Stolt av lillebror <3


Jeg har lest en blogg i dag, og lest så mye fint om min bror. Jeg satt her med tårer som trilla. Jeg er så stolt av han. Min lille lillebror!!

Vi har gjort så mye morsomt og fint her i livet, jeg passet på deg du var liten, det var deg og meg, vi kranglet og vi lo, vi var hjemme alene hver dag mens mamma og pappa var på jobb.

Vi hadde rom nede i kjelleren begge to, vegg i vegg. Hehehe, ditt var gult, og mitt var lilla. Noen ganger fikk jeg ikke ha besøk av venna mine ifred, noen ganger fikk jeg det. Du ville jo bare være med å leke jo, og det skjønner jeg jo. 

4Søskenkjærlighet <3

Da jeg var 17 år, og du var 13, så flyttet vi fra hverandre. Jeg bodde med mamman min, og Tommy bodde med pappa. Det var enkleste og beste løsningen der og da, når mamma og pappa gikk fra hverandre. 

Jeg og Tommy mistet ikke kontakten, men det det ble ikke daglig, vegg i vegg som før. Det ble annerledes, og jeg skulle ønske jeg kunne få levd noen år til hjemme med deg. Jeg skulle ønske mamma og pappa var gift enda. De skilte seg da jeg var 17 år, og det var veldig tøft for meg. Jeg tenker ofte i dag at det er synd, for mamma og pappa lurte på om de ville bli besteforeldre noen gang, at de gledet seg til "desserten"... Jeg har nå fått Emilie, men de er dessverre aldri sammen med henne samtidig. Det gjør meg ganske vondt. 

Tommy og jeg har vel sett plastposen (norsk film) sikkert hundreogørten ganger, under samme tak, og syklet masse rundt. Glemmer aldri når du var skikkelig liten Tommy, du ga sykkelen din bensin ved å dra i vaier'n til bremsene! ;) Så søtt!! 

Jeg savner tiden som liten, jeg savner å være en familie på 5. Jeg skulle ønske jeg kunne spolt tiden tilbake, så fikk jeg opplevd enda litt mere ! Vi hadde det så mye fint og gøy.

Nå er du blitt 21 år broren min, tiden går veldig fort. Husk at jeg er kjempe glad i deg, og skal alltid ta vare på minnene fra vi var små. 

Nå er du forsanger for sarpsborg suporterne, og må si jeg jeg er litt stolt når jeg ser deg på tv og youtube osv! :)

Glad i deg Tommy!!

Fant ett søtt klipp av deg på youtube, bra at folk hører på deg når du vil ha litt respons ;) ;)

 

 

 
25, Horten

Linda- Alenemor til Emilie 5 år. Bestevenner for alltid <3KategorierArkivAnnonserhits