Emilie har fått seng oppi taket!


Jeg har grublet og grublet over hva jeg skal kjøpe til Emilie til bursdagen som er i november. Jeg fikk se en råkul seng med skrivebord nede og seng over. Tenkte at en slik ville jeg kjøpe til Emilie! Ikke bare leker og klær hele tiden. Så jeg jakta skikkelig for å finne riktig seng. Endelig fant jeg en på finn.no og jeg reiste for å hente den, klar til å ha for å sette opp på dagen hennes. 

Men den var altså for stor til å lagres noe sted. Så jeg måtte si til Emilie at hun egentlig skulle få den i bursdagsgave, men ville få den litt før. Og det var heeeelt greit for ho!

Emilie DIGGER den nye senga si. Har ommøblert på rommet hennes så hun kan ligge i køya si å se tv, har skrivepult under, og det er mere "storjenterom" ! Skal knipse noen bilder senere, men her ser dere altså den blide, gode Emilie oppi taket :)Emilie strålende blid før leggetid :)

Har ungene deres køye med skrivebord under? 

-Linda Michelle

 Michael kors klokke!


Jeg er sååå glad i dag! :) 

Kjæresten min hadde kjøpt en gave til meg. Alltid kos å få gaver. Og gjett hva? 

Det var en Michael Kors klokke !! :) 

Bedre kjæreste skal man lete lenge etter! <3 

Se så fiiiin ! <3

Verdens fineste, kjekkeste, omsorgsfulle og snilleste kjæreste og stefar! :)Takk for at du er MIN! <3

ELSKER DEG!

Gleder meg til å dele livet mitt med DEG! :D <3 <3

 

 

#Michaelkors #Michaelkorsklokke #Michaelkorsur #kjæreste #Michaelkorsgull #datter #kjærlighet

 Jeg har fått meg ny bil :)


Er kjempe fornøyd, har nemlig fått meg bil! :) Endelig var det min tur liksom! Jeg er kjempe fornøyd, til tross for at jeg ville ha en A3, så ble det en A4.... :D Den er blå/grå. Av og til kan den se lilla/grå ut og. Så ikke den typiske kjedelige sølvfargen de fleste biler har heller! 

Fresh sak synes jeg! Ikke verst til å være førstegangsbil ;) Så vi to holder på å bli godt kjent med hverandre om dagen, haha! Til sommeren skal jeg freshe den opp enda litt til. Moro! :D 

Ellers er det jobbing og masse annet. Livet blir helt annerledes med bil, man har liksom muligheten til så mye mere, og er sååå deilig å slippe å sitte hjemme å planlegge alt mulig med buss osv..

Frøken blidfis og jeg slår ihjel en halvtime i bilen før det var spillkveld for klassen hennes på SFObasen. Vi skulle ha med UNO, men fant ut at vi hadde to kortstokker visst, så ble sittende å sortere litt mens vi kjeda oss i bilen .... Men Emilie koste seg masse på spillkvelden! :)

(Emilie har mista enda en tann!)

Hehe, Emilie ser ikke blid ut, men er dypt konsa og sorterer kort i passasjersetet (noe som seff var stas å sitte foran mens vi venta) 

Så nå tenkte jeg å ta kvelden for meg selv her. Deeeeeilig. Jobb igjen i morgen! Jeg koser meg masse i den nye jobben egentlig. Det er liksom så mye rart å gjøre, bare 1 kjedelig ting hele tiden som det ofte er på de fleste jobber. Så får se hva det blir ut av meg når jeg blir "stor". Haha :) !! 

Ha en fin kveld alle. 

Åssen er gradene hos dere? 

-Linda Michelle :)

#Vestfoldauto #Audia4 #Barn #katt #katter #kattesuss #UNO #unokortspill #datter #blidfis #spillkveld #KarljohansvernEndelig litt shopping!


