Livet er så bra med Michael!


Tenkte jeg skulle skrive ett litt klissete innlegg for en gangs skyld. Hehe! Jeg setter så fryktelig pris på min kjære Michael. I går satt jeg å ventet på at han skulle komme fra jobb, og jeg kjente sommerfuglene i magen. Deilig følelse! Som jeg aldri trodde jeg ville få. 

Michael støtter meg i absolutt alt ! Det er så godt å ha en så god medspiller og kjæreste. Kjærlighet er faktisk mye mye mere enn bare en forelskelse.Og tror jeg ikke alle tenker på når de hiver seg uti ett forhold. Det er veldig viktig at man kan ha det fint sammen hele tiden, ikke bare i begynnelsen. 

Alle forhold byr jo på utfordringer, men jeg vet man ofte blir sterkere sammen av det. Man må løse ting sammen og samarbeide om det meste. Men det er godt med Michael, vi forstår hverandre, og tilpasser oss hverandre. Det må man jo bare. Dessuten er han en så flott stefar!


 

Endelig har jeg funnet mannen i mitt liv. Endelig har jeg det helt perfekt! Verdens beste kjæreste, venn, støttespiller, stefar og person! Jeg elsker deg Michael <3

 Bilen min!!


Jeg må bare vise dere... Har da hatt bilen en stund nå, men jeg har hatt så masse trøbbel med den. Nå går den som ei klokke hver dag. Utrooolig deilig! 

 

Det er helt passe hvor avhengig man blir av bilen sin. Jeg er blitt kjempe avhengig. Men jeg passer allikevel på å ikke bli for lat, og går og sykler når det ikke er så langt at jeg trenger bil. men må innrømme at det er veldig lett å bare sette seg i bilen og vri om en nøkkel. Men gud så deilig!

Jeg + bilen = Fett!!

 Vi har plutselig fått ett nytt familiemedlem!


Jepps, jeg bestemte deg sånn spontant egenitlig. Mest pga Emilie, og også Tiara, som er pus i hus alene her. Så jeg satte meg ned på finn.no å sjekket om det var noen leveringsklare katter. Michael fant en søt jentepus, og jeg kontaktet de for å høre. De hadde en pus på 10 uker vi kunne få med hjem samme dag! Jeg sa ja og vi hentet lille Sussi :)Jeg var veldig skeptisk til hvordan Tiara ville reagere. Hun har vært herren i huset her alene som katt i over 3 år. Og Tiara er ganske sær og egen. Så da Sussi flyttet inn, lot vi de hilse med bur mellom seg. De begge freste og ville ikke være så mye i nærheten av hverandre. Noe jeg egentlig regna med. Så vi lot begge pusene få hilse på hverandre mellom bur de første dagene. 

Til slutt da de ikke freste like ille til hverandre, da prøvde vi å slippe de løs så de kunne hilse og bli kjent. De freste og la ørene bakover begge to, og jeg så at dette kom til å ta tid. Vi lot de hilse flere ganger uten bur, og til slutt så lot vi de få være sammen under vårt oppsyn. Og da gikk det faktisk fint. Tiara måtte markere at hun var sjefen ett par ganger, men hun merket også at Sussi bare var en liten kattunge. Hun var så snill med Sussi. De ble mer og mer venner, Tiara vasket til slutt på lille Sussi, og de lå ofte sammen og sov. En dag var jeg 100 % sikker på at dette kom til å gå suverent, og at det var bra for dem begge å ha hverandre!


Tiara lar Sussi få sutte pupp av ho!! 

Tiara og Sussi er blitt sååå gode venner :) Tiara skjønner tydelig at dette er en liten kattunge bare. Ho lar ho få gjøre alt med ho. Hun sier ifra at hun ikke liker det innimellom, men det er ikke hardt. Det kan være å f.eks ta den ene forlabben å legge oppå hodet til Sussi. Og da gir faktisk Sussi seg og. LITT :P Lillepus er jo så leken hele tiden at Tiara er blitt skikkelig aktiv! Jeg ser at hun liker Sussi. Akkurat nå i skrivende øyeblikk så har Sussi tatt seg en klatretur på det tomme tørkestativet, og Tiara sitter nysgjerrig under å kikker. Før sov hun så mye mere, men nå er det Sussi som er spennene! 

Så for de som har en katt i hus, jeg tror faktisk de har godt av å være 2 jeg! Jeg ser at begge kattene stortrives her hjemme, og de har så mye selskap i hverandre. Så dette var veldig bra :) 

Håper alle får en flotters dag ! 

