Jeg har fått TO barn nå!


Ja, du leste riktig! Jeg har fått ett barn til. Hun Kom til verden nå her om dagen. Men før det ble Theodor født! Hehe, som dere skjønner så har jeg fått litt oppheng i the sims 3 på telefon. Emilie synes også det begynner å¨bli spennende, så tenkte nå å kjøpe det til PS3. Men de var selvfølgelig utsolgt i hele byen :/ Men det dukker sikkert noe opp på finn eller noe :)

Ellers har dager gått til opppussing av leiligheten min. Den så rett og slett ikke ut. Pappan min har hjulpet meg med masse! Det er skikkelig annerledes å være hjemme n¨. For det første så ser det så nytt ut, også er det deilig med litt farger og, ikke kun hvite vegger og dører. Så leiligheten er nå helt "ny" ! Til og med kjøkkenet er fikset. Malt det og satt på nye håndtak. Det gjør seg så masse! Jeg skal ta noen bilder når alt er ferdig her hjemme jeg :)

 

 


Legobord!


Emilie har fått dilla på lego friends! Jeg synes det er moro selv. Så til jul fikk hun en del lego friends. Hun hadde noe fra før også. Hun fikk også en plate man kan leke med legoen på. Derfor bestemte vi oss for å bygge ett bord til Emilie. 

Ble det ikke stilig? Er mye lettere å holde orden på legoen og lettere og leke når hun har det på ett bord. Jeg tenkte egentlig å male bordet, men egentlig så ser det fint ut som det er nå også faktisk ! :)

Leker deres barn med lego? 

Linda :)2 søte familiemedlemmer!


Hei! 

I dag har kjæresten min og jeg kjøpt nye fisker. 2 hele fisker, hehe! En liten guppy og en platy. Vi har også byttet vann, lagt ny grus og orda opp til de småtassene våre. I kveld har de fått svarte mygglarver til kveldsmat og det ser ut til at de trives ! 

Emilie synes nok det blir stas å komme hjem til to nye fisker! 

Den ene har allerede fått navnet Michael. En liten guppy. 

Emilie skal få velge navnet på den andre. 

 

Før hadde vi rosa grus, men det ble så for skittent, så i dag valgte vi sort grus, og det så veldig bra ut :)

 
25, Horten

Linda- Alenemor til Emilie 5 år. Bestevenner for alltid <3KategorierArkivAnnonserhits