Jeg savner virkelig Gran Canaria!


Det er rett og slett bein kaldt her hjemme... Ønsker meg ned til Gran Canaria igjen jeg. men da ville jeg vært på samme sted, samme hotell, med mamma og ett par til. Det hadde vært kult det. det kuleste av alt er at en homo anbefalte oss å gå på jumbosenteret å kikke. Og vi satte oss i en taxi, og sa vi skulle til jumbo senteret. han lo, kjørte 20 meter, og gav oss pengene tilbake, hehe! Vi bodde nemlig rett ved siden av jumbosenteret :)

Har så menge fine minner derfra, og vi gjorde så innmari mye kult, bare på Ei uke!

Det begynte allerde på flyplassen. Vi lå over der på natta, for siste toget til Oslo gikk sent på kvelden, og flyet vårt gikk kvart over sju... Så vi gjorde det beste ut av det... 

Jeg fant meg to stoler, og lagde meg en seng ;) Til mamma fant jeg en digg rullestol, og en annen stol, så hun fikk "sittende" seng. 

Og jeg sov faktisk ganske godt den natta, i forsterstilling... ;) ! Folk hadde pekt og ledd av meg, men jeg sov godt jeg ;)

Så etter noen timer var vi endelig fremme! Dt ble en del sol på oss, selv om vi rakk å oppleve kjempe masse annet, å bli kjent med andre der nede :)

Mamman min i dyreparken. Det var der jeg fikk bade med delfinene! 

Meg i kaktusenga ;)

Vi var på ørneshow også i dyreparken. De sendte hvithodeørnen langt avgårde, og ventet på at den skulle komme tilbake. Det var skikkelig stilig. mamma som er litt små afraid for fugler, satt der og fulgte med henne, selv om de fløy rett over håret hennes av og til! :) Hehe!!

Hihi!! Så råe! var kjempe masse fine dyr å se i parken! :)

På jumbosenteret var det noen døds flinke dansere! De showa og ordna, skikkelig artig :)

Våknet en morgen å var litt tørst også... hehe... ;);)

Vi var også på en 12 timers tur, hvor vi sa hele øya. Vi spiste tre retters middag med vin til maten, og fikk se utrolig mye fint. ikke bare strender og utesteder! jeg savner Gran Canaria veldig, og vet jeg skal dit igjen! :) :)

Har dere vært på Gran Canaria? 


Jeg møtte forresten en kjendis i går! Egil Svartdahl! Hehe! han er skikkelig kul da! han stilte opp på bildet, og fortalte han skulle spille inn den nye serien: "Veien hjem"

Moro a :)

Ha en fin dag alle sammen, nå må jeg fyke! :)Sommer og sol?


Skulle nesten tro det var på vei til å bli våren? Det er deilig ute i solveggen, det er takras, og masse sol! Mmmm, ingenting kan vel bli bedre! :)

Har levert en liten blidfis i barnehagen i dag, som heiv seg over ett akebrett! Og det gikk FORT nedover bakken i dag altså, hehe. Jeg selv har gjort noen ærend i byen og bare slappet av.

Vi skal til mamma etterpå, broren min er på ferie her nede en tur. Han bor i Trondheim. Så det blir koselig. veldig lenge siden sist nå!

Sola i storgata.... La det bli vår NÅ!! 

Får fake ett smil til dere da, for å vise hvor brun jeg ble i syden, hohohoh!! :) I sola blir jeg brun på under ett kvarter ass! ;)

Mmm, jeg elsker sol.... :D

..........................................................................................................................

Har en skikkelig bra dag i dag! Alle er blide og smiler og prater. Til og med på nav var de hyggelige, mannen var på fornavn med meg og lurte på om jeg hadde vært i syden. Så da var praten i gang om det. Ikke verst av en som sitter bak skranken på nav ;) Eller så er det bare jeg som er så godt humør, at jeg føler at alle andre er det....  ;)

Smil til verden, så smileer verden til deg! :)

Blogges i kveld! ;)

Ha en fin dag! :)

 Hjemme fra Gran Canaria!....


