Flette/hestehalesveis


Bilde 1. Del opp håret på begge sider slik at du har noe hår foran du kan lage en flette av. 

Bilde 2: Fest håret i en liten hestehale.

Bilde 3: Lag en liten hestehale på andre siden og, men pass på at du har noe hår foran for å lage museflette av som sagt.

Bilde 4: (uskarpt) sånn ser det ut bakfra da.

Bilde 1: Ta det løse håret foran å flett ei flette. Den fester du i gummistrikken som du lagde hestehale med.

Bilde 2: Lag en flette på andre siden og, fest den og i gummistrikken.

Bilde 3: Ta da de to hestehalene med flettene i og fest med en ny gummistrikk høyt oppe, bak.

Bilde 4, Ta halvparten av det resterende løse håret bak og lag en hestehale av det og.

Bilde 1: Ta alt håret sammen i en siste hestehale.

Bilde 2: Fra siden, ferdig! :) 

Bilde 3 Bak, ferdig. Pynt gjerne med hårpynt.

Bilde 4: Verdens blideste, sprøeste og herligste jente!

Emilie og pus er like gode venner som alltid. Av og til må Emilie lukke døra til rommet sitt igjen for å få være i fred. Tiara vil gjerne være med på alt!!

Ho sniker seg opp for en kos til og med når vi spiser middag. Fine, lille familien min <3

Ellers står det litt mye bil i huet mitt om dagen. Tenker på trafikkregler, drømmer om kjøring osv. Men har jo kjørt så mye i det siste og. Både clutch og automat, så detta går så det suser. Føler jeg iallfall da :) Her er det Emilie som koser seg i baksetet på vei til Furulund for å spise middag. 

I dag blir det en økt trenings på meg, og det er jo så fin sol ute, så må få nyti den litt. Jeg og Emilie skal ha skattejakt her hjemme i dag og. Ho synes det er så gøy. Jeg gjemmer godteri, kjeks, lapp, vits, leke, etc, og tegner opp ett kart hvor jeg har gjemt "skatten". Så i dag må vi ha skikkelig skattejakt i Horten! Koselig.

Helt utrolig hvor fort stor Emilie blir. Vi kjenner hverandre sååå godt og det er så innmari spennende å se utviklinga hennes. Nå kan ho lese, ho kan ting om ting jeg ikke kan. Ho regner, ho turner, og prater meg i senk. Ho synger sanger jeg husker fra jeg var liten, som hun har lært på skolen. Ho er blid og aktiv hele tiden, har mange venner og er så snill og god. Ho har alltid en god kos på lur. Nå er det snart sommer, og Emilie gleder seg veldig mye! Ho sa det seinest til morgen i dag at det skulle bli såå deilig med sommer! Da skal vi skape mange fine nye minner, du og jag Emilie :)

Men nå får jeg se å gjøre noe her! 

Ha en fin dag alle sammen!

-Linda

#Hårfrifyre #flette #hestehale #stegforstegsveis #stegforsteg #hårpynt #gummistrikk #datter #bil #katt #leker #trene #furulund #skattejakt #furulundkroFlettiflett sveis


Ja, da var det ei ny uke, og jeg har hatt dårlig med tid. Eller dårlig med tid er vel kanskje feil ord. Jeg har ikke hatt noe å blogge om, selv om det har skjedd mye. Sjuk har jeg blitt igjen attpåtil, så det er jo kuuuult... nei... ;) Hehe!

Uansett, tenkte å vise dere Emilies sveis hun hadde i går: 

Bilde 1: Del opp noe av håret foran

Bilde 2. Fest håret med en gummistrikk

Bilde 3: Fest med en strikk på andre siden også

Bilde 4: Flett de de "hestehalene"

Bilde 1: Den håret på midten.

Bilde 2, Lag en museflette med håret du har delt opp på begge sider

Bilde 3: Fest flettene i museflettene

Bilde 4: Sånn ser det da ut fra siden!

Tadaaaa!

Bilde 1: Jeg flettet flettene i muselflettene så alt ble fletter. Skikkelig søt sveis! :) FERDIG! ;D

Bilde 2: En overglad Emilie

Bilde 3: Emilie ferdig stelt for skolen, meg med morrasveis og greier :)

Bilde 4: Ett gammelt bilde av frøkna mi og pus og gidder egentlig ikke å høre, haha!  Synd fokuset gjorde så pus ble uskarp....

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

I dag har jeg trent litt hos fysioterapauten igjen. Og jammen er det påske nå også. Emilie skal bort noen dager og jeg tenkte å være litt sosial de dagene. Jeg har en fotoshoot på tirsdag i Drammen og. Lenge siden nå. Blir spennende! Greit å bruke dagene jeg har barnefri til ting jeg ikke kan gjøre når jeg ikke har fri fra barn. 