Har ikke blitt så mye shopping på meg i det siste, utenom på nett og ting til rommene til Emilie og meg når vi bytta osv Så i dag tok vi en handletur på sparket. Skikkelig digg. Emilie har spart opp masse penger i ukelønner da, så ho tok med seg pengepungen sin ho også.

Emilie kjøpte seg en sånn slush lager. En sak som lager slush med yndlingsdrikken sin. Så den er lå lagt i fryser'n , og Emilie gleder seg til hjemmelaga slush i morgen. Blir gøy å se om den virker...

 

 

 

Ho fikk seg ett par nye vintersko også. Kjekt med to par nå som det er så mye snø og våte sko etter skolen, kjempe fine var de! :)

 

 

Emilie på lekebutikken, med de nye, fine vinterskoa sine :)

Ellers valgte Emilie å kjøpe en kortstokk, og ville spare resten av pengene til noe annet ho ønska seg senere. Ikke dum den jenta der. 

 Men JEG derimot, har fiksa meg vekstøy kasse til verktøyet mitt, pluss noe ekstra remedier og ett nytt bit sett med trekker til. Så nå har Alenemor Linda verktøykasse i hus og! Mangler en skiftenøkkel nå, så tror jeg at den er ganske ok :)

Fett!

........................................................................................................................................................................

Jeg greide å kverke brillene til Emilie på morgen i dag da. Ho hadde lagt de på gulvet og jeg skulle ordne ho på morran og plutselig hørte jeg knas....... 

Jeg brukte rullestolen jeg har hjemme til hjemmearbeid da, og fikk rett og slett kjørt over dem, så nå er det bare ett glass igjen på de. Huff, innmari dumt... Men vi har vært i brillebutikken i dag, og ho har finni ett par nye lilla briller ho har lyst på. Ho ville bare se i en butikk til før ho bestemte seg for hvem ho ville ha, så holdt de av en uke. 

(bilde tatt fra google) 

Men egentig gjorde det ikke noe. De var klare for utbytting egentlig, og innfatningen hadde mistet noe av fargen så håper ho blir fornøyd med det nye brillene når de er bestemt og ferdige :)

I kveld er det kakao og tv på menyen... 

Hva har dere gjort i dag? 

-Linda

 NY SENG!!Weee! Jeg har fått meg ny seng i dag! Den er ikke like myk som den forrige og må si jeg savner den forrige senga mi veldig.... Men denna blir bra. Mye penere design på den og litt mindre, så nå kan jeg og Emilie bytte rom som planlagt i jula! :) 

Tusen takk til verdens beste pappa som skrudde så det nesten spruta sagflis rundt her.... Sammen greiervi å finne ut av det! :) TAKK! :D

Min egen julegave til meg selv!

Har dere kjøpt gave til dere selv? :)

-LindaGrinete busssjåfører VS Kule drosjesjåfører


HAHA! Overskriften skal jeg begynne med... Noen burde virkelig ikke jobba i det kollektive om dem ikke kunne smile litt.. 

Jeg fikk drosja mi denna gangen da jeg skulle til fysioterapauten i går. Han var såå hyggelig. Møtt han flere ganger nå da, har jo blitt en del pasientreiser osv.. Så det er mange sjåfører og leger som sier : "deg har jeg sett før" .... hehe... Og det har dem nok... Men til saken... 

Jeg satte meg inn i drosja, og han var smørblid og kjente meg igjen. Kjørte meg helt til døra på fysio'n og jeg gikk inn å satte meg. 

Siden jeg har strekt leddbånda SOM SJUKEHUSET sa så måtte jeg en tur inn på benken til Even før vi satte i gang for å sjekke ut detta. Og nei, har slett ikke noe strekt leddbånd jeg. Det er kun at jeg har tråkka så hardt ned på foten og fått en stilling på den hardt som jeg ikke har hatt på 4 mnd og det er stivt, så det ble på en måte "brekt" opp litt nedi ankelen...  Derfor må vi ta treningen litt med ro, men det skal gå fremover. 

