Går så det suser!


Jeg går iallefall nok om dagen har jeg funnet ut. Jeg går i gjennomsnitt ca 1, 5 mil om dagen nå. Kjenner at kondisen begynner å bli ganske så mye bedre også faktisk! Liker den nye jobben min veldig godt :) Jeg har fått TO barn nå!


Ja, du leste riktig! Jeg har fått ett barn til. Hun Kom til verden nå her om dagen. Men før det ble Theodor født! Hehe, som dere skjønner så har jeg fått litt oppheng i the sims 3 på telefon. Emilie synes også det begynner å¨bli spennende, så tenkte nå å kjøpe det til PS3. Men de var selvfølgelig utsolgt i hele byen :/ Men det dukker sikkert noe opp på finn eller noe :)

Ellers har dager gått til opppussing av leiligheten min. Den så rett og slett ikke ut. Pappan min har hjulpet meg med masse! Det er skikkelig annerledes å være hjemme n¨. For det første så ser det så nytt ut, også er det deilig med litt farger og, ikke kun hvite vegger og dører. Så leiligheten er nå helt "ny" ! Til og med kjøkkenet er fikset. Malt det og satt på nye håndtak. Det gjør seg så masse! Jeg skal ta noen bilder når alt er ferdig her hjemme jeg :)

 

 


Selfie med kamera VS selfie med snap


Jeg og kjæresten min satt å funderte på hvorfor i huleste vi så så innmari annerledes ut når vi tok selfie med mobilkamerat på Iphone. med frontkameraet, såklart, som vi gjør med snapshat også. Jeg trodde kjæresten min tulla først, men han så veldig annerledes ut med vanlig kamera enn med snapchat kamera. Vi fikk ganske lættis, og jeg måtte selvfølgelig prøve meg her om dagen...

                                  Snapselfie                                                                 Iphone med frontkamera 

 Jeg satt helt likt på begge bildene, helt stille, ikke rørt meg en cm, kun byttet om fra snapchatkamera til Iphone frontkamra. Synes jeg ser ganske komisk ut på Iphone bildet :P Så jeg lurer på om dere har lagt merke til at bildene blir totalt annerledes? De blir liksom speilvendt eller noe, og sånn er ikke jeg vant til å se meg selv, haha!! 

Dette er ett tydelig bevis på at vi er ikke like på begge sidene i ansiktet. Deler vi ansiktet i 2, er jo ganske forskjellige mange av oss.

Har noen andre merket dette? Hvem bilde ser best ut? Jeg synes snap bildet er mest likt meg( sånn jeg ser meg selv) Men det andre ser ikke ut som meg liksom :P

 Prøv dere og, skikkelig rart!!

Ha en fin dag! 

-Linda Da jeg var liten...


Ungene i dag de leker ikke cowboy i skogen, de lager ikke olabiler. Unger i dag får ikke engang lov å klatre i trærne! jeg synes det er for ille at det skal være sånn. Ting var bedre på mange måter før. Det var enklere. I dag bruker unger for mye tid på tvspill og nettbrett. Jeg har en datter på 8 år selv, og det blir faktisk en del ipad og tv innimellom. Men det kommer faktisk av at det er sånn det er i dag. Ungene går ikke bare å ringer på døra til hverandre her. Vi voksne avtaler det som regel. Da jeg var liten syklet jeg til venninne mine eller ble kjørt, selv om de ikke alltid visste at jeg skulle komme. Når jeg vokste opp som liten så hadde vi jo ikke mobil. Mobil fikk jeg i 6 klasse tror jeg. Det var med stor antenne til å dra opp og greier. 

Jeg skulle ønske ungene i dag var mere ute å lekte naturlig. Ikke planlagt hele tiden. Men Emilie blir stadig større og det er ikke lenge til hun kan begynne å sykle og gå til venninner selv. Det blir nok stor stas for både meg og Emilie :)Det er helt utrolig hvor fort unger vokser egentlig, hvor mye unger utvikler seg. For hvert år som går nærmer de seg mere og mere litt mere voksen liksom. Tenkte over hvor fort Emilie har blitt stor i går. Emilie fyller 8 nå på søndag som kommer. Og gjett om ho gleder seg. Stor jente!

Jeg hentet Emilie på SFO her en dag og Emilie spør meg hva vi skal gjøre den dagen. jeg svarer at Michael har bursdag, så vi skal feire litt bursdag. Noen av de andre jentene som sitter rundt bordet med Emilie kikker på meg å lurer på hvor gammel han blir. Jeg svarer at han blir 24. Jentene synes han var "liten" som de sa, og lurte på hvor gammel jeg var. "28" svarte jeg, men de dåna helt og sa tilbake: "moren min er 42 eller noe....." hehe, ja det er jo sånn i dag, forskjeller her og der... 

Men nå skulle jeg egentlig skrive mere, men må nok gå... 

Vi blogges :)

-Linda Michelle KvamSykle til skolen !


Tidligere fikk ikke barn under 5 klasse sykle til skolen alene. Fra og med i høst har vi nye regler. Ungene har lov uansett alder nå. Jeg synes det er riktig. Det er jo foreldrene som bør se om det er forsvarlig for barna å sykle langs veien til skolen selv. Emilie sykler ikke til skolen nå, men når skolen flytter tilbake og hun vil ha en km å sykle så vil jeg vurdere å la henne sykle småveiene til skolen. men ikke alene, sammen med venner. Sykler deres barn til skolen? 

Er skoleveien forsvarlig? 

 Den morsomme Michael!


Tenkte jeg skulle skrive ett litt klissete innlegg! ;) 

Jeg har funnet verdens beste og fineste kjæreste. Han er så god på alle måter. Han lyser opp hverdagen min med den tørre humoren sin, de gode smilene, de søte tingene han gjør, for den gode stefaren han er og for den han er, rett og slett.


Bare det å trøkke en is i trynet mitt kan være morsomt for Michael. Og det er jo ikke noe å bli sur for. litt krydder i hverdagen er jo moro. jeg har bade noen ganger ufrivillig i år også, men det er jo egentlig bare søtt :) Hihi! Jeg og Michael kjenner hverandre så godt nå. vi vet akkurat hvor vi har hverandre og har de så flott sammen!


Endelig har jeg funnet han jeg skal dele livet mitt med. Gode og vonde stunder. Livets oppturer og nedturer. Vi skal bygge oss opp til ett hjem sammen og dele alt dette. Vi har planen klare allerede :)

Han er i tillegg verdens beste stefar!

Han stiller opp som en far og er fantastisk mot henne. Emilie er fryktelig glad i han, og jeg ser det er gjensidig. Det er veldig godt for mamma hjertet å se :)


Jeg er i skyene enda, og vet jeg kommer til å være det resten av livet mitt... 

Jeg ELSKER deg, Michael min <3

Takk for alt du gjør for meg og Emilie :*

 Kjærestepoeng!


Jeg må da si at jeg er verdens heldigste jente som har deg Michael!

Jeg våknet i går morges og fikk nemlig egg og bacon på senga :D Såå deilig å føle seg litt bortskjemt og heldig. Jeg har rett og slett verdens mest utrolige kjæreste! 

Han er så snill og god mot meg og Emilie og. Verdens beste stefar faktisk! <3Blir dere skjemt bort av kjæresten innimellom? Synes det er sååå stas jeg! Og skryt gir mersmak vettu ;)

Ha en flott søndag alle!

-Linda MichelleEget spaanlegg i hagen!


Jada, som dere har fått med dere så har det vært enorme nedbørsmengder over store deler av landet. Det er ikke ofte jeg sier heldigvis at jeg ikke eier hus, men det er virkelig heldigvis! For her jeg leier hadde vi 68 cm vann i hele kjelleren. Strømmen gikk over hele huset, jordingsfeil og masse greier. Flott start på morgen ....

Emilie og jeg kikker ned i kjelleren, heeelt fullstendig overforsvømmelse....

Så det hele endte med at huseier og andre måtte komme til med pumper og lage bekk ut av gården vår. Vannstanden gikk sakte men sikkert ned, men det tok tid. Flere kjellere i samme gate var overfylt, og det var kaotisk. I veien var det ett komlokk som hadde en fontene opp av seg også. Men Emilie synes det var spennende og rart å se så mye vann, og det skjønner jeg jo. Vi måtte jo nesten kjøre gjennom en bekk for å få kjørt på skolen :) 

Men nå er heldigvis alt vannet vekk, vi har fått strøm, og jeg håper ikke dette skjer igjen ! 

Opplevde noen andre overforsvømmelse? 

Ha en fin dag alle :)

-Linda MichelleSommer og sol!


Sommeren er kommet og jeg er endelig gipsfri! Så deilig assa. Så nå er jeg tilbake på jobb og er på billeiting igjen. Savner bil veldig nå. Endelig går det å gire igjen :)Sommerferien har begynt på skolen da. Emilie begynner i 3 klasse allerede til høsten. Tiden går så sinnsykt fort! 

Så nå er det snart camping igjen, og da skal jeg få tatt noen flere bilder! ;)

-Linda Michelle

 18.06.2015


 

Hei bloggen!

Jeg vil gjerne fortelle hvor høyt jeg elsker Linda.

For dere som ikke skjønte det så er det jeg (kjæresten) til Linda.

Her har jeg tatt kontroll på bloggen hennes og vil så gjerne dele med alle hvor høyt jeg ELSKER HUN<3

første gangen jeg møtte deg var på Cafe-standard 26juni 2014 :D jeg trodde aldri jeg skulle bli forelsket i noen fra første blikk, men så ble jeg STUP forelska i Linda <3

Vi har gjennomgått så mye på både godt og vondt! men mest godt da :D jeg er stolt over og være bare din og du min <3

Jeg elsker deg Linda og stepappa rollen :D kjempe glad i deg Emilie :DJeg er en av månedens brun og blid kandidater!


Jeg meldte meg på brun og blid konkurransen, og er visst plukket ut som en av månedens 20 kandidater. Så hadde vært moro å fått litt stemmer :)

Har noen lyst å stemme på meg? Man kan stemme hver dag! :) Trykk deg inn på linken og stem på meg :)

Takk alle sammen!!

Linken :)

http://www.brunogblidmodell.no/nominasjon/41305/41690/

 

#brunogblid #brunogblidmodell2015 #brunogblidkandidater #brunogblidkandidatermars2015Fredag den 13ende.....


Min fredag 13ende var IKKE vellykka. Jeg skulle til Oslo en tur til NRK. Satte meg på peppes for å få i meg noe mat før oppmøte, godt var det. Men utrolig kjipt når jeg skal finne ei drosje og kortholderen min er søkk vekk. Jeg har aldri i mitt liv mista verken bankkort eller noe. Men nå var hele kortholderen borte. Altså stjelt! Så jeg gikk på politikontoret og anmeldte det med en gang. Det er jo ikke mye politiet får gjort om de ikke finner gjerningspersonen eller tingene tilbake, enn å henlegge saken. Så saken er henlagt og jeg har ordna midlertidig kjørebevis og ordna meg nytt bankkort i allefall! :)

Snille Michael kom å henta meg i Oslo. Jeg hadde jo ikke ei krone, og ikke noen jeg kan låne penger av til toget på gata heller lissom, så evig glad for at gutten min kom å hentet meg! Snillere kjæreste skal man leite lenge etter! <3

Emilie har vinterferie nå da. Hun har vært litt hos farmor og kost seg, og er hjemme igjen nå. Hun sitter nydusja under teppet med Michael å spiller det nye spillet. Dem bytter på å spille, og Emilie digger at Michael kan ta det ho ikke greier selv :P

Koser seg på kvelden med stepappa Michael :)

I morgen skal Emilie overnatte hos mormoren sin. Ho gleder seg veldig til det! Fint at Emilie har nettverk og andre enn BARE meg å være sammen med!

Ellers er jeg på jobb om dagen og ting går som det alltid har gått. Har begynt å se mere på fremtiden og hva som skal skje da, men kjenner jeg blir smårar av å tenke på det av og til.... :P

Men jeg vet jeg skal tilbringe fremtiden min med den gode gutten her i alle fall :)

Og dere? Dere vet vel hvem dag det var på tirsdag?????

Yes, det var pannekakedagen!! Og jeg var så heldig å ble bedt bort på pannekaker! NAM :)

Spiste dere pannekaker på tirsdag?

Er det minusgrader hos dere?

-Linda Michelle Kvam 

We love the 90's!!!


Jeppst, da har det blir smekka opp over 50 nye plakater og we love the 90's nærmer seg med storskritt! Blir kjempe artig :D 

Flere som skal hit? 

-Linda MichelleSånn går no dagan!


Det skjer som det skjer om dagen. Det samme gamle, men er sånn hverdagen er det. I dag har jeg vært en tur innom verksted med bilen, den fikk opp en feilmelding i dæsjen og jeg får panikk. Men feilen er nullstilt nå, så håper ikke det begynne rå lyse igjen nå, da må bilen på reprasjon :/

Rart hvor avhengig og glad man blir i bilen sin. Helt utrolig.... 

Og ja, jeg har vært shit dårlig på å ta bilder nå og! Men kameraet er i gang, så får slenge ut ett gammelt bilde som er sikkert 2 år gammelt :P Ut på tur!

Emiliemor skal operere tunga si på mandag. Kutte strengen under tunga. Den er altfor kort og hun får ikke spist is nesten, så håper det blir vellykket.... Gruer meg veldig, men må være sterk for Emilie sin del <3 Er jo ikke så lenge siden det var øyeoperasjon, men den gikk jo supert, så denne går nok enda lettere ! :)

Det blir rart å ikke reise til Gran Canaria i februar i år. har tilbrakt de to siste februarene mine på Gran Canaria, men i år ser det ikke ut til at det blir noe enda. Men må ned igjen snart. Nå snør det jo og står i her hjemme. Er ufyselig. Jeg HATER snø! 

Så nå ser jeg frem til sommer og kos! Har igrunn ikke mere på hjertet i dag, så da finner jeg senga mi :)

 

Sov godt alle der ute!

-Linda Michelle Kvam

 Innspilling!


Var med på en innspilling for Ruben og Edvin på et sketsj.

Den skal på Morten Ramn sin side er alltid gøy :) 

 

Utebilde fra Edvin og og fotomannen som filma oss ! :)

Så dette blir gøy å se på youtube :)Savner deg Jeanett....


Håper du har det bra der du er nå........Perlemorsskyer!


I går så jeg noe jeg aldri har sett i hele mitt liv. Noe som het så fint som perlemorsskyer. Det var fantastiske farger og den kom så brått på. Plutselig var det borte igjen. Jeg leste om det i lokal avisen og sendte såklart inn ett bilde av det jeg fikk knipsa :) 

Noe så utrolig pent!

Fargene var mye skarpere og finere enn jeg fikk på bildet. Men folk stoppa i bilene sine overalt å kikka og tok bilder. Og det måtte jo jeg og! Men leste i avisa at det visstnok ikke er bra for ozonlaget pga fargene og no greier... Men får a håpe det gikk bra ;) 

Her er juletreet pynta, det meste er klart. Emilie sover og jeg er snart i sovende stund selv. Emilie gleder seg såååå masse, og det skjønner jeg. Jula er for barna, og Emilie kommer til å storkose seg med mamma, bestefar og nono der :) ! 

Skal ta noen koselige bilder av kvelden vår i morgen! 

Ønsker alle en kjempe fin jul :)

-Linda MichelleWe love the 90's!!!


I morgen er siste dag på jobb før juleferie! Woop! Blir deilig. Vi skal bare ha vanlig morgen stell med dyrene, så kose oss med god mat før vi reiser tidlig hjem å koser oss med juleting! Blir rart å ha 2 hele uker fri, men deilig og. Da kan jeg kose meg masse hjemme med Emilie og i romjula er det koselige middager osv. 

I år skal jeg feire jul med mamma'n min, pappa'n min og Emilie. Det blir super koselig :) Koser meg så masse når jeg er med mamma og pappa på en gang! :)

Men i morgen begynner verste stresset, jeg skal handle julegaver! MEN, jeg skal ta alle ferdig i morra, orker ikke flere dager styr med det. Men heldigvis er det sånn at de voksne kjøper som regel ikke til hverandre. Vi kjøper bare til barna. Men mamma og pappa må seff få julegave!

Jeg har hengt opp noen plakater da, så i April tar det av på we love the 90's! Anbefaler alle å dra dit, det kommer kjempe mange kjente fra "min fjortistid

Jeg skal dit selv og gleder meg kjempe masse!! 

Se så mange gamle kjente bra som kommer!! :D

Ellers skjer det samme vanlige, kos med Emilie, lekser, jobb, og passe på at kåken er fin! :)

Er så dårlig på å ta bilder om dagen jeg altså. Skikkelig dumt. Skal ta i bruk speilrefleksen igjen og lese litt fotobøker! :) Men er ikke lett å få til alt på en gang!

Men jeg får ta kvelden, tidlig opp i morgen med frøkna som skal ha på julekjole siste dag på skolen med snacks i sekken! Ho gleder seg :D 

Ha en god natt og fin førjulstid alle sammen!

-Linda MichelleJeg har fått meg kjæreste jeg visst !!


Jeg som hadde bestemt meg for å ikke falle for noen, iallefall ikke nå. Jeg hadde bestemt meg for å være singel til Emilie ble stor jeg. Så har absolutt IKKE vært på leting.

Så plutselig, i sommer så møtte jeg en søt gutt. Han var 3 år yngre enn meg og vi holdt kontakten bare sporadisk. Men i dag er vi kjærester!! Er rart og deilig. På en GOD måte! Og jeg er så glad i han. Så snill med Emilie, og meg. han har ikke barn selv, men er den perfekte stefar for Emilie. Skulle tro han hadde vært pappa i flere år. Vi har det så kos sammen og jeg gleder meg til å dele livet mitt med han på godt og vondt! <3

Vil dere se han? :) 

Her er vi på middag hos mamma. Røkt svinekam. nam! :D 

Så i helga har Emilie vært hos mormoren sin og jeg og Michael har bare kost oss!. Superkjekken min !! :D Stolt av han jeg! 

Aaaaldri laga noe klissste innlegg på bloggen jeg, men nå gjør jeg det for en gangs skyld, er så fryktelig glad i denna gutten, og at han tar så godt vare på oss <3

Ha en fin kveld alle!

-Linda MichelleJuleforberedelser!


Det er stress med jul synes jeg. Så i år skal jeg ta det heeelt rolig, jeg skal ikke stresse med noen ting. Utrolig deilig. 

I dag har jeg laget julekranser med forskjellig pynt og dill dall på. Fine til jul :)

Aldri laga sånt før jeg, men det gikk så fint atte. 

Det har skjedd noe annet på fronten hos meg da, men velger å vente med å fortelle det, men jeg kan si som så at jeg er lykkelig og det er så deilig! 

