Travle dager!


Den siste uka synes jeg det har skjedd mye. Deilig. Er kanskje ikke mye for mange, men etter jeg brakk beinet så har det blirr noe innsnerva, haha!

Heldigvis kom verdens beste måker hit å måka av egen vilje i går kveld, hele gårdsplassen. Ikke verst. Egentlig har'n måka plass til alle biler her, snilt av han for de som ikke løfter en spade engang. Jeg har ingen bil som skal inn eller ut her, så går greit for min del, bare kjipt når besøket mitt ikke får kjørt ut av gården for ingen har løfta en spade omtrent her i huset. Men nå er det bedre der ute, men det stopper jaggu ikke å snø....

Teller bare dager igjen til vi skal til Gran Canaria jeg nå. Skal bli deilig med litt sommer og sol nå! Emilie gleder seg veldig, og har fått seg egen trille koffert av pappa'n min, så foreløpig brukes den til å leke med, ponnyene hennes reiser til syden i kofferten ganske ofte, hehe, ei frøken som er klar for tur!

(Gammelt bilde)

I går var Emilie på svømmekurs igjen. Må si jeg er meeegastolt av Emilie. Hun fløt heeelt alene i vannet. Hun holdt ikke i håmdem til svømmelæreren engang. Så etterhvert blir detta en liten badejente :)

Vi var jo i svømmehallen på søndagen og, var deilig, men blei utslitt jeg... Og har ganske vondt i beinet mitt.... :/ Så i går fikk jeg laserbehandling og no greier av Even, fysioterapauten min. Håper det hjelper noe! :)

Emilie og jeg er alene på treninga på kvelden. Det syns ho er stas, spille musikk å kose oss. Ho flyr ikke rundt på trenings apparatene, men bare koser seg :)

Kjekk kamerat å ha med på treninga a :D

......................................................................................................................................................................

Ellers er det legetime og fysioterapitime som står for tur i dag, etterfulgt av middag med Emilie og folka før hun skal til overnatting hos farmor i helga. Så i helga reiser jeg opp å blir med på pilotserien "Vi i løfgrenda". Jeg har fått 2 -3 "roller" der, får se åssen det går. Ikke no krevende roller, så går nok så fint så. Blir uansett moro å få være med å se hvordan alt spilles inn, kose oss på kvelden når alt er ferdig, utenom siste opptaksdagen som er søndag. Da reiser jeg hjem igjen. Så blir en travel, men sikkert spennende helg! Heldigvis hadde de overnattingsmuligheter og dusjumuligheter! :) Skulle bare mangle!

Emilie har akedag på skolen i dag, så ho har reist fornøyd til skolen i dag med det nye akebrettet ho fikk av pappan sin i går :)

'

OG JEG HATER AT IKKE KAMERAET MITT VIRKER ENDA!!!! Skal få fiksa det..... 

Men, dagens ting må gjøres, ha en fin helg og dag alle sammen :)

-Linda Michelle Kvam

 Vi i Løfgrenda


Noen som har hørt om denne serien? Jeg skal være aktør i noen av trenings scenene i serien. Gutta knoter veldig med treninga si og de trengte en aktør som kunne se litt dumt på dem. Så jeg har sagt ja!


Her er gutta som skal knises av litt på treninga ;)

Hvorfor ikke? :) 

Hadde du blitt med? :)

Har du hørt om serien før?

-LindaNy header!


Jeg har lyst på ny header på bloggen min. Jeg har en del bilder av meg og Emilie sammen fra fotoshoots, og syns bloggen min trenger en ny header. Så er det noen der ute som har lyst å hjelpe meg kanskje? Jeg tenkte 2- 3 bilder og tekst på den nye headeren... Om noen lager en fin en jeg liker og vil bruke, er jeg villig til å betale noen kroner for det.. Noen som har lyst å prøve seg? Bilder kan jeg sende mail.... :)

 

Send meg en mail på : sokkedilla@hotmail.com

 

-LindaREFLEKS!!