Ellers ser det ut til at det blir en swedentur i morgen, og resten tar jeg på sparket :)

Vi har fått deeet deilige været i dag også. Var vel for 2 år siden, som jeg kunne sole meg på balkongen min i begynnelsen av mai. Jeg var jo neger blitt før juni kom jo! ;) Håper på en lang og fin sommer i år...

Men på tide å komme seg ut 

 Rask og enkel fiskeflette


Jeg datt over en "fiskeflette" på nettet. Jeg greier ikke vanlige fiskefletter, så tenkte jeg skulle prøve meg på denne sveisen på Emilie i dag. Helt grei sveis, som er enkel å lage og!

Bilde 1: Sett opp håret i en hestehale. 

Bilde 2: Lag en "draigjennom" baklengst. Jeg har bilde lengre ned på bloggen hvordan man lager det hvis dere ikke vet hvordan.

Bilde 3: Fest en gummistrikk I hestehalen

Bilde 4: Del håret i 2 med fingrene dine

Bilde 1: Dra så håret gjennom hullet du lagde med fingrene.

Bilde 2: Slik skal det da bli nedover. Fest enda en gummistrikk, lag ett hull med fingrene og dra igjennom en gang til

Bilde 3: Fest enda en gummestrikk og dra igjennom en til om mulig (spørs jo på hårlengde)

FERDIG! :D

Satte på en søt blomst bakpå der, men den ville ikke Emilie ha på i dag gitt, så ho tok den pent av igjen. Hehe! Godt ho veit selv åssen ho vil se ut :) !

.................................................................................................................................................................................................

I dag har vi vært på foreldresamtale på skolen, og Emilie er kjempe flink, og det er så godt å høre. Merker jo selv hjemme at ho er kjempe flink og. Raser gjennom lekser og leser som en racer. Så i dag har vi vært innom biblioteket, og vi har funnet masse bøker som er lettleste, også lydbøker. Så nå har Emilie litt å lese og høre på fremover! 

Emilie ble med meg en liten tur på treninga i dag også. Var en del folk der, men ho var flink og satt å spilte på telefonen min hele tiden og fulgte etter meg. Flinke jenta mi! Vi koste oss med mat i byen etterpå og har igrunn vært masse ute å kjent på våren. Skulle egentlig ta med kamera, men det glemte jeg!! 

Så i dag har jeg skaffa meg en bok om eksponering også. Nå skal jeg bli bedre på å ta gode bilder! :)

Hva synes dere om sveisen til Emilie? 

Sett lignende før?

Har dere og deilig vår? 

Ha en fin kveld alle. 

-Linda Michelle


#fiskeflette #hårfrisyre #hårsveis #hårpynt #øredobber #stegforsteg #stegforstegfrisyre #blomst #LindaMichelle #lydbok #RampeteRobin #gummistrikk #vår #hortenbibliotek #Horten

 

 

 Steg for steg knyte/flettesveis


Her kommer nok en steg for steg sveis jeg testa på Emilie i går!

Bilde 1: Del opp håret på midten.

Bilde 2: Ta alt håret foran, helt til rett foran øre og hold det der. Samme gjør du på andre siden. Dette skal nemlig bli små fletter.

Bilde 3: Ta det løse håret bak som du har delt i to, og lag to musefletter.

Bilde 4: Da har du 2 musefletter bak og hår løst foran

Bilde 1: Gre og ta frem håret som henger løst foran

Bilde 2: Lag en knute så pent som mulig. Fest den med en klype (fikk ikke tatt bilde av det) så den ikke detter ut 

Bilde 3: Lag fletter av forhåret som har blitt knytt

Bilde 4: Fest flettene i de andre museflettene

 

Bilde 1: Flett begge musefletter, gjerne så den lille fletta synes, det gjør det litt ekstra pent! 

Bilde 2, 3 og 4: FERDIG :D

Synes det ble kjempe søtt jeg!!