I kveld får jeg besøk, har laga hjemmelaga stappe med kjøttboller og saus til. Hehe, enkel, men god mat da! :)

Var mørkt på morgenkvisten i dag, men det lysnet opp og vi har hatt sol i dag, og det er jammen ikke verst til å være 10 desember! Digger det! :)

Men får ta meg av besøket mitt her.

Har dere der bra? Er det snø hos dere? :)Stor jente og desember!


Tida går alt for fort... Nå er det snart jul igjen, og Emilie har hatt bursdag. 7 år!! Synes det går fortere og fortere med ho frøkna mi jeg, best å få med seg alle øyeblikk mens man kan :) 

I dag har jeg vært på jobb, så har jeg og Emilie fiksa advenslys. Ho var borte i helga, så vi fikk ikke til å gjøre det sammen i går, så vi kjøpte inn sammen i dag og Emilie pynta så fint!

Lysa ser røde ut, men egentlig er de lyselilla på en måte, jaja. Adventslys er det iallefall! 

Har henta bilen min på rettlakk i dag da. En idiot må ha kommet borti meg på vidt det er i parkeringshuset på sjøsiden. Det var snakk 3 - 4 små striper på noen cm som måtte studere for å synes, men jeg vil ikke ha evt rust, så nå er den fiksa på og fin som ny :) Faens folk som ikke kan si ifra at dem faktisk kommer borti folk assa... Og forbanna trange parkeringshus og...

Men egentlig er dagen min så der, jeg er sliten og trøtt, planlegger en shoot til helga, greit å ha med seg videre så får vi se om det blir noe bra resultater!

Ellers er Emilie strålende ornøyd med at det er 1 desember, og gleder seg som en unge allerdee til i morgen. Pakke i kalendren, hehe! :)

Jaja, dere får ha en fin kveld alle sammen!

-LindaDet er noia å bli gammel!


I dag har jeg ikke lyst å verken poste noen bilde eller skrive noen ting. Jeg begynner å bli gammel. 27 år. Rynkene kommer forsiktig frem og jeg merker at jeg ikke er "ungdom" lenger. Det gir meg NOIA! Så .... snakkas.....Glad! :D


Jeg må bare si at jeg er så glad om dagen! Alt er så greit, alt går så fint. Emilie har feira bursdag i hele helgen og endelig har hun blitt 7 år. Stoooor jente i hus! :)

Skal blogge og legge ut bilder fra feiringa fra helgen i morgen, nå er det så zzzz her....

På vei hjem fra jobb sliten og gåen. Men like blid :) 

Men nu er det natta her, natta alle :) 

-Linda MichelleJippi!


Jeg har fått meg en ny spennende oppvaskmaskin i dag. Haha! Eller egentlig er det ikke haha i det hele tatt, for den andre jeg hadde røyk rett før bursdagen til Emilie. Passa veldig dårlig, men har en ny stående her nå, så en jeg kjenner er rørlegger å skal fikse for meg så den blir i orden før bursdagen til Emilie :) Braaa! :)

Ellers er jeg på jobb om dagen, koser med dyra, forer og står i. Det er kommet kjempe masse sau på gården nå, de skal pares og få lam på gården i vinter/vår, og jeg gleder meg masse. Da må vi sosialisere lammene, kose med de og bare dulle. Gleder meeeeeg!!

Emilie har bursdag denne helgen som sagt, og det skal være selskap både lørdag og søndag her i heimen. Lørdag er det voksenbursdag, søndag kommer klassevenninnene hennes for å feire med Emilie. Ho gleder seg masse!! 

Vi skulle lage en pinjata, det var Emilies ønske, men jeg har funnet ut sammen med Emiile at vi lager stor papirpose istedet, det er så mye jobb og lage det, og tar jo så mange dager. Så vi pynter en fin papirpose istedet sammen :) ! Det var helt greit for Emilie. Moro blir det sikkert for ungene uansett :) 

Store snart 7 åringen og meg. Vi koser oss alltid sammen :) !

Jeg har vært skikkelig dårlig på å bruke speilrefleks kamera i det siste.... Jeg skal ta det med på jobb på mandag jeg, og ta noen fine bilder av dyrene! Hehe :) Er blitt utrolig glad i dyra som er på gården. Alle sammen. Når man går å duller og steller med de, så blir man knytta til de, og kjent med de. Dyr er beroligende vesener :)

Her er ett bilde av meg fra Emilie var på kontroll med øyet sitt. Det går heldigvis bra nå og hun skjeler ikke! Det er helt utrolig!! Jeg vet ho er sååååå glad for det selv også. Ho gleder seg til øyet ikke er rødt i det heeeel tatt noe mere. Er bittelitt rødt enda, men det går over, heldigvis :)

Men får fortsette med ryddings og planlegging av bursdager. 

Dere får ha en flott kveld alle sammen!

-Linda MIchelleNåå skjer det mye!


Som overskriften sier. Nå skjer det mye. Og har skjedd. I dag har det vært den 3 beste dagen i mitt liv har jeg funnet ut. Hvorfor vil jeg fortelle dere senere :) Jeg skal legge meg med ett smil om munnen og drømme sååå søtt! :) Jeg og Emilie skal overnatte på loftet i natt (med trapp ned selvfølgelig). Så Emilie sover der nå, og jeg skal opp å legge meg med ho etter jeg har blogga litt :) Jeg har ei seng der oppe, og en madrass på gulvet. Emilie ville ha madrassen, så jeg tar senga der da. Hehe, litt moro for Emilie å sove på loftet da!

Det var ballongslipp på Bakkenteigen i går. Coca Cola zero hadde konkurranse. Vi skulle alle løpe til ballongene som ble sluppet fra lufta, sprekke de å finne gevinster. Kult, dette må jeg være med på tenkte jeg. Vi sto klare og ballongene raste ut, jeg løp alt jeg hadde og la merke til at jeg var foran alle nesten og fikk smelt en HAUG med ballonger. Da jeg reiste meg så jeg at buksa mi var spjæra på kneet, jeg kjente det blødde bak der og hånda mi var litt prega av folk som omtrent lå oppå meg for å få tak i noen ballonger. Men det var bare en klatt med ballonger UTEN premier. De måtte ha en filmings med klin gale folk. Jaja, tenkte jeg, neste er iallefall premier. 

Så jeg gjorde meg klar for andre gang og løp som faen mot ballongene. Men det blåste så mye så ballongene ble ikke akkurat sluppet ned fra lufta da, de datt ned i en klase på gresset og en haug med folk klikka max. Da alle ballongene var sprekt så jeg jenter som lå på bakken og dro skjerf til seg og kledde omtrent på seg. Det tok virkelig av! Jeg fant dessverre ingen premier i noen ballonger, men det var moro og da :) Egentlig skulle jeg være med på innspilling av no greier etterpå, men alt ble bare kaos og jeg fant ingen, så reiste hjem istedetfor :)

Emilie er MYE bedre i øyet sitt og er sååå flink til å ta dråpene sine daglig nå. Hun er nesten ikke rød på øyet lenger og det bedrer seg mere og mere for hver dag. Har ei superflink jente som har gått igjennom dette! Men jeg vet hun vil takke seg selv når hun blir stor også for dette. Det var jo hennes valg.... Fikk denne søte tegninga istad av Emilie. Ho er så god med meg :) Det gjør meg så glad i mammahjertet mitt av slikt..... 

Ellers er det en del fotoshooter for tiden da, det er jo ganske ålreit. Så jeg var på en på søndagen, neste søndag blir det enda en shoot. Her i Horten, faktisk! :) Så gleder meg til det! 

Må smelle inn ett bilde fra søndag da. Jeg har jo alltid hatt pinnetynne armer .... Og alt annet og egentlig, så måtte flexe litt for fotografen og be om ett "hulkbilde" haha!! :) (og ja, tenkte det var litt rart siden det er i bh, men jeg har mindre klær på meg på stranda) 

Når helga er over, da er det skole og jobb på oss her igjen. Emilie kommer nok til å synes det kjempe ålreit å komme på skolen og med venninner igjen. Jeg syns det blir greit å komme til hverdagen igjen jeg og. Blir lange dager. Særlig når vi er hjemme hele dagen. Men vi koser oss masse her hjemme da. I går lagde vi masker og så på filmer og hadde det kos. Er så glad i frøkna mi, er liksom aldri alene, og ho får meg så glad :)

Nei, nå skal Linda legge seg, vi blogges! :)

-Linda Michelle

#cocacola #cocacolazero #cocacolazeroballongslipp #cocacolaballongslippbakkenteigen #skrubbsår #fotoshoot #photoshoot #tegning #bestedatter #øyeoperasjon #glede #masker #høstferie #jeans #muskel #lift #snapchatHeaderhjelp!


Jeg har fått en kjempe fin header av ei jente. Jeg får ikke til å legge den inn uten at hele designet ellers blir ødelagt. Er det noen som vet? Eller som kan? Setter pris på hjelp assa :D

 FOR ei helg!


Ja for en helg dere! Det er jo sååå mye spennende som skjer her i Horten by...... Hehe, nei det er nemlig ikke det. Men vi har nå gjort det beste ut av den da. Fredagen var jeg på "mammafest" med alle mødrene i klassen til Emilie, Det var kjempe hyggelig. Jeg følte jeg ble kjent med de på en annen måte enn før. Og det er jo veldig greit å vite hvem mammaene til de i klassen er. Vi spiste tapas og koste oss. 

I dag Har det egentlig ikke skjedd mye. Emilie har besøkt ei venninne mens jeg rydda og slappa av litt hjemme. Så kom plutselig Emilie hjem, dundrende inn døra. Hehe. Rart når ho er så stor at ho kommer hjem selv, at jeg ikke henter ho noe sted. Det føles litt rart....

Da Emilie kom hjem slappa vi av foran tv, mens vi ventet på pappa'n min. Vi lagde middag sammen og spiste alle 3. Kjempe koselig. Emilie fikk lørdagsgodteri etterpå å var tvslave da og. Hehe!! Skjønner jo at det er ekstra stas å se på tv nå enn før, ho har liksom ikke tilgangen like ofte. Før pleide jeg å la ho se barnetv med frokost før barnehagen, men det nytter ikke nå. Nå må ho se ferdig ditt og datt, så tv er ikke på her på morgen!

Emilie kooooser seg på lørdagskvelden <3

Emilie så Pippi på rømmen på senga før ho sovna. Jeg og pappa satte på en actionfilm. Men det var mere action komedie kom vi fram til. Med Johnny Depp og greier. Etterpå kom enda en film, mystic river. Har sett den før, men kjempe lenge siden. Den var veldig bra. Liker sånne filmer! Bare jeg ikke drømmer om de i natt.... ;)

Nei nå får jeg prøve å sove igjen. Har prøvd en gang, men funka ikke. Da hender det at det hjelper å stå opp å begynne fra skretsj igjen. Så det har jeg gjort nå, håper Jon Blund tar seg en tur nå....

Sov godt alle sammen :)

-LindaTopplista!


Hei alle mine søte lesere!

Jeg vil bare få takke for at det er så mange som leser bloggen min. Jeg trodde jeg hadde en del lesere i går da jeg bikka 500 stykker, men nå har jeg hatt besøk av over 1400 lesere bare i dag, så det må jeg si er stas!

Er på bloggtoppen på 171 plass eller noe i Norge, og nr 15 på aktive og nr EN i Horten av bloggere :D Så er på førsteplass altså :)

Gøy! Takk til alle dere lesere jeg har. Veldig koselig. Om det er noe dere savner på bloggen eller vil jeg skal skrive om, så spør meg gjerne.

Emilie har vært på svømmekurs i dag. Det gikk såå bra. Ho har lært seg å flyte på ryggen tidligere, men har kviet seg for å ta hodet under vann. Men i dag så ble jeg kjempe imponert. Da jeg kom inn etter kurset så sier Emilie: " Mamma, se her hva jeg kan a" Så tok ho på seg svømmebrillene og dykka under med hele huet. Flere ganger!! 

*Stolt*

Dykkern min... :)

Dykker'n min må ha mat i magen før svømmekurs også!

Tenkte jeg skulle vise dere ett bilde som er sendt inn til en konkurranse i Portogal (?) av meg. "stemning i skogen" :) 

Har dere hatt en fin dag? 

-Linda

#swimmingpool #swimming #wood #skog #svømmekurs #stokke #bokmoa

 

Ps: Dårlig kvalitet på bildene, hadde ikke med meg speilrefleksen.... Skal jeg bli superwoman nå?


Jepp, tror jeg har tenkt å bli superwoman jeg nå. Iallefall i forhold til hva jeg har vært det siste halve året... I dag har jeg trent skikkelig hardt og kjenner det skikkelig i beina og huet... !

Men fy fasan det var godt og. Even pusha meg litt i dag, så mye at jeg rista av noen av øvelsene omtrent, men jeg gidder ikke mer ass, nå er det bånn gass!!

Ble dårlig kvalitet på bildet, hadde dårlig tid, alle superwomen har det ;)

 

Yes, nå skal jeg bli superwoman igjen!

Jeg hadde masse lesere i går, så jeg ligger på første plass i Horten over bloggere nå da, det er kult :)
-Linda

#superwomen #trening #fysioterapi #borrefysioterapi #klær #outfit #mammablogg #emilieprincess.blogg.no #topplisteblogg #topplisteblogghorten

 Mødre og morsdag, GAVETULL!


I dag er det morsdag. Jeg tar ikke det så stort, da jeg synes vi kan sette pris på hverandre utenom dagene som "verden" bestemmer selv.... Jeg er glad i å gi gaver jeg. Det trenger ikke være store tingen, det er tanken som teller. Jeg skal ikke kjøpe noe til mamman min i dag. Ho fikk roser for ett par uker siden, og tror faktisk ho synes det var mere hyggelig enn å få noe på en "arangert" dag. Jeg hadde såklart blitt glad om jeg hadde fått noe i dag jeg og, men syns ikke vi skal fokusere på at dagen i dag sier vi må gjøre ditt og datt....

Det er jo rett rundt hjørnet for valentinesdagen og. For meg så er det bare tull. Kjærlighetens dag?? Så den 14 februar så går alle amokk i blomsterbutikker osv. BAK MÅÅÅÅL! Jeg har ALDRI kjøpt en valentinesgave, og kommer aldri til å gjøre det heller. Jeg kjøper gaver og viser at jeg bryr meg da folk minst ane det jeg, og det er da mere hyggelig.

Skal ikke skrive ned her heile historien men husker en gang for en god stund siden... Noen jeg var glad i ønsket seg ett dyrt smykke, som måtte bestilles fra Tyskland. Jeg bestilte og ordna, måtte inn til Oslo for å hente det. Jeg ville holde det hemmelig å lage en overraskelse av det, men det endte opp med at jeg leverte gaven stolt til en som var drit sur for at jeg hadde vært "hemmelighetsfull".... Så av og til funker ikke det heller. Kommer vel an fra person til person...

Uansett, sett pris på hverandre på dager som ikke er bestemt man skal gjøre noe!

I dag skal jeg og Emilie bare kose oss. Ikke lenge til vi setter nesa ned mot Gran Cararia nå. Guuuuuud, jeg gleder meg ass. Emilie også. Så i morgen skal vi pakke koffertene våre med sommerklær og rocke Gran Canaria!! :)

Nettbrett er på plass, pc på flyet, yatzy, mobil spill er ett must. 6 timer på flyet er leeeenge! MEN verdt det! :)

Wooooop! :D

Jeg skal ned å bli brun og blid! :) ;)

-Linda MichelleEmilie jobber og står i!


Av en eller enn grunn virker ikke kameraet mitt. Fikk hjelp av en fyr som googla seg frem til at det kunne være laderen min som ikke ladet, så jeg skal få lånt meg ett batteri å få kjøpt ny lader om det er det som er feilen. Håper, håper... 

Hadde besøk av Martin i kveld. han hjelp meg å rydde vekk jula, Så nå er juletre, julenisser og alt pent oppe i kassene sine på loftet. Deilig. Følte jeg fikk større stue med en gang heheh! 

Som jeg sa til Martin: "litt godt det er ett år til neste gang" .. Han reiste istad og jeg har smurt ferdig matpakke og skal hoppe i seng straks. Blir digg. Nyskifta senger i dag ! Vi har vært flinke i dag. Emilie har vært aller flinkest. Ho har heng opp tøy med meg, bretta tøy med meg, lagt det vekk, laga middag med meg og støvsuga for meg. Det var skikkelig snilt av ho. Spurte om ho hadde lyst og ho slapp det ho hadde i henda, og var stolt der hun støvsugde og ordna for meg :)

Etterpå tørka ho støv på tvbenken og litt på stuebordet, helt av seg selv. Er litt deilig når unga begynner å bli s store at de kan delta litt i husarbeid. Og jeg får bare passe på mens ho syns det er gøy For det er nok ikke gøy mange åra til, haha :)

Ho har tjent opp litt penger nå da, får jo ukelønn og velger av og til å spare pengene istedetfor å bruke de, så er en del i lommeboka hennes nå, og det er jammen vel fortjent! :) Så vi får reise å handle noe fint ho har lys på en dag snart. Ho ønsker seg jo slushlager, så skal foreslå det for ho. Ho har egentlig.... alt... 

På fredag var jeg på min første fotoshoot etter jeg brakk beinet da Det gikk bra tror jeg, og får nok noen bilder snart som jeg kanskje vil legge ut her. Deilig å få seg en tur ut å føle meg litt normal igjen!

Ellers er jeg på jakt etter en søt skrivepult/skrivebord til Emilie om dagen da, som ho skal ha på det nye rommet sitt tenkte å legge ut bilde av det når det er helt ferdig, men det er ikke heelt komplett enda :)

Nei, får hive meg i seng. Ny dag i morgen! :)
-Linda MichelleKlar for å gå inn i det nye året


Godt nytt år alle sammen! Håper alle har hatt noen å feire med og at det nye året blir bra. Synes tiden går alt for fort jeg. Husker millenium, år 2000 såå godt, og det er nå 14 år siden. Skummelt, jeg har innsett at jeg begynner å bli gammel. Heldigvis minner Emilie meg ofte på at jeg er ungdom og ikke voksen. HEHE! I det nye året er det mye som skal skje for meg, jeg skal ha meg lappen og kanskje en bil, jeg skal begynne å jobbe og ikke minst, lære meg å gå dette året! Jeg skal til fysioterapauten i dag halv tre, wohoo. Jeg har vært flink å trena hver 3 dag i jula :)

Jeg har fått meg nytt rom da, ganske så ålreit. LIttebitt mindre seng, men det funker, hadde jo 220 bred fra før, og har til og med tv på rommet nå. Det er digg! Så tv på rommet til Emilie, tv på mitt rom og ett tv i stua... Egentlig høres det helt teit ut, men vi er ikke tvslaver allikevel. Hehe. 

Jeg er klar for å GÅ inn i det nye året.....

HØHØ!!