Emilie har lært en ny sang på skolen i koret. Den handler om refleks. De har refleks uke, men refleksuka er lengre enn jeg trodde visst og det er bare lurt, for jeg ser faktisk nesten alle ungene går til skolen med refleksvester, og det er veldig bra!!

                                                                 Trykk på denne Rosa T'en for å se videoen ! ;) 


Rask helg ;)


I helgen har jeg og Emilie hatt besøk av ei jente vi ble kjent med siden Emilie ble født, og vi har hatt jevnlig kontakt, og vi har det kjempe fint alle sammen. Så denne helgen skulle vi ha en koselig helg :)

Det ble det og. Besøket kom på fredagen og vi koste oss, bestilte pizza og skravla. Mamma var der og, for ho skulle ligge over. Heile gjengen skulle på fotoshoot neste dag! 

Og det gikk igrunn greit det.. Ble noen fine bilder, og håper jeg kan bruke det ene som ny header her på bloggen, vi får se :)

Etter fotshooten var vi på kino å så Frost som den heter på norsk....

Syns det var en koselig film jeg. Det tror jeg de andre syns og. Jeg skal være ærllig å si jeg savner de gode gamle tegnefilmene. Animasjonsfilmer er kjempe fint å se på, men noe kunne da vært tegnefilm og :) Men verden går jo fremover i utvikling fortere enn vi aner......!

..............................................................................................................................................................................

Ellers så var vi på svømmekurs igjen med Emilie på torsdag, og ho er blitt skikkelig tøff. Ho tør å dykke ansiktet nå, og flyter på ryggen alene mens instruktøren holder henne under nakken bare... Så dette er bra etter bare andre gang på svømmekurs!

Vi skal jo til syden i vinterferien og, så da blir det enda mere øving der også, og det er jo kjempe bra. Jeg tok faktisk museskritt i går. Det var vondt og jeg sliter litt med balansen, så skal høre med fysioterapauten når jeg skal dit denne uka om hva jeg burde gjøre videre nå... For i syden skal jeg gå :) :)

Nå er matpakke smurt, vekkeklokke satt på, Emilie har sovna søtt for lenge siden, jeg og pus ligger på senga å kvelder snart vi og.

Det har forresten blitt en masse snø her nå :( KJIPT! PLUSS at kameraet mitt fortsatt ikke virker, så nå må jeg få no orden på det. Mest sannsynlig er det laderen, får inderlig håpe det er kun det som er feilen .... 

Hehe forskjell på beina og fått meg store overarmer med muskler :P "muskler" ahahaha!! :)

Har dere sett frost/frosen?

Er det mye snø hos dere?

-LindaEndelig litt shopping!


Har ikke blitt så mye shopping på meg i det siste, utenom på nett og ting til rommene til Emilie og meg når vi bytta osv Så i dag tok vi en handletur på sparket. Skikkelig digg. Emilie har spart opp masse penger i ukelønner da, så ho tok med seg pengepungen sin ho også.

Emilie kjøpte seg en sånn slush lager. En sak som lager slush med yndlingsdrikken sin. Så den er lå lagt i fryser'n , og Emilie gleder seg til hjemmelaga slush i morgen. Blir gøy å se om den virker...

 

 

 

Ho fikk seg ett par nye vintersko også. Kjekt med to par nå som det er så mye snø og våte sko etter skolen, kjempe fine var de! :)

 

 

Emilie på lekebutikken, med de nye, fine vinterskoa sine :)

Ellers valgte Emilie å kjøpe en kortstokk, og ville spare resten av pengene til noe annet ho ønska seg senere. Ikke dum den jenta der. 

 Men JEG derimot, har fiksa meg vekstøy kasse til verktøyet mitt, pluss noe ekstra remedier og ett nytt bit sett med trekker til. Så nå har Alenemor Linda verktøykasse i hus og! Mangler en skiftenøkkel nå, så tror jeg at den er ganske ok :)

Fett!

