En hilsen fra angrybirden min ....


Jeg og Emilie er hjemme begge to fra dagens små ting. Emilie har vært i barnehagen hele dagen i dag, mens jeg har vært hos ei venninne som kom hjem fra ferie. Det var veldig koselig! :)

Nå skal vi spise middag, og emilie har skiftet til morgenkåpe, klar for å dusje allerede! 

I kveld blir det å tenke litt til, og hvile øya litt etter en laang dag og natt.Har hatt en del å gjøre og tenke på i det siste så bloggingen min er dårlig, men jeg gir meg ikke!..... ;);)

Ha en fin dag alle sammen!!

 ............


I dag har jeg rett og slett ingenting å si....................

Så ha en fin dag der ute!Ds girl og dårlig dag...


Våknet opp med feil bein i dag tror jeg. Men det er bedre igjen nå. Nå har jeg rydda kåken for kvelden, Emilie spiller litt på den ny DSen sin og jeg skal en tur i dusjen. 

Jeg lengter sånn etter sommer og sol, men vet det ikke er så lenge igjen!

Sommer, sol og havet får meg i utrolig godt humør. Jeg håper jeg en dag kan flytte til spania, bo der året rundt og slippe snø. 

Det er fullt av snø på gårdsplassen her, men jeg er eneste jenta som bor her som vi parkerer, så gutta får a ta i ett tak dem! ;)

Nå får jeg rive Emilie vekk fra DS'en sin, og ønske alle en kjempe fin kveld! 


Klem fra oss!Følelser...


Vi mennesker har følelser alle sammen. Men jeg tror ikke alle har like sterke, eller alle legger like mye i følelsene sine. Jeg vet ikke helt hvordan jeg skal ordlegge meg, det er vanskelig.

Jeg er en veldig følsom og omsorgsfull person. Hvis jeg sier jeg er glad i noen, så mener jeg det virkelig. Kun ett menneske som får høre jeg elsker deg på denne jord, og det er jenta mi Emilie.

Noen sier elsker deg og glad i deg i hytt og pine. For meg er det å være glad i noen litt mere enn å bare vite hvem en person er.

Jeg blir fort glad i personer. Personer som jeg ser har mye følelser, som tør å vise de og tør å fortelle meg om følelser. Som jeg kan åpne meg til, og fortelle om mine følelser uten å bli sett rart på , for det fins alle slags følelser. Man kan være glad, trist, lei, sint, frusrtert osv.. Og følelser er ofte vondt, følelser er ofte godt. 

Jeg har en god følelse nå, for jeg har noe jeg gleder meg å ser frem til som jeg skal snart, og da blir jeg så glaaad av å tenke på det. Så når vonde følelser kommer frem, tenker jeg heller på de gode, så går det over de vonde igjen. ganske amacing og ok :)

Jeg har mange jeg kan åpne meg til, men jeg føler alltid at man kan ikke stole på alle. Alle som du stoler på, stoler gjerne på en annen også. Men jeg har heldigvis venner og familie jeg kan prate med om alt. 

Jeg kjenner jeg trenger å be en kompis jeg stoler på hit i kveld, for å snakke litt om følelser. For det er faktisk mange som ikke greier å snakke om de, de stenger det inne. Men slipp det heller ut!!

Jeg skal passe på å snakke mye om følelser med Emilie, vise henne all kjærligheten jeg har, og gi henne "verktøyet" her i livet å være omsorgsfull og god. Da får andre gode følelser :)

Nå blei det egentlig mye rabling.. Måtte bare få skrivd ned no....

Men nå stikker jeg, selv om jeg skulle gjort det istad! 
Sjallabais sålenge! ;)Emilie's mareritt...


Da vi var i sverige, med ett vennepar av meg, ble Emilie redd da hun var på lekeland. Det var en gutt som lekte der også, som hadde downs syndrom, og han var kanskje i 20 årene ett sted. Han koste seg veldig, akkurat som de andre barna. Men Emilie kom til meg ett par ganger å sa hun var redd for gutten. Det var veldig vanskelig å finne en forklaring ut i lufta der og da, men jeg fortalte henne at han hadde en sykdom og var som ett barn og likte og gjøre ting som barn gjorde, selv om han var stor og så litt annerledes ut eller hvordan jeg skal formulere meg. 

Jeg tenkte ikke mere over situasjonen på søndag på lekeland, før til morgen i dag. Da kom Emilie og sa hun hadde drømt om gutten på lekeland, men dette var midt i morgenstresset vært. så jeg sitter her nå å lurer på hvordan jeg skal forklare henne dette ordentlig, at de faktisk ikke er farlige, men at de er glade og litt viltre. 

Mamman min jobber jo i bolig hvor folk trenger tilsyn. Så kanskje jeg kan få henne til å forklare det bedre. For jeg vil ikke forklare noe så hun misforstår, jeg vil hun skal forstå det helt ordentlig. Det er vanskelig å forklare slike ting uten å si noe som kan tolkes feil.

Jeg husker selv fra da jeg var liten, jeg var kjempe redd for kidnappere, men det kommer rett og slett av at det ble snakket for mye om, og jeg tenkte på de så fort jeg var utafor grensa til gården hjemme. Så det er noe jeg skal huske, å ta med meg. Jeg skal advare Emilie, men ikke sette det i fokus og prate masse om det. 

Måtte bare ha litt ut av meg før jeg går ned til byen å møter noen venner.. Jeg må tenke på den he ri dag .... 

Ha en fin dag alle....Utrolig hva litt Jameson, øl og vin gjør med de store barna...


Hadde innflyttningsfest her i helgen da. Var kjempe koselig det.

Er vel ikke så mye å si om hva som skjedde osv, men har en liten morsom videosnutt her fra kl 8, når vi "varmet" opp litt. 

 Ds for store og små!


I dag har jeg vært innesperra av snø, og bare vært hjemme mens Emilie har vært i barnehagen, tatt ett par viktige telefoner og ordna opp i ting og tang, og det beste av alt...

Mobilen min kom i posten i dag, splitter ny! Så nå kan jeg ta bilder igjen!

Etter barnehagen så dro vi med oss nono (mamman min) hjem og spiste middag og spilte DS.

Dypt konsentrert............ alle mann til slutt ! HEHE!!

Mamma tok bilde i dag av oss, men jeg faker fram ett smil, så sensurer det likesågodt!

Har fått meg ny Ed Hardy genser i dag da, syns dårlig her, men den var kjempe kul.

Nå er det film på tv, så ha en fin kveld!Drittmobil...


Det har kommet ned masse snø, og jeg basa meg en tur, bare for å gå litt tungt i snøen. Laga meg en STOR L utafor vinduet mitt da, burde jo vist dere det, men den MOBILEN MIN VIRKER JO IKKE SOM DEN SKAL! Så får ikke tatt bilder engang... Gud, så irrriterende.... Så håper dere koser dere i snøen. Det gjør nemlig ikke jeg! Æsj!

.......................................................................................................................................................

............................................................................................................................................

 Synd, og rart...Er dessverre mange tøyter der ute.. Welcome to 2013.. Tror 50 tallet var ei bra tid!


Emilie har fått nintendo DS i dag!


Emilie er strålende fornøyd etter Sverigeturen i dag! Hun har fått kjøpt godis for pengene fra tannfeen. Pluss at hun har fått en nintendo DS og ett spill til den i dag! Gjett om hun er strålende fornøyd, og digga det!! :D

Veldig synd mobilen min plutselig ikke vil ta bilder lenger, så har dessverre ingen bilder å legge ut fra dagen i dag. 

Men vi har kosa oss masse, vi har vært i Sverige med ett vennepar av meg, og sønnen dems som er på Emilies alder. Vi dro først på nordbyen og lot ungene leke på lekeland. Jeg skulle EGENTLIG ikke handle særlig, så jeg og faren til den andre kidden som var med ble sittende der en stund, mens andre gikk å tittet. 

........men jeg endte jo opp med en del bæreposer som vanlig, og Emilie som attpåtil fikk DS og spill. Vi koste oss med mat hele gjengen etterpå, og reiste hjemover, men ett sovende barn, og Emilie satt på DS'en hele turen hjem :)

Synd jeg ikke har bilder, men her er iallefall det hun fikk:


Også fikk hun dette spillet, og digger det. Så nå blir det kanskje lettere å si hva Emilie ønsker seg i gaver, siden hun har alt hun trenger fra før ;)

Har ei frøken som ligger i seng og gleder seg veldig til å spille på den nye nintendo DS'en sin i morgen.  Og jeg blir så glad på hennes vegne å se at hun får det til, og blir såå glad for å klare det, og komme videre. Jeg må ærlig innrømme at jeg tror ikke den DS'en bare kommer til å bli brukt av Emilie ;) ;)

Har dere eller ungene deres DS?

..........................................................................................................................................................................................

Så nå har jeg slengt beina på bordet, tent på ett telys, henta meg en colaboks, og lurer på å sette på en film. Jeg har ikke fått blogget no særlig i helgen, hadde innflyttningsfest (etter ett år) i helgen, og koselig venninne besøk i går :)

Så nå er det igrunn deilig å litt tid for seg selv, og tenke og gjøre mine ting selv i kveld :) PS: Jeg vasker kåken !! 

