Vår jul og min nye KAFFEMASKIN!


Vi hadde en vellykket jul i år også. Emilie var blid og pent pynta hele dagen og gikk bare å venta og venta til julkvelden skulle begynne.

Vi så mikkes jul, askepott og masse koselig på tv for å få tiden til å gå.

Endelig kom kvelden og Emilie spiste seg god og mett, og det gjorde jeg og alle de andre også. Veldig hyggelig selskap i år. Vi feiret hjemme hos meg, så var ett LASS med pakker her, haha! :)

Vi spiste ribbe, farsekaker, sossisser, potet, saus og surkål osv.... Deilig middag :) Pappa var kokken i år! 


Altså, ja det var rimelig fullt med pakker. Og jeg fikk MANGE i år Nesten synd det ikke ble noe bilde av meg og alle pakkene, for det var jo ett svært lass. haha, jeg har tydligvis vært snill i år :)

Blid julejente som venter på kvelden som skal komme.... :)

Julenissen kom i år også! Jippi! Emilie syns julenissen ligna litt på pappan sin, så tror dette blir siste året julenissen har vært her, haha! :)

Emilie er kul da, ho sa etter nissen hadde dratt : "duh, mamma, jeg gav nissen en kos jeg, en nisse med maske og skjegg!!" Også flira ho litt. Haha!! 

Emilie deler ut for nissen. Hehe

Og når nissen har dratt er det endelig gaveåpning!! :) Emilie blei sååå glad for ponnyslottet, ho har ønska seg det og greier, så det var stas for ho :)

Emilie fikk kjempe masse annet fint og, men orker rett og slett ikke skrive opp alt vi fikk her jeg. Men kan si som så at Emilie fikk splitter ny flatskjerm til det nye rommet sitt ...

......................................................................................................................................................................................

Jeg selv er fan av den nye kaffmaskinen min. Jeg har ønska meg det siden i sommer. En sånn man kan lage kakao i. Og det fikk jeg!!!

Så i går drakk jeg to kopper, i dag har jeg drukket tre. Hehe, Jeg tror det blir en del kakao på meg fremover, og det er kjekt når jeg får gjester som drikker kaffe osv, bare å drikke på knappen. Genial oppfinnelse!

Olala!!

Og egentlig hadde jeg enda flere bilder å legge ut, men så begynner nettet å tulle igjen, så orker ikke knote mere ...... 

Har dere hatt en fin julaften? 

-Linda

 Julaften 2012


Da var julenaften 2012 over. Her har det vært full fart siden jeg våknet til morgen i dag. Emilie har vært hos farmor og farfar, mens jeg har vært på Grand Hotel i Oslo å kosa meg og gjorde meg ferdig med julegaver der i går, lillejulaften. Jeg vil lage ett eget innlegg om hotell turen min, og vise bilder derfra. Men får ta dagen i dag først..

Jeg våknet av at tlf min ringte kl 11.00, det var pappa. Han var på vei allerede. jeg hadde jo barnefri, og hadde stått å pakka julegaver og gjort alt klart til Emilie kom hjem helt til halv 4 i natt :P Så ikke rart jeg sov helt til elleve. 

Snuppeluppa mi kom hjem rundt 1-2 tiden og d var det mere liv i huset med en gang. Jeg feiret jul med Emilie, pappa'n min, min lillebror Tommy, og kæresten hans, Ingvild :) Var veldig koselig. 

Pappa og jeg ordna mat (pappa var best, hehe) og " de yngre" koste seg bare :)
Middagen ble vellykket, alle ble mette og fornøyde. Til dessert hadde vi krumkaker med krem inni. Det var faktisk kjempe godt. 

Og gjett hvem som kom til oss a? JULENISSEN!! 


Emilie venter spent..


Emilie var stolt når nissen kom ! Prata med han, og var helt med :)

Så stolt jente a! 


Emilie fikk Astrid Lindgrens samling på 23 dvder!!


Min bror Tommy, og kjæresten hans, Ingvild.


Esken er ofte morsom den og ;)Hehehe, en av pakkene mine ! :)


Om jeg har vært snill i år ja? Såklart!! Ser dere ikke det? 

Hehe! 

Emilie er den som fikk mest gaver da. Det er så mye at jeg har ikke styr på nesten enda hva alt hun har fått er, men hun la seg veldig blid og fornøyd i dag, med karlson på taket på dvd spilleren sin, og var fornøyd med alle pakkene sine. Hun mente selv hun hadde vært kjempe snill siden hun fikk så mye gaver. Og selvfølgelig har henne det! :)

Veldig koselig dag! Håper alle andre har kost seg med noen de er glad i. 