........................................................................................................................................................................

Jeg greide å kverke brillene til Emilie på morgen i dag da. Ho hadde lagt de på gulvet og jeg skulle ordne ho på morran og plutselig hørte jeg knas....... 

Jeg brukte rullestolen jeg har hjemme til hjemmearbeid da, og fikk rett og slett kjørt over dem, så nå er det bare ett glass igjen på de. Huff, innmari dumt... Men vi har vært i brillebutikken i dag, og ho har finni ett par nye lilla briller ho har lyst på. Ho ville bare se i en butikk til før ho bestemte seg for hvem ho ville ha, så holdt de av en uke. 

(bilde tatt fra google) 

Men egentig gjorde det ikke noe. De var klare for utbytting egentlig, og innfatningen hadde mistet noe av fargen så håper ho blir fornøyd med det nye brillene når de er bestemt og ferdige :)

I kveld er det kakao og tv på menyen... 

Hva har dere gjort i dag? 

-Linda

 Emilie jobber og står i!


Av en eller enn grunn virker ikke kameraet mitt. Fikk hjelp av en fyr som googla seg frem til at det kunne være laderen min som ikke ladet, så jeg skal få lånt meg ett batteri å få kjøpt ny lader om det er det som er feilen. Håper, håper... 

Hadde besøk av Martin i kveld. han hjelp meg å rydde vekk jula, Så nå er juletre, julenisser og alt pent oppe i kassene sine på loftet. Deilig. Følte jeg fikk større stue med en gang heheh! 

Som jeg sa til Martin: "litt godt det er ett år til neste gang" .. Han reiste istad og jeg har smurt ferdig matpakke og skal hoppe i seng straks. Blir digg. Nyskifta senger i dag ! Vi har vært flinke i dag. Emilie har vært aller flinkest. Ho har heng opp tøy med meg, bretta tøy med meg, lagt det vekk, laga middag med meg og støvsuga for meg. Det var skikkelig snilt av ho. Spurte om ho hadde lyst og ho slapp det ho hadde i henda, og var stolt der hun støvsugde og ordna for meg :)

Etterpå tørka ho støv på tvbenken og litt på stuebordet, helt av seg selv. Er litt deilig når unga begynner å bli s store at de kan delta litt i husarbeid. Og jeg får bare passe på mens ho syns det er gøy For det er nok ikke gøy mange åra til, haha :)

Ho har tjent opp litt penger nå da, får jo ukelønn og velger av og til å spare pengene istedetfor å bruke de, så er en del i lommeboka hennes nå, og det er jammen vel fortjent! :) Så vi får reise å handle noe fint ho har lys på en dag snart. Ho ønsker seg jo slushlager, så skal foreslå det for ho. Ho har egentlig.... alt... 

På fredag var jeg på min første fotoshoot etter jeg brakk beinet da Det gikk bra tror jeg, og får nok noen bilder snart som jeg kanskje vil legge ut her. Deilig å få seg en tur ut å føle meg litt normal igjen!

Ellers er jeg på jakt etter en søt skrivepult/skrivebord til Emilie om dagen da, som ho skal ha på det nye rommet sitt tenkte å legge ut bilde av det når det er helt ferdig, men det er ikke heelt komplett enda :)

Nei, får hive meg i seng. Ny dag i morgen! :)
-Linda Michelle1 sekund fra å ringe 02800


Emilie skulle gå med noen venner fra klassen hjem i dag og ho syns det er koselig og ålreit. Når hun går med de pleier de vanligvis å være hjemme til samme tid. Men i dag gikk ett kvarter ekstra, 20 minutter gikk, og jeg begynte å lure, men tenkte at dem sikkert kosa med en katt eller noe sånt. De er jo en flokk som går sammen.

