Snart er leiligheten komplett!


Det har tatt meg 5 år nå. 5 år å bygge meg opp fra ei seng og en vaskemaskin, til alt jeg har i dag.

Da jeg flyttet for meg selv for første gang var det veldig rart. Jeg hadde jo bodd sammen med pappa'n til Emilie i noen år, men da det ble slutt mellom meg og han måtte jeg jo finne meg noe nytt, og da fikk jeg røska med meg vaskemaskin som var rimelig ny, og senga. Pluss klærne mine og Emilies, og det hun trengte selvfølgelig. 

Men i dag har jeg enda en ny seng, Emilie har rommet komplett med alt hun trenger, jeg har rommet mitt komplett med alt jeg trenger. I stua har jeg fått kommode, expediter og bare nye ting. Det eneste som ikke er kjøpt nytt er stuebord, sofa og spisebord tror jeg. Er ganske deilig når man føler alt er blitt komplett.

Til jul fikk jeg ei kjempe fin ramme av pappa til å henge 12 forskjellige bilder i. Den skulle jeg ha på langveggen min som har mangla noe, og langveggen min fikk i dag en ny kommodekurvsak!

(Ja, jeg har så mye klær at jeg må bruke stua til noe av det, hahaha ) 

Her er den nye kommoden min og ramma som henger over ser neeeesten sånn som det her ut : 

Bare mye finere!! 

Og oppå kommoden skal vi ha det store akvariumet vårt. Det blir skikkelig nice!

Her er stua vår. Syns vi har det ganske så hyggelig her jeg :) 

Aller best av alt..... Jeg har balkong, og havutsikt!!! :) 

.................................................................................................................................................................................

Pappa og jeg er like glad i å skru sammen møbler begge to, men siden han påsto han var bedre enn meg og at jeg skulle ta meg av kurvtrekka så gjorde jeg det :)

Flinke pappan min! :) Tusen takk for hjelpa i dag. Flinke vi, hehe :)

Emilie spiller på mobilen sin etter skolen. Synd jeg ikke fikk tatt bilde av ho med klærne sine i dag. Skikkelig fin var a, i Hello Kitty settet sitt.

Kjempe stolt frøken på morgen i dag, som til og med måtte bytte øredobber, de røde ho hadde var mest til jul sa ho. Haha. Søta mi!! :)

.....................................................................................................................................

Nå er det snart kvelden her, er bare kjedelig og dritt å sitte her å se i en vegg resten av kvelden, og Emilie sover jo....

God natt. 

-Linda

 

http://emilieprincess.blogg.no/1389067679_en_himmel_full_av_stj.html


Ååååååå..... SÅ lei!


Har nettopp lata som jeg ikke har brekt bein jeg ass, så reint og fint det er her nå har det ikke vært siden pappa var hushjelp her tror jeg....

Kjøkkenet er tatt, stua er tatt, rommet til Emilie er strøkent, sengene er skifta på, rommet mitt er rydda, badet er strøkent, klær er bretta og lagt bort og hengt opp, oppvaskmaskin og vaskemaskin har vært i gang og nå skal frøkna som har vært i bursdag i dag skal dusjes før det er natta ....
......... på både meg og ho.... 

Hiv o hoi, dette det tok på for en handikappa kropp... Gleder meg til 
å bli husmor uten slit jeg... !!! Natta!!

Eller... førjeg sier natta... Jeg fikk gratis pizza av Peppes pizza i Horten i går. Var så sulten, så ringte å bestilte meg en pizza. Men det er ikke lett å hente en pizza opp i annen etasje, så mannen var snill å la pizzaen på bordet mitt. Vi slo av en liten prat før han dro og ønsket meg god bedring. Litt etter det, tikket denne meldingen inn!


Så da blir det pizzadate med noen en dag snart! Snakk om service og så snill mann a :) Var sjefen selv, hehe!

.... nå... Natta!! :DSpørrerunde!


