Å være mamma, er som å komme i en egen hemmelig verden <3


Det å bli mamma, det er det bare oss mammaer som vet hvor stort er. Det er som å komme i en egen hemmelig verden, som bare vi mammaer vet hvordan er. Og det føles utrolig godt. Det er så godt å ha ei lita jente som får får meg til å smile å le, samme hvordan humør jeg er i. Hun stråler opp dagen min fra morgen til kveld.

Jeg har jobbet 3 år i barnehage, og var selvfølgelig kjempe glad i barna der, men det er noe heelt spesielt å bli mamma selv. Det er så godt å høre jenta mi si til meg at jeg er så fin, at jeg er så pen, at jeg er så snill, og sist men ikke minst at jeg er verdens beste mamma :D <3 Hun er så flink til å gi meg komplimenter, og jeg gir henne masse komplimenter og, og det fortjener hun virkelig så snill, god og omtenksom som hun er!

Emilie har sagt til meg flere ganger: du har bare en unge du mamma, og det er meg. Så har jeg testet henne å spurt om hva hun hadde sagt om hun fikk en søster eller bror. men det liker hun ikke, da sier hun bare at jeg vil at du bare skal ha meg. Jeg vet henne hadde satt pris på en søster eller bror selv om hun sier sånn, men skjønner at hun liker å ha meg helt for seg selv også! Hihi :D Heldigvis har vi pus her da, som hun kaller for søstra si. De er bestbuddyes, og det gjør meg veldig godt å se :)

Jeg trives veldig godt med å være alene med jenta mi, selv om hun hadde trengt en farsfigur i livet, gir jeg henne alt jeg kan, og hun har jo bestefar, farfar, onkler og andre gutter rundt seg,..Selv om ikke det blir det samme som å ha en pappa som er der hver dag. 

Jeg elsker jenta mi over alt på jord, og vil alltid passe på henne, sette henne fremfor alt og veilede henne slik at hun en dag skal bli en voksen, selvstendig dame. Veldig rart å tenke på at en dag skal hun greie seg helt selv, og stifte sin egen familie og ikke være avhengig av meg.

Tiden går jo så fort også, så det er viktig å ta vare på øyeblikkene og huske litt. Jeg har en bok jeg skriver i, alt det morsomme hun gjør, tenner hun mister osv. Den begynte jeg å skrive i før henne ble født, så den er ganske godt utfyllt, og gleder meg til å gi den til jenta mi på konfirmasjons dagen!

Jeg er så glad for at jeg får være mamma til den søte prinsessa mi, og at hun setter pris på meg, og faktisk sier det til meg, opptil flere ganger om dagen.. Jeg er verdens heldigste <3

Jeg elsker deg over alt jenta mi! <3

Bestevenner for alltid!
25, Horten

Linda- Alenemor til Emilie 5 år. Bestevenner for alltid <3KategorierArkivAnnonserhits