Veggdekor konkurranse!


Tenkte jeg skulle ha en aldri så liten konkurranse på bloggen min. 

Det jeg deler ut, er ett veggdekor slik som dette: 

Jeg ha ett på veggen selv, og er kjempe fornøyd med det ! 

Det eneste du trenger å gjøre er å like facebook siden min her : http://www.facebook.com/Emilieprincessrbloggno?fref=ts

Skriv i kommentarfeltet at du har likt, og hva du heter på facebook, så jeg kan se at du har likt.

Jeg vil trekke en vinner  søndag 7 April . 

Håper dere har lyst å bli med på konkurransen, og at dere liker veggdekoret. Det er kjempe fint :)

Ps: Husk å kommentere med bloggadressen din, og skriv gjerne mailadessen din også, så jeg lettere kan få tak i deg !

Lykke til alle sammen!

 

Har ikke olelukkeøye på min side i dag...


Jeg er absolutt ikke trøtt, men det kommer kanskje av at vi har stilt klokka en time frem forrige natt... Så håper bloggings gjør meg litt trøttere, hehe :)

Tenkte å slenge ut noen flere bilder fra Trondheimsturen min.. Hadde det såå kos der oppe, og skal snart ta turen opp en gang til, men neste gang tenkte jeg å ha med meg Emiliemor. Hun har såå lyst å fly, og besøke onkel i Trondheim. Så det er planlagt at neste gang skal hun få være med å sove på hotell, og fly :)

Gleder meg veldig til å vise Emilie trondheim by, der onkel Tor Håkon bor! :)

Meg og bror i en fresh heis med speiler overalt.

Meeeen så vil selvfølgelig bloggen ikke laste opp flere bilder... Så da gidder jeg ikke krangle mere med den, så får jeg heller blogge ett nytt innlegg om det senere! ;)

I morgen skal jeg, Emilie og pappa en tur på besøk til min kjære bestemor. Vi kaller henne for mor bare. Så veldig glad i henne, og gleder meg til å se henne igjen !

Ønsker alle en kjempe fin natt :) Sov godt alle sammen...Bildet sier sitt...


Jadda.... Jeg tror ikke jeg trenger å si så mye mere, utenom at.....

Jeg har det kjempe kult med Mario. Bare jeg og Mario her nå... Vi er i galaxy verden. Hehehe! :) Moro med nintendo wii!

Emilie er i seng, selv om det er lyst ute og klokka er stilt, hun synes det var litt rart å legge seg når det var så lyst, men hun fikk lov å se film en gang før natta på senga da. Hun valgte Lotta fra bråkmakergata. Er så fine de Astrid Lindgren filmene ! ;) 

Ellers så har jeg vært med mamman min og Emilie å spist pizza på Ra pizza som det heter her oppe. Den er frykteliiig god! :)

Nå skal jeg bare spille videre i kveld, og kulen helt :)

Har noen tips til bra spill til nintendo wii ? :)

Ha en knakende flott kveld! :) 

-Linda :)Påskeharen har vært her!


Emilie har vært ute å funnet påskeegg i dag! Påskeharen la igjen ett brev med ett skatte kart i trappe her hos mamma ( vi har vært hos mamma i dag ) og han skrev at han hadde lagt skatten i ett lite hus her ved siden av huset til mamma. Vi tok på oss sko og gikk ut for å se. 

På vei ned trappa sier jeg til Emilie; "Jeg har ikke fått noe skattekart"... Søte frøkna mi svarer tilbake; "Vi kan dele skatten min!"

Hun er så søt og snill med meg. Lille jenta mi som har blitt så stor!

Emilie med skattekartet sitt!

Ute på leting etter skatten!

En forhåpningsfull jente som leter etter skatten sin! Påskeharen hadde tegnet opp at det lå i ett lite hus... Men det ar IKKE ett lite hus! Det var jo garasjen... Hehe :D

Veldig fornøyd med skattejakten :)

Smiiiiil, det er påske! 

Nå har vi spist godis, og kosa oss masse i dag. Emilie har fått lov å være litt lengre oppe enn ellers i dag. Er bare en gang i året det er påske :)

Jeg skal blogge ett innlegg senere om resten av Trondheimsturen min. Hadde ett megafint opphold der, men var utrolig godt å komme hjem til Emilie også. Hun virker så stor hver gang jeg har vært mere enn en dag borte fra henne!

Og btw, Chelsea er ett pruppelag... Tippet en lapp med pappa i dag på oddsen, og en lapp for meg selv, hadde det ikke vært for Chelsea, hadde jeg hatt tre tusen mere på kontoen nå! ARG! Irriterende, men men ;)

ØNSKER ALLE EN KJEMPE FIN PÅSKE :)Kule dager med bror!


Da har jeg nettopp kommet opp på rommet mitt her på hotellet. Har spist frokost og vært ute å trekt litt luft.  

Det har snødd bittelitt her i natt, men er strålende sol nå :)

Frokosten var rimelig tam her synes jeg.. Og omeletten var ikke god... haha.. Så jeg prøver å spise noe annet i morgen!

