Rask og enkel fiskeflette


Jeg datt over en "fiskeflette" på nettet. Jeg greier ikke vanlige fiskefletter, så tenkte jeg skulle prøve meg på denne sveisen på Emilie i dag. Helt grei sveis, som er enkel å lage og!

Bilde 1: Sett opp håret i en hestehale. 

Bilde 2: Lag en "draigjennom" baklengst. Jeg har bilde lengre ned på bloggen hvordan man lager det hvis dere ikke vet hvordan.

Bilde 3: Fest en gummistrikk I hestehalen

Bilde 4: Del håret i 2 med fingrene dine

Bilde 1: Dra så håret gjennom hullet du lagde med fingrene.

Bilde 2: Slik skal det da bli nedover. Fest enda en gummistrikk, lag ett hull med fingrene og dra igjennom en gang til

Bilde 3: Fest enda en gummestrikk og dra igjennom en til om mulig (spørs jo på hårlengde)

FERDIG! :D

Satte på en søt blomst bakpå der, men den ville ikke Emilie ha på i dag gitt, så ho tok den pent av igjen. Hehe! Godt ho veit selv åssen ho vil se ut :) !

.................................................................................................................................................................................................

I dag har vi vært på foreldresamtale på skolen, og Emilie er kjempe flink, og det er så godt å høre. Merker jo selv hjemme at ho er kjempe flink og. Raser gjennom lekser og leser som en racer. Så i dag har vi vært innom biblioteket, og vi har funnet masse bøker som er lettleste, også lydbøker. Så nå har Emilie litt å lese og høre på fremover! 

Emilie ble med meg en liten tur på treninga i dag også. Var en del folk der, men ho var flink og satt å spilte på telefonen min hele tiden og fulgte etter meg. Flinke jenta mi! Vi koste oss med mat i byen etterpå og har igrunn vært masse ute å kjent på våren. Skulle egentlig ta med kamera, men det glemte jeg!! 

Så i dag har jeg skaffa meg en bok om eksponering også. Nå skal jeg bli bedre på å ta gode bilder! :)

Hva synes dere om sveisen til Emilie? 

Sett lignende før?

Har dere og deilig vår? 

Ha en fin kveld alle. 

-Linda Michelle


#fiskeflette #hårfrisyre #hårsveis #hårpynt #øredobber #stegforsteg #stegforstegfrisyre #blomst #LindaMichelle #lydbok #RampeteRobin #gummistrikk #vår #hortenbibliotek #Horten

 

 

 Video til min kjære datter.


Jeg har prøvd å lage en video til Emilie en gang i året. Jeg tenkte å samle de og gi de til Emilie på komfirmasjonsdagen hennes. Håper ho vil sette pris på det og bli glad for det :)

Jeg ser nå at det er 11 måneder siden jeg lagde siste video, så jeg skal lage en ny nå snart.

Tenkte å dele denne med dere. Elsker deg jenta mi !! <3

 

Lager dere videoer til barna deres? 
Ha en god natt alle. 
-Linda


Steg for steg knyte/flettesveis


Her kommer nok en steg for steg sveis jeg testa på Emilie i går!

Bilde 1: Del opp håret på midten.

Bilde 2: Ta alt håret foran, helt til rett foran øre og hold det der. Samme gjør du på andre siden. Dette skal nemlig bli små fletter.

Bilde 3: Ta det løse håret bak som du har delt i to, og lag to musefletter.

Bilde 4: Da har du 2 musefletter bak og hår løst foran

Bilde 1: Gre og ta frem håret som henger løst foran

Bilde 2: Lag en knute så pent som mulig. Fest den med en klype (fikk ikke tatt bilde av det) så den ikke detter ut 

Bilde 3: Lag fletter av forhåret som har blitt knytt

Bilde 4: Fest flettene i de andre museflettene

 

Bilde 1: Flett begge musefletter, gjerne så den lille fletta synes, det gjør det litt ekstra pent! 

Bilde 2, 3 og 4: FERDIG :D

Synes det ble kjempe søtt jeg!!