Skal prøve å få den tlf min til å virke i morgen... Får jo ikke blogget og vist frem ting uten bilder...  Kjøpt meg masse kult i dag. Dagen har gått forferdelig fort, og det er deilig, iallefall på en dag som denne. Jeg vasker videre og gjør det jeg må jeg. 

I'll be back! :)

HA EN FIN KVELD! 

-Linda & Tiara

 Yesyes... I oslo el no, kjipt å ikke få med seg alle avkjøringer ....


Jeg og Tiara ønsker alle en good natt :)


HAR DU LATT DEG LURE AV MELANOTAN?Det er veldig mange unge i dag som bruker bruningsmiddelet melanotan 2. Det er ett stoff som sprøytes inn i magefettet, bare litt, så om man soler seg litterann blir man ganske så brun, ganske så fort.

Du har sikkert sett idrettsutøvere og modeller som er nesten svarte, noen nesten orasje. De har tatt melanotan mest sannsynlig. Men det er ingen som skryter av det, så det blir ikke forkusert på.Det er en billig enkel måte å bli brun på, men om det er en bra måte å bli brun på er en annen sak. Det er "lovlig" her, for det står ikke på noen dopingliste eller står skrevet i noen regler noe sted at det er ulovlig. Men dette er jo ting som blir sprøytet inn i kroppen som vi faktisk ikke helt vet hva er. Og man kan få bivirkninger av de, selv om du blir "brun" gir det deg også økt sexlyst, og liten appetitt. 

Man blir flekkete og det set stygt ut. Noen får som sagt økt sexlyst, mister matlyst og blir kvalme.

Hun under er ett godt eksempel på ei som har tatt litt vel mye, og det ser bare stygt og flekkete ut synes jeg....

MELATONAN

Dette er et kunstig hormon som skal gjøre deg brun, og gir økt sexlyst, og i media har det fått tilnavnet "barbie-dop". Melanotan er en kunstig variant av det naturlige hormonet MSH (melanocyttstimulerende hormon). MSH stimulerer blant annet celler i huden (melanocytter) til å danne mer av stoffene som gir brunfarge. Melanotan gis i forholdsvis store doser og har sterkere virkning enn kroppens eget hormon. Melanotan har andre virkninger i kroppen enn å gi økt brunfarge. Melanotan påvirker binyrene og en rekke andre funksjoner i kroppen. Dette kan blant annet påvirke matlyst, seksualfunksjon og sukkerbalanse.
Det foreligger rapporter på alvorlige bivirkninger av melanotan i Norge. Det mest vanlige er bivirkninger som mørke flekker på huden, men en person har fått alvorlig infeksjon i hud og lunger etter bruken. Det har vist seg i ettertid at flasken med melatonan var full av bakterier. Melanotan er ikke tilstrekkelig utprøvd på mennesker. Virkningene på kort og lang sikt er derfor lite dokumentert,  men det kommer stadig flere meldinger om bivirkninger. For personer som har hjertesykdom, diabetes og andre alvorlige sykdommer kan melanotan forsterke sykdomsbilde. Melanotan er ikke godkjent av legemiddelmyndighetene i noe land og det er ingen kontroll med hva melanotan-glassene inneholder....

.....

Dette over fant jeg på nett, og kan faktisk ikke si så mye selv om dette, da det ikke er verken forsket eller "lovliggjort" helt, uten om at det er utroolig farlig, og man bør tenke seg om før man putter ting i kroppen som man ikke vet hva er engang. Man vet aldri når bivirkningen kan oppstå, eller om den oppstår og hva den evt er. Kanskje det kommer om noen år, hvem vet? Uansett, om det tas i store eller små mengder, så er det i kroppen, noe vi ikke vet ordentlig hva er, og som kroppen ikke har i seg fra før.

Det må jo være ganske sterkt og konsentrert tenker jeg og, siden en sååå liten dose forandrer hele kroppen, hele huden og matlyst og sexlyst.


Tør du dette??

..................................................................................................................................

Det er sikkert mange som lurer nå på om jeg har vært så dum. Ja det har jeg.

Dum som jeg var, for noen høst/vinter siden så prøvde jeg. Og det står ikke akkurat dosering på glasset, så jeg tror kanskje det ble litt mye. Det ble ubehagelig. jeg fikk svettetokter, jeg fikk blå aktige lepper, og jeg hadde stygg brun farge. Men jeg mistet ikke mat lyst eller sexlyst, jeg ble kvalm bare. Innimellom.

Jeg møtte en kompis i byen som sa med en gang han så meg: "Jasså, har du begynt på mela? " Og da følte jeg meg rett og slett jævlig teit.

Så det var ikke lenge jeg gjorde dette, for jeg merket etter bare litt at jeg fikk større føflekker, jeg fikk flere og jeg kunne føle at jeg ble ofte veldig kvalm etterpå. Når folk så det i tilegg så følte jeg meg skikkelig teit. Jævlig teit. For å si det mildt.

Ser dette naturlig ut?? Jeg er oransje! Nei gud, aldri igjen!  ÆSJ!

Så i dag bruker jeg solarium, sola ute på sommeren og spiser betakaroten, men det er jo bare vitamin kosttilskudd, så sunt, pluss at jeg blir brunere, og fargen bevares faktisk lenger. Jeg hater å være bleik, så jeg bruker heller en hundrings i uka på solariumen og spiser vitaminer. Og jeg får fin brun farge av det!

Det ene øyet mitt ser fucka ut, tror jeg blunker? Men iallefall, helt naturlig, mye bedre!!

Disse to bildene over er meg i sommer, fri for melanotan, kun betakaroten (som er vitamintilskudd) og vanlig sol. Men jeg blir brun på under ett kvarter omtrent, og sola meg ekstremt mye på de heiteste dagene vi hadde i fjor sommer.

Syns da denne brunfargen er mye finere enn å være oransje, og i tilegg ikke ha lyst på mat og ikke vite hva bivirkningene er. Jeg tror ikke så mange tenker over bivirkningene, det gjorde ikke jeg. Men det var ikke så kult når den ene føflekken min var plutselig større blitt, og jeg var kvalm. Jeg angrer forferdelig på at jeg gjorde det. Det er derfor jeg skriver dette innlegget. 

Jeg vil advare dere mot dette stoffet, selv om det kan kjøpes på nett. Mye som kan kjøpes på nett kan være farlig. For det man vet, så kanskje noen har sittet nedi en møkkete kjeller og "laget" dette stoffet som du sprøyter inn i deg. Er det verdt det, for å bli oransje, flekkete og risikere en masse bivirkninger? Det kan fint bestilles på nett, og du kan "prate" med erfarne brukere, og få tips og de kan fortelle doseringer osv. Men de vet like lite om dette som oss, de har bare forsket det på seg selv.

Jeg fant fort ut at nei, dette er det ikke verdt!

HAR DU LATT DEG LURE OG TATT MELANOTAN? ELLER BRUKER DU DET?

Jeg advarer alle til å holde seg laaangt vekk!Har du latt deg lure av melanotan?


Jeg tenkte jeg skulle lage ett innlegg litt senere i dag, om melatonan. For de som ikke vet hva det er så er det hormoner, pigmenter og masse annet vi kanskje ikke vet hva er engang, som blir sprøytet inn i magefettet, for å bli brun. 

Det skal ikke så mye til før man omtrent blir oransje, og det ser unaturlig ut... Det er heller ikke blitt forsket særlig på, og det sies at det kan være kreftfremakallende.

For å si det rett ut, jævlig dumt, selv om det er billig... Og "lovlig" :

 Statens legemiddelverk har uttalt at melanotan ikke er et narkotisk stoff og at det heller ikke kan settes på dopinglisten (fordi det ikke bygger kroppsmasse). På denne bakgrunn kan ikke Statens legemiddelverk forby stoffet eller gjøre det ulovlig. Melanotan er ikke godkjent som legemiddel i noe land i EØS-området.

Inlegget mitt senere i dag, vil jeg fortelle om min kjentskap til melanotan, og mine meninger.

Har dere latt dere lure og prøvd dette? 

 
Drøm søte drømmer!


Det skal nemlig jeg nå! 

Vært en spess dag. Skjedd så utrolig myye på EN dag. 
Så nå kobler jeg ut hjernen i senga, natta alle!Jeg sa ja til å være "modell" for ett skoleprosjekt...


Jeg sa ja til noen gutter til å være modell for ett skoleprosjekt de skulle ha. Fo de som ikke leser bloggen min fast, så skal jeg forklare så godt jeg kan fort og gæli.. Det var en gutt som hadde prosjekt på skolen, om utestengelse/ mobbing og den duren der... 

Så han hadde da sett for seg at en gutt og en jente kysset, mens ei jente satt bak å så "utenfor" ut. Det var ikke akkurat det jeg trodde prosjektet hans gikk ut på, og at JEG skulle kysse noen... Er ikke sånn som kysser rundt på hvem som helst jeg egentlig. Så jeg syns det var driiit kleint, for å si det rett ut... Haha! Emilie min får masse susser da. 

Men ihvertfall, så sa jeg ja da, dem kom jo helt til Ramnes for å få fullført dette prosjektet stakkars. Så jeg beit tenna sammen og gjorde det da. Det var ei annen jente der, som kledde seg i blått, som da er en kald farge, og jeg og gutten i rødt, som er varm farge. 

Jeg vet ikke hva karakteren hans ble enda, men tror han får bra karakter! Ideen hans var jo veldig bra, og jeg syns han har fått uttrykt det veldig ba, bare ved illustrasjon.