Har hatt det kjempe koselig med Tor Håkon hittil. I går gikk vi laaang tur rundt i trondheim, jeg fikk sett en del utenfor "byen", var hjemme hos min bror, var ute å spiste på italiensk resturant, og tok en tur ut i byen å tittet på kvelden. Veldig hyggelig!

Lot bror min hilse på en venn av meg, som bor her oppe han også faktisk! Så vi hadde ett par hyggelige timer sammen, alle sammen i går :)

Nidarosdomen!

Bakkelandet som det heter her.. Veldig fint sted.

Det var en gammel sykkelheis på bakkelandet. Måtte le! aldri sett en sykkelheis før ;)

Nidelven sett fra kjærlighetsbrua. Vi så faktisk en svær torsk nedi der! HEHE!

Meg på kjærlighetsbrua, ser ut som jeg står så rart.. Kommer av at jeg lente meg inntil gjerdet bak ;)

Slapper av i senga på hotellrommet mitt! :)

Litt av rommet mitt. Har sovet kjeeempe godt i natt faktisk :)

Meg med samelua, hjemme hos min bror!

Utsikten fra Tor Håkon. Den høye, lille spissen der er Tyholttårnet, der skal jeg og broren min spise i dag faktisk :D

Vi skal også prøve å ta en runde bowling, og kjøre gokart! Gleder meg veldig, og håper vi får til det.. 

På tide å sjekke ut Trondheim enda mere!

Ha en fin dag alle sammen :)

 Trondheim!!


Jeg har ankommet hotellet, gjort meg bittelitt kjent rundt her, vært på butikken å handlet litt og satt meg ned på hotellrommet mitt! Tror jeg vil få to fine netter her! :)

Rommet mitt er helt ok. Har skråtak og vindu i taket da, så har ikke særlig utsikt, Men det går veeeldig fint, for skal ikke være mest på hotellrommet heller.

Flytuen gikk kjempe bra, til tross for at jeg har flyskrekk, og fløy alene. Jeg sovnet faktisk på flyet, og våknet av at de ropte at vi snart var fremme! Så nå skal jeg spise litt, ta en liten hvil, også skal jeg ringe min kjære bror som kommer opp på hotellet mitt da :)


Må nesten vise frem den nye tattisen min også da, som en kompis tok på meg i går. er kjempe fornøyd! :)

men nå får jeg ta meg av Trondheim by her. 

Ha en fin dag alle sammen ! ;)Endelig sol!


I dag har jeg vært hjemme med frøkna mi å kost meg masse i sola. Vi har faktisk sittet ute på terassen, jeg Emilie og mamman min. Tror faktisk det går an å bli brun i sola nå og jeg, for  det var så varmt og godt!

Nå gleder jeg meg fryyyktelig til sommeren kommer nå altså!

Måtte slenge med ett bilde fra tidligere. Skal ta på oss de like genserne våre i morgen. Hiihi :)

Meg og middagsdaten min. Vi spiser mye hjemmelaga kjøttkaker og poteter... Men det er fryktelig godt og da. 

Emilie hjalp meg å lage kjøttkake deigen i dag, og syns det var stas med brus til middagen! Ikke hver dag det :)

Pappan min var nemlig innom oss i går kveld, med ett brett med brus og godis og påskegg til Emilie. Han hadde nemlig vært i Sverige en tur. Veldig kjekt å bo så kort avstand fra bastø ferga og Sverige. Må dit selv snart kjenner jeg.. Så det får bli neste mål, etter jeg er hjemme fra Trondheimsturen min. Bare to netter igjen nå, så reiser jeg. Har skikkelig reisefeber egentlig, gleder meg veldig til å komme meg ut på tur nå :)

Bloggen vil ikke laste opp alle bildene mine i dag heller. Har tatt en ryddings i klesskapet til Emilie, og det var masse tøy som var litt for smått. Men jeg fant masse annet som passer akkurat, og klær hun nesten ikke har brukt osv. Den frøkna der har jammen ikke mangel på klær. Hun har alltid hatt nesten for mye. Synd ikke bildet vil lastes opp, for det var nesten komisk å se hvor mye det var. Hun har proppfullt klesskap... !

Tar med meg mobilen og går i seng :) Ny dag i morgen!

Natta verden :)Å være mamma, er som å komme i en egen hemmelig verden <3


Det å bli mamma, det er det bare oss mammaer som vet hvor stort er. Det er som å komme i en egen hemmelig verden, som bare vi mammaer vet hvordan er. Og det føles utrolig godt. Det er så godt å ha ei lita jente som får får meg til å smile å le, samme hvordan humør jeg er i. Hun stråler opp dagen min fra morgen til kveld.

Jeg har jobbet 3 år i barnehage, og var selvfølgelig kjempe glad i barna der, men det er noe heelt spesielt å bli mamma selv. Det er så godt å høre jenta mi si til meg at jeg er så fin, at jeg er så pen, at jeg er så snill, og sist men ikke minst at jeg er verdens beste mamma :D <3 Hun er så flink til å gi meg komplimenter, og jeg gir henne masse komplimenter og, og det fortjener hun virkelig så snill, god og omtenksom som hun er!

