at Emilie skulle av på skolen, og han nikket. Jeg kikket for å se om Emilie hadde funnet en sitteplass, og der smilte og vinka en av de snille gutta som jobber på SFO til meg, hehe :) Så nå har tøffa mi faktisk tatt bussen alene og nå!! Eller, sammen med SFOgutten :)

OG, det må jeg ikke glemme å få med... Jeg gikk helt til bussen og hjem uten krykker i dag!

Jeg blir så irritert og lei meg over de som tror jeg bare kan gå og gå. Ja jeg kan "gå" nå, men jeg får helsikes vondt i beinet når jeg går over lengre tid. Men det skjønner vel kun de som har gått igjennom det selv. Til og med fysioterapauten min sier jeg ikke må gå og gå når jeg får vondt. Det er kroppens måte å si at det er for heavy. Så dere som tror det bare er å gå uten å få vondt, dream on. Drit lei av å høre dere si det.. Virker som dere setter meg i "latmannslyset"

Nei, jeg er faktisk ikke søstra til Pusur ;)

Jeg vil faktisk gå og springe igjen jeg og, over ett halvt år siden sist......

.......................................................................................................................................................................................................................................

Prøvde meg på en enkel flettesveis i dag siden vi skal på svømmekurs senere. Greit å ikke ha hodet fullt av strikker da :P

Enkel flettesveis. Lagde to små fletter på den ene siden, den andre en liten en, deretter flettet håret vanlig sammen :)

Jeg har sovet sååå dårlig i natt. Våknet av ingenting og hver minste lyd. Våkner bare noen kjører inn i gården min her.. Håper det går over snart, jeg som egentlig har såå godt sovehjerte. Så nå er det straks en taxi som venter på meg for å kjøre meg til fysioterapauten, og en dusj som kaller før det!

Og dere, det var kjempe koselig å våkne å se at jeg hadde over 500 lesere i går :) Har vært dårlig på å blogge litt nå, men er med for fullt igjen jeg nå.

Hva skal dere i dag? 

Ha en fin dag alle sammen!

-Linda

 Nå kan vi jenter tisse slik som gutter!!


Kom over noe HELT genialt på nett. 

En dings som funker slik at vi jenter slipper å fly milevis i skogen for å finne en busk å sette oss ned........... uten at noen ser halve rumpa vår på festival f.eks!

Jeg synes den så ganske kjekk ut jeg da, og det er rimelig slitsomt med dokøer som blir med oss jenter når vi er flere og gjerne om det er alkohol tilstede.

Her har vi damene på rekke og rad, hehe!

Altså, helt seriøst så hadde jeg vurdert å kjøpe en slik om jeg skulle reist flere dager på festival. Det er ikke digg med neddriti doer osv heller, og gutta snur seg jo bare....

Tenk så kjekt for oss jenter å bare snudd oss om nøden var ute a!

Hvorfor ikke?

Har du hørt om shewee før? 

Har du prøvd en slik, eller kunne tenkt deg en slik? 

HAHA! 

-Linda Michelle

#shewee#mammablogg#LindaMichelle#festival#Jente#bloggVår Gran Canaria tur!


Jeg har mange bilder fra vår fine Gran Canaria tur, jeg er ikke så god på å ta bilder av meg selv, så har ingen med meg på, bare alle andre ;)
Vi hadde en kjempe fin tur. Hadde jeg ikke hatt krykkene så skulle jeg hatt med kameraet mere og tatt flere bilder.

Det var faktisk snø som dere ser i fjellene på Gran Canaria da vi var der. Opptil 1 meter høyest oppe. Der var det sperret av pga glatta. Tviler på at det finnes diggdekk på kanariøyene, hehe.

Det var meldt tropisk storm da vi var der og, med en masse regn og vind, men vi var heldige og var på "den rolige siden av øya" så det eneste vi merket var noen dager med skyer, litt regn og vind. Men det var da sommer'n fordi :)

Emilie sa flere ganger første dagen vi var fremme: "Åh, detta har vi fortjent assa" Hehe, ho koste seg masse. Ho var såå flink på flyet ned. Emilie hadde med egen trillekoffert og egen håndbagasje. I håndbagasjen hadde hun litt av hvert, blandt annet nettbrett, nintendo DS, en svær oppgavebok, penal og snacks :)

Flyturen hjem gikk kjempe bra den også. Trodde faktisk ikke det skulle gå så bra såå lang tid, men det gjorde det. Hjem fikk vi seteplasser i midten, så det var litt kjipt å ikke få sett ut på nesten 6 timer, men Emilie klarte seg fint i setet bak meg ho med bestefar og Torunn ho. Det var nemlig bare 3 seter på hver, og jeg ble satt foran Emilie. Men det gikk veldig fint det :)

Vi fikk kjørt buss rundt hele øya og sett Gran Canarias 4 klimasoner. Vi har også besøkt bananplantasje, har sett bussulykke med brannbiler og greier, har ledd godt av de skraglete taxiene, badet, solet oss, spist masse is, spist god mat, prata engelsk, sett snø, bada med delfiner, sett papegøyeshow, sett mange andre rare dyr og planter, flydd, og hatt det kjempe fint rett og slett.

Gode minner jeg kommer til å ta med meg :)

Har dere vært på Gran Canaria før? 