Velger å vise dere bildet jeg. 

Hva syns dere om ideen og bildene hans? 
Jeg kjøpte en SVÆR cola boks!Yes, jeg er glad i cola. men dette er ikke brus, det er en sparebøsse!

Jeg sparer til noe som blir veldig bra, og som jeg ønsker meg veldig nå. Og det er ikke så lenge igjen til den er nådd det beløpet den skal, før jeg skal gå løs på innholdet i den. Gleder meg! :)

 Jeg elsker å bruke penger på meg selv!


For meg, så er det en glede å handle.

Jeg blir glad av å shoppe nye ting til meg selv. Har jeg en dårlig dag, hjelper det faktisk for meg å gå å shoppe. Men jeg har ikke hatt noen dårlig dag, det har vært salg i byen bare! Og da mååå jeg vettu ;) Så fikk handla inn litt, mest fornøyd med buksene mine, endelig noen som passer ordentlig nå!


Jeg klarte også å raske med meg ett par tynne gensere, ett skjørt og en angry birds t skjorte, hehe!! 

Kjøpte med en roooosa såpedispenser, hihi :)

En ender alltid opp med masse annet enn man hadde planlagt, typisk det! Men kjekt å ha.

Den uglegreia der er en hobbypakke hvor jeg og Emilie kan lage hver vår ugle. Så da har vi noe å gjøre en dag vi kjeder oss.

Jeg kjøpte også en annen morsom sak jeg vil vise dere senere, det er noe jeg har kjøpt for å nå ett mål, ganske så snart! Kan dere lure ;) Hehe!

...............................................................................................................................................................

Jeg bestiller en del fra utlandet da, og bestilte meg en sminkekoffert, som jeg gleda meg skikkelig til å få. nå får jeg plass til all sminka mi tenkte jeg.. Jippi...

Men da jeg lukte opp esken så fant jeg en bitte liten sminkekoffert. Begynte å fylle den opp, og eneste det er plass til er mascaraene og eyelinerne mine. HAHA! Så jeg får nok kjøpe en større en gitt!


Hehehe! Men den var søt da...

..............................................................................................................................................................................Emilie hadde ikke lyst på middag i det hele tatt i dag, hun ville ha frokost som hun sa. Altså brødmat. Men kjedelig med brød til middag da..

Så spurte om hun ville ha varme rundstykker med pålegg og sjokomelk, og da var hun ikke vanskelig å be :)

Koselig!

Nå skal jeg bare slappe av. Får noen venner på besøk etterpå, alltid kos :)


Klemmer fra meg og en stolt frøken tannlaus ;)

Har dere hatt en fin dag i kulda? 


 Emilies søte ekornkjole!


Har levert en kjempe blid Emilie i barnehagen i dag, hun var så stolt over å ha fått på seg den nye ekornkjolen sin som kun kalte den. Og hun ble veldig søt i den og :)

Jeg prøver meg stadig på denne pariserflettta, men ikke alltid jeg får det til like fint, men men, hun ble iallefall sendt i banehagen slik i dag;)

Jeg har to beste vennene å bo sammen med.

Og de to er jo bestevenner. Emilie sa til meg istad: Pus tok løpefart over ryggen min, og brukte hodet mitt som en rampe. Hehe!! De to der har en koselig, og speesiell måte å leke på. Kjenner hverandre ut og inn de gulla mine <3

Emilie og jeg syns det er så gøy med skyggebilder. Jeg blir så stoor, og henne så liten. men ser på bildet nå, og det er veldig koselig da. Hånd i hånd med gullet mitt <3

Jeg har såå mye å gjøre i dag, så får nesten logge av, og blogge videre i kveld ;)

Håper alle har det bra!

-LindaEmilies innkjøp, bowling, og den "mislykka" lykta vår....


Tror bloggen er litt snill med meg, og lar meg blogge litt... I dag har jeg vært på salg å shoppa i Tønsberg, og fikk med meg ganske så mye hjem,. Det er utrolig billig nå, og det fins alltid en liten størrelse blandt salget som ingen har kjøpt, og den kjøper jeg! Så det beste "kuppet" jeg fikk til i dag var ei bukse som var satt ned fra 700 kr til 100. Og den var kjempe kuul!

Jeg kjøpte også masse annet, og har fått to pakker i posten i dag, men tenkte jeg skulle poste Emilie's innkjøp i dag, og mitt i morgen! ;)

Emilie har egentlig alt hun trenger, så dette var det enest som hun trengte litt akkurat nå i vinter :)

Jeg og mamma spiste litt mat på opus da, jeg er sær, så går for det vanlige, haha!

Og her er da resultatet av islykta vår... Den blei ganske så mislykka ... Jeg er ikke fornøyd iallefall... Så må gjøre på nytt!! 

Skuffa! Men har jo kjøpt nye kopper ;)

Vi var å spilte bowling i går og... Kan ikke si jeg er særlig god men jeg vant iallefall! Hoho!! :D

I morgen skal Emilie i barnehagen igjen, og jeg skal til ei venninne hadde jeg tenkt i mens... 

Håper alle har hatt en fin helg, og nå er det ny uke, nye muligheter! ;)

Blogges i morgen!

-Linda

 Ukens blogganbefaling!


Da jeg logget på dataen etter Emilie var i seng, så sjekket bloggen min ble jeg kjempe glad. Jeg er blitt "kjent" med ei kjempe søt jente her inne på bloggen, som også har barn. Hun har en veldig koselig blogg, som alltid får meg til å smile, eller la meg kose meg med å lese om hverdagslivet dems :)

Her er bloggen hennes: http://ikkesupermamma.blogg.no/.

Men i dag nemlig, så hadde hun laget ett innleggg, hvor jeg er ukens blogganbefalning, og det får meg kjempe glad at leserne mine liker bloggen min!!

Denne søte jenta la ut dette istad:


Du er da snill da da! :D Takk for at du både leser, liker og anbefaler bloggen min :)

Ha en fin kveld alle, blogger om shoppingturen vår i kveld om dataen er litt mere villig ;)Rosa drømmerom...


Jeg er veldig glad i fargen rosa. Jeg kunne aldri hatt rosa stue, selv om mye her er rosa, men rosa soverom, det hadde vært no, eller iallefall med mest rosa.

Har sittet å tittet litt på nett å funnet masse fine bilder, og inspirasjon! Nå skal jeg gjøre noe kult med soverommet mitt, vet bare ikke helt hva og hvordan enda. Det er jo litt viktig at det er koselig på soverommet også. Så lurte på om jeg skulle dra med på med noe rosa, kanskje lys lilla, som jeg også syns er veldig pent... 

Men fant iallefall masse kule bilder, og de som har ordnet disse rommene, er virkelig flinke!! Jeg skal mikse meg ett liiiike fint, bare enda mere Linda. Hehe!! :D

Fant mye inspirasjon til Emilies soverom og, selv om det i og for seg er kjempe koselig der, men skal gjøre litt ekstra der nå :)

Jeg fant mye, mye mere fint, og ble veldig inspirert. Emilie og jeg skal få kulere soverom nå!

.................................................................................................................................................................................

Fant også en drømmeseng jeg kunne tenkt meg.... Og mye andre kule "rosa" rom..

Det siste rommet må jo være drømmerommet, drømmerommet jeg aldri får; Haha!Nei, nå er det på tide å drømme seg vekk i rosa soverom, og drømme meg inn i min egen seng, selv om det er nokså koselig der også, Emilie ligger jo der å sover nå venter på meg, i tillegg <3Natta, alle der ute! :)

Bloggen vil ikke høre!


Bloggen min vil ikke laste opp bildene fra i dag. Jeg har vært på bowling, og ute å spist med Emilie og mamman min, men bildene vil ikke lastes opp i dag...

Og islykta vår er bare halvveis ferdig, så har laga en ny omgang med nye glass som skal fryses med flere farger. Så da håper jeg bloggen hører på meg i morgen, og lar meg blogge om det...

Blir så irritert når jeg ikke får blogget det jeg skal, så slenger ut ett tullebilde av meg og Emilie fra i dag, før jeg lukker igjen hele dataen her, og koser meg med noe annet! :)
Jeg og Emilie ønsker alle der ute en kjempe fin kveld videre!! :)

-Linda

 

 Vi har laga fargerik ISLYKT


Da jeg hentet Emilie i barnehagen i går, så jeg noe fint. Barna, og de ansatte i barnehagen hadde laget en islykt.

Den lyste så fint der jeg kom for å hente henne i halvmørket!Så istad, fikk jeg lyst å lage en selv...

Man trenger bare vann, maling/konditorfarge og noen pappbeger.

Så jeg fant frem det vi hadde av pappbeger og spurte om Emilie ville være med å lage en. Og frøkna mi er med på det meste, så vi satte i gang for å lage vår egen islykt til å ha her hjemme i kulda.....

Men vi har tatt enda flere forskjellige farger. HEHE!!

Emilie satte i gang, og farget vannet i alle koppene med maling.

Veldig fornøyd!

Vi hadde ikke flere glass enn dette, men det ble da mange nok. Så lagde vi noen med bare vanlig vann i og, så blir det noen helt gjennomsiktige også! 

Blir spennende å se i morgen, eller når de har fryst helt, hvordan de blir når vi bygger opp og setter lys i den. Emilie gleder seg veldig henne også.

