Bursdag og bilder fra shoten!


I helgen har Emilie vært sammen med sin farmor og farfar.. Hun var med de i konfiramsjon på lørdag, og hørte hun hadde kost seg masse masse der :) Frøkna mi gikk i den søte festdrakta si, de nye penskoene og var hos frisøren og stusset håret litt for anledningen.. Eller rettet det helt opp :)

Fikk ett bilde av farmoren til Emilie da de hadde kommet hjem fra frisøren. Alltid så koselig å få bilder mens hun er borte.. Savner henne jo veldig, selv om vi har veldig godt av det alle sammen :)

Vi har vært i bursdag til pappan min i dag da, som fylte 60 år. Hipp hurrraa! :)

Jeg visste rett og slett ikke hva jeg skulle kjøpe til han i gave, han er jo så vanskelig der, og har jo egentlig alt han trenger.. Så jeg endte opp med å bestille ei kake til han.. Egentlig burde det stått "pappa" istedetfor "Trond"... Men men, fin var den, og ikke minst goood.

Så vi koste oss med kake alle sammen, og senere ut mot kvelden ble det jammen middag på oss også! Deilig :)

Siden vi er inne på mat, må jeg nesten slenge ut ett bilde av hva jeg spiste på cafe med mamma i helgen da.. Jeg ville prøve noe nytt ( er egentlig gaaanske så sær ) Men dette var kjempe godt! :)

Så nå skal jeg prøve å slutte å være så kresen, og heller spise litt mere variert.. Eller iallefall SMAKE! ;)

Ellers så tenkte jeg å legge ut noen bilder fra shoten vår, er kjempe fornøyd med de.. Så nå skal jeg til byen i morgen å printe ut noen tenkte jeg, og pynte opp stua med litt nye bilder :)

Søte ballerina danseren min 

Er så koselig å ha bilder av meg og Emilie sammen... Er liksom ikke så ofte andre tar bilder av oss sånn i hverdagen, så dette er minner som er gull verdt!

Hva har dere gjort i helgen? 

-Linda

 Brannbildag og bildedag!


Jeg sendte en kjempe blid frøken i barnehagen i dag. Brannbilen skulle nemlig komme! (skulle ønske jeg gikk i barnehage akkurat i dag, hehe) 

De fikk spyle med slangen, kjøre en runde i brannbilen og fikk høre på sirenene. Virket som hun syns det hadde vært kjempe stas. Jeg fikk også se noen bilder fra dagen dems, og det så veeeldig populært ut!

Da jeg hentet frøkna så måtte hun vise meg ett triks hun hadde. Nemlig å klatre langt oppi ett tre, og "legge seg å hvile" der... 

Søte Emilie!

Meg og Emilie i busshuset, venter på bussen. Det har blåst mega masse i dag!! 2 blide jenter! :)

Etter vi kom hjem har vi kost oss med tv bare, spist gryterett til middag, og nå er frøkna i seng... Blir litt stusselig om kveldene når jeg sitter her alene av og til, men har heldigvis gode venner som besøker meg ofte. Det setter jeg veldig pris på! :)

.................................................................................................................................................................

Jeg har vært å tatt noen bilder i dag da, og tror de ble ganske så bra. Har ikke fått sett alle enda, men tenkte å dele noe med dere etterhvert. 

Men jeg har ett mor og datter bilde da, av meg og mamman min faktisk. Ble litt fint da :)

Koselig minne å ta vare på!

.....................................................................................................................................................

Har fått pakke i posten i dag også. En parfyme! Har hatt slik hele tiden, men den er nå tom, så måtte handle en ny en da! ;)

Den lukter fryktelig godt! Har noen av dere luktet på denne? Er til å anbefale! :)

Fikk også mitt første brev i posten i dag hvor det sto: Linda MIchelle Kvam. Uvant og kult på en gang! Tar nok litt tid å venne seg til det ;)

Hva har dere gjort i dag? Har dere hatt en fin dag? 

-LindaFrisk frøken med busskort, og utepass!


Emilie var i barnehagen igjen i dag, etter 10 dager med vannkopper. Det var påskefrokost, veldig koselig! Det var laget egg og gode rundstykker til alle store og små. Emilie syns det var koselig å ha meg i barnehagen å vise meg rundt. Hun ville spille litt spill med meg før jeg dro, og det var koselig. Alltid koselig å være litt i barnehagen med alle barna og alle foreldrene. 