Det som er litt lættis er at det er få på min alder der, de fleste er pensjonister og trenger det av andre grunner enn brekt bein, så de fleste snakker med meg, og det er koselig :)

Vi prøvde oss en tur opp på treningsrommet og kjente jeg blei litt nervøs for detta. Jeg sykla litt først på en sykkel, 1 km sto det på målern... Da orka faktisk ikke beinet mitt mere, og Even sa vi fikk stoppe der. Så fikk jeg prøve meg på en strikk som hang fra taket. Den tok jeg bak ryggen, under arma og holdt meg fast i den mens jeg prøvde å bøye ned i knebøy, det var utrolig rar følelse også jeg så Even stirra meg så fælt i ansiktet. Trodde jeg ikke gjorde det riktig, så jeg stoppa opp litt å spurte hva det var for noe siden han kikka sååå fælt. "Nei, må følge med på deg så du ikke blir dårlig og bleik" sa han, og det skjer av og til at folk svimer av, man gjør jo ting fysisk man ikke er vant til. Så jeg tok to - tre knebøy til før han sa det fikk være nok for dagen. 

Og det skal jeg si jeg kjente godt i heele går. Men det var digg å vite jeg hadde fått trent litt.

Samme, blide drosjemannen henta meg igjen å jeg spurte han om han skulle til byen, for jeg trengte brodder til krykkene mine. Er jo såpeglatt ute. Jada, han skulle til byen, så han kunne kjøre meg dit. Og jeg ble kjørt helt til døra på apoteket. Digg! :)

................................................................................................................................................

Etter jeg hadde vært på apoteket å kjøpt brodder til krykkene gikk jeg forbi frisørsalongen der Emilie tok hull i øra for noen uker siden å tenkte at jeg fikk litt lyst å ta ett hull til i det ene øret mitt. Har 2 i begge fra før, men 3 i det ene nå! 

Og jeg syns det ble litt kult jeg! ......... 

Så jeg måtte jo på senteret å kjøpe øredobber som passa... Og da jeg sto i kassa kjente jeg noen som dulta hardt til meg i sia.. Jeg sto nesten uten krykker å støtte meg på for å finne kortholderen for å betale da, og det var ei eldra dame som brøyta seg frem ved meg. Hadde det ikke vært for dama i køen bak meg hadde jeg gått rett på trynet midt i butikken. Ho tok meg i mot og blei skikkelig sur på den gamle dama. Jeg blei mere forfjamsa og svett og fikk ikke frem ett ord utenom takk til dama som tok meg i mot og ble frustrert på mine vegne der jeg sto med krykkene mine... SNILLE FOLK LIKER JEG! :)

Etter det tenkte jeg at jeg får komme meg hjem med en buss da.. Så plutselig fikk jeg se en buss kom kjørende, men jeg hadde omtrent 30 meter igjen til busstoppet... Så jeg vifta med krykka ( Ikke så lett å hive krykka å vifte med hånda i full fart) i håp om at han stoppa på bussstoppet og tok meg med. Og det gjorde han heldigvis.....

SÅ...

Jeg: "Åh, tusen takk assa, ikke så lett på glatta" .....

Busssjåføren: "Må passe på klokka vettu, du vet jo vel når bussene går?"

Jeg: "Nei det vet jeg faktisk ikke , for jeg har ikke tatt buss på 4 måneder".... sa jeg blidt.

Busssjåføren: " Ja du skal til Åsgårdstrand?"

Jeg: "Nei, shell på Tveiten bare"

Busssjåføren: " Du burde vite at du kan ta 70 bussen, det er lokalbussen, den kommer om ikke så lenge!"

Jeg: "Åh, visste ikke at Horten hadde fått lokalbuss engang jeg, men nå er jeg jo kommet på bussen her og denne går jo samme vei som jeg skal?"