-Har dere noen nyttårsforsetter?

-Linda 

 Deilig natt på sykehuset!


Høres sikkert helt merkelig ut, men i kveld er det faktisk litt deilig og rolig her på rommet. Jeg har fått rommet for meg selv og det skal bli godt å sove en hel natt uten forstyrrelser av demente damer eller sykepleiere som roper høyt midt på natta!

Men jeg vil virkelig hjem nå. Trodde faktisk jeg skulle få lov å dra hjem i dag men neida... Men jeg tror faktisk de sier i morgen tidlig at jeg kan reise hjem....!!! :D

Meeeen, tar ingen gleder på forskudd jeg. Det har jeg igrunn lært meg å gjøre siden jeg brakk beinet i sommer. Utroolig kjedelig og, for det var meninga at jeg skulle feire jul på i syden dette året, men det ser dårlig ut... Jeg må visst ha ei sprøyte blodfortynnende hver dag en måned fremover istedetfor marevan som jeg gikk på tidligere.

Disse sprøytene er bare drit ekle, og de mener jeg skal ta de på meg selv, men det greier jeg ikke å meg selv til å gjøre, så hjemmesykepleien skal komme hver dag å ta den på meg når jeg har kommet hjem.

Men dagen i dag har gått ganske fort egentlig, mamma titta inn døra her på formiddagen og vi chillan noen timer før ho dro for å hente Emilie ....

Ååååå veeerdens godeste jente!! 

Emilie hadde med seg cola til meg i dag. Av eget ønske. Jeg ble kjempe glad og har faktisk litt mere igjen av brusen, men har nesten ikke samvittighet til å hive flaska engang... 

Emilie er hos nono (mormor) og sover der på sovesofaen frem til jeg skal hjem. Godt hun koser seg der. Får veldig vondt i mammahjertet mitt når jeg står å vinker til den vesle jenta gjennom vinduene i gangen nede. Hun snudde seg flere ganger å vinka, og rett før dem skulle gå ned hjørnet så vinka ho en siste gang.... Det var så koselig og vondt på en gang. Men Emilie veit at jeg har det bra, og jeg veit at ho har det bra. Og da er jo egentlig alt bra! :)

.............................................................................................................................

Det var orientalsk gryte til middag her i dag, og frukt coctail til dessert. Er iallefall ganske så god mat her! I dag har jeg vært i kantina å spist og, ikke bare fått alt servert på senga. Så trooor og håper jeg kommer hjem i morgen. Veneflonen er tatt vekk og.. *DIGG*

Så i kveld etter Emilie og mamma dro så ble jeg lei meg først, men tenkte som så at det hjelper ikke ligge i senga å grine over det her... Så jeg tok en dusj og en gåtur (gåtur ja lissom... krykketur) ned til resepsjon og der alle er. Så har faktisk kommet i snakk med ett par gutter som er innlagt her! HAHA! Eldre enn meg, men hygelig å prate med andre enn bare sykepleiere! :) 

Solnedgang på Tønsberg sykehus. Soloppgangen skal jeg nok få med meg, og det skal være den siste jeg skal se fra de vinduene her!!

Til morgen i dag så kom en venn av meg som også er innlagt her ut for å ta en røyk på morningen, det var veldig hyggelig. Og da jeg satt på facebook istad og så han var pålogga, så fikk jeg spurt pent om selskap til kveldsrøyken og gitt... :)

Veldig ålreit at det ligger noen andre her jeg kjenner, selv om jeg absolutt ikke unner han det.... Men koselig å ha noen å prate med her...

Jajaja.... Jeg får bare vente å se hva legee sier til meg i morgen da, og håpe det er den store dagen....! ;) 

Ha en god natt alle!

-LindaSykehus igjen....


Nå er jeg lei av å være syk. Er det ikke det ene, så er det jammen meg det andre... Har jo endelig fått av den forbaska gipsen min, og gleda meg som en gal til å gå igjen... !

Så skjedde det igjen, jeg fikk plutselig en meeega hevelse på høyre hoft, og etterhvert ble det sååå sterke smerter. Derfor ringte jeg legevakt å ba om å få komme opp å undersøke meg.

Da jeg kom opp kom jeg rett inn før alle de andre, og fikk ei seng jeg kunne legge meg sidelengs på imens. Legen sjekka meg, og ba etter sykebil for å reise inn til sykehuset å ta røntgen. Det var min andre gang i sykebil dette siste halvåret... Jeg kom rett inn til røntgen og det viste seg at jeg ikke hadde brudd, men noe som heter så pent som legene sier "hematom".... Det er indre blødninger i organer/muskler.. Noe som fort kan skje når man går på blodfortynnende. AU! De sendte meg hjem, utenå sjekke blodet mitt, og jeg slappa av hjemme helt til morgenkvisten i dag...

(En hematom. Fins i alle forskjellige størrelser og farger.... En hematom er en innvendig svær rue med andre ord)

Hadde legetime for andre årsaker, men tenkte å måle blodgreaia mi mens jeg først var der. Den tenkte, og den tenkte.... Og det skjedde ingenting. Hmm, enten så var målern litt tpå tur, ellers hade jeg VIRKELIG tynt blod. Vi prøvde en gang til og det samme skjedde. Jeg ligger på mellom 2,1 og 2,8 som regel. Noe som er normalt når man tar marevan. Maskinen måler opptil 8,0. Så jeg hadde over det.

Fastlegen ringte sykehuset og sa jeg måtte dit, få blodet mitt tykkere. Så mamman min var så snill å kjørte meg på akutten så jeg fikk hjelp. Der var det masse blodprøver, andre prøver osv før jeg fikk en plass her jeg ligger nå i 7 etg.... 

Utsikten fra do, haha!! :) 

Jeg har fått to megasprøyter som skal gjøre at blodet mitt skal bli tykkere og en "sukkerbit" med vitamin K som de kalte det. Jeg føler meg fortsatt litt småsvimmel da, ekkelt... 

Men jeg har igrunn ikke fått svar på noe, utenom at blodet mitt er tykkere. De spurte istad om de kunne ta slangen i magen min, men jeg er nesten helt sikker på at dette er ikke no magesår, jeg har ikke vondt. Jeg har tynt blod! OFF..........

MEN når man er på sykehus er det alltid så koselig med besøk !! Pappa og Torunn kom en tur på ettermiddagen. Og plutselig HØRTE jeg at det var Emilie's sko som gikk i gagen.. Hennes måte å gå på. Og der kom jo jammen meg, Emilie og mamma'n min.Så Emilie prøvelå senga med meg og fikk brus av meg og vi snakka litt før de måtte gå, besøkstiden var over.

Jeg fikk rulle ut å ta en røyk med mamma før de skulle gå. Mamma skal ta seg av Emilie i natt. Evig glad for at jeg har ho som hjelp nå! Så Emilie fikk penger til å kjøpe noe godt av meg i kiosken før hun dro, og hun trillet meg i rullestolen bort til heisen... Det var litt tungt da døra lukka seg igjen og Emilie vinka såå blid "haaade mamma!"......

Nei uff, kjenner jeg blir litt sentimental av det nesten jeg. Godt jeg kommer hjem en gang...Så nå er kvelden kommet og damene på rommet her prater og prater sammen...

Har trekt for gardina mi og hører på dem bare. "Linda ho har trekt for ho" sier dem her nå.... Haha, kanskje jeg får være litt sosial i kveld :) Men er slitsomt det også....

Godt å ha pcen min her iallefall!!

I morgen er det nye prøver, og håper jeg kommer hjem til jenta mi snart! 

Har dere det bra? :)

-Sjukligen........ ;) !!Bestått.......... på nett......


Har lest som en racer på teori igjen, og nå hjelper det seg, det gjelder å ta litt og litt hver dag... Blir jeg sliten i huet, greier jeg ikke svare riktig, så da legger jeg det fra meg å finner på noe annet imens!

Men i går blei jeg ganske overraska over meg selv. Jeg greide nett prøven uten en eneste feil, så nå må det jo for pokker gå :)

Det var ganske kult, ikke en eeeneste feil! :) 

I dag har jeg vært hjemme å kulan å bare telt timer og dager til gipsen skal av. Har også undersøkt og lært meg en del om guppyer, fiskene vi har. Og jammen har jeg ei drektig frøken oppi der, som er fødeklar om litt... Så skal gjøre alt jeg kan for å redde ungene, og har lest hvordn de oppfører seg før de skal føde osv. Så Linda er forberedt! Og gjett om Emilie syns det var kult og! :) Det er faktisk hennes fisk som er på tjukka! :) Så tror jeg må kjøpe meg enda ett akvarium jeg eller noe...... 

.......................................................................................................................................

Ellers har jeg funnet ut noe annet morsomt med venninna mi, Pia.... Lage tegneserier om hverandre... Jeg dæver av latter av det her noen ganger ass....!!

Min til Pia :

Pia til meg:

Hehehe!! Pia skal få igjen i kveld! ;) ;) Moro! :P 

Men nå skal jeg ikke bruke mer tid på å sitte her, må lese teori, erte Pia, lese mer om fisker og pakke sekken til Emilie klar til i morgen, når ho skal på skolen.

Har dere fisker? 

Besto dere teoriprøve på første forsøk?

-Linda

bitstrips bit strips huleboer guppy drektigguppy akvarium gravidguppy prove.nopånett


Saaaaakte..............


Dagene går alt for sakte.. Jeg er møkkalei. Hvorfor meg? Har vel fortjent det... Selvforskyld...... :(Im lost......


I dag har det blitt to kjappe, korte innlegg bare. Har liksom vært på farta i hele dag og nå er jeg...............

Helt tappa for powers... Heldiigvis kommer det pizza på døra i kveld da, vant en pizza fra Pizzabakeren med brus og utkjøring!

Så nå bestiller jeg pizzaen, eter meg jævla mett å ser frem til enda en dag er over...

-LindaPostmann pat!


Kort innpå her..... HAHAHA!!!

Kanskje ikke så festlig for dee, men jeg syns den var syyykt festlig.....

En el postbil her i Horten visst. Jaja, sikkert kjekt for miljøet. Nei, får fly, masse på planen i dag ! ha en fin dag alle :)Nåå er det nok....


I dag var det IKKE koselig å stå opp. SNØ. SNØ liksom. Feslig med krykker og snø a.. NOT.

Er rimelig lei nå, jeg skulle jo ha av gipsen min på fredagen. Fikk den av og tok røntgen jeg og gleda meg til å reise hjem....

Så satte legene på NY GIPS!! Jeg trodde jeg skulle dø på meg da jeg så bruddet på skjermen, og kunne nesten føle det før legen sa jeg måtte ha gips. Jeg visste det på en måte.

Så nå er det 3 nye uker med den gipsen... Den her er strammere og, men den får bare være sånn da. 4 gipsen min nå, og kommer til å gå 3 mnd sammenlagt med gips. 

Så ja, nå er jeg lei, nå har jeg fått nok.... 

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!¨

River meg i huet å lurer på why me liksom?????

..................................................................................................................................................................

ÅNEI!!!


 

Tiara holder med meg og liker ikke denna snøen.... Emilie syns det var kult da! Men hvem unge syns vel ikke snø er kult? :)

Vi tok en tur ut å titta på morgen...

Emilie i morgenkåpa si og morgensveis. SNØ JO!

Brrrrr.... Emilie syns det var kaldt på tærna! Hehehe... Så fort inn igjen... Litt festlig når jeg ser detta bildet og bildet over, ser ut som jeg har klipt det på en måte ;)

 

Det var litt heavy start på vintern det her synes jeg... Så i morgen må jeg til byen å handle vintersko med Emilie... 

Burde nesten kjøpt brodder til de krykkene mine jeg, før jeg går på trynet og brekker noe annet og.. Hadde jammen ikke forundra meg....Off....

.....................................................................................................................................................................................

Dagen i går var vi bare hjemme å kosa oss. Er begrensa hva vi greier å finne på nå når jeg sitter her med det beinet.. Men vi gjør det beste ut av det. Så i helgen har bare vært hjemmehelg :)

 

 Emilie dypt konsentrert... Hun leker med små ponnyene sine i vann..! De står i kø for å stupe og gjøre diverse vannaktiviteter. Hehe!!

Emilie tok fatt i tavla si tidligere i dag og. Den er veldig kjekk, vanlig tavle til kritt på den ene siden, og glatt side på den andre, til tusjer man kan tørke av med klut etterpå. 

Ho er jo blitt så flink til å tegne og. Får veldig skryt av ho på skolen og, de sier ho er så flink til å tegne! Gøy å høre og se :)

Fineste sommerfuglen da! :)

Glad i deg Emiliemor, du er min aller beste venn <3

Er det snø hos dere? 

Ha en fin dag! 

-Linda

 Hastetime på sykehuset!


I dag når jeg Emilie og jeg våkna av vekkeklokka var vi megatrøtte begge to. Emilie ville egentlig ikke stå opp engang. Blir så bra når jeg kan gå med henne til skolen selv og kan sove litterann lengre.... Dette er nesten pining, iallefall når jeg har fått nada nattesøvn selv...

Her har du omtrent oss på morgenkvisten. Neida, var ikke så ille. Vi lå å prata litt i senga og våkna opp sånn, før vi måtte bite i det sure eplet å gå ut i stua for å finne noe frokost og gjøre Emilie klar for en ny dag!

Det er så fin soloppgang hver morgen nå. Noen ganger er den heeelt rød. Den var så fin i dag, så ville så ville ta bilde av den, men da var kameraet mitt såklart tom for strøm...

Men den var omtrent like fin som denne! (tatt fra google)

Jeg har hatt en ferferdelig natt. Nesten ikke sovet i det hele tatt, bare vridd meg for å prøve å finne stillinger som ikke gjør vondt for beinet mitt. Jeg fikk akkutt vondt i går mot kveldinga, ikke bare sånn litt som jeg har hatt hele tiden, men så vondt at jeg ikke greier  la vær å si "auauau" noen ganger. 

Så jeg ringte til sykehuset, og de sa det var absolutt nødvendig med en røntgen av beinet mitt. Egentlig skal alle som gipses røntges etter de har fått på gips, men de røntga meg nemlig ikke forrige gang etter jeg fikk ny gips, bare før de tok den av.

Så kjenner jeg er litt irritert nå, er det skjedd noe feil med bruddet etter de har byttet gips eller noe så jeg må operere så kommer jeg til å fly i flint. Nå er jeg lei nok allerede. Og om det må til en operasjon så blir det leeeenge før jeg kan gå. Så håper bare de intense smertene er for stram gips eller lignende. Utrolig guffen følelse, men det finner jeg ut halv to i dag! Can't wait!

Tønsberg sykehus. (bildet er tatt fra google)

Vi blogges! :)

-Linda Michelle

 Glad dag!


I dag er jeg glad! Har ikke rukket å ta noen bilder i dag, for har ikke tenkt på det engng, men er så overraska over snille alle er med meg. De ordner og styrer. Istad s kom naboen kjørende, så jeg halta rundt så fikk sitte på med han og. Smooth ass. men nå får jeg besøk og skal prøve å nyte livet litt, jeg blogger i morgen tidlig, ADIOS! ;)Nå er jeg skuffa og forbanna....


Ja nå er jeg skuffa ass. Gidder ikke blogge no langt innlegg engang, for jeg har ikke annet å si at jeg får ett møkkaliv i 4 uker til. Jeg skulle liksom inn å ta røntgen i dag på sykehuset. Og gipsen av om en og ei halv uke. Men neida, dem tar å bruker den saga si og tar av hele gipsen, tar røntgen og klæsjer på en ny gips og sier: " Ja da sees vi om 4 uker igjen da, da skal gipsen av".

Holdt på å dø på meg der jeg satt. Og den støgge gipsen her er stram som f... og..... Den andre var iallefall LITT levelig.

Nei nå gidder jeg ikke mer, går å legger meg. Natta alle friske kropper der ute!Vi har hatt besøk av Cindy!


Jeg og Emilie har hatt besøk av pappan min, tanta mi og det nye familiemedlemmet hennes, lille Cindy.

 

Cindy!

Emilie er stolt som får holde lille Cindy.

Jeg spurte Emilie nå om hun hadde noe å fortelle om Cindy. Hun svarer: Tja... Cindy, Cindy, cindy... Også gikk ho. Hehe!!

Men nå gikk det visst laste opp bilder fra speilrefleksen gitt! Får prøve meg på ett blogginnlegg senere i kveld! ;)

-LindaFor en fin morgen :)


Emilie har sovet i min seng i natt, hun ville det så gjerne, så i natt har hun kosa seg i den store senga til mamma :)

Vi våknet begge av vekkeklokka halv 7. På tide å stå opp for en ny dag, og en ny dag på skolen.

Matpakke smurte jeg klar i går kveld, med brød, youghurt og banan. Også får hun melk på skolen. Håper jenta mi får en kjempe fin dag på skolen i dag.  Er så stolt av jenta mi jeg...!

Hun er så flink når hun kommer hjem fra skolen og, rett på lista over tingene hun skal gjøre for dagen, og deretter rett på leksene som regel. Blir bra for ho når ho får seg skrivepult å gjøre leksene på.

I dag skal jeg få besøk av pappan min, og hunden til søstra han, altså min tante Bjørg :) Kanskje tante Bjørg blir med og? 

Men jeg får gjøre litt husarbeid her så det er ordentlig ryddig før jeg får besøk senere i dag. 

 

 

-Linda Michelle

 

 Meg fra liten til nå!


Som jeg sa på mitt tidligere blogg innlegg i dag, så har jeg det litt bedre, og får gjort mye mer husarbeid hjemme. Mye takk til min lille hjelper som hjeler meg med alt mulig! Så da blir det ukelønn hver uke også.. Det har skjedd lite, som samtidig my i det site... Eller mye og mye, men man setter pris på mye mer når man sitter i den siuasjonen å være handikappa for noen uker..

Skulle jo slenge ut noen bilder fra de siste dagen, men bloggen min svikter meg helt. Lurer på om kanskje bildene er for store pga speilreflekskamera. Men det har jo gått fint helt til nå da.. Merkelige greier altså.. Hmm.. Men jeg gir meg ikke, og prøver igjen i morgen.

Men kan fortelle litt hva som er skjedd i det siste da. Jeg har brukket beinet på flere steder i leggbeinet og går nå med gips. Skal ha den på 3. 5 uker til. Håper det bare blir 3, for den klør og er ferferdelig varm. Så jeg prøver å gjøre det beste ut av det. Jeg ser på filmer, skal bli flinkere til å blogge og. Det er jo tidsfordriv... :)

Så planlegge bytte av mitt og milie sitt rom. Da vi flyttet i leiligheten vi bor i nå, var det meninga at Emilie skulle ha det store rommet, og jeg det lille. Men på det lille var det jo ikke plass til senga mi så så det endte opp med at jeg måtte ta det store allikevel. Det gjør ikke noe for Emilie, men nå som hun har begynt å ha venner på besøk osv på bestemte jeg meg for at hun skal nå få det store rommet. Så når jeg er frisk i beinet skal jeg kjøpe meg en litt mindre dobbelseng som får plass på det minste rommet, også skal jeg gi Emilie ett mye bedre rom hvor hun år plass til skrivepult, tv og store høytalere jeg har ordna til ho, og ha alle tingen sine der, istedetfor litt istua og litt på rommet. 