Shit eller... Alle sier det er så godt å komme hjem. At bort er bra, men hjemme best. Men nå er jeg uenig. Jeg kunne godt flyttet til gran Canaria jeg. 0 problem.. Er såå fint der! Hyggelige folk, godt vær, bra utesteder, fine parker og turist sted! :)

Jeg opplevde utrolig mye under reisen vår, det virker nesten uvirkelig noe av det. Ting har gått så fort, og nå er det så langt vekk... Men minnene vil jeg alltid ta vare på. Og gjett om jeg skal tilbake igen! Neste år, neste karneval! 

Jeg hadde ikke engang tid til å blogge der nede. Vi hadde noe å gjøre absolutt hver eneste dag. Nå skal ikke jeg sitte her å brette ut alt vi gjorde, men jeg kan si så mye som at det er den kuleste uka jeg har hatt på lenge! Har ikke følt meg så bra på dag og år! :) Jeg kunne virkelig bodd der nede!

Vi var ute en av kveldene der. På ett norskt utested som heter naboen pub, det var baare norske folk som var der, og jobbet der. Det merkeligst av alt er at en gutt kom bort til oss etterhvert, og han og kameraten hans kjente meg igjen fra gatebil festival. De hjalp meg å sette opp teltet mitt for ett par år tilbake! Så såklart ble vi sittende sammen med de resten av kvelden. Der ble vi kent med nye nordmenn, og altså disse "gamle kjente" :)

Men det aller beste av alt! jeg fikk badet med delfiner!!

Jeg sa til mamman min da vi skulle ned på showet; ÅH, kunne ønske jeg kunne badet med en delfin! .... Og de sto der så vi kunne hilse på definene og ta bilde om vi ville, og jeg stilte meg i den lille køen som var der, for det var ikke så mange kommet allerede. Og etter jeg hadde vært å hilst på delfinene, kom dama som trente de, bort til meg å spurte om jeg ville være med å bade under showet. og selvfølgelig ville jeg det!!

Jeg ble først bedt om å legge meg på magen på ett lite surfebrett. Dama hang sg bak meg, og en delfin kjørte meg i deeen rta, rundt og rundt med delfiner om hoppet over meg, under meg, og på kryss og tvers. Var såå kult. Så gikk jeg op av vannet og dama ba meg holde hendene frem og få delfinene til å hoppe når vi tok hendene opp. Delfinene gjorde om jeg sa! Hun ba meg kysse de begge, så de ikke skulle bli sjalu, også skulle jeg vinke de "hade" Jeg vinket, men de gjorde ingenting tilbake, men så fort jeg fikk sagt "bye bye" så vinket de alle med halen! Det var bare DRITT KULT!  For en persolighet de har! 

Ellers har jeg sett alt fra banan plantsjer, til sinte spanioler. Haha! Det skal såå lite til å får å trekke opp en spanjol! 

Jeg har illefall ikke hatt det såå kult på år og dag! Dette skal gjenoppleves! Stor takk til mamman min, som var med for å dele dette med meg! SÅ GØY! 

:D

 

Bloggen min er ikke over, bre pauset litt! Nå venter jeg på å få tibake dataen min bare! ;) Så blir det vanlig bloggings! 

I kveld blir det å nyte ei flaske vin med en venn! :) Ha en fin kveld alle sammen! :)mobilblogging kort innpå ;) håper alle har det bra hjemme :) blogges når jeg er hjemme, nå skal jeg uuut :DVanskelig å blogge fra mobilen, så kort innpå ;) Ha en fin heeelg ! ;) Det skal jeg! ;)Jeg er ganske mange fot over dere nå!! GRAN CANARIA!


Jepp, akkurat nå sitter jeg på flyet. Har mekka ett auto innlegg som skal postes når flyet mitt letter!

Jeg er på vei til Gran Canaria. Til playa del ingleeeeeeees!

Å, jeg gleder meg til vi lander og jeg kan ta på singletten og en shorts, og ikke minst..... BADE!Vi skal på ett hotell som heter Hotell barbados, stort hotell med 134 leiligheter eller hva det var der. Så jeg har til og med eget soverom i ei uke, og fullt utstyrt leilighet! :)

Reiser med mamman min, og JEG skal være reiseguide! Hehe, detta MÅ bli bra!


Hotellet som venter på oss!

Hvert vårt soverom! :D

Leiligheten med kjøkken, stue, terasse og bad! :)

Om jeg skal kose meg? JA! :D

 

Den 15- 24 februar er det årlige karnevalet i playa del ingles også, så de stenger gatene pga mye støy og liv, så dette kan virkelig bli moro!!