Men når en halvtime gikk begynte jeg å få litt panikk.. Fulgte med i vinduet heele tiden, ingen Emilie å se. Da det hadde gått nesten tre kvarter måtte jeg ringe de andre foreldrene å høre om ungene dems var kommet hjem. Og det hadde de. De hadde vært hjemme i 40 minutter ca. 

"FØRTI MINUTTER?" Svarte jeg bare... "Å, herregud, hva har skjedd nå"... Jeg kjente panikken blei større og større. Jeg sa til foreldrene at jeg går ut med krykkene å leter, og i det jeg sa det ser jeg en gråtende Emilie kommer inn gårdsplassen her. Så fikk lagt på å tatt i mot jenta mi. 

Ho hadde mista votten sin stakkars. Yndlinsvotten sin. Jeg prøvde å trøste så godt jeg kunne og lurte på hvorfor hun ikke gikk med de andre helt hjem... Og det var fordi hun hadde gått tilbake for å finne votten sin, uten hell og gått gråtende hjemover.. Da hadde det kommet en voksen dame å spurt Emilie hva som var galt, og hun hjalp Emilie med runde to i letingen som hun hadde sagt til Emilie. Men de fant ikke votten...... Utrolig snill dame da. Skulle så gjerne sagt takk til ho!

Men siden det var yndlingsvottene hennes, så var det bare å få seg ytterklær og gå å lete med lommelyktene våre...

Og vi fant den! Den lå pent og pyntelig oppå en hekk. Sikkert noen som har funnet den og lagt den der så den synes. Emilie strålte av glede og måtte ha på vottene med en gang! (Ja, ser dere jeg har reflekssak kanskje? Det er nemlig refleksuke på skolen, de synger om at man skal ha refleks osv, så Emilie sa til meg " Mamma, du må ikke gå ut i mørket uten refleks!!" ... Og jeg kan ikke gå foran som no dårlig forbilde, så tok på meg reflekssaken min da. I en alder av 26 år brukte jeg refleks"vest" for første gang!

Emilie ble sååå glad stakkars. Jeg sa til ho at vi kunne kjøpe nye votter om vi ikke fant den, men det var ikke godt nok, det var jo de beste vottene jo sa a.... 

Så jeg fikk meg en real trimtur og Emilie ble glad for votten sin! :)

................................................................................................................................................................................

I morgen skal Emilie på svømmekurs, og ho gleder seg masse! Vi har øvd masse hjemme på å duppe nese, ører, kinn osv, så i dag stakk a hele huet nedi bøtta. Detta greide a uten problems...! :)  HEHE! Blir vel fisk som meg tenker jeg! :D

Neste sommer Emilie, da skal vi svømme sammen og ha det gøy! :)

Jeg er i seng, men sliter med å sove. har skjedd så mye i dag og jeg tenker så mye. Skulle ønske det var en bryter man kunne slått av og på når man ville og trengte å tenke, men sånn er det nok ikke...

MEN, jeg prøver å sove igjen. Skal jo til fysioterapauten i morgen tidlig og! 

-LindaJeg "gikk" !!!


Emilie og jeg fikk hver vår Marius genser til jul. Eller Marius jakke er det. I marius mønster, men jeg er ikke glad i den vanlige blå og røde, så de vi fikk passa oss jentene ypperlig. Emilie digga til og med jakka ho og. Og ho pleier ikke å bry seg om hvem jakke ho har på seg engang. Men DEN var fin sa a! :)

Så derfor tok jeg med mobilen inn på badet og tok å knipsa fort så dere får se. Har planlagt en fotoshoot med Emilie og disse jakkene sammen. 

Tror jeg blir fint!

Litt rart lys på badet, og mobilkamera. Men sånn blir vi iallefall. Matchende mor og datter! :)

( Emilie ser sur/blid ut, ho gjør seg til :P )

Så det blir fine jakker å bruke framover. Litt koselig når jeg har nesten lik som Emilie også!

