Vi har plutselig fått ett nytt familiemedlem!


Jepps, jeg bestemte deg sånn spontant egenitlig. Mest pga Emilie, og også Tiara, som er pus i hus alene her. Så jeg satte meg ned på finn.no å sjekket om det var noen leveringsklare katter. Michael fant en søt jentepus, og jeg kontaktet de for å høre. De hadde en pus på 10 uker vi kunne få med hjem samme dag! Jeg sa ja og vi hentet lille Sussi :)Jeg var veldig skeptisk til hvordan Tiara ville reagere. Hun har vært herren i huset her alene som katt i over 3 år. Og Tiara er ganske sær og egen. Så da Sussi flyttet inn, lot vi de hilse med bur mellom seg. De begge freste og ville ikke være så mye i nærheten av hverandre. Noe jeg egentlig regna med. Så vi lot begge pusene få hilse på hverandre mellom bur de første dagene. 

Til slutt da de ikke freste like ille til hverandre, da prøvde vi å slippe de løs så de kunne hilse og bli kjent. De freste og la ørene bakover begge to, og jeg så at dette kom til å ta tid. Vi lot de hilse flere ganger uten bur, og til slutt så lot vi de få være sammen under vårt oppsyn. Og da gikk det faktisk fint. Tiara måtte markere at hun var sjefen ett par ganger, men hun merket også at Sussi bare var en liten kattunge. Hun var så snill med Sussi. De ble mer og mer venner, Tiara vasket til slutt på lille Sussi, og de lå ofte sammen og sov. En dag var jeg 100 % sikker på at dette kom til å gå suverent, og at det var bra for dem begge å ha hverandre!


Tiara lar Sussi få sutte pupp av ho!! 

Tiara og Sussi er blitt sååå gode venner :) Tiara skjønner tydelig at dette er en liten kattunge bare. Ho lar ho få gjøre alt med ho. Hun sier ifra at hun ikke liker det innimellom, men det er ikke hardt. Det kan være å f.eks ta den ene forlabben å legge oppå hodet til Sussi. Og da gir faktisk Sussi seg og. LITT :P Lillepus er jo så leken hele tiden at Tiara er blitt skikkelig aktiv! Jeg ser at hun liker Sussi. Akkurat nå i skrivende øyeblikk så har Sussi tatt seg en klatretur på det tomme tørkestativet, og Tiara sitter nysgjerrig under å kikker. Før sov hun så mye mere, men nå er det Sussi som er spennene! 

Så for de som har en katt i hus, jeg tror faktisk de har godt av å være 2 jeg! Jeg ser at begge kattene stortrives her hjemme, og de har så mye selskap i hverandre. Så dette var veldig bra :) 

Håper alle får en flotters dag ! 

-Linda Michelle
25, Horten

Linda- Alenemor til Emilie 5 år. Bestevenner for alltid <3KategorierArkivAnnonserhits