-Linda MichelleDialekt-politiet!!


Var i spilte inn en sketsj med Ruben og Edvin Løfgren. Den er nå kommet ut på en youtubekanal de har :) 

Var moro å være med på. Har det alltid gøy med Løfrgen brødrene :)

 

                                                                                                                  Her kan dere se den!!


!! :D
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
I dag har Emilie, Michael og jeg vært å handlet litt for gavekortene våre i Tønsberg. Ble noen nye plagg på oss alle gitt. Mest på Emilie! LItt moro når Emilie begynner å bli så stor at hun kan handle klær på "wow" som er bikbok for yngre småjenter :) Mye kult å finne der!
Det skjer både mye og lite om dagen. Emilie er pigg ett tungeoperasjonen igjen, og jeg er klar for jobb på mandag! 

Hva gjør dere i helgen? :)
-Linda Michelle Kvam
#dialektpolitiet #Løfgrenda #Løfgren #Rubenløfgren #Edvinløfgren #skjetsj #løgrenkanal #farmandstredet #Tønsberg


Sånn går no dagan....


Det skjer så lite om dagen. Året 2015 har begynt utrooolig kjedelig. Syns ikke det skjer noe jeg...

Men i morgen er det innspilling av en sketsj som skal på Morten Ramn sin humorside. Blir moro. har bare en replikk, så det skal gå fint :)

Ellers er Emilie strålende fornøyd om dagen. Hun gruer seg litt til 26 januar. Da skal tungebåndet hennes kuttes.... Lurer på hvordan det vil gå. Skal hamstre inn frysa med masse is og skjemme ho bort etterpå stakkars....

Men Fortsetter innlegget i kveld, må tenke ;) 

-LindaUventet ferie....


Emilie var med meg en tur på gården jeg jobber i dag. Der koste vi med hestene, hilste på hønene, kaninene, og sjekka ut de nye værlammene som er kommet på gården. Emilie fikk seg en favoritt, en skikkelig kosesau som bare sto der :)

Emilie i farta igjen! 

Har vært ganske opptatt med alt annet enn blogging de siste dagene. Emilie har operert øyet sitt for skjeling nå. Hun er litt bedre allerede, til tross for at operasjonen var på torsdag. Denne operasjonen har vært planlagt, og Emilie ville selv operere øyet sitt. Plutselig en dag ringte det fra sykehuset, de hadde fått en avbestilling, så Emilie kunne ta timen. Og det gjorde hun. 

Da vi kom inn på sykehuset fikk Emilie egen plass og egen seng(skal blogge ett innlegg om hvor irriterende de var da hun våknet og ville kle på ho og få i ho mat før ho kom til seg selv omtrent for å få ho utskivd) og vi venta lenge. Emilie fikk på skjorte og hette til seg selv. Og før operasjonen var klart fikk jeg ett fresht antrekk jeg og. Hetter på hodet hadde vi begge to. Emilie og jeg lo litt av oss selv og ble enige om at vi så ganske tåpelige ut i draktene våre. Haha 😂

De brukte ca 1 1/5 time på operasjonen. Det virka som en evighet. Jeg maste hver gang det kom noen forbi om hun snart var ferdig, og jeg kunne komme inn for å være der når hun våknet. Endelig kom ei dame og hentet meg. Emilie hadde øynene igjen, men gløtta de opp da jeg kom inn, og kikka rett på meg å sa "Jeg sovna bare av meg selv jeg mamma, og nå tror jeg at jeg vil sove litt til" sa Emilie å lukket øynene igjen. Jeg strøk ho på panna og sa hun bare kunne sove videre. 

Men nå er vi hjemme og øyet blir bedre og bedre. Emilie har vært kjempe flink og tøff. Hun hadde mye vondt de første dagene, men ho var jammen tøff fordi! Kjempe stolt er jeg 😊

Ha en god natt alle.

Linda

 Linda på ville veier!


Jeg våknet av vekkeklokka som vanlig på morgen i dag. I dag hadde jeg fri fra jobb, bare foreldremøte på kvelden. Så Emilie skulle leveres på skolen og stelles og spise frokost bare. Da Emilie var klar var klokka 8 og hun ville bort å være litt på SFO først....  Så vi satte oss i bilen og satte kursen mot skolen. så.... Ja...  