Emilie har sagt til meg flere ganger: du har bare en unge du mamma, og det er meg. Så har jeg testet henne å spurt om hva hun hadde sagt om hun fikk en søster eller bror. men det liker hun ikke, da sier hun bare at jeg vil at du bare skal ha meg. Jeg vet henne hadde satt pris på en søster eller bror selv om hun sier sånn, men skjønner at hun liker å ha meg helt for seg selv også! Hihi :D Heldigvis har vi pus her da, som hun kaller for søstra si. De er bestbuddyes, og det gjør meg veldig godt å se :)

Jeg trives veldig godt med å være alene med jenta mi, selv om hun hadde trengt en farsfigur i livet, gir jeg henne alt jeg kan, og hun har jo bestefar, farfar, onkler og andre gutter rundt seg,..Selv om ikke det blir det samme som å ha en pappa som er der hver dag. 

Jeg elsker jenta mi over alt på jord, og vil alltid passe på henne, sette henne fremfor alt og veilede henne slik at hun en dag skal bli en voksen, selvstendig dame. Veldig rart å tenke på at en dag skal hun greie seg helt selv, og stifte sin egen familie og ikke være avhengig av meg.

Tiden går jo så fort også, så det er viktig å ta vare på øyeblikkene og huske litt. Jeg har en bok jeg skriver i, alt det morsomme hun gjør, tenner hun mister osv. Den begynte jeg å skrive i før henne ble født, så den er ganske godt utfyllt, og gleder meg til å gi den til jenta mi på konfirmasjons dagen!

Jeg er så glad for at jeg får være mamma til den søte prinsessa mi, og at hun setter pris på meg, og faktisk sier det til meg, opptil flere ganger om dagen.. Jeg er verdens heldigste <3

Jeg elsker deg over alt jenta mi! <3

Bestevenner for alltid!Trondheim tur i boks!


Yes! Har nettopp pratet med min bror på telefon. Han bor i Trondheim, ikke så langt unna nidarosdomen. Har vært på besøk hos han en gang før i fjor, og likte byen kjempe godt!

Emilie skal til sin farmor i påsken, og til mamman min, så jeg sitter 4 dager med barnefri, så måtte jo finne på noe spennende. Derfor har jeg nå bestilt flybillett, og hotell for to netter. Gleder meg kjempe masse. Det blir nesten tre hele dager der, som jeg kan kose meg med brodern, og sjekke ut Trondheim enda bedre enn sist jeg var der. 

Jeg skal bo helt alene på hotellet, men det er ikke så langt unna brodern heldigvis. Og jeg skal ta fly alene, for første gang! Men det kommer til å gå veldig fint, har jo flydd en del ganger nå, bare siste året og!

 Gleder meg veldig til trondheimstur nå :)

Dette er hotellet jeg skal tilbringe to netter på :)

Badet mitt.


 

Mest sannsynlig vil jeg få ett sånt rom, helt for meg selv. Digg! :)

Resepsjonen !

Veldig fint, gleder meg til å komme opp!

Det var selvfølgelig frokost inkludert på hotellet. Det er digg, alltid en masse god mat på hoteller!  :)

Må få spist en middag i Tyholttårnet syns jeg, var å spiste der sist, maange meter over bakken. Kjempe god mat har de der også!

Utsikten fra Tyholttårnet. Lekkert!

Meg i trondheim i fjor! hadde en kjempe koselig tur da også :D

Så nå er det bare å vente til det neste uke, da forlater jeg vestfold for ett par dager... Blir koselig å besøke broder'n nå :)

Har du vært i Trondeim før? 

Ha en fin kveld alle sammen.

-Linda!

 

 Musikk gjør mye! Feriemimring.....


Emilie er i barnehagen i dag også, blid og fornøyd! Jeg er hjemme, og venter på at det skal bli ettermiddag, da skal vi til mamman min å sove hos henne. Blir veldig koselig!

Veldig lenge siden jeg har sittet hjemme å hørt på musikk nå, på full guffe, helt alene. Veldig deilig... :) Musikk på full guffe, og meg som synger, hæhæhæ! Stakkars naboer sier jeg.. 

Helt for meg sjæl, meg og musikken, dette er diiiiiigg! 

Etterpå skal jeg ta med meg musikken i øra, ned på brun og blid å digge videre der, savner så syden jeg altså... Så får passe på å bevare brunfargen fra jeg var der!

Slenger ut litt "minnebilder" fra Gran Canaria:

Senga mi på gardemoen, zzzzzzzz.... ;)

Las palmas!

Kule reisebuddyen min!

Fiiine utsikten fra balkongen vår på bardados hotell! 

Masse latter og moro!

Jumbosenteret var helt konge!!