Hun har også gått i morgenkåpe siden kl 16.00 i ettermiddag og, for hun gledet seg sånn til lørdagsgodt, og kunne ikke vente til kvelden kom.... Hun visste hun skulle få mere av godteriet  hun fikk av bestefar og Torunn! Så nå sitter ho foran barnetv med lørdagsgodt, blid og fornøyd !

Ønsker alle en fin lørdagskveld!

Hva skal dere i kveld? Kjøttkakedate med verdens beste <3


I går kosa jeg og Emilie oss masse hjemme. Med middag, film og godis! Er veldig kos å ha lille bestevennen min å dele fredagskvelden med!

Jeg lagde kjøttkaker, poteter og brun saus. Ingen av frøknene i hus spiser grønnsaker til middag her (ja, fyfy, men....) men vi ble gode og mette fordi.

Tenkte å dele oppskriften med dere. Alle som har smakt kjøttkakene mine, sier det er de beste de har smakt. 

Jeg pleier å kjøpe en pakke med kjøttdeig å lage ifra, og vi har alltid kjøttkaker til overs etter middag, med mindre vi har gjester ;)

Jeg skal ikke skryte de helt på meg selv, for dette er mammas oppskrift egentlig, hun som lærte meg å lage disse.

Du trenger:

400 g kjøttdeig

1 egg

2 ss hvetemel 

2 ss potetmel

ca 1,5 dl melk

2 ts salt 

1 ts pepper


Bland alt inn inn i kjøttdeigen, godt. Jeg pleier å bruke en "potetmoser". Funker veldig bra.

Lag "kjøttkaker".... Og jeg sparer ikke på smøret, nei ;)Og selvfølgelig snu de etterhvert, og steke de godt. Nam assa :DVerdens beste date <3Ei fornøyd, mett frøken, som får overraskelsen sin fra bestefar og Torunn.

De var nemlig innom her forrige kvelden, med godis til Emilie og meg. Emilie fikk ganske mye, og det gjorde jeg og, så trenger ikke kjøpe lørdagsgodteri på en stund nå. Hehe. Fikk også felix potetstappe som jeg eeelsker, skrape til den keramiske toppen på ovnen min og ett brett med cola!

Vi fikk Champis og, men tror nesten jeg få la den stå. Det er tross alt bilde av Johnny Depp på den!! Som Jack Sparrow! ;) Så koste vi oss med Per pusling og Pippi etterpå. Er så mange koselige dvder i Astrid Lingren samlingen Emilie fikk til jul. og når vi snakker om jul... Jeg vil vise dere hva jeg fikk for noe i går jeg. jeg ble kjempe glad! For Emilie har snakket om en engel i en uke sikkert, noe hun holdt på med i barnehagen. jeg tenkte kanskje det var en tegning, men i går fikk jeg den.

Det var slett ingen tegning, det var en ordentlig engel, som Emilie hadde bedt om å få lage, for hun er så glad i engler. Så den står i vinduet til pynt her nå, og det skal den gjøre esten av året og! Så fiiiin! :)

Jeg føler meg som verdens heldigste! 

Må gå å gjøre alt som skal gjøres i dag! Ha en fin dag alle :)

Mann våknet da politiet bestilte likbil....


For litt over ei uke siden var det greier her i Horten... Det var stor overskrift i avisen "Mann våknet da politiet bestilte likbil"

Byen jeg bor i er jo ikke akkurat kjempe stor, og alle kjenner alle her. Så dette er en jeg vet godt hvem er, og kjenner til familien hans også, som ble utsatt for dette.

Det er så ufattelig trist at politiet ikke kan bruke 3 sekunder på å sjekke om gutten har puls. De ringte heller en likkbil, for de trodde han var død der han lå i kulda, på bakken....

Jeg vil ikke si noe galt om politiet i Horten, men denne gangen gjorde de virkelig en dårlig jobb. Politibetjenten her i Horten ringte likbil, uten å sjekke om han død. Litt etterpå viser gutten tegn til liv, og de ringer på ny og ber om en ambulanse istedet. Men gutten reiste seg raskt opp på beina, og sa han ikke ville ha noe med ambulanse eller noe å gjøre. Og gikk derfra.

Senere ble han tatt for ett biltyveri, som han erkjente.

Det som er så trist er at politiet humrer står det i artikkelen. At politiet visste hvem han var, og kunne ikke skjønne årsaken til at han lå der, mens han humret. Han humret?? Var det fordi han visste hvem det var at han ikke gadd å sjekke pulsen hans mens han ringte likbil? Gutten er faktisk bare 22 eller 23 år. Og jeg syns det her er helt drøyt av politiet. En utroolig dårlig jobb.

Denne artikkelen fins nå også under "utrolige historier" på vg.no. Og det kan jeg forstå. det er jo ganske utrolig, av politiet!

Artikkelen kan dere lese her:

http://www.gjengangeren.no/nyheter/politiet-bestilte-likbil-sa-reiste-mannen-seg-1.7706735


(bildet er tatt fra google)

 

Dagens frustasjon gikk i dag til politiet, for den dårlige jobben de gjorde. Trodde politiet var "påbudt" å sjekke pulsen til folk og prøve å se om de lever før man ringte likbil jeg. 

Håper de har lært, og sjekker tilstanden til personen de finner en annen gang før de går ut ifra at han er død.

-LindaEmilie synger i kirken!


Jeg har funnet en gamle videoer og bilder, og det er alltid gøy. Jeg fant en film fra i fjor, hvor Emilie syngel blekkulf for oss i mikrofonen i kirken. hehe, Det er kun jeg som er tilskuer da.

Mamman min er nemlig vaktmester på ett menighetshus. Så det er "kirke" nede, og mamma sin leilighet oppe. Egentlig fikk jeg spørsmål om å flytte dit, men jeg takket nei, angrer kanskje litterann, det er ett veldig fint sted å bo. Men jeg vet mamma har det som plummen i egget der, så er veldig glad for at henne bor der. Vi besøker henne masse, og en dag var jeg og Emilie "hjemme alene" der, og vi gikk ned å var rockestjerner!! Hihi!! :D 

 

                                                                                                         
Flink frøken jeg har, hihii! :) Nå får jeg gå å gjøre mine små ærend for i dag, og hente frøkna mi for å finne på noe gøy i dag, vet bare ikke helt hva enda. kanskje en tur til badeland? 
Uansett.....
Ha en fin dag alle sammen! :)
-Linda

                                                                                                                    


Lille engel i himmelen...Nå er det ikke lenge til du skulle fyllt 6 år. Jeg sier du, for jeg fikk desverre ikke vite hvem du var før dagen jeg fikk se deg for første, og siste gang... 

Jeg var nesten 18 uker på vei, gledet meg som en gal til ultralyden, for å se på det som levde i magen min.. Du var ikke planlagt, men jeg ble så
skikkelig klar for å bli mamma! Selv om jeg var en av de første av alle venner og alt som skulle få barn, jeg var SÅ klar!

Jeg skulle ta bussen til min daværende bestevenninne, som også var gravid, det og var jo utrolig stas.. Da jeg satt på bussen, nesten nådd buss stsjonen i Tønsberg, hoster jeg, og merker noe er galt... Jeg trykker på stopp knappen og kommer meg av så fort jeg kan, i panikk. Helt alene. Jeg visste ikke hva annet jeg kunne gjøre der og da, enn å gå bak ett stort bygg hvor ingen var, for å se hva som hadde skjedd. Og det var det jeg fryktet, det var masse blod. Og jeg fikk enda mere panikk. 

Jeg ringte mamman min og fortalte alt, og sa jeg gikk opp på sykehuset med en gang. (jeg hoppet nemlig av rett ved sykehuset). Der tar de meg godt i mot, men jeg bare gråter, og sier at noe er galt, dette er ikke normalt. Men dama sa at dette skulle gå så fint, og nå skulle jeg få se babyen min for første gang! Jeg gråt av glede, og redsel da jeg la meg ned på benken. jeg ble smurt inn og hun satte på skjermen. 

Der fikk jeg se babyen min, den var så liten, men jeg så det var en liten ordentlig baby, MIN baby! Jeg gråt av glede. Men plutselig skrur damen av skjermen, å ser rart på meg mens hun sier; Den hadde dessverre ingen hjerteslag... Dessverre. 

Helt forferdelig følelse å høre de ordene der jeg lå og nettopp hadde sett ungen min død på skjermen. Den var så liten og fin. Og dette var første og siste gangen jeg fikk se babyen min.. Jeg bare gråt og gråt.. Jeg følte meg så hjelpesløs og liten. Alt bare raste...

Jeg ble helt fra meg, og husker egentlig ikke mer, utenom at mamma satt på venterommet da jeg kom ut, og de sendte meg hjem med en beroligende, og sa de ikke hadde tid til å ta den ut før i morgen. Jeg angrer den dag i dag på at jeg ikke bare nektet, og ble der til de tok den. For jeg ble nemlig sittende hjemme med mitt døde barn i magen i over ett døgn. Det var helt forferdelig. Og helt forferdelig, for jeg så bilde i hodet mitt hele tiden av den lille babyen på skjermen... 