Jenta mi er så stor nå, og trenger rommet. Og jeg skal lage ett skikkelig koselig soverom til meg selv, selv om det er ganske lite, men om man vil få det fint der, går alt :) 

Både jeg og Emilie gleder oss!

Meg 1-2 år?


 Meg 2- 3 år


 Grimaser er gøy :)


 

Koser meg med is på stranda.. Har dessverre ikke flere bilder frem til for noen år tilbake...

  

Meg 2010

Gamle, små bilder virker... Rare greier.. Får slenge ut noen av de da ;)

Meg 2008

Meg 2009

Meg 2011

Meg vinter 2011

Meg desember 2012...

 
Meg sommer 2013. Men har allerede byttet harfarge ;) 

Jaja, ha en fi kveld alle sammen  !! :)

-Linda MichelleNy data!


Hei alle dere der ute!

Det går faktisk litt bedre med her hjemme! Jeg har lettere for å bevege på meg, har nemlig ikke like ille smerter lengre! Det er digg assa. Så nå ser jeg frem til at gipsen skal av om noen få uker forhåpentligvis!

Emilie hjelper meg en masse hjemme og faktisk. Hun har fått en "plan" som henger på kjøleskapet. Der har hun forsjellige arbeidsoppgavr, som f.eks dekke på, hente posten, gå ut med søppel, ta ut og inn i vaskemaskin osv. Enkle oppgaver som jeg har vanskelig for å få til nå. Om hun er flink å hjelper meg litt hver dag, får hun ukelønn. 100kroner hver mandag. Hun syns det var en grei deal. 

Da hun kom hjem fra skolen i dag, gikk hun rett bort til kjøleskapet og spurte om jeg kunne lese opp hva hun skulle gjøre for meg i dag. Så i dag har hun henta posten, rydda ut matboks osv fra skoleranselen, og egentlig skulle hun dekke på, men slapp i dag siden vi hadde besøk som gjorde det for oss ;)

Rett etter middag banka det på døra. Det var postmannen! Med den nye DATAEN min. Det er den fesheste dataen jeg har hatt iallefall! Det er en asus, touchskjerm på den, veldig lett å bruke da jeg bare kan ta fingeren på skjermen. Den er kjempe tynn og fresh, og tastene er såå digge å bruke! Skal knipse noen bilder av den i sollyset i morgen :) Kjempe fornøyd!!!

Bloggen min vil ikke la bildene laste opp akkurat nå, så venter til etterpå, skal prøve å lage ett nytt blogginnlegg i kveld!

Oi! Jeg fikk til å laste opp ett ENESTE bilde :P Får komme med nytt innlegg etterpå! ;)

Har lastet ned og blitt medlem av Netflix nå, så går i filmer til både meg og Emilie og masse annet kult! Gratis første prøve mnd, så koster det penger etter det. Men det er jo bare 79 kroner i mnd. Veldig veldig kjekt!! Så netflix kommer til å bli brukt mye fremover, iallefall med det mongobeinet mitt :P Så i kveld skal jeg se en film eller to eller tre. har nemlig laget en egen liste over fimer jeg vil se. Netflix er heeelt genialt!

Bruker dere netflix? 

Hva synes dere om netflix? 

Ha en fin kveld alle!! :)Kjedelige dager....


Jadda, overskrifta sier sitt.

Jeg har det sykt kjedelig om dagen... Jeg trodde ikke det skulle være såå slitsomt å ha brekt bein. Men shit, dette unner jeg ikke min verste fiende engang. Det er jo så innihelvete tungt og! Tok en tur på vekta, og om den vekta her er riktig, så veier gipsen på høyrebeinet fader i meg FEM kilo! Ikke rart jeg begynner å få vondt i hofta, og HELE beinet mitt. GLEDER MEG TIL NOVEMBER !!!

Men skal ikke syte mer, heller fortelle kort om hvordan hverdagen min er nå..

Jeg smører mat, og legger i rullekassa mi, for så å skyve den bortover med krykka mi. 

Jeg dusjer med en svær pose over beinet. Bare det å komme seg inn i dusjen, og over kanten på dusjkabinettet er en utfordring på glatta. Og viktig at jeg har krykkene innen rekkevidde når jeg er i dusjen, så jeg kommer meg ut fra dusjen.

Jeg lager mye god middag, ferske svinesteker osv. Heia og hurra for at det finnes fjordland.

Jeg blir jækla sterk i overkroppen. Kan nå sitte på en stol f.eks, ta armene ned på sittedelen å løfte hele meg opp nå. Enda sterkere skal jeg visst bli.

Jeg er på kontroll med taxitur en gang i uka til røntgen på sykehuset for å se at det gror riktig, og at det ikke flytter på seg inni der. 

Jeg er blitt en mega tv slave. Kan nå programmet i huet snart....

Jeg har verdens flikeste jente på skolen, som går i kor på skolen nå. Stas å se de hadde oppvisning på ghranly dagen. (Ja, jeg kjørte rullestol, oh my lord)

Jeg får tatt masse bilder her hjemme.

Og Tiaramor har fått... løpetid..... Festlig, går rundt å hyler og bærer seg og er sååå kosete. Passa ikke helt nå som jeg sitter her med brekt bein akkurat....

 

Tja, se her ja, her blei det masse syting, selv om jeg ikke skulle det egentlig. Men er så shit lei nå assa. Dette skal jeg jammen huske! Heldigvis er det bare (BARE) fire uker igjen da.... LOL.....

 


Gode pusen vår, med alle tærne! :)

Nå har jeg brukt en halvtime på å laste opp disse bildene. Så nå skal jeg bestille meg en ny pc, i KVED. Detta gidder jeg rett og slett IKKE!

Var heldig å fikk blomster i går da, det lyser opp en kjedelig hverdag i annen etasje her... ! :)

Men nå får jeg se om jeg får til å få gjort litt her hjemme da, hehe!

Blogges i kveld! :)

-Linda

 Ikke dra, kjære sommer!


Hater at det snart er vinterMichellejen!!

Sommeren har gått såå fort, og jeg vil sole meg og bade mere! Heldigvis er det meldt godt vær og sol ei uke fremover, så i morgen tar jeg med meg Emilie på camping rett etter skolen :) Har hatt masse hjelp her hjemme av mange etter jeg har brukket beinet, og jeg setter sååå pris på det! Så i morgen skal pappa kjøre oss opp til campinga og :)

Gleder meg til å koble ut litt der, Emilie også. Synd jeg må hinke rundt på krykker der da, men jeg skal a greie det på ett vis... Deilig å komme sseg ut av leiligheten litt og!

I dag har pappan min og Emilie hjelpa meg mye. Vi har handla, men jeg greier jo ikke bære, bare dra kortet i kassa, så var godt å ha med hjelpere! 

Tiaramor vår røyter no helt forferdelig nå, så har kjøpt nytt for til ho som er mot røyting. Håper det hjelper for det er kattehår everywhere!! Tiara er god jenta vår. Emilie og Tiara er såå gode venner. Godt å se! Og Tiara er omtrent avhengig av meg blitt. Skal helst sitte på fanget, ligge ved siden av meg, være med å lage mat og alt. Blir nesten litt for mye av det gode til tider :p

Jeg har ikke hatt tid til å blogge stort de siste mnd, men gjett om jeg har en masse tid til det nå a! ;) Handikappa max! Og går mot kaldere tider,  så skal prøve å få til ett innlegg hver dag nå :) Har jo fått speilreflekskamera, så skal vise dere litt mere bilder fremover. DIGGER det nye kameraet mitt! 

Såå da blogger jeg litt på kvelden i morgen ( i dag ) !! ;)

Ønsker alle en fin natt, og dag i morgen :)Natta, natta alle :)

-Linda MichelleSiste oppdatering!
Har vært sååå fint vær den siste uka, og har rett og slett ikke hatt tid til å blogge ;)

Men tenkte å slenge ut no bilder fra de siste dagene ;) mamman min har ordna seg campingvogn, og vi stor koser oss her!!

Emilie på båttur ;)

Varmt og godt om dagen! ;)

Oppblåstbar trampis på vannet!!

Jeg måtte seff kjøpe meg ett basseng å ha her!

Og det har jeg jammen fått masse glede av! ;)

Emilieog Idunn sier hadebra etter en koselig campingtur, men håper Idunn kommer snart igjen! :)

så nå skal jeg kose meg videre på campen her, også snakkes vi nærmere søte bloggere ;)

-Linda michelleEmilie er sparket ut av barnehagen...


Har hatt det så travelt de siste dagene at jeg har ikke engang tenkt på bloggen min.. Så får oppsummere siste dagen i litt bilder og tekst. Har hatt en kjempe kos helg, og nå er det jammen snart helg igjen! Utrolig hvor tiden flyr. 

I går var det sommer avsluttning i barnehagen, så Emilie ble sparket ut av barnehagen, Tror hun syns det var veldig stas. Hun fikk ett takkekort fra barnehagen, som takk for alle årene sammen, og en rose. Det søteste av alt er at hun vet at mamman min er såå glad i roser. Så hun gav bort rosen sin til ho. Så snill frøken jeg har.

De hadde forestilling for oss også. Emilie var den fineste sjimpansen, og hun danset med strutsen foran oss andre foreldre og besteforeldre. Veldig stas å se på, flinke unger!

Etterpå ble det pølser, hamburger og kakespising. Emilie koste seg masse, masse :)

Ganske rart å tenke på at jenta mi er blitt så stor at hun faktisk skal begynne på skolen til høsten.

Veldig stolt av ho!! :)

Håper alle har det bra

-Linda Michelle.....

.......(får begynne å venne meg til det)Delt husarbeid gir menn mer sexlyst?


Jeg angrer på at jeg ikke kjøpte med meg dagens avis i dag på butikken, for leste dette utenpå :

Er dette sant? 

Jeg skal ikke snakke for min egen del, for jeg er alene og har ingen mann å dele noe husarbeid med... 

Jeg finner artikkelen på nett også, men må betale for å dele den så jeg gidder rett og slett ikke det... Men syns dette hørtes rart OG morsomt ut.

Dere med menn der ute, opplever dere dette? 

...............................................................................................................................................

Det er såå deilig sommer og sol her hjemme i Horten nå! Jeg har solt meg i hele dag, så ser brun fargen sniker seg ganske raskt innpå. Noe så deilig. Har gått i shorts og singlett i hele dag å bare slappet av... 

Så tok en tur ned på brygga å sjekka båtlivet i dag også, mange som har tatt ut båtene sine i helgen tror jeg... Misunner de. Ønsker meg båt selv!

Vet ikke om dere har denne appen på telefonen deres jeg? Men det har de fleste på min facebook har jeg iallefall sett. Hehehe! Så jeg oppdaterer ikke like ofte som alle, men måtte sende ut ett strandbilde på lørdag! ;) Var såå deilig! :) :) 

Og jeg har badet i år, wohoo! Søndags morgen, i Asker! Av alle steder. var på en kjempe spennende fotoshoot, som endte i Drammen, før jeg tok toget hjem derfra. 

Så har vært en travel helg her.. Nå ser jeg frem til ny deilig uke med sommer og sol! Kan ikke bli bedre! 

Har dere badet i år? Tiara 1 år, og sååå deilig varme vi har fått! :D


I går hadde pusen vår Tiara bursdag, så vi feires henne med kake, brus og gave :D

Emilie valgte alt i dyrebutikken til Tiara selv, og hun valgte en lekesak med fjær på, som pus DIGGER, og kattegodteri.. Moro når hun var så spent på hvordan Tiara ville reagere.

Så vi pakket inn gaven og Emilie gav Tiara det, sååå stolt. Hun pakket selvfølgelig opp for Tiara, og var så moro å se at Tiara likte tingene så godt også. Det gjorde Emilie veldig stolt. Hun gikk hele dagen å sa: "åååå, lille 1 åringen min" og koste masse, masse med henne. De er som søsken. Godt for Emilie å ha Tiara i hus!

:)

I dag har det vært sååå deilig vær, så vi tok med oss mamma en tur på kafferiet, og storkoste oss i sola der noen timer. Emilie er så flink på cafe og. Sitter rolig, og ikke noe tull. Hun ble så tørst i varmen og, så tok henne med inn for å kjøpe en cola, men neida, frøkna mi ville ha vann ho. Er såå flink til å drikke vann. Det er så godt, for noen unger drikker omtrent ikke vann fremfor å få valget mellom cola eller vann. Men det gjør Emilie ofte, velger vann istedetfor alt annet! :)

Vi koste oss ute med pølser og en brus før kafferiet da, og Emilie ville jeg skulle ta bilde av oss sammen, og med colaen jeg fant... Tihiiii....

Etter vi hadde vært på kafferiet, tok vi oss en tur på sjøsiden. Gikk innom nille for å kjøpe med noen lys jeg skulle ha, også fikk Emilie se noe kult, som jeg og syns var såååå kul, så hun spurte pent om å få en sånn, og jeg sa ja, og hun ble sååå glad!

Dette er en sak som fyller vannballonger og kan pumpes sånn at vannet kommer ut... Skikkelig kuuul! :D

Så Emilie gikk ned på trampolina, og ville jeg skulle skyte på ho mens ho hoppa, og jeg var ikke vanskelig å be... Så gøøy a... Gøy å være litt barnslig noen ganger! ;) Eller... gjerne hele tiden for min del, hahah!!

Så anbefaler denne. Skikkelig morsom sak!

Har eeendelig fått edhardy kjolen min i posten og, i dag! Weeee, den var kjempe fin! :D

..................................................................................................................................

Nå sitter jeg ute på terrassen å blogger faktisk, er jo sååå deilig varme ute nå, eler det. Og stor koser meg med terassen min, den er gull verdt :)

Men nå skal jeg kose meg videre her ute :)

Ønsker alle en fin kveld :)

-LindaTravle dager


Eller... travle og travle... Jeg har iallefall følt det sånn. Har hatt noe å henge i stoppen i fra morgen til kveld omtrent, og det er jo veldig deilig :)

I går var Emilie min til sjekk med øynene sine på sykehuset. Hun ble sjekket atter en gang, og denne gangen skulle hun ha dråper i øynene, som gjør at legene kan se enda bedre hvordan syne er, og måle det riktig. Og disse øyedråpene svir visstnok litt, så første drypping gikk helt fint, men nr to, daaaaa.... Nei det skulle hun IKKE. Så endte med at jeg og øyelegen nesten måtte tvinge henne, og hun ble rasende på legen. OG meg.. Men jeg skjønner ho godt, for dråpene svir litt i det hun får de i øya, og synet blir veldig rart de første timene etterpå, man ser dårligere. Så hun ble litt stressa av det stakkars... :( 

Men da vi kom tilbake til legerommet etter en stund (dråpene må virke ca halvtimes tid) så var hun kjempe flink, og ikke lenger rasende. Hun klarte testene kjempe bra, og skal nå få nye glass i brillene sine, for de hun har nå et littegrann for sterke for øynene hennes. 

Vi vurderer også en operasjon mot sjeling til høsten/vinteren.. Men vi får se hvordan det går i vei.. 

Uansett, var frøkna mi så flink, så vi gikk rett på narvesen etterpå, og jeg sa hun kunne velge seg akkurat hva hun ville. Og hun valgte en melkerull, og den gikk rett ned stakkars... Hehe!

Så tok vi en tur på jysk å kjøpte soveposer til alle mann. Emilie skal jo snart på overnatting i barnehagen, og jeg og mamma skal jo ta med Emilie på ferie i sommer, så vi kjøpte en til oss selv også :)

Etterpå reiste vi en tur til Revetal. Emilie fikk velge seg mat der, og det blir som regel chips og pølse det, om hun får velge selv. Det er alltid favoritten! :)

....................................................................................................................................................................

Mamma'n min passet Emilie litt for meg i går kveld når jeg var på FAU møte i barnehagen og. Vi planla sommerfesten denne gang, og den er planlagt, så da håper vi det går fin-fint, og ønsker oss godt vær. Den dag skal Emilie "sparkes" ut av barnehagen, fordi hun er så stor at hun skal begynne på skolen... Huff, blir trist og gøy på en gang... ! ;)

Så nå sitter jeg her å hører på dr. hook jeg da, før jeg skal gjøre meg klar til å reise inn på røntgen i dag ... 

Ha en fin dag alle sammen !

-Linda

 

Fine sangen!


Norsk elite wrestlingshow + at jeg fikk hilse på pingu!!


Vært en lang dag i dag....

Da jeg hentet Emilie i dag, dro vi på Tønsberg messen for å titte litt.. Vi gikk først å kikka litt på dyra og koste med de. Det syns Emilie var kjempe gøy.

Emilie matet kalvene med høy....... Og fikk holde kyllingene.. Det syns hun var veldig stas :)

Og seff måtte jo jeg og det ;)

Vi fikk komme inn å kose med lammene begge to også, så søte!

Måtte såklart jeg og. Dyr er så fiiine og søte :)

..... De fleste iallefall ;)

OG..... Vi møtte selveste PINGU!!

Må le litt her... Egentlig er jeg redd for masker og ting i drakt, men akkurat pingu var jeg ikke skeptisk til! ;) ...

....Han holdt så godt rundt meg atte, hahah!!

Takk til Kenneth som tok bilder....

Måtte ha ett bilde av meg og mamma sammen med Pingu og da... Emilie tørte ikke stakkars... 

.........................................................................................................................

MEN det kuleste av alt i dag, norsk elite wrestling som hadde show i dag, og det var virkelig en opplevelse for livet.

Når det er wrestling på tv, pleier jeg å se, for jeg syns det er skikkelig underholdning, men i virkeligheten er det 10 ganger bedre da.

Både jeg, Emilie og mamma stor koste oss med det !! Og lo godt :)

Kjempe artig! Adrian vant, og er nå nr 1 i norsk elite wrestling! Og han var kjempe gooood!

Så med andre ord, som dere ser på bildene, har vi hatt en kjempe fin dag alle sammen :)

Hva har dere gjort i dag ? 

-LindaÅrets første bad!!


De to siste dagene nå har vi vært fryyyktlig heldig med været og varmen. Har sola meg masse på terassen min, og har faktisk blitt ganske brun allerede! Digg :)

Vi tok med oss engangsgrill på stranda i dag da, for å kose oss med pølser der...

Emilie spiste 4 (!!!) pølser, stor koste seg, og jeg og mamma nøya oss med ett par :) Var masse nok for oss ! :) Hihi!