Ble helt facinert av disse romenerne. Sto der så lenge at det kom en inder bort å fortalte trikset til slutt. men det her var helt amacing!! :D

Flinke brasilianske danserne, facinerende!

Svære kaktuser overalt! Her, på jumbosenteret!


 

Jeg møtte noen drag queens og, veldig morsomme!! Heheh!!

Maspalomas beach! SÅ deilig vann!! *savn*

 

Brun ble jeg iallefall ...

Var så heldig å ble kjent med naboen pub, en norsk pub, med norsk musikk! veldig artig! :D

Mr. Ray helt bakerst, norsk, koselig låtskriver!

Jeg og mutter var på 12 timers busstur, hvor vi fikk se absolutt hele øya. Masse forskjellige klimaer og steder. Veldig interessant. 3 retters middag spiste vi også på reisen, og ble kjent med flere andre nordmenn!

 

På tur oppi fjellene!

Den fine dyreparken vi besøkte, og der jeg fikk bade med delfinene!

Var på ørneshow også, sykt gøy å se på!

Her har vi en av kompisene mine! ;)

 

Synd mamma ikke skjønte mobilen min, og fikk tatt noen bilder av meg med delfinene når vi svømte rundt i det kaaaalde vannet! 

Utsikten fra hotellet vårt, på andre siden. Rett ved jumbosenteret og alle de kule tingene!

Savner turen noe fryktelig, og skal ta veldig godt vare på alle minnene! Takk til mamma som var med å gjorde turen enda mere morsom!

 Frisk frøken med busskort, og utepass!


Emilie var i barnehagen igjen i dag, etter 10 dager med vannkopper. Det var påskefrokost, veldig koselig! Det var laget egg og gode rundstykker til alle store og små. Emilie syns det var koselig å ha meg i barnehagen å vise meg rundt. Hun ville spille litt spill med meg før jeg dro, og det var koselig. Alltid koselig å være litt i barnehagen med alle barna og alle foreldrene. 

Emilie var strålende fornøyd i dag!

Blidfisen min.... :)

Veldig fornøyd Emilie i barnehagen igjen! Skulle vise meg turnetrikset sitt også! Emilie kommer til å bli en skikkeliig turnjente vet jeg, hun elsker å turne! <3

Hun har forresten kjøpt seg nye klær også. Dette er en av genserne, hun har valgt heelt selv. Pluss mange fler. Store, fine jenta mi! :D

......................................................................................................................................................................

Da jeg hentet henne i barnehagen i dag, hadde jeg kjøpt eget busskort til henne, som hun ble så stolt av å ha. Men det var ikke bare busskort hun hadde fått i dag... hun hadde fått UTEPASS i barnehagen!

Utepass er noe "junior gjengen" får etter en slags prøve.

Det går ut på at de store barna skal selv se på været, hva slags klær de bør ha på, gå på do før de skal ut, kle på selv, hjelpe de andre om de trenger hjelp til å kle på, ikke krangle, og det beste av alt, de får gå ut HELT ALENE, uten voksne først. Men de vet alle at om noen skader seg må de trøste og hente en voksen, de får ikke prøve å gå over gjerdet, og alle må være venner og passe på hverandre. 

Ungene syns dette er veldig stas tror jeg. Iallefall Emilie. Hun var kjempe stolt da jeg kom å hentet henne, og hun hadde utepasset sitt hengende på plassen sin, med navnet sitt og alt på. Syns dette er en veldig bra trening for barna før de skal begynne på skolen. Og Emilie var fullt klar over alle reglene, og hva dette gikk ut på. 

Jeg er stolt av snuppa mi jeg, som er blitt sååå stor! neste år er det jo skolen, og greit å ha "øvd" seg litt på påkledning å det å være ute alene, og være venner med alle, og hjelpe andre. Hun er også blitt veldig opptatt av at det ikke er lov å mobbe, og ikke lov å si at noe er stygt eller at noen har stygge klær. Så jeg kommer nok ikke til å få en frøken som mobber iallefall. Blir bare stoltere og stoltere jeg!

Bestevenner for alltid! <3

Har noen hørt om såkalt "utepass" før? Ha en fin kveld alle sammen :)

-Linda!Påskefrokost!


I morgen er Emilie endelig klar for å reise i barnehagen igjen! Vannkoppene er borte, bare noen få ruer igjen etter de. I morgen er det påskefrokost i barnehagen også!

Både jeg og Emilie gleder oss. Er koselig å være litt sammen med barna, foreldrene og de ansatte i barnehagen. Emilie gleder seg veldig til å få spise med meg i barnehagen, det er ikke orfte jeg får gjort det liksom. Hehe!

Hun savner barnehagen veldig nå og, og det er fullt forståelig ettter 1 1/2 uke hjemme med meg. Men hun og jeg har kosa oss veldig, og hun er nesten blitt litt bortskjemt i løpet av disse dagene. Hehe! Men det går nok fort over når hun kommer i barnehagen igjen!