De tok en utskrapning på meg, og babyen er nå kommet til himmelen. Eller er blitt en stjerne... Jeg tenker ofte på deg. Lurer veldig på hvordan du ville vært og alt rundt deg. Men heldigvis, har jeg fått Emilie min, som jeg elsker over alt på jord. Jeg vet, og håper at det er noe av H*N er i Emilie. 

Jeg hadde litt oppheng i den sangen nederst her da jeg var gravid, så gikk alt galt, så hver gang jeg hører den, tenker jeg på deg. Og hver gang du har bursdag spiller jeg den for oss...  Happy bithday, love you, whoever you would have been....Det var nok legen min som gjorde en glipp, eller så var det naturen som gjorde det pga blodtypen min rhesus negativ (el hva det heter).. Så om barnet får mitt blod i seg, vil det bli feil, og den vil dø. men det orker jeg ikke tenke på. Ingenting kan forandres, og jeg er heldig å har verdens flotteste datter, og verdens fineste stjerne på himmelen...

 

Jeg skulle så ønske du hadde fått sett verdens lys...

Håper du har det bra, min lille engel ....

Tenker på deg, lille venn... Min lille stjerne...

-Linda


 

 Bilder fra shooten og dagen i dag...


Våknet opp i dag, ganske trøtt og groggy, men opp må man. Var å leverte Emilie i barnehagen før jeg reiste en tur til Tønsberg for å kikke. Fikk gavekort til jul å handle for, men fant ikke så mye i dag. Var på leit etter ei bukse, men endte opp med 4 singletter istedet... Men, kjekt å ha det da!

Da jeg hentet Emilie, bestemte hun middag. Hun gikk for pizza. Så vi spiste pizza før vi satte i gang med øysteins blyant tegnespillet. Hun er jo så glad i det. Og jeg syns det er ganske artig selv, for figurene blir aldri like ! Bra øvelse for barn også, Emilie har faktisk blitt veldig flink til å tegne nå!

Vi satt på badet og spilte da, for var så gulvkaldt her i stua, så da er varmekablene deilig å sitte på mens vi spiller!


Her er resultatet av våre tegninger, kjempe artig! man vet aldri hva det blir. Emilie har lært å skrive tall og alt.

Jeg er forferdelig stolt av henne!

Her er bestevennenene mine. Gull verdt, for alt i verden! Dere lyser opp hverdagen min.... :D

Slenger ut noen bilder fra shooten på lørdag også, siden jeg er ikke er helt blogghumør i dag... 
Også tok Svein meg med en tur i skogen da, digg, jeg som er så glad i sommeren! 

.......................................................................................................................................................................................

 Jeg vil også linke en blogg jeg leser mye, og som jeg liker veldig godt:

http://orkideenemine.blogg.no

Greide ikke få inn noe større bilde av deg frøken.... Men den anbefales! :)

.............................................................................................................................................................................................Men som sagt er jeg ikke no blogghumør i dag. Håper alle har og har hatt en fin dag :)

-Linda

 Linkerunde + Ett av bildene fra shooten i dag!


Her er ett av bildene fra i dag! 

Ikke no favorittbilde akkurat, men kult nok! ;)

Tenkte jeg skulle ha en linkerunde her på bloggen min. ( Noe jeg aldri har gjort før) Bare skriv at dere er med i kommentar feltet, så vil jeg finne 3 blogger jeg liker.

Hva har dere gjort i helgen? Såå sliten... Og sååå komisk!


Jeg er hjemme fra fotoshoot, heiv meg ned i sofaen og henta pcen. Folk tror kanskje ikke det er så slitsomt, men det er faktisk ganske slitsomt av og til... Stå stille, lenge, anstreng. I dag har jeg i tillegg hatt en el gitar over skuldra en stund, og vært med på ett skoleprosjekt. 

Det kom to gutter fra en ungdomskole som skulle ha ett prosjekt om mobbing, og utestengelse. Så han valgte å ta prosjektet sitt i bilder, noe som ble utrolig tøft faktisk! Illustasjon er ofte bedre enn tekst!

Kort fortalt: Det satt ei jente i blå genser(kald farge), og jeg med rød genser, og en gutt med rød genser. Vi var "kjærester" og jenta ble holdt utenfor. Men det ender opp med at alle har røde gensere og er "venner". Spesielt å være med på, men litt morsomt og. Ikke minst med masse tilskuere som fikk det enda mere kleint, som lo av oss i det bildene ble tatt. Håper gutta får bra karakter for skoleprosjektet sitt! HAHA! :)

Men moro som vanlig, fikk tatt noen bra bilder, noen ikke så bra, men jeg gjør det for gøy :) Ikke alltid alle bilder blir bra heller. det blir jo en del bilder av samme positur før en finner DET bildet, som alt klaffer på :) Så neste gang, skal jeg la meg inspirere skikkelig før jeg slenger meg i en shoot :)

Så nå sitter jeg her da, venter på Emilie. Hun har vært hos pappan min og Torunn. Naboen har fest under her hører jeg, så i dag blir det liv i huset! HEHE! Baaaare fint det, liker stedet jeg bor på. Vi har det så fritt og fint her! 

Meeeeen.....

Blogges i kveld, nå skal jeg gå å spise frokost!! Har jo ikke hatt tid til det engang :O 

Ha en fin kveld videre, vi blogges etterpå! :)Fotoshoot!


Fotoshoot i morgen!

I morgen blir jeg hentet tidlig, skal på fotoshoot, litt sånn på sparket denne gang. Vi har ikke planlagt noe særlig eller noe, så kan bli spennende. Det kommer 3-4 fotografer, og ei jente til som skal stå modell. Kommer også en gutt som skal ha bilder til ett skoleprosjekt, så det kan også bli spenende! Så jeg får droppe bloggingen for i kveld, sette meg ned å prate med fotoduden min, og pakke bagen klar for i morgen.

Emilie skal være sammen med pappan min og Torunn mens jeg er å skyter bilder, koselig for dem alle! :)

Emilie er nå i seng, vi har sett Per pusling før kvelden, veldig koselig de Atrid Lingren filmene. Og jeg er såå glad for at Emilie liker de, og ikke alt annet "nytt" barnetv bare. Jeg leste jo i avisa at folk og røvere i kardemommeby ikke var bra for barn og. jeg skjønner rett og slett ikke. Det er uskyldig moro, som barna syns er kjempe stas. Men jeg har både lydbok og bok med kardemommeby jeg så! :) Eller.... Emilie har ;)

Slenger ut noen bilder fra noen shooter tidligere. Gøy når man kan ta bilder man har fått inspirasjon fra, sett en reklame, ett blad osv. Veldig spennende, syns JEG da!! :)

 

Burde vært å tatt litt sol før shooten i morgen, men har vært syk, så da får jeg være bleik på en shoot og for en gangs skyld! ;)

Ha en fin kveld alle :)Flauser... :S


Jeg er egentlig ganske god på å drite meg ut. På små og store måter.. Jeg har driti meg ut mere enn dette, men her er noen nylige, og noen av de verste, som jeg aldri i mitt liv kommer til å glemme!!

- Jeg skulle ha meg no mat i varmdisken her om dagen, sto å trykka på mobilen samtidig, og når jeg fikk posen min med maten i, så sto jeg med nesa nedi skjermen og skulle begynne å betale for meg. Passe flaut.

-Sist gang jeg var i syden skulle jeg spise på en litt fin resturant. Jeg hadde drukket noen glass vin og var fin i farta før jeg skulle ut. Jeg hadde tatt på meg ett fint skjørt og en bluse. Jeg gikk på do, mens de andre fant ett bord. Da jeg var ferdig på doen og ikke har rukket frem til bordet vårt engang kjenner jeg noen prikker meg på skulderen, det var bartenderen som jobbet der. Han pekte bare ned mot rumpa mi. Der hadde jeg skjørtet festa fint inni stringtrusa, så alle kunne jo se rompa mi. HAHA! Fy fasan så flaut a.... 

-Men den største og verste flausa jeg har vært med på ever er da jeg skulle hente en pakke på posten. Det var da jeg bodde hos min mor i en periode. Der har de bare ett lite postfilial på matbutikken. Så jeg gikk til kassa, men oppdaget at jeg hadde glemt pakkelappen min! Så jeg sa til han i disken at jeg skulle hente ei pakke. Til Linda Kvam. Men at jeg ikke hadde noe pakkelapp. Mannen bak kassa spør: " Hvor er pakken sendt fra da, så kan jeg prøve å finne den". "Den er fra spesielle behov AS" sier jeg, og tenker fort at; Herregud, det her høres jo helt rart ut. Jeg må si noe! Så jeg utbrøt enda høyere: "Det er leker altså!.......Til barn!!" "Jaokeiii" sa mannen og gikk bak for å se om han fant pakken min. Jeg la merke til at det var laaang kø bak meg, og alle visste at jeg skulle ha ei pakke fra spesielle behov, og at det var leker i tilegg!! Gud, så flaut a... Så når mannen kom med DEN SVÆRE esken, så sa jeg litt høyt, "det er en klinkekulebane." Men det blei jo enda dummere igjen. Alle trodde jo jeg skulle dekke over meg selv, og redde meg ut av flausen. Men, det VAR en klinkekulebane altså, fra en nettside som het spesielle behov AS. 
Jeg er ekspert på å drite meg ut, så har sikkert mere moro å fortelle senere!

Har du noen gang driti deg skiiiikkelig ut? 

 

 


 Stickygram i posten!