Busssjåføren kikker oppgitt å sier: " ........................Ja ................det blir 38 kroner.

Grinebiter ass....! Han burde skaffe seg jobb på ett pakkelager for seg sjøl ...!

 

......................................................................................................................................................................................................................

Har handla no nye klær til Emilie på nett da, og ho gleder seg veldig til å få alt sammen! Da jeg sa alt jeg hadde bestilt til ho sa ho å viste ho det sa ho: " Åh, tusen takk for alle klærne mamma" :) Ho er jammen takknemlig og da! :) 

Til og med hvis jeg sier glad i deg, og ho sier glad i deg tilbake, da svarer jeg gjerne "takk".... og jammen da og får jeg ett "væresegod! tilbake! :)


Her er innkjøpa vi venter i posten... De to nederste kjolene til høyre er til meg da :)

Tingeling pysj

Rosa kosedress

Hello Kitty sett

Peppa gris t skjorte/tunika

Minni mus hettegenser

Prikkete kjole med sløyfe

Sort kjole til meg

Rosa kjole med hvitt bånd til meg

:D

Yes, ha en fin dag alle sammen a ! :)

-Linda

 

 Vi har fått "jenteakvarium"


Jepp, vi har skaffa oss et lite akvarium vi.... Men det ble bare ett lite 25 liters, det er stort nok for oss.

Jeg ble kjempe fornøyd da vi fikk det inn her, for det passer perfekt på hjørnebordet mellom sofaene, og kan se på det hele tiden :)

Koselig synes jeg! 

Vi har 5 guppyer, 1 sugefisk og en plata foreløpig. Dem må jo ha plass til å svømme, og kanskje de formerer seg og? 

Iallefall så var det halvferdig med noen få hvite steiner i bunn, planter som ikke var planta og vannet var gromsete etter sanda....Så jeg måtte gjøre noe.

Vaska sanda, planta planter, kjøpte ny sand, ny fisk og lørdagsgodis til dem. 

Men iallefall ble det slik :

 


Pus synes jo det er veldig gøy også! :) 

Så nå har vi noe å kose oss med fremover. Emilie skal mate de hver kveld før ho legger seg, og ho har begynt å bestemme navn på de allerede. Men den største fisken kjøpte jeg i går når hun ikke var hjemme, og hun kommer hjem i dag. Gleder meg til å se hva ho sier! 

*Rosa, fine, jenteakvariumet vårt*

....................................................................................................................................................................................

Emilie har også gått til innkøp nå......

Ho har kjøpt skøyter!! Kunstløp skøyter! Så da måtte jo jeg og kjøpe meg det. Så håper jeg er frisk nok i beinet til vinteren for å lære jenta mi å stå på skøyter!

Prøvde å laste opp bildet, men det ble bare side lengs....... Ho er såååå stolt da!

Slenger ut ett bilde jeg tok samme dag....

Mamman min og Emilie!

.......................................................................................................................................................................
Hva har dere gjort i helgen ? 

-LindaFornøyd frøken på shopping!


Emilie har vært på shopping i dag. (Med meg da selvfølgelig) Ho har vært flink å hjulpet til å rydde og hente post, gå ut med søppel osv, så nå hadde ho opparbeidet seg litt penger.

Jeg er jo ikke akkurat den sprekeste om dagen, men istad tenkte at æsj, jeg gidder ikke sitte her hjemme å glane i hele dag og. Så heiv meg i dusjen og tok med Emilie til byen. Vi tok en taxi ned, og buss hjem. Orker ikke gå på krykker helt ned till buss stopp å vente på noe buss. Men fra byen går det jo busser hele tiden. 

Først satte vi oss for å spise, og vi ble mette begge to... Emilie velger alltid chips og pølse ute, og jeg tok det samme jeg. hehe :) Så etter det sto shopping på lista......