Begge jentene mine var så gode i kveld. De har fått så god kontakt, og de koser og leker hele tiden. Søstra mi sier Emilie. Hehe, kos det! :)

Ps: Ser noen at Emilie har fått seg ny sveis? Klipte henne rett og slett av den grunn at hun er sååå hårsår, og hun hadde megalangt hår, så nå går det mye lettere med stelling av hår :) Var nesten umulig å få gredd henne, for det kom tårer hver gang omtrent.. Og det er ikke gøy for verken meg eller henne. Så får hun heller velge når hun blir noen år eldre om hun vil ha lengre hår, og kanskje gre det selv, om hun ikke er like hårsår da :) Og heldigvis gror håret hennes kjempe fort ! :D

Har noen av dere vært på påskefrokost i barnehagen, dere med barn? :)

Natta alle sammen, nå er det kvelden på denne frøkna!Hjemmetipping!


Yessda, jeg har fått meg kortleser til spillekortet mitt, og kan nå sitte hjemme i stua å tippe, istedet for å gå opp på solhøy å levere inn der. Egentlig liker jeg best å gjøre det "manuelt" å gå opp å levere inn kupongen min. Men når Emilie er syk, eller har disse vannkoppene sine, så er det veldig greit å kunne ha muligheten til å spille hjemme i stua også :)

Så i dag har jeg tippet en lapp for resten av det som sto igjen på spillekortet mitt. Får krysse fingre og håpe på gevinst i dag! Men er ikke hver dag man vinner heller!

Her er den nice kortleseren min, som gjør at jeg kan spille online! 

*Krysse fingrene i dag*Pus på vift!


Tiara har løpetid enda, og hun går å skriker å bæler her. Klar for parring... Natt og dag. Så i går, tok jeg henne med ut, til tross for at hun er innepus. 

Altså... Pus sto for det meste under trappa å mjaua bare.. Hun var ikke så veeldig hypp på å lufte seg, og det endte med at jeg sleit med å få henne ut av trappa igjen bare.. Emilie syns det var kaldt, så hun fulgte med fra vinduet sitt. Så nå har jeg lært. Pus skal ikke ut. Og neste løpetid, skal jeg finne en hannkatt, og la de ordne opp, også etter det sterielisere henne. For tror pus blir smårar av å være sånn selv. 

Emilie er ikke helt ferdig med vannkopper enda. Det er rart, hvor lenge vannkopper kan pågå altså! Men det ser nesten ut som hun kan ta en tur i barnehagen i morgen... Vi krysser fingrene for det!

Lunsj med frøkna mi er alltid kos <3


Verken jeg eller Emilie vil vise ansiktet vårt i dag, hehe!

Ha en fresh dag alle sammen! :)Pølsespaghetti middag!


Jeg prøvde oss på en ny vri i dag med middagen! Det ble spaghetti og pølser, en en festlig måte, hehe :)

Det var faktisk godt, og pølsene ble ikke ihjel kokt heller. Så dette er moro for barna også, og bør prøves om noen er tomme for middags tips en dag! 

Har noen av dere prøvd dette? 

Har dere noen morsomme mattips? :)

ha en fin kveld alle sammen!Løpetid!


Holder nesten på å bli gal jeg! Pus i hus har løpetid, og hun er nesten slitsom å ha med å gjøre. Hun mjauer heele tiden, drar opp skapdører, klatrer oppover hyller, tver på veggen, oppå klesskap og alt. nesten fått en gal katt i hus. Så fort jeg lukker opp ett vindu, så er hun i vinduet FØR jeg har lukket det opp. Og hun er veldig sosial nå, men blir nesten for mye av det gode... haha! 


Men Tiara er og blir verdens søteste og fineste pus! 

Tenkte jeg skulle få ett kull på henne, og sterilisere henne. For kan bli slitsomt med så masse løpetider og hvis hun skal bli sånn hver gang hun har løpetid. Hun er også innepus, så blir ikke no bedre av det.. Ikke vil hun ut heller. da sitter hun under trappa hjemme å mjauer bare...  HAHA! Men hun står i vinduet å skriker etter gutta nå da! :)

Har prøvd å få fatt i en hannkatt å parre henne med, men har ikke funnet noen enda, så får vente til neste løpetid... Merker jo fort når det er! ;)

Er deres katter like "gale" når de har løpetid? Piggere frøken i hus!


Emilie er blitt såå mye bedre, og vi har vært en tur i byen i dag og spist lunsj og handlet. Veldig deilig å komme seg litt ut. Det syns vi begge to ! :)

Vi gikk forbi biblioteket, og Emilie ville gjerne vise meg hvor de hadde eventyrstund med barnehagen der, så vi tok en tur innom, og leide med oss noen filmer i samme slengen. så nå har frøkna lagt seg med mumidalen på tv. Hun storkoser seg. Det er mumidalenfilmene som jeg så på da jeg var liten, så jeg har sett på en mumifilm i dag jeg og, moro å se igjen! Hehe!

Vi har handlet litt i dag også, Emilie har fått seg 3 nye kule gensere, som hun har valgt helt selv, ett karius og baktus pusle spill, og ett par votter. Jeg selv har fått meg en kose- innebukse, deilig å ha på! 

