Ny bil og sommer, oooh! :)


Får begynne med som overskriften sier først: NY BIL! Altså... Ikke jeg som har fått meg ny bil da, men mamman min! Hun sto på bensin stasjonen på morgen i dag. Så en dame som stirret på meg i en fresh bil... Og der satt mamma, stolt i den nye bilen sin :) 

Så vi tok en kjøretur, og en tur på kafe i Åsgårdstrand!

Vi satt å hadde utsikt mot den nye bilen. Den var kjempe deilig å kjøre, og veldig fin :) Skjønner at hun er kjempe fornøyd! ( den grå suzukien )

Fornøyd eier av sin nye bil!

.... som smakte på kaffe latte med karamell for første gang i sitt liv... Det falt visst ikke i smak gitt...

... så vi tok en kakao med krem i sola, begge to ! 

..................................................................................................................................

Emilie har storkost seg i barnehagen i dag. Dessverre er brillene hennes forsvunnet der, så vi må få tak i nye.. Veldig ergelig... 

Emilie blid og fornøyd på morgenkvisten i dag før barnehagen..

Vi har også vært på turning i dag! Det er jo hver tirsdag, og vi prøver å få vært der hver gang og. 

Blide, fine jenta mi :)

En av turnlærerne hennes hadde med seg en kjempe morsom drakt i dag, så han gikk rundt å tulla med ungene når turninga var over. 

JEG personlig, syns det er kjempe ekkelt med ting med maske, og ting jeg ikke helt vet hva er på en måte. Har alltid syns det er litt ekkelt, og var til og med redd for julenissen da jeg var mindre.. HEHE! Men tørte å ta ett bilde av han da ;)

Er sååå deilig med sommer og sol som har kommet for fullt her hjemme i Horten og. Emilie har gått i kjole i dag, og er til og med blitt litt brun i ansiktet i dag. Endelig sol og sommer. Tror denne sommeren blir megabra!

Er det sommer kommet hos alle dere nå ? 

Er dere redd/usikre på ting i maske og drakt?

Og tusen takk for mange fine spørsmål på spørrerunden min, skal lage ett eget innlegg i kveld å svare på alle så godt som jeg kan :)

-LindaTurn og navnebytte :)


Har vært på turning med Emilie i dag, og det gikk fint som vanlig. Prøver å få noen bra bilder av henne der hun er i gang ute på gulvet, mens jeg sitter på tribunen å ser på, men det er jammen ikke lett.. Så ble veldig uklare bilder i dag...

 Som dere ser er bildene veldig uklare.. Men ikke sååå lett å få det ordentlig til.

...........................................................................................................................................................

Jeg har også ordnet litt på navnene til både meg og Emilie i dag da. Egentlig skulle Emilie hete Michelle, men av personlige grunner, og venner jeg hadde den gang så klarte jeg ikke kalle henne det.

Har elsket det navnet Michelle siden jeg var liten. Så har i dag ordnet så Emilie heter nå Emilie Michelle, og jeg heter faktisk Linda Michelle. Syns det er litt kult/stas at mor og datter har samme navn også. Så nå heter vi Michelle til fornavn begge to. Emilie digga det da. Og det er jo bra :)

Hva syns dere om at jeg har satt på ett navn til på både meg og Emilie. Og hva syns dere om at det er likt? 
Flinke turn jenta mi!


Har vært på turning med jenta mi i dag. Hun blir flinkere og flinkere. Hun balanserer på den smale bommen heelt uten hjelp, bare trenerne som passer på at hun ikke faller ned, og stuper kråke og står i. Jeg er så stolt av å ha ei jente som liker å turne! Tror hun kommer til å fortsette med dette lenge, siden hun er så glad i det!

 

Det var ingen doer der i dag, eller de sto i gangen, alle sammen. Og ingen do på selve toalettet. Hehe, Emilie syns det var veldig festlig ;)

Flinke turner'n min !

Flink til å tøye ut også. Viktig det etter en lang turn økt!

Etter turningen er det vaffel hver gang. Godt for en sliten frøken :)

Går deres barn på noen slags aktiviteter? 

Ønsker alle en fin kveld!

Omelett med pølse og bacon i på meg i kveld, skal smaaaaake :D
 Dagene som har vært..


Har ikke hatt så mye tid til å blogge i det siste, skjedd så mye.... :)

Bråvåknet litt på sju i dag.. Da var Emilie våken, Og Kristian var ikke våknet for å stå opp på jobb, så heldigvis for han så hadde jeg mekka egg og bacon klart til morran, snill jeg er a! Så Nå sitter Emilie å ser på barnetv og spiser litt frokost, mens jeg sjekker nettbanken, facen og seff bloggen! 

Hårbørsten min er tørket etter en runde i vaskemaskinen da... Jeg var nemlig litt uheldig da jeg gredde håret i går morges, haha!!!

.......................................................................................................................................................

I går var jeg ute i byen med mamman min. Fikk bestilt enda ett par nye briller til Emilie, for de andre nye knakk jo med en gang. Så nå har frøkna mi endelig fått briller igjen :)

Jeg tok en kakao i sola, og vi ble egentlig sittende ganske lenge der, deilig med sol!