Meeeen...jeg trodde jo ikke det skulle bli så mye handling ut av det her. Det var visst salg..... På ponnyer som Emilie har noen av fra før, og ho leker såå mye med dem. Så når vi regna sammen og telte penger så hadde ho råd til ganske mye. Ho kjøpte seg 5 staller med lys hvor det hørte til en ponny til hver stall, gjerder og ett pariserhjul til ponnyene sine.

De pakker ikke akkurat inn med lite papp heller, så jeg fikk stappa det største pariserhjulet nedi sekken jeg hadde med på ryggen, og Emilie fikk en pose som var på størrelse med en søplesekk til stallene sine som ho dro rundt på stakkars. Men ho bare smilte fordi, og inn på bussen med oss. Etter laaaang tid med snøringer, plastikk, papp og masse greier kom alt til slutt ut av eskene sine, og Emilie ble kjempe fornøyd!! :D

Her er 5 (den 5 står bak hjulet) staller på rad, gjerdet er oppe og ponnyer venter i kø for det er fullt i pariserhjulet. Hehe! Så i morgen skal vi leke med ponnyer :)

hihi!!

En fornøyd (selv om ho aper seg til) Emilie som lar ponnyene sine kjøre pariserhjul.

Lurer virkelig på hva jeg skal kjøpe til Emilie til jul jeg, for den jenta har jo omtrent alt...... Men Er gøy å se at ho begynner å ineressere seg mere for leker som er til store jenter. Jeg husker jeg likte sånne figurer og hus osv selv når jeg var liten jeg. Spesielt polly pocket og teeny weeny family hadde jeg masse leker av. Så blir nok noe sånt til jul og bursdagen hennes som er bare en måned til og!!

Synd det er så mange små deler til disse lekene bare, for hjemme hos oss så gikk dem rett i støvsugern om vi ikke hadde orden i lekene. Hehe! Så jeg har sagt til Emilie nå at alle de små tingene ho har nå, og figurene som ho er så glad i, må legges på plassen sin. Og det gjør ho faktisk :)

Emilie sa rett før vi skulle til byen at ho måtte jo pynte seg litt å ha på negllakk. Så ho fant en farge ho synes var fin, og følte seg veldig fin etterpå og, hehe :)

I går var vi på kino å så film og..... Emilie har gleda seg veldig til denna.....

Emilie digga filmen! Jeg selv syns den var ok. Biler er bedre, men er jo som regel nr 1 som er bra og :) Men Emilie ble fornøyd og klappa da han vant på slutten! :) Så tydelig at hun kosa seg ..

Slenger ved ett bilde jeg tok i kjedsomhet istad før jeg logger av bloggen å setter på en film. 

Hva har dere gjort i dag?

-Linda MichelleNI dager igjen bare!!!


Jeg teller ned dag for dag. Nå er det ni ... NI dager igjen til gipsen skal av. Gleder meg no sinnsykt assa! :D

Er veldig vondt i ankelelen min nå, men om jeg masserer den blir den noe bedre. Tror den gleder seg veldig til å få lov å bevege litt på seg igjen. Selv om jeg vil trenge opptrening etter gipsen er av.

18 oktober er den store datoen! :D

Jeg går fortsatt på blodfortynnende da, og jeg småblør i munnen ganske ofte, så tydelig at blodet mitt er tynt nok .... 

Så skal inn å ta nye prøver i dag, sjekke hvordan blodet ser ut, for så å få ny ukesliste med hvor mange tabletter jeg må ta hver dag.... i 6 mnd fremover... Huff, jajaja.... Måtte jo bare skje meg det liksom... ! ;)

.........................................................................................................................................................

Jeg var en tur på IKEA i går da. Bare sånn rask tur innom. Men fikk røska med meg en del. Henta meg en rullestol der jeg, og rulla rundt. Så mye lettere enn å hompe på krykker å handle. Det går liksom ikke helt. Så kjøpte masse egentlig, mest småtteri av hva jeg trengte og litt til. 