Ellers skjer det mye for tiden. Derfor det ikke blir blogging hver dag. Jeg er hos fysioterapauten for å bli normal igjen flere ganger i uka. I dag har jeg trent 2 ganger faktisk. Men pleier ikke det til vanlig altså. Men deilig å kjenne at jeg kan gå vanlig snart og kanskje jeg kan springe litt etterhvert :) 

Jeg har også begynt på sertifikatet på ordentlig nå og. Jeg tok mørkekjøring og grunnkurs for noen år siden, men jeg og kjørelærer kom ikke veldig godt overens. Jeg blei nervøs av han da han omtrent hylte når jeg gjorde noe "feil". Så kjørelæreren jeg har nå er kjempe hyggelig og jeg føler meg veldig trygg med han. Så vi har dobbelt timer og kjører bånn gass så jeg skal få lappen fortesrt mulig. På tryggest måte og selvfølgelig! ;) Så jeg er til og med så flink at jeg leser i teoriboka selv om jeg har bestått den. Må jo henge med! Det blir en fryyyyd å ha lappen i kortholdern min å vite at jeg kan kjøre bil!

Jeg har også fiksa på en kommode de siste dagene. Jeg kjøpte en brukt som jeg så for meg fin i hvit. og litt lavere. Men den var trefarget. Så tenkte jeg skulle male den. Jeg ordnet pussepapir, koster og maling og satte i gang. Pappa kom med saga si, og sagde den for meg så den ble lavere, sånn som jeg ville ha den ! :) Jeg er faktisk veldig fornøyd med resultatet. Så den står pent inne på det nye rommet mitt nå. Skal vise dere før og etterbilder en dag denne uken jeg! 

Men nå orker jeg rett og slett ikke skrive å ordne bilder mere. Utslitt, men digg!! 

Har dere hatt en fin dag? 

Liker dere å stelle hår? 

Ønsker alle en fin kveld. Snart bedden på denne jenta... :)

-Linda Michelle

#knytesveis #hårfrisyre #hår #fletter #flette #sertifikat #gummistrikk #kommode #male #malingbomull #malekost #grunnkurs #mørkekjøring #førstehjelp #pussepapir #LindaMichelleKvam #Fysioterapaut #borrefysio #kjørelærer #knute #stegforstegfrisyre #stegforstegI natt kl 04.17, norsk tid ble det født en liten jente i Afhanistan....


Inatt klokken 04.17..  norsk tid, ble det født en liten jente i Afghanistan. Hun fikk navnet Aisha og var omtrent 2.4 kg da hun kom til verden. Aisha er nummer seks i søskenflokken, hun har 4 brødre og 1 søster. Hun blir ønsket velkommen, men ikke så mye som brødrene er blitt ønsket velkomne til verden. Hennes far vil helst ha sønner, sterke gutter som kan hjelpe til med jordbruket. Familien eier en liten flekk med jord som trenger vedlikehold. Familien har et lite murhus der alle deler soveplass. Aisha ble født her i hjemmet uten hjelp fra helsepersonell, slik hennes 5 søsken også ble. Jordmødre er langt unna og koster penger.

I natt klokken 04.17 ble det født en liten jente i Norge. Hun fikk navnet Anne, oppkalt etter bestemor. Hun veide 3.9 kg da hun kom til verden. Anne er nummer to i søskenflokken, hun har en bror på 9 år. Hun er svært etterlengtet, foreldrene hennes har prøvd å bli gravide i flere år. Familien eier en stor eiendom med stort hus og dobbel garasje. Det er 4 soverom i huset. Anne ble født på sykehuset, med far tilstede. Også med under fødselen var jordmor og sykepleier og en anestesi lege hadde vært innom med epidural for å lette smertene.

Aisha er blitt 6 år. Hun har langt svart hår skjult inni et sjal. Hun har mistet to melketenner. Hun har fått to nye brødre og mistet en. Det beste Aisha vet er å leke med nabojentene. De ler og snakker og synger og danser. Når de ikke er på jobb? For de må jobbe. Mange timer til dagen. Moren har sagt at hun kanskje kan få gå på skole om noen år, men faren mener det er unødvendig. Aisha håper hun kan få gå litt i hvert fall, hun ønsker å lære å lese.