Ha en fin jul videre alle :)Luciajenta mi!


Emilie har gått i luciatog i barnehagen i dag. Og siden hun, og ei annen jente er de største jentene i barnehagen, skulle de gå foran med luciakronen med lys på hodet. Hun var såå flink!

Da hun kom ut, og alle sang, kikket hun bort på meg og tok tommelen opp i været. Hihi. Søta :) Så det var stas, med besteforeldre som tilskuere og greier.

Når de hadde gått en runde, sang de noen sanger for oss. Veldig flinke alle de små barna..

Det ble servert gløgg og lussekatter, og Emilie storkosa seg med så mange kjente i barnehagen hennes. 


 Emilie og jeg på badet, steller oss klare til lucia! 

 


Jeg var såååå stolt jeg! Hun sang, og gikk så fint rundt der, helt foran.... Rørende  <3

 

 


Her er luciajenta mi! Storfornøyd, akkurat som mora si :)

I kveld har vi "montert" pepperkakehuset. Men det må størkne helt før vi tør gå løs på å pynte det, så det avtalte jeg og Emilie å gjøre på søndag når hun kommer hjem fra farmor og farfar!

I morgen skal jeg på langtur med ei søøøt venninne! Gleder meg veldig! :)

 

Hva skal dere i helgen? :)

Ha en fin kveld! Klatremus og de andre dyrene i hakkebakkeskogen!


Har vært på teater med snuppa mi og mamma'n min i dg. Det var skikkelig koselig. Har blitt tradisjon hvert år i juletider det nå. Da går vi på teater. For meg er det like gøy å se teater, som å se bort på Emilie av og til, og se at hun digger det, smiler og synger med. Det gleder ett mammahjerte :)

Hun visste til og med når forestillingen var over. Hun kan fortellingen i hodet :) Klatremus og vennen hans er populært her i hus. Thorbjørn Egner har skrevet og laget såå mye bra opp igjennom. Så en stor takk til han! :) 

Jeg fikk tatt noen bilder under forestillingen da: )

Blid frøken med godis, som gleder seg til teater! :)

Emilie var strålende fornøyd i dag, og sovnet som en stein i senga mi når vi kom hjem i kveld! Vellykket teatertur med snuppa mi!

Gleder meg til neste år, da skal vi på teater igjen! Vi har maaaange fine år foren oss vi snuppa mi! 

Har dere vært på noe teater i år? 

Og kan noen veilede meg i å lage en videoblogg? 

Ps: Ikke glem konkurransen min litt lenger ned på bloggen. Vinneren trekkes fredag. 

Ha en fin natt alle :)Rampenissen!


Nå har jeg nettopp satt meg rolig ned i sofaen hjemme, Emilie er levert i barnehagen. Blid som ei sol!....  

Vi har åpna kalender og kosa masse med Tiara på morgenen i dag, gleder meg til å hente frøkna mi etterpå igjen jeg :)


Hun har fortalt meg mye om rampenissen i dag ... Rampenissen bor nemlig på loftet i barnehagen. Og han gir barna rare beskjeder. Han bodde der i fjor og. Barnehagen har en "postkasse" som rampenissen legger post i av og til, hvor han ber barna og de voksne om å gjøre rare ting.. Av og til bare gjør han det selv, så ungene blir overasket noen ganger. 

I går måtte alle i barnehagen gå med skoene på feil ben, men det var ikke lenge de orket det alle sammen.. Dagen før der hadde han puttet pepperkaker i brødet dems..

Emilie har også fortalt meg at rampenissen ba dem alle om å sitte under bordet og spise, og en gang fikk de sjokolademelk istedetfor melk fra kartongen! Rampenissen hadde vært der igjen! Han rampenissen assa, sier Emilie!

Men ingen vet hvordan rampenissen ser ut. Han bor på loftet og leverer beskjeder og gjør ting når barna ikke ser det. Jeg har sett hullet i taket som han bor i da ;)

Lurer på om rampenissen finner på noe tull med barna i dag jeg! :) Så gøy for dem!! 

Jeg er veldig fornøyd med barnehagen Emilie går i. De finner på så mye fint, og er utrolig flott personal!

 

                                                                         .....................................                    

Ha en fin dag alle! :)                
25, Horten

Linda- Alenemor til Emilie 5 år. Bestevenner for alltid <3KategorierArkivAnnonserhits