Litt glede oppi sykdom og en dårlig dag... Jeg har fått pakke i posten i dag! Eller pakke og pakke, men en konvolutt...

STICKYGRAMS!Jeg er kjempe fornøyd, og har nå dekorert kjøleskapet med bilder! 

Virkelig å anbefale for dere som bruker instagram!

For de som ikke har skjønt hva dette er, så er det magneter. De er veldig billig også. Ca 75 kroner, og da er frakten inkludert! 

Jeg fikk en kode jeg kunne gi til mine venner da jeg bestilte, så dere får rabatt. 

Koden er: FRIENDHV81

Bestill dine stickygrams du og, på denne siden: stickygram.com

Håper dere får brukt for koden, jeg anbefaler dette, og skal bestille flere!! Hehe!

(Dette er ikke no sponsing)Sjuk, kjedelig dag...


Jeg har gått å hangla noen dager og er absolutt ikke i form. ikke noe kult i det hele tatt. Sovet masse på dagen når Emilie har vært i barnehage, og ikke hatt ork til så mye. 

Men i dag tok jeg meg litt i nakken, og shina hele kåken før jeg tok meg en hvil. Så nå er det rent og pent her, telysene er tent på og jeg sitter her foran pcen..

Vi tok en enkel middag i dag, pølse og chips, før vi spilte litt Emilie yatzy. Hun fikk med seg hjem fra barnehagen, eget yatzy ark, men Emilie kjørte litt sine egen regler. Hehe, så tenker jeg skal kjøpe en vanlig yatzy en dag å lære henne det. Hun er jo så lærevillig!

Hun kan jo sende meldinger nå også. jeg gir henne telefonen, og sier hvem bokstaver hun skal trykke inn bare, og når jeg skal ha mellomrom, så ordner ho det. hehe, kjekt ;) 

 
Emilie er flink på å skrive tall og bokstaver

Emilie har tatt selvportrett av seg selv i dag, med tenne som er borte, hehe!!

.............................................................................................................................................................................

Jeg har også fått noen pakker i posten!

Pakker er alltid gøy da. Så var å henter de i går, alt passet, og jeg er kjempe fornøyd!!

Jeg har sokkedilla. Har en SVÆR skuff, stappa full av sokker i alle varianter og variasjoner!

Ett av parene! Kuuule :D

Så blei det en hvit hettegenser, og en "dressjakke" med leopardstoff inni.. nice!

......................................................................................................................................................................

Så vi har igrunn bare kosa oss hjemme i dag vi... 

Her har vi blide Emiliemor, og syke, usminka meg! :)

Nå skal jeg bare slappe av resten av kvelden... Tenkte å skrive ett innlegg om pinlige situasjoner jeg har opplevd i det siste, jeg er nemlig en ekspert på å drite meg ut. Men tar det med ett smil da!

Er dere flinke på å drite dere ut? HEHE!

Ha en fin kveld alle! :)Ti ting om meg..


♥ Jeg ble mamma da jeg var 20 år, til verdens fineste jente

♥ Jeg er skikkelig morgengretten

♥ Jeg har to drøvler

♥ Min "karriere" utenom mor, er 3 år i barnehage som assistent. Og vanlig grunnskole

♥ Jeg har en katt som heter Tiara som jeg er fryktelig glad i

♥ Jeg er født og oppvokst på bondelandet

♥ Jeg blir glad når jeg handler klær

♥ Jeg har lyst å bli fotograf eller frisør

♥ Jeg har spesiell humor

♥ Jeg liker ikke at folk flytter på tingene mine

 


 

Ha en fin dag alle!Hekta på tattoonåla..


Nå kjenner jeg at det er på tide med en ny tatovering snart... Jeg er veldig fornøyd med den siste jeg tok, den tok jeg vel i fjor høst en gang. Jeg har lurt lenge på å skrive mamma og pappa på håndleddet, men vet ikke helt enda... Jeg har ingen tekst på kroppen, utenom navnet ditt datteren min Emilie, på skuldra. 

Men nå tror jeg at jeg har funnet den jeg vil ha. Den passer veldig bra til meg, jeg skal bare plassere den ett annet sted siden den plassen er opptatt hos meg allerede !
Jeg har ikke bestemt meg heeelt 100% sikker enda, men ganske. Viktig å være sikker før man tatoverer seg. det er liksom ikke så veldig billig å fjerne de igjen! ;)

Har dere noen tatoveringer? Ole lukkeøyeee?


Hvor er du Ole lukkeøye? Det er nå jeg trenger deg, det er nå jeg er trøtt, det er nå jeg ikke får sove..

Det kommer vel av at jeg sov så mye på dagen i dag.. Håper virkelig ikke jeg blir syk nåå.... :(

Jeg er hos mamman min jeg da, sitter i stua her og skal i seng straks.... Sitter å sender no meldinger, og tenker fælt. Jammen ikke lett alltid da.. men må jo bare ha meg no søvn, i morgen skal det tas sol, jeg skal ordne opp i no små ting i byen, også tenkte jeg å stikke på bingo faktisk... Blir ikke mere moro enn man lager det til selv!

Gud, ikke la dette bli meg om noen år... Hehe!! 

Neida, jeg er ikke en slik person som blir spillegal iallefall, men litt moro må en ha det.

Det som er det beste med Horten bingo er at du trenger ikke løpe ut for å få deg noen drag av en røyk, det er bare å røyke akkurat når du vil. Askebegeret står klart når jeg kommer inn! Jeg er ikke storrøyker, men syns det er litt kos å kunne spille bingo, ta seg en røyk inne for en gangs skyld, og bare slappe av innimellom.

Ha en fin natt alle der ute, om dere sover eller ei.... !30 dagers challenge, dag 11!


Ett bilde fra i dag.

I dag har jeg ikke vært særlig i form, så har ligget mest på sofaen, lurer på om jeg brygger på no... 

Men jeg har ordna litt papirarbeid, og endelig sendt inn anmeldelsen på mobilen min som ble stjelt,  midt i Oslo, så nå får jeg snart ny i posten, jippiii :D

Men, det er det eneste bildet jeg har tatt i dag så... her er det... 


Gjett hvem som skal kjøpe seg speilrefleks kamera a?........ ;) ;)

Ha en god natt, alle! :)Jeg er ukens venn og dagens blogg!!


Har blitt "kjent" med ei søt blogger her inne. Mira. Jeg er ukens venn hos henne, og jeg er bilde av på sidelinjen hennes! Så må jo nesten linke henne og skryte litt av det :) Det er koselig, og det er Mira og bloggen hennes også!

mirah.blogg.no

Ta en titt i Miras gothiske verden :)

.................................................................................................................................................................................

Jeg ble også plukket ut som dagens blogg i dag, så koselig! Det var ei jente som anbefalte min blogg. Og bloggen hennes finner dere her http://mvw.blogg.no/1357671592_dagens_blogg_ble.html

Tenkte jeg skulle negynne med ukens venn som Mira har også, må ordne meg noe koder osv, men er ikke så lett når en er nybegynner! ;) ;)

Ps: Se innlegget under her, du får nå dine instagrambilder på små magneter for en veldig billig penge!!Bestill instagram på magneter!


Har du instagram??

Jeg datt over ei kjempe kul nettside, hvor dere kan få dine instagram bildene deres på små, søte magneter!!
Jeg har selvfølgelig bestilt meg 9 magneter. Det er ei pakke på 9 stk man kan få, når man bestiller. Da plukker du ut 9 av dine instagambilder, du vil ha på magnet.

Du "synkroniserer" bildene, og bruker bare instagram brukernavn og passord på siden, så kommer alle instagram bildene dine opp.

Magnetene kommer i posten etter allerede 7- 12 virkedager! Frakten er gratis! 

Det er heller ikke dyrt å bestille og kjøpe disse 9 magnetene. Det kostet meg 14 dollar, men jeg fikk to dollar i avslag da jeg fikk kode av en annen som hadde bestilt. Altså 12 dollar, for 9 kuuule magneter! :) Vet hva jeg skal bruke i litt gaver osv fremover, til de som har alt! 

Jeg fikk en kode jeg kunne dele ut til mine venner da jeg bestilte magnetene. Hvis dere skal bestille instagram magneter, så gjerne benytt dere av koden jeg fikk, så får dere to dollar alvslag.

 DETTE ER KODEN:    FRIENDHV81

 Klikk på adressen, og du kommer rett inn på siden stickygram.com Veldig genialt! Dette er noe jeg kommer til å bestille mere fra! Håper koden kommer til nytte for noen av dere!

Gjett om jeg gleder meg til magnetene mine kommer i posten! :)

Har du instagram?Middag med den beste!


Har vært å spist middag ute med verdens beste venn, Emilie! Hun var ikke så veldig hypp på mat, men var veldig glad for å få seg en bytur, da kunne hun jo bruke pengene sine fra tanfeen til noe!

Så det endte opp med at Emilie ville ha en puslespill bok, en bok, med puslespill på hverside i fortellingen! Og noen zhuzhu figurer.

Jeg kjøpte noen skriveblokker, så jeg kan sende brev til folk som trenger brev nå! Og masse tegneark også, kjekt å ha! 

Det er nesten litt gøy å ha med frøkna mi på shopping nå, for i klesbutikker går hun rundt å ser henne også, og sier; kom å se her mamma, den hadde vært fin på deg! Så i dag kjøpte jeg ei bukse, som Emilie syns jeg MÅTTE bare ha... Haha!