Emilie var strålende fornøyd i dag!

Blidfisen min.... :)

Veldig fornøyd Emilie i barnehagen igjen! Skulle vise meg turnetrikset sitt også! Emilie kommer til å bli en skikkeliig turnjente vet jeg, hun elsker å turne! <3

Hun har forresten kjøpt seg nye klær også. Dette er en av genserne, hun har valgt heelt selv. Pluss mange fler. Store, fine jenta mi! :D

......................................................................................................................................................................

Da jeg hentet henne i barnehagen i dag, hadde jeg kjøpt eget busskort til henne, som hun ble så stolt av å ha. Men det var ikke bare busskort hun hadde fått i dag... hun hadde fått UTEPASS i barnehagen!

Utepass er noe "junior gjengen" får etter en slags prøve.

Det går ut på at de store barna skal selv se på været, hva slags klær de bør ha på, gå på do før de skal ut, kle på selv, hjelpe de andre om de trenger hjelp til å kle på, ikke krangle, og det beste av alt, de får gå ut HELT ALENE, uten voksne først. Men de vet alle at om noen skader seg må de trøste og hente en voksen, de får ikke prøve å gå over gjerdet, og alle må være venner og passe på hverandre. 

Ungene syns dette er veldig stas tror jeg. Iallefall Emilie. Hun var kjempe stolt da jeg kom å hentet henne, og hun hadde utepasset sitt hengende på plassen sin, med navnet sitt og alt på. Syns dette er en veldig bra trening for barna før de skal begynne på skolen. Og Emilie var fullt klar over alle reglene, og hva dette gikk ut på. 

Jeg er stolt av snuppa mi jeg, som er blitt sååå stor! neste år er det jo skolen, og greit å ha "øvd" seg litt på påkledning å det å være ute alene, og være venner med alle, og hjelpe andre. Hun er også blitt veldig opptatt av at det ikke er lov å mobbe, og ikke lov å si at noe er stygt eller at noen har stygge klær. Så jeg kommer nok ikke til å få en frøken som mobber iallefall. Blir bare stoltere og stoltere jeg!

Bestevenner for alltid! <3

Har noen hørt om såkalt "utepass" før? Ha en fin kveld alle sammen :)

-Linda!Ryddig kåk...


I dag hadde jeg egentlig planer om å gjøre veldig mye, men da jeg kom hjem, fikk rydda kåken og satt meg ned med pcen her nå, så fikk jeg mest lyst å bare bli i sofaen akkurat i dag! ;)

Har vært ute å gått meg en tur i det fine været da. Kjempe deilig ute nå. Emilie og barnehagen skulle på tur å grille pølser i dag! Det vil jeg og! hehe... De er veldig flinke til å gå turer med barna å finne på fine ting med de, og det er så bra! Barn lærer mye i barnehage, og har kjempe godt av å få være med andre barn! Ganske utrolig at jenta mi negynner på skolen til høsten allerede! :O

 Og vi skal  jo på bowling i dag, det er nice :D I dag blir det bowling og! ;)

Pleier dere å bowle av og til?

Har egentlig ikke så veldig mye å skrive om i skrivende stund, utenom at jeg koser meg som sofagris akkurat nå. Lurer på om jeg skal varme meg noen baguetter å spise god lunsj her jeg! 

Uansett, ha en fresh dag alle ! :D

-LindaFotoshoot!


På søndag var jeg på fotoshoot i Skien. Ganske moro, men var kjipt, for nesten alle modellene meldte avbud, så det var meg og to andre, men de forsvant etterhvert de og... Så blei en 12 timers dag, men da var det jammen digg å sette seg i stolen hjemme også. pappa som passet Emilie for meg hadde vasket alt tøyet mitt,bretta tøy, skrudd fast ting og tang, tatt oppvaska og Emilie var nybada når jeg kom hjem. Så deilig! :) pappa er verdens beste pappa :)

Tenkte å vise dere ett par av bildene fra søndagen da. har ikke fått sett på alle enda....