Som mange av dere har her inne, tenkte jeg for en gangs skyld å ha det samme.. En spørrerunde.. Her kan dere spørre meg om hva dere vil, og jeg skjal prøve å svare så godt jeg kan ! :)

Fyr løs! Det er ikke rotete så lenge alt har en oppbevaringsplass!


Nettopp satt meg ned for første gang i dag. Har vært på ett møte i dag, som gikk veldig bra faktisk. Tommel opp for det. Også da jeg kom hjem var det noe som datt over meg... jeg har litt støv på hjernen innimellom, så jeg begynte i den ene enden, og er nå ferdig. Det er ryddig og rent her nå. Deilig. Tok meg en kald dusj etter vaskerushet mitt, og den var like deilig. 

Har ikke giddet rett og slett å rydde i helgen, siden Emilie har vært ei natt borte, og jeg har vært ute å farta selv, men det er faktisk mere jobb å rydde noen ganger enn å vaske. Jeg har sagt til folk jeg, som over skriften sier; Det er ikke rotete så lenge alt har en oppbevaringsplass.Og det er faktisk sant. Det blir jo rotete når ting ligger å flyter rundt, og ikke hører hjemme noen sted. Så her har det aller meste en oppbevaringsplass, alt fra hårstikker, tusjer, ark, klistremerker. Det meste har en egen plass her.

Jeg har sånne kjekke expediter fra Ikea og, med "kasser" i. Veldig kjekke til alt fra leker til laken :) Jeg har en slik i stua, en i gangen, og en mindre på Emilie sitt rom. Veldig kjekke! Med kasser og bokser til papirer osv ..

Er dere rotehuer, eller har dere støv på hjernen?

Så nå skal jeg lage meg egg og bacon med god samvittighet, og legge meg på sofaen å se på tv bare, før jeg må snike innom noen blogger :P

-LindaSynd, og rart...Er dessverre mange tøyter der ute.. Welcome to 2013.. Tror 50 tallet var ei bra tid!


Drøm søte drømmer!


Det skal nemlig jeg nå! 

Vært en spess dag. Skjedd så utrolig myye på EN dag. 
Så nå kobler jeg ut hjernen i senga, natta alle!Rosa drømmerom...


Jeg er veldig glad i fargen rosa. Jeg kunne aldri hatt rosa stue, selv om mye her er rosa, men rosa soverom, det hadde vært no, eller iallefall med mest rosa.

Har sittet å tittet litt på nett å funnet masse fine bilder, og inspirasjon! Nå skal jeg gjøre noe kult med soverommet mitt, vet bare ikke helt hva og hvordan enda. Det er jo litt viktig at det er koselig på soverommet også. Så lurte på om jeg skulle dra med på med noe rosa, kanskje lys lilla, som jeg også syns er veldig pent... 

Men fant iallefall masse kule bilder, og de som har ordnet disse rommene, er virkelig flinke!! Jeg skal mikse meg ett liiiike fint, bare enda mere Linda. Hehe!! :D

Fant mye inspirasjon til Emilies soverom og, selv om det i og for seg er kjempe koselig der, men skal gjøre litt ekstra der nå :)

Jeg fant mye, mye mere fint, og ble veldig inspirert. Emilie og jeg skal få kulere soverom nå!

.................................................................................................................................................................................

Fant også en drømmeseng jeg kunne tenkt meg.... Og mye andre kule "rosa" rom..

Det siste rommet må jo være drømmerommet, drømmerommet jeg aldri får; Haha!Nei, nå er det på tide å drømme seg vekk i rosa soverom, og drømme meg inn i min egen seng, selv om det er nokså koselig der også, Emilie ligger jo der å sover nå venter på meg, i tillegg <3Natta, alle der ute! :)


25, Horten

Linda- Alenemor til Emilie 5 år. Bestevenner for alltid <3KategorierArkivAnnonserhits