Ellers skjer det mye for tiden. Derfor det ikke blir blogging hver dag. Jeg er hos fysioterapauten for å bli normal igjen flere ganger i uka. I dag har jeg trent 2 ganger faktisk. Men pleier ikke det til vanlig altså. Men deilig å kjenne at jeg kan gå vanlig snart og kanskje jeg kan springe litt etterhvert :) 

Jeg har også begynt på sertifikatet på ordentlig nå og. Jeg tok mørkekjøring og grunnkurs for noen år siden, men jeg og kjørelærer kom ikke veldig godt overens. Jeg blei nervøs av han da han omtrent hylte når jeg gjorde noe "feil". Så kjørelæreren jeg har nå er kjempe hyggelig og jeg føler meg veldig trygg med han. Så vi har dobbelt timer og kjører bånn gass så jeg skal få lappen fortesrt mulig. På tryggest måte og selvfølgelig! ;) Så jeg er til og med så flink at jeg leser i teoriboka selv om jeg har bestått den. Må jo henge med! Det blir en fryyyyd å ha lappen i kortholdern min å vite at jeg kan kjøre bil!

Jeg har også fiksa på en kommode de siste dagene. Jeg kjøpte en brukt som jeg så for meg fin i hvit. og litt lavere. Men den var trefarget. Så tenkte jeg skulle male den. Jeg ordnet pussepapir, koster og maling og satte i gang. Pappa kom med saga si, og sagde den for meg så den ble lavere, sånn som jeg ville ha den ! :) Jeg er faktisk veldig fornøyd med resultatet. Så den står pent inne på det nye rommet mitt nå. Skal vise dere før og etterbilder en dag denne uken jeg! 

Men nå orker jeg rett og slett ikke skrive å ordne bilder mere. Utslitt, men digg!! 

Har dere hatt en fin dag? 

Liker dere å stelle hår? 

Ønsker alle en fin kveld. Snart bedden på denne jenta... :)

-Linda Michelle

#knytesveis #hårfrisyre #hår #fletter #flette #sertifikat #gummistrikk #kommode #male #malingbomull #malekost #grunnkurs #mørkekjøring #førstehjelp #pussepapir #LindaMichelleKvam #Fysioterapaut #borrefysio #kjørelærer #knute #stegforstegfrisyre #stegforstegKnytesveis og klin gal kattGod morgen alle sammen!

Her kommer enda en steg for steg sveis:

Bilde 1: Ta litt av håret foran og del opp likt på begge sider

Bilde 2: Knyt en knute, men pass på å holde den stram, den skal nemlig festes i en "hestehale"

Bilde 3:  Ta litt mere av håret foran frem, alt håret til ca ørene. Fest dette i en gummistrikk sammen med knuten

Bilde 4: Sånn skal det da se ut

Bilde 5: Knyt en knute på den andre siden.

Bilde 6: Ta litt mere av håret frem, og lag en liten "hestehale" der også slik som på andre siden for å feste knuten

Bilde 7: Del opp alt håret på midten bak

Bilde 8: Slett fletter på begge sider

Bilde 9: En fornøyd frøken med søt sveis

Ferdig!

Emilie er glad, oppspilt og veldig fornøyd. Ho skal være med ei jente hjem fra skolen! Tannbørsten til Emilie er på båttur. 

I klassen til Emilie har de laget noe de kaller lekegrupper. Der har de satt sammen 4-5 barn sammen. Disse gruppene skal på skift treffes hjemme hos ungene en gang i måneden. Det har vært besøk hver måned, og Emilie synes det er kjempe gøy. Da vi hadde ungene her bakte vi boller og koste oss. De lekte og ble kjent på en helt annen måte enn på skolen. Veldig bra! Jeg fikk ikke ordentlig natta før klokka nærma seg 2 i natt jeg. Den søte pusen vi har hadde vært alene i ett døgn, og da blir ho fryktelig masete og kosete når vi kommer hjem. Så i natt var det leking av bamser, plasking med vann i do, leker som ble skyvd bortover gulvet, kattetunge som slikker deg inni øra, katt som legger seg PÅ hodet ditt, katt som har løpeanfall 20 ganger rundt stua, katt som jakter på beina dine .... Ja, den katten er helt utrolig. Såklart er det godt å se igjen pus, men jeg vil sove om natta! ;) Jeg skal filme pus en gang å legge ut her. Ho følger etter meg hvor enn jeg går, skal jeg på do, er ho på badet før meg, skal jeg ha vann, er ho der med en gang. Om jeg bærer noe, flyr a ofte i beina mine. Og samme hvor ho er i huset så hører ho at jeg skal mate fiskene. "JIPPI" Tenker a vel da... Fine Tiarajenta vår!

Jeg har fått meg fjernkontroll til kameraet mitt da,så tenkte jeg skulle teste det ut. Tiara og jeg vil vise dere hvor jeg sitter å blogger... 

 

MEN, ho gadd ikke det visst. Egentlig ganske lættis, jeg tok ho opp på fanget (noe ho ikke liker, ho vil komme selv) og skulle ha ho med på bilde, helt frem til.....
.......... ho sa pent ifra at dette her gidder jeg IKKE!