Her er noen av de... har SÅÅÅÅ MYE å gjøre i dag, så i'll be back ;) ;)

Ha en fin dag alle sammen!Pappa på overnatting!!


Hihi, av alle mennesker, så skal pappan min sove her i natt. Han skal se til Emilie i hele morgen, skal på photoshoot i Skien, i ett ordentlig studio. Kan jo bli kult... 

Men en hel dag med sånt er slitsomt og. Så blir godt å komme hjem sent, og bare legge seg etterpå. 

Har fullt hus her nå, koselig med masse besøk ! :) Så jeg får ta meg av folka mine, så blogges vi! :)Jeg sa ja til å være "modell" for ett skoleprosjekt...


Jeg sa ja til noen gutter til å være modell for ett skoleprosjekt de skulle ha. Fo de som ikke leser bloggen min fast, så skal jeg forklare så godt jeg kan fort og gæli.. Det var en gutt som hadde prosjekt på skolen, om utestengelse/ mobbing og den duren der... 

Så han hadde da sett for seg at en gutt og en jente kysset, mens ei jente satt bak å så "utenfor" ut. Det var ikke akkurat det jeg trodde prosjektet hans gikk ut på, og at JEG skulle kysse noen... Er ikke sånn som kysser rundt på hvem som helst jeg egentlig. Så jeg syns det var driiit kleint, for å si det rett ut... Haha! Emilie min får masse susser da. 

Men ihvertfall, så sa jeg ja da, dem kom jo helt til Ramnes for å få fullført dette prosjektet stakkars. Så jeg beit tenna sammen og gjorde det da. Det var ei annen jente der, som kledde seg i blått, som da er en kald farge, og jeg og gutten i rødt, som er varm farge. 

Jeg vet ikke hva karakteren hans ble enda, men tror han får bra karakter! Ideen hans var jo veldig bra, og jeg syns han har fått uttrykt det veldig ba, bare ved illustrasjon.

Velger å vise dere bildet jeg. 

Hva syns dere om ideen og bildene hans? 
Bilder fra shooten og dagen i dag...


Våknet opp i dag, ganske trøtt og groggy, men opp må man. Var å leverte Emilie i barnehagen før jeg reiste en tur til Tønsberg for å kikke. Fikk gavekort til jul å handle for, men fant ikke så mye i dag. Var på leit etter ei bukse, men endte opp med 4 singletter istedet... Men, kjekt å ha det da!

Da jeg hentet Emilie, bestemte hun middag. Hun gikk for pizza. Så vi spiste pizza før vi satte i gang med øysteins blyant tegnespillet. Hun er jo så glad i det. Og jeg syns det er ganske artig selv, for figurene blir aldri like ! Bra øvelse for barn også, Emilie har faktisk blitt veldig flink til å tegne nå!

Vi satt på badet og spilte da, for var så gulvkaldt her i stua, så da er varmekablene deilig å sitte på mens vi spiller!


Her er resultatet av våre tegninger, kjempe artig! man vet aldri hva det blir. Emilie har lært å skrive tall og alt.

Jeg er forferdelig stolt av henne!

Her er bestevennenene mine. Gull verdt, for alt i verden! Dere lyser opp hverdagen min.... :D

Slenger ut noen bilder fra shooten på lørdag også, siden jeg er ikke er helt blogghumør i dag... 
Også tok Svein meg med en tur i skogen da, digg, jeg som er så glad i sommeren! 

.......................................................................................................................................................................................

 Jeg vil også linke en blogg jeg leser mye, og som jeg liker veldig godt:

http://orkideenemine.blogg.no

Greide ikke få inn noe større bilde av deg frøken.... Men den anbefales! :)

.............................................................................................................................................................................................Men som sagt er jeg ikke no blogghumør i dag. Håper alle har og har hatt en fin dag :)

-Linda

 Linkerunde + Ett av bildene fra shooten i dag!


Her er ett av bildene fra i dag! 

Ikke no favorittbilde akkurat, men kult nok! ;)

Tenkte jeg skulle ha en linkerunde her på bloggen min. ( Noe jeg aldri har gjort før) Bare skriv at dere er med i kommentar feltet, så vil jeg finne 3 blogger jeg liker.

Hva har dere gjort i helgen? Såå sliten... Og sååå komisk!


