Emilie har klipt vekk det lange håret sitt!


Emilimor var tøff som klipte seg. Hun ville egentlig ikke, men det var så langt at det var vanskelig å gre. Emilie er veldig hårsår også, så vi ble enige om at det beste var å klippe litt. Så vi reiste sammen å bestilte time hos frisøren. Jeg glemte å ta bilde av den store haugen med hår som lå igjen der, men dere ser jo at frisøren tok en god del.... :)

Hun synes selv at frisøren hadde klipt veldig mye først. Men hun sa selv at hun så mere voksen ut, og hun hadde fått masse skryt på skolen. Så nå er frøkna mi blitt stor. Klipper seg ved eget valg, hun har fått regulering og gleder seg nå til en danseoppvisning på skolen til uka. Jeg har bestilt fotballtrøye som vi venter i posten til anledninga og jeg gleder meg til å vise dere! 

Ha en fin natt :)

-Linda Michelle


 Legobord!


Emilie har fått dilla på lego friends! Jeg synes det er moro selv. Så til jul fikk hun en del lego friends. Hun hadde noe fra før også. Hun fikk også en plate man kan leke med legoen på. Derfor bestemte vi oss for å bygge ett bord til Emilie. 

Ble det ikke stilig? Er mye lettere å holde orden på legoen og lettere og leke når hun har det på ett bord. Jeg tenkte egentlig å male bordet, men egentlig så ser det fint ut som det er nå også faktisk ! :)

Leker deres barn med lego? 

Linda :)2 søte familiemedlemmer!


Hei! 

I dag har kjæresten min og jeg kjøpt nye fisker. 2 hele fisker, hehe! En liten guppy og en platy. Vi har også byttet vann, lagt ny grus og orda opp til de småtassene våre. I kveld har de fått svarte mygglarver til kveldsmat og det ser ut til at de trives ! 

Emilie synes nok det blir stas å komme hjem til to nye fisker! 

Den ene har allerede fått navnet Michael. En liten guppy. 

Emilie skal få velge navnet på den andre. 

 

Før hadde vi rosa grus, men det ble så for skittent, så i dag valgte vi sort grus, og det så veldig bra ut :)

 Hestejente !!


Emilie har funnet hobbyen hun brenner for tror jeg. Hun har ikke gått mange gangene på ridekurs, men hun er i både trav og galopp allerede! 

Blir helt overraska over hvor for stor ho blir! Tenk, nå har ho blitt 8 år og endelig funnet ut at hun skal bli rytter!


 

Her har vi frøkna i sving! hun blir flinkere og flinkere, og sier selv at det blir mere og mere moro! 

I går skulle de prøve galopp for første gang. Noen av jente på ridekurset kviet seg og hadde ikke lyst, men Emilie hoppet i det og galloperte rundt. Først holdt rideinstruktøren henne mens de galloperte rundt, men Emilie ble ganske stolt da hun slapp på slutten og Emilie galloperte litt alene. neste gang er det mere galopp alene og ho er i ekstase. Så i går kjøpte vi egen sikkerhetsvest, så nå har hun alt hun trenger av rideutstyr forløpig. 

Er så kjempe stolt av frøkna mi!

Har barna deres noen hobbyer? 

-Linda Michelle
25, Horten

Linda- Alenemor til Emilie 5 år. Bestevenner for alltid <3KategorierArkivAnnonserhits