Emilie fikk ei tavle med kritt. På andre siden av tavlen er den blank plastikk på en måte, så der kan hun bruke tusjer, også kjøpte jeg selvfølgelig med en rull med papir så hun kan tegne med papir på den og.

Ho DIGGA den og begynte å tegne så fort jeg hadde skrudd den sammen. Tror ho får masse glede av det, nå som ho skal lære seg å lese enda mere. 

Ho kan jo allerede lese og skrive alle bokstaver osv! Så i går tegnet ho, mens hun satte opp noen figurer og bamser som hun lekte var elevene sine som fulgte med på ho. Hehe! :) Ho begynner jammen å bli stor den frøkna mi <3

Flinke minilæreren min! :)

Blime dansen blir øvd på både hjemme og på skolen. Hele skolen skal jo danse den sammen den 25 oktober. 

Og jeg blir stadig skjemt bort. På fredag fikk jeg middag OG dessert levert på døra :D

Også har jeg verdens mest kosete pus om dagen. Til og med Emilie syns hun blir nesten litt FOR kosete noen ganger! ;)

Åååååhhhh... Måtte legge ved detta bildet... Savner sånn sol og sommer allerede :(

Men får gjøre meg klar til prøver osv etterhvert jeg da, dere får ha en fin dag da veit u folkens :)

Hilsen oss i Horten :D

(gammelt bilde)

-Linda MichelleDen nye dataen jeg fikk i gave, og litt bilde oppsummering...


Tenkte å vise dere den nye dataen min da.. Ikke at den er så interessant for mange, men her er den iallefall!

Jeg er kjempe fornøyd! Liten, tynn og fin. Dessuten har den touchscreen ;)

ANBEFALES!

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ha en fin veld alle sammen! :)

-LindaEmilie har fått nintendo DS i dag!


Emilie er strålende fornøyd etter Sverigeturen i dag! Hun har fått kjøpt godis for pengene fra tannfeen. Pluss at hun har fått en nintendo DS og ett spill til den i dag! Gjett om hun er strålende fornøyd, og digga det!! :D

Veldig synd mobilen min plutselig ikke vil ta bilder lenger, så har dessverre ingen bilder å legge ut fra dagen i dag. 

Men vi har kosa oss masse, vi har vært i Sverige med ett vennepar av meg, og sønnen dems som er på Emilies alder. Vi dro først på nordbyen og lot ungene leke på lekeland. Jeg skulle EGENTLIG ikke handle særlig, så jeg og faren til den andre kidden som var med ble sittende der en stund, mens andre gikk å tittet. 

........men jeg endte jo opp med en del bæreposer som vanlig, og Emilie som attpåtil fikk DS og spill. Vi koste oss med mat hele gjengen etterpå, og reiste hjemover, men ett sovende barn, og Emilie satt på DS'en hele turen hjem :)

Synd jeg ikke har bilder, men her er iallefall det hun fikk:


Også fikk hun dette spillet, og digger det. Så nå blir det kanskje lettere å si hva Emilie ønsker seg i gaver, siden hun har alt hun trenger fra før ;)

Har ei frøken som ligger i seng og gleder seg veldig til å spille på den nye nintendo DS'en sin i morgen.  Og jeg blir så glad på hennes vegne å se at hun får det til, og blir såå glad for å klare det, og komme videre. Jeg må ærlig innrømme at jeg tror ikke den DS'en bare kommer til å bli brukt av Emilie ;) ;)

Har dere eller ungene deres DS?

..........................................................................................................................................................................................

Så nå har jeg slengt beina på bordet, tent på ett telys, henta meg en colaboks, og lurer på å sette på en film. Jeg har ikke fått blogget no særlig i helgen, hadde innflyttningsfest (etter ett år) i helgen, og koselig venninne besøk i går :)

Så nå er det igrunn deilig å litt tid for seg selv, og tenke og gjøre mine ting selv i kveld :) PS: Jeg vasker kåken !! 