Anne er også blitt 6 år. Hun har hatt sin første skoledag. Hun kunne noen bokstaver fra tidligere, hun har lært det av broren sin. Og nå har hun begynt å lære å sette bokstaver til ord, og ord til setninger. Hun har fått noen nye venner, noen kjente hun fra før av fra barnehagen. I friminuttene leker hun med de nye vennene sine og de ler og snakker og synger og danser. Anne skal bli sykepleier når hun blir stor. Sånn som moren er.

Aisha er blitt 15 år. Hun er gift med en mann som faren fant til henne for 2 år siden. Han kjøpte henne. Aisha er gravid med sitt første barn. Hun har ikke fått lært å lese, hennes mann kan heller ikke lese og skrive. Hun har mistet kontakten med vennene sine for lenge siden. Hun bor langt fra sine foreldre og sine søsken. Mannen hun er gift med er 20 år eldre enn henne. Han er for det meste snill, Aisha synes hun er heldig som er gift med en mann som ikke slår.

Anne er 15 år og straks ferdig med ungdomsskolen. Hun skal begynne på videregående til høsten men skal først ha en lang ferie hvor hun bare skal slappe av. Hun gidder ikke ha sommerjobb, hun vil ha tid med venner i sommer. Anne er ganske skolelei men håper det bedrer seg med ny skole, nye lærere og andre fag. Anne har fått seg kjæreste. Han er 18 år. Foreldrene til Anne syns han er litt for gammel for henne. Anne syns det er kult å ha kjæreste som har egen bil og som kan kjøpe alkohol lovlig.

Aisha er blitt 18 år. Tror hun. Cirka i hvert fall, de feirer ikke bursdager. Hun er gravid med barn nummer 2. Fra før av har hun en sønn. Mannen hennes var veldig glad for at det ble en gutt. Det var en hard fødsel, men med hjelp fra nabokonene gikk det bra tilslutt. Etter to døgn. Aisha gruer seg til fødselen. Hun håper det blir en gutt til slik at mannen hennes blir fornøyd.

Anne har blitt 18 år og er russ. Hun ser fram til 4 uker med vill festing før avslutningseksamen på videregående. Hun vil ikke lenger bli sykepleier. Hun vil heller bli ingeniør slik som faren er. Og foreldrene sier at det jo er hennes valg hva hun vil bli. De skal hjelpe henne økonomisk slik at hun slipper å ta opp studielån. I natt klokken 02.38 norsk tid, døde en ung jente i Afghanistan. Hun døde i barsel da hun fødte sin andre sønn. I natt klokken 02.38 la en ung jente seg til å sove i Norge. Hun hadde vært ute og feiret at tiden på videregående var over. Det er nå livet begynner, tenkte hun, smilte og sovnet.

LA OSS VÆRE GLAD FOR AT VI BOR I NORGE!!!

 Knytesveis og klin gal kattGod morgen alle sammen!

Her kommer enda en steg for steg sveis:

Bilde 1: Ta litt av håret foran og del opp likt på begge sider

Bilde 2: Knyt en knute, men pass på å holde den stram, den skal nemlig festes i en "hestehale"

Bilde 3:  Ta litt mere av håret foran frem, alt håret til ca ørene. Fest dette i en gummistrikk sammen med knuten

Bilde 4: Sånn skal det da se ut

Bilde 5: Knyt en knute på den andre siden.

Bilde 6: Ta litt mere av håret frem, og lag en liten "hestehale" der også slik som på andre siden for å feste knuten

Bilde 7: Del opp alt håret på midten bak

Bilde 8: Slett fletter på begge sider

Bilde 9: En fornøyd frøken med søt sveis

Ferdig!

Emilie er glad, oppspilt og veldig fornøyd. Ho skal være med ei jente hjem fra skolen! Tannbørsten til Emilie er på båttur. 