Vi spiste litt på kafeen også. jeg ville ha egg og bacon, og Emilie ville ha vafler og slush. Så hun fikk det, og storkoste seg. Vi møtte også noen venner av meg på cafeen senere, så vi ble sittende litt med de, før vi gikk på butikken, innom brille butikken å stille på de nye brillene, også reiste vi hjem igjen !

Emilie vil alltid ha ett egg når vi går forbi denne, så det ble ett egg på henne i dag også! Veldig fornøyd frøken!

Emilie har blitt en kløpper på å ta bilder og, så hun knipset ett bilde av meg, uten at jeg visste det på cafeen da vi satt med venna våre. Haha! Er det sånn jeg ser ut fra siden når jeg snakker med folk, haha! 

Nå skal jeg se på fotball på tv, av alle ting. har tippet ett par lapper i dag og, og den ene kampen går på tv, så her sitter jeg da. Den har nettopp begynt. Krysser fingre for at det kanskje kan bli en liten gevinst i dag også, men er ikke hver gang det går ;) 

Hva skal dere i kveld? 

Ha en mega kveld alle sammen, det skal jeg ! 

 Vant på langoddsen igjen! :D


ja, overskriften sier igrunn alt for seg selv. jeg har fått dilla på å tippe på oddsen igjen. Satser ikks så mye penger hver gang. Ett sted mellom 40 og 100 kr hver gang. Og ikke hver dag, men nå har jeg blitt 3000 kroner rikere på ei uke! 

Wohooo!

I går tippet jeg igjen, for 50 kroner bare, og har gevinst på 1350 på spillekortet i dag! DA er det gøy å tippe!

Så i dag skal jeg og Emilie en tur til byen å kjøpe noe fint har jeg lovet henne. Siden jeg vant på tippingen igjen!

Emilie er heldigvis myye bedre, og skal nok i barnehagen igjen og alt som normalt til mandagen. 

Emilie har fått seg ny sveis også, så skal vise dere den senere. Kjempe søt blitt!

Ha en fin dag alle sammen :)Ser dere det jeg ser?


Det er snart ikke mere snø igjen på trampolina vår! Endelig snart vår.

Så i dag skal jeg gå ned å "hjelpe til" litt, å kakke vekk den lille klatten som er igjen. Egentlig burde jeg tatt ned trampolina i vinter, men jeg er jente, og ikke megasterk, så den ble bare stående slik i vinter. Håper for guds skyld ikke at den er blitt ødelagt. Men det merker jeg vel fort, om jeg tar sats, og ligger på bakken plutselig! ;)

Vi fikk brukt trampolina en masse i fjor, og Emilie stor koser seg veldig med den. Og det er forståelig. Jeg hadde ikke trampoline da jeg var liten. Men det var ikke så vanlig da heller. 

Emilie har fått enda flere vannkopper, og vi sprayer med hvitvasken vår. Hun er i form, men har alle vannkoppene som klør stakkars. Så halve natta har hun sovet i min seng, under min dyne. Kos <3

Emilie har ikke lyst på frokost enda stakkar.... Men det viktigste er å få i seg væske iallefall. Så det ble en kopp med solo nå, så venter vi på mamma som kommer i dag også, og har lovet oss deilig lunsj. Vi er jammen heldige! :D Veldig glad for at jeg har mamman min! 


 Fine mamma'n min! :D

Fant ett bilde av meg selv også, som jeg nesten skvatt av å se på. Kanskje jeg skal blonde meg igjen? :) Hehe!

Eller kanskje ikke :P

Ha en fin dag alle sammen! :D Det skal vi!! :D

 Muffins og kosedag!


Emilie har jo vært syk i dag, vannkopper fått. Så hun har vært hjemme å kost seg med meg i dag. Mamman min kom på besøk med noen overraskelser til henne, og god mat hun liker. så hun spiste faktisk litt mat også. Men vi har laga muffins i dag da, det syns Emilie var godt og! 


Emilie gjorde nesten alt selv, og syns det var veldig kos. Men pyntingen var selvfølgelig det beste, og hun storkoste seg med muffins når de var ferdig. Jeg også. Hehe! :)

Mamman min var så snill å kjøpte med hvitvask til Emilie sine vannkopper og. Den var ganske fresh, en spray bare. Sånn hadde de ikke når jeg var liten. Så hun er sprayet på alle vannkopper, og håper de tørker ut fort. Men heldigvis har vi sluppet unna den verste feberen, og hun har ikke tatt noe smertestillende. Har ikke hatt lyst på. Hun har hatt på morgenkåpe i hele dag da, for hun syns det klødde sånn, og det er forståelig... Stakkar liten...

Så i morgen skal vi ha enda en hjemmekosedag, hun fikk ett nytt aktivitetshefte i dag, som vi skal kose oss med, også spurte Emilie meg også istad om jeg kunne prøve å lære henne klokka!