Jeg er hjemme fra fotoshoot, heiv meg ned i sofaen og henta pcen. Folk tror kanskje ikke det er så slitsomt, men det er faktisk ganske slitsomt av og til... Stå stille, lenge, anstreng. I dag har jeg i tillegg hatt en el gitar over skuldra en stund, og vært med på ett skoleprosjekt. 

Det kom to gutter fra en ungdomskole som skulle ha ett prosjekt om mobbing, og utestengelse. Så han valgte å ta prosjektet sitt i bilder, noe som ble utrolig tøft faktisk! Illustasjon er ofte bedre enn tekst!

Kort fortalt: Det satt ei jente i blå genser(kald farge), og jeg med rød genser, og en gutt med rød genser. Vi var "kjærester" og jenta ble holdt utenfor. Men det ender opp med at alle har røde gensere og er "venner". Spesielt å være med på, men litt morsomt og. Ikke minst med masse tilskuere som fikk det enda mere kleint, som lo av oss i det bildene ble tatt. Håper gutta får bra karakter for skoleprosjektet sitt! HAHA! :)

Men moro som vanlig, fikk tatt noen bra bilder, noen ikke så bra, men jeg gjør det for gøy :) Ikke alltid alle bilder blir bra heller. det blir jo en del bilder av samme positur før en finner DET bildet, som alt klaffer på :) Så neste gang, skal jeg la meg inspirere skikkelig før jeg slenger meg i en shoot :)

Så nå sitter jeg her da, venter på Emilie. Hun har vært hos pappan min og Torunn. Naboen har fest under her hører jeg, så i dag blir det liv i huset! HEHE! Baaaare fint det, liker stedet jeg bor på. Vi har det så fritt og fint her! 

Meeeeen.....

Blogges i kveld, nå skal jeg gå å spise frokost!! Har jo ikke hatt tid til det engang :O 

Ha en fin kveld videre, vi blogges etterpå! :)Fotoshoot!


Fotoshoot i morgen!

I morgen blir jeg hentet tidlig, skal på fotoshoot, litt sånn på sparket denne gang. Vi har ikke planlagt noe særlig eller noe, så kan bli spennende. Det kommer 3-4 fotografer, og ei jente til som skal stå modell. Kommer også en gutt som skal ha bilder til ett skoleprosjekt, så det kan også bli spenende! Så jeg får droppe bloggingen for i kveld, sette meg ned å prate med fotoduden min, og pakke bagen klar for i morgen.

Emilie skal være sammen med pappan min og Torunn mens jeg er å skyter bilder, koselig for dem alle! :)

Emilie er nå i seng, vi har sett Per pusling før kvelden, veldig koselig de Atrid Lingren filmene. Og jeg er såå glad for at Emilie liker de, og ikke alt annet "nytt" barnetv bare. Jeg leste jo i avisa at folk og røvere i kardemommeby ikke var bra for barn og. jeg skjønner rett og slett ikke. Det er uskyldig moro, som barna syns er kjempe stas. Men jeg har både lydbok og bok med kardemommeby jeg så! :) Eller.... Emilie har ;)

Slenger ut noen bilder fra noen shooter tidligere. Gøy når man kan ta bilder man har fått inspirasjon fra, sett en reklame, ett blad osv. Veldig spennende, syns JEG da!! :)

 

Burde vært å tatt litt sol før shooten i morgen, men har vært syk, så da får jeg være bleik på en shoot og for en gangs skyld! ;)

Ha en fin kveld alle :)Ole lukkeøyeee?


Hvor er du Ole lukkeøye? Det er nå jeg trenger deg, det er nå jeg er trøtt, det er nå jeg ikke får sove..

Det kommer vel av at jeg sov så mye på dagen i dag.. Håper virkelig ikke jeg blir syk nåå.... :(

Jeg er hos mamman min jeg da, sitter i stua her og skal i seng straks.... Sitter å sender no meldinger, og tenker fælt. Jammen ikke lett alltid da.. men må jo bare ha meg no søvn, i morgen skal det tas sol, jeg skal ordne opp i no små ting i byen, også tenkte jeg å stikke på bingo faktisk... Blir ikke mere moro enn man lager det til selv!

Gud, ikke la dette bli meg om noen år... Hehe!! 