...........................................................................................................................................................................

Dagen i går endte ikke som jeg trodde. Jeg skulle egentlig kjøpe skrivepult til Emilie, men de var såklart utsolgt. Men jeg orka ikke heller, for fikk kjørt meg skikkelig hos fysioterapauten i går. 

Først sykla jeg som vanlig, tok diverse beinøvelser på apparatene. Benkpressen følte jeg at jeg klarte å tråkke ned litt hardere og jeg brukte strikken som henger i taket som vanlig for "sette meg i sittestilling" for så å reise meg opp igjen. Høres kanskje ikke så komplisert ut, men når man ikke er vant til å stå og gå ordentlig blir det skikkelig rar følelse når jeg gjør øvelsene.

I går kikka Even på meg å ba meg holde i henda hans, for å prøve å ta ett skritt med han. Kjente jeg blei nervøs og begynte å svette med en gang. Vi tok ett skritt først, hvor jeg la ganske så mye vekt i henda hans, så ett til som ble ganske mye vekt på og. Så tenkte jeg bare for meg selv, "jeg kan bedre"!!

Så ba Even om å få prøve en siste gang, og jeg lata som beinet var vanlig, og jeg nok NESTEN ett skritt alene. (Sa han da iallefall :P)

Så det var litt av en feeling! Kom en bitteliten tåre sammen med latter da jeg hadde gjort det. Det føltes så digg!

Jeg har også begynt å "gå" mens jeg holder meg i den saken her, da skal jeg prøve å gå der, og bruke minst mulig vekt på armene for å holde meg igjen i stengene. Men det er jammen ikke enkelt......

I går kveld kom plutselig Martin en tur innom, og det var hyggelig :) Så vi ble sittende å skravle og le til midnatt, da måtte jeg hoppe i bingen. Men fortalte til Martin at jeg hadde "gått" ett skritt med Even. Og Martin reiser seg opp oog skal hjelpe meg for å "gå". Kjente jeg ble nervøs med en gang, men han tok meg i henda og jeg tok noen tunge skritt. Da vi snudde prøvde jeg sååå godt jeg kunne, og jeg holdt igjen mye, men det kommer til å bli bedre og bedre. Jeg gikk faktisk 3 skritt med Even i går, og hele 14(!) "skritt" med Martin! 

(For dere som er lei av at jeg ikke er 100 % og frisk som jeg skal, la vær å les istedetfor, det skjer faktisk ikke så mye annet i livet mitt akkurat nå....)

.......................................................................................................................................................................

I morgen skal Emilie begynne på svømmekurs, så jeg må gå til innkjøp av badedrakt i dag. Ja, hvor har de deeet tro? Så i dag har jeg litt å jobbe med. Håper virkelig jeg finner en i en vanlig butikk, ikke sånn 600 kroners fra sporstbutikken som er kjedelig svart. Den ho brukte i sommer er jo i campingvogna.... :/

Emilie gleder seg veldig til å begynne på svømmekurs, og det gleder meg. Jeg tror hun vil klare det fort, ho er veldig lærevillig! :) 10 omganger starter det opp med, deretter kan vi mer om det er nødvendig.... :) Så hver torsdag fremover er det svømmekurs i stokkehallen...

(bildet tatt fra google)

Emilie og jeg tok rundstykker til kveldsmat da, nam! :)

Ho har fått leksehjelp på skolen nå, men har leselekser og skrivelekser hjemme. Det er heeelt utrolig hvor fort unger lærer. Emilie skrev faktisk sitt første brev i går, helt av seg selv. Ganske så kult av ho! Så snart har jeg en lesehest i hus og vel ;) ;)

Flinke Emilie har bokstaven F denne uka. Stolt er jeg!

Jaja, Emilie har gått til skolen, jeg er fortsatt litt trøtt i trynet, så tar en time på øyet før dagens ting starter. Har så mye ting jeg må ha med og gjøre i dag at jeg må gå med sekk på ryggen for å få med meg ting.... Jeje..... Sånn er det visst for meg... 