Så skal finne frem noe papp å lage ei klokke å øve litt! :) Gøy når hun er så stor blitt, og lærevillig! 

Ha en god natt, alle :)Vannkopper!!


Emiliemor var litt sliten i går, men ble pigg igjen på kvelden, så trodde ikke hun skulle bli syk. På morgenen i dag spurte hun om å få være hjemme med meg, og jeg sa ja til en hjemmekosedag :)

Men nå viser det seg at det er vannkopper. I går hadde hun INGEN...

Nå er det ett par på halsen, brystet og på ryggen finner jeg plutselig enda en til og enda en til... De kommer virkelig fort..  Stakkars jenta mi. Hun sitter under teppet, har ikke matlyst å er veldig kosete. 

Jeg selv husker jeg hadde vannkopper da jeg var liten og det klødde noe forferdelig. Mamma fikk det samtidig som oss barna, så hun ble kjempe syk stakkars... 

Så nå får vi belage oss på noen dager hjemme med vannkopper, men det er greit å bli ferdig med det også da ... Da var vi en barnesykdom mindre i vente ..

Så i dag har Emilie allerede spist to is og drukket to kopper melk. Mat er ikke så fristende, men vi skal jo lage cupcakes i dag, og jeg skal lage hjemmelaga kjøttkaker til middag (noe Emilie digger), så håper hun spiser en del da iallefall! Frem til da får vi spise noe annet godt, om hun vil ha :)

(Bildet er tatt fra Google)

Så lurte jeg på å reise å kjøpe hvitvask og... husker det hjalp på meg da jeg var liten, så skal få mamman min til å kjøre hit med det etter jobben :) 

Jeg og Emilie tar teppet over oss her og setter på en film vi, alle andre får ha en travel dag! ;) 

:D
Hjemmekosedag med Emilie mor <3 <3


Jeg sto opp selv halv sju i dag, gikk rett inn til Emilie for å se etter henne. Og hun hadde nettopp våknet og smilte som ei sol! Spurte om vi væær så snill kunne være hjemme i dag å lage muffins. Eller cupcakes. Så det skal vi kose oss med i dag! 

Om vi klarer å lage såå fine, vet jeg ikke. Men kos uansett :) 

Ha en fin dag alle sammen! 

 Komet!


Satt å leste Tønsbergs blad nå nettopp, og det kommer visstnok en komet som vi kan kanskje være så heldige å få se på himmelen!

Kometen heter Pan-Starrs og ble oppdaget i 2011. Jeg skal ikke sitte å skrive masse info om kometen da jeg ikke vet annet enn det jeg har lest, så legger ved link til siden hvis noen syns det er interessant!

http://tb.no/nyheter/komet-snart-synlig-pa-himmelen-1.7800033

Jeg har ikke sett kometen. Har noen andre? 

Ha en fin kveld alle, nå er det snart natta her :)Små gleder i hverdagen!


Lykke kan ikke kjøpes for penger. Penger kan gi deg mye glede, men det er så mange andre ting vi bør sette pris på... Det som er gratis her i livet. Jeg har familie, venner, kjæreste og verdens nydligste datter jeg. Helt gratis. Og det er det som er mest verdt for meg på denne jord! 

Ta vare på deg og de du er glad i <3


Ryddig kåk...


I dag hadde jeg egentlig planer om å gjøre veldig mye, men da jeg kom hjem, fikk rydda kåken og satt meg ned med pcen her nå, så fikk jeg mest lyst å bare bli i sofaen akkurat i dag! ;)

Har vært ute å gått meg en tur i det fine været da. Kjempe deilig ute nå. Emilie og barnehagen skulle på tur å grille pølser i dag! Det vil jeg og! hehe... De er veldig flinke til å gå turer med barna å finne på fine ting med de, og det er så bra! Barn lærer mye i barnehage, og har kjempe godt av å få være med andre barn! Ganske utrolig at jenta mi negynner på skolen til høsten allerede! :O

 Og vi skal  jo på bowling i dag, det er nice :D I dag blir det bowling og! ;)

Pleier dere å bowle av og til?

Har egentlig ikke så veldig mye å skrive om i skrivende stund, utenom at jeg koser meg som sofagris akkurat nå. Lurer på om jeg skal varme meg noen baguetter å spise god lunsj her jeg! 

Uansett, ha en fresh dag alle ! :D

-LindaDagene som har vært..


Har ikke hatt så mye tid til å blogge i det siste, skjedd så mye.... :)

Bråvåknet litt på sju i dag.. Da var Emilie våken, Og Kristian var ikke våknet for å stå opp på jobb, så heldigvis for han så hadde jeg mekka egg og bacon klart til morran, snill jeg er a! Så Nå sitter Emilie å ser på barnetv og spiser litt frokost, mens jeg sjekker nettbanken, facen og seff bloggen! 

Hårbørsten min er tørket etter en runde i vaskemaskinen da... Jeg var nemlig litt uheldig da jeg gredde håret i går morges, haha!!!

.......................................................................................................................................................