.....Susehue Linda klarer å bruke 30 minutter på å KJØRE Emilie til skolen. Da vi stoppa i skolegården kom jeg på at -søren, de hadde jo turdag i dag! Jeg må kjøpe pølser!! Svinger ut fra skolen igjen og ned til kiwi på Borre. Jeg går inn i butikken å ser at kortholderen min ikke har bankkortet med seg. Pokker. Jeg må hjem å hente cash.

Setter meg i bilen og kjører videre. Jeg og Emilie prater, hører på musikk og koser oss vekk, så jeg kjører opp til kiwi i Holtandalen og skal liksom inn der å ha pølser. Uten bankkort. Jeg ler av meg selv. Emilie og. Hele veien

Så setter jeg meg i bilen igjen, kjører hjem å henter bankkort, setter meg i bilen igjen, opp til kiwi igjen...... 
Endelig var pølsene i boks! 

Satte meg så i bilen igjen for å kjøre Emilie til skolen. Verdens blideste jente vinka hade da jeg slapp hun av 

FOR en morgen tenkte jeg, mens jeg lo av meg selv på vei hjem!

For skal jeg si noe gøy? (For meg iallefall) 

JEG HAR FÅTT MEG LAPPEN!! Såå deilig å bare kunne kjøre hvor jeg vil! Jeg slapp å grue meg til oppkjøring og, for jeg fikk visst førerkortet samme dag jeg fikk beskjed om å møte opp :)

Så jeg var rimelig fornøyd når jeg reiste hjem fra biltilsynet med denne lappen i veska :) !! 

Har fått den ordentlige lappen i posten og nå :D

Så nå er jeg på biljakt hver dag. Jeg har fått vært så heldig å få lånt mamma sin (med min egen betalte bensin ja, hehehe) noen ganger, og det er så deilig og gøy å kunne kjøre hvor man vil liksom. Skjønner hva folk mener når de får totalt panikk når de mister lappen og må begynne å busse. Selv om jeg ikke har egen bil enda engang! Da var lappen i boks :)

Emilie er med mamma på kjøretur helt alene for første gang :)

Ellers er jeg på jobb om dagen og, og koser meg egentlig der. Har blitt veldig glad i 2 av hestene som stelles daglig der. Så jeg koser meg masse med hestene, og alt det andre og selvfølgelig! Så blir bedre og bedre kjent der nå.Her har Dodi og Siljemøy stelt for dagen og er ute på beite. Dodi klør så fælt av fluer og får sår stakkars, så han må ha på "onepiecen" sin ute hver dag. Hehe. 

Morgenstellet av hestene er børsting, skraping av hover, litt kos, en gå tur og ut på beite. Så er det å møkke boksene og gjøre klart mat og vann til kvelden i boksene dems. Koselig det! Må skjemme dem bort med litt ekstra på morgen og, så ett eple bak ryggen er alltid like spennende og godt :) 

Her står Siljemøy i boksen sin på morgen, klar for litt stell og kos, og ikke minst, komme seg ut! Siljemøy er en fjording på 28 år gammel, så ho er pensjonert, men skikkelig kosehest! (Legg merke til det sorte hjertet som er klipt ut foran på manen)

Her har vi Dodi. Han er en islandshest på 24 år, så han er pensjonist og skikkelig god kosehest han. Dodi er egen og sta, så stellet av han tar ofte litt lengre tid. Av og til når hovene skal tas nekter han å lette på beina og velger å lene seg over hele meg og spise litt på meg istedetfor. Hehe. Men han vet hvem som er sjefen nå! Til og med når vi er ute å går tur nekter han å snu av og til. Haha! 

Gutta jobber som skriften på bildet sier. Hehe. Hjalp til litt jeg og da, det jeg klarte å bidra med. En haug med trær skulle ned og bli til ved og søppel... Og jeg merker at jeg tenger jammen ikke trene 5 ganger i uka jeg, det er a nok med 3, med den jobbinga på gården! Eneste jenta der er jeg da, så blir vel snart "mann"... Haha :) 

 

Ellers gjør vi masse annet forskjellig på gården nå egentlig. Gårdseier har tatt over ett bruk til, så jeg fikk jobben å fjerne gjerdet de andre hadde hatt der tidligere. Det var helt greit det, helt til jeg klødde så fælt på beina, og oppdaget at jeg sto midt i en maurtue!! Haha, gjett om jeg fikk dansa av meg de maurene!! HAHA!