-Linda
"Dra igjennomsveis"


Denne sveisen kan lages med og uten hjelpemidler. Jeg sev har kjøpt en hjelpesak på H&M som hjelper meg å dra håret ut gjennom hestehalen. Men man kan også bruke fingrene, og det kan bli like fint!

Det er ikke like lett å lage sveis å ta bilder samtidig. 

Bilde 1: Lag en "dragjennom hestehale" foran, lag to på andre siden om du har sideskill.

Bilde 2: Ta alt håret, til og med det under ørene og lag enda en "dragjennom hestehale"

Bilde 3: Ta alt håret som henger ned å lag en siste "dragjennom hestehale"

Bilde 4. Sånn ser det da ut fra siden.

Det er enklest å bruke små gummistrikker synes jeg, det får håret til å sitte mye bedre og ikke skli ut så fort.

På slutten flettet jeg håret som hang løst ut av hestehalen og sånn blei resultatet!

Skikkelig søtt, og kjekt å få håret vekk fra ansiktet :)

Så i dag har jeg levert en blid Emilie på skolen igjen, ho gleder seg til svømmekurs i morgen!

Jeg selv har fått manuset til kortfilmen jeg skal spille inn i helgen. Spennende!

....................................................................................................................................................................

I dag skal jeg få ordna no pussepapir og noe maling og begynne på nattbordet til Emilie. Jeg har hatt ett gammelt nattbord stående i mange år. Kjedelig trelakket bord... Så jeg tenkte jeg skulle freshe det opp litt. Har kjøpt en ny "knott" til skuffen og har sett for meg inni hodet hvordan den skal bli. Gleder meg til å begynne på saken!! 

Har dere en bra dag? 

Syns dere det er ok å legge ut hårsveiser? :)

Ha en fin dag alle sammen!

-Linda 

 En dag i Horten ....


Emilie våknet før klokka på morgen i dag og tegnet litt før vi satte i gang med morgenstell. I dag tenkte jeg å prøve en ny hårfrisyre på ho.

Syns det er så gøy å fikse håret hennes fint, og ho orker ikke ha det hengende i ansiktet, vil ikke klippe seg og er kjempe hårsår. Så da er det like greit å sette det opp på en slags måte hver dag, så blir det ikke så flokete heller!

 

Det ble ganske kult! Og faktisk ikke noe vanskelig heller! Jeg tenkte at jeg kan ta bilder steg for steg om noen vil lære? Lagde en annen stilig hårfrisyre her en annen dag og. Skal lage den i morgen om jeg får tid og ta bilder av den steg for steg og. 

Liker dere å fikse håret på jentene deres? :)

Ellers har jeg bare slappet av hjemme, gjort reint hele kåken da og rydda overalt, så nå er det strøkent her igjen. Deilig. 

Egentlig skulle vi ikke ha grandiosa til middag i dag, men Emilie spurte sååå pent, og sa at ho til og med kunne gå på shell å kjøpe det om vi kunne ha det. Så jeg lot ho få lov da, men fulgte ho over veien. 

Da sa ho " Du mamma, ikke bli med meg inn a, jeg vil liksom øve meg litt på å kjøpe selv da". Så jeg sto å venta utafor jeg da såklart. Hehe :)!!

Hoppende glad på vei inn på shell for å kjøpe grandiosa.... :D

Jihhaaa :)

Jeg og Emilie hilste på nabopusen inne før vi gikk inn å stekte oss pizza...

Skikkelig søt pus :)

Ellers må jeg fortelle den mest corny situasjonen jeg har vært borti på lenge.... 

Kopierer Facebook statusen min jeg: 

IIIK! 
Tiara sto å mjaua på no svarte greier på gulvet, trodde det var atter en "hårball" og strakk ned hånda for å ta den opp. Da kjente jeg noe kaldt og klissent og ekkelt....

DÆVEN, FISKEN MIN!!!! 

Forbanna kattekrek hadde vært på fisketur! Så jeg forta meg på badet med fisken i hånda, full av hår og fylte oppi vasken på badet.... Plutselig begynte ho å SVØMME!
Spørs bare hvor lenge ho greier seg nå, syns ho ser halvdæv ut der ho svømmer rundt i akvariumet igjen. 
Om jeg er blid på pus? 
-NEI!!!

FOR en start på dagen a!!

 

Dessverre døde fisken :/ Så jeg vil ikke ha noen ny heller. Jeg var faktisk ganske gladi den fisken ... Men men... Er som alle sier, det er bare en fisk, men allikevel da... Stakkars Molly :(

Ellers trener jeg beinet for harde livet. På mandag holdt jeg på å gå i bakken hos fysioterapauten. Har fått meg en ny øvelse nå som er vanskelig fysisk OG psykisk faktisk. Men skal a få til det og!

Dessuten har jeg fått lasta inn syden bildene, det tar bare såå lang tid å laste opp alle, så da har jeg noe å gjøre i morgen... (har kanskje sagt det i noen dager nå :P )

............................................................................................................................................................

OG, til helgen skal jeg være med på innspilling av en kortfilm. Den kalles "Alice"... Hva den går ut på kan dere se på Drammen Kino senere :) Det blir både gøy og litt rart, for det er en ganske sterkt kortfilm. Men gleder meg veldig, og jeg skal spille med ei lita jente i 5 årsalderen .... :) Blir koselig å samarbeide med alle!

Hva har dere gjort i dag? :)

-Linda Michelle
25, Horten

Linda- Alenemor til Emilie 5 år. Bestevenner for alltid <3KategorierArkivAnnonserhits