HAHA! 

Men her sitter jeg å blogger da... :)

Siden Emilie skal være med jentene hjem fra skolen så må jo jeg finne på noe gøy da. Får gå å stelle meg ordentlig for dagen. Trening, legebesøk og sol er iallefall spikra! 

Hva syns dere om frisyren til Emilie?

Hva skal dere i dag? Blir deres pus helt gal om du har vært borte fra den?

-Linda :)

#katt# katter #knytesveis #frisyre #stegforstegfrisyre #stegforsteg #gummistrikk #blogg# galkatt #blidjente #LindaMichelleKvam

 Flettesveis med to fletter


Tenkte å vise dere denne enkle flettesveisen steg for steg. Den er jo kjempe enkel, mange kan kanskje se seg til selv hvordan man gjøre det selv. Har fått noen tilbakemelding på at steg for steg er interessant. Så her er det igjen en ny sveis.

Bilde 1: Del håret i 2. Fest øverste del i en strikk.

Bilde 2: Sett alt underåret som henger igjen i enda en strikk. 

Bilde 3: Flett en flette på begge "hestehalene"

Bilde 4: Så søt og enkel sveis!

Veldig søt sveis. Enkel å lage, og fint for å få håret vekk fra ansiktet. Emilie synes faktisk det er gøy når jeg lager nye sveiser på ho. 

Emilie er kjempe glad i dag. Vi skal ha jentekveld helt alene!!

Jentene mine!!

I kveld skal vi kose oss med film, popcorn, tvspill, leker og masse mer. Det hender jeg og Emilie har jentekveld. Det liker ho ekstra godt. Da veit ho at det er bare meg og ho heeele kvelden. Og vi gjør mye gøy. Før hoppa vi faktisk i senga og. Men siden jeg har ny seng så tror jeg ikke det blir noe vanlig aktivtetet å hoppe i senga fremover. Men skal iallefall se den nye smufrine filmen, og har lovt Emilie å leke med ponnyer også. Emilie sa : "Jippi, vi kan finne på sååå mye gøy, leke med ponnyer f.eks". Stakkars, ikke lett å være alenebarn alltid kanskje. I kveld skal vi kose oss bare vi 2!

Hva synes dere om sveisen til Emilie? 

Skal jeg fortsette med steg for steg bilder? 

Hva skal dere i helgen?


-Linda Michelle
 

#flette #frisyre #sveis #hår #øredobb #kat t#katter #stegforstegSøt sveis, steg for steg!


Tenkte å fortsette å vise dere steg for steg på noen av frisyrene jeg lager på Emilie. Noen er veldig fine, og enkle. Noen andre er litt mere kompliserte. 

Men jeg får passe på mens jeg kan og får lov av Emilie å lage fine hårfrisyrer :)

Bilde 1: Ta øverste tredjedel av håret og sett i en strikk. Bruk gjerne en slik sak jeg har (kjøpt på glitter ) og stikk den gjennom. ( om du ikke har en slik sak ser du på bilde 2 hvordan man kan gjøre det med fingrene og

Bilde 2: Putt hestehalen gjennom hullet og dra håret igjennom og rundt

Bilde 3: Sånn skal det se ut da

Bilde 4: Ta andre tredjedel av håret å sett i enda en strikk

Bilde 5. Dra denne hestehalen også gjennom

Bilde 6: Ta resten av håret som er igjen å lag enda en ny

Bilde 7: Lag en flette av håret som henger løst ned

Bilde 8: Fra siden

Bilde 9 Fine Emilie forfra. Med ny sveis, klar til en ny skoledag :)

Emilie ville bytte øredobbene sine i går, og valgte de røde, runde diamantøredobbene sine. De har ho handla helt selv for gavekort hun fikk til jul.Er ikke rart jeg er stolt av den søte, gode jenta her!! :)

I dag skal vi bare kose oss hjemme når Emilie kommer hjem. Lage middag, gjøre lekser og kose oss etter det med noe gøy. Kanskje jeg skal finne frem noe lego friends vi kan bygge.

Hva skal dere i dag? 

Hva syns dere om sveisen til Emilie? 

Ha en fin dag alle sammen :)

 

#hårsveis #frisyre #jentefrisyre #olakjole #rødediamanter #øredobberForbanna leger.....! (ny header)


Ja i kveld har jeg vært på legevakta igjen. Det begynte i går ved midnatt, svimmel, ser stjerner, får ikke i meg ordentlig mat, mest drikke.  Har vært kvalm og hatt vondt i magen. Det var ikke lett å sove..