Vi blogges i kveld!

Hva syns dere om de nye jakkene våre?

Kan deres barn svømme?

-Linda MichellePrøvevideo!


Lurte på om jeg og Emilie skulle lage noen videoblogger etterhvert jeg. Kanskje jeg skal ha en spørsmålsrunde igjen? 

NOEN SOM LURER PÅ NOE? 


Hakker filmen hos dere? Det gjør den nemlig her......Dumme mødre.. Kle på dere!


Svart hav så langt jeg ser......Jepp, det er midt på natta. Eller egentlig er det vel snart morran. Jeg gav opp å prøve å sove å sto opp nå, er jo bare to timer til Emilie skal opp å stelles for skolen uansett. 

Jeg skal til fysioterapauten og. Det blir en tøff dag i morgen tenker jeg... Jeg er rett og slett luta lei av å ikke få sove til tider. Jeg legger meg i senga, trøtt såklart. Så blir jeg våken. Bytter litt liggestilling, trekker dyna godt over meg så nesa stikker opp bare, i fosterstilling. Det som er så deilig! Men sovna jeg i natt? ................nei.................

Sliter flere med det samme? 

Har nettopp trent noen øvelser jeg har fått av fysio-Even, og matpakke og alt er klart til i morgen tidlig. Egentlig har jeg lyst til å sette på ovnen, lage varme rundstykker å spise det til frokost med Emilie. Men ho der spiser jammen ikke mye mat så tidlig på morran nei. Kaaaanskje jeg klarer å få ho til å ete en yoghurt. Så dropper den... Eller skader jo ikke prøve, for en gangs skyld, se om det er stas å bli vekt med varme rundstykker på senga og lys :) Janei, får se hva jeg gjør... Det er utrolig kjedelig å sitte her midt på natta aleine, ingen er våkne, alle sover. Og jeg misunner dem...

Nettopp lagd meg min 4 kakao for i kveld/natt. Mmmmm, den nye kaffemaskina mi er helt rå :D

........................................................................................................................................................................

MAMMABLOGGER OG DUMME MØDRE


 Ja, vi har alle våre forskjellige ting å skrive om ...........

 Har sett mye klaging om mammablogger. Personlig kaller jeg ikke bloggen min for en mammablogg på den måten som mange andre er. Det er såklart en mammablogg, men det er ingen dagbok om Emilie. Mange mammablogger inneholder kun UNGEN. Det er det samme som å skrive dagbok synes jeg. En dagbok om ungen din på internett. Om ungen din ligger å sover syk, synes jeg heller ikke det er ok å legge ut bilde av det. Hva vil du oppnå med det? BEVISE at ungen din er sjuk? Holder med å skrive det, kan igrunn droppe og skrive dtaljer om det og spør du meg...

Jeg skriver noen innlegg og har med noe av det Emilie gjør, bilder osv, men det er da innenfor rimeligheltens grenser synes jeg, og jeg skriver trossalt om meg selv og mitt mest.

Når jeg ser mange mammablogger ligger de mødra halvnakne på headeren sin osv. Vil dere virkelig at ungene deres skal ha mora si halvnaken på en blogg som ho også skriver om ungene deres? porno/mammablogg? Det var kanskje litt vel drøyt ord, men noen er faktisk det.

Som Ranveig f.eks, legger ut fødebilder av seg selv bare med hvite prikker over puppene sine og dåsa si. Ellers klissnaken. Det er liksom noe man har privat hjemme i ett album eller på dataen sin. Ikke legger ut på internett. Jeg forstår ho ikke. Hun har en flott kropp ja, men må ho vise den nesten kliss naken mens ho ligger å føder? Det tar kaka synes JEG! 

Andre har kanskje bilde av seg selv i bikinioverdel/bh og en liten shorts. For meg er ikke det normalt og vanlig å ha på en mammablogg.