I klassen til Emilie har de laget noe de kaller lekegrupper. Der har de satt sammen 4-5 barn sammen. Disse gruppene skal på skift treffes hjemme hos ungene en gang i måneden. Det har vært besøk hver måned, og Emilie synes det er kjempe gøy. Da vi hadde ungene her bakte vi boller og koste oss. De lekte og ble kjent på en helt annen måte enn på skolen. Veldig bra! Jeg fikk ikke ordentlig natta før klokka nærma seg 2 i natt jeg. Den søte pusen vi har hadde vært alene i ett døgn, og da blir ho fryktelig masete og kosete når vi kommer hjem. Så i natt var det leking av bamser, plasking med vann i do, leker som ble skyvd bortover gulvet, kattetunge som slikker deg inni øra, katt som legger seg PÅ hodet ditt, katt som har løpeanfall 20 ganger rundt stua, katt som jakter på beina dine .... Ja, den katten er helt utrolig. Såklart er det godt å se igjen pus, men jeg vil sove om natta! ;) Jeg skal filme pus en gang å legge ut her. Ho følger etter meg hvor enn jeg går, skal jeg på do, er ho på badet før meg, skal jeg ha vann, er ho der med en gang. Om jeg bærer noe, flyr a ofte i beina mine. Og samme hvor ho er i huset så hører ho at jeg skal mate fiskene. "JIPPI" Tenker a vel da... Fine Tiarajenta vår!

Jeg har fått meg fjernkontroll til kameraet mitt da,så tenkte jeg skulle teste det ut. Tiara og jeg vil vise dere hvor jeg sitter å blogger... 

 

MEN, ho gadd ikke det visst. Egentlig ganske lættis, jeg tok ho opp på fanget (noe ho ikke liker, ho vil komme selv) og skulle ha ho med på bilde, helt frem til.....
.......... ho sa pent ifra at dette her gidder jeg IKKE!

HAHA! 

Men her sitter jeg å blogger da... :)

Siden Emilie skal være med jentene hjem fra skolen så må jo jeg finne på noe gøy da. Får gå å stelle meg ordentlig for dagen. Trening, legebesøk og sol er iallefall spikra! 

Hva syns dere om frisyren til Emilie?

Hva skal dere i dag? Blir deres pus helt gal om du har vært borte fra den?

-Linda :)

#katt# katter #knytesveis #frisyre #stegforstegfrisyre #stegforsteg #gummistrikk #blogg# galkatt #blidjente #LindaMichelleKvam

 Flettesveis med to fletter


Tenkte å vise dere denne enkle flettesveisen steg for steg. Den er jo kjempe enkel, mange kan kanskje se seg til selv hvordan man gjøre det selv. Har fått noen tilbakemelding på at steg for steg er interessant. Så her er det igjen en ny sveis.

Bilde 1: Del håret i 2. Fest øverste del i en strikk.

Bilde 2: Sett alt underåret som henger igjen i enda en strikk. 

Bilde 3: Flett en flette på begge "hestehalene"

Bilde 4: Så søt og enkel sveis!

Veldig søt sveis. Enkel å lage, og fint for å få håret vekk fra ansiktet. Emilie synes faktisk det er gøy når jeg lager nye sveiser på ho. 

Emilie er kjempe glad i dag. Vi skal ha jentekveld helt alene!!

Jentene mine!!

I kveld skal vi kose oss med film, popcorn, tvspill, leker og masse mer. Det hender jeg og Emilie har jentekveld. Det liker ho ekstra godt. Da veit ho at det er bare meg og ho heeele kvelden. Og vi gjør mye gøy. Før hoppa vi faktisk i senga og. Men siden jeg har ny seng så tror jeg ikke det blir noe vanlig aktivtetet å hoppe i senga fremover. Men skal iallefall se den nye smufrine filmen, og har lovt Emilie å leke med ponnyer også. Emilie sa : "Jippi, vi kan finne på sååå mye gøy, leke med ponnyer f.eks". Stakkars, ikke lett å være alenebarn alltid kanskje. I kveld skal vi kose oss bare vi 2!