Neida, jeg er ikke en slik person som blir spillegal iallefall, men litt moro må en ha det.

Det som er det beste med Horten bingo er at du trenger ikke løpe ut for å få deg noen drag av en røyk, det er bare å røyke akkurat når du vil. Askebegeret står klart når jeg kommer inn! Jeg er ikke storrøyker, men syns det er litt kos å kunne spille bingo, ta seg en røyk inne for en gangs skyld, og bare slappe av innimellom.

Ha en fin natt alle der ute, om dere sover eller ei.... !Middag med den beste!


Har vært å spist middag ute med verdens beste venn, Emilie! Hun var ikke så veldig hypp på mat, men var veldig glad for å få seg en bytur, da kunne hun jo bruke pengene sine fra tanfeen til noe!

Så det endte opp med at Emilie ville ha en puslespill bok, en bok, med puslespill på hverside i fortellingen! Og noen zhuzhu figurer.

Jeg kjøpte noen skriveblokker, så jeg kan sende brev til folk som trenger brev nå! Og masse tegneark også, kjekt å ha! 

Det er nesten litt gøy å ha med frøkna mi på shopping nå, for i klesbutikker går hun rundt å ser henne også, og sier; kom å se her mamma, den hadde vært fin på deg! Så i dag kjøpte jeg ei bukse, som Emilie syns jeg MÅTTE bare ha... Haha!

Det er utrolig mye salg i byen nå, men vet at om ei uke eller to så er det enda mere salg. Jeg var så heldig å fikk 2000 kr å kjøpe klær til meg og Emilie på salg i julegave! Gleder meg... :)

Vi spiste middag på cafeen på sjøsiden i dag, som vanlig når vi er der. Synd frøkna mi ikke har no særlig matlyst :(

Jeg gikk for hamburger tallerken, med BARE grønn salat! Ikke no annen gugge ....Jeg er sær ass ;)

Emilie er strålende fornøyd som fikk lov å få egg, eller hun kjøpte det faktisk selv, for pengene fra tannfeen! :)

Ei fornøyd frøken som skal til byen... Og hun har fått dilla på bilder, så hun måtte jo ta ett av meg også ....

Jippiiiiiii......

Så har vært en gangske slækk dag i dag, utenom byturen vår. I morgen skal Emilie i barnehagen, og jeg har en del ærend jeg må få gjort unna... 

Jeg har en pakkelapp jeg skal hente ut og, elsker pakker i posten! Lurer på hva det er, for bestilte en del før jul for penger jeg fikk i julegave :)

En av de siste bildene fra shooten min, på lørdag er en ny! 

Jeg og Emilie ønsker alle en fiiiin kveld!

Frøkna mi er i seng, jeg har tent skal vi seeee......  13 telys her! Kos <3

Hva har dere gjort i dag?Astrid Lindgren på høyt nivå!


Har vært så heldig å har hatt middagsbesøk, og vaffelbesøk av pappan min og Torunn i dag. Veldig koselig som vanlig, og Emilie koste seg veldig med oss rundt seg.

Frøkna mi la seg før de dro, men hun er visst våken enda. Fikk nemlig se Emil i lønneberget i kveld på tv'en sin, og den går visst enda... Trodde ikke Emil varte så lenge, hehe, Emil og grisungen! Astrid Lindgren dør aldri ut, hun er og blir genial. Har fått dilla på alle filmene vi har sett hittil, så tusen takk pappa, for flott gave til Emilie til jul i år. En DVD samling med 24(!) dvd'r :)

 

Gjett om vi har noe å kose oss med fremover a? 

 

Anbefaler denne på sterkeste for alle barn! Vet ikk eprisen på denne da hun fikk den i gave, men absolutt verdt pengene uansett.

Disse filmene får du:

 

KULT! :)

Jeg lurer foresten på å farge håret mørkt igjen, ikke lyst lenger.. Men skal på en fotoshoot til helgen, så er veldig usikker. Hva syns dere? 

 

Eller skal jeg beholde det litt lyst? Dette bildet er såklart 100 ganger bedre enn det andre, men det er vel alle fotograf bilder! ;)

.........................................................................................................................................................................................................................................