Skal prøve å få den tlf min til å virke i morgen... Får jo ikke blogget og vist frem ting uten bilder...  Kjøpt meg masse kult i dag. Dagen har gått forferdelig fort, og det er deilig, iallefall på en dag som denne. Jeg vasker videre og gjør det jeg må jeg. 

I'll be back! :)

HA EN FIN KVELD! 

-Linda & Tiara

 Jeg kjøpte en SVÆR cola boks!Yes, jeg er glad i cola. men dette er ikke brus, det er en sparebøsse!

Jeg sparer til noe som blir veldig bra, og som jeg ønsker meg veldig nå. Og det er ikke så lenge igjen til den er nådd det beløpet den skal, før jeg skal gå løs på innholdet i den. Gleder meg! :)

 Jeg elsker å bruke penger på meg selv!


For meg, så er det en glede å handle.

Jeg blir glad av å shoppe nye ting til meg selv. Har jeg en dårlig dag, hjelper det faktisk for meg å gå å shoppe. Men jeg har ikke hatt noen dårlig dag, det har vært salg i byen bare! Og da mååå jeg vettu ;) Så fikk handla inn litt, mest fornøyd med buksene mine, endelig noen som passer ordentlig nå!


Jeg klarte også å raske med meg ett par tynne gensere, ett skjørt og en angry birds t skjorte, hehe!! 

Kjøpte med en roooosa såpedispenser, hihi :)

En ender alltid opp med masse annet enn man hadde planlagt, typisk det! Men kjekt å ha.

Den uglegreia der er en hobbypakke hvor jeg og Emilie kan lage hver vår ugle. Så da har vi noe å gjøre en dag vi kjeder oss.

Jeg kjøpte også en annen morsom sak jeg vil vise dere senere, det er noe jeg har kjøpt for å nå ett mål, ganske så snart! Kan dere lure ;) Hehe!

...............................................................................................................................................................

Jeg bestiller en del fra utlandet da, og bestilte meg en sminkekoffert, som jeg gleda meg skikkelig til å få. nå får jeg plass til all sminka mi tenkte jeg.. Jippi...

Men da jeg lukte opp esken så fant jeg en bitte liten sminkekoffert. Begynte å fylle den opp, og eneste det er plass til er mascaraene og eyelinerne mine. HAHA! Så jeg får nok kjøpe en større en gitt!


Hehehe! Men den var søt da...

..............................................................................................................................................................................Emilie hadde ikke lyst på middag i det hele tatt i dag, hun ville ha frokost som hun sa. Altså brødmat. Men kjedelig med brød til middag da..

Så spurte om hun ville ha varme rundstykker med pålegg og sjokomelk, og da var hun ikke vanskelig å be :)

Koselig!

Nå skal jeg bare slappe av. Får noen venner på besøk etterpå, alltid kos :)


Klemmer fra meg og en stolt frøken tannlaus ;)

Har dere hatt en fin dag i kulda? 


 Emilies søte ekornkjole!


Har levert en kjempe blid Emilie i barnehagen i dag, hun var så stolt over å ha fått på seg den nye ekornkjolen sin som kun kalte den. Og hun ble veldig søt i den og :)

Jeg prøver meg stadig på denne pariserflettta, men ikke alltid jeg får det til like fint, men men, hun ble iallefall sendt i banehagen slik i dag;)

Jeg har to beste vennene å bo sammen med.

Og de to er jo bestevenner. Emilie sa til meg istad: Pus tok løpefart over ryggen min, og brukte hodet mitt som en rampe. Hehe!! De to der har en koselig, og speesiell måte å leke på. Kjenner hverandre ut og inn de gulla mine <3

Emilie og jeg syns det er så gøy med skyggebilder. Jeg blir så stoor, og henne så liten. men ser på bildet nå, og det er veldig koselig da. Hånd i hånd med gullet mitt <3

Jeg har såå mye å gjøre i dag, så får nesten logge av, og blogge videre i kveld ;)

Håper alle har det bra!