Så jeg lå på ei seng på legevakta i 1 1/2 time med dingser kobla på meg, blodprøver og urinprøver. Testing av syn, hals, kraft, ører magen .... Ja alt egentlig. Men hva får jeg høre etter denne lange stunden i senga? 

-Jo jeg kan kontakte fastlegen min i morgen, ta nye blodprøver osv. Jeg hadde nemlig høyt blodtrykk, og noe høy CRP. Jeg liker ikke dra til leger jeg, men når jeg kjenner at det virkelig er noe galt, så må jeg jo bare. 

Så blir det fastlegen i morgen da. Der skal han også vurdere å henvise meg til operasjon for ødelagt hovednerve i albuen. Så en film om det på youtube istad, det var ekkelt!! Men sånn er vel livet. Orker ikke tenke på det før dagen kommer.

I tilegg greide jeg å kløne til noe hos fysioterapauten når jeg skulle ta benkpress med det "ødelagte" beinet mitt. Jeg fikk litt vondt der og da, men klarte jo å gå uten problemer. Men så ble det bare vondere og vondere da jeg var ferdig. Så går på hælen nå. Og til og med det gjør vond. Off offfff!!... Håper det bare går fort over...!!

Men denne gode jenta her får meg alltid til å smile. Her spiser vi frokost, Emilie ville jeg skulle ta ett bilde av ho der ho "lata" som ho tygde. Hehe!!

Må legge ut bilde av dagens sveis på Emilie da. Noe spesiell, men kul og. Gøy å prøve seg frem!

Stilig?

Bilde 1: Lag midtskill og del opp noe av håret foran på hver side. Disse skal bli fletter.

Bilde 2: Flett en flette på hver side. Fest med gummistrikk selvfølgelig.

Bilde 3: Fest fletene sammen med en gummistrikk på midten.

Bilde 4: Lag musefletter med flettene inni.

 

Jeg var en tur ned i Horten havn i dag da. Måtte vente på å komme inn til legen. Er jo sånn at vi må bestille timer her i Horten for å komme inn på legevakta. Så da tok jeg ett par bilder... :)

Deeeilig sol har vi hatt i dag også!Her er meg før fysion i dag, Er ikke alltid man trenger å bare smile pent vel? :)

Jeg har forresten en ny header på gang nå. Ei jente har laget til meg. Hva syns dere? 

Tenkte jeg skulle ta den i bruk i kveld, hva synes dere? Syns ho er veldig flink jeg.. Så ta gjerneen titt innom hennes blogg her (Klikk på "her") 

:)

Har dere hatt en fin dag?

-Linda

 

 Barnefri helg, topplista og bilkjøring !!


Emilie er levert blid og fornøyd på skolen. Ho skulle ha med seg en ting på skolen i dag med ukas bokstav i seg. Bokstaven H.

Så Emilie tok med seg en hund. En lekehund som logrer på halen. 

Lurer på tid det skal bli tørt og fint ute og, og litt vår. Savner den nå. For det første er det så mye klær som må på, regntøy, votter og alt sånt må vaskes hver dag og sånn. Nei er myye bedre på sommer'n når man bare kan hoppe opp i shortsen og singletten assa. 

Tenkte jeg skulle vise dere Emilies enkle hårsveis på morningen i dag.Emilie har veldig tykt hår, så hender jeg lager to fletter bak. Syns det er en søt og enkel sveis jeg :)

 

I dag skal Emilie til farmoren sin og jeg skal være alene hjemme i helgen. Jeg skulle egentlig på en spillejobb i Oslo i helgen, men det er blitt utsatt en uke, så jeg får se om jeg finner på noe annet gøy. Noen ganger jeg ikke har Emilie her på kveldene tenker jeg at jeg skal ut å finne på noe gøy, men noen ganger blir det ikke slik, blir sittende hjemme noen ganger å bare slappe av jeg. Syns det er innmari deilig og rart samtidig. 

Noen flere som har det på den måten når de har barnefri?

 

Og dere, jeg hadde faktisk over 2000 lesere i går, så da jeg våknet på morgen i dag så jeg på blogg sin side at jeg ligger faktisk på bloggtoppen over Norge. Vel å merke plass nummer 60, men er da ikke så verst det! :)

Takk til alle leserne mine :) Det gjør at jeg IALLEFALL IKKE skal slutte med bloggingen!!


 (bilde tatt fra google)

JEG KJØRTE BIL I GÅR!!! Ikke at det er så mye å rope hurramegrundt for det, men jeg har faktisk ikke kjørt bil på over ett halvt år. Det gikk selvfølgelig kjempe bra, og det var deilig følelse å kjøre igjen selv. Så jeg gir beinet mitt ei uke til, så ordner jeg med kjøreskole og fullfører lappen min. Til sommer'n skal jeg og Emilie ut å krutte!! :)

Var jo så flink å tok teorien i november, og besto på første forsøk, så har bare gått å venta på å bli klar nok i beinet for å gå. 