I kveld har jeg hatt ett lite besøk av en kompis, fiksa med bildene mine på den nye harddisken min, og hørt på MTV. Nå skal jeg bare slappe av videre, og utforske den nye pcen min! Det er alltid gøy ! :D

Vil også si at jeg har trekt vinner av konken min hvor jeg ble sponset av 4play4you.com, og vinneren av løsvippene ble Victoria! Gratulerer med dagen, og til deg :)

Ha en fin kveld alle andre der ute :) Det skal jeg!

-

 Maybe my last post this year....


Alle sammen der ute.....


Må bare legge igjen en post her før jeg gjør det jeg må! Ønsker alle en kjempe fin kveld. og ett riktig godt nytt år! Håper mitt blir som jeg ønsker....!

I dag har jeg har hittil hatt over 300 lesere på bloggen, og ligger på ei liste! Takk alle sammen! Moro :)

 

-LindaSnø, og ei tøysekopp i hus!


Har kommet litt snø her i Horten nå på noen dager. Ser ut som det har tenkt til å bli. Og det kommer nok mere og. Emilie er veeeldig glad for snøen. Jeg kunne fint vært foruten jeg da. Men kjekt å ha når jeg skal ake! Hehe.

Emilie baser og spretter rundt i snøen om morgenen før jeg leverer henne i barnehagen. Deilig å være barn, løpe rundt i en varm dress og kose seg over alt det hvite som kommer ned. Husker det fra jeg var liten selv. Men en blir aldri for voksen for å ake! Så nå må vi snart få tatt oss en ake tur i holtanbakken, den er BRATT! :)


 

Kongen på haugen! 


'

God jenta miiii :)

Vi tok middagen i dag på Ra pizza da. Emilie valgte pølse og chips, mens jeg og mamman min tok hver vår hamburgertallerken.Deilig å spise ute noen ganger, maten ferdig servert, og oppvasken blir bare skjoop *borte*. Kjekt ! :)  

Men Emilie syns kokken var treg..... Hehehehehe, må le av den lille jenta mi! :)

Hun kom hjem i dag med en engel hun hadde laget selv. Hun mente det var englen gaberiel. så den har vi hengt opp og pyntet med. Den peneste pynten blir laget av de små ! :) Og det gleder veldig å se hvor glad DE blir når vi skryter av pynten dems!

Og ikke minst hvor stolte de blir! :)


Flinke jenta mi, jeg ble så glad ! Fineste engelen i huset her, utenom Emiliemor selvfølgelig :)

...................................................................................................................................................................................................................


Fra shooten på lørdag. Skal lage ett eget innlegg en dag snart å vise dere litt flere bilder...

Har en litt rar dag i dag, så går å fortsetter på de hjemmelaga julegavene mine jeg. Ha en fin kveld dere andre :)


Har noen noe forslag til hva jeg skal blogge om ? Er Videoblogg noe?

:)Nissefest og julegaveshopping..


Har levert verdens blideste nissemor i barnehagen i dag, det skulle være nissefest der i dag. Med langbord og greier. Så i dag var det stas i barnehagen! :)

Så på med den nye julekjolen, og sløyfer i flettene, klar for julebord med vennene sine :) Hihi!Skulle ønske jeg og kunne gått på nissefest, og sitti på langbord, men får finne på no kult til helgen. Skal jo tross alt ta med mutter'n på overraskelsestur.. En trenger det i ny og ne. Deilig å komme seg litt vekk fra bare der man er hele tiden, hver dag.... 

I dag skal jeg gjøre meg ferdig med de få julegavene jeg skal handle i år, en tur til fastlegen min og hjem og lage ferdig resten av julegaver og pakke de inn. Da er jeg ferdig med det. Deilig følelse. 

Siste dagen har jeg ikke hatt nettt hjemme, så låner pcen til mamma nå. Håper naboen snart betaler regninga si ;) Hehe!

I går skulle vi egentlig på kino, men det gikk ingen koselige filmer, så vi kjøpte heller en film; julens helter. Den handlet om hundevalper som reddet julen sammen med nissemor. Koselig familie film. Så vi slukket lyset, poppet popcorn, fant frem boks colaen og var på "kino" hjemme istedet! Veldig kos!

Jeg prøvde meg på litt julegaver i går og da, men det er jammen ikke lett, så tok en pause på Tønsberg torg, mens jeg tenkte..