Jeg skulle jo egentlig ta årets første bad i dag,, og jeg er eeeegentlig ikke vassfiss, men gud så kaldt det var.. Men Emilie derimot, hun skulle bade!!

Først lot jeg henne vasse ut med klærne men hun ville fort ha de av , for så å bade i badetrusa si...( har ikke fått kjøpt badedrakt enda i år, og finner ikke igjen den fra i fjor ) Tøffiingen min !

Veldig førnøyd frøken :)

Tøffa mi! Tøffere enn mamman sin iallefall! ;)

Litt godis etter bad er alltid godt :)

Vi har kost oss masse på terassen tidligere på dagen da, Emilielekte med ei bøtte med vann og masse leker i, mens jeg slikka litt sol... Nydelig altså! :)

Lenge leve sommer'n... Beste årstiden det ass...  :) 

Har dere god vær, og kost dere i dag ? :)

-LindaVel overstått 17 mai!


Har vært en kjempe fin 17 mai. Kost meg masse, masse :)

Her i Horten er det så mange barnehager, så alle barnehagene går tog dagen før, så fikk sett frøkna mi gå i tog i går :)

I dag har vi sett toget gå på barkåker, og Emilie syns det var gøy. Hun skjønner mere og mere for hvert år som går nå :) 

Så knipsa noen bilder av oss alle som sto der å vente på toget da ;)

Fiiiine jenta mi i bunad :) Nyyyydelig <3 Tenk at den frøkna her er bare min :) Jeg er heldig!

Jeg og Emilie venter på toget... !

Mamma og Emilie venter på toget de også :)
Vi var å kikket på russetoget i Tønsberg i dag og. Emilie syns det var meeegakult. Så tipper hun har samlet inn omlag 200 russekort her jeg, om ikke flere... Spurte henne på vei hjem hva det beste med dagen var... Og svaret var: Russetoget og alle russekortene! Så Emilie har hatt en kjempe fin dag, og det er det vikitgste av ALT :)

Hun gleder seg villt til neste 17 mai sier hun, og det skjønner jeg godt, slik som hun koste seg i dag ! :)

 

Men har en krevende pusekatt på fanget her, så må nesten avslutte her... :)

Har dere hatt en fin dag? :)

Håper det. Ha en fin kveld videre også :)

-Linda17 mai forberedelser!


Yes, mye som skal gjøres klart før 17 mai gitt... 

Bunad til Emilie bli i boks i dag. Jeg selv trenger ett par 17 mai sko til den fiine kjolen min... Så de må finnes i en butikk i dag... 

De lager flagg i barnehagen, og øver på å gå i tog. 17 Mai sangene blir også selvfølgelig øvd på ... :)

Mye greier før en 17 mai... Hehe!! 

Så jeg oppdaterer i kveld hvordan handlinga gikk, og ønsker alle andre lykke til med deres 17 mai forberedelser... ! 

På forhånd, så sier jeg bare: HIPP HIPP HURRA!!! :D

-LindaHei sveis!


Hei sveis ja! ;) 

Ordna meg nytt hår da, hehe...........

Farga det, og satt på litt ekstra hår. Hihi.... Forandring fryder! ... Også så sur a gitt...

Emilie tok visst ett bilde av meg. Hehe! :)

Vi har vært ute å testa sykkelen i dag også da. Emilie er veldig flink, men blir nok en deeel ganger til jeg må holde ho  bak på sykkelen. Tør jammen ikke slippe henne enda. Da går hun rett i bakken. Men hun er veldig flink da, og gjør så godt ho kan!På vei hjem så satte jeg meg på sykkelen og Emilie satt på bagasjebrettet, hun lo godt da. Så sikkert helt corny ut og. Da vi passerte tippekiosken min, så jeg en kompis.. Jeg hilste blidt og sa : Hei!... Og følte meg litt dum der jeg satt på den lille gule sykkelen. Haha!

Mens vi syklet sammen hjemover, forteller Emilie meg at Lotta, hun i bråkmakergata, hun greide å sykle første gangen, men det hadde ikke Emilie greid. Men da måtte jeg si det som det er, at det er film, og de fleste barn trenger å øve seg litt mere enn en gang bare!

Nå er det kjøttkaker og poteter på menyen her!

Ha en fin dag videre!

-LindaSvar på spørsmålsrunden min!


Tenkte å svare på spørrerunden jeg hadde for noen dager siden. Skal svare så godt som jeg kan ! :) Takk til dere som kom med spørsmål... ! Håper dere føler at dere blir litt bedre kjent med meg av dette, og får ordentlig svar på det dere lurte på. Så da fyrer jeg løs!

Når startet du å blogge? - Svar: Jeg startet egentlig å blogge i juni 2011, men gav opp litt, da jeg ikke følte det var noe for meg.
Hvorfor blogger du/målet med bloggen? - Svar: Jeg blogger fordi jeg har mye fritid etter Emilie har lagt seg, og liker å blogge nå rett og slett. Har ingen spesielle mål med bloggen. Men føler ofte at det er litt terapi for meg, iallefall å skrive om mine innerste tanker og temaer. 
Hva inspirerer/motiverer deg? - Svar: Jeg får mye inspirasjon fra andre bloggere, og jeg blir på en måte inspirert av Emilie og, som gjør så mye og liker å skrive om det. 
Hva liker du best å skrive/lese om? - Svar: Jeg liker best å lese mammablogger, men er ofte innom andre blogger som jeg kaller spesielle. feks blogger med folk som sliter psykisk, og hvordan de takler hverdan., om folk med alkoholproblemer osv. Syns slike blogger er veldig bra skrevet ofte, og det hjelper nok for de å "skrive ned, å bruke det som terapi". Jeg har ikke noe spesielt jeg liker å skrive om, det blir det som faller meg inn som regel.
Hva bør en god blogg inneholde? - Svar: Jeg syns en god blogg bør inneholde artige ting, inspirerende ting, og syns også bloggeren bør svare om de får en kommentar. Jeg setter iallefall pris på svar på en kommentar jeg har skrevet. Ellers vet jeg ikke helt hva jeg skal si til hva en god blogg bør inneholde. En god blogg er iallefall ikke noen få korte setninger som f.eks: i dag har jeg vært ute å spist med venner, kun det og kanskje ett bilde. Liker utfyllende innlegg :)
Hvilke blogger leser du? - Svar: Jeg leser som sagt de fleste mammablogger, husker ikke helt bloggadressen på alle, men de kommenterer ofte hos meg, så du finner de der.
Hvor mange lesere har du? - Svar: Det er veldig opp og ned. Nå i det siste har det ligget på rundt 2- 300 om dagen, men i en god periode som jeg var veldig mye mere aktiv enn jeg er nå, så hadde jeg opptil 2000 lesere om dagen.
3 Blogg tips?- Svar: Svar alltid på kommentarer, skriv ett godt innlegg, og kommenter andre blogger så du blir "oppdaget"
3 random ting om deg selv ? - Svar: Jeg har to drøvler. Jeg digger karuseller, fart og spenning. Jeg er ekspert på å drite meg ut, men syns det er bare moro.
Tjener du på alle foto oppdragene du har, eller er det mer for gøy? - Svar: Jeg tjener ingenting på fotooppdragene jeg gjør, jeg gjør det bare fordi det er gøy.
Hatt  du hatt noen flere mus på besøk etter den ene som var der? - Svar: Nei, HELDIGVIS ikke!
Yndlingsgodis? - Svar: Hmmm, det er mye, men er utrolig glad i sånne fersken, og er svar for smørpopcorn. Men smågodt er tingen det og .
Sett du nevnte for en stund siden at mobilen din blei stjålet,så lurer på åssen mobil du har nå? - Svar: Jeg fikk en ny av forsikringa. Heldigvis hadde jeg jo forsikring.. Har en hvit samsung galaxy s2 som jeg er veldig glad i.
Sommer eller vinter? - Svar: Definitivt SOMMER :D
Hvor mange dyr har dere? - Svar: Vi har en skjønn pusekatt.
Yndlings wiii spillet til deg og Emilie? - Svar: Nå om dagen er det mariokart, og supermario galaxy 2. Men vi har ikke fått testet ut så mang spill enda, siden den er ganske ny.
Er du Modell? - Svar: Kan vel ikke helt kalle det modell, det er bare noe jeg gjør som hobby og moro.
Hva er jobben din? - Svar: Jeg har ingen jobb før øyeblikket, men skal begynne å jobbe på en gård etterhvert.
Har sett Emilie er med på masse bilder som er tatt hos fotografen, leier dere lokale eller? - Svar: nei, vi leier ikke lokale, jeg er med på noen fotooppdrag bare, som fotografene står for sted og lokale.
Kan du lage en videoblogg med Emilie? - Svar: Ja det kan jeg om ønskelig! Hva vil du den skal inneholde? Emilie kan jo ha en egen spørrerunde kanskje, og lage en videoblogg av det?
Hvor mange år var du når du fikk Emilie? - Svar: jeg var 20 år da jeg fikk min søte Emilie.
Kan du vise rommet til Emilie? - Svar: Ja detkan jeg, men mener jeg har lagt ut det tidligere på bloggen, om ikke skal jeg selvfølgelig vise dere det søte rommet til Emilie.
Har Emilie velger du briller selv? - Svar: Om hun har valgt brillene sine selv? Isåfall, ja! 
Hva heter katten deres? - Svar: Den søtepusekatten vår heter Tiara, oppkalt etter min andre pus om heter Tira.
Hvor skal dere reise på ferie i sommer, og hva skal dere gjøre på der? - Svar: Vi har to planlagte ferier foreløpig, den ene er til Gran Canaria i sommer, der skal vi gå i dyrepark, bade masse, spise god mat og prøve å lære henne å svømme til hun har kommet seg dit ;) Den andre ferien er å leie ei hytte på en campingplass hvor vi skal være noen netter, (kanskje ei uke nesten) og kose oss med campinglivet. Ellers skal jeg prøve å få til en tur på overnatting i dyreparken i Kristiansand, og se kaptein sabeltannforestilling.
Håper dette var gode nok svar. Har prøvd så godt jeg kan å svare godt på alle spørsmålene mine. Om det er mere dere vil spørre om, så fyr løs :)
Takk til alle som kom med spørsmål. Håper dere får en fin kveld alle sammen :)
-Linda


Overnatting i barnehagen!


Leverte Emilie min som vanlig i barnehagen i dag, klar for en ny uke med vennene sine.. Men fikk se en lapp som hang på plassen hennes da vi kom i dag. Hun er nemlig med i juniorgjengen, de største barna. Og juniorgjengen skal ha overnatting i barnehagen i juni. Hun ble heelt i ekstase, og ville jeg skulle lese lappen med en gang. De skal ha med pysjamas, lommelykt, sovepose og noe å ligge på ... 

Hun begynte med en gang å planlegge hvem lommelykt hun skulle ta med (min, som lyser verre enn ja... Så vi får nok se om ikke jeg kan få henne til å ta med seg sin egen.. hehe ) og hun hoppa glad rundt i gangen der. 

De skulle kose seg med god mat den kvelden, og kanskje litt dessert. Kjenner jeg syns det blir litt rart å sende jenta mi i barnehagen for å SOVE der, men selvfølgelig skal hun få gjøre det, og jeg stoler på de ansatte og kjenner de jo godt nå etter alle disse årene hun har gått i barnehagen.. Så det blir stas for henne :) Sove i barnehagen MED vennene sine!

.................................................................................................................................................

Fikk også ett brev i posten i dag, hun skal på besøk på skolen hun skal begynne på i mai også, to dager. Så da skulle hun ha med matpakke og drikke og greier. 

Først nå det egentlig går opp for meg hvor stor ho har blitt. Syns ikke det er såå lenge siden jeg hadde en baby i hus, men det er det jammen meg... Jeg er SÅ stolt! 

Emilie og meg for 2- 3 år tilbake.. Tiden går ALT for fort...

Emilie ca 2 år.. TENK at dette er snart 4 år gammelt.. helt utrolig... 

Bestevenner for alltid <3

-Linda 

Ps: Takk til dere som har kommet med spørsmål til meg, jeg lar innlegget stå til i morgen, kanskje noen har noe mere de lurer på, ellers så skal jeg svare så godt jeg kan på spørsmålene i morgen :)

 Sommerfølelse! :D


Jeg har hatt skikkelig sommerfølelse i dag! Har sola meg på terassen, sykla masse, og til og med sykla til barnehagen med sykkeltralla for å hente Emilie. Har vært helt nydelig vær i dag! Håper vi får litt ordentlig sommer nå! :)

Var å møtte noen venner på kafferiet også, under sykkelturen min, digg å lufte seg litt :)


Vi har vært på bowling i dag og da. Emilie som spurte om vi vææær så snill kunne det, så da tok vi sykkelen bort dit og, og bowla en runde :)

Emilie er goood på detta! :)

Meeeen, jeg vant! ;)


Fikk ett plutselig innfall at jeg skulle kjøpe meg frukt å lage noe godt i dag da.. Så resultatet ble den bollen her.. Og den ble faktisk spist opp! NAM! Sånn skal jeg lage mere :)

Tenkte å legge ut det ene bildet vi tok i går da... Haha! Emilie synes det var sååå gøy å gå rundt i gassmaske, hihi, så vi måtte jo ta ett bilde ;)

 

Men nå er det andre ting som står på planen! 

Ha en fin kveld alle sammen, vi blogges ;)

-LindaHei sveis!


Jadda, tok meg en tur til byen i går for å "stusse" luggen litt før vi skulle ta bilder i dag... Jeg ble SÅ skuffa, lei meg og alt på en gang... Dama klipte jo aaalt for mye!  

:(

Skuffa ja.... 


Men kan ikke grine lenger over det, gjort er gjort, og heldigvis gror det ut igjen, og heldigvis kan jeg dra den til side og... !

Så det så! 

HAHA! 

Har vært å tatt noen bilder i dag da, som jeg skal vise dere litt av senere. Er veldig koselig å ha ordentlige bilder av meg og jenta mi sammen! Hun stilte villig opp på en del, men ble sliten og lei etterhvert, så hun gadd ikke så mange flere da! ;)

 

Frøken snupp, blid og fornøyd venter på at vi skal bli henta :)

Ellers så har det ikke skjedd mye.. Har bare kost oss i dag, men er sliten nå så nå blir det sofaen og en film!

OG! Til dere som lurer på åssen det gikk med musa... HEHE, joda det skal jeg fortelle dere!

DET SMALT I MUSEFELLA!! HAHAHA! 1-0 til Linda ass! Har nå 4 (!) musefeller i skapet, men det smeller jammen ikke mere.. Så den er nok borte, og det var nok bare en. Så huseieren var her oppe i går å kikka. Han skal tette igjen ett hull i kjøkkenskapet hvor det var plenty med plass til å komme inn sa han... !

Og noe annet lættis og.. Jeg fikk helt angst av den musa, og satt jo på kjøkkenstolen her beina på bordet her en hel kveld, så rett før det smalt i fella, ringte jeg døgnvakta til noe musegreier jeg fant på nettet. Og det pinlige var at jeg hørte jeg tok han på senga. Trodde det var våkne folk som satt å tok i mot telefoner, men det var det jammen ikke. Han var så trøtt og groggy i stemmen atte. Merka han ble litt oppgitt over at jeg ringte og kom med masse spørsmål bare, så takka pent for svar jeg, og la på!MEN; seier'n er MIN! :) :)

Blogges! 

 MUS!!


Ja, overskriften sier sitt... I går kveld oppdaget jeg en lyd inne i kjøkkenskapet.. Jeg var "tøff" og tok ut søplekasser og tomflasker, og fikk det bekrefta... musebæsj!! IIIIIK!

Jeg syns egentlig mus er litt søte, men ikke i min egen stue assa... Den luringen her har kommet inn i kjøkkenskapet med vannrørene mest sannsynlig.. Jeg sier bare.... Fy fasan... Aldri hatt mus her før jeg, og har bodd her ganske lenge...

Tiarapusen vår fikk faktisk tak i den i går, men hun slapp den igjen. Makan til pusekatt. 

Jeg skulle støvsuge litt i stua istad og henta støvsugeren... Men guuuud der fikk jeg meg litt av ett sjokk... Musa pila ut av røret på støvsugeren og jeg hopper driiit høyt, rett opp i sofaen og får helt noia, men Emilie står å ler av meg. Hahaha!!

Så i dag har jeg og Emilie vært i byen, vi har kjøpt 4 musefeller som er satt opp litt her og der, men det har fortsatt ikke skjedd noe :(

Vi har rømt til rommet til Emilie (eneste stedet jeg er 100% sikker på at det ikke er mus). Her har vi mat, drikke og har tjorven og skrollan på tv hennes. Har tatt med pus inn her og, så hun ikke skal gå i musefellene istedetfor musa.. 

Så tok med meg dataen inn på jenterommet her og jeg... Da har vi litt å drive med hver for oss også.
Har tippet på oddsen i dag og, vant jo igjen her om dagen, så prøver i dag igjen ;)Her har vi den elendige musefangeren vår... Hun slapper av her istedetfor ho. Musefellene gjør nok jobben bedre.... 
Mat på rommet til Emilie. Hun spiste faktisk SEKS loffskiver. Lurer på om hun synes det var gøy å spise på gulvet med papptallerkner og greier. (legg merke til at alt er rosa, til og med laderen min, hehe )
Vi har tegna en masse i dag da, hver for oss, og sammen. Her er den ene barbie tegninga vår ;) Hehe!
Blir jo litt småkjedelig å sitte inne på ett rom å vente på at det skal smelle i stua, så har blitt en del snapchats i dag også...  
Men det smeller jammen ikke. Musa er ikke så lettlurt som jeg trodde den skulle være. Og Emilie skal legge seg om en times tid... Hmmm... 
HVA MED MEG?
Jo, jeg får går rooolig ut i stua, sette meg på en kjøkkenstol med beina på bordet og håpe det skjer noe før midnatt... 
Om ikke.... er jeg redd jeg må sove på stuebordet (!) i natt.... Nekter å legge meg ned på verken sofa, eller i senga mi.... IK!
Kjære gud eller ett eller annet, la den musa gå i fella snart... Det her er kvalmt!!
Blogges, GARANTERT i kveld ;)Biljard, lekeland OG ny sykkel!


I dag har det vært en givende dag. For både meg og Emilie. Det har skjedd veldig mye på en dag

Vi ble hentet tidlig i dag og har spilt litt biljard blandt annet. Emilie spiller med hånda foreløpig da, men syns det var veeeldig gøy! Så dette skal jeg lære henne, på ordentlig! ;)

Så stolt og flink!

Vi reiste en tur på lekeland etterpå, og hun stoooorkoste seg. Hun lekte seg helt svett. Hehe.

De hadde klatrevegg og trampoline med strikk der og, så det måtte selvfølgelig prøves!