Til og med på stranda.... hehe!!

Playa del ingles skal utforskes!!

Har med mini pc'en, og det er nett på hotellet, så skal prøve å blogge litt om jeg har ledig tid :)

...............................................................................................................................................................

Jeg kommer til å savne Emilie mor veldig da. Hun skal være med farmor og farfar, og hun gleder seg veldig. Jeg har lovet henne at neste gang jeg skal ut å fly og på ferie, så skal henne også få være med. Men denne gangen ble det slik at hun koser seg hjemme med farmor og farfar istedet :)

Blir veldig godt å se Emilie igjen når jeg kommer hjem igjen da. Kjenner jeg savner henne allerede.... 

Så nå skal vi kose oss!

Ha det fint så lenge der nede, alle sammen! ;)Fotoshoot!


På søndag var jeg på fotoshoot i Skien. Ganske moro, men var kjipt, for nesten alle modellene meldte avbud, så det var meg og to andre, men de forsvant etterhvert de og... Så blei en 12 timers dag, men da var det jammen digg å sette seg i stolen hjemme også. pappa som passet Emilie for meg hadde vasket alt tøyet mitt,bretta tøy, skrudd fast ting og tang, tatt oppvaska og Emilie var nybada når jeg kom hjem. Så deilig! :) pappa er verdens beste pappa :)

Tenkte å vise dere ett par av bildene fra søndagen da. har ikke fått sett på alle enda....

Her er noen av de... har SÅÅÅÅ MYE å gjøre i dag, så i'll be back ;) ;)

Ha en fin dag alle sammen!Pappa på overnatting!!


Hihi, av alle mennesker, så skal pappan min sove her i natt. Han skal se til Emilie i hele morgen, skal på photoshoot i Skien, i ett ordentlig studio. Kan jo bli kult... 

Men en hel dag med sånt er slitsomt og. Så blir godt å komme hjem sent, og bare legge seg etterpå. 

Har fullt hus her nå, koselig med masse besøk ! :) Så jeg får ta meg av folka mine, så blogges vi! :)Sol over bastøya!


Plutselig kom sola frem i dag og. Så deeeeilig. Kjenner jeg får skikkelig sommer følelse av det.

Sommeren 2013 veit jeg kommer til å bli helt super. Første gang på en del år jeg kan gjøre hvaaa jeg vil, og reise på tur med hvem jeg vil, og nyte sommeren. Blir helt mæd bra, og jeg har ikke engang pakka vekk sommertøyet mitt... HAHA! Jeg er klar! :)

Jeg har mange gode sommerminner, som jeg aldri vil glemme. det er liksom på sommeren det moro skjer! 

Meg og pappa i fjor sommer. Vi "lager" hage utenfor, for å få opp trampolina. Var såå varmt og godt de dagene!!

Tyrkia, sommeren 2009 (?)

Gatebil 2010, sykt bra! :)Nei shit, nå klarer jeg nesten ikke vente på sommer og sol! Jeg tok en halvtime i solariumen i går, men det er ikke til å sammenligne. 

på sommeren møtes folk, på vinteren løper vi fort inni husene og stedene våre igjen, for vi fryser bort... Å du hellige sommer..... :) 

Kom like fort i år, som du gjorde i fjor!

......................................................................................................................................................................Det er sol over bastøya i dag også. Har noen av dere hørt om bastøya? Det er ett fengsel, ett kjempe bra fengsel faktisk.

Det ser så lite ut på bilde, men det er den lille øya som ligger rett frem. På sommeren kan jeg se de innsatte med kikkert fra balkongen min. Hehe!

Jeg har vært på bastøya på "besøksdag" som de arrangerer en gang i året. Veldig spesielt, og gøy å se. Det var lagt opp aktiviteter til barn, og man fikk virkelig se hvordan de innsatte hadde det. De lever sååå godt på bastøya de gutta. Egentlig er dem heldig, i forhold til mange andre innsatte!


Båten ut til øya, den går flere ganger om dagen med besøkende, insatte som skal på skole/ jobb osv. 

Det er ett veldig flott fengsel, men det er ingen som kommer rett hit til soning. det er ofte folk med lange dommer, som får avslutte fengselstraffen sin på bastøya. 