-LindaEmilies innkjøp, bowling, og den "mislykka" lykta vår....


Tror bloggen er litt snill med meg, og lar meg blogge litt... I dag har jeg vært på salg å shoppa i Tønsberg, og fikk med meg ganske så mye hjem,. Det er utrolig billig nå, og det fins alltid en liten størrelse blandt salget som ingen har kjøpt, og den kjøper jeg! Så det beste "kuppet" jeg fikk til i dag var ei bukse som var satt ned fra 700 kr til 100. Og den var kjempe kuul!

Jeg kjøpte også masse annet, og har fått to pakker i posten i dag, men tenkte jeg skulle poste Emilie's innkjøp i dag, og mitt i morgen! ;)

Emilie har egentlig alt hun trenger, så dette var det enest som hun trengte litt akkurat nå i vinter :)

Jeg og mamma spiste litt mat på opus da, jeg er sær, så går for det vanlige, haha!

Og her er da resultatet av islykta vår... Den blei ganske så mislykka ... Jeg er ikke fornøyd iallefall... Så må gjøre på nytt!! 

Skuffa! Men har jo kjøpt nye kopper ;)

Vi var å spilte bowling i går og... Kan ikke si jeg er særlig god men jeg vant iallefall! Hoho!! :D

I morgen skal Emilie i barnehagen igjen, og jeg skal til ei venninne hadde jeg tenkt i mens... 

Håper alle har hatt en fin helg, og nå er det ny uke, nye muligheter! ;)

Blogges i morgen!

-Linda

 Sjuk, kjedelig dag...


Jeg har gått å hangla noen dager og er absolutt ikke i form. ikke noe kult i det hele tatt. Sovet masse på dagen når Emilie har vært i barnehage, og ikke hatt ork til så mye. 

Men i dag tok jeg meg litt i nakken, og shina hele kåken før jeg tok meg en hvil. Så nå er det rent og pent her, telysene er tent på og jeg sitter her foran pcen..

Vi tok en enkel middag i dag, pølse og chips, før vi spilte litt Emilie yatzy. Hun fikk med seg hjem fra barnehagen, eget yatzy ark, men Emilie kjørte litt sine egen regler. Hehe, så tenker jeg skal kjøpe en vanlig yatzy en dag å lære henne det. Hun er jo så lærevillig!

Hun kan jo sende meldinger nå også. jeg gir henne telefonen, og sier hvem bokstaver hun skal trykke inn bare, og når jeg skal ha mellomrom, så ordner ho det. hehe, kjekt ;) 

 
Emilie er flink på å skrive tall og bokstaver

Emilie har tatt selvportrett av seg selv i dag, med tenne som er borte, hehe!!

.............................................................................................................................................................................

Jeg har også fått noen pakker i posten!

Pakker er alltid gøy da. Så var å henter de i går, alt passet, og jeg er kjempe fornøyd!!

Jeg har sokkedilla. Har en SVÆR skuff, stappa full av sokker i alle varianter og variasjoner!

Ett av parene! Kuuule :D

Så blei det en hvit hettegenser, og en "dressjakke" med leopardstoff inni.. nice!

......................................................................................................................................................................

Så vi har igrunn bare kosa oss hjemme i dag vi... 

Her har vi blide Emiliemor, og syke, usminka meg! :)

Nå skal jeg bare slappe av resten av kvelden... Tenkte å skrive ett innlegg om pinlige situasjoner jeg har opplevd i det siste, jeg er nemlig en ekspert på å drite meg ut. Men tar det med ett smil da!

Er dere flinke på å drite dere ut? HEHE!

Ha en fin kveld alle! :)
25, Horten

Linda- Alenemor til Emilie 5 år. Bestevenner for alltid <3KategorierArkivAnnonserhits