Det er utrolig mye salg i byen nå, men vet at om ei uke eller to så er det enda mere salg. Jeg var så heldig å fikk 2000 kr å kjøpe klær til meg og Emilie på salg i julegave! Gleder meg... :)

Vi spiste middag på cafeen på sjøsiden i dag, som vanlig når vi er der. Synd frøkna mi ikke har no særlig matlyst :(

Jeg gikk for hamburger tallerken, med BARE grønn salat! Ikke no annen gugge ....Jeg er sær ass ;)

Emilie er strålende fornøyd som fikk lov å få egg, eller hun kjøpte det faktisk selv, for pengene fra tannfeen! :)

Ei fornøyd frøken som skal til byen... Og hun har fått dilla på bilder, så hun måtte jo ta ett av meg også ....

Jippiiiiiii......

Så har vært en gangske slækk dag i dag, utenom byturen vår. I morgen skal Emilie i barnehagen, og jeg har en del ærend jeg må få gjort unna... 

Jeg har en pakkelapp jeg skal hente ut og, elsker pakker i posten! Lurer på hva det er, for bestilte en del før jul for penger jeg fikk i julegave :)

En av de siste bildene fra shooten min, på lørdag er en ny! 

Jeg og Emilie ønsker alle en fiiiin kveld!

Frøkna mi er i seng, jeg har tent skal vi seeee......  13 telys her! Kos <3

Hva har dere gjort i dag?Stolt av lillebror <3


Jeg har lest en blogg i dag, og lest så mye fint om min bror. Jeg satt her med tårer som trilla. Jeg er så stolt av han. Min lille lillebror!!

Vi har gjort så mye morsomt og fint her i livet, jeg passet på deg du var liten, det var deg og meg, vi kranglet og vi lo, vi var hjemme alene hver dag mens mamma og pappa var på jobb.

Vi hadde rom nede i kjelleren begge to, vegg i vegg. Hehehe, ditt var gult, og mitt var lilla. Noen ganger fikk jeg ikke ha besøk av venna mine ifred, noen ganger fikk jeg det. Du ville jo bare være med å leke jo, og det skjønner jeg jo. 

4Søskenkjærlighet <3

Da jeg var 17 år, og du var 13, så flyttet vi fra hverandre. Jeg bodde med mamman min, og Tommy bodde med pappa. Det var enkleste og beste løsningen der og da, når mamma og pappa gikk fra hverandre. 

Jeg og Tommy mistet ikke kontakten, men det det ble ikke daglig, vegg i vegg som før. Det ble annerledes, og jeg skulle ønske jeg kunne få levd noen år til hjemme med deg. Jeg skulle ønske mamma og pappa var gift enda. De skilte seg da jeg var 17 år, og det var veldig tøft for meg. Jeg tenker ofte i dag at det er synd, for mamma og pappa lurte på om de ville bli besteforeldre noen gang, at de gledet seg til "desserten"... Jeg har nå fått Emilie, men de er dessverre aldri sammen med henne samtidig. Det gjør meg ganske vondt. 

Tommy og jeg har vel sett plastposen (norsk film) sikkert hundreogørten ganger, under samme tak, og syklet masse rundt. Glemmer aldri når du var skikkelig liten Tommy, du ga sykkelen din bensin ved å dra i vaier'n til bremsene! ;) Så søtt!! 

Jeg savner tiden som liten, jeg savner å være en familie på 5. Jeg skulle ønske jeg kunne spolt tiden tilbake, så fikk jeg opplevd enda litt mere ! Vi hadde det så mye fint og gøy.

Nå er du blitt 21 år broren min, tiden går veldig fort. Husk at jeg er kjempe glad i deg, og skal alltid ta vare på minnene fra vi var små. 

Nå er du forsanger for sarpsborg suporterne, og må si jeg jeg er litt stolt når jeg ser deg på tv og youtube osv! :)

Glad i deg Tommy!!

Fant ett søtt klipp av deg på youtube, bra at folk hører på deg når du vil ha litt respons ;) ;)

 

 

 Jeg vil bli ett barn igjen!


Da sitter jeg her da, klokka er ett og jeg burde vel vært i seng. Det har vært en lang helg. Skjedd noe fint, og noe ikke fint, men sånn er det vel her i livet. Livet er ingen dans på roser.

Da jeg gikk på barneskolen hadde ingen mobil. Vi hadde hustelefon, som vi ringte til hverandre på , og spurte om den og den var hjemme. Vi syklet rundt sammen, gikk på dørene til venner uten å si ifra, syklet tre stykker på sykkelen, slukket gatelykter om natta så vaktmesteren blei gæærn, tok brannalarmen under tentamen, heiv baker'n" en lærer uti bassenget på ungdomskolen, kødda med lærerne med svamper og stifter, hoppa ut av vinduet når jeg ba de hente ett viskelær osv til meg når jeg ble sendt på kontoret.

Har mange kule opplevelser og minner fra skolen opp gjennom årene! 

Her er Ramnes barneskole. Tilbrakte 6 år her!

Og her har vi Revetal ungdomskole, som jeg "tilhørte" i 3 år!

 

Det var gøy å være barn. Det var gøy å kunne gjøre hva man vil, klærne var ferdig bretta om morgenen, maten sto klar og sekken var ferdig pakket. Da jeg kom hjem var den skikkeli digg middag, "gjøre lekser" også var det å spørre pirat taxi mamma eller pappa. De hentet og leverte akkurat når jeg ba om. Var jeg litt lengre unna enn de trodde, kom de fordi.

Jeg hadde besøk, vi fikk lov å gjøre det meste(innenfor rimelighetens grenser såklart). Jeg husker jeg hadde besøk av bestevenninna mi en gang, og vi la noe svære greier midt i veien for å se hva bilene gjorde. Men plutselig kom onkel politi, og vi løp alt vi kunne. Pappa lå inne på sofaen og tok middagshvilen sin, og vi gjemte oss i båten hans som sto bak i hagen til opppussing. Onkel reiste og vi skulle hoppa ut... MEN, jakka mi hang fast, og der blei jeg hengende å dingle i lufta, hehehe, glemmer aldri den dagen der. 

Vi koste oss masse på båtturer hver eneste sommer siden vi hadde båt. Vi bodde på øya hele sommerferien, hvert år. har veldig mye gode, fine minner fra det!


Dette er blubba båten vi hadde, den bakerste, Jeg sitter i midten på taket der, sammen med brødrene mine. Mamma og pappa bak, og mine kjære besteforeldre i tuppervarebåten sin hehe ;) ;)Pappa var ikke noe for plastbåter ;)

Jeg husker så godt tarzan huska vår og. Den var helt rå!! Pappa knøyt et tau laaaangt oppi ett tre, og når vi tok bånn gass da, så kom vi så langt som over garasjetaket, men det gladt å snu seg på veien, ellers fikk en veeeeldig vondt i ryggen i det man traff treet! Hehehe! :) 

Jeg husker også jeg syklet på statoil å kjøpte is til 3 kroner ganske ofte på sommerne, sånn mr freeze is. Det var en skikkelig slager. Jeg fikk også mellom 20 og 30 kr å kjøpe lørdagsgodt for. og jeg fikk ganske mye den gang for de pengene, å jeg gledet meg til hver lørdag. endelig godis! Husker jeg tenkte noen ganger og, at når jeg blir voksen, og har min egen lommebok, så skal jeg kjøpe goderi hver eneste dag! hehe, men jeg gjør jo ikke det den dag i dag... Det er sikkert bare sånn unger tenker. 


Meg og storebror på (sikkert) en lørdagskveld. Jeg har alltid ELSKET cola ass!

Jeg husker fra jeg var sinna på mamma og pappa noen ganger da jeg var liten. Da lurte jeg på om jeg skulle lage en boks, å putte lapper i om ting jeg ikke likte de gjorde med meg, eller sa til meg. Også skulle jeg ta vare på den til jeg fikk egne unger. Angrer på at jeg ikke gjorde det, for hadde jo vært litt morsomt å sett på den dag i dag.

Var det mamma og pappa som var teite, eller var det jeg som var teit? Haha!! Var nok meg! ;)Linda 3 år! 

Nå er jeg blitt 25 allerede. Gud som tiden flyr! 

Måtte bare skrable fra meg litt før jeg finner senga. 

God natt alle der ute :)Lykke


Jeg ble litt inspirert av en annen blogg her inne. Om lykke. Hva er egentlig lykke?
Er lykken å ha masse penger, eller er lykken å ha det bra? Lykke for mange  veldig forskjellige ting. Noen blir lykkelige av penger sier de. Men det tror ikke jeg. De blir lykkelige fordi de føler inni seg at de kan kjøpe hva de vil. men det er ingen lykke. Det er en god følelse bare. 

Er lykken å få barn? Der svarer jeg ja. For det er en slags lykke for meg, jeg har fått til noe fint her i livet, jeg kan se datteren min mestre ting, utvikle seg, få venner og snart bli en voksen dame. Og det, takket være meg. Det er lykke for meg. men jeg har flere ting jeg vil kalle lykke og. Men lykke for meg er ikke penger. Det er livs kvaliteter.

Når jeg ser noen jeg er glad i som har det veldig bra, så blir jeg glad. Det er lykke for meg.

Hvis noen i familien min opplever noe flott, det er lykke for meg.