Hva synes dere om sveisen til Emilie? 

Skal jeg fortsette med steg for steg bilder? 

Hva skal dere i helgen?


-Linda Michelle
 

#flette #frisyre #sveis #hår #øredobb #kat t#katter #stegforstegTror du jeg blir glad når du forteller meg at jeg er så tynn at jeg må gå inn?


Nei det blir jeg IKKE. Noen forstår det bare ikke. Noen er født med anlegg til å bli tjukke, noen med anlegg til å bli tynne. Noen spiser seg selvfølgelig større. Og noen trener seg mindre. Det vet vi jo alle. Men er det ikke fint, at vi er forskjellige? Men betyr det at det er ok å si til folk at de er tynne?

Er det ok å si til noen: "oi, så feit du er a, du må jo bli sinnsykt varm!!" ? NEI! Men det visst ok å si : "Ja, du får gå inn du, fryser sikkert, du har jo så lite fett på kroppen!!".

Dette har jeg selv opplevd. Ikke å bli kalt feit, men tynn. Og vet dere hva? Det sårer minst like mye som å bli kalt tjukk. Iallefall for meg, og sikkert flere jenter. Flere jenter som meg, som faktisk ikke kan noe for at de er tynne og ikke har så mye former. Jeg har omtrent ikke former jeg. har jo ei rumpe og pupper. Men ikke no barbiegirl jeg assa. Og sånn er jeg født bare. Og alltid vært sånn. Sånn er det bare. Det går faktisk an å være tynn, med junkfood kosthold. Det går faktisk an å slite med å legge på seg. Mange skjønner ikke. Jeg kjøpte til og med proteinpulver eller hva det heter for å legge på meg på treningsbutikken jeg. Men til ingen tess. Det smakte ikke godt heller. Jeg klarer ikke legge på meg mer jeg. Jeg drikker masse cola, spiser sjokolade, junkfood, feit mat og tenker ikke på kosten i det hele tatt!

Da jeg gikk på barneskolen var det ekkelt å dusje. Jentene sa i garderoben : "Oi, så tynn du er Linda" Jeg syns det var kjempe ekkelt, å prøvde å drøye dusjen til vi ikke var alle mann inni der... Da jeg fikk disse kommentarene noen ganger tenkte jeg for meg selv at det kanskje var best å spise litt mere etter jeg ble mett. Jeg ville prøve å legge på meg. I dette tilfellet (når jeg tenker meg om i voksen tid) er jo det samme som å slenge ut til noen at de er tjukke, og personen til slutt får anoreksia. Altså jeg ville spise mer for å bli tjukkere. Mamma og pappa merket dette når jeg sa noen ganger "er egentlig kjempemett men få litt til a". Det var ikke helt meg. Så dette varte heldigvis ikke lenge.

Her er jeg lita jente som koser meg med is på ringshaugstranda. 

Jeg hadde ei venninne som var fæl til å fortelle meg hvor tynn jeg var hele tiden. Og ho visste jo at jeg spiste like mye godteri som ho, drakk like mye cola som ho. Spiste like mye junkfood som ho, men jeg fikk ofte høre hvor liten og tynn jeg var. Jeg sa aldri til ho at ho var litt lubben. Det ville vært slemt. Om hun hadde spurt meg, hadde vært en annen sak, spurt meg om ho synes jeg mente ho var litt tjukk. Da hadde jeg svart ærlig. Om jeg hadde spurt ho om jeg var tynn og ho hadde svart hadde jeg godtatt svaret. Men var lite moro å høre det titt og stadig hvor tynn du var.

7 klasse (?)Her går jeg på ungdomskolen...