Veldig dårlig bilde, men vanskelig når tinga jeg skal ta bilde av ikke er rolig! Hehe!

Klatreveggen var veldig populær, og hun kom seg ganske høyt opp faktisk! Flinke jenta mi :)

Emilie har også fått seg ny sykkel i dag. Og er veeeeldig stolt. Det forstår jeg godt. hun skal aaaaldri mere bruke trehjuls sykkel sier ho nå, og det skjønner jeg. Man blir jo såå mye større med tohjuls sykkel... !

Stolte Emilie som triller sykkelen sin for første gang. Vi prøvde å sykle litt ( jeg holdt bak selvfølgelig) og tror ikke dennejenta blir vanskelig å lære å sykle gitt! Hun var sååå stolt.

Så nå blir det mye trening fremover... Og hun er veldig innstilt på å få til dette! :) Stolt selv jeg, som har fått så stor jente i hus. Nå har frøkna lagt seg for å se en film før natta, og jeg får besøk av ett vennepar av meg. Blir hyggelig! 

Har dere funnet frem syklene for i år? 

Ønsker alle en kjempe fin lørdag! 

-Linda

 

 Grønne fingre på store og små!


Ei stolt og fornøyd frøken hadde med seg sukkerterterhjem i dag. Hun har planta den helt selv i barnehagen.

Hun fortalte så kar i går at det var bare å stikke ett hull i jorda det, putte frøet nedi, også ble det sukkererter.

Her har vi frøkna på vei hjem, stolt med sukkerert planta si i hånda. 

Så har satt den i vinduet nå, håper det blir noen sukkererter ut av den da :)

.....................................................................................................................................................

Har fått litt sansen for å plante hjemme selv og. Jeg har ikke sådd  noen frø, men har laga stiklinger som nå står i jord og koser seg i vinduet. Er litt kos med egenlagde planter da :)

Har fått ordna med blomster kasser jeg skal ha ute på balkongen i sommer og, er bare litt usikker på hva slags blomster jeg skal ha oppi de. 

Er koselig med blomster og planter i hjemmet da. 

Gjør seg liksom litt ! :)

.....................................................................................................................................................

Har fått TO pakker i posten i dag da, aner ikke hva det er enda, så gleder meg til å hente de ut til mandag! ;)

(bilde tatt fra google)

........................................................................................................................................................................................

Var i byen tidlig på morgenen i dag også, må jo ha nytt bankkort siden jeg nå heter Linda Michelle.

Så det er nå bestilt, og de tok nytt bilde, for dama i skranken kjente meg nesten ikke igjen på bildet jeg har på mitt nåværende bankkort. Hehe, man forandrer seg med åra ja ;)

Begynner å venne meg til Linda MIchelle nå, er bare uvant å skrive under på papirer med navnet enda ;) Men det kommer seg vel fort!

Nytt pass må jeg bestille også, det tenkte jeg IKKE på før jeg satte på ett navn til... Men men ;)

(bilde også fra google)

Emilie som knipser litt av meg, hihihi ;) Noen f\dager gammelt dette!

Har dere plantet i år, isåfall hva? :)

Ønsker alle en fin kveld :)
Hjemmekose dag med verdens beste venn!


Jeg og Emilie har bare kost oss hjemme i dag... Håpet på godvær, men det kom jo ikke før kvelden her i Horten... Men da har vi noe å glede oss til da :) Kåken er strøken og nypussa vinduer og alt.. Forferdelig deilig :) 

Nå kommer snart sommer'n, JIPPI! :D

Merker det ute og nå, er nesten for varmt å gå med tynn fleecejakke og vett.. Da er det varmt da ;) Håper det blir som i fjor, shit varmt i mai måned! ;) Sola meg litt på terassen i går, nyyydelig!

I dag tok jeg og Emilie turen ned på sjøsiden for å spise litt middag og, men frøkna mi ville ikke ha middag, bare en vaffel og slush, så prinsessa fikk som hun befalte ;)

Jeg og Emilie har kjøpt en hemmelig gave i dag da, til en hemmelig person! Håper personen blir fornøyd :D

Tok ett bilde av den nydelige utsikten min i går da. Ser faktisk helt over til moss, og har utsikt over hele bastøya fengsel og alle bastøfergene :)

Kommer ikke til å flytte herifra altså! :D

Meg og Emilie istad ;)

Har egentlig ikke så veldig mye annet å blogge om i kveld jeg, og nå har jeg andre viktige ting på planen ! 

Ha en fin kveld alle sammen!

Har sommeren kommet hos dere? :)

-LindaFlotters helg :)


Søndag, og helgen er straks over.. Har hatt det kjempe knall, og fått gjort veldig masse. I går ryddet jeg ute på gårdsplassen, raka og stelt i stand og gjort det litt fint før sommeren kommer for fullt.

Fryktelig deilig sol har vi hatt denne helgen, og sola stråler i dag også!

Jeg kan det meste, men å skru opp blomsterkassene, det greier jeg ikke. Så snille Richard skal hjelpe meg meddet neste gang de kommer på besøk :) 

Var ute å gikk tur i går også, rundt hele golfbanen. Deilig sol, og deilig å traske en tur. Fikk årets første blomster også, blåveis som står på kjøkkenbenken hjemme! :)

Takk snille Richard :)

Måtte ta bilde av pausetoppen og. Hehe, visste faktisk ikke om at den var på gårunden vår. Så selvfølgelig tok vi 10 minutters pause! Festlig... :)

Egentlig skulle vi ut å fiske også, men jeg ble spurt om å være med på barkåker revyen av mamman min, så jeg gjorde det siden jeg hadde barnefri... Og angrer slett ikke på det... ! Egentlig trodde jeg litt først at det var sånn trøtte greier for en generasjon over meg. Men det viste seg at det var det slett ikke. Var faktisk ganske så festlig, og jeg dro en del på smilebåndet. Hehehe! Så neste år må jeg få med meg dette igjen!

En av de morsomme scenene de hadde. Haha!! Drøye assa :)

I dag skal jeg få hjem frøkna mi, og tenkte vi skulle tegne litt Øysteins blyant om hun kommer hjem så vi rekker det i dag. Det er jo så gøy!

Jeg får nesten logge av her, og komme meg inn til byen. Blogges i kveld :) :)

Har dere hatt en fin helg? 

Har dere vært på revy før? 

-Linda

 God formiddag alle sammen!


I dag våknet jeg opp blid som en sol! Jeg har fått FOR mye søvn i natt tror jeg. La meg ned på sofaen i går kveld, satte på tv2 filmkanalen og hentet meg litt brus og snop. Klar for å kose meg med film! 

Men jeg fikk ikke med meg mye av den filmen jeg, sovnet nemlig før jeg rakk å få meg en sup av colaen min omtrent. Hehe :) Deilig å sovne på sofaen av og til, selv om det var litt l tidlig... kl 21.30 ca..

Så jeg bråvåknet klokka 02.00 og fortet meg inn i senga mi for å ikke bli våken igjen. Så i natt har jeg virkelig fått søvnen min. Deilig!! 


Emilie har blitt en kløpper på å ta bilder da. Og syns hun er ganske god og jeg. Hun står med kameraet og sier "Jeg får med meg hele deg jeg, mamma" Hehe. Flinke jenta mi!

Siden jeg ikke fikk blogget noe i går kveld, må jeg nesten slenge ut ett bilde av middagen vår i går da. Det ble pølse og chips, noe Emilie ønsket. 

I dag har jeg også vært i byen, og ordnet meg ett kjappere nett. Deilig. Slitsomt å sitte å vente på at sider skal lastes inn altså. Så er storfornøyd her jeg sitter. Sidene går nesten FOR fort jo ;) Hehe!

Emilie skulle ha brannøvelse i barnehagen i dag og gledet seg faktisk til det. Til torsdag kommer brannbilen også (med sikkert masse kjekke menn, hehe) for å besøke barnehagen. Moro.....!

Vi skal på turning i dag også som er hver tirsdag. Det blir stas for både Emilie og meg. Er ganske stolt over å ha fått ei frøken som er blitt så stor og selvstendig. Det er ganske utrolig hvor fort tiden går, og hvor fort barna vokser til. Jeg syns ikke det er sååå lenge siden jeg hadde en liten småttis i hus, men det er jammen ikke snakk om noen småttis lengre. Hun begynner jo på skolen til neste år :O Men heldigvis gleder hun seg til det. 

Hva skal dere i dag? Og hvordan er været der dere bor? 

Ha en fin dag.

-Linda


Ny uke, nye muligheter!


Enda en flott helg er over. Jeg har kost meg masse med jenta mi :)

I går var det aktivitetsdag i gymsalen på høyskolen med barnehagen. Der var vi masse barn, foreldre og søsken. Veldig koselig. Vi lekte fra oss en time i gymsalen, etterfulgt av mat og kake etterpå. Kjæresten til Emilie ville sitte sammen med oss å spise. Veldig kos. Jeg spurte han om de fortsatt var kjærester, og ja det var de. Men han hadde tre til da, utenom Emilie. Hehe. De er skjønne de små barna <3

Jeg bakte også en haug med boller før aktivitetsdagen. 66 stykker faktisk. Hehe!

Jeg har også fiksa om på stiklingene mine, så de står nå å koser seg i jord, og i nye potter.

Emilie fikk en stor bamse av Nono (min mamma) i går, hun har egentlig fått den tidligere, men ikke vært interessert, men i går var hun storfornøyd med å få ha mikkemus, og stilte villig opp til bilde. Hun bestemte selv at hun skulle stå oppe på grus haugen. Hehe!

Veeldig fin jente jeg har da. Ikke rart jeg er stolt!

Har også ordnet hjemme så jeg bruker tv skjermen istedet for pc skjermen. Richard har også hjulpet meg så jeg kan bruke begge to, altså dra en nettside f.eks eller en film over på tv skjermen, så kan Emilie se på tven, og jeg bruke pc skjermen, og være samtidig på pcen, begge to! Veldig genialt! Men pus leker og leker med pila på skjermen da, hehe. Litt morsomt, men ganske slitsomt til tider og, når jeg ikke ser noen ting, bare ei svær katte som leker. Hehe!

Fine Tiara'n vår :)

Slenger med ett bilde jeg fant på telefonen min i går. Fra Richard tatoverte meg sist. Flinke, snille kompis! :D

Har litt trøbbel med nettet hjemme, så får prøve å få noe orden på det.

Hva har dere gjort i helgen?

Ha en fin dag :)

-Linda


Travel dag!


I dag har jeg fått gjort en masse masse. Har ordnet med papirer, ringt til kontorer og masse annet. Etter det dro jeg en tur på kafferiet igjen, og møtte en del venner av meg der. Kjempe koselig. LItt sol fikk jeg tatt i dag også :)

Etter kafferiet ble jeg hentet av noen venner som jeg ble med hjem på en liten vissitt. Koselig som alltid :)

Meg. trøtt i sola på morgenkvisten i dag. Godt med en kjærlighet på pinne da ;D

Da jeg hentet Emilie lagde jeg hjemmelaget potetstappe og pølser til middag. Det faller alltid i smak! :) Etter det, så vi smurfene som jeg har lastet ned. Vi har sett den på kino også. Men alltid kos å se flere ganger!

Klokka var ikke halv ti altså, den har bare klikka litt etter jeg prøvde å stille den til sommertid. Får håpe jeg får orden på den snart :)

I morgen er det harrytur med strømstadbåten! Veldig kjekt, trenger å hamstre inn litterann å ! Heheh! :D

Emilie gleder seg veldig henne også!

Men nå skal jeg lese litt teoribøker, så jeg får tatt den teorien min snart!

Ha en fin fin kveld alle sammen ! :DSola skinner!


Jeg digger, digger, diggeeeer at det er så fint vær om dagen! Helt nydelig altså...

I dag har jeg sittet masse i sola, og kjenner det svir litt i ansiktet nå. Så tok meg en tur inn før jeg skal hente frøkna mi. Vi skal på turning i dag!Tok meg en tur på kafferiet i dag, all by my self, og kjøpte meg en kakao i sola. Kjempe deilig. ..:D (kafferiet bør vaske bordet sitt)


 Nå sitter jeg her med pus på fanget da... Har nesten ikke lyst å jage henne ned fra fanget mitt. Hun er blitt så utrolig kosete i det siste, og skal helst ligge oppå meg eller Emilie heeele tiden. Kan nesten bli for mye av det gode, men veldig koselig da :)

Vinneren av veggdekorkonkurransen kommer jeg med i kveld, siden jeg nesten må stikke nå!

Ha en fin dag alle sammen! :)

-LindaVaskejenter!


I dag har Emilie vært hjemme fra barnehagen. Vi har vært hos øyelege, og hun var kjempe flink. Gjorde alt dama sa. Veldig stolt av frøkna mi!

Hun skulle se på små figurer, og hun så faktisk alle sammen. Hun fikk også på seg ett par kule briller med forskjellige farger i hvert glass, og hun så alle figurene da også! Og det beste av alt er at hun syns det var moro å gjøre dette! :)

Mamman min var så snill å kjørte oss til øyelegen, og vi var en tur på Revetal senteret etter det. Der kjøpte mamma ei bukse til meg (som hun mente var så kul, og at jeg måtte ha den). Veldig snilt :)

Emilie hadde noen penger i lomma, som hun tok opp i butikken og hvisket til meg at hun ville kjøpe ett smykke til nono ( mamman min ). Så hun fant ett sammen med mamman min, gikk til kassa å betalte med egne penger, og gav det til henne mens hun sa; "Værsegod nono, fordi du fortjener det." Var så fint sagt av ho, og mamman min ble veldig glad og litt rørt der den lille jenta mi sto med ett armbånd i hånda til henne. 

....................................................................................................................................................................

Da vi kom hjem til meg og Emilie følte jeg også at mamman min fortjente noe, så jeg tilbydde meg å vaske bilen hennes, innvendig og utvendig. Så mamma satt i sola å solet seg, mens jeg vasket bilen. Til og med da kom den søte frøkna mi, som egentlig hoppet på trampolina si å sa: "Jeg vil vaske jeg også". Så jeg fant en klut til henne og, og der vasket vi inni bilen begge to. "Det er fint å ha en liten hjelper som meg mamma, vi er bestevenner vi" Sa jenta mi. Hun kommer med så masse gode ord som varmer hjertet mitt veldig :)

Bilen ble skinnende ren og pen, utvendig og innvendig. Så da laget mamma kjøttkake middag til oss etterpå. Deilig :)

.......................................................................................................................................................................

Jeg fikk to pakker i posten i dag også. Pakker er alltid gøy. Det var en trådløs mus, og ei jakke jeg har ønsket meg! Vet den kommer til å bli brukt mye fremover :)

Var den ikke fin? 

Den rosa musa er også i bruk allerede. Digger den!

Rosa er kult, hehhe :)

Nå skal jeg finne senga, og ser fem til en ny dag i morgen.

Håper alle har hatt en fin dag!

-LindaLukter vår!


Det er skikkelig vår i lufta, og det er så deilig.

Jeg kan sitte ute på balkongen min å kose meg i solen, og nyte havutsikten min. Jeg er ganske heldig som bor der jeg bor, og med så deilig havutsikt :)

Emilie og jeg har tilbringt helgen vår hos mamman min. Vi har kosa oss masse. Kjekt å ha en mamma som bor rett borti gata. 

Følte jeg måtte gi mamma noe også, hun er så snill og god med oss, så jeg kjøpte en orkidee i vase til ho.

Jeg syns den var fryyyktelig fin selv jeg, så tenkte at mamma ville like den. Og det gjorde ho :)

Jeg og Emilie fikk vært litt ute i går, før vi tok bussen en tur til Tønsberg og satte oss på cafe, og etterpå tok bussen til mamman min.

Emilie og jeg venter på bussen. Fryktelig fin ho frøkna mi altså :) Ønsker meg ett skikkelig speilreflekskamera, så jeg kan få enda bedre bilder!

Emilie tok ett bilde av meg da vi ventet på bussen og. Si "iiiiiiiiis" sa Emilie :) HEHE!

................................................................................................................................................................................

I dag har vi bare slappet av, sett på tv, tegnet litt øysteins blyant, spist middag og nå er det straks kvelden på Emilie. Hun skal til øyelege i morgen, eller til en spesialist som skal se om hun skal opereres for skjeling eller ei. Jeg selv skal til fastlegen min i morgen, så blir full dag. Så da skal Emilie få fri fra barnehagen i morgen! :) 

Har pratet litt med ett par bekjente jeg har nede i Gran Canaria, og kjenner at jeg har veldig lyst å ta med Emilie å vise henne syden nå. Vi hadde kost oss sååå mye. Men vi får nå se da :)

Har noen noe tips til hva jeg skal blogge om ? 

Ha en fin kveld alle sammen!Små gleder, gjør utrolig mye :D


Leste gjennom litt blogger igjen i dag, og fikk se noe som fikk meg veldig glad!

Rebecca har skrevet om meg, veldig hyggelige ord! 

Bloggen hennes finner dere HER, og alle de gode ordene hun har om bloggene hun leser. Jeg leser bloggen hennes hele tiden også, og koser meg med det. Hun har en sønn som heter Charles som er født med dobbelsigig klumpfot og eplepsi. Hun er så god mor mot lille gutten sin, og hun legger ut masse koselige bilder om hverdagen dems, den søte sønnen hennes osv. Virker som en veldig ærlig, ordentlig jente som man kan prate med om man vil :)

Sånne ting som dette blir man glad av. Koselig å ha fått så mange gode "bloggvenninner" her inne. Setter jeg veldig pris på, og kosr meg masse med bloggene deres!

Ps: Jeg er ikke så god i paint og printscreen, så det ble som det ble... jeg lærer vel etterhvert ;D

Igjen, ha ei fin helg alle sammen :)Bloggen min er i lokalavisa! Rød og grønn mann.


Moro! Bloggen min er publisert i lokalavisa vi har her i Horten, gjengangeren... 

 Første gangen jeg har fått til printscreen, så fikk med alle fane mine osv... Men wohooo, her er jeg! :)

 Alltid moro å være i avisa!!

...........................................................................................................................

Da er jeg hjemme fra en koselig tur på kafferiet med noen venninner. Vi spiste lunsj her hjemme hos meg først, før vi tok turen ned for å få oss en kaffe. Jeg liker ikke kaffe, så det ble en cola og oreokake på meg. Veldig kos ! :)

Ha levert en kjempe fornøyd Emilie i dag i barnehagen. De skulle på tur i dag. Det syns hun alltid er like gøy!

Emilie begynner jo på skolen til høsten. det går vakent for mot høsten, og etterhvert skal hun jo gå til skolen alene, så vi har veldig fokus på trafikklys om dagen, og dette med rød og grønn mann.

Hun er veldig flink. T rykker på knappen, og venter tålmodig på grønn mann. Viktig å lære de små trafikkregler!