Det er såå mange av dere og som har flotte bilder, er ikke det, men jura deres dekker jo over halvparten av bildet, for dere tar bildet fra en vinkel som ser ut som dere har silikon eller noe.( ikke veit jeg, tar ikke jurbilder av meg sjæl ).... Jeg forstår bare ikke hvorfor dere gjør dette? ? ?

For å få en blogg som alle gisper over, at den skal bli besøkt masse fordi dere fremstiller dere som idioter?  Er det kult? Eller er det noe annet? At dere blir lagt merke til? Trenger dere oppmerksomhet eller hva er greia??  Lurer ass.....

Jeg vet ikke, for jeg er ikke helt i den kategorien og kommer aldri til å havne der heller. Dere må tenke litt over hva dere legger ut av deres liv, kropp og at barnet deres er med på deler/ er bloggen. TENK om mora di hadde liggi halvnaken på en header på en blogg hvor du var hovedgreia på bloggen, nei uff... Dette går over stokk og stein, og blir bare verre og verre. Gjør det gjerne om dere vil, men håper for deres skyld at dere ser med noen andre øyer om noen år hvor pinling det er for familie og barna..... 

Og dere som sender de snapsa, dere jenter.... Gutta kan klare å finne igjen de nakenbildene dere sender rundt i hytt og pine, selv om dere ikke tror det selv. Dumt for dere i ettertid kanskje. Bare sånn til ettertanke... Det var mitt for i natt/morgenkvisten, selv om jeg sikkert kunne holdt på helt til frøkna sto opp.....

AMEN!

 

-Linda

 Snart er leiligheten komplett!


Det har tatt meg 5 år nå. 5 år å bygge meg opp fra ei seng og en vaskemaskin, til alt jeg har i dag.

Da jeg flyttet for meg selv for første gang var det veldig rart. Jeg hadde jo bodd sammen med pappa'n til Emilie i noen år, men da det ble slutt mellom meg og han måtte jeg jo finne meg noe nytt, og da fikk jeg røska med meg vaskemaskin som var rimelig ny, og senga. Pluss klærne mine og Emilies, og det hun trengte selvfølgelig. 

Men i dag har jeg enda en ny seng, Emilie har rommet komplett med alt hun trenger, jeg har rommet mitt komplett med alt jeg trenger. I stua har jeg fått kommode, expediter og bare nye ting. Det eneste som ikke er kjøpt nytt er stuebord, sofa og spisebord tror jeg. Er ganske deilig når man føler alt er blitt komplett.

Til jul fikk jeg ei kjempe fin ramme av pappa til å henge 12 forskjellige bilder i. Den skulle jeg ha på langveggen min som har mangla noe, og langveggen min fikk i dag en ny kommodekurvsak!

(Ja, jeg har så mye klær at jeg må bruke stua til noe av det, hahaha ) 

Her er den nye kommoden min og ramma som henger over ser neeeesten sånn som det her ut : 

Bare mye finere!! 

Og oppå kommoden skal vi ha det store akvariumet vårt. Det blir skikkelig nice!

Her er stua vår. Syns vi har det ganske så hyggelig her jeg :) 

Aller best av alt..... Jeg har balkong, og havutsikt!!! :) 

.................................................................................................................................................................................

Pappa og jeg er like glad i å skru sammen møbler begge to, men siden han påsto han var bedre enn meg og at jeg skulle ta meg av kurvtrekka så gjorde jeg det :)

Flinke pappan min! :) Tusen takk for hjelpa i dag. Flinke vi, hehe :)

Emilie spiller på mobilen sin etter skolen. Synd jeg ikke fikk tatt bilde av ho med klærne sine i dag. Skikkelig fin var a, i Hello Kitty settet sitt.