Det har også blitt lansert en film som heter kongen av bastøya. Har sett den selv, og den er veldig bra. 

Har dere sett kongen av bastøya?

Har dere hørt om bastøya fengsel før? I AM A MOM


30 dagers challenge dag 12!


Noe jeg gleder meg til, og hvorfor......

Det er egentlig hemmelig, det er noe jeg skal til uka..... Jeg skal si i fra når jeg gjør det! Kan nemlig ikke si det til noen ;)

Har dere 30 dagers challenge? :)

Kjekt å ha når en ikke har noe å blogge om :)Blid frøken i hus!


Her er bildet fra istad, som ikke ikke ville lastes opp istad. Emilie storkoser seg med is etter turen hos øyelegen.

Vi har spist kjøttboller og potetmos til middag i dag, og Emilie spiller på det nye Dora spillet sitt på Ds'en før kvelden her nå. Veeeldig fornøyd med det. Det første ho heiv seg over når hun kom hjem fra barnehagen. Hehe. 

Jeg har vært så heldig å få blomster i dag også, rosa tulipaner! :) Gjør seg veldig på bordet! 

Måtte bare slenge inn det bildet her, så blogges vi ;) Får besøk i kveld, koselig :)

Hva har dere gjort i dag? Øyelege og alt går på skinner plutselig...


I dag var det tidlig opp og hopp, Emilie skulle jo til den nye øyelegen sin i dag tidlig. Jeg var helt sikker på at det var på sykehuset som vanlig jeg, men neida, det var ett nytt sted. Så det gjaldt å ringe taxi på bussen som venta klare til å kjøre oss ned til øyelegen da vi hoppet av. 

Emilie var ekstra nervøs i dag fordi det var ny øyelge og alt, men hun var SÅ flink. Øyelegen håndhilste på Emilie, hun strakk frem hånden og hilste igjen.

De testet alt på henne, og nå er det ganske sikkert at hun skal opereres for skjelingen sin før sommeren. Jeg både gruer og gleder meg til det. Det blir veldig uvant å se jenta mi med helt rett øyne, samme om hun er trøtt eller sliten ... Men det gikk så bra, og jeg er veldig stolt av henne. Så nå må vi bare se fremover.

Nye briller har vi vært å bestilt i dag også, litt mindre styrke enn før, så kanskje hun bare vil trenge lesebriller etterhvert... 

Men når man har ei så flink frøken, må man skjemme henne bort med litt premier og. Så hun fikk is og ett nytt Nintendo DS spill. VELDIG HAPPY :D


Av en eller annen dustete grunn så får jeg ikke lastet opp bilde av Emilie og isen sin nå. Prøvd mange ganger her, og nå har jeg dårlig tid. Må få prøvd å få henta komfyren min i dag også....

.......men da blogges vi i kveld ;)

-LindaFor en dag!!


Dagen starta greit den, jeg har jo vært i møte, shina kåken og alt. Plutselig fikk jeg telefon fra min mor som ville ha meg med en tur til byen... Så jeg ble med!

Vi tok en kaffe og cola hver på opus, før vi gikk for å handle litt klær. Jeg har mistet mitt kjære armbånd i helgen, som jeg ha hatt i 10 år, så har vært litt trist for det. men jeg svingte bare rett innom gullsmed sjappa og hørte om de hadde lik. Det hadde de! KLIN lik! Så jeg kjøpte den tvert, selv om den ikke er like mye verdt fo meg som den jeg har hatt på meg i 10 år .... Men endelig! Har ikke fått kjøpt noen anheng til den enda, men bare jeg har armbåndet foreløpig smiler jeg blidt igjen :)

Men da vi skulle hjem, og gikk ut til bilen så vi no ukult... Lysa sto PÅ! å neiiiii..... Men dette har vi driti oss ut med en gang før i Sverige, og da gikk det etter litt, vi bare lot bilen "lade" seg litt, så kom den. Men i dag var det ingen håp. Og vi hadde skikkelig dårlig tid. Så jeg får litt panic og begynner å fly rundt i biler og spør om folk har startkabler. Men de fleste har ikke det i dag... Til slutt gav jeg opp håpet, og trodde måtte forlate byen med buss for å rekke å hente Emilie i barnehagen. Men plutselig ringer en kar å sier han kan komme, så fint!