Når jeg henter datteren min i barnehagen og jeg får skryt og klemmer av de ansatte, det er lykke for meg.

Når datteren min mestrer noe, og er stolt av seg selv, det er lykke for meg.

Når jeg har håpet og håpet på en ting, som endelig skjer, det er lykke for meg.

Når noen overrasker meg, helt ut av det blå, det er lykke for meg.

Når det er varmt, og jeg kan sole meg på stranda, det er lykke for meg!

Lykke er så mange ting, mange har forskjellige meninger om lykke. Jeg sier ikke at jeg ikke vil bli millionær, men jeg tror ikke jeg blir lykkelig om jeg hadde blitt millionær. Lykke for meg, kort og godt, er at alle skal ha det bra rundt meg, da blir jeg og glad.

Og den aller største lykken her i livet: min kjære datter <3

 

Dette er toppen av lykke!!

 

Hva er lykke for dere? 

Jeg vil forresten beklage for at jeg ikke ha svart noen i innboksen her, har ikke skjønt helt den før nå jeg. Og skal svare dere nå ;) ;)Rolig lørdag!


Lørdagen er her allerede. Syns denne helgen her har gått forferdelig fort. Søndag i morgen allerede. I dag har vi bare vært hjemme å kost oss masse, også skulle vi egentlig på overnatting hos min mor, men vi tar overnattingen her hjemme istedet. 

Emilie min er blitt så flink her hjemme. istad når jeg ryddet litt rundt her, så hadde hun hentet alt tøyet i vaskemaskin, og lagt foran tørkestativet, klart til meg. Søta! Flink Emilie! Tøyet var ikke vasket enda, men det hadde jeg ikke samvittghet til å si når hun var såå flink! Ikke alle som er så heldig å ha så flink frøken i hus. Veldig stolt av henne :)

Blidfisen min på kjøretur.

Jentene mine, fryktelig glad i disse to <3

Det kom en gjemt angrybird til meg istad! WÆÆÆ! ;) ;)

Haha, vi gjør oss til! Dagen er hva man gjør ut av den selv, rett og slett!

I kveld skal jeg bare slappe av med mamman min, se på tv, spise potetsticks og cashew nøtter! Cola'n er selvfølgelig handla inn også. jeg må seriøst slutte å drikke så mye cola! Hehe! Får se om det er no bra film på tv i dag da. 

Skriver ordtaket jeg tenkte ut istad her også, som på facebook: Ikke tenk på det som har skjedd, tenk på det som skjer! 

Har dere hatt en fin helg? 

-Linda

 

 30 dagers challenge, dag 10!


ROMMET MITT! Nå har jo jeg egen leilighet, så slenger ut ett bilde jeg tok av stua mi her da jeg hadde flyttet inn. Har noen nye ting osv nå :)

Her bor altså vi! Fineste leiligheten vi har hatt noen gang. Med utsikt helt over til Moss, mot bastøya og bastø fergene! Så her har vi tenkt til å bli...:)It's hard....


Ta vare på hverandre, mens vi har hverandre. Ingen vet hva morgendagen bringer. 

I morgen er den neste dagen i resten av ditt liv, hva du gjør ut av den, er opp til deg selv.......!!!

Husk det alle!Astrid Lindgren på høyt nivå!


Har vært så heldig å har hatt middagsbesøk, og vaffelbesøk av pappan min og Torunn i dag. Veldig koselig som vanlig, og Emilie koste seg veldig med oss rundt seg.

Frøkna mi la seg før de dro, men hun er visst våken enda. Fikk nemlig se Emil i lønneberget i kveld på tv'en sin, og den går visst enda... Trodde ikke Emil varte så lenge, hehe, Emil og grisungen! Astrid Lindgren dør aldri ut, hun er og blir genial. Har fått dilla på alle filmene vi har sett hittil, så tusen takk pappa, for flott gave til Emilie til jul i år. En DVD samling med 24(!) dvd'r :)

 

Gjett om vi har noe å kose oss med fremover a? 

 

Anbefaler denne på sterkeste for alle barn! Vet ikk eprisen på denne da hun fikk den i gave, men absolutt verdt pengene uansett.

Disse filmene får du:

 

KULT! :)

Jeg lurer foresten på å farge håret mørkt igjen, ikke lyst lenger.. Men skal på en fotoshoot til helgen, så er veldig usikker. Hva syns dere? 

 

Eller skal jeg beholde det litt lyst? Dette bildet er såklart 100 ganger bedre enn det andre, men det er vel alle fotograf bilder! ;)

.........................................................................................................................................................................................................................................

I kveld har jeg hatt ett lite besøk av en kompis, fiksa med bildene mine på den nye harddisken min, og hørt på MTV. Nå skal jeg bare slappe av videre, og utforske den nye pcen min! Det er alltid gøy ! :D

Vil også si at jeg har trekt vinner av konken min hvor jeg ble sponset av 4play4you.com, og vinneren av løsvippene ble Victoria! Gratulerer med dagen, og til deg :)

Ha en fin kveld alle andre der ute :) Det skal jeg!

-

 Michelle <3


I alle år, da jeg var yngre, ønsket jeg meg en jente. En jente som skulle hete Michelle.

Jeg ble gravid for første gang da jeg var 18 år, og tenkte at det var lille Michelle som lå i magen. Men da jeg fødte ett barn som 20 åring var det faktisk ei jente! Som nå heter Emilie. jeg ville ha Michelle, men av personlige grunner som jeg ikke vil si her, så ble det ikke det navnet.

Men i dag angrer jeg, selv om hun er lille Emilie for meg. Men før hun begynner på skolen har jeg bestemt meg for en ting, hun skal få navnet jeg elsker..... MICHELLE. Emilie Michelle :)

 

Har elsket navnet Michelle siden jeg var liten. Det er så pent!

Og jeg digget under samme tak, hvor søstrene spilte lille Michelle! :)

Så da kan Emilie velge når hun blir større og, om hun vil kalles Emilie, eller Michelle, eller Emilie Michelle :) 

Kommer i kveld med resultatet av konken min :)CAN'T


-LindaSommer!!


Emilie er levert i barnehagen, jeg er på vei inn i dusjen, før ett møte. Hadde en skikkelig blidfis jeg leverte i barnehagen i dag. Det er så deilig å levere superblide barn, det gjør dagen min kjempe bra :)

Emilie våknet sent som vanlig i dag. Nå som det er så mørkt ute på morgenen så kan hun noen ganger sove helt til halv ni!! Så i dag våknet hun klokka åtte. Ikke verst det, fått meg masse, god søvn i natt !

Og jeg er sååå spent om dagen, da skjer det, eller så skjer det ikke. Hva, er hemmelig enda, men jeg skal på en liten utflukt ;)

.................................................................................................................................................................................................................................................

Sitter her å fryser, er kald på tærna, er alltid kald på tærna. I går tok jeg med meg dyna og la meg på varmekablene på badet, og der sovna jeg som en stein. Hehehe! Jeg trenger varme!!

Jeg savner sommeren, jeg savner den så inderlig mye... Sola sto opp istad, og jeg drømte om sommeren. Alt er så mye bedre da. Trenger ikke dra på seg en haug med klær, ikke bli våt uten å aldri tørke, ikke fryse, ikke tryne, ikke måke. Sommeren er best altså...

Ryddet i skapet i går, og har ikke tenkt å ta vekk sommertøyet engang. Jeg vil det skal bli sommer nå!!

Borrehaugene. Bildet er tatt i fjor sommer.

Borrestranda i fjor sommer..

Sommer og soooool!

Må sommeren 2013 bli bedre enn noen gang... Ja, jeg er optimist i begynnelsen av Januar :) 

Ha en fiiin dag! :)YES! endeliiiig!


Har endelig fått meg en ny data, takket være en kompis! :) Endelig..... Jeg takler ikke være uten data, og er jo kommer så godt i gang med bloggingen min, så må jo fortsette! :) 

Håper alle har hatt en bra nyttårsaften og alt det her, det har jeg!

Det har skjedd ganske mye de siste dagene egentlig.. Gir dere noen bilder jeg, så får dere noen innblikk av hva som er skjedd! Så skal jeg starte opp med bloggingen min igjen i morgen, ordentlig! ;)

Cafebesøk med Nono :)

Vi klarte ikke dy oss heller, måtte mose pepperkakehuset!!

Nam! :D

Blidfisen min og meg, ute på tur..

Litt av min nyttårsaften, de andre bildene blei surrete ;)

Emilie feiret med farmor og farmor, og var kjeeeempe klar for "frimerkeri" hihi! Søta!!

Jeg har testa noen runder bingo i det siste, og hvorfor ikke, moro a ;) ;) Høhøø!!

Ingen nyttårsløfter her, hva med dere?? 

Håper jeg ser dere igjen i morgen, ha en finfin natt alle, og GODT NYTT ÅR! :D

 

-Linda


 

 Død data :(


Har ikke pc lenger, da min badet i går :( Så frem til jeg har fått meg en ny en så blir det ikke noe blogging på meg :( Håper vi sees snart alle! Håper alle har hatt en fin nyttårsaften, og ønsker alle ett godt nytt år! Tilbake før dere vet ordet av det ;) ;)

 -Linda
25, Horten

Linda- Alenemor til Emilie 5 år. Bestevenner for alltid <3KategorierArkivAnnonserhits