Første skoledag, og brukket ben!


Jeg får begynne med det positive. Emilie har faktisk vært på sin første dag på skolen i dag. Hun grugledet seg. Men det gikk kjempe fint.

Hun ble ropt opp, sammen med alle i hennes klasse og hele skolen klappet for henne. Det var veldig rart å sitte på en stol bak å se på bare. Også plutselig forsvant hele klassen, gjengangeren skulle ta bilde av de små! :)

Emilie står bak, i olakjole :) Stas!! 

Da alle barna hadde funnet sin klasse, gikk de inn i klasserommet. Vi foreldrene kunne komme inn å si hade, og der satt frøkna mi så fint på en stol, helt foran, hun hadde fått plass ved siden av en gutt.

Så ble foreldre jaget ut på SFO, for litt informasjon. Skoledagen i dag ble ikke så lang, men i morgen blir det nok litt annerledes. Emilie sier hun gleder seg til i morgen, så tror hun syns det gikk kjempe bra selv. Gjett om jeg er stolt av å ha en 1 KLASSE JENTE i hus! :) 

.....................................................................................................................................................................................................................

......Så kommer det negative. Jeg har brekt hele leggbeinet mitt, og har såå vondt! Jeg sliter med å få gjort ting her hjemme, umulig omtrent. Så heldigvis har mamma vært her det siste døgnet å hjulpet meg. Jeg bruker jo en evighet bare på å komme meg opp til 2 etasje :(

jadda... Ikke lett å flytte på seg eller gjøre noen ting. Aldri følt meg så handicappa i hele mitt liv :/

Men nå orker jeg ikke sitte vridd tvers rundt mer, ha en fin kveld alle sammen :)Emilie er helt alene på skolen!


Ja som overskriften sier: Nå er Emilie helt alene på skolen ... Vi kom dit klokka ni, og trodde ikke vi foreldrene skulle reise med en gang, men joda. Det skulle vi. Barna skulle være der helt alene i dag. Føltes veldig rart å gå derfra på 5 minutter ( ikke det engang ) 

Men hun syns det var helt ok. Satte seg ned på samme pulten som i går, tok frem boka si som hun hadde gjort leksa si i, og sa det var helt greit jeg fikk gå derfra.

Så nå ligger matpakke, frukt og drikke i sekken hennes, og ytterklærne er også lagt på samme sted som i går. 

Må bare si det igjen.. Dette føltes veeeeldig rart, men hun begynner jo å bli så stor, og jeg må bare innse det ... Hehe!

Hun valgte selv en rosa og brun stripete kjole i dag, med rosa genser inni. Hun er blitt så flink til å kle på seg helt selv og velge hvilke klær hun vil ha på for tiden også. 

Jeg må bare innse, det har en stor jente i hus! :) 

Emilie stolt på bussen på vei til skolen! 

Store, fine jenta mi :)

Hun skal hentes igjen klokka tolv, så to timer igjen nå... HEHE!

Slenger ved ett bilde fra siste shot jeg var på... Snakk om å være blid a. Hehe!!!

Hvordan følte dere det da barna deres skulle begynne på skolen?

Hva skal dere i dag ?

-Linda

 Bli kjentdag på skolen !


I dag har Emilie vært på skolen på "bli kjentdag". Der fikk hun treffe alle hun skulle gå i klasse med og de spiste mat og var alene litt, uten oss foreldre og sang og lekte leker. 

Jeg må ærlig innrømme at det kom ett par tårer da jeg fikk gå ut å gjøre som jeg ville i ett par timer mens frøkna mi var alene på skolen ... Var forferdelig rart, men føltes veldig godt og. 

Hun kom i klasse med 3 av guttene som går i barnehagen hennes, til og med sammen med kjæresten sin. Så det var moro ! 

Først ropte de opp alle navnene, gikk inn i klasse rommet og fikk hvert sitt navneskilt rundt halsen. Jeg satt bak å fulgte nøye med, før det var klart for at jeg kunne gå... Hun sa bare: "gå da, mamma" ... Rar følelse... Hihih!

Her er en stolt Emilie som ventet på meg i klasserommet da dagen var over, hun måtte vise frem leksa hun hadde fått til i morgen.

Emilie ville ta ett bilde av meg på skolen også, så slenger det med da ;) Hahaha!!.....

Mens jeg laget middag, satte hun seg ned med en gang å gjorde leksene sine! Flinke jenta mi :) Så i morgen skal hun vise frem leksa si på skolen. Hun var veldig stolt.

Gud, så stor jente jeg begynner å få !

Så i morgen blir det skolen igjen :)

.....................................................................................................

I går var vi en tur på Tønsberg messa. Vi så på konsert med Anita Hegerland, og lufta krøllene i noen karuseller begge to :) 

Sukkerspinn under konserten :)

Emilie synes denne var kjempe kul, og det kan jeg jo skjønne. Like glad i karuseller som mamman sin ho :) HEHE!

Hun fikk med seg en gassballong hjem og. Veldig fornøyd over det.

Jeg fikk med meg en dogtag eller hva det nå heter, med gravert inn navn og blod typen min ( jeg er rhesus negative ) Så kjekt å ha i veska om det skal skje en ulykke en gang ;) ;)

I morgen skal vi på Tønsberg messa igjen å se på pingu som kommer på besøk. Det blir moro :)

Har deres barn vært på blikjent dag på skolen ? 

Har dere en "messe" med karuseller, show ol ved 17 mai tider? 

-Linda

25, Horten

Linda- Alenemor til Emilie 5 år. Bestevenner for alltid <3KategorierArkivAnnonserhits