...Også jeg endte opp med å kjøpe mere til meg selv egentlig... Dumt, men kule ting, skal vise dere noe av det senere :)


Lekkert og lekkert fru blom... LITT fint iallefall.... Julen 2012, Tønsberg torg.

Emilie har allerede klart å finne noen av julegavene jeg har kjøpt til henne da ( min egen feil som har gjemt det så dårlig), men hun spurte pent om hun fikk de fordi om hun hadde sett de. Og selvfølgelig skal hun det! Det er heldigvis ikke hovedgaven ;) 

Men sånn er det! 

Kveldene mine blir ofte trøtte etter jeg har lagt Emilie, så tro det eller ei, men jeg har begynt å drive med litt håndarbeid, for å få noe å gjøre, og det er litt gøy også da.. Så i forigårs holdt jeg på skikkelig her hjemme...

Hemmelig hva jeg lager for noe... ;) (ser ut som Linda burde ønske seg speilreflekskamera til jul)

.............................................................................................................................................

Får vise dere ett bilde til fra shooten på Lørdag, blei litt småkult det og! ;)Ha en fin dag alle sammen! 
Fotoshoot og julegaver...


Det har vært en travel, barnefri helg. Lørdag var jeg på fotoshoot. Veldig moro, men slitsomt også.

I dag skal jeg hente frøkna mi i barnehagen, så en tur til byen for å få kjøpt jeg trenger for å LAGE julegaver. Ja tro det eller ei, men skal faktisk lage noe selv i år.

Men er ganske sikker på at de blir fine. Gidder ikke skrive å legge ut alt om det her, siden familien leser også :D

Så jeg tror jeg tar med meg den søte frøkna mi på middag i byen og jeg, det har henne fortjent :)

Morratryne 1 og 2.

 

Må vise dere ett av bildene som ble tatt på shooten i går og da :


Ett av de jeg ble mest fornøyd med! Men har flere jeg skal vise dere senere ;)

Ha en fin dag alle sammen! Deler av min FOTOSHOOT!


Jeg var på en fotoshoot på lørdagen, og vi fikk tatt en masse bilder. Alle slags varianter, noen helfigur, og noen portrettbilder. Jeg personlig er mest glad i hel eller halvfigur, ikke bare facen min liksom. Men vi må jo prøve oss frem, så det ble litt av hvert. 

Disse ble tatt av Heidi og Svein Omdahl. De andre fra andre fotografer har jeg ikke fått enda :)                                                                

                                                                             

                                                                                  

 


Hadde egentlig ikke tenkt å legge ut noen av den posen her, men det er jo ikke noe "synlig" så slenger jeg det med.. Blei jo kult ;)

(Gammelt fra Skien)


(Gammelt, ikke fra lørdagen)

 

Sånn, det var de jeg har å by på av bilder for denne gang. Har jo mange varianter av samme bildet osv, men det er nok ikke så interessant for dere... Hehe! De andre bildene kommer etterhvert, så da skal jeg vise dere noen flere. 

..........................................................................................................................................................

Da jeg våknet opp i dag var det snø!! Det snødde! Og det snør enda... Gradestokken viser 8 minus her på tveiten, og jeg har IKKE vært utafor døra i dag... Brrr....

I dag skal jeg og Emilie min til min kjære mor å sove hos henne. Det er blir veldig koselig :)

Jeg skal trygle om mammas kjøttkaker og poteter, for det er såå godt. 

Så jeg låner dataen der i kveld jeg, så blogges vi sikkert :)

Have a nice day!

Ps: Alle bildene er copywrightet.Fotoshoot!


Jeg har fått noen av bildene fra shooten i går. Så tenkte å blogge ett innlegg å legge dem ut i kveld. Blei tøffe noen av de, så vil vise dere noen av de!

Nå er det barnetv og teppekos. Jeg skal ta det heeelt kuli i dag me snuppa mi. Er så glad jeg har henne :) :) 

Ha en fin dag videre folkens, nå skal jeg og Emilie bare kose oss :)Flere fotoshoots og rare drømmer!


Fotoshoots!