Etter jeg sluttet på skolen så hørte jeg faktisk ikke så mye bemerkninger om kroppen min mer. Det var igrunn ganske deilig. Helt til jeg ble gravid. Da la jeg på meg 30 kilo, og var ikke flisa lenger. Jeg var en hvalross iforhold til hva alle har sett meg i alle år. Og det fikk jeg selvfølgelig høre da. jeg visste jo at det var min egen feil. jeg selv som spiste som en helt gjennom hele svangerskapet. Jeg var ofte redd for at Emilie ikke skulle få i seg nok mat. (jaja, kall meg rar da) Da fikk jeg merke hvordan det var å bli kalt tjukk også. Jeg hadde ett håp om at jeg ville gå ned noen av de 30 kiloene etter Emilie ble født, men det var sårende å bli kalt feit og igrunn. Så da vet jeg hvordan det føles også! Hadde det ikke vært pappa'n min som jeg veit tuller med meg med alt, hadde jeg klikka. Han greide å si til meg da jeg lagde mat til oss: "Oisann, nå ser jeg ikke komfyren engang, Linda! BARE hekken din!" Men fikk høre andre "ekle" kommentarer av andre som jeg ikke likte å høre. Til og med ansiktet mitt var annerledes. Alt. 

 Da blei jeg visst plutselig feit for folk da...! Ja, rompa mi var SVÆR! 

Så ble Emilie født og jeg datt ned på ei grei vekt, som jeg gjerne kunne beholdt... 63 kilo. Men så plutselig ble kroppen seg selv etter litt tid, og jeg er som vanlig igjen, før jeg fikk Emilie. Jeg får bare godta det, for det er visst sånn jeg er, og sånn jeg er skapt. Jeg trodde jeg skulle slippe å få mere kommentarer i voksen alder. Iallefall av voksne folk. Men da jeg sto ute å tok en røyk med de andre etter maten etter en middag, fryser jeg og vil inn. Da får jeg høre etter meg: "Ja, du får gå inn du. "Du fryser nok med så lite fett på kroppen". At det går an tenkte jeg. Nå begynner det igjen. Ei voksen dame sto å sa dette. Jeg kan ikke fatte. Står ho å roper: " Ja, dere andre kan være her i kulda, dere er jo så feite". NEI. Hvorfor i pokker kalle meg tynn da?? Det er "mobbing" !! Egentlig kunne jeg kutta ut de gåsetegna der, men det er egentlig mobbing...


 Ja, sånn ser jeg ut. Åssen ser du ut? 

Og en annen ting og: Forskning viser at man ikke nødvendigvis fryser av å ha lite fett på kroppen heller.

Fysiolog Randi Reinertsen Sier at Varmetapet skjer gjennom overflaten av kroppen, og påvirkes av kroppens form og isolasjon. Hun sier og at det betyr ikke at tynnere folk automatisk fryser mer, musklene har også mye å si. I tillegg til god blodsirkulasjon i huden. Det fører varme fra kroppskjernen til huden. Temteraturen siger, og vi blir varme.

Men samme det egentlig, uensett....

Om man slanker seg, og ander ser det og er bevisste på det er det oppmuntrende for den som slanker seg å høre "oi, nå er du blitt tynnere nå!". Og det blir jo såklart en annen sak..Jeg kan ikke fatte hvordan det er "greit" å kalle ett menneske tynn. "Oi, du er tynn" liksom... Men at det er slemt å si at noen er tjukke. Men i dag er det dessverre sånn. Det blir snakket om de som er tynne rett foran nesa på oss, og de som er tjukke blir som regel baksnakka om det. Ganske stygt synes jeg. 

BEGGE DELER ER LIKE SÅRENDE!

Tenk dere om før dere forteller noen at de er tjukke eller tynne. Begge deler er like sårende. Selv om du kanskje ikke tror det. 

Å, det var jammen godt å få ut! Syns du det er hyggelig å bli kalt tjukk eller tynn? 

-Linda#Tynn #tykk #tjukk #feit #sårende #norgeidag #formerPølsemiddag for de minste!


I går skulle jeg og Emilie smake på spaghetti som ho hadde lovet. Ho eter gryterett med spaghetti i, så håpet dette skulle gå. Jeg lagde noen som jeg stakk mellom pølsebiter og, for å gjøre det litt morsomt. Men de ville hun ikke smake på. Bare spaghettien. Emilie smakte, men ho spiste det ikke dessverre. MEN ho smakte iallefall. Og det er bra! Så det er fremgang når ho tør å smake på nye ting! Jeg hadde 0 problem med å kose meg med maten, så spiste meg mett jeg da... Håper jenta mi kan bli litt mere klar for å smake på ny mat snart...