Emilie trykker på knappen og følger meg på både biler og den røde og grønne mannen.

Klar bane, og grønn mann! Flinke jenta mi :)

Fornøyd frøken på vei til barnehagen :)

I dag var det på med solbrillene. Er såå deilig sol i dag! Emilie burde egentlig hatt på solbrillene sine ho og ser jeg. Så de skal jeg finne frem i morgen :)

I dag skal vi teste trampolina for første gang i år (jeg har tjuvtesta den allerede, hehe) og Emilie gleder seg veldig.

Ha en kjempe fin dag alle sammen, det skal vi :)

 Happy day!


I dag har jeg hatt en bedre dag enn på lenge! Så har rett og slett ikke tid eller lyst til å blogge :P tar'n igjen i morgen ;) ;) Får noen venner på besøk straks! Koselig :)

Håper alle andre også har en bra dag !!


Hva gjør vi etter påsken ?


I dag har jeg levert en kjempe blid Emilie i barnehagen. Hun løp rett bort til kameraten sin, og begynte å leke med han! Kos å se :)

Hun har en løs fortann nå også, så må mase litt med frokosten, for hun er redd for å tygge på den løse tanna. Men har prøvd å forklare henne at hun må tygge på den og bruke munnen for at den skal bli mere løs, og så dette ut. Så jeg sa ifra i barnehagen om dette og, så håper jeg det går bra, og at hun spiser godt der også :)

Jeg har shina kåken her i dag, alle rom og vaskemaskinen går :) Deilig med vanlig hverdag igjen.. 

Tenkte å vise dere klesskapet til Emilie også, her er det iallefall ikke mangel på klær!
Sitter å ser på fødeavdelingen nå, og kjenner jeg snart må skru det av. ganske passe det å føde kids, og ganske så art at jeg og faktisk har gjort det. men det er absolutt verdt det, jeg har fått verdens fineste jente jo ! Som begynner å bli mere og mere lik mamman sin!

 

 
I dag skal vi på turn etter barnehagen. Emilie gleder seg veldig, og er blitt sååå flink turner! er ganske stolt der jeg sitter på benker å ser på henne går rundt på gulvet med alle de andre :)

Ha en fin dag alle sammen :)Dette er ikke en aprilsnarr!!
Jeg har sett årets første hestehov i dag!  Endelig kommer våren til Horten :)

Jeg har også vært på besøk hos min kjære bestemor på nøtterøy i dag. Vært med pappan min og Torunn og spist mat på brygga, og har nå lagt verdens søteste, blide jente for kvelden. hun ser frem til barnehagen i morgen. Skal nok bli godt nå, etter 10 dager med vannkopper, og en lang påskeferie etter det!

Jeg selv, sitter å sr på fotballkamp nå faktisk. har tippet en lapp i dag, så krysser fingrene. 

Blogges senere i kveld. Nå er det fotball på tv :)
Bildet sier sitt...


Jadda.... Jeg tror ikke jeg trenger å si så mye mere, utenom at.....

Jeg har det kjempe kult med Mario. Bare jeg og Mario her nå... Vi er i galaxy verden. Hehehe! :) Moro med nintendo wii!

Emilie er i seng, selv om det er lyst ute og klokka er stilt, hun synes det var litt rart å legge seg når det var så lyst, men hun fikk lov å se film en gang før natta på senga da. Hun valgte Lotta fra bråkmakergata. Er så fine de Astrid Lindgren filmene ! ;) 

Ellers så har jeg vært med mamman min og Emilie å spist pizza på Ra pizza som det heter her oppe. Den er frykteliiig god! :)

Nå skal jeg bare spille videre i kveld, og kulen helt :)

Har noen tips til bra spill til nintendo wii ? :)

Ha en knakende flott kveld! :) 

-Linda :)Piggere frøken i hus!


Emilie er blitt såå mye bedre, og vi har vært en tur i byen i dag og spist lunsj og handlet. Veldig deilig å komme seg litt ut. Det syns vi begge to ! :)

Vi gikk forbi biblioteket, og Emilie ville gjerne vise meg hvor de hadde eventyrstund med barnehagen der, så vi tok en tur innom, og leide med oss noen filmer i samme slengen. så nå har frøkna lagt seg med mumidalen på tv. Hun storkoser seg. Det er mumidalenfilmene som jeg så på da jeg var liten, så jeg har sett på en mumifilm i dag jeg og, moro å se igjen! Hehe!

Vi har handlet litt i dag også, Emilie har fått seg 3 nye kule gensere, som hun har valgt helt selv, ett karius og baktus pusle spill, og ett par votter. Jeg selv har fått meg en kose- innebukse, deilig å ha på! 

Vi spiste litt på kafeen også. jeg ville ha egg og bacon, og Emilie ville ha vafler og slush. Så hun fikk det, og storkoste seg. Vi møtte også noen venner av meg på cafeen senere, så vi ble sittende litt med de, før vi gikk på butikken, innom brille butikken å stille på de nye brillene, også reiste vi hjem igjen !

Emilie vil alltid ha ett egg når vi går forbi denne, så det ble ett egg på henne i dag også! Veldig fornøyd frøken!

Emilie har blitt en kløpper på å ta bilder og, så hun knipset ett bilde av meg, uten at jeg visste det på cafeen da vi satt med venna våre. Haha! Er det sånn jeg ser ut fra siden når jeg snakker med folk, haha! 

Nå skal jeg se på fotball på tv, av alle ting. har tippet ett par lapper i dag og, og den ene kampen går på tv, så her sitter jeg da. Den har nettopp begynt. Krysser fingre for at det kanskje kan bli en liten gevinst i dag også, men er ikke hver gang det går ;) 

Hva skal dere i kveld? 

Ha en mega kveld alle sammen, det skal jeg ! 

 Ser dere det jeg ser?


Det er snart ikke mere snø igjen på trampolina vår! Endelig snart vår.

Så i dag skal jeg gå ned å "hjelpe til" litt, å kakke vekk den lille klatten som er igjen. Egentlig burde jeg tatt ned trampolina i vinter, men jeg er jente, og ikke megasterk, så den ble bare stående slik i vinter. Håper for guds skyld ikke at den er blitt ødelagt. Men det merker jeg vel fort, om jeg tar sats, og ligger på bakken plutselig! ;)

Vi fikk brukt trampolina en masse i fjor, og Emilie stor koser seg veldig med den. Og det er forståelig. Jeg hadde ikke trampoline da jeg var liten. Men det var ikke så vanlig da heller. 

Emilie har fått enda flere vannkopper, og vi sprayer med hvitvasken vår. Hun er i form, men har alle vannkoppene som klør stakkars. Så halve natta har hun sovet i min seng, under min dyne. Kos <3

Emilie har ikke lyst på frokost enda stakkar.... Men det viktigste er å få i seg væske iallefall. Så det ble en kopp med solo nå, så venter vi på mamma som kommer i dag også, og har lovet oss deilig lunsj. Vi er jammen heldige! :D Veldig glad for at jeg har mamman min! 


 Fine mamma'n min! :D

Fant ett bilde av meg selv også, som jeg nesten skvatt av å se på. Kanskje jeg skal blonde meg igjen? :) Hehe!

Eller kanskje ikke :P

Ha en fin dag alle sammen! :D Det skal vi!! :D

 Kjempe helg! :)


Da var det mandag, og enda en helg er over.. Min har vært helt super!

Jeg hadde noen folk her hjemme å koset oss på lørdag, så blei det bare slækkings på søndag med en søt kar ;)  Bestilte pizza til frokost, ikke feil på en sliten dag! Livet smiler godt om dagen, og det er digg... :)

Emilie er så blid om dagen og atte. Hun er så smart blitt og, jeg blir helt overraska. Hun kan jo lese snart!! Hun og pus er såå gode venner og. Det er så godt å se, for hun hadde egentlig trengt en bror eller søster kanskje, men men, pus er bedre enn ingenting :) 

Jentene mine! Elsker dere <3

Etterpå skal jeg hente Emilie, på butikken, spise middag med de gode folka mine og spille Øysteins blyant... :)

Den dumme tlf min vil ikke laste opp flere bilder! Har mange fine jeg har tenkt å legge ut nemlig, men da betyr vel det at jeg ikke skal blogge før i kveld, om jeg får tid. Jeg og Kristian ser nemlig heroes omtrent hver kveld, og jeg kan ikke gå glipp av flere episoder nå ;)

Hva har dere gjort i dag? 

 Øyelege og alt går på skinner plutselig...


I dag var det tidlig opp og hopp, Emilie skulle jo til den nye øyelegen sin i dag tidlig. Jeg var helt sikker på at det var på sykehuset som vanlig jeg, men neida, det var ett nytt sted. Så det gjaldt å ringe taxi på bussen som venta klare til å kjøre oss ned til øyelegen da vi hoppet av. 

Emilie var ekstra nervøs i dag fordi det var ny øyelge og alt, men hun var SÅ flink. Øyelegen håndhilste på Emilie, hun strakk frem hånden og hilste igjen.

De testet alt på henne, og nå er det ganske sikkert at hun skal opereres for skjelingen sin før sommeren. Jeg både gruer og gleder meg til det. Det blir veldig uvant å se jenta mi med helt rett øyne, samme om hun er trøtt eller sliten ... Men det gikk så bra, og jeg er veldig stolt av henne. Så nå må vi bare se fremover.

Nye briller har vi vært å bestilt i dag også, litt mindre styrke enn før, så kanskje hun bare vil trenge lesebriller etterhvert... 

Men når man har ei så flink frøken, må man skjemme henne bort med litt premier og. Så hun fikk is og ett nytt Nintendo DS spill. VELDIG HAPPY :D


Av en eller annen dustete grunn så får jeg ikke lastet opp bilde av Emilie og isen sin nå. Prøvd mange ganger her, og nå har jeg dårlig tid. Må få prøvd å få henta komfyren min i dag også....

.......men da blogges vi i kveld ;)

-LindaNÅ ERRE SKJERPIINGS!


Jeg har vært såvidt innom bloggen de siste døgna, men nå er det skjerpings her! Fra i morgen av skal jeg begynne bloggingen min ordentlig igjen.

I dag har Emilie vært i dårlig form og bare vært hjemme å slappet av, jeg måtte ett ærend til byen, så mamma så til Emilie litt mens jeg fikk gjort mitt. 

Men skal sove på hva jeg skal blogge om i morgen ;)

Dagens bilde.... haha... Ser jeg må farge bryna og gjøre no med den sveisen min nå assa.... Er jo fotoshoot i Skien til søndag og!! ;)

Ha en fin kveld alle :)
En hilsen fra angrybirden min ....


Jeg og Emilie er hjemme begge to fra dagens små ting. Emilie har vært i barnehagen hele dagen i dag, mens jeg har vært hos ei venninne som kom hjem fra ferie. Det var veldig koselig! :)

Nå skal vi spise middag, og emilie har skiftet til morgenkåpe, klar for å dusje allerede! 

I kveld blir det å tenke litt til, og hvile øya litt etter en laang dag og natt.Har hatt en del å gjøre og tenke på i det siste så bloggingen min er dårlig, men jeg gir meg ikke!..... ;);)

Ha en fin dag alle sammen!!

 ............


I dag har jeg rett og slett ingenting å si....................

Så ha en fin dag der ute!Ds girl og dårlig dag...


Våknet opp med feil bein i dag tror jeg. Men det er bedre igjen nå. Nå har jeg rydda kåken for kvelden, Emilie spiller litt på den ny DSen sin og jeg skal en tur i dusjen. 

Jeg lengter sånn etter sommer og sol, men vet det ikke er så lenge igjen!

Sommer, sol og havet får meg i utrolig godt humør. Jeg håper jeg en dag kan flytte til spania, bo der året rundt og slippe snø. 

Det er fullt av snø på gårdsplassen her, men jeg er eneste jenta som bor her som vi parkerer, så gutta får a ta i ett tak dem! ;)

Nå får jeg rive Emilie vekk fra DS'en sin, og ønske alle en kjempe fin kveld! 


Klem fra oss!Ds for store og små!


I dag har jeg vært innesperra av snø, og bare vært hjemme mens Emilie har vært i barnehagen, tatt ett par viktige telefoner og ordna opp i ting og tang, og det beste av alt...

Mobilen min kom i posten i dag, splitter ny! Så nå kan jeg ta bilder igjen!

Etter barnehagen så dro vi med oss nono (mamman min) hjem og spiste middag og spilte DS.

Dypt konsentrert............ alle mann til slutt ! HEHE!!

Mamma tok bilde i dag av oss, men jeg faker fram ett smil, så sensurer det likesågodt!

Har fått meg ny Ed Hardy genser i dag da, syns dårlig her, men den var kjempe kul.

Nå er det film på tv, så ha en fin kveld!Bloggen vil ikke høre!


Bloggen min vil ikke laste opp bildene fra i dag. Jeg har vært på bowling, og ute å spist med Emilie og mamman min, men bildene vil ikke lastes opp i dag...

Og islykta vår er bare halvveis ferdig, så har laga en ny omgang med nye glass som skal fryses med flere farger. Så da håper jeg bloggen hører på meg i morgen, og lar meg blogge om det...

Blir så irritert når jeg ikke får blogget det jeg skal, så slenger ut ett tullebilde av meg og Emilie fra i dag, før jeg lukker igjen hele dataen her, og koser meg med noe annet! :)
Jeg og Emilie ønsker alle der ute en kjempe fin kveld videre!! :)

-Linda

 

 Rolig lørdag!


Lørdagen er her allerede. Syns denne helgen her har gått forferdelig fort. Søndag i morgen allerede. I dag har vi bare vært hjemme å kost oss masse, også skulle vi egentlig på overnatting hos min mor, men vi tar overnattingen her hjemme istedet. 

Emilie min er blitt så flink her hjemme. istad når jeg ryddet litt rundt her, så hadde hun hentet alt tøyet i vaskemaskin, og lagt foran tørkestativet, klart til meg. Søta! Flink Emilie! Tøyet var ikke vasket enda, men det hadde jeg ikke samvittghet til å si når hun var såå flink! Ikke alle som er så heldig å ha så flink frøken i hus. Veldig stolt av henne :)

Blidfisen min på kjøretur.

Jentene mine, fryktelig glad i disse to <3

Det kom en gjemt angrybird til meg istad! WÆÆÆ! ;) ;)

Haha, vi gjør oss til! Dagen er hva man gjør ut av den selv, rett og slett!

I kveld skal jeg bare slappe av med mamman min, se på tv, spise potetsticks og cashew nøtter! Cola'n er selvfølgelig handla inn også. jeg må seriøst slutte å drikke så mye cola! Hehe! Får se om det er no bra film på tv i dag da. 

Skriver ordtaket jeg tenkte ut istad her også, som på facebook: Ikke tenk på det som har skjedd, tenk på det som skjer! 

Har dere hatt en fin helg? 

-Linda

 

 Sommer!!


Emilie er levert i barnehagen, jeg er på vei inn i dusjen, før ett møte. Hadde en skikkelig blidfis jeg leverte i barnehagen i dag. Det er så deilig å levere superblide barn, det gjør dagen min kjempe bra :)

Emilie våknet sent som vanlig i dag. Nå som det er så mørkt ute på morgenen så kan hun noen ganger sove helt til halv ni!! Så i dag våknet hun klokka åtte. Ikke verst det, fått meg masse, god søvn i natt !

Og jeg er sååå spent om dagen, da skjer det, eller så skjer det ikke. Hva, er hemmelig enda, men jeg skal på en liten utflukt ;)

.................................................................................................................................................................................................................................................

Sitter her å fryser, er kald på tærna, er alltid kald på tærna. I går tok jeg med meg dyna og la meg på varmekablene på badet, og der sovna jeg som en stein. Hehehe! Jeg trenger varme!!

Jeg savner sommeren, jeg savner den så inderlig mye... Sola sto opp istad, og jeg drømte om sommeren. Alt er så mye bedre da. Trenger ikke dra på seg en haug med klær, ikke bli våt uten å aldri tørke, ikke fryse, ikke tryne, ikke måke. Sommeren er best altså...

Ryddet i skapet i går, og har ikke tenkt å ta vekk sommertøyet engang. Jeg vil det skal bli sommer nå!!

Borrehaugene. Bildet er tatt i fjor sommer.

Borrestranda i fjor sommer..

Sommer og soooool!

Må sommeren 2013 bli bedre enn noen gang... Ja, jeg er optimist i begynnelsen av Januar :) 

Ha en fiiin dag! :)YES! endeliiiig!


Har endelig fått meg en ny data, takket være en kompis! :) Endelig..... Jeg takler ikke være uten data, og er jo kommer så godt i gang med bloggingen min, så må jo fortsette! :) 

Håper alle har hatt en bra nyttårsaften og alt det her, det har jeg!

Det har skjedd ganske mye de siste dagene egentlig.. Gir dere noen bilder jeg, så får dere noen innblikk av hva som er skjedd! Så skal jeg starte opp med bloggingen min igjen i morgen, ordentlig! ;)

Cafebesøk med Nono :)

Vi klarte ikke dy oss heller, måtte mose pepperkakehuset!!

Nam! :D

Blidfisen min og meg, ute på tur..

Litt av min nyttårsaften, de andre bildene blei surrete ;)

Emilie feiret med farmor og farmor, og var kjeeeempe klar for "frimerkeri" hihi! Søta!!

Jeg har testa noen runder bingo i det siste, og hvorfor ikke, moro a ;) ;) Høhøø!!

Ingen nyttårsløfter her, hva med dere?? 

Håper jeg ser dere igjen i morgen, ha en finfin natt alle, og GODT NYTT ÅR! :D

 

-Linda


 

 Død data :(


Har ikke pc lenger, da min badet i går :( Så frem til jeg har fått meg en ny en så blir det ikke noe blogging på meg :( Håper vi sees snart alle! Håper alle har hatt en fin nyttårsaften, og ønsker alle ett godt nytt år! Tilbake før dere vet ordet av det ;) ;)

 -LindaKjærlighet er mer enn forelskelse...


Sorgen er som en trekant som vrir seg rundt inne i kroppen. Hjørnene på trekanten skaper smertefulle sår i hjertet.

Lidelsen er stor helt til trekantens spisser er nedslipt. Den har nå blitt til en kule som kan bevege seg uten å skape vonde sår. 

Sorgen er en prosess som tar tid, men den kan ta slutt. Hvor lang tid det tar beror på hva vi har mistet, hvilke konsekvenser det får, hvilke ressurser vi selv har og hvilken støtte vi får fra våre omgivelser. 

Den mest smertefulle sorgen er over når gleden over det du har hatt, overskygger savnet av det du har mistet. 

Trekantens spisser er nedslipt når du vet at du ikke ville unnvært det du har tapt, selv om du visste at du kunne miste det. 

Kulen som er tilbake har da blitt en skatt i ditt hjerte.SOV LINDA!