Men, da plutselig får jeg en melding av mamma også, RETT før jeg går på bussen."Det ordna seg". Jeg flyr alt jeg kan ut av buss stasjonen og ut til bilen. Der hadde MAMMA klart å fått ordna no unge gutter som hadde start kabler, og jeg ble så glad. Vi rakk det!

Mamma ba ba meg gi han en hundrings, han smilte, og sa han ikke ville ha de, men vi var så fornøyde at vi sa takk takk, og vinka hade alle sammen da begge bilene var i gang.. 

Så fra nå.... husk å skru av lys. HEHE :D

................................................................................................................................................................................................

Hentet en blid og fornøyd Emilie i barnehagen i dag, og vi har hatt hjemmelaga kjøttkaker og poteter til middag, digg! :)


Så lekte vi litt gemsel, og spiste hjemme laga kjøttkaker til middag! Opp tidlig i morgen til øyelegen på sykehuset kl 9.00. Pga brillene hun bruker egentlig... Så får hive meg i seng snart... 

Fått masse skryt av henne i dag fra barnehagen da, hun er såå flink, kan snart hele alfabetet, og har til og med begynt med regne stykker! Det er moro å høre hvordan hun utvikler seg til å bli en selvstendig, liten dame :) 

 Det er GØY!

Ha en fin kveld alle sammen :D

 Det er ikke rotete så lenge alt har en oppbevaringsplass!


Nettopp satt meg ned for første gang i dag. Har vært på ett møte i dag, som gikk veldig bra faktisk. Tommel opp for det. Også da jeg kom hjem var det noe som datt over meg... jeg har litt støv på hjernen innimellom, så jeg begynte i den ene enden, og er nå ferdig. Det er ryddig og rent her nå. Deilig. Tok meg en kald dusj etter vaskerushet mitt, og den var like deilig. 

Har ikke giddet rett og slett å rydde i helgen, siden Emilie har vært ei natt borte, og jeg har vært ute å farta selv, men det er faktisk mere jobb å rydde noen ganger enn å vaske. Jeg har sagt til folk jeg, som over skriften sier; Det er ikke rotete så lenge alt har en oppbevaringsplass.Og det er faktisk sant. Det blir jo rotete når ting ligger å flyter rundt, og ikke hører hjemme noen sted. Så her har det aller meste en oppbevaringsplass, alt fra hårstikker, tusjer, ark, klistremerker. Det meste har en egen plass her.

Jeg har sånne kjekke expediter fra Ikea og, med "kasser" i. Veldig kjekke til alt fra leker til laken :) Jeg har en slik i stua, en i gangen, og en mindre på Emilie sitt rom. Veldig kjekke! Med kasser og bokser til papirer osv ..

Er dere rotehuer, eller har dere støv på hjernen?

Så nå skal jeg lage meg egg og bacon med god samvittighet, og legge meg på sofaen å se på tv bare, før jeg må snike innom noen blogger :P

-LindaNÅ ERRE SKJERPIINGS!


Jeg har vært såvidt innom bloggen de siste døgna, men nå er det skjerpings her! Fra i morgen av skal jeg begynne bloggingen min ordentlig igjen.

I dag har Emilie vært i dårlig form og bare vært hjemme å slappet av, jeg måtte ett ærend til byen, så mamma så til Emilie litt mens jeg fikk gjort mitt. 

Men skal sove på hva jeg skal blogge om i morgen ;)

Dagens bilde.... haha... Ser jeg må farge bryna og gjøre no med den sveisen min nå assa.... Er jo fotoshoot i Skien til søndag og!! ;)

Ha en fin kveld alle :)
Groteske sauehoder på staker


Helt sykt hva som skjer om i verden.... Min bror sendte meg denne, og fikk litt sjokk. Dette er rett ved barnehagen til Emilie, og vi går ofte turer dit. Men dette her syns jeg er drøyt. Godt det ikke var noen barn som fant dette.....

Sykt spør du meg! Jeg har ikke ord.... Artikkelen kan leses her: http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=10119720

Sleten etter en lang helg. Nå skal jeg få servert frokost her, jammen ikke verst! Og den pcen her er mææææd ræva. 

Så vi snakkes !
25, Horten

Linda- Alenemor til Emilie 5 år. Bestevenner for alltid <3KategorierArkivAnnonserhits