Morsomt, ikke sant? :) 

Emilie hadde hatt det fint på skolen i går. De hadde "klassens talenter". Emilie ville ikke opptre, ho valgte å være publikum :) Ho hadde med seg dobbelt opp med lekser pga en misforståelse, så vi fikk gjort de ferdig også. Emilie er såå flink til å gjøre lekser. Ho fargela ekstra leksa si til og med. Jeg tipper jeg får en skoleflink føken i hus i årene fremover!

Ellers bare slappa vi av i går. Det er deilig noen ganger det også. Jeg fant ett par nye spill på nettbrettet også. Det ene het crazy doctor. Trodde det skulle være morsomt jeg, men det er en doktor som gjør folk vondt og skader de. Skal skade de mest mulig. Så den appen skal slettes altså. Gåkke an.

Jeg var så heldig å fikk blomster i går også. Ikke hver dag det. Og nei, ingen gutt har plinglet på døra her. Jeg fikk dem av mamman min. Sååå meg, og såå fine! Snill mamma jeg har. Virkelig! Jeg er egentlig ikke noe flink til å kjøpe blomster til folk jeg. Men merker jeg burde bli flinkere, for det er jo veldig hyggelig å få! 

Fine jentene mine koser seg sammen. Bestevenner de to her, på en veldig spesiell måte! De leker så mange rare leker og holder på på sin spesielle måte. Tror Tiara er like glad i Emilie som Emilie er i Tiara. Eneste irriterende med katta er at ho skal ligge i vasken på badet hele tiden pluss at ho henger i beina på deg hele tiden. Hyggelig av og til, men ikke når man bærer noe f.eks, og tryner i katta som skal gå MELLOM beina på deg... Haha!! :)

Her har dere Tiara i sitt ess. Tiara er innepus og må få ut litt enerigi ho stakkars. Mange sier at katta mi er klin gal, men ho er ikke det. Ho trenger å bevege på seg å ha det gøy som alle andre katter ho også. Så i går kveld tok ho like så godt å jakta på halen sin mellom hullet på stativet sitt. Haha, den katten er helt utrolig! 

I dag er det svømmekurs som står på planen igjen. Ellers tenkte jeg å begynne på det nye "pusse prosjektet" mitt.... :) Kommer når det er ferdig!

Kakaoen kaller!

Legger ved ett arkivbilde av meg selv i dag jeg.... Ønsker alle en fin dag! :)

Hva skal dere i dag? 

Har dere prøvd spaghetti og pølser på den måten? 

Syns dere jeg skal lage flere steg for steg frisyrer? 

-Linda

#pølse# spaghetti# roser# blomster# gave# katt# #katter #hår #epsenwintherSøt sveis, steg for steg!


Tenkte å fortsette å vise dere steg for steg på noen av frisyrene jeg lager på Emilie. Noen er veldig fine, og enkle. Noen andre er litt mere kompliserte. 

Men jeg får passe på mens jeg kan og får lov av Emilie å lage fine hårfrisyrer :)

Bilde 1: Ta øverste tredjedel av håret og sett i en strikk. Bruk gjerne en slik sak jeg har (kjøpt på glitter ) og stikk den gjennom. ( om du ikke har en slik sak ser du på bilde 2 hvordan man kan gjøre det med fingrene og

Bilde 2: Putt hestehalen gjennom hullet og dra håret igjennom og rundt

Bilde 3: Sånn skal det se ut da

Bilde 4: Ta andre tredjedel av håret å sett i enda en strikk

Bilde 5. Dra denne hestehalen også gjennom

Bilde 6: Ta resten av håret som er igjen å lag enda en ny

Bilde 7: Lag en flette av håret som henger løst ned

Bilde 8: Fra siden

Bilde 9 Fine Emilie forfra. Med ny sveis, klar til en ny skoledag :)

Emilie ville bytte øredobbene sine i går, og valgte de røde, runde diamantøredobbene sine. De har ho handla helt selv for gavekort hun fikk til jul.Er ikke rart jeg er stolt av den søte, gode jenta her!! :)

I dag skal vi bare kose oss hjemme når Emilie kommer hjem. Lage middag, gjøre lekser og kose oss etter det med noe gøy. Kanskje jeg skal finne frem noe lego friends vi kan bygge.

