Fototur med mitt nye kamera!


I dag tar jeg med kameraet mitt og blir med familyen på tur. Vi skal gå tur med en hund, jeg tenkte å prøve å ta noen bilder osv. Deilig bare det å komme seg litt ut når man er handikappa. Men i dag er det bare 17 dager til gipsen skal av assa. Kanskje dumt å telle ned dager, vil kanskje føles som enda lengre tid da, men jeg må bare, for er så møkkalei nå.

Morgen medisin tatt, mine blodfortynnende tabletter og betakaroten seff ;) 

Emilie er med mamma'n min i dag å koser seg, så tenkte jeg skulle sove litt lenge for en gangs skyld, men det er noe rart med å ha barnefri. Jeg var LYS våken klokka NI jo... Æsj. Så her har jeg satt meg til med pledd over meg, skrudd opp varmen litt i stua og skal straks hoppe i dusjen. Eller hoppe og hoppe. Tar jo sin tid bare det å dusje med gips. MEN, LINDA, det er faktisk bare 17 dager igjen! :P 

Jeg vet ikke om jeg har vist frem det nye kameraet mitt heller. Det jeg skal ha med på tur i dag. Hehe. Er kjempe fornøyd med det. Det har alle innstillinger jeg trenger. Veldig enkel og kjekk zoom er det på det også!

Sjekk her a dere!! Gjett om jeg koser meg med det!

Så håper jeg får noen bine bilder i dag!

Hva skal dere i dag?

-Linda Michelle

 Tikk takk, tiden går....


Nå syns jeg tiden går litt fortere, og det er ikke såå kjempe lenge til gipsen skal av. Hurra for det. 

Har bare sett på filmer og rydda mens Emilie har vært på skolen i dag jeg da. Ikke stort å gjøre med brekt bein.....

BLOGGEN VIL IKE LASTE OPP BILDER IGJEN!!

FLERE SOM SLITER MED DETTA?? AAAARG!!!!Ferie!


Det ble 4 dager på sørlandet på Emilie, mamma og meg. Det var kos.

Vi hadde forskjellig hytte hver natt, og første kvelden fikk vi ett bryggerhus som var bygd om til hytte inni liksom. Så jeg og Emilie lå på hemsen, mens mamma lå nede. Veldig koselig :)

Neste natt lå vi i Kristiansand, på en koselig campingplass, fikk en ålreit hytte der og vi var klare for dyre parken dagen etter.... Men... Det pøsregna. Og det er jo lite trivelig å gå i dyreparken med øs pøs regnvær. Så vi bestemte oss for å bli en natt til, for værmeldingen viste bedre vær neste dag. Og jammen ble det fint vær. Eller. Det var overskya og helt ok temperatur, perfekt dyreparkvær. 

Så vi kom oss inn til dyreparken da, og ja, vi gjorde så masse...  Etter dyre parken stengte hadde de show man kunne betale seg inn for å se, og vi valgte og gjøre det. Og det var kjempe bra. Herligland het det. Og Kristian And vant bombehopp konkurannsen :) Hehe. Komplisert, men kjempe bra show!

Sender ut ett bilde dryss så kan dere få innblikk av den koselige turen vår :)

Her var ett lite utdrag fra turen vår. Vi fikk ikke hilst på kaptein sabeltann, men fikk sett langemann og alle i kardemommmeby. 

Emilie storkoste seg veldig. 

Og i dag har hun overnattingsbesøk, så de har fått lov å være litt lengre oppe, spise sen kveldsmat på kjøkkenet og la seg med film. Hehe. Koselig med overnatting da :)

Vi har vært på stranda i dag, og det var deilig til å begynne med, men så kom den sure vinden... Br.. Men håper på godvær i morgen, så skal jegta med jentene ned i strandparken å bade :) ....

... Eller iallefall være på stranda.

Håper alle har det bra. 

Skal dere på noe ferie i år? :)

-Linda Michelle

 

 Hils på våre nye midlertidige familiemedlemmer!


Ja vi har fått nye midlertidige familiemedlemmer.

Vi passer på en pusemor med navn Vesla. Hun har 5 små kattunger som er 8 dager i dag. De er såå nydelige. 4 jenter og en gutt.

Emilie syns jo selvfølgelig det er superstas ho også. Og er så forsiktig og snill med dem.

Hun er blitt veldig opphengt i den ene som skiller seg helt ut fra de andre og er en mørk gutt. I går kom hun bort til meg å sa: "Han svarte gutten vettu mamma, han heter Martin"

Åja, jaja, da skal han få lov å hete Martin mens han bor her da :)

Se så søt Martin er der han ligger mellom søstrene sine da :)

Denne slangt jeg jo ut sidelengs i går. Men her er den ene jente. Såå nydelig atte!

Ene pusejenta som ligger å sove litt mens de andre forsyner seg med mat :)

Her har vi de søte små sammen. Tiden med kattunger går fort, så får nyte det mens de enda er kjempe opptatt av pupp og ikke gardiner ;) Hihi. Men dette skal bli morsomt :)

.....................................................................................................................................................................

Ellers har jeg vært kjempe dårlig på å blogge i det siste. Det har egentlig skjedd ganske mye. Men jeg er nok i gang igjen snart :)

-Linda
25, Horten

Linda- Alenemor til Emilie 5 år. Bestevenner for alltid <3KategorierArkivAnnonserhits