Kakao med krem <3

På tirsdag var Emilie i full gang med turn igjen. De blir flinkere og flinkere nå, og det er så gøy å se på! De har begynt å turne litt mere ordentlig nå, og Emilie er jammen flink! Jeg er SÅ stolt <3Veldig blid turnfrøken!!

...... Som også har ett lite ønske om å bli balettdanser...... :)Det blei ingen bowling i går, for jeg var så treg, men i dag blir det bowling for alle penga ( nesten, haha! )

Ha en fin dag alle sammen! :)


Fotoshoot, turn OG bursdag!


I dag er det første desember allerede. 24 dager til nå, så er det julaften!

Har vært en skikkelig stram dag. Jeg har vært på fotoshoot i dag og tatt bilder en del timer, og jeg ble kjent med nye fotografer. Så jeg gleder meg litt til jeg får bildene(som er på gang), så vil jeg vise dere noen av de og. Fotoshoot er morsomt, OG slitsomt :)

.....................................................................................................................

Emilie har hatt juleoppvisning i dag, og alle kjente kom for å se på henne. Hun var såå flink, og det var veldig rart å sitte på tribunen å se på jenta mi gå rundt å turne der alene. I fjor gikk jo jeg med henne på gulvet foran aaaalle. Hehe.

Emilie går på jenter 5/6 år, og de var så søte alle sammen, turnet og balanserte rundt for oss, etterfulgt av smurfemacarena, som alle de små sto å danset for oss, før de vinket "hade" og gikk ut igjen. Jeg var VELDIG stolt!! 

Jeg fikk ikke tatt så mange bilder, men har noen:


 Blei veeldig dårlige bilder, Men Emilie balanserer på bommen her i midten i den søte rosa drakta si :) Og hun var så stolt over at hun gjorde alt selv, og at alle kom for å se på henne!

.........................................................................................................

Etter turnoppvisningen reiste vi til min bestemor, altså Emilie's oldemor. Hun fyller 85 år i dag, så det var koselig å se igjen så mange i familien. Ikke minst mor. :)

Så hatt en laaang dag, sliten nå. Blir tidlig kvelden på meg foran tv tenker jeg ;) 

Har dere hatt en fin helg? 

Ha en fin kveld alle :)Turnjenta mi balanserer på film ;)


Slenger ut en videosnutt fra turningen i går, Emilie foran i lilla :)


video:20121120172016

JEG ER SÅÅ STOLT! Verdens flinkeste lille jente! :) 

Så i kveld har vi øvd på macarena enda en gang til så hun kan den til juleoppvisningen,

og nå går den som smurt! Er som å lære seg å sykle, kan man det, så kan man det :) 
Macarenadansing og turning på høyt nivå for store og små :)


 


Jeg trodde jeg skulle få en suss på morgenen i dag.... 


Men den lille luringen min så jeg tok bilde av henne så det blei ikke no suss på meg akkurat da ;) Men jeg får så mange susser at jeg klarer meg, hehe :)

DAGENS TURN

Datteren min Emilie har gått på turn siden hun var rundt året. Da gikk vi på noe som het "barn og foreldre turn", så det innebar at jeg jeg gikk rundt med Emilie på gulvet inne på turnlokalet på forskjellige apparater, balansering, enkle turnleker og moro. 

I år har hun jo fyllt 5 år, og har nå begynt på ny turngruppe for de større jentene. Jenter 5/6 år.

Men hun storkoser seg der, hun går helt alene rundt i hallen med de andre jentene. Og det innebærer litt mere ordentlig turning. Turnlederne går å veileider å hjelper barna mens jeg sitter på tribunen å er kjempe stolt av den store jenta mi :)

I dag hadde de en liten "generaløvelse" på juleoppvisningen (som er i Eikhallen den 1 desember kl 15.00) de har hvert år. Da går alle de søte små i nisse drakter og viser frem hva de kan. Det er like stas hver gang, men denne gangen skal jeg bare se på, ikke gå der med henne, blir gøy! 

Og de søte små jentene skal danse macarena for oss, men Emilie kunne den ikke helt. Men hva kan vel ikke MAMMA? Hehehe!!Så vi tok den i slowmotion 3- 4 ganger her hjemme i stua i kveld, så satte på smurfemacarena, så dansa jammen den lille frøkna så de svinga etter ho :) 

 

Tok noen bilder og en liten film snutt fra dagen da :)

 


Flinke frøkna mi i lilla foran (fant ikke den søte turndrakta hun bruker på vei ut døra...)Flink frøken!
Hver gang Emilie er ferdig å turne er det vaffel på gang, like populært hver gang :)
Slenger med ett bilde av den blå turndrakta hun bruker til vanlig !

 

Så i dag har jeg lagt en sliten og fornøyd Emilie, jeg har tent stearinlys å henta meg julebrus, nå er det fred i heimen her for i dag!

God natt :)

 
25, Horten

Linda- Alenemor til Emilie 5 år. Bestevenner for alltid <3KategorierArkivAnnonserhits