Hva skal dere i dag? 

Hva syns dere om sveisen til Emilie? 

Ha en fin dag alle sammen :)

 

#hårsveis #frisyre #jentefrisyre #olakjole #rødediamanter #øredobberNå kan vi jenter tisse slik som gutter!!


Kom over noe HELT genialt på nett. 

En dings som funker slik at vi jenter slipper å fly milevis i skogen for å finne en busk å sette oss ned........... uten at noen ser halve rumpa vår på festival f.eks!

Jeg synes den så ganske kjekk ut jeg da, og det er rimelig slitsomt med dokøer som blir med oss jenter når vi er flere og gjerne om det er alkohol tilstede.

Her har vi damene på rekke og rad, hehe!

Altså, helt seriøst så hadde jeg vurdert å kjøpe en slik om jeg skulle reist flere dager på festival. Det er ikke digg med neddriti doer osv heller, og gutta snur seg jo bare....

Tenk så kjekt for oss jenter å bare snudd oss om nøden var ute a!

Hvorfor ikke?

Har du hørt om shewee før? 

Har du prøvd en slik, eller kunne tenkt deg en slik? 

HAHA! 

-Linda Michelle

#shewee#mammablogg#LindaMichelle#festival#Jente#bloggVår Gran Canaria tur!


Jeg har mange bilder fra vår fine Gran Canaria tur, jeg er ikke så god på å ta bilder av meg selv, så har ingen med meg på, bare alle andre ;)
Vi hadde en kjempe fin tur. Hadde jeg ikke hatt krykkene så skulle jeg hatt med kameraet mere og tatt flere bilder.

Det var faktisk snø som dere ser i fjellene på Gran Canaria da vi var der. Opptil 1 meter høyest oppe. Der var det sperret av pga glatta. Tviler på at det finnes diggdekk på kanariøyene, hehe.

Det var meldt tropisk storm da vi var der og, med en masse regn og vind, men vi var heldige og var på "den rolige siden av øya" så det eneste vi merket var noen dager med skyer, litt regn og vind. Men det var da sommer'n fordi :)

Emilie sa flere ganger første dagen vi var fremme: "Åh, detta har vi fortjent assa" Hehe, ho koste seg masse. Ho var såå flink på flyet ned. Emilie hadde med egen trillekoffert og egen håndbagasje. I håndbagasjen hadde hun litt av hvert, blandt annet nettbrett, nintendo DS, en svær oppgavebok, penal og snacks :)

Flyturen hjem gikk kjempe bra den også. Trodde faktisk ikke det skulle gå så bra såå lang tid, men det gjorde det. Hjem fikk vi seteplasser i midten, så det var litt kjipt å ikke få sett ut på nesten 6 timer, men Emilie klarte seg fint i setet bak meg ho med bestefar og Torunn ho. Det var nemlig bare 3 seter på hver, og jeg ble satt foran Emilie. Men det gikk veldig fint det :)

Vi fikk kjørt buss rundt hele øya og sett Gran Canarias 4 klimasoner. Vi har også besøkt bananplantasje, har sett bussulykke med brannbiler og greier, har ledd godt av de skraglete taxiene, badet, solet oss, spist masse is, spist god mat, prata engelsk, sett snø, bada med delfiner, sett papegøyeshow, sett mange andre rare dyr og planter, flydd, og hatt det kjempe fint rett og slett.

Gode minner jeg kommer til å ta med meg :)

Har dere vært på Gran Canaria før? 

-Linda

25, Horten

Linda- Alenemor til Emilie 5 år. Bestevenner for alltid <3KategorierArkivAnnonserhits