JEG ER KLAR!

I går kveld fikk jeg trena ENDA en gang da, så jeg trente faktisk to ganger i går. Fikk med meg treningskompis Kristian, som var snill å kjørte meg frem og tilbake og. Hvor sporty skal jeg bli a? Hehe!!

Neida, skal ikke bli sååå sporty, bare meg selv 100 % igjen :)

Noen som savner noe på bloggen min? 

Er videoblogging noe? 

Ønsker alle en fin dag og en fin helg, nyt den alle :)

-Linda Michelle

#toppliste #bloggnorge #susukiliana #bilkjøring #barnefri

 Emilie tok bussen helt alene!


Tøffa frøkna mi hadde lyst å ta bussen til skolen i dag. Ho hadde lyst å ta bussen alene sa ho, hvis jeg kunne betale for ho og si ho skulle til skolen. Buss sjåførene er ganske våkne og flinke når det gjelder unger som skal av osv. Det har jeg sett tidligere når jeg har kjørt buss. Men når bussen kom så jeg den var ganske stappa full. Tenkte for meg selv at oi, dette var mye folk, og ingen ledige plasser fremme... Men Emilie sa "Jeg finner meg ett sete jeg". Heldigvis hadde jeg fått gitt hadekos før vi gikk på bussen, ellers hadde ikke det vært i tankene hennes engang, hehe.

Jeg sa til buss sjåføren som var utenlandsk at Emilie skulle av på skolen, og han nikket. Jeg kikket for å se om Emilie hadde funnet en sitteplass, og der smilte og vinka en av de snille gutta som jobber på SFO til meg, hehe :) Så nå har tøffa mi faktisk tatt bussen alene og nå!! Eller, sammen med SFOgutten :)

OG, det må jeg ikke glemme å få med... Jeg gikk helt til bussen og hjem uten krykker i dag!

Jeg blir så irritert og lei meg over de som tror jeg bare kan gå og gå. Ja jeg kan "gå" nå, men jeg får helsikes vondt i beinet når jeg går over lengre tid. Men det skjønner vel kun de som har gått igjennom det selv. Til og med fysioterapauten min sier jeg ikke må gå og gå når jeg får vondt. Det er kroppens måte å si at det er for heavy. Så dere som tror det bare er å gå uten å få vondt, dream on. Drit lei av å høre dere si det.. Virker som dere setter meg i "latmannslyset"

Nei, jeg er faktisk ikke søstra til Pusur ;)

Jeg vil faktisk gå og springe igjen jeg og, over ett halvt år siden sist......

.......................................................................................................................................................................................................................................

Prøvde meg på en enkel flettesveis i dag siden vi skal på svømmekurs senere. Greit å ikke ha hodet fullt av strikker da :P

Enkel flettesveis. Lagde to små fletter på den ene siden, den andre en liten en, deretter flettet håret vanlig sammen :)

Jeg har sovet sååå dårlig i natt. Våknet av ingenting og hver minste lyd. Våkner bare noen kjører inn i gården min her.. Håper det går over snart, jeg som egentlig har såå godt sovehjerte. Så nå er det straks en taxi som venter på meg for å kjøre meg til fysioterapauten, og en dusj som kaller før det!

Og dere, det var kjempe koselig å våkne å se at jeg hadde over 500 lesere i går :) Har vært dårlig på å blogge litt nå, men er med for fullt igjen jeg nå.

Hva skal dere i dag? 

Ha en fin dag alle sammen!

-Linda

 "Dra igjennomsveis"


Denne sveisen kan lages med og uten hjelpemidler. Jeg sev har kjøpt en hjelpesak på H&M som hjelper meg å dra håret ut gjennom hestehalen. Men man kan også bruke fingrene, og det kan bli like fint!

Det er ikke like lett å lage sveis å ta bilder samtidig. 

Bilde 1: Lag en "dragjennom hestehale" foran, lag to på andre siden om du har sideskill.

Bilde 2: Ta alt håret, til og med det under ørene og lag enda en "dragjennom hestehale"

Bilde 3: Ta alt håret som henger ned å lag en siste "dragjennom hestehale"

Bilde 4. Sånn ser det da ut fra siden.

Det er enklest å bruke små gummistrikker synes jeg, det får håret til å sitte mye bedre og ikke skli ut så fort.