Foto: Svein Omdahl©

Syns dette er litt koselig bilde jeg, min lille familie :)

Emilie, Tiara og meg. Tiara var ikke så fotogen den dagen ;)

 

Har fått vært med på no shoots nå, og det blir egentlig mere og mere moro og gøy!

........................................................................................................................................................

Lørdag er det ny shoot på meg, det blir spennende! 

Så legger ut noen smakebiter hva vi får tatt og får til på lørdag eller så fort jeg har noe klart :)

........................................................................................................................................................

Emilie's generaløvelse til juleoppvisningen med tunringen ble forresten gjort i dag, og hun var kjempe flink!!

Gleder meg til å se henne på lørdag :) !

.....................................................................................................

I natt drømte jeg mye rart, jeg drømte at jeg satt på bussen og at alle hørte musikken  fra headphons'a mine og ble sure på meg....

.....Også drømte jeg at jeg frivillig sto med støvsugerslangen nedi tobakkspakka mi.. HAHA!

........Drømmer er rart, det vil jeg også komme tilbake seinere i bloggen, for det er egentlig en veldig rar ting, det tror det ligger noe i det, jeg kan ofte frømme noe som ligner noe som har skjedd osv. Eller så kan det være noe helt ut av det blå. 

Så jeg vil komme tilbake til drømmer senere :)

Håper dere får en god natt, og søte drømmer alle :)

Godnatt :)Fotoshoot's


 

Jeg er ei jente på 25 som er blitt en aktiv blogger, håper noen syns det er interessant å følge min hverdag som alenemor til Emilie på 5 år. Jeg vil legge ut om

vårt liv, bilder, filmer og diverse. Om noen ønsker noe annet er det bare å skrive en kommentar. Håper dere liker bloggen min :)

 

 

 

Slenger ut noen bilder av meg og mine på fotoshoot, Emilie, pus og jeg har hatt det moro :)

 

Her har dere meg i.... kjole.... ikke hver dag det gitt ;).....Foto: Svein Omdahl ©

 

 

Skien. 

 

Har fått tatt noen fine bilder i det siste, både i studio hjemme hos Svein og Heidi Omdahl,.

Emilie, meg og pus har også posert sammen :) Var veldig gøy, selv om vi svettet litt alle mann til slutt;)

 

Jeg har også fått lov å være med til ett skikkelig tøft sted i Skien hvor vi tok en del bilder. Veldig artig dag, selv om det var dagen derpå ;) 

 

 

Den 1 desember prøver vi noen nye bilde, blir artig!

Gir dere noen smakebiter av hva vi har gjort hittil: 

 

Foto: Heidi Omdahl ©

 

 Foto: Jan Ivar Haugen ©

Disse bildene er tatt i Skien, veldig tøft sted! Men ble fort kaldt, brrrr ;)

 

Ellers har jeg tatt en shoot med meg og min lille Familie... <3

 

Foto: Svein Omdahl 

Tiara er ikke så veldig fotogen, men verdens fineste lille pus :)

 

Foto: Svein Omdahl ©

Min lille familie <3

 


Foto: Svein Omdahl ©

Verdens fineste lille gull <3

 


Foto: Svein Omdahl ©

 

F

Foto: Svein Omdahl ©

Liggende bilde i sort.....

...... og da måtte selvfølgelig Emilie prøve det samme! :)


Foto: Svein Omdahl ©


Hihi, fiiine modellen min! Fikk flest bilder av henne, så gleder meg til å fremkalle de og henge de opp her hjemme :)

 

Får prøve å sove litt igjen her nå, umulig å sove med tett nese, så blogga litt om shootsa våre før jeg gjør ett andre forsøk på nattesøvnen!

Ha ei god natt alle der ute :) Gulltilbud til deg! 

Få 3 utgaver av Costume og et Gold sminkesett. Totalverdi av pakken er 1286 kroner
Din pris er kun 169 + porto. 

Dette lekre sminkesettet fra Oriflame, Giordani Gold gjør deg festfin på 1-2-3!.
Dette er innholdet i Gold sminkesettet:
- Color Eyeshadow Trio 
- Bronzing Pearls 
- Volume Delight Mascara 
- Powder Brush 
- Power Shine Lipstick 

 
25, Horten

Linda- Alenemor til Emilie 5 år. Bestevenner for alltid <3KategorierArkivAnnonserhits