I går var jeg ute i byen med mamman min. Fikk bestilt enda ett par nye briller til Emilie, for de andre nye knakk jo med en gang. Så nå har frøkna mi endelig fått briller igjen :)

Jeg tok en kakao i sola, og vi ble egentlig sittende ganske lenge der, deilig med sol!

Kakao med krem <3

På tirsdag var Emilie i full gang med turn igjen. De blir flinkere og flinkere nå, og det er så gøy å se på! De har begynt å turne litt mere ordentlig nå, og Emilie er jammen flink! Jeg er SÅ stolt <3Veldig blid turnfrøken!!

...... Som også har ett lite ønske om å bli balettdanser...... :)Det blei ingen bowling i går, for jeg var så treg, men i dag blir det bowling for alle penga ( nesten, haha! )

Ha en fin dag alle sammen! :)


Det forunderlige liv...


Det er 2013 allerede, og jeg syns tiden går så fort. Den gikk ikke så fort da jeg var liten. men nå bare ruller den avgårde. Særlig etter jeg fikk Emilie. Det har skjedd mye på min landevei, og jeg er glad jeg har fått med meg livets erfaring, hatt venner og fått verdens fineste datter! Jeg har kjempe fin leilighet jeg er såå fornøyd med! Kjempe søt pus, og en søt ekstra pus, og Shell rett over veien! HEHE!! Kan vel ikke bli bedre!

Der jeg står i dag så vet jeg egentlig ikke hva det skal bli av meg, litt rar følelse. Men heldigvis er jeg i gang!

Jeg har tidligere jobbet 3 år i barnehage, det er liksom min karrire, før jeg fikk Emilie, og har etterpå ikke funnet noen jobb. Men nå har jeg fått innviglet arbeidsavklaringspenger, mens jeg skal finne ut hva jeg skal bli. Og hva slags evner jeg har her i verden som JEG kan bidra med! 

Så var på ett møte på Nav her om dagen, jeg skal kanskje begynne å jobbe på en gård med flere som står i min situasjon og ikke vet hva de skal bli osv, frem til jeg finner ut hva jeg vil. Så  jeg får jo bare gjøre det beste ut av det. Kan bli koselig det. Jeg som er så glad i dyr også! :)

Kan bli festlig! :)

.......................................................................................................................

Nå skal jeg en tur til byen å titte litt, og i kveldinga har jeg og Emilie blitt bedt på bowling! Skal oppdateres!! ;)

Ha en fin dag alle sammen!Såpebobler! VÅR FØLELSE!!


Vi fant frem litt såpebobler på morningen i solen her om dagen! Gøy for firebente, og tobente, i alle størrelser ;)


Det var så nydelig vær den dagen! Nå begynner det å bli vår! I dag hadde de plukket puselabber i barnehagen også. Det er iallefall skikkelig vårtegn! 

Kan nesten ikke vente til det blir sommer!

Ha en fin dag alle sammen! :)

-LindaKjempe helg! :)


Da var det mandag, og enda en helg er over.. Min har vært helt super!

Jeg hadde noen folk her hjemme å koset oss på lørdag, så blei det bare slækkings på søndag med en søt kar ;)  Bestilte pizza til frokost, ikke feil på en sliten dag! Livet smiler godt om dagen, og det er digg... :)

Emilie er så blid om dagen og atte. Hun er så smart blitt og, jeg blir helt overraska. Hun kan jo lese snart!! Hun og pus er såå gode venner og. Det er så godt å se, for hun hadde egentlig trengt en bror eller søster kanskje, men men, pus er bedre enn ingenting :) 

Jentene mine! Elsker dere <3

Etterpå skal jeg hente Emilie, på butikken, spise middag med de gode folka mine og spille Øysteins blyant... :)

Den dumme tlf min vil ikke laste opp flere bilder! Har mange fine jeg har tenkt å legge ut nemlig, men da betyr vel det at jeg ikke skal blogge før i kveld, om jeg får tid. Jeg og Kristian ser nemlig heroes omtrent hver kveld, og jeg kan ikke gå glipp av flere episoder nå ;)

Hva har dere gjort i dag? 

 Forferdelig fresh helg!!


Jeg sitter nå hos mamman min å venter på at henne skal komme hjem fra jobb. Emilie har lagt seg, og jeg skal ut å kose meg litt i dag. Eller jeg skal ikke langt hjemmefra, for jeg tar likeså godt festen hjemme jeg! ;) ;) hehe! Så det blir koselig! :)

Helgen har vært kos. Vi har spist god at, vært på besøk hos mamman min, hatt besøk hjemme og spist masse godteri! :)

Jeg og Emilie fikk oss nye hårbånd i går da! Også gikk vi i like gernsere i dag og, det syns hun var stas! hih! :) Syns faktisk jeg og!

Men nå må jeg løpe, folka venter ;) Ha en fin helg alle sammen! :)
25, Horten

Linda- Alenemor til Emilie 5 år. Bestevenner for alltid <3KategorierArkivAnnonserhits