Kjempe stolt frøken på morgen i dag, som til og med måtte bytte øredobber, de røde ho hadde var mest til jul sa ho. Haha. Søta mi!! :)

.....................................................................................................................................

Nå er det snart kvelden her, er bare kjedelig og dritt å sitte her å se i en vegg resten av kvelden, og Emilie sover jo....

God natt. 

-Linda

 

http://emilieprincess.blogg.no/1389067679_en_himmel_full_av_stj.html


2014. Året da alt skal skje....


Heyhey!! Har fått meg jobb da, på en gård faktisk. Haha, men det er koselig å jobbe med dyr, så hvorfor ikke? :) Så fort jeg kan gå igjen blir det 3 dager i uka med jobbing, og de andre dagene får jeg ta til bilkjøring osv. Og når jeg da får meg lappen er det mere muligheter for å få jobber. Så dette er året alt skal skje på en gang. Kanskje det går an å få seg en normal jobb hver dag etterhvert og ha mulighetene som andre har. 

Jeg drømmer om å kjøpe meg et eget lite hus med en liten hage til meg og Emilie. Så kanskje jeg er heldig en dag? :)

Foreløpig har år 2014 vært ett fint år. Har dusja ett par tre ganger enda bare da men, haha :P 

Jeg har faktisk noen nyttårsforsetter:

- Trene for å få en bra sommer

- Spise frokost

- Bruke data kun på kveldstider og når Emilie er på skolen

- Gå turer

- Legge frem klær hver kveld

- GÅ!

Hehe, det er bestemt basta !

.............................................................................................................................................................................................................................

Sitter nå hjemme alene å glaner på skjermen her. Egentlig savner jeg Emilie, selv om det  er deilig å sove lenge og legge seg sent noen ganger og ikke bli vekt hver morgen. Det er nesten så jeg har lyst å ta bussen bort der ho er i dag, men jeg skal la vær og heller ta meg en hvil på sofaen og prøve å tørke litt støv osv. 

Var ute med en liten gjeng i går og vi hadde det kjempe hyggelig. Etterpå reiste vi alle hjem til meg og lagde oss litt nattmat og hørte på musikk før vi reiste hvert til vårt og la oss. Koselig fredag :) I dag skal jeg ingenting, og det føles kjedelig .... :P

Så derfor skal jeg lage ett nytt blogginnlegg etterpå og, om dumme damer som stiller opp nakne på bilder. ikke MINST dumme mødre.... MØDRE !!!

Jeg ville helst sleppi å både hørt og sett at mora mi var naken på bilder. Det vet jeg de fleste er enig med meg i, så da setter vi snart i gang................Klar for å gå inn i det nye året


Godt nytt år alle sammen! Håper alle har hatt noen å feire med og at det nye året blir bra. Synes tiden går alt for fort jeg. Husker millenium, år 2000 såå godt, og det er nå 14 år siden. Skummelt, jeg har innsett at jeg begynner å bli gammel. Heldigvis minner Emilie meg ofte på at jeg er ungdom og ikke voksen. HEHE! I det nye året er det mye som skal skje for meg, jeg skal ha meg lappen og kanskje en bil, jeg skal begynne å jobbe og ikke minst, lære meg å gå dette året! Jeg skal til fysioterapauten i dag halv tre, wohoo. Jeg har vært flink å trena hver 3 dag i jula :)

Jeg har fått meg nytt rom da, ganske så ålreit. LIttebitt mindre seng, men det funker, hadde jo 220 bred fra før, og har til og med tv på rommet nå. Det er digg! Så tv på rommet til Emilie, tv på mitt rom og ett tv i stua... Egentlig høres det helt teit ut, men vi er ikke tvslaver allikevel. Hehe. 

Jeg er klar for å GÅ inn i det nye året.....

HØHØ!!

-Har dere noen nyttårsforsetter?

-Linda 

 
25, Horten

Linda- Alenemor til Emilie 5 år. Bestevenner for alltid <3KategorierArkivAnnonserhits