Og siden det ikke blir mer sol og bading i år så må jeg slenge ut det siste som faktisk er fra begynnelsen av september! Så fikk kost med med siste sola iallefall!

Men nå tror jeg jeg skal gi meg for i dag, og beklager dårlige bilder, men har ikke fått brukt speilrefleksen stort i det siste... Men den er snart i bruk :)

Ha en fin og god natt alle sammen! 

-Linda Michelle

#åstrafikkstasjon #statensveivesen #fjording #islandshest #siljemøy #dodi #traktor #bondegård #hester #gjerde #navlepiercing #fåttlappen #oppkjøring #Lindamichellekvam #hestebeite #førstekjøreturalene #gravemaskin #hauangårdFinfin helg!


Sitter her å koser meg med musikk og er fornøyd over helgen! Jeg har kosa meg masse med Emiliemor, jeg og naboen på campinga har fått ordna litt der oppe, så nå er campingsesongen over. Emilie har vært litt sammen med pappa'n sin, jeg og Emilie har vært ute og spist, vi har lekt masse og hatt det kjempe kos!

På fredag var hun med med på trening (noe ho digger for jeg lager huske til ho der) og i kveld har jeg lagt verdens blideste, rene, gode jente :)

I morgen er det jobb igjen, gleder meg, det er faktisk deilig å ha noe å gå til å føle at man er til nytte for noe! Emilie skal ha ny uke på skolen og jeg er så stolt av ho. Ho har alle riktige på diktater og er veldig flink faglig. Det gjør meg veldig glad og stolt :) 

Jeg fikk meg ny telefon her om dagen da. Jeg hadde netcom forsikring og telefonen min knuste, så hadde de ikke den jeg skulle ha inne, så fikk en bedre en med 4g og greier, så klager ikke på det. Det tok meg sikkert 2 mnd å få telefonen, men nå er det veldig greit ;) Hehe!

I morgen får jeg ta med den nye telefonen min på jobb og lage ett "jobbeblogginnlegg" i morgen kveld. Hehe.

Får ta kvelden her, god natta alle :)

Ha en fin kveld alle!

-Linda MichelleMin nye jobb!


Jepps, jeg har fått meg ny jobb! Jeg har begynt å jobbe på en bondegård. Jeg trives faktisk, og vi er flere som jobber der sammen. Det er dyr der, og vanlig gårdsbruksting å gjøre, og masse annet av vedlikehold og alt. 

De har sauer, høner, kaniner og hester. I tillegg er det ett par traktorer på gården som blir mye brukt, så jeg skal få traktorkurs snart! :D Hehe, syns jeg ser det!

I dag stelte jeg Siljemøy på morgen, børsting, skraping av hover og litt kos før jeg leide ho ut på beitet. Så var det å møkke boksene til Siljemøy og en annen godhest som heter Dodi :) Foret ble lagt på plass, så nå er det klart for de begge til kvelden.

Hønene fikk oppkappa frukt og nytt vann. 1 egg ble funnet i dag bare. Også var det kaninene som skulle ha stell og mat, det ble gjort og plutselig var det lunsj.

Etter lunsjen var det en røykepause på meg og koste litt med de 3 nye hestene som er kommet på gården. Vi satte kursen opp til sauene som står på ett beite ett stykke unna, og der kom dem brautende alle mann for å få mat. Og etter litt tid så ville de faktisk kose! Så jeg ble sittende på huk med 4 sauer som sto å ville ha kos alle sammen. Da skulle jeg ønske jeg var en blekksprut! ;)  På torsdag skal vi ha hestedag, så da blir det litt ridning og kjøring og kos! :)

Ingen dager er like på gården, det er alt mulig å gjøre der, og snille og ålreite folk å jobbe med!

Her står Dodi på beitet med drakta si. Er så mye fluer for han stakkars, så ute har han den på. Han er litt søt i den og da :)

Jeg har ikke kamera på mobilen nå, for den er til rep, så har svært få bilder, men skal ta en fotorunde der en dag jeg!

Nå er det å hente frøken Emilie på SFO snart og reise en tur bort på treninga:)

Ha en fin dag alle!

-Linda Michelle

#bondegård #hest #sau #stellehest #foredyr #kaniner #belgiskkjempe #kaldblods #fjording #islandshest #siljemøy #dodi
25, Horten

Linda- Alenemor til Emilie 5 år. Bestevenner for alltid <3KategorierArkivAnnonserhits