På slutten flettet jeg håret som hang løst ut av hestehalen og sånn blei resultatet!

Skikkelig søtt, og kjekt å få håret vekk fra ansiktet :)

Så i dag har jeg levert en blid Emilie på skolen igjen, ho gleder seg til svømmekurs i morgen!

Jeg selv har fått manuset til kortfilmen jeg skal spille inn i helgen. Spennende!

....................................................................................................................................................................

I dag skal jeg få ordna no pussepapir og noe maling og begynne på nattbordet til Emilie. Jeg har hatt ett gammelt nattbord stående i mange år. Kjedelig trelakket bord... Så jeg tenkte jeg skulle freshe det opp litt. Har kjøpt en ny "knott" til skuffen og har sett for meg inni hodet hvordan den skal bli. Gleder meg til å begynne på saken!! 

Har dere en bra dag? 

Syns dere det er ok å legge ut hårsveiser? :)

Ha en fin dag alle sammen!

-Linda 

 En dag i Horten ....


Emilie våknet før klokka på morgen i dag og tegnet litt før vi satte i gang med morgenstell. I dag tenkte jeg å prøve en ny hårfrisyre på ho.

Syns det er så gøy å fikse håret hennes fint, og ho orker ikke ha det hengende i ansiktet, vil ikke klippe seg og er kjempe hårsår. Så da er det like greit å sette det opp på en slags måte hver dag, så blir det ikke så flokete heller!

 

Det ble ganske kult! Og faktisk ikke noe vanskelig heller! Jeg tenkte at jeg kan ta bilder steg for steg om noen vil lære? Lagde en annen stilig hårfrisyre her en annen dag og. Skal lage den i morgen om jeg får tid og ta bilder av den steg for steg og. 

Liker dere å fikse håret på jentene deres? :)

Ellers har jeg bare slappet av hjemme, gjort reint hele kåken da og rydda overalt, så nå er det strøkent her igjen. Deilig. 

Egentlig skulle vi ikke ha grandiosa til middag i dag, men Emilie spurte sååå pent, og sa at ho til og med kunne gå på shell å kjøpe det om vi kunne ha det. Så jeg lot ho få lov da, men fulgte ho over veien. 

Da sa ho " Du mamma, ikke bli med meg inn a, jeg vil liksom øve meg litt på å kjøpe selv da". Så jeg sto å venta utafor jeg da såklart. Hehe :)!!

Hoppende glad på vei inn på shell for å kjøpe grandiosa.... :D

Jihhaaa :)

Jeg og Emilie hilste på nabopusen inne før vi gikk inn å stekte oss pizza...

Skikkelig søt pus :)

Ellers må jeg fortelle den mest corny situasjonen jeg har vært borti på lenge.... 

Kopierer Facebook statusen min jeg: 

IIIK! 
Tiara sto å mjaua på no svarte greier på gulvet, trodde det var atter en "hårball" og strakk ned hånda for å ta den opp. Da kjente jeg noe kaldt og klissent og ekkelt....

DÆVEN, FISKEN MIN!!!! 

Forbanna kattekrek hadde vært på fisketur! Så jeg forta meg på badet med fisken i hånda, full av hår og fylte oppi vasken på badet.... Plutselig begynte ho å SVØMME!
Spørs bare hvor lenge ho greier seg nå, syns ho ser halvdæv ut der ho svømmer rundt i akvariumet igjen. 
Om jeg er blid på pus? 
-NEI!!!

FOR en start på dagen a!!

 

Dessverre døde fisken :/ Så jeg vil ikke ha noen ny heller. Jeg var faktisk ganske gladi den fisken ... Men men... Er som alle sier, det er bare en fisk, men allikevel da... Stakkars Molly :(

Ellers trener jeg beinet for harde livet. På mandag holdt jeg på å gå i bakken hos fysioterapauten. Har fått meg en ny øvelse nå som er vanskelig fysisk OG psykisk faktisk. Men skal a få til det og!

Dessuten har jeg fått lasta inn syden bildene, det tar bare såå lang tid å laste opp alle, så da har jeg noe å gjøre i morgen... (har kanskje sagt det i noen dager nå :P )

............................................................................................................................................................

OG, til helgen skal jeg være med på innspilling av en kortfilm. Den kalles "Alice"... Hva den går ut på kan dere se på Drammen Kino senere :) Det blir både gøy og litt rart, for det er en ganske sterkt kortfilm. Men gleder meg veldig, og jeg skal spille med ei lita jente i 5 årsalderen .... :) Blir koselig å samarbeide med alle!

Hva har dere gjort i dag? :)

-Linda MichelleSiste dagen i 2012!