Jeg blogger litt jeg, siden jeg allikevel sitter her å glor..... 

Savner sånn sommer og sol, alt er så mye bedre og lettere da, med både klær og alt. Jeg heier på sommeren, selv om vinteren er pen på bilder..... 

Jeg eeeeelsker sommerfugler da, så i sensommer som var så var jeg så heldig å fikk besøk av en liten kar :)Borrestranda sommeren 2012! JEG SAVNER SOMMER!Og å være brun og blid! :) 

...... Men......

Jeg får IKKE sove, jeg tenker, jeg tenker, jeg står opp, prøver på nytt og jeg blir craaazy. Men nå skal jeg lagge meg, sove, og heller glede meg til Oslo til helgen, hotell og greier :)

Har jeg fortjent detta  ;) gøy!Så her sitter jeg da, trøtt og foferdelig... På tide å finne senga. God natta :)Bowlingkveld med bestevennen min :)


Jeg hadde så lyst å finne på noe gøy i dag, komme meg litt ut på kvelden med jenta mi! Så jeg tenkte jeg skulle ta med verdens beste venn på bowling i dag. Hun er jo så glad i å bowle!

Vi tok en middag der først. Det ble pølse og pommesfrites, før vi satte i gang og bowle :)


Ei lita frøken som storkoser seg på bowling! :)


Ei som er hoppende glad, og SÅ god i bowling!!


Jeg vant over frøkna mi med ETT poeng. Enten er det jeg som er skikkelig dårlig i bowling, eller så er det at Emilie er en skikkelig bowler :)Stolt bowlingfrøken!


Emilie avsluttet bowlingkvelden med en slush, før vi gikk hjem igjen. Da var det tid for kveldsmat og film! :D

Emilie har eget tv på rommet. Men hun får bare se film der på kvelden i helgene når det ikke er barnehage dagen etter, hun syns det er så gøy, hveer helg. Godt at barna har noe å glede seg over , og til :)

....................................................................................................................................................................

Jeg har fått meg nytt design i dag også, takket være ei søt jente. Hjelper å freshe opp litt. Så en stor takk til henne!!

Bloggen hennes finner dere her : http://gjrn.blogg.no/ Ta en titt :)

....................................................................................................................................................................

Ha en fin kveld alle, her er det tv og godis som gjelder i kveld.

Ps: Prøver meg frem på bildestrørrelser, ble kanskje litt store nå? 

Hva har dere gjort i dag? :)Gratisdesign?


Okei, på tide å få det litt finere her på bloggen min..... Headeren min skal jeg ha her burde kanskje vært bredere....

Men jeg vil ha ett nytt design, nye farger og en annen tekst... Kan noen hjelpe meg midt i natten? :)It's hard to be a nisseman.....


"Shit, it's på norsk!" 

"Det er BÆRRE lekkert!"


 Jeg digger denne julekalenderen! Husker den så godt fra jeg var liten og! Med nissemennene, Olaf og dama, mistelteinen og hele pakka... HAHA! :) Sangene de synger, humoren, og alt. Det er SÅ meg!Fornøyd med årets julekalender ! :)

..............................................................................................................................................Jula er spesiell, det er noe nytt hvert år....

I år er det julekongen som Emilie ser på. Hun syns det er litt smågøy, men sitter ikke klistra foran skjermen.... Så tror ikke det blir noen suksess...

Jeg selv var veldig glad i Amalie's jul og skomakergata når jeg var liten. Jeg ble like skuffa hvert år det var sesam stasjon...

Håper de kan bevare noe av de gamle julekalenderne på tv. Det blir tradisjon :)

Så nå skal jeg se videre på julekalenderen, mett og god etter middag hos mamma :)

Mamma og Emilie sitter  å synger her i kor:

YEEEAH, IT'S HARD TO BE A NISSEMANN!!

 

Følger dere med på noen julekalendere? 

 

 


Pakke i posten fra netcom!!


Fikk ei pakke i posten av NETCOM. Jøss... Aldri fått no annet enn reklame og fakturaer av dem jeg... 


 Og utenfor pakka sto det som dere er: " Jo mere vi er sammen". Lo litt for meg selv... Hehe! (La en gullmynt over adressa mi)

 


Men det var koselig da, lovehearts og ett gavekort i dems nettbutikk på 300 kr. Passer fint, for har ikke minnekort til mobilen, så da har jeg det og nå. Tusen takk netcom ;)

Flere som har vært "heldige" å få pakke av netcom? hehe :)

 

 Vi har pyntet til jul vi :)


Dagen i dag startet litt rart for meg, og jeg så for meg verdens kjipeste søndag.. 

Men jeg tenkte at "nei, jeg og Emilie pynter til jul i dag". Er jo lov det nå 1 desember :)

Så nå har vi hengt opp julestjerne i vinduet, Emilie har pynt rommet sitt og vi har satt litt nisser her og der. Jeg har også fått på det freshe lyset mitt som blinker seg i hjel,oppe på loftet mitt. Og alle i storgata ser når det når de kjører forbi ! ;) HAHA!  

Emilie er søt, vi gikk rundt å pyntet, så sier frøkna mi plutselig: "God jul, mamma"

<3

Er så glad jeg skal få feire jul med den søte frøkna her :) 


Emilie julen 2011. 4 år gammel :)Gammelt bilde av meg og Emilie. Her er hun 2 år :)

.........................................................................................................................................

Det ble litt fint hjemme hos oss i dag da. Får pynte enda litt mere før jul, men vi er godt i gang da. iallefall Emilie :)


Emilie pynter opp sommet sitt til jul :)


Og her er de fancy lysa mine som blinker hver desember ;)

......................................................................................................

Vi har pyntet mere enn dette, men kan da ikke ta bilder av alt ;)

Så nå er det bare 23 dager igjen til jul. 

Emilie sitter å venter på at julekongen skal begynne nå kl 18.00 på tv. Hun har egen julekongenkalender også. Og i dag var det bilde av en hanske. Hva skjer i dag mon tro? :)

Jeg må få med meg "it's hard to be a nisseman gutta" da, dem har jeg ikke sett på en stund. Morsomt!!

......................................................................................................................

I kveld skal jeg prøve å legge ut noen bilder fra shooten i går, om de er klare :)

Håper alle har hatt en fin helg :)Vinner av konkurranse kåret! :)


Linn Anita vant veggdekoret denne gangen. Jeg tar kontakt med deg på post meldinger her inne :) Håper du blir fornøyd :)

 Langt innlegg ble borte...vinner av konk...


Hadde egentlig skrevet ett langt innlegg til dere, men så ble det borte, og jeg orker ikke begynne på ny.

Har så mye å gjøre i dag og i morgen, men vil si ifra at vinneren av veggdekoret skal Emilie trekke nå, etter middagen, så kommer jeg tilbake til vinneren senere, så fort jeg kan :)

Ha en fin helg alle, det skal jeg prøve på :)Søvn er oppskryt!


Jeg sto opp igjen... Jeg får IKKE sove. Er så lei av å ikke få sove.....

Så nå får jeg prøve en brødskive og en røyk, så tenker jeg natta siger på for meg også... 

 Så nå sitter jeg her med poser under øya å roper på jon blund ;)

Tror jammen det er fest i huset her og jeg.... hører dunk dunk, men bra med litt liv i huset! Deilig plass å bo på, man kan gjøre akkurat hva man vil her,.    

Ingen huseiere som blander seg inn i musikk osv, eller bor rett over deg :)

Og kjempe koselige naboer!

........................................................................................................................................

Nei, da får jeg finne maten og nattarøyken å prøve tappert en gang til..

Noen ganger tar tankene overhånd... Men det er da man må prøve å ta overhånd over tankene tilbake....

Sov godt alle andre :) (Det skal jeg snart)Laget lyrics til Linda Kvam - Det ska'kke stå på meg!


 

Linda Kvam spiller på naustet i Åsgårdstrand fredag 30 November kl 22.00, altså til fredag! 

Gjett om jeg må dit da! Bare for å få sett henne live å treffe henne. Hun er utrolig flink, og har veldig bra tekster.

Så jeg digger både stilen, sangene og tekstene hennes, og ikke minst.... navnet hennes ;) hehe!!

Da jeg var liten husker jeg hun kom på døra mi, på julaften, jeg fikk julegave; en DANSEMUS! Gjett om jeg blei glad! ..........Gjett hvem som ikke ble glad? ....Hehe, mamman min som haaaater mus!!

Gleder meg til fredag :) 


Dette bildet er også tatt på naustet (der hun skal spille til fredag) sist vi møttes 21 november 2010.

Veldig uklart bilde, og jeg er fin på vin, hehe!

Legger ved den ene sangen hennes som jeg laget lyrics til på youtube. Med hennes originale tekst :)

Håper dere liker låta :)KONKURRANSE - Vinn veggdekor!


Tenkte å dra i gang en liten konkurranse, eller det vil si, de som skriver navn og at de er med på kommentarfeltet, er med i trekningen.

Jeg lar konkurransen stå å gå til fredag 30 november kl 18.00.

Så skriv navnet deres og at dere er med i kommentarfeltet så får vi se hvem som får veggdekoret :)

Bor du langt unna, skal jeg selvfølgelig sende det til deg i posten!

Jeg tenkte jeg skulle gi bort ett slikt veggdekor til en av dere: ( Litt dårlig bilde men)


Har helt lik i hjørnet på soverommet mitt, ganske tøft syns nå jeg da :)
:D

Ha en fin dag alle! :)

 

 Julekuler er gøy!


Dagens små gjøremål er gjort...

Anmeldt mobilen min stjålet hos politiet i dag. Den ble jo stjelt da jeg var i Oslo i helgen. 

Så jeg vil få ny, med egenandel på 550 kr, så får jeg splitter ny. Glad for at jeg har forsikra mobilen min altså :)

Så nå gleder jeg meg til å få heeeelt ny :) woop!

 

Tok meg en tur innom Sjøsiden i Horten da, og jeg klarer ikke la være vett... syns julekuler er såå gøy! Man ser corny ut når man setter nesa inntill!

Hadde det vært mindre folk der skulle jeg laga bildet kulere ;).............................................................................................................................

I kveld er det generaløvelse med Emilies turn, det er jo juleoppvisning den 1 desember.

Så stramt skjema i dag. Skrives! :)

Ha en fin dag alle :)Trenger en harrytuuur!


Før så var jeg ofte i Sverige, som regel en gang i måneden.

Når jeg er der da handler jeg seff kvota mi på båten, og jeg MÅ innom nordby senteret når jeg først er der da! 

Husker fra jeg var liten at det var ote sverige turer da og. Koselig det. Gode minner jeg kommer til å ta med meg resten av livet:)

Og ingen har bedre potetmos enn sveriges FELIX.  Den er alltid med hjem :) 

Kjøper jo også selvfølgelig mat, godis og sånne ting når jeg er der og! Mye klær har jeg fått med meg hjem oppgjennom også!Veldig greit å bo så nærme Sverige og bastø ferja. Har til og med utsikt så jeg kan følge meg på alle fergene fra vinduet og balkongen min :) Hehe!

Så vi tar bastø ferga hjem som regel da , for da slipper vi å ha noe tidspress på oss når vi er i Sverige. 

Så gleder meg til neste, nå i desember !

 


Her har vi blidfisen min og meg på forrige sverige tur! :)

 

 

Ha en fin fin dag alle sammen :)

 

 


Veggdekor!


Hva syns dere om veggdekor?

Jeg har fått veldig sansen for det, og det er jo så enkelt å bytte ut om man blir lei også.

Jeg har en i stua, og en på soverommet, men venter flere i posten, og jeg tror det blir kjempe bra! Det er litt komplisert å sette det på syns jeg bare, så gjelder å ha tunga rett i munnen og ha litt tålmodighet. 

Da kan det faktisk bli så fint som det her:

 


Jul på Karl Johan!


I går tok jeg meg en Oslo tur for å titte litt, hørte jo på god morgen Norge at det var blitt jul der allerede. Så jeg satte meg på timeekspressen å tok turen !

 


Veldig kjekt med timeekspressen som går til Oslo. Den går rett utafor huset, og koster bare 120 kr :) Nice price ?

Det var veldig pyntet til jul i Oslos gater, med store jule klokker hengene, stjerner og skikkelig jul. Meeen, er jo snart 1 desember, så syns det var litt koselig, selv om jeg egentlig ikke er no særlig glad i julen lengre..

  ..........................................................................................................................................

Jeg skulle gjerne vist dere alle bildene jeg tok i løpet av gårsdagen, men mobilen min ble nemlig stjelt (!) pluss en av posene mine med ting og klær.

Rart hvor raske folk er, og hva en ikke får med seg midt i kjas og mas. Så ble litt lei meg for det, men mobilen skal meldes stjelt på mandag, og jeg har heldigvis forsikring, så kommer ny i posten snart ;) ... Håper jeg da for guds skyld  

..............................................................................................................................................

Slenger ut noen bilder jeg fant på nett siden alle jeg hadde tatt ble stjelt med mobilen

Slik ser det ut på Karl Johan i dag!

 


 Jeg fikk egentlig tatt ett veldig fint bilde av tiger'n med tlf min .. Men dette var enda finere!

...............................................................................................................................

Jeg handlet også litt annet småstæsj: 

 


Aktivitetsbok til Emilie, med fargelegging, prikk til prikk, finn fem feil osv, masse å gjøre i denne :)

 


Kjøpte denne til Emilie også. Her er det mase enkle aktiviteter vi kan gjøre som blir kjempe tøffe. Så jeg vil etterhvert legge ut bilder av aktivitetene vi gjør fra boka. Var kjempe mye kult å lage!

 

Emilie digger når vi går i like klær......


...........så jeg kjøpte to like gensere til oss! Hihi :)


Kjøpte en svart og hvit i lik til meg selv da;) LIkte de så godt!


Dongeribukse til Emilie


Ny nøkkelring til meg!


Og litt såpe ;)


Massasje olje, sikkert digg :)

...............................................................................................................................................

Jeg har verdens beste mamma og, så jeg kjøpte med ett par småting til henne...

 


Ny tannbørste til mutter! HAHA :D

 

Også får vi være litt seriøse og gi noe fint....


Den var såå fin syns JEG da. Og man kan putte småting i den ! 

...............................................................................................................................................

 Jeg tok ett glass hvitvin på Sir vincent som ligger i  Karl Johans gate, før det var klart for hjemreise, og jeg har sovet som ett barn i natt :)

Handlet jo en pose til med klær og litt stæsj, men den var borte på 2 sekunder da jeg satte den på gulvet for å se på ett plagg... 

Så får ta en julegaverunde før jul og ;) Godt å få seg en tur innimellom!

..................................................................................................................................................

I dag skal jeg til ho mor å hjelpe henne, også får vi se hva kvelden bringer!

Ha en fin lørdag, hva enn dere skal ! :)

 Buddha tar kvelden ;)


Begyndt å få litt sansen for buddhaer... Hva syns dere? 

 

 Horten og buss = MYE RART!


God morgen alle sammen :)

 

I dag skjedde det noe meeerkelig på morgenen når jeg skulle levere Emiliemor.

Jeg sto som vanlig med henne å ventet på bussen i storgata iført joggis, uten sminke og en hestehaledott på huet ;)

Jeg la merke til det sto noen på andre siden av veien som skulle med bussen mot Horten.

Plutselig roper karen på andre siden av gata: "Unnskyld, hva er klokka? " Jeg ser på klokka... "Ti" svarer jeg, også smiler han å sier jeg og Emilie var så søte sammen....... Og idet kom bussen.......

Men gutten kom løpende over veien han, og inn på bussen, ba om penn og papir av busssjåføren... Aldri opplevd lignende, men må jo si det var smigrende!

Bra start på dagen a, haha ;)  

 

Savner så innmari sommeren nå jeg, så mye bedre å være ute å kose seg... Selv om det er mye annet moro en kan finne på inne ;) 

 


Får sole meg på brun og blid mens jeg venter på sommer'n igjen!

 Slenger med en god sang jeg har hørt på hele morran i dag ;)

 Nattmat og koselig telefon :)


T

Uten mat og drikke, duger helten ikke sier dem. Så jeg svelger det ned, mens jeg svelger mye annet og;)

Natta blir lang, mye på nett jeg må gå over, men det er ålreit :)

Ser frem til oslotur til helgen, kan jo bli spennende..... har jo barnefri! Woop woop! 


Ha ei fin natt alle :)Sommer, sol og barnefri?


Jeg skal nå starte opp bloggen min igjen, ettersom jeg kjeder meg utrooolig mye siden jeg har barnefri i så mange dager. Emilie skal nemlig til farmor og farfar meste av uken og neste uke. Deilig for alle sammen egentlig, Emilie digger jo å være sammen med dem, og de skal på camping i Sverige og. Blir sikkert kjempe spennende for henne!

Jeg selv skal egentlig til rudskogen, gatebil mens Emilie er der, men vet nå ikke helt enda hvor kult det er å sette seg på en do som du treffer noe når du setter deg... Nei det her blei ekkelt, jeg får se om jeg gidder iallefall! :)

Bloggen min skal handle om hva som skjer i min og Emilie's hverdag. Emilie er min lille datter som jeg er alenemor til. Hun fyller 4 år i november, og er så stor og flink jente blitt! Emilie går i studentbarnehage (selv om jeg ikke er student) hver dag på dagtid mens jeg gikk på skolen tidligere, og prøver nå å finne meg noe å gjøre på dagtid selv.

Vi bor i Horten, ganske midt i byen, og trives egentlig her, selv om vi savner gamle trakter. Vi har ingen husdyr eller no, bare meg og Emilie, men vi har det fint sammen her :)

Jeg vil fortelle der mere om oss på veien, og skal prøve å blogge ett inlegg hver dag.. :)

Før jeg avslutter, vil jeg fortelle dere dagen i dag:

Jeg våknet tidlig i morges med Emilie og spiste frokost, det var sol ute allerede (ettersom kl var halv 10, hehe) så vi tok med badebalje, plastkopper, mugger og henta vannslangen for å leke litt. Emilie lekte og lekte med vann, rart det der med unger og vann. Så fant jeg solstolen min å solet meg litt. Er så utrolig deilig å sole seg!

Vi reiste til ei venninne å luftet hunden hennes ettersom hun ikke var hjemme. Etter det gikk vi inom shell å spiste ei pølse hver og tok så bussen hjem for å se på tv og slappe av litt.

Middagen vår luktet pannekaker i dag og, Emilie har fått helt dilla! Så i dag fikk hun velge selv, og det ble pannekaker! Mammaen min kom også en tur innom meg i kveld, men sitter igjen alene nå, og lurer på hva i huleste jeg skal gjøre for noe. Hehe..

Men vi skrives og leses, ha en fin kveld!Elsker den lille jenta her!
25, Horten

Linda- Alenemor til Emilie 5 år. Bestevenner for alltid <3KategorierArkivAnnonserhits