Emilie er nå ferdig stelt og bagen er pakka. hun skal være med besteforeldrene sine å feire nyttårsaften. 

Hun gleder seg veldig, og skal gå i fakkeltog i morgen også! Jeg skal til noen venner tenker jeg. Gidder jo ikke sitte alene på nyttårsaften akkurat..

Laget en veldig fin flette på Emilie i dag (syns jeg selv da, haha), men håret begynner å bli veldig langt nå, må nesten ha det i strikk, ellers blir det bare rør oppi der. 

Verdens fineste, tannlause jente! 

Har verdens slækkeste pus i hus i dag og. Hun elsker å ligge på badgulvet å sove, og det skjønner jeg igrunn!

 

Vi var å spiste julemiddag i julen, og Emilie tok frem en Ipad og slo den på selv, og spilte masse spill. Hun fikk 295 poeng på ett spill jeg ikke greide mere enn 70 poeng osv, jeg blir overasket over den jenta mi altså! :)
Håper alle får en bra dag, den siste dagen i år 2012. 

Hva skal dere for noe i morgen? 

Ha en fin kveld!Laaaangt hår!


Emilie har fått så langt hår nå. Helt utrolig, fra å være heelt uten hår omtrent da hun ble født, det det lange håret hun har nå.

Jeg har bare stusset håret hennes, aldri klipt det noe særlig i lengden, men ser jeg er nødt til det snart. men mye moro en kan gjøre med det lange håret her da :)


Så jeg tar gjerne i mot hårtips og hårfrisyretips til langt hår :) 

 

Ha en fin dag!!

 

 Tangle teezer solsikke!


Emilie (datteren min) på 5 år har aldri klipt håret sitt ordentlig, bare stusset det. Så når det ikke er oppsatt, går det nesten helt ned til rumpa hennes. Hun nekter selv å klippe det, for hun vil ha langt hår. Men hun er jo såå hårsår. Så blir sutring og klaging ofte, selv om jeg tar så forsiktig jeg kan! 

MEN! ........Så plutselig kom Emilie hjem fra farmor og farfar, med en ny hårbørste. Denne har de kjøpt på "enklere liv" og den koster 149,- Absolutt verdt pengene sine!

Anbefaler denne om noen har noen hårsåre jenter der ute. Jeg lover deg at morgen og kveldsstellet vil gå mye bedre for seg. Taggene på børsten er tynne på tuppen og blir tykkere innover, børsten er også passe myk. Så du får gredd godt igjennom..

Jeg syns den hadde skikkelig kult design jeg da, men ikke nok med det.. Den lugger ikke! Ikke så veldig iallefall, som vanlige hårbørster. Så denne blir brukt hver eneste dag her i hus, og hun har noen strikker og hårspenner oppi solsikka si, utenom de andre "boksene våre" med  LITT hårpynt :) Hehe!!

GENIALT her i hus! 

Noen som har ei hårsår jente i hus, prøv denne!

 

Vil bare anbefale dere en blogg, ta en tur innom Hedda : heddamarlene.blogg.noStram helg...med shoot!


Jeg har nettopp kommet fra byen, gjort noen ærender, vært innom ett par kontorer, og møtt ett par venninner.

Det skjedde no helt sykt spesielt også, litt gøy, skummelt og spennende på en gang.... men det velger jeg å ikke dele med dere enda :)

......................................................................................................................................


Flettet såkalt "pariserflette" på Emilie i dag, en på hver side. Er moro å finne på nye og kule frisyrer på henne, hun har jo så langt og fint hår :)

.............................................................................................................................................

Nå skal jeg straks til ei venninne, før jeg skal hente snuppa mi i barnehagen igjen. 

I Kveld er det Linda Kvam som spiller på naustet kl 22.00

Så jeg skal en tur dit å få med meg henne. Men det blir ingen party all night på meg, for skal tidlig opp i morgen tidlig på fotoshoot. Så jeg må egentlig gå å øve ett par poser til jeg. Ikke lett å huske alt på en gang, men gleder meg!

Etter fotoshooten skal Emilie min ha juleoppvisning i i Eik hallen. Hun går jo på turn, og de har juleoppvisning hvert år.

Dette året er første gang hun skal vise seg alene (uten at jeg går utpå gulvet så aaaalle ser meg), så blir moro! 

Jeg er veldig stolt <3

Macarena dansen er i boks, og generalprøven gikk kjempe bra.

Så det er en stram helg på oss, men blogger når jeg får tid!

Ha en fin helg alle sammen :)
25, Horten

Linda- Alenemor til Emilie 5 år. Bestevenner for alltid <3KategorierArkivAnnonserhits